Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Daniella Georges

Daniella Georges

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Äppelvägen 5, Viksjö, Järfälla kommun
  • Imorgon
Äppelvägen 5, Viksjö, Järfälla kommun, bild 2
Äppelvägen 5, Viksjö, Järfälla kommun, bild 3

Äppelvägen 5

Radhus
Viksjö, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
4 995 000 kr
152 + 11 m²
6 rum
185 m² tomt

Letandet slutar här! Välkomna till Äppelvägen 5 i barnvänliga Viksjö! Här finner du detta stora och välplanerade radhus som verkligen har det där lilla extra. Med sin påkostade design och generösa ytor är detta hem perfekt för den stora familjen. Huset har genomgående renoverats med stilsäkra färger för att bli ett modernt boende på Äppelvägen 5! Läget är magiskt! Här bor du på en trivsam, bilfri och barnvänlig gata i hjärtat av populära Viksjö där barnen tryggt kan springa mellan husen eller nyttja den gemensamma lekplatsen, skog samt fotbollsplaner. Här har ni korta avstånd till skola, förskolor, golfbana, badplatser, fantastiska naturområden och Viksjö centrum. Entréplanet har en stor och välkomnade hall med stor skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen finns en stor tvättstuga. Stort kök med direkt anslutning till baksidans soliga altan. Köket och vardagsrummet är i halvöppen planlösning som bjuder in till trevliga sociala tillställningar. I vardagsrummet finns även braskamin för mysiga och kalla höst/vinterdagar. Badrum med dusch och golvvärme. På övre plan ligger bostadens tre sovrum, badrum och klädkammare. Vindplanet bjuder på allrum och ytterligare sovrum. Här finns inget att göra förutom att flytta in och börja njuta av det bekväma boendet. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hus i populära Viksjö. Välkomna!

  • Premium
Forellgränd 37, Viksjö, Järfälla kommun

Forellgränd 37

Radhus
Viksjö, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
3 395 000 kr
86 m²
3 rum
4 080 kr/mån
39 477 kr/m²

- Fantastisk och stor uteplats i söderläge - Lågt belånad och stabil förening - Renoverad med smakfull inredning - Närhet till skolor, förskolor och kommunikationer - Barnvänligt område - Parkeringsplats utanför bostaden med el-stolpe. Välkommen till denna fantastiska bostad i Viksjö, Järfälla. Här finner du en stor och välplanerad bostadsrättsradhus med modern utrustning och underbar utomhusmiljö med lekpark precis utanför. Med sina 86 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Läget är naturnära och perfekt för den som längtar efter lugn och ro. Här kan du njuta av sköna promenader i området och ta del av den vackra naturen som omger dig. För barnfamiljer är detta ett drömboende då området är barnvänligt med lekplatser och grönområden i närheten. Föreningen har en stabil ekonomi A+ vilket ger dig som boende extra trygghet. Dessutom finns det tillgång till parkeringsplats precis utanför bostaden, vilket är en extra bekvämlighet i vardagen. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad allt du kan önska dig - en stor och välplanerad bostadsrättslägenhet med trevlig uteplats och balkong, naturnära läge, barnvänligt område och modern utrustning. Missa inte chansen att få kalla denna pärla ditt nya hem! Kontakta oss för visning redan idag och upplev fördelarna med att bo här.

  • Balkong
  • Uteplats
Gamla Norrtäljevägen 113, Roslags Näsby, Täby kommun

Gamla Norrtäljevägen 113

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 950 000 kr
40 m²
2 rum
vån 4/5
4 814 kr/mån
73 750 kr/m²

