Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Gustav Beskow

Gustav Beskow

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Alevägen 15, NORRALA, Söderhamns kommun
  • Mån 29 apr
Alevägen 15, NORRALA, Söderhamns kommun, bild 2
Alevägen 15, NORRALA, Söderhamns kommun, bild 3

Alevägen 15

Villa
NORRALA, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
1 400 000 kr
127 + 60 m²
5 rum
890 m² tomt

Vackert belägen villa med fin trädgård och barnvänligt läge nära förskola och busshållplats. Huset har trevlig planlösning med 3-4 sovrum och rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. I källaren finns förråd, tvättstuga, pannrum sovrum samt en gillestuga/allrum. Stora renoveringar har gjorts invändigt de senaste åren där bl a ytskikt, kök och planlösning har moderniserats. Välkommen att boka in er på visning.

  • Premium
Norrdala 111, BJURÅKER, Hudiksvalls kommun

Norrdala 111

Gård/Skog
BJURÅKER, Hudiksvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
900 000 kr
66 + 20 m²
3 rum
4 ha tomt

På ett högt läge i natursköna Bjuråker finner du denna mindre gård med jakträtt och ca 2 ha skog samt ca 2 ha åkermark i direkt anslutning till bostadshuset. Här finns möjlighet till odling och djurhållning med fin hästbox i ladan, stor carportslänga och bra ytor för bete. Förutom en hästbox i ladan finns idag även tvättstuga, förvaringsutrymmen, möjlighet till sommargästrum samt relaxrum med IR-bastu och duschkabin. Galler till ytterligare en hästbox ingår i köpet. Bostadshuset är i behov av renovering men bjuder på fina möjligheter med stort kök, stor solig altan i söderläge, fin utsikt och avskilt läge med naturen inpå knuten. Välkommen att boka in dig på visning!

Ingeniörsgatan 10, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
  • Borttagen före visning

Ingeniörsgatan 10

Villa
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
1 500 000 kr
79 + 51 m²
4 rum
793 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Håcksta 20 och 22, HUDIKSVALL, Hudiksvalls kommun

Håcksta 20 och 22

Villa
HUDIKSVALL, Hudiksvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
4 300 000 kr
140 + 100 m²
6 rum
2 716 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva denna härliga fastighet med stor sjötomt om 2 716 kvm, egen brygga och toppenfin, renoverad villa! Här kan du njuta av den fina sjöutsikten från både trädgård, uteplats och från flera av husets rum inkl kök, matrum, vardagsrum och sovrum. Huset har genomgående renoverats med en gedigen känsla och erbjuder ett lyxigt helkaklat badrum med vackra detaljer. Dessutom finns ytterligare ett nytt helkaklat duschrum, en renoverad toalett och stora öppna umgängesytor som inbjuder till härligt samkväm med familj och vänner. Förutom husets alla möjligheter finns gott om uteplatser att avnjuta dagens alla solstrålar, charmig bryggstuga nere vid sjön med stor potential, rymligt garage samt möjlighet till mindre båt och bad från den egna bryggan. Med bil tar du dig till Hudiksvalls centrum på endast 20 min och inom en kvart tar du dig till flertalet vackra havsbad, kulturhistoriska sevärdheter samt populära Hölick med naturreservat, vandringsleder, fiskläge och camping med spa och restaurang. Välkommen att boka in dig på visning!

Finnickavägen 403, Enånger - Finnicka, Hudiksvalls kommun

Finnickavägen 403

Villa
Enånger - Finnicka, Hudiksvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
485 000 kr
65 m²
2 rum
640 m² tomt

Tidigare lärarbostad med naturnära läge i Finnicka i Enånger. Huset erbjuder ljusa ytor, spegeldörrar, spröjsade fönster och 2 kakelugnar. Oinredd övervåning med stora möjligheter att få sätta sin egen prägel på boendet.

