Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Martin Funck

Martin Funck

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lovsjövägen 8, Barnarp, Jönköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00
Lovsjövägen 8, Barnarp, Jönköpings kommun, bild 2
Lovsjövägen 8, Barnarp, Jönköpings kommun, bild 3

Lovsjövägen 8

Villa
Barnarp, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
3 795 000 kr
151 + 72 m²
6 rum
1 242 m² tomt

Varmt välkomna till ett hus fullt av möjligheter; här väljer du själv om du vill hyra ut delar av fastigheten och bo väldigt billigt själv, eller om du gör om huset till enfamiljshus igen och på så sätt får enorma bostadsytor och många rum. Idag är fastigheten uppdelad på tre lägenheter, en i markplan, en på våning 2 samt en mindre lägenhet i källaren. Övertagande av huset kan ske efter överenskommelse då samtliga lägenheter idag är uthyrda. Den stora lägenheten är lämplig att som ägare flytta in i själv. Övriga hyresgäster bor gärna kvar, men är förberedda på att flytta om den nya ägaren så önskar det. Mycket i fastigheten är renoverat; ny jordvärmeanläggning från 2014, löpande renovering av lägenheterna 2015-2017. Se fler renovering längre ner i beskrivningen. Huset är beläget på en stor tomt med lekplats i närheten och endast 50 meter till busshållplatsen. Även skola och förskola ligger på nära gångavstånd. För den som gillar frisk luft rekommenderar säljaren att ta en daglig promenad på dryga 5 kilometer i härlig miljö runt sjön som ligger på andra sidan vägen. Vänligen kontakta mäklaren för visning av fastigheten!

  • Premium
Gärdesgatan 14, Norrahammar, Jönköpings kommun
Gärdesgatan 14, Norrahammar, Jönköpings kommun, bild 2
Gärdesgatan 14, Norrahammar, Jönköpings kommun, bild 3

Gärdesgatan 14

Villa
Norrahammar, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
1 495 000 kr
130 + 75 m²
5 rum
1 896 m² tomt

Välkommen till Gärdesgatan 14 i charmiga Norrahammar! Detta hus erbjuder en fantastisk möjlighet för den händiga köparen att skapa sitt drömhem. Beläget på en lugn gata, erbjuder detta hem en boyta på 130 kvadratmeter, kompletterat med ytterligare 75 kvadratmeter biyta i källaren. Huset har en unik potential med möjlighet till utveckling och förbättring. Renoveringsbehovet är tydligt, men för den som är villig att lägga ner lite kärlek och arbete kan detta bli ett riktigt pärla. Med en kreativ vision och lite handarbete kan du omforma detta hus till din drömbostad. Interiören erbjuder generösa utrymmen med möjlighet till personlig anpassning. Här finns utrymme för både vardagsliv och avkoppling. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och gemenskap. Trädgärden bjuder på smultron, ljuvligt doftande jasmin, äkta syren, äppelträd med både sommar och vinterfrukt, flera körsbärsträd med svarta söta bär, päron och två sorters plommon. Hassel som är bäst att skörda på sensommarn innan ekorren tar dem. På våren täcks marken av blåsippor, skilla och vitsippor. l den vilda skogsdelen som är inbakad av blåbär, liljekonvalj och åkerfräken finns även kantareller och underbara fjällskivlingar, en härlig plats att stressa ner eller leka kurragömma i! Tomten har även potential för utökning och anpassning efter dina önskemål. Med närhet till lokala bekvämligheter och vacker natur är detta ett perfekt läge för den som söker en harmonisk livsstil. Norrahammar erbjuder lugn och ro samtidigt som det är nära till allt du behöver. Sammanfattningsvis är Gärdesgatan 14 en spännande möjlighet för den som söker en utmaning och vill skapa sitt eget drömhem. Med rätt vision och engagemang kan detta hus bli en fantastisk plats att kalla hem.