Mycket välplanerad och rymlig 2:a med faciliteter utöver det vanliga. Välkommen till Villa Nest i Västra Roslags Näsby. Här möts man av morgondagens unika boendekoncept för seniorer. Denna underbara och mycket rymliga lägenhet med takhöjd om 3.30 m i vardagsrum och sovrum finns nu till salu. Lägenheten är utrustad med högkvalitativ och exklusiv inredning och har stora fönster för vackert ljusinsläpp. Köket är utrustad med det senaste från Ballingslöv och arbetsbänken består av grå kvartssten, avfallskvarn och energisnåla vitvaror samt integrerad diskmaskin. Badrummet är smakfullt inredd med dusch, vägghängd wc, kommod och spegelskåp samt gott om förvaringsutrymmen. Likadan grå kvartssten som i lägenhetens fönsterbänkar återfnns på arbetsbänken ovanför tvättmaskinen och bakom den vägghängda WC-stolen. På golvet finns italiensk kvadratisk klinker och det rektangulära väggkakel för ett stående karaktärsfullt uttryck. Ljust vardagsrum med vitpigmenterad enstavsparkett, utgång till balkong med fri utsikt. Lägenheten ligger på våning 4 av 5 men har endast takterrassen ovan sig, dvs ingen granne ovanför lägenheten. För ännu mer information om projektet läs broschyren " Villa Nest Västra Roslags Näsby" finns under beskrivning och sedan dokument. Villa Nest är ett modernt boendekoncept som förenklar och berikar seniorlivet. Hit flyttar du som vill leva ett aktivt och självständigt liv. Du kanske helt enkelt tröttnat på de praktiska bestyr som är förknippade med att bo i villa eller du kanske bara vill ha en händelserik tillvaro. Med funktioner som bemannad reception och lounge, festlokal, övernattningslägenhet, gym (utomhus och inomhus) och bil- och cykelpool är detta ett bekvämt boende med bra förutsättningar för en god social gemenskap och trygghet. Här finns även 3 inredda takterrasser för att njuta av solens alla timmar. Villa Nest är med och formar framtidens äldreomsorg. Det gör dom genom att med nytänkande utveckla och driva högkvalitativa och moderna boenden med en tydlig länk till hälsa och omvårdnad. De vill erbjuda ett flexibelt erbjudande för den som själv vill skapa sina egna förutsättningar - var och en väljer de tjänster och funktioner man värdesätter.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gamla Norrtäljevägen 113, null, Täby kommun

Gamla Norrtäljevägen 113

Lägenhet
Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 720 000 kr
35 m²
2 rum
vån 5/5
4 532 kr/mån
77 714 kr/m²

Ta tillfälle i akt att förvärva en 2:a om 35 kvm högst upp i huset i det populära projektet Villa Nest i Västra Roslags Näsby. Här möts man av morgondagens unika boendekoncept för seniorer. Välkommen till denna underbara och mycket välplanerade lägenhet i ett helt nybyggt område i Västra Roslags Näsby. Lägenheten är utrustad med högkvalitativ och exklusiv inredning och har stora fönster för vackert ljusinsläpp. Köket är utrustad med det senaste från Ballingslöv och arbetsbänken består av grå kvartssten, avfallskvarn och energisnåla vitvaror samt integrerad diskmaskin. Badrummet är smakfullt inredd med dusch, vägghängd wc, kommod och spegelskåp samt gott om förvaringsutrymmen. Likadan grå kvartssten som i lägenhetens fönsterbänkar återfnns på arbetsbänken ovanför tvättmaskinen och bakom den vägghängda WC-stolen. På golvet finns italiensk kvadratisk klinker och det rektangulära väggkakel för ett stående karaktärsfullt uttryck. Ljust vardagsrum med vitpigmenterad enstavsparkett, utgång till balkong med fri utsikt. För ännu mer information om projektet läs broschyren " Villa Nest Västra Roslags Näsby" finns under beskrivning och sedan dokument. Villa Nest är ett modernt boendekoncept som förenklar och berikar seniorlivet. Hit flyttar du som vill leva ett aktivt och självständigt liv. Du kanske helt enkelt tröttnat på de praktiska bestyr som är förknippade med att bo i villa eller du kanske bara vill ha en händelserik tillvaro. Med funktioner som bemannad reception och lounge, festlokal, övernattningslägenhet, gym (utomhus och inomhus) och bil- och cykelpool är detta ett bekvämt boende med bra förutsättningar för en god social gemenskap och trygghet. Här finns även 3 inredda takterrasser för att njuta av solens alla timmar. Villa Nest är med och formar framtidens äldreomsorg. Det gör dom genom att med nytänkande utveckla och driva högkvalitativa och moderna boenden med en tydlig länk till hälsa och omvårdnad. De vill erbjuda ett flexibelt erbjudande för den som själv vill skapa sina egna förutsättningar - var och en väljer de tjänster och funktioner man värdesätter.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Gamla Norrtäljevägen 113, Roslags Näsby, Täby kommun

Gamla Norrtäljevägen 113

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
6 570 000 kr
104 m²
4 rum
vån 2/5
10 505 kr/mån
63 173 kr/m²

