Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hörby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hörby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Södra Rörum 4290, null, Hörby kommun
  • Imorgon kl 17:00

Södra Rörum 4290

Villa
Hörby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hörby
2 450 000 kr
56 m²
2 rum
956 m² tomt

Helt nybyggt hus och tillhörande gästhus, färdigställda 2023. En enhetlig stil genomsyrar de båda husen, såväl inne som ute. Utsidan en grå liggande träpanel, svarta dörrar och fönster samt bandfalsade svarta plåttak och insidan med vita väggar, vita kök, parkettgolv och badrum i marmor. Husen sammansvetsas av ett stort trädäck i två etage med staket. Det större huset är på 56 kvm och består av kök, matplats & vardagsrum i öppen planlösning, ett sovrum, wc/dusch och pannrum. Gästhuset är på 24 kvm och består av kök med en liten matplats, ett sovrum och ett badrum. Fastigheten ligger i det lilla fritidshusområdet Skogsbyn, ett mysigt litet område som består av blandat permanent och fritidsboende. Och med en cykeltur på dryga 5 minuter når du Kvesarumssjön, här man kan både bada och fiska - det finns gott om både abborre & gädda! Skogsbyn ligger drygt två km från Södra Rörum, vilken i sin tur ligger mittemellan med en mil på vardera håll om Höör och Hörby.

  • Plus
Västerstad 7074, null, Hörby kommun
  • Idag kl 16:30
Västerstad 7074, null, Hörby kommun, bild 2
Västerstad 7074, null, Hörby kommun, bild 3

Västerstad 7074

Villa
Hörby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hörby
930 000 kr
65 m²
2 rum
1 505 m² tomt

En fantastisk charmig liten avstyckad gård med dubbelgarage, loge och stallbyggnad. Här är det lätt att trivas och koppla av från vardagen. En perfekt tillflykt som fritidsbostad, men det kan även bli en rogivande permanentbostad för den händige. Bostadsdelen består av ett allrum, ett sovrum och kök med matplats. Tomten (småhusmark) på ca 1500 m2 är lättskött och erbjuder möjlighet till köksträdgård. Observera att det inte finns indraget vatten och inget avlopp. Toaletten är en förbränningstoalett. Vatten hämtas i kärl från den egna brunnen (det finns en effektiv elektrisk pump i brunnen). Det är bra att känna till att en återkommande tornfalk har byggt sitt bo i logbyggnaden. Vi räknar med att köparen är djurvän. En del av möblerna kan medfölja i fastighetsaffären, några kan säljas för sig (oavsett fastighetsköp). Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. OBS! kör inte runt på åkern, det är vallodling och ingen vändplats. Vid visning samsas vi i första hand om gårdsplanen, sedan parkerar vi åt ena sidan på markvägen och går sista biten. Om vi måste vända någon annanstans än på gårdsplanen så skall vallodlingen respekteras och köras ut på så lite som möjligt. Använd backväxeln och vänd "på en femöring". Bilar med låg markfrigång bör inte köra upp till fastigheten.

  • Premium
Södra Rörum 4774, null, Hörby kommun
  • Budgivning pågår

Södra Rörum 4774

Villa
Hörby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hörby
585 000 kr
48 m²
2 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till Södra Rörum och detta fina hus på arrenderad tomt. Huset är inbjudande med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, med den öppna spisen som en naturlig samlingspunkt. Det härliga uterummet har stora fönster och rogivande utsikt över grönskan utanför. För långväga gäster finns här också ett gästhus. Nuvarande ägare har renoverat en hel del och bland annat installera nytt kök, gjort nytt WC och installerat förbränningstoalett och satt in ny varmvattenberedare. Väggarna har målats och nytt golv lagts i köket. All el har bytts ut och det finns nya kontakter. Tomten är öppen och trivsam i direkt anslutning till skogen. Gräsmatta för lek och vila och skogen i omedelbar närhet för mysiga utflykter. Här är nära till promenader, svampletning och bärplock. Till centrala Hörby är det runt 15 minuter med bil. Här finns skolor, sim- och idrottshall och butiker.

Algatan 14, null, Hörby kommun

Algatan 14

Villa
Hörby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hörby
1 175 000 kr
85 m²
4 rum
1 037 m² tomt

Mycket charmigt hus i Hörby tätort med nytt kök och ett vardagsrum med synliga takbjälkar. Ett sovrum i bottenplan och ett på ovanvåningen. Prunkande trädgård på hörntomt med närhet till idrottsplatsen. Infart från Idrottsgatan med plats för flera bilar. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul.

