Mäklare Mikael Kellander

Mikael Kellander

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lönsbodavägen 330-3, Olofström, Olofströms kommun
  • Idag kl 13:15

Lönsbodavägen 330-3

Villa
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
2 300 000 kr
157 + 22 m²
5 rum
4 397 m² tomt

Välkomna till Lönsbodavägen 330-3, endast 3-4 minuter utanför Olofströmscentrum. I försäljning ingår två fastigheter som ligger i anslutning till varandra. (Fastigheterna säljs även separat, se separata annonser) Huvudfastigheten är om strax över 3.300 m2 som vetter mot lugn skogsområdet. På fastigheten finns ett rymligt och väl tilltagen enplansvilla om ca 180 m2 med flertalet sovrum och stora sociala utrymmen med öppen planlösning med kök och vardagsrum. I anslutning finns vardagsrum och kök ligger även den inglasade och rymliga altanen på en skyddat läge. Bostaden är genomgående i väldigt gott skicka med uppdaterad interiört och en varm och härlig känsla! Nyinstallerat värmesystem (2016) med luft/vatten ger en bekväm och låga driftkostnader. Perfekt för den den större och mindre familjen. På fastigheten finns även separat garage samt en större carport/garage med plats för 3-4 bilar. På grannfastigheten om ca 1 080 m2 som också ingår i köp, finns en separat isolerad gäststuga om ca 65 m2, med två sovrum, mindre kök och vardagsrum. Här finns även badrum och wc. Interiört finns det underhåll och moderniseringsbehov. Bostaden har tidigare varit uthyrd med ca 60.000 kr/år, möjlighet för framtida ägare att nyttja det lika finns. Stugan kan också lämpa sig för generationsboende både för yngre och äldre. Här finns även en nya full isolerad stuga/Attefallshus om ca 25 m2 som totalrenoverades 2019. Vardagsrum kombinerat med sovplats, mindre pentrykök samt wc. Ett perfekt alternativ för dig med egen verksamhet på hemmaplan eller ett tillhåll för den äldre tonåringen. Här finns även möjlighet till uthyrning med extra hyresintäkter. I närområdet finns flertalet härligt promenadvägar och en underbar natur! Bostaden är besiktigad och doldafelförsäkrad via Länsdeklarerat för en trygg bostadsaffär - Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Lönsbodavägen 330-3, Olofström, Olofströms kommun

Lönsbodavägen 330-3

Villa
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 750 000 kr
157 + 22 m²
5 rum
3 313 m² tomt

Välkomna till Lönsbodavägen 330-3, endast 3-4 minuter utanför Olofströmscentrum. Stor och trevlig tomt pom strax över 3.300 m2 som vetter mot lugn skogsområdet. Bostadshuset är ett rymligt och väl tilltagen enplansvilla om ca 180 m2 med flertalet sovrum och stora sociala utrymmen med öppen planlösning med kök och vardagsrum. I anslutning finns vardagsrum och kök ligger även den inglasade och rymliga altanen på en skyddat läge. Bostaden är genomgående i väldigt gott skicka med uppdaterad interiört och en varm och härlig känsla! Nyinstallerat värmesystem (2016) med luft/vatten ger en bekväm och låga driftkostnader. Perfekt för den den större och mindre familjen. På fastigheten finns även separat garage samt en större carport/garage med plats för 3-4 bilar.

Lönsbodavägen 330-5, Olofström, Olofströms kommun

Lönsbodavägen 330-5

Fritidshus
Olofström, Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
550 000 kr
65 m²
1 084 m² tomt

Strax utanför Olofströms centrum på Lönsbodavägen finns vi dessa charmiga vinterisolerade stugorna. Perfekt för boende för dig som söker lite mindre och prisvärt. Bo i den ena och hyr ut den andra, alternativt uthyrning för bägge. Större företag som Volvo med flera finns inom kort avstånd, perfekt för dig som veckopendlar! Omgivning med härlig skogsområde och natur med flertalet promenadvägar. Den större stugan om ca 65 m2, består av två sovrum, mindre badrum och toalett samt kombinerat vardagsrum med mindre kök - Äldre interiört med moderniseringsbehov! Den mindre stugan om ca 30 m2 totalrenoverades 2019 erbjuder modern och fräsch interiör. Här finns mindre kökspentry, toalett (ej dusch) samt ett större vardagsrum som går att kombineras med sovrum. Genomgående i toppskick! Nuvarande ägare äger även grannfastigheten Lönsbodavägen 330-3 (Se separat annons) Möjlighet finns att delköpa alternativt köpa bägge fastigheterna. Mer info i samband med visning. Vid olika köpare på respektive fastighet kan ev. ny anslutningskostnader för v/a uppstå.