Ta tillfälle i akt att förvärva en fantastisk 4:a om 104 kvm i det populära projektet Villa Nest i Västra Roslags Näsby. Här möts man av morgondagens unika boendekoncept för seniorer. Endast 1 st 4 rok kvar! Välkommen till denna underbara och mycket välplanerade lägenhet i ett helt nybyggt område i Västra Roslags Näsby. Lägenheten är utrustad med högkvalitativ och exklusiv inredning och har stora fönster och 3 balkonger för vackert ljusinsläpp i två väderstreck. Lägenheten har genomgående bredare vitpigmenterad enstavsparkett från Bjelin och ljusmålade väggar. Köket är utrustad med det senaste från Ballingslöv och arbetsbänken består av grå kvartssten, avfallskvarn och energisnåla vitvaror samt integrerad diskmaskin. Det går inte nöd på förvarings- och arbetsutrymmen här. Badrummen är smakfullt inredda med dusch, vägghängd wc, kommod och spegelskåp samt gott om förvaringsutrymmen. Likadan grå kvartssten som i lägenhetens fönsterbänkar återfnns på arbetsbänken ovanför tvättmaskinen och bakom den vägghängda WC-stolen. På golvet finns italiensk kvadratisk klinker och det rektangulära väggkakel för ett stående karaktärsfullt uttryck. Stort och ljust vardagsrum med vitpigmenterad enstavsparkett, utgång till balkong med fri utsikt. Två större sovrum där den ena kan användas som tv-rum och andra som master bedroom samt ett mindre sovrum som kan användas som gästrum eller arbetsrum. Samtliga rum har gott om förvaringsutrymmen. För ännu mer information om projektet läs broschyren " Villa Nest Västra Roslags Näsby" finns under beskrivning och sedan dokument. Villa Nest är ett modernt boendekoncept som förenklar och berikar seniorlivet. Hit flyttar du som vill leva ett aktivt och självständigt liv. Du kanske helt enkelt tröttnat på de praktiska bestyr som är förknippade med att bo i villa eller du kanske bara vill ha en händelserik tillvaro. Med funktioner som bemannad reception och lounge, festlokal, övernattningslägenhet, gym (utomhus och inomhus) och bil- och cykelpool är detta ett bekvämt boende med bra förutsättningar för en god social gemenskap och trygghet. Här finns även 3 inredda takterrasser för att njuta av solens alla timmar. Villa Nest är med och formar framtidens äldreomsorg. Det gör dom genom att med nytänkande utveckla och driva högkvalitativa och moderna boenden med en tydlig länk till hälsa och omvårdnad. De vill erbjuda ett flexibelt erbjudande för den som själv vill skapa sina egna förutsättningar - var och en väljer de tjänster och funktioner man värdesätter.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Villa Nest- Västra Roslags Näsby, null, Täby kommun

Villa Nest- Västra Roslags Näsby

Lägenhet
Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
fr. 2 720 000 kr
35-104 m²
2-4 rum
4 532 kr/mån

RING 0705747070 FÖR PRIVATVISNING! Närmsta adressen är Gamla Norrtäljevägen 100, boden står uppställd längs Enhagsvägen. Med bil kommer man in på området genom gallerstaket mittemot Volkswagen Täby. Önskar du en digital visning? Kontakta mig för mer information på 0705747070 Villa Nest är ett modernt boendekoncept som förenklar och berikar seniorlivet. Hit flyttar du som vill leva ett aktivt och självständigt liv. Du kanske helt enkelt tröttnat på de praktiska bestyr som är förknippade med att bo i villa eller du kanske bara vill ha en händelserik tillvaro. Med funktioner som bemannad reception och lounge, festlokal, övernattningslägenhet, gym och bil- och cykelpool är detta ett bekvämt boende med bra förutsättningar för en god social gemenskap och trygghet. Preliminär inflyttning 2022. Försäljning av lägenheterna pågår och mer information om projektet hittar du på projekthemsidan: www.villanest.se/roslagsnasby Villa Nest är med och formar framtidens äldreomsorg. Det gör vi genom att med nytänkande utveckla och driva högkvalitativa och moderna boenden med en tydlig länk till hälsa och omvårdnad. Vi tror på ett flexibelt erbjudande för den som själv vill skapa sina egna förutsättningar - var och en väljer de tjänster och funktioner man värdesätter

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 6