Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Mikael Kellander

Mikael Kellander

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Siggarpsvägen 129-15, Matvik, Karlshamns kommun

Siggarpsvägen 129-15

Fritidshus
Matvik, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
575 000 kr
64 m²
2 rum
1 490 m² tomt

Välkommen till lugnet i Siggarp, strax öster om centrala Karlshamn och med närhet till Matvik och Karlshamns skärgård. Här på lagom avskilt läge med skogen som närmaste granne finner vi denna mycket charmiga och gemytliga mindre bostad som både kan nyttjas för permant eller fritidsboende. Större tomt om ca 1500 m2 med plats för odlingar, flertalet mindre byggnader och separat gästhus, vedbod och garage. Uppdaterat enskilt V/A. (Godkänt)

Rosendalsvägen 36, Asarum, Karlshamns kommun

Rosendalsvägen 36

Villa
Asarum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 950 000 kr
169 m²
5 rum
1 544 m² tomt

Prisjusterat! Välkommen till Duveryd och Horsaryd mellan Asarum och Karlshamn, och denna rymliga och spännande familjevilla om ca 170 m2 fördelat på 1,5-plan. Bra planlösning för den stora och lilla familjen, där ytor kan anpassas efter behov. Stor och mycket trevlig trädgård om ca 1.540 m2 med stora gräsytor som bjuder in till lek och bus. En stor inglasad altan i sydväst läge! Bostaden är välskött men har ett genomgående moderniseringsbehov med äldre ytskikt där möjlighet att anpassa efter eget tycke och smak. Vattenburet värmesystem med luft/vatten. Trivsam miljö med cykelavstånd till både Karlshamn och Asarum. Bostaden är besiktigad och dolda felförsäkrad via Länsdeklarerat! Varmt välkommen på visning!

Mörrumsvägen 4, Svängsta, Karlshamns kommun

Mörrumsvägen 4

Villa
Svängsta, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
925 000 kr
208 + 108 m²
8 rum
1 495 m² tomt

Välkommen till denna mycket spännande fastighet på mycket bra läge mitt i centrala Svängsta och med underbar utsikt över härliga Mörrumsån! Den rejäla tegelvillan från början av 1940-talet erbjuder många möjligheter för framtida ägare! Både som större privatbostad eller som en mindre hyresfastighet för 2-4 lägenheter eller för verksamhet. De över 300 m2 är fördelade på 2,5 våning samt källare. Tidigare har fastigheten inhyst allt från slakteri till frisörsalong som kombinerats med privat boende. Fastigheten är idag i eftersatt skick med äldre värmesystem (Oljepanna) samt äldre tak och fönster. Interiört är genomgående från -70-talet. Ett perfekt projekt för den händiga som vill skapa sitt framtida boende eller skapa uthyrning boende med intäktsmöjligheter. En riktigt cool byggnad och fastighet som väntar på ny kärlek och energi! Varmt välkommen på visning för närmare info!

Korta vägen 4, Asarum, Karlshamns kommun

Korta vägen 4

Villa
Asarum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 175 000 kr
74 + 48 m²
4 rum
1 400 m² tomt

Välkommen till Notavalla mellan Asarum och Karlshamn och denna mindre bostad med stor charm och en stor utvecklingsbar tomt om hela 1400 m2. Bostadshuset är ett av områdes orginalhus från 1920-talet där nuvarande ägare har gjort bra förbättringar den senaste åren med tilläggsisolering, ny fasad och senast nytt fjärrvärmesystem från 2022. Interiört bjuder bostadens entréplan med kök samt vardagsrum som delats av med ett sovrum (Går att öppna upp för ett stort vardagsrum) samt badrum. Övreplan med ytterligare ett större och ett något mindre sovrum. Grovkällare med tvättstuga och förråd som går att delvis inreda för ytterligare ett mindre rum. En spännande fastighet för dig som letar ditt första boende, eller den mindre familjen eller varför inte en stor tomt på strategiskt bra läge för framtida nybyggnation?! Varmt välkommen på visning och ditt intresse!

Brommes väg 8, Asarum, Karlshamns kommun

Brommes väg 8

Villa
Asarum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 795 000 kr
121 + 45 m²
4 rum
1 090 m² tomt

Mycket trevligt hus i ett plan i centrala Asarum med strategiskt bra läge och närhet till skolor, (Korpadal- Stenbacka- och Klockebackskolan samt flertalet härliga fritidsområden. Stenbacka ute gym, promenadstråk, Långasjönäs med bad och Asarums idrottsplats. Denna trivsamma familjevilla lämpar sig både för den lilla och stora familjen. Bostaden är i ett plan med delvis öppen planlösning med matplats och vardagsrum, 2-3 stycken sovrum samt en mindre källardel (tillbyggd) för extra tonårs/gästrum eller kontor. Fastigheten har ett delvis skyddat läge på en skafttomt. Härlig trädgård med några fruktträd och viss odlingsmöjlighet. Vattenburet värmesystem med luft/vatten och en större altan med högt läge och vedeldad badtunna. Bostaden är besiktigad och dolda fel försäkrad via Länsdeklarerat. Varmt välkommen på visning!