  • Premium
Hammarvägen 9, Norrahammar, Jönköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 16:30
Hammarvägen 9, Norrahammar, Jönköpings kommun, bild 2
Hammarvägen 9, Norrahammar, Jönköpings kommun, bild 3

Hammarvägen 9

Lägenhet
Norrahammar, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
995 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/2
4 370 kr/mån
14 632 kr/m²

Välkommen till Hammarvägen 9, där denna fullständigt renoverade lägenhet på första våningen erbjuder en oas av modern elegans och bekvämlighet. Med sina två rum och kök är denna bostad perfekt för både singlar och par som söker det optimala boendet. När du kliver in möts du genast av en atmosfär av nyhet och kvalitet. Den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket skapar en känsla av rymd och gemenskap. Det sprillans nya köket är utrustat med moderna apparater och elegant förvaringsutrymme, perfekt för den hängivna matlagaren. Det fullt renoverade badrummet strålar av lyx och funktionalitet med sina blanka ytor och moderna detaljer. Här kan du njuta av avkopplande duschar och en stilfull atmosfär varje dag. Samtliga ytskikt har genomgått en noggrann och smakfull renovering, vilket ger varje rum en fräsch och modern känsla. Väggarna är nymålade i neutrala toner som skapar en lugnande atmosfär och ger möjlighet för personlig inredning. Som en extra bonus erbjuder källaren ett större förråd som för närvarande används som en snickeriverkstad. Här finns gott om plats för hobbyprojekt eller förvaring av säsongens tillbehör. Denna totalrenoverade lägenhet på första våningen är en dröm för den som söker stil, komfort och bekvämlighet. Missa inte chansen att kalla detta för ditt nya hem. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev Hammarvägen 9 själv!

  • Premium
  • Balkong
Vidöstern Rolstorp, null, Värnamo kommun
  • 17 lediga bostäder

Vidöstern Rolstorp

Lägenhet
Värnamo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
fr. 2 550 000 kr
110 m²
5 rum
5 487 kr/mån

Välkommen till det perfekta boendet för den som älskar natur, vatten och rekreation. Vid sjön Vidöstern kommer nu en fantastisk nybyggnation ta plats, och du har chansen att säkra ditt drömboende redan idag! Området erbjuder enastående rekreationsytor med egen badstrand, där du kan njuta av soliga dagar och svalka dig i det klara vattnet. För båtälskaren finns även möjlighet till egen båtplats/brygga, perfekt för utflykter och fiskeäventyr. Fiskelivet är rikt och du kommer att kunna njuta av storslagna fångster. Om du har barn finns fina lekytor för dem att utforska och roa sig på, samt en grillplats för familjens sommarkvällar. Denna rymliga och väldisponerade bostad sträcker sig över 110 kvm och har 5 rum och kök, vilket ger gott om utrymme för hela familjen. Bostäderna i området är välplanerade och genomtänkta lågenergiradhus, vilket ger dig ett bekvämt boende med låga energikostnader. Dessutom skapar det en unik och modern livsstil som inte kompromissar med stil och komfort. På entréplan välkomnas du av ett kök som är enastående i sin design. Med omsorgsfullt valda och påkostade material från Ballingslöv ger det en känsla av lyx och hög kvalitet. Här kommer matlagningen att bli en ren fröjd! Köket är strategiskt placerat i en vinkel, vilket ger både utrymme och funktion. Den smarta planlösningen gör det enkelt att röra sig och arbeta smidigt i köket. På entréplan har du lyxen av golvvärme i hela nedervåningen. Du kan alltid räkna med en behaglig temperatur, oavsett årstid. Vid matplatsen kan du samlas med familj och vänner för trevliga middagar och gemensamma stunder. Här får alla plats! Vardagsrummet är rymligt och ljust med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Här kan du koppla av, umgås och njuta av utsikten över den vackra omgivningen. Från vardagsrummet tar du dig ut till din privata uteplats och trädgård. Här har du gott om plats för att barnen ska kunna leka fritt och du kan njuta av solnedgångar och frisk luft. Bostaden erbjuder två helkaklade badrum, ett på varje våningsplan, båda utrustade med golvvärme för en bekväm och lyxig känsla. På övre plan finns tre mysiga sovrum och ett luftigt allrum som enkelt kan omvandlas till ett fjärde sovrum om så önskas. Här har du flexibilitet för att anpassa boendet efter dina behov. * Informationsmöte vid sjön Vidöstern Rolstorp lördag den 14/10 klockan 12:00, Välkomna!

