Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gamla Jägersbovägen 2, Sätofta, Höörs kommun
  • Imorgon kl 16:30
Gamla Jägersbovägen 2, Sätofta, Höörs kommun, bild 2
Gamla Jägersbovägen 2, Sätofta, Höörs kommun, bild 3

Gamla Jägersbovägen 2

Villa
Sätofta, Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
1 150 000 kr
71 + 48 m²
5 rum
980 m² tomt

Här saluför vi en charmig 50-talsvilla på uppvuxen tomt med ett attraktivt läge i Sätofta. Vardagsrum, inrett uterum, kök, ett sovrum på bottenplan och ytterligare två sovrum på andra plan. Det finns även ett utrymme på nedervåningen där man får plats med en säng, men inte tillräckligt stort för att klassas som ett rum. Stora fönster, parkettgolv samt kommunalt vatten & avlopp är andra fördelar med den här prisvärda villan. Kök och badrum är funktionella, men av äldre datum. På tomten finns även ett litet gästhus i korsvirke, förråd samt ett litet garage som idag är avdelat. Fiber finns i gatan. Sammanfattningsvis en charmig villa lämplig för dig med intresse för renovering och inredning – och som vill sätta din egen prägel på ditt boende. Här bor du i ett villaområde med naturen in på knuten och med bara några hundra meter ner till badplatsen i Sätoftasjön. Ridskola i närheten och 10 min till Bosjöklosters golfbana. In till Höörs centrum med butiker, badhus, service och tågstation är det bara några km. Till busshållplatsen som tar dig till tågstationen i Höör på en kvart är det endast 75 m – och det finns även cykelvägar in till centrum. Från Höör tar man sig vidare med tåg eller buss till hela Skåne. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Välkommen att anmäla dig till visningen av denna prisvärda villa!

  • Premium
Landsvägen 64 A och B, Tjörnarp, Höörs kommun

Landsvägen 64 A och B

Villa
Tjörnarp, Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
2 300 000 kr
188 + 70 m²
10 rum
882 m² tomt

Hyresfastighet om totalt ca 190 kvm i centrala Tjörnarp med två lägenheter, 64A 3 rok om ca 70 kvm och 64B 7 rok om ca 120 kvm. Båda köken är totalrenoverade för ett par år sedan, ny luft/vatten värmepump 2019, nya fönster och ytterdörrar är de största posterna som är gjorda senaste åren, men även flera ytskikt är utbytta, det är tilläggsiolserat och ny elcentral i ena lägenheten. Gemensam trädgård i söderläge med stort nyare trädäck, förråds/garagebyggnad om 60 kvm. Tjörnarp är en liten by med tågförbindelse både norr- & söderut och med endast 150 meter till tågperrongen, gör det det lätt och smidigt att pendla. Inne i Tjörnarp finns även Tjörnarpssjön med badplats och bastubåt, det går även bra att fiska gädda och abborre här, har man riktig tur kanske man tom får upp en gös. Skogen och naturen finns också runt knuten och flertalet fina vandringsleder finns att utforska. Vidare intresse och visning: Vänligen kontakta mäklaren vid intresse och respektera hyresgästernas privatliv. Visningar görs i samråd med fastighetsägaren och hyresgästerna. Varmt välkommen att kontakta mig ansvarig mäklare Johanna Högberg 0708-118718.

Blomstergatan 6, Norra Rörum, Höörs kommun

Blomstergatan 6

Villa
Norra Rörum, Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
1 095 000 kr
130 + 21 m²
4 rum
453 m² tomt

Välkommen till detta bedårande söta hus i Norra Rörum, en idyllisk by omgiven av naturskönhet och lugn. Huset är charmigt och välkomnande. Dess lilla renoveringsbehov ger dig möjligheten att sätta din personliga prägel på det. När du kliver in genom ytterdörren möts du av en varm och inbjudande atmosfär. Väl inne i huset finner du ett stort, härligt vardagsrum med en kamin – perfekt för kyliga kvällar då du kan tända en brasa och njuta av dess värmande glöd. Kaminen är ett underbart centrum i rummet och ger en hemtrevlig känsla. Huset har också ett ljust och luftigt kök, där du kan förbereda läckra måltider och bjuda in vänner och familj till härliga middagar. Kanske vill du addera några moderna inslag till köket under renoveringsprocessen, men dess grundläggande funktionalitet ger en härlig bas att arbeta med. Huset har två stora och ljusa sovrum, ett på varje våning. Ovanvåningen bjuder också på ett riktigt mysigt allrum. Här finns ett garage och förråd som ger plats till bilen och extra förvaring för verktyg och utrustning. Trädgården är inte alltför stor, men dess kompakta storlek gör den lättskött och perfekt för dem som inte vill spendera alltför mycket tid på trädgårdsarbete. Här kan du skapa en vacker uteplats där du kan njuta av soliga dagar och vackra sommarkvällar. Om du älskar den friska luften och naturen kommer du att älska omgivningarna i Norra Rörum. Det finns gott om vackra promenad- och cykelvägar, så du kan utforska den omgivande landsbygden och njuta av den pittoreska utsikten. Sammanfattningsvis erbjuder detta söta hus i Norra Rörum en perfekt kombination av charm, möjlighet till renovering och en bekväm livsstil. Det är en plats där du kan skapa varma och kärleksfulla minnen med familj och vänner, omgiven av den vackra skånska naturen.

