Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ida Brandt

Ida Brandt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Drottninggatan 113, Bokeberg, Hässleholms kommun

Drottninggatan 113

Lägenhet
Bokeberg, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
795 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/7
3 914 kr/mån
12 231 kr/m²

Välkomna till Drottninggatan 113 och denna rymliga tvåa på 65 kvadratmeter. Lägenheten består av hall, stort vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, kök med plats för matbord samt ett sovrum. Lägenheten är belägen på en hörna på andra våningen och har inglasad balkong. HSB-föreningen är välskött och har de senaste åren genomfört fasadrenovering, stambyte och takbyte. I avgiften ingår garageplats i gemensamt garage, TV och bredband. Här finns även en inre reperationsfond på ca 17.000 kronor som köparen kan använda för framtida renoveringar. Här bor man bekvämt i ett lugnt område med både närhet till stans centrala delar samt mataffärer och naturen. Ett stenkast bort ligger Hässleholm centralstation med perfekta pendlingsmöjligheter. Boka in er på visning redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
Stoby-Näs 2387, Ballingslöv, Hässleholms kommun

Stoby-Näs 2387

Villa
Ballingslöv, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
2 395 000 kr
90 m²
5 rum
1,7 ha tomt

Välkommen till detta hus på ett fantastiskt lantligt läge utanför Ballingslöv! Huset har fyra sovrum, vardagsrum, stort kök, toalett på båda plan samt ett uterum. På tomten finns trädäck med underbar vy över hagar och ängar. Här finns även ett gammalt stall, hönsgård och carport samt en nyare stor stålhall på tomten. Huset värms upp med luft/vatten-värmepump och här finns även en kamin. Huset är besiktigat och det kommer även att tecknas en dolda fel försäkring i samband med överlåtelsen. Detta är platsen för dig som vill ha mindre djurhållning, odlingar, egen verksamhet eller bara skapa ditt egna drömhem. Boka in er på visning redan idag!

Laves väg 11, Broby, Östra Göinge kommun

Laves väg 11

Villa
Broby, Östra Göinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 450 000 kr
139 m²
5 rum
900 m² tomt

Välkomna till Laves väg 11 och denna välskötta familjevilla på en fin trädgårdstomt. Denna villa passar perfekt för barnfamiljen som vill bo på en lugn gata med ett bra läge i Broby. Villan har ett fräscht kök, tre sovrum, två allrum, tvättstuga och badrum på båda plan. Huset har även ett trevligt uterum med gott om plats för umgänge samt ett garage och förråd. Fiber är indraget och villan är besiktigad och det kommer även att tecknas en dolda fel försäkring i sambans med försäljningen. Missa inte denna chans och boka in er på visning redan idag!

Mossvägen 11, Bjärnum, Hässleholms kommun

Mossvägen 11

Villa
Bjärnum, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
895 000 kr
100 + 58 m²
4 rum
985 m² tomt

Välkomna till Mossvägen 11 och detta hus som är fördelat på tre plan och som passar perfekt för barnfamiljen eller paret som vill bo i ett lugnt villakvarter. Huset har ett trevligt uterum och en härlig altan på baksidan av huset. Tomten är stor och har insynsskyddad baksida samt ett garage och en tilltagen uppfart. I Bjärnum bor man i trevliga och lugna kvarter. Här finns skola, förskola, idrottsanläggning och badhus inom bekvämt avstånd. Dessutom finns Bjärnums centrum med matbutik, vårdcentral, tågstation och busshållplats i närområdet. Boka din plats på visning redan idag!

