Mäklare Magnus Johansson

Magnus Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Pepparplan 6, Lindsdal, Kalmar kommun

Pepparplan 6

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
2 695 000 kr
114 + 109 m²
5 rum
720 m² tomt

På Pepparplan 6, en lugn återvändsgata, bjuds du på en härlig och uppvuxen trädgårdstomt med en mycket mysig baksida. Trevlig planlösning med generösa sällskapsytor och många sovrum. Det nyrenoverade köket med påkostad maskinell utrustning i form av en bred induktionshäll, fläkt, dubbla ugnar där en har micro-funktion, kyl, frys och diskmaskin, här tillbringar man gärna tid i för matlagning och bakning. I källaren finns bl.a. stor gillestuga, hobbyrum och goda förvaringsutrymmen. En vacker Cronspis pryder vardagsrummet som både sprider värme och hjälper till att hålla nere driftskostnaderna. Luftvärmepump (luft/luft) på entréplan är installerad och ny 2022. Fastigheten är ansluten till fiber. På baksidans insynsskyddade uteplats, vilken ligger i sydvästligt läge sitter man gärna och njuter i eftermiddags- och kvällssolen och likaså dricker man gärna morgonkaffet vid entrén som ligger i österläge. Bilen parkerar du i garaget, vilket också ger plats för förvaring. I trädgården finns ytor för odling, i både mark och i odlingslådor. Det finns olika bärbuskar, såsom vinbär, hallon och blåbär som ägarna planterat. Här kommer du bo med närhet till det mesta. Skola, förskola, Lindsdals centrum med dess service och naturen ligger med kort promenadavstånd.

Hökabergsvägen 4, Förlösa, Kalmar kommun

Hökabergsvägen 4

Villa
Förlösa, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
3 250 000 kr
96 m²
4 rum
3 400 m² tomt

Hökabergsvägen 4 har mycket charm och många gamla detaljer bevarade, såsom t.ex. flera kakelugnar, en järnspis och vackra spegeldörrar. Andra mervärden är vattenburen värme via värmepumpen (luft/vatten), ett stort härligt uterum, dubbelgarage med vidbyggd carport, uthuslänga för förvaring och ved samt ett extra hus på tomten som kan nyttjas av t.ex. gäster, tonårsbarnet eller varför inte som arbetsrum!? Det som gör denna fastighet mer unik än andra är den stora och uppvuxna trädgårdstomten, som är om hela 3 400 kvm, vilken har gräsmatta för lek och spring samt fruktträd (päron och äpple). I övrigt finns olika trädsorter, buskar samt andra växter. På tomten finns också en egen vattenbrunn för bevattning. En väldigt mysig och "Äldre" trädgård - en sådan som som många önskar sig! Förlösa är en lantlig belägen plats med närhet till skog och natur, men också bara cirka en kilometer till skola, mataffär, apotek mm. Förkola finns både i Förlösa och i Lindsdal. Söker du ett lantligt läge, men med närhet till det mesta ska du kolla på detta! Detta måste upplevas på plats - Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Arvid Västgötes gata 7, Skälby, Kalmar kommun

Arvid Västgötes gata 7

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 725 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
3 903 kr/mån
23 958 kr/m²

I omtyckta och välskötta HSB BRF Ekdungen erbjuds du nu en trivsam och fin 3:a på tredje våning med en härlig inglasad balkong som är belägen i ett insynsskyddat västerläge. Föreningen har en mysig innergård med stor gräsmatta, lekplats, fotbollsmål och grillplats som du får nyttja. Det finns vackra växter och några bärbuskar som man som medlem får äta av. Genomgående är lägenheten i fint skick med bl.a. golvvärme i hela lägenheten, ekparkett från Kährs i hall och vardagsrum, flera garderober, nyrenoverat duschrum och bra ljusinsläpp och högre takhöjd än normalt vilket bidrar till en härlig rymd! Ett boende att trivas i! Skälby gård med sitt stora och lummiga grönområde, sina mysiga promenadvägar, lekplats och utegym mm. ligger bara ett stenkast från lägenheten. Kalmar centrum, Hansa city och Giraffen köpcenter finner du på ett behagligt promenad- eller cykelavstånd!

  • Balkong
Kvilla 528, Kvilla/Vedby/Förlösa, Kalmar kommun

Kvilla 528

Villa
Kvilla/Vedby/Förlösa, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
2 650 000 kr
97 + 36 m²
4 rum
2 480 m² tomt

Längtar du efter att bo på landet!? Nu ges du möjlighet att flytta till mysiga Kvilla strax utan Lindsdal, avstånd cirka 5-6 km! Mycket välvårdat hus med ett härligt inglasat uterum och uteplats. Förutom det finns det både uthusbyggnad och växthus. Den stora trädgårdstomten om 2 480 kvm ger dig som köpare många möjligheter att t.ex. anlägga en pool, odla ännu mer än det som redan ägarna gör, bygga garage och verkstad eller bara använda gräsytan som den är för fotboll, lek och spring. Några andra mervärden du får är fiber, bergvärme och täljstenskamin vilket håller nere driftskostnaden. Lägger du också till öppna vackra vidder, fina promenadvägar och en lantlig idyll så tror jag du kommer trivas!

