Mäklare Daniella Georges

Daniella Georges

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Parkvägen 18, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Parkvägen 18

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
3 150 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 211 kr/mån
43 448 kr/m²

Kliv in i denna hemtrevliga och väldisponerade bostad! Här erbjuds ett välutformat hem med yteffektiva kvadratmetrar och väl genomtänkt planlösning där lättmöblerade ytor ger tillfällen för både sällskapsliv och privata stunder. Från det stora vardagsrummet når ni balkongen där ni kan njuta av morgonkoppen. Dessutom är balkongen inglasad - vilket ger en känsla av ett extra rum större delen av året! Lägenheten har genomgående parkettgolv samt ljusa och stilrena ytskikt, det i kombination med de stora fönsterpartierna ger lägenheten en härlig känsla av ljus och rymd. Bostaden ligger i ett skyddat läge fri från insyn. Välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter, två sovrum varav båda med inbyggda garderober, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Köket är modernt med bra förvaringsmöjligheter, skåpsluckor i vit kulör och gott om plats för matbord och stolar. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt, trevligt och i ett lugnt kvarter med närhet till bland annat förskola, matbutiker, restauranger, pendeltågsstationen och gym. Stockholm Quality Outlet, IKEA och Barkarby station ligger inom gångavstånd, Kista galleria tio minuter bort och så har vi Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda som ligger en biltur från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Kommunikationerna är fantastiska med busstation vid torget, tågstation en liten bit längre bort och snart (2026) även T-bana. Älskar man grönområde finns det ett vackert naturreservat inom promenadavstånd och inom några minuter med bil finns även Görvälnsslott, Görvälnsbadet, Brukets skidbacke eller varför inte Viksjö Naturreservat och Viksjö golfbana för den golftokige.

 • Balkong
 • Hiss
Gamla Norrtäljevägen 113, Roslags Näsby, Täby kommun

Gamla Norrtäljevägen 113

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 950 000 kr
40 m²
2 rum
vån 4/5
4 446 kr/mån
73 750 kr/m²

Mycket välplanerad och rymlig 2:a med faciliteter utöver det vanliga. Välkommen till Villa Nest i Västra Roslags Näsby. Här möts man av morgondagens unika boendekoncept för seniorer. Denna underbara och mycket rymliga lägenhet med takhöjd om 3.30 m i vardagsrum och sovrum finns nu till salu. Lägenheten är utrustad med högkvalitativ och exklusiv inredning och har stora fönster för vackert ljusinsläpp. Köket är utrustad med det senaste från Ballingslöv och arbetsbänken består av grå kvartssten, avfallskvarn och energisnåla vitvaror samt integrerad diskmaskin. Badrummet är smakfullt inredd med dusch, vägghängd wc, kommod och spegelskåp samt gott om förvaringsutrymmen. Likadan grå kvartssten som i lägenhetens fönsterbänkar återfnns på arbetsbänken ovanför tvättmaskinen och bakom den vägghängda WC-stolen. På golvet finns italiensk kvadratisk klinker och det rektangulära väggkakel för ett stående karaktärsfullt uttryck. Ljust vardagsrum med vitpigmenterad enstavsparkett, utgång till balkong med fri utsikt. Lägenheten ligger på våning 4 av 5 men har endast takterrassen ovan sig, dvs ingen granne ovanför lägenheten. För ännu mer information om projektet läs broschyren " Villa Nest Västra Roslags Näsby" finns under beskrivning och sedan dokument. Villa Nest är ett modernt boendekoncept som förenklar och berikar seniorlivet. Hit flyttar du som vill leva ett aktivt och självständigt liv. Du kanske helt enkelt tröttnat på de praktiska bestyr som är förknippade med att bo i villa eller du kanske bara vill ha en händelserik tillvaro. Med funktioner som bemannad reception och lounge, festlokal, övernattningslägenhet, gym (utomhus och inomhus) och bil- och cykelpool är detta ett bekvämt boende med bra förutsättningar för en god social gemenskap och trygghet. Här finns även 3 inredda takterrasser för att njuta av solens alla timmar. Villa Nest är med och formar framtidens äldreomsorg. Det gör dom genom att med nytänkande utveckla och driva högkvalitativa och moderna boenden med en tydlig länk till hälsa och omvårdnad. De vill erbjuda ett flexibelt erbjudande för den som själv vill skapa sina egna förutsättningar - var och en väljer de tjänster och funktioner man värdesätter.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gamla Norrtäljevägen 113, null, Täby kommun

Gamla Norrtäljevägen 113

Lägenhet
Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 720 000 kr
35 m²
2 rum
vån 5/5
4 189 kr/mån
77 714 kr/m²

