Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lina Wreje-Larsson

Lina Wreje-Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Björndalsgatan 3, Ramshöjden, Degerfors kommun
  • Tis 30 apr kl 16:00

Björndalsgatan 3

Radhus
Ramshöjden, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
995 000 kr
108 m²
4 rum
559 m² tomt

Välkommen till Björndalsgatan 3 på natursköna Ramshöjden i Degerfors! Ett perfekt hem för den aktiva familjen med närhet till naturreservat, golfbana, promenadstråk, Letälven, Stora valla, skola och förskola. Detta charmiga kedjehus om totalt 108 kvm i 4 etagevåningar erbjuder en genomtänkt planlösning med totalt tre rymliga sovrum, ett renoverat och fräscht kök med matplats, ett ljust inbjudande vardagsrum med utgång till det fantastiska uterummet och altanen. Här har familjen gott om utrymme att leva och växa tillsammans. Köket är modernt och ljust med alla bekvämligheter, badrummet är fräscht och tvättstugan praktiskt inredd med wc. Huset präglas av ljusa ytskikt som skapar en trivsam atmosfär. Fönsterbyten har förbättrat energieffektiviteten och komforten i hemmet. Huset har genom åren genomgått en rad kärleksfulla renoveringar och uppgraderingar som har förbättrat både funktionalitet och stil. Fasaden fick ny färg 2012 och har därefter bättringsmålats, och under de senaste åren har det tillkommit bland annat luftvärmepump, garageport, spabad och altaner. Utomhus möts du av en trevlig trädgård med en härlig altan och ett inbjudande uterum. Här kan du njuta av både soliga dagar och sköna kvällar. Uterummet har dessutom ett spabad där du kan koppla av och njuta året runt. Detta är ett hem där omsorgsfulla renoveringar, smarta lösningar och komfort går hand i hand. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska bostad på nära håll – boka in dig på visning redan idag!

  • Plus
Pilgatan 15, Agen, Degerfors kommun

Pilgatan 15

Villa
Agen, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 295 000 kr
119 + 75 m²
6 rum
916 m² tomt

Nu ges möjlighet att erövra denna välskötta villa som imponerar med sin fantastiska inglasade altan, en plats där du kan njuta av både morgonkaffet och kvällsmaten året om. Tänk dig att kunna umgås utomhus oavsett väder! Huset har genomgått omfattande renoveringar som gör att du kan flytta in med gott samvete. Här har man investerat i tilläggsisolering och ny panel, takrenovering, ommålning, och nya fönster. Dessutom har bergvärme och fiber installerats för att göra boendet både bekvämt och modernt, för att nämna några renoveringar. Läs mer under renoveringar. Interiört erbjuder huset en välplanerad layout med generösa ytor. På entréplan finner du en inbjudande hall, badrum, trivsamt sovrum med gott om förvaring, ett praktiskt kök med matplats, ett mysigt vardagsrum och matrum med en charmig vedkamin. Från matrummet har du direkt tillgång till den inglasade altanen – ett perfekt ställe för avkoppling. Med fyra sovrum erbjuder huset gott om plats för hela familjen eller för gäster. Ett av sovrummen ligger på entréplan, ett i källaren där pannrummet är omgjort till sovrum och ytterligare två på övervåningen. Det stora sovrummet på övervåningen har förutom små kryp in för ypperlig förvaring- även ett utrymme för hemmakontoret. Sovrummet kan såklart även användas som ett extra sällskapsrum eller hobbyrum. Källarvåningen är praktiskt utformad med bland annat sovrum, förråd, matkällare, garage och en kombinerad tvättstuga/duschrum med bastu – allt för att göra vardagen smidigare. Fastigheten är placerad centralt i trevliga Agen, intill vårdcentral och förskola, restaurang, busskommunikationer, matbutik och lagom promenadavstånd till centrum med dess utbud. Välkommen med din intresseanmälan!