Slätängsvägen 11, Saxnäs, Mörbylånga kommun

Slätängsvägen 11

Tomt
Saxnäs, Mörbylånga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 550 000 kr
1 226 m² tomt

Längtar du efter nytt och fräscht? Kunna påverka hur ditt drömboende ska se ut? Med ett härligt läge i mysiga Saxnäs ligger denna obebyggda tomt och nu ges du möjlighet att förverkliga dina drömmar! Golfbanan blir du granne med, badvänliga Kalmarsund når du bara efter en kort promenad och Färjestadens centrum kan du smidigt cykla till. De vackra omgivningarna bidrar till ett lugn och en rogivande tillvaro. Anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp är betalat. En huvudbyggnad om max 150 kvm samt komplementbyggnad om max 50 kvm tillåts att uppföras på fastigheten. Förverkliga din dröm och bygg ett nytt åretruntboende eller fritidsboende på denna idylliska plats! Tomten är ej knuten till någon speciell husleverantör så här bestämmer du själv vilket hus som skall uppföras!

Lilla Vicklebyvägen 4, Vickleby, Mörbylånga kommun

Lilla Vicklebyvägen 4

Tomt
Vickleby, Mörbylånga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 075 000 kr
1 300 m² tomt

Längtar du efter att bygga nytt? Nu ges du möjlighet att bygga din drömbostad! Obebyggd tomt med vacker utsikt mot Kalmarsund och över åkerlandskap! Avstyckning pågår av en mycket trevlig tomt i lantlig miljö och en underbar utsikt. Tomtstorlek blir cirka 1 200-1 300 kvm och från denna kommer du kunna njuta av fantastiska solnedgångar och färgsprakande himlaspel. Tomten ligger i gemytliga Vickleby, med kort cykelavstånd till vattnet där du finner badplats. Utöver detta kommer du bo med det sagolika och världsomtalade Alvaret strax runt knuten, där du vid varje besök kommer få intryck tack vare sitt unika landskap! Fastighetsägaren har fått positivt förhandsbesked för ett enplanshus om max 180 kvm byggnadsarea, för 1-planshus med inredningsbar vind alt max 2 våningar. Mörbylånga ligger cirka 8-10 minuter och Färjestaden cirka 12-15 minuters bilfärd från tomten. Enkelt tar du dig på cykel till t.ex. Hagapark, Sandbergen och Eriksöre Camping där du återfinner fina bad, surf- och kite-platser!

Nygatan 16C, Malmen, Kalmar kommun

Nygatan 16C

Lägenhet
Malmen, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
3 700 000 kr
113 m²
5 rum
vån 1/3
7 796 kr/mån
32 743 kr/m²

I hörnan Nygatan/Stagneliusgatan, tar du några trappsteg upp och möts av en historisk elegans och modern bekvämlighet. Både byggnaden och lägenheten har flera tidstypiska detaljerna många drömmer om, då byggnaden byggdes 1926. Denna magnifika lägenhet har bl.a. vackra trägolv, högt tak, ca 2,70 meter och flera fina kakelugnar. Tre sovrum och två sällskapsrum, perfekta rum för att umgås med vänner och familj i eller bara njuta av en lugn stund för dig själv. Den unika atmosfären i denna fina femrummare är svår att förklara med ord - den måste helt enkelt upplevas. Badrummet är helkaklat med dusch bakom glasdörrar samt i utrymmet är det förberett för en tvättmaskin, bara att koppla in. Köket är i en fröjd för ögonen med dess förtjusande och välbevarade skåp. Det finns två förvaringsutrymmen samt ett stort kallskafferi i köket - ett sådant många önskar sig! En supermysig innergård väntar på dig, en oas med lugn och ro mitt i stadens puls. Här kan du njuta av långa sommarkvällar vid grillen, odla dina egna blommor, tomater och grönsaker eller bara slappna av med en god bok. Det är svårt att hitta något liknande - en sådan perfekt plats att koppla av och skapa minnen på. Med kort promenad når du allt du behöver i form av bl.a. affärer, restauranger, skolor, förskolor, gym, bad och strövområden. Att bo på Malmen är mer än bara att ha ett hem - det är att omfamna en livsstil där tidlös skönhet och modern komfort smälter samman på ett sätt som få platser kan erbjuda. Om du letar efter en bostad som inte bara har alla bekvämligheter du behöver, utan också har en själ och en historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden, då är detta din chans. Välkommen!

