Mäklare Henric Lagerquist

Henric Lagerquist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Herrgårdsvägen 1, Vaggeryd, Vaggeryds kommun
Herrgårdsvägen 1, Vaggeryd, Vaggeryds kommun, bild 2
Herrgårdsvägen 1, Vaggeryd, Vaggeryds kommun, bild 3

Herrgårdsvägen 1

Villa
Vaggeryd, Vaggeryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
7 500 000 kr
275 + 23 m²
8 254 m² tomt

Välkommen till Herrgårdsvägen 1 i Vaggeryd – en enastående bostad med en unik charm och historia. Denna magnifika boning ligger idylliskt belägen precis intill Lagan, med vattnet som din närmaste granne och en förtrollande utsikt som kommer ta ditt andetag. Här finner du en exklusiv fastighet på en stor tomt och bjuder på enastående bekvämlighet och elegans. Fastigheten presenterar stolt ett imponerande boningshus som välkomnar dig med sin tidlösa skönhet. Med stora öppna ytor och väl genomtänkt design, kombinerar detta boningshus modern komfort med klassisk elegans. Här finner du högkvalitativa materialval och detaljer som andas historia, samtidigt som samtida bekvämligheter är omsorgsfullt integrerade. De generösa fönsterpartierna släpper in det naturliga ljuset och ger dig en känsla av harmoni och kontakt med den omgivande naturen. Intill boningshuset sträcker sig ett sidohus som rymmer en rad fantastiska tillägg. Ett förtjusande orangeri/växthus, där du kan njuta av solens strålar året om och odla dina favoritväxter i en inspirerande miljö. Ett garage med plats för en bil och praktisk förvaring. Dessutom erbjuder sidohuset ett gästhus där dina besökare kan uppleva samma underbara atmosfär och komfort som huvudboningen. Historien om denna bostad är lika fascinerande som själva fastigheten. En gång i tiden tillhörde den det anrika pappersbruket i Vaggeryd, vilket adderar en extra dimension av karaktär och intresse till platsen. Du kommer kunna känna historiens närvaro och samtidigt skapa din egen historia här. Omgivningen kring Herrgårdsvägen 1 erbjuder en lugn och fridfull tillvaro. Med Lagan som en ständig följeslagare, har du möjlighet att njuta av båtliv, fiske och natursköna promenader längs stranden. Här kan du slappna av och ladda dina batterier i en harmonisk och inspirerande miljö. Sammanfattningsvis är Herrgårdsvägen 1 en fantastisk bruksvilla med en enastående historia och en oslagbar plats intill Lagan. En unik möjlighet att äga en fastighet som andas elegans, komfort och tidlös skönhet. Välkommen till detta sagolika hem där du kan skapa minnen och njuta av livet i en unik och idyllisk omgivning. Fastigheten visas med privat visning, varmt välkommen att kontakta oss för att boka en visning! Vänlingen / Andreas Johansson, 0734 - 13 11 08 Henric Lagerquist, 0709 - 77 36 35

  • Premium
Fortunagatan 40, Kålgården, Jönköpings kommun
Fortunagatan 40, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 2
Fortunagatan 40, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 3

Fortunagatan 40

Lägenhet
Kålgården, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
3 450 000 kr
89 m²
3 rum
vån 4/4
5 298 kr/mån
38 764 kr/m²