Ängsvägen 1C, Agen, Degerfors kommun
  • Tor 2 maj kl 16:15
Ängsvägen 1C, Agen, Degerfors kommun, bild 2
Ängsvägen 1C, Agen, Degerfors kommun, bild 3

Ängsvägen 1C

Lägenhet
Agen, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
120 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 657 kr/mån
2 824 kr/m²

Välkommen till denna etta på första våningen! Lägenheten som är belägen på första våningen, endast några trappsteg upp är ljus och fräsch. I hallen med laminatgolv finns plats för avhängning och en ingång till klädkammare. Badrummet är helkaklat, med klinkergolv och dusch med glasväggar. Vardagsrummet är rymligt där det finns plats för både sällskapsmöbler och säng. Möjlighet att sätta upp en avskild vägg för att avgränsa säng finns det också plats för. Ett trevligt kök med matplats och utgång till balkong. Sammantaget finns 42,5 väldisponerade kvadratmeter att avnjuta med låg månadsavgift och inte minst en reparationsfond på 8920 kr. Lägenheten är centralt belägen med närhet till stadskärnan och omgiven av välskötta gräsytor med gemensam uteplats. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Västra Långgatan 27, Bossåsen, Degerfors kommun
  • Mån 29 apr kl 16:00

Västra Långgatan 27

Villa
Bossåsen, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
695 000 kr
96 + 53 m²
4 rum
1 038 m² tomt

Välkommen till Västra Långgatan 27 på Bossåsen och denna trevliga och välskötta 40-talsvilla! Belägen i ett lugnt och familjevänligt område, med närhet till både Parkskolan och Degerfors centrum, är detta ett perfekt hem för den som söker harmoni och bekvämlighet. Huset om totalt 149 kvm erbjuder 4 rum och kök varav tre sovrum. Denna pärla har genom åren blivit omsorgsfullt uppdaterad och renoverad. Köket är stilrent, badrummet fräscht med dusch och övervåningen med två sovrum har smarta lösningar som klädkammare och praktisk kattvind för extra förvaring. Taket är nyligen bytt, och med installationen av både braskamin och luftvärmepumpar är komforten hög och driftkostnaderna låga. Entrévåningen erbjuder en hall med gott om plats för klädförvaring i ett separat kapprum, renoverat badrum med dusch och kök med matplats. Vidare har vi ett hemtrevligt vardagsrum med braskamin för extra mysfaktor och ett sovrum med flera garderober. Källaren inrymmer matkällare, förråd, pannrum med pelletspanna och varmvattenberedare, tvättstuga med tvättmaskin. På tomten finns både ett förråd och en friggebod. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Orrstigen 5, Hästhagen, Degerfors kommun
  • Mån 22 apr kl 16:00

Orrstigen 5

Villa
Hästhagen, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
750 000 kr
143 m²
5 rum
926 m² tomt

Välkommen till Orrstigen 5 i Hästhagen! Denna rymliga villa, som har varit i samma familjs ägo sedan byggåret 1978, erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömhem. Med fyra generösa sovrum, två badrum och gott om gemensamma utrymmen är detta en plats att kalla hemma under många år framöver. På entrévåningen välkomnas du av trevlig hall som leder till ett av sovrummen, ett badrum med en avkopplande bastu samt ingång till kök och vardagsrum. Ett rymligt kök och matplats perfekt för familjemiddagar och social samvaro, med en direkt utgång till tomten. Vidare finns ett stort vardagsrum med gott om plats för social samvaro och utgång till uteplats. På övervåningen finns tre ytterligare sovrum, var och en med gott om förvaringsutrymme samt en separat klädkammare. Ett praktiskt badrum med kombinerad tvättstuga för enkel hantering av familjens kläder. Läget är oslagbart! Med närheten till golfbanan och badstränder kan du njuta av avkopplande dagar utomhus. Dessutom gör den goda anslutningen till Karlskoga vardagen smidig och bekväm. För dem som behöver pendla erbjuder Degerfors tågstation enkel tillgång till andra destinationer. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Linnebäck 708, Linnebäck, Karlskoga kommun