  • Plus
Grillgränd 18, Lindsdal, Kalmar kommun

Grillgränd 18

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
2 975 000 kr
159 m²
5 rum
572 m² tomt

Välkommen till Grillgränd 18 - en rejäl familjevilla som kombinerar komfort, bekvämlighet och utrymme på ett trevligt sätt. Den mysiga och uppvuxna hörntomten bjuder på flera uteplatser och dess läge längst ned på återvändsgatan gör att du får en mycket barnvänlig och trivsam miljö. Här finns verkligen allt för den moderna familjen som söker det perfekta hemmet, med en planlösning som idag passar många, men som också enkelt går att bygga om för att få både två eller tre ytterligare sovrum om behov finns. Det första som slår en är den välskötta och omsorgsfullt utformade exteriören. Uteplatsen på framsidan blir en naturlig förlängning av ditt vardagsrum och inbjuder till både avkoppling och social samvaro. För de lugnare stunderna finns även en privat balkong där du kan njuta av en "gofika". Det kan du också göra på den lilla uteplatsen precis utanför ytterdörren, samtidigt som du lyssnar på den lilla dammens porlande vattenfall och tittar på dess guldfiskar, en behaglig plats att varva ner på. Interiört möts du av en välplanerad och rymlig planlösning som erbjuder enastående sällskapsytor. De sociala utrymmena är perfekta för att umgås med familj och vänner, och de öppnar upp för en naturlig och flödande samvaro. Två helkaklade badrum ger både komfort och praktikalitet, och du behöver aldrig oroa dig för trångboddhet i detta hus. Köket och tvättstuga är också välhållna och fräscha som det övriga i huset! Framför den öppna spisen i vardagsrummet samlas man gärna tillsammans när mörkret sig på! Dessutom finns ett praktiskt garage med förrådsdel för att göra din boendesituation ännu mer bekvämare. Den elektriska porten till garaget är ett stort mervärde! Lindsdal är ett omtyckt område strax utanför Kalmar, där du har allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Med närheten till mataffärer, apotek, vårdcentral, skolor och förskolor blir din vardag både smidig och effektiv. Sammanfattningsvis är Grillgränd 18 en pärla i sitt slag. Med en oslagbar kombination av barnvänlighet, rymlighet och närhet till nödvändiga bekvämligheter, är detta hemmet som du och din familj förhoppningsvis har väntat på!

  • Plus
Svinövägen 18, Svinö, Kalmar kommun

Svinövägen 18

Radhus
Svinö, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
4 975 000 kr
129,5 m²
4 rum
7 859 kr/mån
38 417 kr/m²

I omtyckta HSB Brf Talludden ligger detta trivsamma bostadsrättsradhus med havsutsikt. Inifrån radhuset, uterummet och den lilla trädgårdsdelen kan man njuta av vacker utsikt mot Kalmarsund. Dess läge är lugnt och med närhet till natur och Kalmar stad. Fina strövområden strax utanför ytterdörren. Det är verkligen en tillgång för promenader och jogging och utflykter med picknick, Svinö Naturreservat ligger alldeles intill! Till radhuset finns ett garage. Föreningen har egen båtbrygga, tillgång till badbrygga och sjöbodar inom området. Planlösningen består av en hall som övergår till ett rymligt vardagsrum, vilket har öppet ända upp i nock, en fantastisk rymd! I vardagsrummet finns plats för soffgrupp och i ena delen står en matsalsmöbel. Där matsalsmöbeln står kan man avdela om man önskar t.ex. ett ytterligare sovrum. Från vardagsrummet når man det härliga uterummet som är inglasat. Köket har gott om skåp, vit skåpinredning och klinkergolv. Entréplanet har kaklade väggar, klinkergolv, golvvärme, dusch bakom glasdörrar, toalett, handfat och handdukstork. Tvättstugan ligger innanför köket, i denna finns både tvättmaskin, torktumlare, centraldammsugare, tvättho och så står värmepumpen här också. På övervåningen finns tre sovrum samt ytterligare ett duschrum med kaklade väggar, klinkergolv, golvvärme, dusch bakom glasdörrar, handfat och toalett. Från hallen när man klivit upp ser man ner till vardagsrummet, då det är öppet, och här får man plats med ett litet bord och ett par stolar. Parkettgolv ligger i vardagsrum och där matsalsmöbeln står samt i hallen på övervåningen. I sovrummen ligger plastmattor. Uterummet är utrustat med en luftvärmepump (luft/luft) för att kunna nyttjas från tidig vår till senare höst. Varmt välkommen till Svinö!