  • Nybyggnadsprojekt
Tallstigen 1, Tovrida, Jönköpings kommun
Tallstigen 1, Tovrida, Jönköpings kommun, bild 2
Tallstigen 1, Tovrida, Jönköpings kommun, bild 3

Tallstigen 1

Villa
Tovrida, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
3 395 000 kr
134 m²
4 rum
1 471 m² tomt

Här på Tallstigen 1 beläget på fridfulla Tovrida udde finner man detta charmiga hus, som genomsyras av en mysig fjällstugekänsla, komplett med dekorativ furu på både väggar och tak. Med sin varma och inbjudande atmosfär erbjuder detta hem den perfekta platsen för avkoppling och rekreation, omgivet av den lugnande närvaron av tallskogen och den närbelägna sjön. Det rymliga vardagsrummet är perfekt för att skapa minnesvärda stunder, med en härlig braskamin som skapar en mysig och varm atmosfär under kyliga kvällar. Det helkaklade badrummet och det välutrustade köket är utformade med både funktionalitet och stil i åtanke, vilket ger en bekväm och praktisk vardag. Huset rymmer generöst med utrymme för avkoppling och vila, med separata sovrum och ett extra rum för mångsidig användning. Den större inglasade altanen är en perfekt plats för att njuta av naturen året runt, med en vacker utsikt som sträcker sig över den omgivande skogen och delvis över den närliggande sjön. På tomten finns också en gäststuga, komplett med eget kök och badrum, vilket ger en privat och välkomnande plats för gäster eller familjemedlemmar. Ett rymligt dubbelgarage finns tillgängligt för fordon och förvaring, med ytterligare förrådsbyggnader och en friggebod för extra förvaringsmöjligheter. Med en delvis utsikt över den närliggande sjön och skogen erbjuder detta hus en plats där naturen möter bekvämligheten, vilket skapar en harmonisk och avkopplande miljö som passar perfekt för att skapa varaktiga minnen och njuta av det bästa av lantlivet.

  • Premium
Norrahammarsvägen 78, Hovslätt, Jönköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 15:30
Norrahammarsvägen 78, Hovslätt, Jönköpings kommun, bild 2
Norrahammarsvägen 78, Hovslätt, Jönköpings kommun, bild 3

Norrahammarsvägen 78

Villa
Hovslätt, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
4 700 000 kr
188 + 102 m²
6 rum
1 239 m² tomt

Välkommen till Norrahammarsvägen 78, där denna imponerande tvåfamiljsvilla stoltserar med sin närvaro. Beläget i det eftertraktade området Hovslätt, erbjuder detta hus ett exklusivt boende med gott om utrymme och moderna bekvämligheter. Huset sträcker sig över en total yta av 290 kvadratmeter, fördelat på två separata lägenheter samt en källare. Genomgående har huset fått löpande renoveringar och förbättringar, vilket inkluderar nyare tak och fönster som bidrar till både estetik och energieffektivitet. Både badrum och kök i båda lägenheterna har renoverats till en modern standard, vilket bjuder in till bekväm och stilfull vardag. Här möts du av högkvalitativa ytskikt och moderna detaljer som skapar en trivsam atmosfär för både avkoppling och umgänge. Det rymliga dubbelgaraget erbjuder gott om plats för fordon och extra förvaring, vilket gör det till en praktisk och funktionell del av fastigheten. En välskött och grönskande trädgård omger huset, skapar en avkopplande miljö för rekreation och lek. Denna charmiga och välskötta tvåfamiljsvilla erbjuder en harmonisk kombination av moderna bekvämligheter och praktiska detaljer, vilket skapar det perfekta hemmet för dem som söker komfort och stil. Med närhet till bekvämligheter och grönområden blir detta hem en idealisk plats för både avkoppling och social samvaro.