Granliden 10, Dalgången, Karlshamns kommun
  • Budgivning pågår

Granliden 10

Villa
Dalgången, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 575 000 kr
110 + 105 m²
6 rum
990 m² tomt

Välkommen till härliga Dalgången i centrala Karlshamn med absolut närhet till ALLT! Skolor, centrum, fritidsanläggningar och resecentrum med tågförbindelser Karlskrona-Malmö/Köpenhamn. Här på högt läge på Granliden ligger denna tegelvilla med STOR potential och med många originaldetaljer från -57 när huset byggdes. Visst underhåll har gjorts och senaste större var byte av värmesystem till luft/vatten -08. Rymlig bostad i souterräng om ca 215 m2 med flertalet sovrum, stort vardagsrum med Disney-inspirerad öppen spis centralt i rummet där familjen kan samlas. Detta är något för dig som önskar sätta din egen prägel på ditt framtida drömboende! Källarplanet kan delas av med egen ingång och toalett för uthyrning om så önskas. Skyddad baksida med delvis kuperad naturtomt av berg och gräsmatta. Garage och plats att parkera två bilar utanför garagedörren. Så kavla upp ärmarna och kom och låt dig inspireras och förverkliga just din bostadsdröm 2024! Bostaden är besiktigad och doldafelförsäkrad via Länsdeklarerat! Välkommen på visning!

Ronnebygatan 40B, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Ronnebygatan 40B

Lägenhet
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
650 000 kr
49 m²
2 rum
4 232 kr/mån
13 265 kr/m²

Genomgående tvårumslägenhet på andra våningen som får ett härligt ljusinsläpp från lägenhetens stora fönster. Här bor ni med gångavstånd till allt som centrumläget har att erbjuda med bla restaurangliv och shopping men även närheten till havet och vackra naturstråk. Perfekt för dig som önskar en modern och bekväm livsstil. Lägenheten erbjuder ett modernt kök, rymligt vardagsrum, helkaklat badrum med dusch och ett luftigt sovrum med en generös skjutdörrsgarderob.

  • Balkong
Nytäppsvägen 85-18, Matvik, Karlshamns kommun

Nytäppsvägen 85-18

Villa
Matvik, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
7 995 000 kr
213 + 62 m²
7 rum
2 248 m² tomt

Välkommen till härliga och natursköna Nytäppet i anslutning till Matvikshamns och Karlshamns skärgård! Här, på helt ostört läge, inbäddad i härlig grönska med fri vy över ängar finner vi denna otroligt trevliga och spännande fastighet med två bostadshus. Ett perfekt boende för dig som söker generationsboende, egen verksamhet eller vill erbjuda dina gäster rejäla övernattningsmöjligheter. Huvudhuset är om hela 213+62 m2 och erbjuder stora sociala ytor på entréplan, 4-5 sovrumrum på övre plan och stora förvaringsytor. Den härliga överbyggda verandan med fri utsikt över åkrar och fält skapar känslor från den amerikanska södern och blir en förlängning av vardagsrummet under sommarhalvåret. Den tilltänkt gäststugan som uppfördes 2010 blev under byggnation ett helt separat bostadshus om 120 m2 fördelat på 1,5 plan med kök och stor vardagsrum på entréplan, samt övervåning med två sovrum. Interiört är det genomgående påkostade materialval från begynnelsen med ett visst moderniseringsbehov! Stor tomt på ostört läge med flertalet fruktträd, och möjlighet för egen mindre odling. Inom kort promenadavstånd når allmänna badplatser, Karlshamn största småbåtshamn och Karlshamns underbara Skärgård! Varmt välkommen på visning!