Karlsbergsvägen 10, HARMÅNGER, Nordanstigs kommun

Karlsbergsvägen 10

Villa
HARMÅNGER, Nordanstigs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
1 100 000 kr
90 + 75 m²
4 rum
1 562 m² tomt

Rymlig villa i barnvänligt område nära skola, affär och fina promenadstråk. Villan är utbyggd och nyligen rustad med 3 sovrum, kök och vardagsrum på entréplan samt tvättstuga, duschrum och sovrum i källardelen. Praktiskt dubbelgarage och inglasad altan med söderläge.

  • Plus
Köpmangatan 28A, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Köpmangatan 28A

Lägenhet
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
595 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
2 893 kr/mån
10 625 kr/m²

Söker du en central 2:a med låg avgift? Välkommen till Köpmangatan 28A där du erbjuds ett centralt boende med balkong på andra våningen och gångavstånd till matbutik, shopping, restauranger och caféer mm. Runt hörnet når du dessutom grönskande parker, lekpark, busshållplats och småbåtshamn. Här finns fina renoveringsmöjligheter för dig som vill sätta din egen prägel och snabbt tillträde är möjligt. I denna stabila och omtyckta förening finns även tillgång till en trevlig relaxavdelning med bastu, jacuzzi, dusch och sittgrupp. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Norrtullsgatan 44, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Norrtullsgatan 44, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun, bild 2
Norrtullsgatan 44, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun, bild 3

Norrtullsgatan 44

Villa
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
4 795 000 kr
283 + 203 m²
9 rum
750 m² tomt

Söker du en välskött fastighet för generationsboende eller uthyrning? På Norrtullsgatan 44 erbjuder vi just nu denna pampiga sekelskiftesvilla med 3 lägenheter, vackra kakelugnar, tilltagen takhöjd, vedspis, trägolv, fiskbensparkett, snickarglädje och mycket mer! Huvudbyggnaden innefattar en rymliga 3:a, stor 4:a och i gårdshuset finns en rymlig 2:a. I gårdshuset finns gemensamma utrymmen med tvättstuga och bastu samt oinredd övervåning för möjlighet till ytterligare lägenhet och stora förrådsutrymmen. På innergården finns två garage samt plats för flera bilar på gårdsplanen. Totala årsintäkten ligger på ca 362 880 kr inkl el. Missa inte att boka in dig på vår nästa visning!

  • Premium
Ringvägen 5A, KLOSSDAMMEN, Söderhamns kommun
  • Imorgon
Ringvägen 5A, KLOSSDAMMEN, Söderhamns kommun, bild 2
Ringvägen 5A, KLOSSDAMMEN, Söderhamns kommun, bild 3

Ringvägen 5A

Lägenhet
KLOSSDAMMEN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
495 000 kr
41 m²
2 rum
vån -1/4
2 001 kr/mån
12 073 kr/m²

Välkommen till denna ljusa 2:a på omtyckta Klossdammen med centrumnära läge och gångavstånd till sjukhus, badplats, naturstigar samt Hällåsens sportcenter! I soligt söderläge kan du njuta av vårens värmande strålar på den stora uteplatsen i markplan med delvis skydd under tak. Lägenheten har genomgående enhetlig stavparkett och ljusa ytskikt med fint ljusinsläpp. Här får du en praktiskt hall med plats för klädupphängning och rymlig klädkammare, sovrum med plats för dubbelsäng, helkaklad duschrum, avskilt arbetskök samt vardagsrum med utgång till altan och plats för sittgrupp och matplats.

  • Premium
  • Uteplats
Norralagatan 17C, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Norralagatan 17C

Lägenhet
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
695 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
4 748 kr/mån
9 145 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna bostadsrättslägenhet på Norralagatan 17C i Söderhamns centrum. Med sin yta på 76 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet gott om utrymme och en välplanerad layout. På tredje våningen hittar du detta objekt med tre rum. Lägenheten är utrustad med en eldstad, perfekt för mysiga kvällar framför brasan. Bostaden har också fördelen av en balkong, där du kan njuta av frisk luft och vacker utsikt över omgivningarna. Med sitt centrala läge har du nära till allt som Söderhamn har att erbjuda. Här finns ett rikt utbud av butiker, restauranger och nöjesliv inom bekvämt avstånd. Denna bostadsrättslägenhet är perfekt för den som söker en välplanerad och rymlig bostad i centrala Söderhamn. Välkommen att boka visning och upptäck själv potentialen i denna lägenhet.