Välkommen till din framtida oas i hjärtat av Jönköping! Fortunagatan 40 erbjuder inte bara en bostad, det erbjuder en livsstil. Belägen i den eftertraktade stadsdelen Kålgården, är denna bostad en sällsynt pärla som kombinerar bekvämlighet, stil och ett uns av lyx. När du kliver in genom dörren till denna magnifika bostad, möts du av en rymlig hall som bjuder in dig med öppna armar. Hallen är hjärtat i denna bostad och ger dig en känsla av rymd och välkomnande. Det är här du först känner den genomgående kvaliteten med ljusa väggar och vackra ekparkettgolv som sträcker sig genom varje rum. Det stora badrummet är inte bara funktionellt, det är lyxigt inrett med kakel och klinker och allt du kan tänkas behöva i ditt badrum. Här hittar du en kombination av elegans och praktik, med en tvättstuga och klädvård som gör din vardag enklare och mer bekväm. Denna bostad har två rymliga sovrum som ger dig möjlighet att skapa ditt eget drömsovrum eller ett hemma kontor i det ena. Med gott om garderobsutrymme i båda sovrummen och en separat gå-in-garderob i hallen, kommer du aldrig att sakna plats för dina kläder och tillhörigheter. Det ingår även ett separat lägenhetsförråd. Köket ger dig möjlighet att laga mat i öppen planlösning och modern design. Den stora köksön är inte bara ett praktiskt arbetsutrymme utan också en samlingspunkt för familj och vänner. Här finns all utrustning du behöver för att skapa kulinariska mästerverk och en generös matsalsyta där du kan njuta av dina måltider i gott sällskap. Men det som gör denna bostad ännu mer unik är den stora inglasade balkongen. Denna privata yta blickar ut över den lugna innergården och ger dig möjlighet att njuta av den friska luften. Här kan du sitta och koppla av med en kopp kaffe på morgonen eller njuta av en glittrande sjöglimt från Munksjön på kvällen. Din bekvämlighet och trygghet är viktiga för oss. Denna bostad erbjuder en egen hiss som tar dig hela vägen till din entré, vilket gör vardagen smidigare och mer tillgänglig. Dessutom har du möjlighet att hyra en bilplats i varmgaraget, bilplatsen är förberedd för att installera en elbilsladdare om du så önskar och i denna förening följer parkering med lägenheten om du inte vill avstå den. Sammanfattningsvis är Fortunagatan 40 en bostad som har allt. Den perfekta platsen, modern design, bekvämlighet och en touch av lyx. Missa inte chansen att äga detta drömhem nära Munksjön, Rocksjön och Vättern. Kontakta oss idag för att boka din visning och ta det första steget mot ditt nya stadsnära paradis!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Åbjörnsgatan 1, Gislaved, Gislaveds kommun

Åbjörnsgatan 1

Övrigt
Gislaved, Gislaveds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vaggeryd
4 100 000 kr
334 m²
5 289 m² tomt

Förvaltningsfastigheten "Bruksvillan" i centrala Gislaved är en charmig och anrik byggnad som har ett förtjusande läge intill Nissan. Byggnaden är en tvåvåningsfastighet som har en rik historia och en tidstypisk arkitektur som daterar sig till början av 1800-talet. Med sin karakteristiska karaktär och strategiska placering är detta en unik fastighet som erbjuder en rad möjligheter för framtida utveckling och användning. Den totala markarealen för fastigheten uppgår till 5289 kvadratmeter, och huset har uthyrningsbar yta på 553 kvadratmeter, varav nuvarande uthyrningsbar bostadsyta är 334 kvadratmeter. Fastigheten vilar på en stabil torpargrund och har en källare under en del, vilket ger extra lagringsutrymme och möjligheter till utökad användning. Ventilationen är av typen självdrag. Uppvärmningen av fastigheten sker genom direktverkande el, medan lokalerna har luft/luftvärmepumpar för effektiv temperaturreglering. Fönstren är av hög kvalitet med tvåglas kopplade fönster, vilket hjälper till att bibehålla en bra isolering och energieffektivitet. "Bruksvillan" rymmer totalt fyra bostadslägenheter, vilket ger goda möjligheter för intäktsgenerering genom uthyrning. Dessutom finns en mysig restauranglokal i entréplanet som för närvarande är ledig. Restauranglokalen har alla förutsättningar för att skapa en inbjudande atmosfär, vilket ger en perfekt grund för en restaurang- caféverksamhet, eller möteslokal. Alternativt finns potential att omvandla restauranglokalen till ytterligare bostäder, kontorslokal eller liknande i markplanet, vilket skulle öppna upp för ännu fler uthyrningsmöjligheter. För de boende och hyresgäster finns generösa parkeringsmöjligheter på fastigheten, vilket är en värdefull bekvämlighet i centrala Gislaved. Ekonomiskt sett har fastigheten ett driftsnetto på 305129 kronor, vilket ger en stabil och attraktiv avkastning på investeringen. Sammanfattningsvis är förvaltningsfastigheten "Bruksvillan" en historiskt betydelsefull och visuellt tilltalande byggnad med enastående potential. Dess läge intill Nissan, närhet till stadens centrum och möjligheterna till mångsidig användning gör detta till en lockande investering för den som söker en unik fastighet med möjlighet till både bostadsuthyrning och kommersiell verksamhet. BRUKSVILLAN Markareal: 5289 kvm Bostadsyta: 334 kvm Grund: Torpargrund och källare Ventilation: Självdrag Uppvärmning: Direktverkande el, i lokalytan luft/luftvärmepump Fönster: 2 glas kopplade fönster Ekonomi: Driftsnetto 305129 kr (avser fullt uthyrd fastighet, inklusive restaurangdelen som nu är vakant)