Svarvaregatan 12, Tyringe, Hässleholms kommun

Svarvaregatan 12

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 495 000 kr
118 + 72 m²
5 rum
745 m² tomt

Välkommen till denna charmiga friliggande villa belägen i Tyringe. Med bevarade originaldetaljer och en yta på 118 kvadratmeter erbjuder denna bostad bra med utrymme för hela familjen. Det ljusa och luftiga vardagsrummet och matrummet imponerar med sina fönster i fil och fiskbensparkett, vilket ger rummet en klassisk och elegant känsla. Samtliga sovrum är belägna på ovanplan, vilket ger en extra bekvämlighet för familjelivet. Uteplatsen är trevlig och erbjuder många soltimmar, perfekt för avkoppling och sociala stunder med vänner och familj. Läget är barnvänligt med närhet till skola, mataffär och kommunikationer. Garaget, även om det inte är helt färdigställt, ger gott om plats för fordon och förvaring. Denna villa är perfekt för den som letar efter en charmig och välbelägen bostad med bevarade originaldetaljer. Välkommen på visning!

Kioskvägen 9, Sjörröd, Hässleholms kommun

Kioskvägen 9

Villa
Sjörröd, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
2 195 000 kr
122 + 57 m²
4 rum
1 297 m² tomt

Välkommen till detta välskötta hus med en imponerande garagebyggnad på naturnära Kioskvägen i Hässleholm. Här erbjuds en perfekt kombination av lugn och närhet till stadens bekvämligheter. Med sina generösa 122 kvadratmeter erbjuder huset gott om utrymme för hela familjen. Det finns idag två sovrum på ovanplan och ett i källaren, det finns även möjlighet att göra om ett rum på entréplan till sovrum. Den stora tomten, som sträcker sig över 1297 kvadratmeter, är perfekt för lek och avkoppling och närhet till skog. Garaget är en dröm för bilentusiaster, med plats för inte mindre än två bilar. Dessutom finns det det en praktiskt förrådsdel, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Den trevliga uteplatsen är perfekt för grillkvällar och avkoppling utomhus. Dessutom är läget barnvänligt med närhet till skolor, förskolor och lekplatser. Det naturnära läget ger möjlighet till härliga promenader och utflykter i området samt närhet till Finjasjön. Samtidigt är det enkelt att ta sig till stadens centrum med gång- och cykelväg och med stadsbussar som går dagligen. Välkommen att upptäcka detta fantastiska hus på Kioskvägen. Boka in dig på visning redan idag och missa inte chansen att bli ägare till detta drömhem!

Patrongatan 4D, null, Hässleholms kommun

Patrongatan 4D

Lägenhet
Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
2 195 000 kr
117 m²
5 rum
6 000 kr/mån
18 761 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska nyproduktion från BoKlok ifrån 2022 med vackert läge utmed Almaån. Här bor man i ett lugnt område med naturen nära inpå samtidigt som man har nära till allt centrum har att erbjuda. Radhuset är disponerat på två plan där entréplan erbjuder ett modernt kök, vardagsrum med utgång till uteplats och ett rymligt badrum. På Ovanplan finns tre sovrum, allrum samt ännu ett badrum. På radhusets baksida finns en underbar uteplats i söderläge. Här finns träddäck och gräsmatta samt ett förråd med gott om plats för förvaring. Till radhuset hör även en parkeringsplats. Boka dig på visning redan idag!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Gröna gatan 3, Vinslöv, Hässleholms kommun

Gröna gatan 3

Villa
Vinslöv, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 900 000 kr
123 + 72 m²
1 017 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva denna villa med pool på bra läge i Vinslöv. Villan disponeras över ett plan med källare samt en oinredd vind. Här finns kök, vardagsrum, matrum, badrum och hela fyra sovrum. Perfekt för familjen! Huset har genomgått genomgående renoveringar där modernitet och stilsäkerhet stått i fokus så det är bara att flytta raka vägen in och börja trivas direkt! På Gröna Gatan bor du i hjärtat av Vinslöv med närhet till tågstation, matbutik, skola, förskola och vårdcentral och på cirka 15 minuter med bil når du Hässleholms centrala delar. Välkommen att boka din plats på visning redan idag!

Visar alla 8