  • Balkong
Håckstagatan 15, JÄTTENDAL, Nordanstigs kommun

Håckstagatan 15

Villa
JÄTTENDAL, Nordanstigs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
725 000 kr
118 + 55 m²
5 rum
2 824 m² tomt

Välskött och fin villa med högt läge och vacker utsikt. Bra planlösning med 2 stora allrum, matsal, kök och duschrum på entréplan samt möblerbar hall, master bedroom och ett mindre sovrum på övervåningen. Källare med pannrum, tvättstuga, förvaring och garage. I området finns trevliga naturstigar och cykelavstånd till Hårte med havsbad och småbåtshamn

Dalmyravägen 7, NJUTÅNGER, Hudiksvalls kommun

Dalmyravägen 7

Villa
NJUTÅNGER, Hudiksvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
1 250 000 kr
91 + 91 m²
4 rum
1 027 m² tomt

Charmig villa med trevlig trädgård och nyrustade ytskikt i Njutånger i Hälsingland. Huset har smart planlösning med vardagsrum, kök samt 2 sovrum på entréplanet och källare med bra förvaring, hobbyrum och 2 extra-rum. Härlig omgivning med naturen och hav med bad och småbåtshamn inom promenadavstånd. Bra pendlingsmöjligheter både norr- och söder- ut.

Värmlandsvägen 4, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Värmlandsvägen 4

Övrigt
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
4 995 000 kr
1,2 ha tomt

Tillfälle att förvärva en industrifastighet på attraktivt läge med närhet till Söderhamns centrum och smidig anslutning till E4:an. Fastigheten består av en lagerbyggnad av tältmodell om 900 kvm, kontors- och lagerbyggnad med lastkaj, carport med plats för traktorer, barackbyggnad samt stor plan för uppställning av bilar etc. Här erbjuds goda möjligheter att bedriva egen verksamhet där det krävs stora lagerytor, bra lastmöjligheter och stora ytor för små som stora fordon. Kontakta mäklare för mer info.

Värmlandsvägen 6, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Värmlandsvägen 6

Övrigt
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
4 995 000 kr
7 897 m² tomt

Förvärva en industrifastighet med attraktivt läge nära Söderhamns centrum med nybyggd verkstad, kontor och lunchrum samt stor parkering. Verkstaden har luft/luftvärmepump, dubbla billyftar, saxlyft och tre garageportar. Här erbjuds goda möjligheter att bedriva egen verksamhet inom olika branscher med smidig anslutningsväg till E4:an. Kontakta mäklare för mer info.

Tunavägen 29, HUDIKSVALL, Hudiksvalls kommun

Tunavägen 29

Övrigt
HUDIKSVALL, Hudiksvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
6 500 000 kr
3 765 m² tomt

Välskött och rustik fastighet med bra läge ca 2,5 km från Hudiksvalls stadskärna. Fastigheten som består av 2 byggnader med sammanlagt 7 uthyrningsbara enheter av liknande karaktär. Verkstadsbyggnaden är byggd 1952 och inrymmer verkstad och kundmottagning samt mindre lagerutrymme. På vinden finns stora förvaringsutrymmen och i suterrängvåningen finns en fullt utrustad bilrekond. I den vidbyggda delen finns butiksdel, lager-del och kontorsutrymmen. I källaren finns ett garage. Bilhallsbyggnad som delvis rustats utvändigt och invändigt med ljusa väggar och starkt klinkergolv. Byggnaderna har till stora delar ny el samt flera luftvärmepumpar för värme. Oljepanna finns men används ej i dagsläget

  • Plus
Centralvägen 5, null, Söderhamns kommun
Centralvägen 5, null, Söderhamns kommun, bild 2
Centralvägen 5, null, Söderhamns kommun, bild 3