Ta tillfälle i akt att förvärva en 2:a om 35 kvm högst upp i huset i det populära projektet Villa Nest i Västra Roslags Näsby. Här möts man av morgondagens unika boendekoncept för seniorer. Välkommen till denna underbara och mycket välplanerade lägenhet i ett helt nybyggt område i Västra Roslags Näsby. Lägenheten är utrustad med högkvalitativ och exklusiv inredning och har stora fönster för vackert ljusinsläpp. Köket är utrustad med det senaste från Ballingslöv och arbetsbänken består av grå kvartssten, avfallskvarn och energisnåla vitvaror samt integrerad diskmaskin. Badrummet är smakfullt inredd med dusch, vägghängd wc, kommod och spegelskåp samt gott om förvaringsutrymmen. Likadan grå kvartssten som i lägenhetens fönsterbänkar återfnns på arbetsbänken ovanför tvättmaskinen och bakom den vägghängda WC-stolen. På golvet finns italiensk kvadratisk klinker och det rektangulära väggkakel för ett stående karaktärsfullt uttryck. Ljust vardagsrum med vitpigmenterad enstavsparkett, utgång till balkong med fri utsikt. För ännu mer information om projektet läs broschyren " Villa Nest Västra Roslags Näsby" finns under beskrivning och sedan dokument. Villa Nest är ett modernt boendekoncept som förenklar och berikar seniorlivet. Hit flyttar du som vill leva ett aktivt och självständigt liv. Du kanske helt enkelt tröttnat på de praktiska bestyr som är förknippade med att bo i villa eller du kanske bara vill ha en händelserik tillvaro. Med funktioner som bemannad reception och lounge, festlokal, övernattningslägenhet, gym (utomhus och inomhus) och bil- och cykelpool är detta ett bekvämt boende med bra förutsättningar för en god social gemenskap och trygghet. Här finns även 3 inredda takterrasser för att njuta av solens alla timmar. Villa Nest är med och formar framtidens äldreomsorg. Det gör dom genom att med nytänkande utveckla och driva högkvalitativa och moderna boenden med en tydlig länk till hälsa och omvårdnad. De vill erbjuda ett flexibelt erbjudande för den som själv vill skapa sina egna förutsättningar - var och en väljer de tjänster och funktioner man värdesätter.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Gamla Norrtäljevägen 113, Roslags Näsby, Täby kommun

Gamla Norrtäljevägen 113

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
6 570 000 kr
104 m²
4 rum
vån 2/5
9 664 kr/mån
63 173 kr/m²

Ta tillfälle i akt att förvärva en fantastisk 4:a om 104 kvm i det populära projektet Villa Nest i Västra Roslags Näsby. Här möts man av morgondagens unika boendekoncept för seniorer. Endast 1 st 4 rok kvar! Välkommen till denna underbara och mycket välplanerade lägenhet i ett helt nybyggt område i Västra Roslags Näsby. Lägenheten är utrustad med högkvalitativ och exklusiv inredning och har stora fönster och 3 balkonger för vackert ljusinsläpp i två väderstreck. Lägenheten har genomgående bredare vitpigmenterad enstavsparkett från Bjelin och ljusmålade väggar. Köket är utrustad med det senaste från Ballingslöv och arbetsbänken består av grå kvartssten, avfallskvarn och energisnåla vitvaror samt integrerad diskmaskin. Det går inte nöd på förvarings- och arbetsutrymmen här. Badrummen är smakfullt inredda med dusch, vägghängd wc, kommod och spegelskåp samt gott om förvaringsutrymmen. Likadan grå kvartssten som i lägenhetens fönsterbänkar återfnns på arbetsbänken ovanför tvättmaskinen och bakom den vägghängda WC-stolen. På golvet finns italiensk kvadratisk klinker och det rektangulära väggkakel för ett stående karaktärsfullt uttryck. Stort och ljust vardagsrum med vitpigmenterad enstavsparkett, utgång till balkong med fri utsikt. Två större sovrum där den ena kan användas som tv-rum och andra som master bedroom samt ett mindre sovrum som kan användas som gästrum eller arbetsrum. Samtliga rum har gott om förvaringsutrymmen. För ännu mer information om projektet läs broschyren " Villa Nest Västra Roslags Näsby" finns under beskrivning och sedan dokument. Villa Nest är ett modernt boendekoncept som förenklar och berikar seniorlivet. Hit flyttar du som vill leva ett aktivt och självständigt liv. Du kanske helt enkelt tröttnat på de praktiska bestyr som är förknippade med att bo i villa eller du kanske bara vill ha en händelserik tillvaro. Med funktioner som bemannad reception och lounge, festlokal, övernattningslägenhet, gym (utomhus och inomhus) och bil- och cykelpool är detta ett bekvämt boende med bra förutsättningar för en god social gemenskap och trygghet. Här finns även 3 inredda takterrasser för att njuta av solens alla timmar. Villa Nest är med och formar framtidens äldreomsorg. Det gör dom genom att med nytänkande utveckla och driva högkvalitativa och moderna boenden med en tydlig länk till hälsa och omvårdnad. De vill erbjuda ett flexibelt erbjudande för den som själv vill skapa sina egna förutsättningar - var och en väljer de tjänster och funktioner man värdesätter.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Villa Nest- Västra Roslags Näsby, null, Täby kommun

Villa Nest- Västra Roslags Näsby

Lägenhet
Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
fr. 2 720 000 kr
35-104 m²
2-4 rum
4 189 kr/mån

RING 0705747070 FÖR PRIVATVISNING! Närmsta adressen är Gamla Norrtäljevägen 100, boden står uppställd längs Enhagsvägen. Med bil kommer man in på området genom gallerstaket mittemot Volkswagen Täby. Önskar du en digital visning? Kontakta mig för mer information på 0705747070 Villa Nest är ett modernt boendekoncept som förenklar och berikar seniorlivet. Hit flyttar du som vill leva ett aktivt och självständigt liv. Du kanske helt enkelt tröttnat på de praktiska bestyr som är förknippade med att bo i villa eller du kanske bara vill ha en händelserik tillvaro. Med funktioner som bemannad reception och lounge, festlokal, övernattningslägenhet, gym och bil- och cykelpool är detta ett bekvämt boende med bra förutsättningar för en god social gemenskap och trygghet. Preliminär inflyttning 2022. Försäljning av lägenheterna pågår och mer information om projektet hittar du på projekthemsidan: www.villanest.se/roslagsnasby Villa Nest är med och formar framtidens äldreomsorg. Det gör vi genom att med nytänkande utveckla och driva högkvalitativa och moderna boenden med en tydlig länk till hälsa och omvårdnad. Vi tror på ett flexibelt erbjudande för den som själv vill skapa sina egna förutsättningar - var och en väljer de tjänster och funktioner man värdesätter

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 5