Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna Carlsson

Anna Carlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra hunnetorpsvägen 86 a, Adolfsberg, Helsingborgs kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00
Södra hunnetorpsvägen 86 a, Adolfsberg, Helsingborgs kommun, bild 2
Södra hunnetorpsvägen 86 a, Adolfsberg, Helsingborgs kommun, bild 3

Södra hunnetorpsvägen 86 a

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
1 275 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
4 236 kr/mån
15 938 kr/m²

LÅG AVGIFT- FINT SKICK- STOR INGLASAD BALKONG- FÖRRÅD PÅ SAMMA VÅNINGSPLAN Välkommen hem till denna rymliga och välskötta trea i stabil förening på Södra Hunnetorpsvägen 86A på Adolfsberg! Lägenheten har allt du behöver för en bekväm vardag och är i fint skick, redo för nya ägare. Fräscht helkaklat badrum med golvvärme: Stig in i ett badrum som bjuder på både stil och funktionalitet. Fin behaglig färgsättning, duschvägg och tvättmaskin & torktumlare. Rymligt kök: Köket är ett hjärta i hemmet och här är inget undantag. Det är modernt och välutrustat med allt du behöver. Du har gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter och du tar dig härifrån ut till den stora inglasade balkongen. Två rymliga sovrum och ljust fint vardagsrum: Lägenheten erbjuder två stora sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. I vardagsrummet får du härligt ljusinsläpp genom stort fönsterparti och det finns gott om plats för större soffgrupp. Stor inglasad balkong: Njut av det bästa av både inomhus- och utomhusliv på den stora inglasade balkongen. Gott om plats för liten odling för den med intresse. Adolfsberg: Ett trevligt område som erbjuder närhet till allt du behöver. Här finns fina promenadstråk, grönområden och nära till både affärer och kommunikationer, skolor och förskolor. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Maltgatan 3, Ödåkra, Helsingborgs kommun
  • Imorgon
Maltgatan 3, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 2
Maltgatan 3, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 3

Maltgatan 3

Villa
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
4 250 000 kr
208 m²
5 rum
1 010 m² tomt

Välkomna till denna välskötta och generösa bostad med spännande potential! Huset är omsorgsfullt underhållet och erbjuder bekvämt boende direkt, men det finns även en lockande potential för framtida förändringar. De två stora sovrummen på övervåningen kan eventuellt omvandlas till fyra. Den stora källaren som idag erbjuder bland annat tvättrum och vinkällare har också potential med sina stora ytor och rum. På tomten finns också ett stort garage/förråd med lift, om ca 100 kvm och det rinner en ljuvlig bäck längs tomtgränsen. Beläget i det lugna och barnvänliga Ödåkra, här får du det bästa av två världar - en fridfull tillvaro med närhet till stadens puls och shoppingmöjligheter på Väla Köpcentrum eller Spritan. Med restauranger, butiker och bageri inom bekvämt gångavstånd behöver du inte gå långt för att tillgodose dina behov. Skolor och förskolor är också lättillgängliga för barnen. För den träningsintresserade finns gym i närheten och vackra löprundor att utforska. Denna fastighet är en möjlighet du inte vill missa. Varmt välkommen på visning för att upptäcka allt det har att erbjuda!

  • Premium
Larmvägen 4A, Fredriksdal, Helsingborgs kommun
  • Imorgon

Larmvägen 4A

Lägenhet
Fredriksdal, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
1 390 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 3/5
7 735 kr/mån
14 256 kr/m²

Välkommen hem till Larmvägen 4A! Denna bostad erbjuder en trevlig boendemiljö med flera bekvämligheter. Med rymlig, fräsch hiss tar du dig smidigt upp till lägenheten. På högt gavelläge, med stor inglasad balkong ges möjlighet till avkoppling och social samvaro utomhus. HSB Brf Fredriksdal i Helsingborg är känd för sin stabilitet och popularitet, vilket gör det till ett attraktivt val. Bostaden är välplanerad med tre rymliga sovrum som bjuder in till naturligt ljus, vilket skapar en trivsam atmosfär. Dessutom finns ett badrum med dusch, toppmatad tvättmaskin och en extra gäst-WC för extra bekvämlighet. Med en stabil förening som är lågt belånad och välskött, är detta ett bekvämt boende som passar både för den som söker ett tryggt hem och för den som värdesätter en praktiskt belägen bostad med bra förutsättningar för en bekväm vardag. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Södra Brunnsvägen 73, Ramlösa, Helsingborgs kommun
  • Imorgon