Årydsvägen 66, Åryd, Karlshamns kommun

Årydsvägen 66

Villa
Åryd, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
895 000 kr
99 + 99 m²
1 409 m² tomt

Välkommen till centrala Åryd mellan Karlshamn & Ronneby. Mitt i "byn" saluförs nu denna mycket spännande och utvecklingsbara fastighet som både funderar som större privatbostad som kan kombineras med egen verksamhet alternativ för dig som söker en mindre utvecklingsbar hyresfastighet. Fastigheten är fördelad på 4 våningar a ca 99 m2 per plan. Entréplan från gatuplan med med tidigare inredd lokal för affärsverksamhet, källare i souterräng med större ytor med stort garage och flertalet förråd, samt uppdaterade tvättstuga med tillhörande bastu. Övre plan med inredd lägenhet i etage med vindsvåning fördelat på 5 RoK med uppdaterad kök och badrum. Möjlighet att inreda och skapa 2-4 framtida lägenheter alt kombineras med verksamhetslokal. Vattenburet värmesystem med både luft/vatten och pelletspanna. Större tomt med större parkeringsplats i anslutning till fastigheten. Underhållsbehov! Varmt välkommen att boka in dig på kommande visningar!

Drottninggatan 62, Karlshamn, Karlshamns kommun

Drottninggatan 62

Övrigt
Karlshamn, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
6 450 000 kr
219 m²
576 m² tomt

Välkommen till Drottninggatan 62 och kvarteret "Göteborg" mitt i centrala Karlshamn med bästa läge, längs med Karlshamns gågatan och "lilla torg" med butiker och café. Fastigheten inhyser idag en större butikslokal (Uthyrd) i entréplan ut mot gågatan med bra skyltläge och stabil hyresgäst, samt en magnifik innergård med ytterligare 3 st lägenheter (5:a, 2,5:a samt en 2:a). Inne på gårdsplan finns även ett äldre brygghus och en äldre stallbyggnad med anor från 1800-talet. Alla lägenheter och lokaler är idag uthyrda med hyresintäkt på 508.000 kr per år (Driftnetto ca 390.000kr). En bra och trygg hyresfastighet med bra avkastning och spännande möjligheter till ytterligare utveckling. Oinredd vindsvåning där gällande detaljplan tillåter ytterligare byggnation. Mera underlag finns under fakta/dokument För närmare info och visning, kontakta ansvarig mäklare!

Nastensö i Karlshamns Skärgård, Karlshamns Skärgård, Karlshamns kommun

Nastensö i Karlshamns Skärgård

Tomt
Karlshamns Skärgård, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
Pris saknas
14,9 ha tomt

Nu kan du förverkliga dina drömmar om att äga en egen ö i Karlshamns Skärgård, Blekinge - Sveriges trädgård! I underbar skärgårdsmiljö saluförs nu detta unika tillfälle om ca 15 Ha, med blandning av skog, betes och naturmark. På ön finns även ett mindre ekonomibyggnad för lösdriftstall till får, som historiskt har betat på ön. Nastensö ligger för dagen utanför detaljplanerat område med strandskyddslagar vilket begränsar för dagen ny byggnation. Elanslutning finns till ekonomibyggnaden. På norrsidan mot fastlandet finns idag en äldre bryggstomme. Nastensö består av huvudön samt 2 st mindre "kobbar" strax sydväst om huvudön. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mera info!

Vettekullavägen 239, Vettekulla, Karlshamns kommun

Vettekullavägen 239

Villa
Vettekulla, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 995 000 kr
200 m²
3 532 m² tomt

Välkommen till Vettekulla, strax utanför Karlshamn centrum och naturnära och havsnära läge! På aktuell fastighet erbjuds större boningshus från sekelskifte i eftersatt underhåll där just du kan förverkliga ditt framtida drömboende! Renovera eller bygg helt nytt på den större tomten om ca 3.500 m2. På fastigheten finns även en enklare garage med överbyggd vindsvåning (ej isolerat) där man även kan inreda för boendemiljö. Fastigheten ligger i anslutning till nybyggda Vettekulla höjden och erbjuder cykelväg till centrala Karlshamn. Vidare mot Matvik finner vi Karlshamns största småbåtshamn med direktaccess till Karlshamns underbara Skärgård! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mera info och visningar!