  • Plus
Mellbyvägen 7, Tjörnarp, Höörs kommun

Mellbyvägen 7

Villa
Tjörnarp, Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
1 325 000 kr
163 + 4 m²
7 rum
1 320 m² tomt

I Tjörnarp, en idyllisk liten by omgiven av vacker natur, finns nu denna fina familjevilla till salu. Med tiden har huset blivit slitet och i behov av en omfattande renovering för att återfå sin forna glans. När man stiger in i villan möts man av en atmosfär av nostalgi och värme. Här har barn vuxit upp och skratt har fyllt rummen. Men samtidigt är det tydligt att en renovering är nödvändig för att bevara detta hem och skapa en plats där nya minnen kan formas. Köket är hjärtat i huset och är i behov av en total förvandling. De gamla köksskåpen, som en gång var moderna och trendiga, har nu blivit slitna och omoderna. Ett nytt modernt kök skapar en perfekt plats för att samlas och njuta av god mat tillsammans. Vardagsrummet är en annan plats som behöver uppdateras. Kaminen är dock fortfarande en källa till mysighet och värme. En uppfräschning skulle ge rummet en ny och inbjudande känsla. En totalrenovering av badrum och gästtoalett skulle göra dem till en avkopplande oas där familjen kan njuta av avkopplande bad och förbereda sig för dagen framför en vacker spegel. Sovrummen har är stora och funktionella, men de behöver en uppfräschning för att ge bekvämlighet och avkoppling. Här kan man enkelt skapa en fridfull plats där familjemedlemmarna kan få en god natts sömn och vakna upp till en vacker utsikt över den omgivande naturen. Trädgården som omger villan är fylld av potential. Med omsorgsfull planering och anläggning skulle den kunna bli en vacker plats för familjen att njuta av utomhusaktiviteter och samtidigt bevara den idylliska atmosfären i Tjörnarp. En ny altan, välskötta blomsterarrangemang och grönskande gräsmattor skulle ge trädgården nytt liv. Att renovera denna familjevilla i Tjörnarp skulle vara ett projekt fyllt av möjligheter och kärlek. Genom att ge ytskikten ett lyft och införliva moderna bekvämligheter skulle detta hus återigen bli en plats där familjen kan skapa minnen och trivas. Med den vackra naturen och den idylliska omgivningen i Tjörnarp som kuliss, skulle denna renoverade villa bli ett hem att älska och uppskatta i generationer framöver.

Diskusgränd 8, Fogdarödsområdet, Höörs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Diskusgränd 8

Villa
Fogdarödsområdet, Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
2 595 000 kr
160 + 40 m²
6 rum
555 m² tomt

En välskött 1,5-plansvilla på Fogdaröds-området perfekt för familjen, ca 160 m² + stort garage/förråd om ca 40 m². Huset innehåller bl a 4 sovrum, vardagsrum, allrum och nyare kök. Liten stensatt terrass utanför köket på framsidan och fin terrass under tak i vacker trädgård med många fina växter på baksidan. Det finns trygg gång- och cykelväg hela vägen in till kommunala skolor, ishall, idrottsanläggningar, butiker, restauranger mm och det finns dagis bara ett par hundra meter från huset och Waldorf-skola (0-9) också ett par hundra meter bort. Ett oslagbart läge med centrala Höör och tågstation drygt 1,5 km bort samtidigt som man kan ge sig direkt ut på oändliga skogsvandringar, löpturer eller svampletning i Fogdaröds-skogen och vidare till Fulltofta strövområde med bl a Naturcentrum, café och naturreservat.