Linnebäck 708

Villa
Linnebäck, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
795 000 kr
71 + 71 m²
3 rum
1 829 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla med källare i Linnebäck. Fastigheten erbjuder på första planet ett sovrum och ett rymligt vardagsrum, nyrenoverat kök med matplats intill och braskamin, badrum med dusch och wc. En fräsch källare med en gillestuga och ett ytterligare rum som kan användas som gästrum eller sovrum. Ytterligare finns pannrum, förråd och tvättstuga. På fastigheten finns också ett separat garage. Husets fasad har bytts på sydsidan ca 2012 och invändiga ytskikt har renoverats löpande. Uppvärmning sker via bergvärme från 2017, luftvärmepump och braskamin vilket medför låga driftskostnader. Trevlig tomt med utsikt över åker och skog som också erbjuder en trevlig inglasad altan på baksidan. Ett separat garage med plats för en bil finns vid infarten. Välkommen till ett trivsamt boende! Här bor du i lugnt läge på landet men ändå nära stan, med ca 10 minuters bilväg till Karlskoga och 15 minuter till Kristinehamn. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Linnebäck 706, Linnebäck, Karlskoga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Linnebäck 706

Villa
Linnebäck, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 395 000 kr
103 m²
4 rum
1 388 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva denna trevliga enplansvilla i Linnebäck. Fastigheten erbjuder tre sovrum, ett rymligt vardagsrum, stort kök med matplats, badrum med dusch, wc och tvättstuga. Utöver detta finns också ett tvåbilsgarage. Husets fasad har målats om löpande, senast -16 och ytskiktsrenovering invändigt gjordes senast 2020. Inglasning av altaner på fram-och baksida skedde -02. Uppvärmning sker via bergvärme från 2003 med ny pump från -23, vilket medför låga driftskostnader. Den stora rofyllda tomten med utsikt över åker och skog erbjuder också en trevlig inglasad altan på både fram- och baksida, samt ett förråd på baksidan. Sammantaget en mycket trivsam enplansvilla! Här bor du i lugnt läge på landet men ändå nära stan, med ca 10 minuters bilväg till Karlskoga och 15 minuter till Kristinehamn. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
Skolgatan 20, Agen, Degerfors kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skolgatan 20

Lägenhet
Agen, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
95 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/3
3 251 kr/mån
1 979 kr/m²

Tvåa på första våningen med renoveringsbehov och stor potential! Lägenheten erbjuder ett ljust kök med matplats, sovrum och vardagsrum med laminatgolv där det finns utgång till en balkong. Badrummet stamrenoverades 2015. Garageplats tillhör lägenheten. Här bor du nära till mataffär, grönområden och goda kommunikationer. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Trädgårdsmästaregatan 4, Strömtorp, Degerfors kommun

Trädgårdsmästaregatan 4

Villa
Strömtorp, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
550 000 kr
67 + 67 m²
3 rum
1 085 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla med källare och stor potential, perfekt för den som söker både komfort och funktionalitet. Belägen i det natursköna området Strömtorp, erbjuder denna fastighet en idyllisk tillflyktsort med närhet till bekvämligheter och vacker omgivning. År 2011 genomgick huset betydande uppgraderingar, inklusive byte av fasadpanel på tre sidor för att förbättra både utseendet och isoleringen. Samma år byttes också taket och en mysig braskamin sattes in i källaren. Dränering har också skett 2013 och flertalet fönster är utbytta. 2004 byggdes det trevliga garaget med förrådsdel, perfekt för den motorintresserade! På entrévåningen finner du två sovrum, ett vardagsrum, kök och ett badrum. I källaren finns flertalet utrymmen, som tvättstuga, pannrum, förråd och duschrum med toalett. Fastigheten är omgiven av en trevlig tomt som ger gott om utrymme för utomhusaktiviteter och avkoppling. Här finns också en isolerad gäststuga och indragen el samt en vedbod. Sammanfattningsvis erbjuder denna enplansvilla en harmonisk kombination av bekvämlighet och potential för den som söker ett trivsamt hem i en naturskön miljö. Välkommen att boka in dig på visning!