Prel Vettekullavägen 235 - "Tomt 5", Vettekulla, Karlshamns kommun

Prel Vettekullavägen 235 - "Tomt 5"

Tomt
Vettekulla, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 000 000 kr
1 501 m² tomt

Nu saluförs 4-5 st byggbara tomter om ca 1.500 m2 längs med Vettekullavägen, strax öster om Karlshamn centrum och närhet till Matvik och Karlshamns Skärgård. Fyra av tomterna är snarlika varav det även finns en 5:e med ett äldre bostadshus på. Se separat annons - Vettekullavägen 239. Tomterna är idag avstyckade och klara för nybyggnation enligt gällande detaljplan. Se aktuell detaljplan under fakta/dokument. Tomt 1 - Vettekulla 1:243 - 1.511 m2 Tomt 2 - Vettekulla 1:244 - 1.708 m2 Tomt 3 - Vettekulla 1:245 - Bebyggd - Se separat annons/pris - Vettekullavägen 239 Tomt 4 - Vettekulla 1:246 - 1.886 m2 Tomt 5 - Vettekulla 1:247 - 1.501 m2 Tomt 1,2,4,5 erbjuder byggrätt om 180+50m2 Totalt 230 m2. Max bygghöjd 8,5 meter. Tomt 3 erbjuder byggrätt om 330 m2. Tomterna är idag ej markberedda, anslutning för V/A ca 200.000 kr kommer samprojekteras tillsammans med grannfastigheter. El ca 40.000 samt fiber ca 20.000 tillkommer. För närmare info samt bokning av visning, vänligen kontakta ansvarig mäklare!

Prel Vettekullavägen 237, Vettekulla, Karlshamns kommun

Prel Vettekullavägen 237

Tomt
Vettekulla, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
6 000 000 kr
10 138 m² tomt

Tillfälle för driftig entreprenör! Strax öster om Karlshamns centrum på natur och havsnära läge med bra förbindelser med cykelväg och gångväg till Karlshamns centrum erbjuds nu en större markyta om 10.138 m2 är fördelat på 5 fastigheter att uppföra område med marklägenheter. Fastigheter är detaljplanerade med byggrätt 180 m2 samt ytterligare 50 m2 för kompletteringsbyggnad (altan, carport) vilket medför möjlighet till parhus om 90 m2 vardera alt 1,5 plan med större boareal. Tillåten bygghöjd 8,5 meter. En av fastigheterna (Vettekulla 1:245 adress Vettekullavägen 239) är bebyggd med äldre hus med stort renoveringsbehov, just denna fastighet erbjuder byggrätt på möjlighet att riva och bygga nytt. Just denna fastigheten finns byggrätt om 330 m3 där man kan göra större marklägenheter. Aktuell och gällande detaljplan finns under fakta dokument. Ett tillfälle för den driftiga! Aktuellt beskriven av framtida bostadsmöjligheter är det ett stort underskott på i Karlshamns kommun med stor efterfråga! Bedömning av framtida intresse är STORT! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mera info och visning!

Solvägen 18, Skogsborg, Karlshamns kommun

Solvägen 18

Lägenhet
Skogsborg, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
2 175 000 kr
95 m²
4 rum
4 380 kr/mån
22 895 kr/m²

Välkomna till denna härliga bostadsrätt i två plan i populära Skogsborg! Här bor man på ett optimalt läge med närhet till både skog, hav och centrum inom promenadavstånd. Smidigt parkering i garage (följer bostadsrätten) i anslutning till bostadsrätten. Låg månadsavgift i välskött föreningen. Bostadsrätten är fördelat på 2-plan där entréplan med kök med matplats, större badrum samt två sovrum. (varav det ena idag nyttjas som matrum) Nedanför trappan i souterängsplan finns det större vardagsrummet, ytterligare ett mindre sovrum/kontor samt bra ytor för förvaring, tvättstuga och matkällare! Härifrån nås även den insynsskyddade baksidan med egen mindre gräsmatta och uteplats. Inglasad altan där man njuter från tidig vår till sen höst. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Regeringsgatan 22, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Regeringsgatan 22

Villa
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
5 950 000 kr
170 + 70 m²
5 rum
842 m² tomt