  • Uteplats
Kylegatan 17B, Södercentrum, Kalmar kommun

Kylegatan 17B

Lägenhet
Södercentrum, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 495 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 152 kr/mån
30 825 kr/m²

En mycket välplanerad och fräsch 2:a med stor inglasad balkong i söderläge vid omtyckta Södercentrum. Här kommer du bo med närhet till Linnéuniversitetet, Länssjukhuset, vackra Stensö med sina fina strövområden och till Kalmarsundsparken där du kan ta svalkande bad. Lägenheten har en härlig karaktär och många tidstypiska detaljer från 40-talet som kombinerats med modernare inslag. Till exempel är de vackra vitmålade trägolv och de äldre garderoberna med överskåp bevarade, dessutom får du en god takhöjd om ca 2,60 meter. Det tilltalande köket med vit skåpinredning bjuder in till både matlagning och trevlig middagar kring köksbordet. Vardagsrummets parkett är smakfullt och rummet har plats för både soffgrupp och större matbord ifall du som köparen önskar detta. Ett perfekt boende för dig som söker ett centralt, men också lugnt läge i Kalmar!

  • Balkong
Fatabursvägen 5B, Skälby, Kalmar kommun

Fatabursvägen 5B

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
745 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 468 kr/mån
21 594 kr/m²

I populära Skälbyområdet erbjuder vi en mycket välplanerad lägenhet på Fatabursvägen 5B. Lägenheten är 34,5 kvadratmeter och består av hall, duschrum och allrum med kokvrå. Hissen tar dig upp till våning 3. Öppen planlösning, fönster i två väderstreck och fransk balkong skapar ett härligt ljusinsläpp. Över 7 600 kr i inre reparationsfond! Om du önskar närhet till city, Linnéuniversitetet, livsmedelsbutiker och bra kommunikationer är detta något för dig!

  • Hiss
Runnehällsvägen 30, Krafslösa, Kalmar kommun
Runnehällsvägen 30, Krafslösa, Kalmar kommun, bild 2
Runnehällsvägen 30, Krafslösa, Kalmar kommun, bild 3

Runnehällsvägen 30

Villa
Krafslösa, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
2 995 000 kr
139 + 96 m²
7 rum
1 207 m² tomt

I lugna och barnvänliga Krafslösa erbjuds du nu ett boende som passar den större familjen eller för er som vill ha gott om plats runt er! Villan ligger på en uppvuxen hörntomt och är till största delen helt insynsskyddad, vilken frihet! Många mervärden får du som köpare här, såsom t.ex. bergvärme, fiber, kamin, inglasad altan, garage, friggebod för gäster och gott om förvaringsutrymmen och hobbyrum i källaren! Dess läge gör att du kommer bo med närhet till vackra Värsnäs med sin natur, sin golfbana och mysiga bad. Hansa City når du bara på ett par minuter och Kalmar stad ligger inte längre bort än att det går att cykla eller ta en kort bilfärd om ca 8-10 minuter! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Vänskapens Väg 11A, Ljusstaden, Kalmar kommun

Vänskapens Väg 11A

Lägenhet
Ljusstaden, Kalmar kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 095 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/2
2 643 kr/mån
24 886 kr/m²

2016 stod bostadsrätterna i föreningen inflyttningsklara och här presenteras en mycket trivsam och smart planerad 2-rummare i mycket gott skick! Det finns två uteplatser, en i österläge och en i västerläge att sitta och njuta på. Fräscht duschrum med kaklade väggar, tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten ingår en 1 carport-plats med intilliggande förrådsutrymme. Närhet till både fin natur och badplatser ger stor livskvalitet! Här kommer du bo bekvämt och till en låg månadskostnad.

Maja Uddenbergs väg 2, Vickleby, Mörbylånga kommun

Maja Uddenbergs väg 2

Villa
Vickleby, Mörbylånga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
2 495 000 kr
104 + 45 m²
4 rum
943 m² tomt

I vackra och gemytliga Vickleby ligger denna enplansvilla på hörntomt. Villan är välskött och stilrent med genomgående ljusa och moderna ytskikt, social planlösning och en braskamin! Vickleby är beläget i lantlig och lugn miljö och på cykel tar du dig snabbt ner till Haga Park och Sandbergen med sina mysiga och trivsamma bad. Färjestaden, Ölandsbron och Kalmar City når ni inom 10-20 min med bil. Världsberömda Alvaret når du endast på bara några minuter där du kan vandra, studera växter och fåglar eller bara slå dig ner och ha en välförtjänt picknick i det fria! Öland bjuder på mycket, men det som verkligen lockar många är de magiska solnedgångarna man får uppleva - Välkommen du också!

Visar alla 14