Lyby 3096, Lyby, Hörby kommun

Lyby 3096

Villa
Lyby, Hörby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hörby
3 995 000 kr
97,2 + 54,4 m²
953 m² tomt

En modern och smart planerad 1,5-plansvilla med inrett entréplan och isolerat och förberett för inredning av ovanplan. På entréplan finns ljust härligt vardagsrum och matrum i vinkel mot köket i en öppen planlösning, rymlig entréhall, helkaklat badrum, stort bra sovrum (möjlighet att dela av ytterligare ett sovrum) och praktisk groventré, med inrett ovanplan kan man få upp till 5 sovrum och ytterligare ett badrum samt ett allrum, boarean blir då ca 152 m² totalt. Låga driftskostnader och ingen fastighetsavgift de första 15 åren ger riktigt bra boendekostnader! Högt fint läge mitt i charmiga lilla byn Lyby med härlig utsikt över betesmarkerna och ner mot Ringsjön från ovanvåningen. Ca 3,5 km till badplats i Ringsjön och lika långt till butiker mm i Hörby, vill man spela golf är det ca 5 km till högklassiga Elisefarm med golfbana, hotell, spa och restaurang.

Pegasusvägen 12, Ludvigsborg, Hörby kommun

Pegasusvägen 12

Villa
Ludvigsborg, Hörby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hörby
4 152 800 kr
1 044 m² tomt

KAMPANJ SOMMARLYX! Premiumtillval ingår, värde upp till 184.100 kr (se mer: https://hjaltevadshus.se/sommarlyx/ ). Nyproduktion klimatsmarta hus med låga driftskostnader, solceller ingår! Nu finns möjligheten att förvärva en tomt för att uppföra ett 1,5-plans Hjältevadshus Sol 164 med nyckelfärdig entréplan och inredningsbar ovanvåning, i färdigt skick är boarean 164 m² fördelat på 97,2 på entréplan och 66,8 på övre plan. Observera att priset avser grundutförande med nyckelfärdig entréplan och inredningsbar, VVS-förberedd och oisolerad ovanvåning samt tomtinköp, grund och anslutningsavgifter. Alla Hjältevadshus uppförs med bl a korta leveranstider, helkaklade badrum, sol-celler och vattenburen golvvärme från frånluftsvärmepump på entréplan. Slutgiltigt utförande på huset diskuteras fram med representant för Hjältevadshus, givetvis kan man välja annan husmodell också! Läs mer på www.hjaltevadshus.se eller kontakta Claes Andersson 0708-834411 [email protected] eller Per Larsson 0764-428054 [email protected] Nybyggnadsområdet omfattar knappt 50 fastigheter på ett fantastiskt fint läge intill Fulltofta naturreservat och kort promenad till välrenommerad skola i Ludvigsborg, fräsch, välsorterad lanthandel finns också i samhället och bra kommunikationer till Höör eller Hörby för vidare transport till Lund, Malmö, Köpenhamn, Kristianstad mm. Njut av härlig promenad i orörd skogsmiljö i naturreservatet eller varför inte ta cykeln de ca 4 kilometerna ner till Ringsjön! Fastighetsmäklare på Länsförsäkringar fastighetsförmedling förmedlar endast tomten och kund köper tomten separat av fastighetsägaren med villkor om att teckna entreprenadavtal med Hjältevadshus AB. När köpekontrakt tecknas på tomt (med förbehåll om att bygglov ska beviljas) betalas 10 % i handpenning och resterande del av köpeskilling för tomten betalas när bygglovet beviljats. Husbilderna är exempelbilder från Hjältevadshus och kan skilja sig från verkliga förhållanden.

Pegasusvägen 2, Ludvigsborg, Hörby kommun

Pegasusvägen 2

Villa
Ludvigsborg, Hörby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hörby
4 124 300 kr
947 m² tomt

KAMPANJ SOMMARLYX! Premiumtillval ingår, värde upp till 184.100 kr (se mer: https://hjaltevadshus.se/sommarlyx/ ). Nu finns möjligheten att förvärva en tomt för att uppföra ett 1,5-plans Hjältevadshus Sol 164 med nyckelfärdig entréplan och inredningsbar ovanvåning, i färdigt skick är boarean 164 m² fördelat på 97,2 på entréplan och 66,8 på övre plan. Observera att priset avser grundutförande med nyckelfärdig entréplan och inredningsbar, VVS-förberedd och oisolerad ovanvåning samt tomtinköp, grund och anslutningsavgifter. Alla Hjältevadshus uppförs med bl a korta leveranstider, helkaklade badrum, sol-celler och vattenburen golvvärme från frånluftsvärmepump på entréplan. Slutgiltigt utförande på huset diskuteras fram med representant för Hjältevadshus, givetvis kan man välja annan husmodell också! Läs mer på www.hjaltevadshus.se eller kontakta Claes Andersson 0708-834411 [email protected] eller Per Larsson 0764-428054 [email protected] Nybyggnadsområdet omfattar knappt 50 fastigheter på ett fantastiskt fint läge intill Fulltofta naturreservat och kort promenad till välrenommerad skola i Ludvigsborg, fräsch, välsorterad lanthandel finns också i samhället och bra kommunikationer till Höör eller Hörby för vidare transport till Lund, Malmö, Köpenhamn, Kristianstad mm. Njut av härlig promenad i orörd skogsmiljö i naturreservatet eller varför inte ta cykeln de ca 4 kilometerna ner till Ringsjön! Fastighetsmäklare på Länsförsäkringar fastighetsförmedling förmedlar endast tomten och kund köper tomten separat av fastighetsägaren med villkor om att teckna entreprenadavtal med Hjältevadshus AB. När köpekontrakt tecknas på tomt (med förbehåll om att bygglov ska beviljas) betalas 10 % i handpenning och resterande del av köpeskilling för tomten betalas när bygglovet beviljats. Husbilderna är exempelbilder från Hjältevadshus och kan skilja sig från verkliga förhållanden.