Södra Brunnsvägen 73

Villa
Ramlösa, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
3 790 000 kr
130 m²
4 rum
611 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa på Södra Brunnsvägen 73, i ständigt attraktiva Ramlösa! Huset erbjuder ett bra planerat entréplan med rymligt kök och vardagsrum samt sovrum och WC. Förberett för att installera dusch. Vidare till ovanvåningen finner du ytterligare två sovrum och ett stort fint badrum med dusch. I källaren har du ett fräscht tvättrum och möjlighet att husera gäster som också erbjuds möjlighet att duscha, i ett kaklat duschutrymme. Trädgården är alldeles underbar med rymligt uterum, stort trädäck och yta för både odling och lek. På Södra Brunnsvägen bor ni i ett attraktivt och lugnt området med närhet till förskola och skola samt buss och tågförbindelser, vilket gör detta till ett svårslaget läge för barnfamiljen. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Umeågatan 22A, Rosengården, Helsingborgs kommun

Umeågatan 22A

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
850 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
4 714 kr/mån
13 492 kr/m²

Rymlig och fin tvåa på härligt läge och med stor inglasad balkong! Här på Umeågatan bor ni på ett behagligt avstånd med nära till ett stort serviceutbud med välsorterad matbutik, apotek, vårdcentral, bageri och pizzeria. Helsingborgs Centrum nås enkelt genom en promenad om ca 20 minuter, cykeltur eller med buss. Busshållplats finns precis utanför porten, stadsbuss nr 3 och 8 trafikerar området. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Plus
  • Balkong
Violstigen 16, Koloniföreningen sommarbyn Tornet, Filborna, Helsingborgs kommun

Violstigen 16, Koloniföreningen sommarbyn Tornet

Fritidshus
Filborna, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
375 000 kr
39 m²
2 rum
300 m² tomt

Välkommen till koloniföreningen Sommarbyn Tornet, en fridfull och trivsam koloniförening där gemenskapen blomstrar. Här lever du ett harmoniskt koloniliv omgivet av grönskande trädgårdar och en atmosfär av lugn. Här hittar ni en fantastisk kolonistuga med allt ni behöver. Stugan är ungefär 40 kvm och har ett separat sovrum, välutrustat kök, trevlig matplats och vardagsrum i öppen planlösning, samt plats att skapa ett drömbadrum för den som vill. Kommunalt vatten och avlopp finns indraget. Stugan är praktiskt belägen i anslutning till områdets toaletter, dusch och tvättstuga. Tomten är cirka 300 kvm stor och pryds av vackra träd och härliga odlingar. Det är en härlig plats där ni kan njuta av både inne- och utelivet. Välkomna till er nya oas med allt ni behöver för en bekväm och trivsam tillvaro. Området är vackert beläget öster om Fredriksdals friluftsmuseum och delar gränser med Brytstugans koloniförening samt det imponerande vattentornet i Helsingborg. Med endast ca 20 minuters promenadavstånd från stadens centrum erbjuder detta läge en mycket central plats. För dem som föredrar kollektivtrafik finns busslinje 3, 4 och 7 som stannar nära området. Sommarbyn Tornet rymmer 154 välskötta och charmiga kolonistugor. Områdets bestämmelser regleras av kommunens detaljplan från 1967. Föreningens gemensamma faciliteter inkluderar en klubbstuga, dansbana, boulebana, lekområde, toaletter med dusch och en tvättstuga. För att bli medlem i föreningen krävs att man är skriven i Helsingborgs kommun. Dessutom åläggs köparna en odlingsplikt på 30% av tomten, vilket bidrar till att bevara och främja det gröna och hållbara kolonilivet. Kom och upplev Sommarbyn Tornet, där det vackra möter det gemensamma i en harmonisk kolonimiljö!

