Mäklare Ida Brandt

Ida Brandt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kullagatan 10, Stattena, Hässleholms kommun
  • Lör 9 dec kl 13:30

Kullagatan 10

Villa
Stattena, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
3 450 000 kr
180 + 163 m²
9 rum
1 128 m² tomt

Välkomna till denna fantastiska villa på hela 180 kvm i boyta och 163 kvm i biarea som har allt du kan önska! Villan är fördelad på tre plan och har otroliga sällskapsutrymmen och charmiga detaljer som ger en extra touch av elegans till detta imponerade hem. Entréplan består av kök, matsal, vardagsrum, bibliotek, salong, toalett och två sovrum. En trappa upp finns tre sovrum och ett helkaklat badrum samt ordentligt med förvaringsutrymme. I källaren finns ett sparum med bubbelbad, dusch och bastu. Här finns även tvättstuga, hobbyrum, matkällare, gammal verkstad och förvaringsutrymme. Hemmet erbjuder också ett fint uterum, dubbelgarage med plats för fordon och förvaring samt en lummig trädgård. Villan värms upp av fjärrvärme och och här finns fiber indraget! En perfekt villa för den stora familjen som vill bo på en central adress och ha nära till vad allt stan har att erbjuda. Boka in er på visning redan idag !

  • Plus
Boställsgatan 38, Bjärnum, Hässleholms kommun

Boställsgatan 38

Villa
Bjärnum, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
995 000 kr
134 + 59 m²
4 rum
1 210 m² tomt

Välkomna till denna välskötta funkisvilla i Bjärnum här bor man på två plan med källare. Villans entréplan har stora sällskapsytor och kök medan ovanplan består av villans privata delar med tre stora sovrum och badrum. Här finns en mysig trädgård på husets baksida med uteplatser och odlingsmöjligheter. Detta är en perfekt villa för barnfamiljen som vill bo i ett lugnt villakvarter och ha nära till skolan. Tomten är stor och har gräsmatta och naturtomt med insynsskyddad baksida. Här finns även en carport och ett förråd. I Bjärnum bor man i trevliga och lugna kvarter. Här finns skola, förskola, idrottsanläggning och badhus inom bekvämt avstånd. Dessutom finns Bjärnums centrum med matbutik, vårdcentral, tågstation och busshållplats i närområdet. Boka din plats på visning redan idag!

Gröna gatan 3, Vinslöv, Hässleholms kommun

Gröna gatan 3

Villa
Vinslöv, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 900 000 kr
123 + 72 m²
1 017 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva denna villa med pool på bra läge i Vinslöv. Villan disponeras över ett plan med källare samt en oinredd vind. Här finns kök, vardagsrum, matrum, badrum och hela fyra sovrum. Perfekt för familjen! Huset har genomgått genomgående renoveringar där modernitet och stilsäkerhet stått i fokus så det är bara att flytta raka vägen in och börja trivas direkt! På Gröna Gatan bor du i hjärtat av Vinslöv med närhet till tågstation, matbutik, skola, förskola och vårdcentral och på cirka 15 minuter med bil når du Hässleholms centrala delar. Välkommen att boka din plats på visning redan idag!

Oretorpsvägen 9, Vittsjö, Hässleholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Oretorpsvägen 9

Villa
Vittsjö, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 775 000 kr
159 + 135 m²
7 rum
1 161 m² tomt

I denna stora och välskötta villa på hörntomt finns gott om plats för familjen och den stora tomten är perfekt för lek och bus. Villan har genomgått stora renoveringar med väl avvägda och stilfulla materialval. Här finns fyra sovrum, gott om sällskapsutrymmen, nyrenoverat kök och inredd källare. Villan har en fin uteplats och trädgård som gränsar till skogsparti. Här bor du bekvämt i ett lugnt område med närhet till såväl skola, förskola och mataffär. I Vittsjö finns också bra pendlingsmöjligheter i form av tågstation samtidigt som du tar dig in till Hässleholm med bil på under 30 minuter. Välkommen att boka din plats på visning redan idag!

Vedstigen 2, Osby, Osby kommun

Vedstigen 2

Villa
Osby, Osby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
1 995 000 kr
118 + 12 m²
5 rum
801 m² tomt

I utkanten av Osby ligger denna moderna och inflyttningsklara villa. Perfekt för familjen eller för paret som vill bo bekvämt med öppna och stilrena ytor. Villan disponeras över ett plan med kök och vardagsrum i öppen planlösning, fyra sovrum, badrum, toalett och tvättstuga. Det finns även ett sovloft med plats för dubbelsäng. Villan har en lättskött tomt med uteplats och plats för pool/studsmatta för den som önskar eller varför inte för en mindre trädgårdsodling? Här bor du med närhet till Osbys centrala delar med mataffär, skola och förskola och tack vare de goda kollektivtrafiksförbindelserna tar du dig lätt vidare även till andra delar av Skåne. Boka in dig på visning redan idag!

Malmövägen 24, Tyringe, Hässleholms kommun

Malmövägen 24

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hässleholm
995 000 kr
180 + 90 m²
7 rum
931 m² tomt

Välkomna till Malmövägen 24 och denna stora villa med plats för många. Detta hus passar utmärkt för den stora familjen, generationsboende eller kanske till och med för uthyrning? Valen är många och det är du som köpare som bestämmer. Villan karakteriseras av många genomgångsrum, kakelugnar och trägolv. Här finns två våningsplan, en källare samt en oinredd vind. På baksidan av huset finns stor gräsmatta och ett inglasat uterum. Under året har villan fått ett rejält lyft genom ett nytt tak. Läget är perfekt med närhet till skola, hemköp och Tyrs Hov. Huset är besiktigad och kommer att säljas med en dolda fel försäkring. Boka in er på visning redan idag!

Visar alla 6