  • Premium
Kostigen 15, Habo, Habo kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Kostigen 15, Habo, Habo kommun, bild 2
Kostigen 15, Habo, Habo kommun, bild 3

Kostigen 15

Lägenhet
Habo, Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
1 895 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
6 775 kr/mån
23 395 kr/m²

Välkommen till denna moderna lägenhet om 81 kvadratmeter, belägen i Bostadsrättsföreningen Bränninge Hagar med byggår 2022/23, vilket innebär att allt är nytt och fräscht. Lägenheten omfattar 4 rum och kök, varav tre sovrum, perfekt för en familj som söker bekvämt boende i ett lugnt och barnvänligt område. Modernt kök med separat matsalsdel, vardagsrum och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Den välplanerade lägenheten är belägen på andra våningen i ett gavelläge, vilket ger den en luftig och ljus atmosfär. Vid entrédörren välkomnas du av en rymlig uteplats, perfekt för morgonkaffet eller eftermiddagsläsningen. Dessutom erbjuder vardagsrummet en trevlig balkong där du kan njuta av soliga dagar och kvällar. Området präglas av sin barnvänliga och lugna atmosfär, med gott om lekplatser i närheten för barnens lek och bus. Buss- och tågförbindelser finns bekvämt tillgängliga, vilket gör pendling till och från området smidigt. Dessutom finns ett bra utbud av affärer inom bekvämt avstånd, vilket gör vardagsinköp enkla och bekväma. För den naturintresserade finns närhet till elljusspår och vandringsleder, vilket ger möjlighet till härliga promenader och frisk luft. Skolor finns också i närheten, vilket gör området attraktivt för barnfamiljer. Grannsamverkan är stark och trivseln hög i detta område, vilket skapar en trygg och harmonisk miljö för alla boende. Med en perfekt kombination av bekvämlighet, natur och gemenskap erbjuder denna lägenhet en trivsam och harmonisk livsstil för dess invånare.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Stagneliigatan 6, Bäckalyckan, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår
Stagneliigatan 6, Bäckalyckan, Jönköpings kommun, bild 2
Stagneliigatan 6, Bäckalyckan, Jönköpings kommun, bild 3