Kofsavägen 103-13, null, Karlshamns kommun

Kofsavägen 103-13

Gård/Skog
Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
7 995 000 kr
192 m²
6 rum
4,3 ha tomt

Varmt välkomna till Sveriges trädgård, och Blekinge kustremsa! Precis strax utanför Karlshamns västra centrum med endast 5-6 minuters bilfärd når vi denna helt underbara hästgård med extra allt! I Kofsa-området som bjuder på en havsnära och underbar miljö med flertalet skogsområde och ridvägar ligger denna idyll inbäddad i härlig grönska! Här finns ett klassiskt mangårdsbyggnad från slutet av 1800-talet som varsamt renoverats och moderniserats av nuvarande ägare och bjuder idag på ett rymligt och charmig boende för både den stora och lilla familjen! En underbar veranda i söderläge som ger känsla av Amerikanska södern. Ett väl tilltaget stall med 12 st boxplatser, spolsplita, sadel och foderkammare. I anslutning till stallet och hagarna står det nybyggda ridhuset från 2018 och erbjuder fullskalig ridbana om 54*21 meter i stålkonstruktion med tillhörande läktare. Betesmark om ca 4,3 Ha i underbar natur där allt idag är stängslat. I den underbara utomhus miljön finns även en Rundcorall, samt ytterligare utvecklingsbara byggnader. Här finns även ett lösdriftstall som kombineras som hönshus. Idag kombinerar ägare egen upparbetad verksamhet med uthyrning och en hyresintäkt kring ca 340.000 kr/år som överlåts till ny ägare. Genomgående en bra driftsekonomi med nyinstallerade solceller för en beräknad årsproduktion på ca 24.000 kWh. En hästgård med tillhörande faciliteter och bostadshus för dig krav högre standard i en underbar natur och havsnära miljö! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för närmare info och visning.

Drottninggatan 62, Karlshamn, Karlshamns kommun

Drottninggatan 62

Övrigt
Karlshamn, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
7 200 000 kr
219 m²
576 m² tomt

Välkommen till Drottninggatan 62 och kvarteret "Göteborg" mitt i centrala Karlshamn med bästa läge, längs med Karlshamns gågatan och "lilla torg" med butiker och café. Fastigheten inhyser idag en större butikslokal (Uthyrd) i entréplan ut mot gågatan med bra skyltläge och stabil hyresgäst, samt en magnifik innergård med ytterligare 3 st lägenheter (5:a, 2,5:a samt en 2:a). Inne på gårdsplan finns även ett äldre brygghus och en äldre stallbyggnad med anor från 1800-talet. Alla lägenheter och lokaler är idag uthyrda med hyresintäkt på 517.000 kr per år (Netto 390.000kr). En bra och trygg hyresfastighet med bra avkastning och spännande möjligheter till ytterligare utveckling. Oinredd vindsvåning där gällande detaljplan tillåter ytterligare byggnation. Mera underlag finns under fakta/dokument För närmare info och visning, kontakta ansvarig mäklare!

Regeringsgatan 22, Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun

Regeringsgatan 22

Villa
Karlshamn Centrum, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
5 950 000 kr
170 + 70 m²
5 rum
842 m² tomt

Prisjusterat! Varmt välkommen till kvarteret Visby i Karlshamns välkänd stadsrutsnät. En mycket spännande fastighet som bjuder på flertalet boendelösningar så som hyresfastighet, eget boende kombinerat med uthyrning för låg boendekostnad eller generationsboende. Försäljning avser bägge fastighet Visby 9 & Visby 14. Visby 9 är idag bebyggt med stort gatuhus fördelat på 3 våningar, varav bottenplan med en separat 2:a (går att göra om till en 1:a) om ca 53 m2 för god extra inkomst och framtida låga driftkostnader för hela fastigheten. Den andra stora huvudbostaden är med entré i bottenplan, mellanplan med stora sociala ytor och stort kök, samt inredd loftvåning med plats för ytterligare en lägenhet alt. flertalet sovrum. Bostaden är genomgående i mycket gott skick och totalrenoverades främst under 2006-2008 och därefter löpande. Uppvärmning via fjärrvärme och vattenburen golvvärme på alla plan för absolut bästa komfort. På fastigheten finns även en separat gästlägenhet med tillhörande bastu och spabad. Fastigheten Visby 14 är en större tomt med stor trädgård och innergård samt riktigt bra "länga/garage" om ca 45 med gjutet betonggolv. Mycket trivsamt utrymme för dig med intresse att meka med motorcykeln eller behov av egen verksamhet. Nuvarande ägare har även sökt och blivit beviljade för uppförande om ytterligare en separat bostadsbyggnad på ca 110 m2. (Ritningar finns) Även gällande detaljplan tillåter ytterligare utveckling av Visby 14 och dess innergården samt att det även går att bebygga ytterligare ett gatuhus om så önskas. En spännande och välskött fastighet för dig som söker ett bekvämt centralt boende eller en utvecklingsbar framtida hyresfastighet. Bostaden är besiktigad och dolda felförsäkrad via Länsdeklarerat. Varmt välkommen på visning!