Skolgatan 1A, Centralt, Degerfors kommun

Skolgatan 1A

Lägenhet
Centralt, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
170 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 485 kr/mån
4 416 kr/m²

Välkommen till en centralt belägen etta med högt och insynsskyddat läge. Lägenheten som är belägen två trappor upp är ljus och smakfullt inredd i neutrala toner. I hallen med klinkergolv erbjuds både klädkammare och garderob. Badrummet är helkaklat, med klinkergolv och dusch med glasväggar. Vardagsrummet är rymligt där det finns plats för både sällskapsmöbler och säng. Möjlighet att sätta upp en avskild vägg för att avgränsa säng finns det också plats för. Ett trevligt kök erbjuds med matplats. Ett enhetligt linoleumgolv finns i samtliga rum och målade väggar. Sammantaget finns 38,5 väldisponerade kvadratmeter att avnjuta med låg månadsavgift och inte minst en inre reparationsfond på 5684 kr. Lägenheten är centralt belägen med närhet till centrum och omgiven av välskötta gräsytor med gemensam uteplats. Välkommen att boka in dig på visning!

Ängsvägen 1B, Agen, Degerfors kommun
  • Ons 24 apr kl 15:50

Ängsvägen 1B

Lägenhet
Agen, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
295 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
3 591 kr/mån
5 086 kr/m²

Ljus tvåa på första våningen med centralt läge i Agen. Lägenheten erbjuder hall, kök med plats för matbord, sovrum, kaklat badrum och vardagsrum med utgång till en härlig inglasad balkong med eftermiddagssol. Bra förvaring med både garderober och klädkammare. Smidigt belägen tvättstuga i samma trappuppgång. En inre reparationsfond på 9252kr finns på lägenheten. I området finns närhet till både matbutik, grönområden och bussförbindelser till centrum. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Stålnackebovägen 3, Bossåsen, Degerfors kommun

Stålnackebovägen 3

Villa
Bossåsen, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
495 000 kr
82 + 44 m²
3 rum
1 152 m² tomt

Välkommen till Stålnackebovägen 3 och denna trivsamma villa i ett lugnt och avskilt område. En mycket charmig villa med renoveringar gjorda senaste tiden som nytt tak, ny luftvärmepump och varmvattenberedare. Fiber finns i gatan! På entréplan finns hall, kök med matplats, badrum och ett rymligt vardagsrum. På övre plan finns ett allrum som kan användas som sällskapsrum eller inredas som sovrum, en rymlig kattvind samt ett sovrum, också med kattvind för ypperlig förvaring! På källarplan erbjuds gott om förvaringsutrymme med förråd, kombinerad tvättstuga och pannrum, matkällare och verkstad. Stor lättskött hörntomt som angränsar till ett skogsområde vilket ger en väldigt privat och lummig trädgård. I trädgården finns det en pergola och en stensatt uteplats för soliga dagar. På tomten finns också ett uthus med carport och förråd/vedförråd som även skulle kunna göras om till hönshus eller liknande. Här bor du i ett trevligt och lugnt område med närhet till skola och Degerfors centrum. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Jägmästaregatan 12, Strömtorp, Degerfors kommun

Jägmästaregatan 12

Villa
Strömtorp, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
950 000 kr
147 m²
5 rum
587 m² tomt

Äntligen finns ett av de populära kedjehusen på Jägmästaregatan 12 till salu. Här bor du i ett barnvänligt och trevligt område, med kort promenadavstånd till förskola och Strömtorpsskolan. I området finns många trevliga promenadstråk. En mycket trevlig och välbevarad 1,5 plansvilla på hörntomt med fyra sovrum men med möjlighet att göra om sovrummen på övre plan till ytterligare 1-2 sovrum. På entrévåningen finns en rymlig hall och kapprum med plats för avhängning, två sovrum, badrum och klädkammare samt gott om förvaringsplats i garderober. Vidare så finns ett kök med skafferi, gott om plats för matmöbler och ingång till tvättstuga. Ett stort vardagsrum med utgång till en mysig altan. På övervåningen finns idag ett allrum och två sovrum, badrum och klädkammare samt två väl tilltagna kattvindar för ypperlig förvaring. Ena rummet med spaljé går ju såklart att göra vägg av och likaså att riva väggen för att få ett större allrum om så önskas. Garage och en stor asfalterad uppfart med plats för fyra bilar. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus

Visar alla 13