Åkersbergsgatan 10, Åkersberg, Höörs kommun

Åkersbergsgatan 10

Villa
Åkersberg, Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
2 450 000 kr
140 + 73 m²
4 rum
1 026 m² tomt

Här har vi en underbar villa i nationalromantisk stil – med mycket stor potential. Villan byggdes 1918 och har kvar många av sina originaldetaljer så som glasveranda, kakelugn, spegeldörrar och takstuckatur. På entrévåningen finns hall, klädkammare, kök, matsal och vardagsrum. Genom dubbla pardörrar når man husets stolthet – den vackra punchverandan med snickarglädje och höga fönster i original. En trappa upp finns två sovrum och i källaren ytterligare två rum som kan användas till sovrum. Källarvåningen är inte helt sänkt utan har öppningsbara fönster i normalstorlek. Här finns även förrådsutrymmen, badrum och tvättstuga. Visst är köket omodernt, den fina trappan klädd med heltäckningsmatta, ett av sovrummen inte färdigrenoverat, målarfärgen flagar här och där och i några rum har man lagt in plastmatta. Men vad gör väl det! Med renovering och uppfräschning av ytskikten kan den här villan bli hur fin som helst. Det är ett fantastiskt tillfälle för den med intresse för byggnadsvård och inredning som vill förvandla denna bostad till sitt drömhem. Fiber och fjärrvärme finns. En förhandsbesiktning av fastigheten är gjord, fråga mäklaren om du vill ta del av den. Villan ligger på en stor hörntomt i ett av Höörs allra populäraste villaområden vid stiftsgården Åkersberg och Tjurasjö. Du cyklar till järnvägsstationen på två minuter och har gångavstånd till hela centrala Höör med butiker och all service. Här bor du bokstavlingen mitt i Skåne, bara några hundra meter från Skånes geografiska mittpunkt. Varm välkommen att anmäla dig till visning!

Skiffervägen 2, Stenskogen, Höörs kommun

Skiffervägen 2

Tomt
Stenskogen, Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
4 476 800 kr
937 m² tomt

Nybyggnation på rejäla tomter i Stenskogen med fantastisk natur runtikring och ändå nära in till centrum med butiker & service, tågstation, restauranger, spa-anläggningar, sporthall, gym och skolor mm. Området är en blandning av nyare och äldre bebyggelse på relativt stora tomter och naturen inpå knuten! Bra gång och cykelvägar till centrum och skolor. Tanken är att uppföra ett 1,5-plans Hjältevadshus Spira 152 med nyckelfärdig entréplan och inredningsbar ovanvåning, i färdigt skick är boarean 152 m² fördelat på 97,2 på entréplan och 54,4 på övre plan. Observera att priset avser grundutförande med nyckelfärdig entréplan och inredningsbar, oisolerad och VVS-förberedd ovanvåning samt tomtinköp, grund och anslutningsavgifter. Alla Hjältevadshus uppförs med bl a korta leveranstider, helkaklade badrum, sol-celler och vattenburen golvvärme från frånluftsvärmepump på entréplan. Slutgiltigt utförande på huset diskuteras fram med representant för Hjältevadshus, givetvis kan man välja annan husmodell också! Läs mer på www.hjaltevadshus.se eller kontakta Claes Andersson 0708-834411 [email protected] eller Per Larsson 0764-428054 [email protected] Fastighetsmäklare på Länsförsäkringar fastighetsförmedling förmedlar endast tomten och kund köper tomten separat av fastighetsägaren med villkor om att teckna entreprenadavtal med Hjältevadshus AB. När köpekontrakt tecknas på tomt (med förbehåll om att bygglov ska beviljas) betalas 10 % i handpenning och resterande del av köpeskilling för tomten betalas när bygglovet beviljats. Husbilderna är exempelbilder från Hjältevadshus och kan skilja sig från verkliga förhållanden.

Lärkgatan 16A och B, Centrum, Höörs kommun

Lärkgatan 16A och B

Villa
Centrum, Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
3 695 000 kr
277 m²
10 rum
799 m² tomt

OBS! Objektet består av två bostäder i 1,5-plan om vardera 138,5 m² innehållande vardera vardagsrum, allrum, 3 sovrum, 2 badrum, kök, tvättstuga samt två rejäla garage om ca 30 m². Observera att driftskostnaden är för båda bostäderna. Perfekt tillfälle för er som söker generationsboende eller kanske bo i ett och hyra ut det andra, finns många möjligheter! Lugnt läge på mindre villagata ca 700 meter från centrum och tågstation samtidigt nära till Stenskogen för härliga skogspromenader.

  • Plus

Visar alla 8