Prel. adress Mulösundsvägen, Matvik, Karlshamns kommun

Prel. adress Mulösundsvägen

Tomt
Matvik, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 300 000 kr
1 608 m² tomt

Välkommen till blivande Mulösundsvägen och Yttre Matvik och denna framtida härliga gemenskap förträffligt läge, där hav möter skog! Mulösundsvägen är ett blivande mindre bostadsområde med generösa tomter för en lagom lantligt och enskilt läge! Fungerar så väl som permantboende som fritidsboende! Alla fastigheter har tillgång till gemensam badbrygga endast minuter (badrocksavstånd) från fastigheten. Här kan du som drömmer om ett framtida eget boende förverkliga just ditt drömboende utifrån gällande detaljplan som tillåter generös byggyta om 140 m2 + 50 m2. Anslutning av vatten och avlopp ingår i köpeskilling. Från Mulösundsvägen nås Matvikshamns endast 5 minuter bort, samt Karlshamn stadskärna ca 10 minuter. Varmt välkomna till denna kommande gemenskap och boende på natur och havsnära läge! Mera info om priser och storlek mm finns under "Tomtbeskrivning" För visning och närmare information kontakta ansvarig mäklare! Visning går bra på egen hand också löpande! Tomterna är hjälpsamt uppmarkerade!

Prel. Granskogsvägen 8, Vettekulla, Karlshamns kommun

Prel. Granskogsvägen 8

Tomt
Vettekulla, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 195 000 kr
1 844 m² tomt

.....Nära havet vill jag bo! Nu finns det åter möjlighet att förverkliga just din husdröm med närhet till havet och härlig skogsmiljö! Endast ca 10 minuter från Karlshamn centrum och 5 minuter från Matvikshamn finns nu en rymligt och stor tomt om ca 1844 m2 och är byggklar enligt gällande detaljplan. I priset ingår anslutningsavgift för kommunalt V/A. (Lägenhetsavgift, tillkomma vid byggnation) Från området är det endast minuter till vattenkant, ca 5 minuter till Matsvikshamn (Karlshamn största småbåtshamn) och vidare ut till Hällaryd / Karlshamns Skärgård med underbar natur. Fastigheten gränsar även i norr mot "Trollskogen" med härlig natur med små bäckar, vitsippsbackar, ängsmark med rikt djurliv och promenadvänliga stigar i ljuvlig löv - och blandskog. Tomtstorlek: 1844 m2 Byggrätt: Detaljplanerat område. -Byggyta: 12-14% av tomtens storlek, Max 140 m2. samt + 50 m2 för kompletteringsbyggnad. Max takhöjd 7,5 meter. För total byggareal på 190 m2, krävs tomt på minst 1600m2, vilket aktuell fastighet uppfyller. Enskild kompletteringsbyggnad max på 30 m2 med 4,5 takhöjd. Anslutningsavgifter: Kommunalt V/A ingår (ev lägenhetsavgift tillkommer vid nybyggnation) Anslutning till el (ca 40.000kr) samt fiber (25.000kr) tillkommer. Båtplats: Matvikshamn - Söks och sköts via Karlshamn Kommun. För visning och närmare information kontakta ansvarig mäklare! Visning går bra på egen hand också löpande!

Prel. Ronnebyvägen 236, Dala, Karlshamns kommun

Prel. Ronnebyvägen 236

Tomt
Dala, Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
450 000 kr
1 434 m² tomt

Vid Dala, Karlshamn östra infart finns möjlighet att förvärva och bygga din egen drömvilla. På strategiskt bra läge, med endast minuter in till Karlshamn centrum och minuter till E22 med bra förbindelser Karlskrona-Kristianstad/Malmö finns denna obebyggda villatomt om ca 1400 m2. Baksida vetter mot ängar och betesmark och bjuder in till ett spännande framtida boende! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för närmare info och visningen.

Visar alla 12