Simons väg (10), Önneköp, Hörby kommun

Simons väg (10)

Tomt
Önneköp, Hörby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hörby
165 472 kr
1 121 m² tomt

Tomt säljes av Hörby Kommun. (Adressen Simons väg 10 är ej fastställd). Observera att det föreligger byggskyldighet vid köp av denna tomt. Med det menas att köparen är skyldig att uppföra ett bostadshus för permanent boende inom 24 månader från tillträdet. Byggskyldigheten anses fullgjord när slutbesked är utfärdat (när huset är färdigbyggt). Tomten får inte heller säljas vidare innan byggskyldigheten är fullgjord. I tomtpriset ingår anslutningsavgift för vatten och avlopp. Bostadsenhetsavgift och elanslutningsavgift tillkommer. Detaljplanen medger uppförande av fristående bostadshus med 1 våning. Byggnadshöjd max 4 meter. Byggnadsarea max en fjärdedel av tomtstorleken (25%). Tomten säljes i befintligt skick. Teleservice har fibernät i området och anslutningsavgift ligger enligt uppgift för närvarande på cirka 25000kr och leveranstiden är ungefär 6 månader. För mer information kontakta dem via hemsida: teleservice.net Klicka på "läs mer hos mäklaren" för att få tillgång till detaljplaner och övriga dokument.

Simons väg (8), Önneköp, Hörby kommun

Simons väg (8)

Tomt
Önneköp, Hörby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hörby
182 412 kr
1 350 m² tomt

Tomt säljes av Hörby Kommun. (Adressen Simons väg 8 är ej fastställd). Observera att det föreligger byggskyldighet vid köp av denna tomt. Med det menas att köparen är skyldig att uppföra ett bostadshus för permanent boende inom 24 månader från tillträdet. Byggskyldigheten anses fullgjord när slutbesked är utfärdat (när huset är färdigbyggt). Tomten får inte heller säljas vidare innan byggskyldigheten är fullgjord. I tomtpriset ingår anslutningsavgift för vatten och avlopp. Bostadsenhetsavgift och elanslutningsavgift tillkommer. Detaljplanen medger uppförande av fristående bostadshus med 1 våning. Byggnadshöjd max 4 meter. Byggnadsarea max en fjärdedel av tomtstorleken (25%). Tomten säljes i befintligt skick. Teleservice har fibernät i området och anslutningsavgift ligger enligt uppgift för närvarande på cirka 25000kr och leveranstiden är ungefär 6 månader. För mer information kontakta dem via hemsida: teleservice.net Klicka på "läs mer hos mäklaren" för att få tillgång till detaljplaner och övriga dokument.

Simons väg (4), Önneköp, Hörby kommun

Simons väg (4)

Tomt
Önneköp, Hörby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hörby
151 757 kr
910 m² tomt

Tomt säljes av Hörby Kommun. (Adressen Simons väg 4 är ej fastställd). Observera att det föreligger byggskyldighet vid köp av denna tomt. Med det menas att köparen är skyldig att uppföra ett bostadshus för permanent boende inom 24 månader från tillträdet. Byggskyldigheten anses fullgjord när slutbesked är utfärdat (när huset är färdigbyggt). Tomten får inte heller säljas vidare innan byggskyldigheten är fullgjord. I tomtpriset ingår anslutningsavgift för vatten och avlopp. Bostadsenhetsavgift och elanslutningsavgift tillkommer. Detaljplanen medger uppförande av fristående bostadshus med 1 våning. Byggnadshöjd max 4 meter. Byggnadsarea max en fjärdedel av tomtstorleken (25%). Tomten säljes i befintligt skick. Teleservice har fibernät i området och anslutningsavgift ligger enligt uppgift för närvarande på cirka 25000kr och leveranstiden är ungefär 6 månader. För mer information kontakta dem via hemsida: teleservice.net Klicka på "läs mer hos mäklaren" för att få tillgång till detaljplaner och övriga dokument.

Visar alla 10