Stagneliigatan 6

Villa
Bäckalyckan, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
9 950 000 kr
406 + 190 m²
10 rum
1 560 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning! På den gemytliga gatan på Bäckalyckan med sitt fantastiska läge och lugna grannmiljö nära stadsparken och Jönköpings västra centrum återfinns denna pampiga villa på Stagneliigatan 6. Med läge på höjden kan man njuta av vackra vyer över båda Jönköpings stad och underbara Vättern. Bostaden nyttjas idag som en tvåfamiljsvilla, dock kan den enkelt användas för en familj. Den väl tilltagna trädgården, om hela 1 560 kvadratmeter, med sin vänliga grönskas rika dräkt kan njutas hela sommaren. Högst upp i huset kan man njuta av makalös utsikt från den gemensamma balkongen. Där finns också en liten lägenhet. Villans imponerade exteriör och eleganta interiör med flertalet originaldetaljer förstärker bostadens smakfulla karaktär av art deco/swedish grace eller nordisk klassicism. På bostadens insida finns en tydlig genomgående röd tråd i form generös takhöjd i samtliga rum, härliga ljusinsläpp genom de tidsenliga spröjsade fönsterna samt fina trä- och parkettgolv i alla rummen. Bostadens två primära lägenheter är fördelade på 175 kvm vardera, där både vardagsrum som sovrum är stora. De rymliga köken i vardera lägenheten och med tillhörande matrum i pampig storlek kan inrymma stora sällskap och tillställningar. Vindsvåningen nyttjas som en separat tvårumslägenhet om 55 kvm, som antingen kan användas i egen regi eller hyras ut. Området Bäckalyckan är ett optimalt område att bosätta sig på. Det är idylliskt, lugnt och tryggt utan direkt genomfartstrafik. Det blir en perfekt placering med en enkel promenad in till centrum med alla dess nödvändigheter och restauranger/fik, samtidigt som natursköna promenadstråk i Jönköping stadspark finns en kortare bit bort. Det finns förskolor, grund- och gymnasieskolor på gångavstånd. Goda kommunikativa möjligheter via stadsbussen finns som går flera gånger i timmen. Fastigheten har LD+ vilket innebär att den kommer att besiktigas, energideklareras och doldafelförsäkras! Här vill man bo, varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare! Önskas en privatvisning eller annat tillfälle för visning, kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
Barnarpsgatan 86C, Torpa, Jönköpings kommun

Barnarpsgatan 86C

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
1 995 000 kr
64 m²
2.5 rum
vån 1/3
3 611 kr/mån
31 172 kr/m²

Yteffektiv och ljus lägenhet om 64 kvadratmeter med dubbla balkonger på trendiga och attraktiva Torpa. Söker du efter en mysig lägenhet mitt i city, med promenadavstånd till det mesta? Då kan denna ljusa 2,5-rummare vara något för dig. Med sina 64 väldisponerade kvadrat är det en bostad som man direkt känner sig hemma i. Och hur lyxigt är det inte med två balkonger? Den ena balkongen är belägen mot innergården och den på framsidan är inglasad. Utöver två stora balkonger finner du även kök, helkaklat badrum, sovrum och matplats i lägenheten. Det centrala läget här på Barnarpsgatan på Torpa är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta. I närområdet hittar du bland annat Munksjön tvärs över gatan och City-kärnan en kort promenad bort. Dessutom är det inte långt till butiker, restauranger, caféer och strandpromenad och ca 5 minuter bort ligger högskolan. Varm välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
Rolstorp, Rolstorp, Värnamo kommun

Rolstorp

Lägenhet
Rolstorp, Värnamo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
2 550 000 kr
110 + 5 m²
5 rum
vån 1
5 487 kr/mån
23 182 kr/m²

Välkommen till det perfekta boendet för den som älskar natur, vatten och rekreation. Vid sjön Vidöstern kommer nu en fantastisk nybyggnation ta plats, och du har chansen att säkra ditt drömboende redan idag! Området erbjuder enastående rekreationsytor med egen badstrand, där du kan njuta av soliga dagar och svalka dig i det klara vattnet. För båtälskaren finns även möjlighet till egen båtplats/brygga, perfekt för utflykter och fiskeäventyr. Fiskelivet är rikt och du kommer att kunna njuta av storslagna fångster. Om du har barn finns fina lekytor för dem att utforska och roa sig på, samt en grillplats för familjens sommarkvällar. Denna rymliga och väldisponerade bostad sträcker sig över 110 kvm och har 5 rum och kök, vilket ger gott om utrymme för hela familjen. Bostäderna i området är välplanerade och genomtänkta lågenergiradhus, vilket ger dig ett bekvämt boende med låga energikostnader. Dessutom skapar det en unik och modern livsstil som inte kompromissar med stil och komfort. På entréplan välkomnas du av ett kök som är enastående i sin design. Med omsorgsfullt valda och påkostade material från Ballingslöv ger det en känsla av lyx och hög kvalitet. Här kommer matlagningen att bli en ren fröjd! Köket är strategiskt placerat i en vinkel, vilket ger både utrymme och funktion. Den smarta planlösningen gör det enkelt att röra sig och arbeta smidigt i köket. På entréplan har du lyxen av golvvärme i hela nedervåningen. Du kan alltid räkna med en behaglig temperatur, oavsett årstid. Vid matplatsen kan du samlas med familj och vänner för trevliga middagar och gemensamma stunder. Här får alla plats! Vardagsrummet är rymligt och ljust med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Här kan du koppla av, umgås och njuta av utsikten över den vackra omgivningen. Från vardagsrummet tar du dig ut till din privata uteplats och trädgård. Här har du gott om plats för att barnen ska kunna leka fritt och du kan njuta av solnedgångar och frisk luft. Bostaden erbjuder två helkaklade badrum, ett på varje våningsplan, båda utrustade med golvvärme för en bekväm och lyxig känsla. På övre plan finns tre mysiga sovrum och ett luftigt allrum som enkelt kan omvandlas till ett fjärde sovrum om så önskas. Här har du flexibilitet för att anpassa boendet efter dina behov.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Tovrida 1:22, Tovrida, Jönköpings kommun