Flybjärsvägen 206, Påarp, Helsingborgs kommun
  • Imorgon

Flybjärsvägen 206

Radhus
Påarp, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
1 845 000 kr
118,5 m²
4 rum
vån 1
6 910 kr/mån
15 570 kr/m²

PRISSÄNKT! TILLFÄLLE! Välkomna till familjeidyllen i Påarp och detta välplanerade radhus i populära föreningen Brf Haga. Mycket välskött radhus i gott skick fördelat på 118,5 kvm med lättskött trädgård och tillhörande förråd samt garageplats i länga som ingår i avgiften. Ni kliver in i den ljusa och rymliga hallen med plats till förvaring. På entréplan finns ett rymligt kök med plats för matgrupp, tvättstuga, helkaklat badrum, rymligt vardagsrum och utgången till den insynsskyddade uteplatsen. På ovanvåningen finns 3 rymliga sovrum och ett badrum i äldre skick. Radhuset erbjuder både en fin och rymlig uteplats på framsidan och på baksidan, massor av sol från morgon till kväll! Föreningen har flera gemensamhetslokaler som bland annat inomhuspool, festlokal samt tennisplan och tillhandahåller flera användbara redskap som går att hyra. Från bostaden är det nära till Påarp skola (F-åk 9), fina grönområde och goda möjligheter att pendla med tåg (7 min till Helsingborg) eller buss. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Merkuriusgatan 38, Ödåkra, Helsingborgs kommun
  • Borttagen före visning

Merkuriusgatan 38

Lägenhet
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
1 950 000 kr
95 m²
4 rum
vån 1
6 219 kr/mån
20 526 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Uteplats
Linbastagatan 7, Filborna, Helsingborgs kommun
  • Borttagen före visning

Linbastagatan 7

Lägenhet
Filborna, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
1 950 000 kr
62 m²
2 rum
vån 4/5
3 645 kr/mån
31 452 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Vagnmansgatan 16, Eneborg, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr

Vagnmansgatan 16

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
720 000 kr
40 m²
1 rum
vån 4/4
3 034 kr/mån
18 000 kr/m²

Välkommen till en kvadratsmart och charmig lägenhet i omtyckt förening på populära Eneborg. Lägenheten ligger på 4:e våningen, högst upp i huset med närhet till city, Campus, mataffärer, kommunikation samt härliga Viskängen bara ett stenkast bort. En perfekt etta som passar bra för dig som student eller varför inte första egna bostaden? Bostaden bjuder på ett supercharmigt retrokök där det gamla möter det moderna med plats för matgrupp, gott om skåp och bra med bänkytor. Badrummet är nyrenoverat i samband med stambyte 2020. Varmt välkomna till en ljus och fin bostad med hög trivselfaktor. Föreningen tillhandahåller även ett gym som för närvarande är kostnadsfritt för medlemmar, ligger i källaren Vagnmansgatan 12-16. Till lägenheten ingår ett vindsförråd samt ett mindre källarförråd. Kontakta mäklaren för mer information och bokning av visning!

  • Plus
Bjäregatan 13, Eneborg, Helsingborgs kommun

Bjäregatan 13

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
1 190 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/5
5 051 kr/mån
17 500 kr/m²

Med hiss eller trappa tar ni er enkelt upp till andra våningen och välkomnas in till ett boende i fint skick och högt i tak vilket ger en fin känsla. Du välkomnas in i en luftig och ljus hall med plats för avhängning och gott om förvaring i den rymliga klädkammaren. Badrummet med kombinerad tvätt och torkmaskin hittar ni också här. Nuvarande ägare har renoverat köket mycket smakfullt, plats plats för matbord och härligt ljusinsläpp. Vardagsrummet är väl tilltaget och ni får med enkelhet plats för både soffgrupp och matsalsbord, eller varför inte hemmakontor för den som behöver. Från det generösa fönstret, på högt och fritt läge kan ni följa de stora fartygen på sundet. Från det rymliga sovrummet finner ni ut till balkongen som vetter mot den mysiga innergården. På Bjäregatan 13 bor ni i en stabil och välskött förening, på lugnt område på Eneborg. Stadens centrum, campus och centralstation ligger en kort promenad bort. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 11