Centralvägen 5

Övrigt
Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
650 000 kr
2 030 m² tomt

Mitt i Vallviks idrottsplats, omringad av fotbollsplaner, tennisbana och hockeyrink, erbjuder vi chansen att förvärva en kommersiell fastighet. Här finns en stor samlingslokal med scen, bar och plats för många sittande gäster och fönster längs båda långsidorna. I anslutning till lokalen ligger kök samt entré med kapprum och foajé för ett smidigt mottagande av besökare. I lokalen finns även en utrustad biograf samt möjlighet till en uthyrningsdel eller personalytor. Till fastigheten hör en mindre innergård med avgränsande staket och parkeringsmöjligheter finns i närheten. Med småbåtshamn, badplats och camping inom 1 km avstånd och busshållplats endast 300 m bort skapas goda förutsättningar för etablering av passande verksamhet. Kontakta mäklare för mer info!

  • Premium
Turbinvägen 4, LJUSNE, Söderhamns kommun

Turbinvägen 4

Övrigt
LJUSNE, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
3 525 000 kr
3 099 m² tomt

Välkommen till Turbinvägen 4! Här får du en välvårdad och renoverad fastighet med fyra uthyrningsbara delar mitt i centrala Ljusne! Fastigheten som är i ett plan om totalt 866 kvm är lättskött med fjärrvärme, tegelfasad och stor asfalterad yta i form av parkering. Just nu är enbart en vakant med möjlighet för uthyrning och en extra intäktskälla på ca 130 000:-/år och ett högre driftnetto om ca 580 300 kr.

Båsvägen 17, HUDIKSVALL, Hudiksvalls kommun

Båsvägen 17

Villa
HUDIKSVALL, Hudiksvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
4 900 000 kr
137 m²
5 rum
2 483 m² tomt

Vackert belägen villa i ett plan med havsutsikt och solig trädgård. Bostaden har bra planlösning med 3 sovrum, allrum och kök med separat matsalsdel och utgång till altan med spa-bad. Rymligt garage med högt i tak och plats för 2 bilar samt förråds och verkstadsutrymme. Separat vedbod/förråd och isolerad hundgård. I omgivningen finns brygga, sandstrand, båtplats med segeldjup och trevliga naturstigar samt promenadstråk. Kontakta mäklaren för individuell visning!

Åsgatan 3, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
  • Sön 28 apr

Åsgatan 3

Villa
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
1 450 000 kr
145 + 56 m²
5 rum
688 m² tomt

Välkommen till Åsgatan 3 och denna stora familjevilla om 145 kvm. Här får du stora sällskapsytor på nedervåningen i köket och inte minst i det trevliga vardagsrummet med fiskbensparkett, burspråk och kakelugn. Huset rymmer 4 sovrum i bra storlek samt badrum på övervåningen och duschrum med bastu och en tvättstuga i källarvåningen. Fastigheten har en trevlig tomt som är bra för både lek och odling. Välkommen att boka in dig på vår nästa visning!

  • Plus
Murvägen 6, Gnarp, Nordanstigs kommun

Murvägen 6

Villa
Gnarp, Nordanstigs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
1 050 000 kr
129 + 49 m²
5 rum
1 010 m² tomt

Familjevilla i ett plan med välskött trädgård i trevligt villaområde. Huset har smart planlösning med 3-4 sovrum, 2 badrum, modernt kök och stor inbyggd altan. Snickarverkstad som enkelt går att bygga om till garage. Bra pendlaravstånd ca 40 minuter till Sundsvall i norr och ca 30 minuter till Hudiksvall i söder.