Prisjusterat! Varmt välkommen till kvarteret Visby i Karlshamns välkänd stadsrutsnät. En mycket spännande fastighet som bjuder på flertalet boendelösningar så som hyresfastighet, eget boende kombinerat med uthyrning för låg boendekostnad eller generationsboende. Försäljning avser bägge fastighet Visby 9 & Visby 14. Visby 9 är idag bebyggt med stort gatuhus fördelat på 3 våningar, varav bottenplan med en separat 2:a (går att göra om till en 1:a) om ca 53 m2 för god extra inkomst och framtida låga driftkostnader för hela fastigheten. Den andra stora huvudbostaden är med entré i bottenplan, mellanplan med stora sociala ytor och stort kök, samt inredd loftvåning med plats för ytterligare en lägenhet alt. flertalet sovrum. Bostaden är genomgående i mycket gott skick och totalrenoverades främst under 2006-2008 och därefter löpande. Uppvärmning via fjärrvärme och vattenburen golvvärme på alla plan för absolut bästa komfort. På fastigheten finns även en separat gästlägenhet med tillhörande bastu och spabad. Fastigheten Visby 14 är en större tomt med stor trädgård och innergård samt riktigt bra "länga/garage" om ca 45 med gjutet betonggolv. Mycket trivsamt utrymme för dig med intresse att meka med motorcykeln eller behov av egen verksamhet. Nuvarande ägare har även sökt och blivit beviljade för uppförande om ytterligare en separat bostadsbyggnad på ca 110 m2. (Ritningar finns) Även gällande detaljplan tillåter ytterligare utveckling av Visby 14 och dess innergården samt att det även går att bebygga ytterligare ett gatuhus om så önskas. En spännande och välskött fastighet för dig som söker ett bekvämt centralt boende eller en utvecklingsbar framtida hyresfastighet. Bostaden är besiktigad och dolda felförsäkrad via Länsdeklarerat. Varmt välkommen på visning!

Prel. adress Mulösundsvägen, Matvik, Karlshamns kommun

Prel. adress Mulösundsvägen

Tomt
Matvik, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 300 000 kr
1 608 m² tomt

Välkommen till blivande Mulösundsvägen och Yttre Matvik och denna framtida härliga gemenskap förträffligt läge, där hav möter skog! Mulösundsvägen är ett blivande mindre bostadsområde med generösa tomter för en lagom lantligt och enskilt läge! Fungerar så väl som permantboende som fritidsboende! Alla fastigheter har tillgång till gemensam badbrygga endast minuter (badrocksavstånd) från fastigheten. Här kan du som drömmer om ett framtida eget boende förverkliga just ditt drömboende utifrån gällande detaljplan som tillåter generös byggyta om 140 m2 + 50 m2. Anslutning av vatten och avlopp ingår i köpeskilling. Från Mulösundsvägen nås Matvikshamns endast 5 minuter bort, samt Karlshamn stadskärna ca 10 minuter. Varmt välkomna till denna kommande gemenskap och boende på natur och havsnära läge! Mera info om priser och storlek mm finns under "Tomtbeskrivning" För visning och närmare information kontakta ansvarig mäklare! Visning går bra på egen hand också löpande! Tomterna är hjälpsamt uppmarkerade!

Prel. Granskogsvägen 8, Vettekulla, Karlshamns kommun

Prel. Granskogsvägen 8

Tomt
Vettekulla, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 195 000 kr
1 844 m² tomt

.....Nära havet vill jag bo! Nu finns det åter möjlighet att förverkliga just din husdröm med närhet till havet och härlig skogsmiljö! Endast ca 10 minuter från Karlshamn centrum och 5 minuter från Matvikshamn finns nu en rymligt och stor tomt om ca 1844 m2 och är byggklar enligt gällande detaljplan. I priset ingår anslutningsavgift för kommunalt V/A. (Lägenhetsavgift, tillkomma vid byggnation) Från området är det endast minuter till vattenkant, ca 5 minuter till Matsvikshamn (Karlshamn största småbåtshamn) och vidare ut till Hällaryd / Karlshamns Skärgård med underbar natur. Fastigheten gränsar även i norr mot "Trollskogen" med härlig natur med små bäckar, vitsippsbackar, ängsmark med rikt djurliv och promenadvänliga stigar i ljuvlig löv - och blandskog. Tomtstorlek: 1844 m2 Byggrätt: Detaljplanerat område. -Byggyta: 12-14% av tomtens storlek, Max 140 m2. samt + 50 m2 för kompletteringsbyggnad. Max takhöjd 7,5 meter. För total byggareal på 190 m2, krävs tomt på minst 1600m2, vilket aktuell fastighet uppfyller. Enskild kompletteringsbyggnad max på 30 m2 med 4,5 takhöjd. Anslutningsavgifter: Kommunalt V/A ingår (ev lägenhetsavgift tillkommer vid nybyggnation) Anslutning till el (ca 40.000kr) samt fiber (25.000kr) tillkommer. Båtplats: Matvikshamn - Söks och sköts via Karlshamn Kommun. För visning och närmare information kontakta ansvarig mäklare! Visning går bra på egen hand också löpande!

Visar alla 15