Tovrida 1:22

Tomt
Tovrida, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
1 200 000 kr
1 607 m² tomt

Drömmer ni om att bygga ett hus från grunden, ett stenkast från strandplats och båtplats? Då är denna tomt något för er. Strax utanför Huskvarna och precis innan Lekeryd med direkt närhet till Stensjön är denna 1 607 kvm tomt belägen. Bilfärd om 10 minuter till Huskvarana och 20 minuter till Jönköping. Förskola, skola, mataffär, och pizzeria finns i Lekeryd mindre än 5 minuters bilväg. Vid nyproduktion av småhus är ni undantagen fastighetsavgift i hela 15 år! Tomten är uppmärkt på plats och det går bra att åka förbi och bilda sig en uppfattning om läget och tomten själva. Kontakta mäklaren för en bokad platsvisning om så skulle önskas, eller vid ytterligare förfrågningar. Martin Funck 0734-13 11 07 [email protected]

Uddebo - tomt 3, På landet, Jönköpings kommun

Uddebo - tomt 3

Tomt
På landet, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
950 000 kr
1 200 m² tomt

På en maffig höjd med utsikt ner över Uddebosjön kommer nu tre fantastiska tomter till salu. Här bor du lantligt och relativt enskilt samtidigt som du har knappa fem minuter in till Lekeryd med både mataffär, skolor och ett aktivt föreningsliv. Sommartid cyklar du ner till den populära badplatsen Uddebobadet på ett par minuter. Alla tomter är på ca 1200 kvm och kommer styckas av först när köpekontraktet är upprättat, en kostnad som säljaren kommer stå för. Positivt förhandsbesked från våren 2022 att bygga ett enbostadshus på vardera tomt finns, men exakt bygglov söks av er som köpare först efter att tomterna styckats av och äganderätten övergått till köparen. Gemensam väg fram till tomterna är anlagd och godkänd hos Trafikverket. Vatten- och avloppsanläggningar upprättas och bekostas enskilt av var och en. Vid nyproduktion är du undantagen fastighetsavgift i hela 15 år! Förhandsbesked och ungefärliga tomtkartor ligger under bilder och dokument. Postadress är Forserum men fastigheten ligger i Jönköpings kommun och barnen går alltså i första hand i förskola/skola i Lekeryd, som ligger knappt 2 kilometer från Uddebo. Tomterna är uppmärkta på plats och det går bra att åka förbi och bilda sig en uppfattning om läget och tomterna själva. Kontakta mäklaren för en bokad platsvisning om så skulle önskas, eller vid ytterligare förfrågningar. Martin Funck 0734-13 11 07 [email protected]

  • Plus

Visar alla 12