Solstickegatan 17, Bäckalyckan, Jönköpings kommun

Solstickegatan 17

Lägenhet
Bäckalyckan, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
1 875 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/4
4 957 kr/mån
27 574 kr/m²

Välkommen till en fin tvåa i den eftertraktade stadsdelen Bäckalyckan i Jönköping. Denna bostadsrätt på Solstickegatan 17 erbjuder en perfekt kombination av enhetliga materialval, komfort och funktion. Med två rum och kök, inklusive ett rymligt sovrum, ger detta hem dig utrymme att trivas och koppla av. Det renoverade badrummet med kakel- och klinker tillsammans med en glasad duschhörna ger en modern känsla. Köket, komplett med en nödvändig köksutrustning och fönster mot den grönskande innergården, kommer att inspirera dig i matlagningen. En inglasad balkong förlänger din utesäsong och ger dig en plats att njuta av frisk luft och vacker utsikt. Med närhet till grönskande parker, shopping och smidiga kommunikationer, är detta hem en pärla i en lugn och trivsam miljö. Missa inte chansen att äga denna perfekta bostadsrätt. Kontakta oss för att boka en visning och låt oss uppleva denna bostad på plats. Välkommen till Solstickegatan 17!

  • Balkong
  • Hiss
Bockamålen, null, Jönköpings kommun

Bockamålen

Tomt
Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
650 000 kr
1 500 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva den sista tomten i det natursköna området Bockamålen! Vi presenterar stolt Tomt C, en dröm för dig som längtar efter ett lantligt boende med närhet till stadens bekvämligheter. Bockamålen är ett område där landsbygdens charm möter modernitet. Här finns redan ett antal nybyggda villor med familjer som har valt att satsa på den lantliga livsstilen. Omgivningen är naturskön och vacker, samtidigt som du har en utmärkt asfaltsväg till staden. En kort biltur tar dig till Huskvarna och Jönköping. För barnfamiljer finns det förskolor och skolor inom bekvämt avstånd, endast 5-6 kilometer bort. För naturentusiasten är detta paradiset. Skogen ligger bokstavligen bakom knuten, vilket ger dig möjlighet att utforska vackra vandringsleder och njuta av frisk luft och stillhet. Dessutom finns det en mindre fiskesjö inom gångavstånd för de som älskar att sitta med ett fiskespö och koppla av vid vattnet. Tomten ligger utanför detaljplanen, vilket ger flexibilitet när det gäller att bygga ditt drömhus. Du kan inspireras av de befintliga husen runt omkring och skapa något som passar just din stil och smak. Bygglovsprocessen hanteras av Jönköpings kommun, Tomt C, även kallad tomt "c" på tomtkartan, kommer att avstyckas från stamfastigheten vid köpet. Säljaren kommer att stå för alla avstyckningskostnader, vilket gör att du inte behöver oroa dig för den biten. Köpet villkoras också av att avstyckningen beviljas, för att säkerställa att allt går smidigt för dig som ny ägare. Denna blivande tomt kommer att vara cirka 1500 kvm stor och har en fördelaktig södersluttning. En naturlig skogsridå bakom tomten ger både avskildhet och en skyddande känsla. Notera att det tillkommer kostnader för enskilt vatten och avlopp. Elanslutning och fiber finns vid tomtgränsen. Tomt A och Tomt B har redan sålts, vilket visar på efterfrågan och potentialen i detta område. Nu är det din chans att förvärva den sista tomten till ett attraktivt utgångspris på 650 000 kr. Tveka inte att kontakta våra mäklare om du har några frågor eller bege dig ut till tomten och titta. Vi ser fram emot att hjälpa dig förverkliga din dröm om det perfekta boendet!

  • Plus

Visar alla 5