Skaftgatan 6, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Skaftgatan 6

Tomt
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
5 300 000 kr
2 760 m² tomt

TILLFÄLLE! Nu har du chansen att förvärva denna fastighet med attraktivt läge vid Söderhamnsporten. Söderhamnsporten är en knutpunkt mellan E4:an, väg 50, Ostkustbanan och tvärbanan över till Stambanan. Stationsområde har ett strategiskt läge med hög regional tillgänglighet och samtidigt cirka 10 minuters gångavstånd till stadskärnan. Området är därmed ett av kommunens mer attraktiva utvecklingsområden, med potential för verksamheter av regional betydelse. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
Skeppsgatan 9, STUGSUND, Söderhamns kommun

Skeppsgatan 9

Övrigt
STUGSUND, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
2 295 000 kr
245 m²
574 m² tomt

Nu har du chans att förvärva en trivsam hyresfastighet med stor potential och charm! På Skeppsgatan 9 i Stugsund möts du av en karaktäristisk fasad som följs upp av en väl tilltagen takhöjd, fönsterkupor, öppen spis och gedigna trägolv fördelat på tre plan. De två övre planen består av hyreslägenhet samt lokalyta, medan källaren utgörs av bland annat verksamhetslokal, tvättstuga och relax med bastu och omklädningsrum. Med ett bra läge ges här möjlighet att förverkliga dina drömmar oavsett om vill in i fastighetsbranschen eller hitta en bostad med uthyrningsmöjligheter och möjlighet till egen verksamhet. Totala intäkter på uthyrd yta idag: 201 600kr/år. För mer info och bokning för visning, kontakta mäklaren!

Skördevägen 9, SANDARNE, Söderhamns kommun

Skördevägen 9

Villa
SANDARNE, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
875 000 kr
90 + 60 m²
4 rum
950 m² tomt

Den perfekta bostaden för dig som vill bo barnvänligt med cykelavstånd till skola, idrottsanläggning samt Stenö havsbad och samtidigt bo bekvämt i en trevlig villa! Här får du 2 sovrum i bra storlek, stort härligt kök med matplats, mysigt vardagsrum med kakelugn samt gott om förvaringsmöjligheter i källaren. Fastigheten har ett stort praktiskt uthus med gott om plats. Under den varmare årstiden kan du njuta av solig uteplats och en välskött tomt som lämpar sig bra för odling och lek. Här får du kort och gott en villa för hela familjen att njuta av! Kontakta mäklaren för enskild visning.

Rosengatan 12A, STUGSUND, Söderhamns kommun

Rosengatan 12A

Villa
STUGSUND, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
1 195 000 kr
122 + 15 m²
4 rum
297 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa inbäddad i en alldeles egen trädgårdsoas! Med grusad gång, skyddande buskar, pampigt äppelträd och perenner och gräsytor i etage skapas en spännande trädgård med rumskänsla som inbjuder till avkopplande stunder. Invändigt följs bostaden upp med en trivsam planlösning på entréplan med genomgång mellan hall, rum, vardagsrum och kök med fint ljusflöde genom rummen. Förutom övervåningens nya duschrum från 2019 så är även tak och ytskikt nytt under de senaste åren. Här bor du på en bra adress i Stugsund med närhet till det mesta och cykelavstånd till Söderhamns centrum. Missa inte att boka in dig på vår nästa visning!

Vallenrenen 4, Gnarp, Nordanstigs kommun
Vallenrenen 4, Gnarp, Nordanstigs kommun, bild 2
Vallenrenen 4, Gnarp, Nordanstigs kommun, bild 3

Vallenrenen 4

Villa
Gnarp, Nordanstigs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
590 000 kr
150 + 52 m²
5 rum
1 241 m² tomt

Välkommen till den här rymliga familjevillan i Gnarp. Villan erbjuder en solig trädgård med fruktträd och bärbuskar. Huset har 3 sovrum, vardagsrum, kök och frächt duschrum på entréplanet samt allrum, WC och 2 sovrum uppe. Ekonomisk uppvärmning med vedpanna med stora acctankar. Garage och gäststuga på tomten. Gnarp är en trevlig tätort med vacker natur, sjöar, jakt och fiske i omgivningen. Ca 10 km till kustbandet med mysiga stränder, småbåtshamnar och 18-håls golfbana.

  • Premium

Visar 1 - 25 av 36