Mäklare Lina Wreje-Larsson

Lina Wreje-Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Råbäcksvägen 7, Bruket, Degerfors kommun

Råbäcksvägen 7

Villa
Bruket, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 195 000 kr
155 + 86 m²
7 rum
2 067 m² tomt

Varmt välkomna till denna rymliga 40-tals villa om totalt 241 kvm fördelat på sju rum och kök på Råbäcksvägen 7 i Degerfors. Här finner du ett rymligt, socialt och välplanerat hem i fint skick och med en fantastisk tomt om hela 2067 kvm med flertalet uteplatser. Fastigheten erbjuder stora sällskapsytor och rymliga sovrum. En mycket trevlig villa med naturnära läge samt med närhet till förskolor och skola i ett mysigt villakvarter. Stora ytor med plats för hela familjen, fördelat på två plan och källare. På första våningen erhålls en hall och toalett, ett rymligt kök med ett charmigt matrum intill och ett stort vardagsrum med öppenspis. Intill köket finns också köksentrén samt ett mindre sovrum. På andra våningen uppenbarar sig ett tilltalande allrum med anslutning till tre sovrum, varav ett med balkong och samtliga med ypperlig plats för klädförvaring i kattvindar och garderober. Rymlig källarvåning med flertalet förvaringsutrymmen som tvättstuga med dusch, gym, pannrum och garage! Flertalet renoveringar gjorda som takbyte, dränering, ny el, renovering av toalett och badrum, installation av pelletspanna och fiber, och ommålning av fasad senast -23 för att nämna några. Bara ett par minuters promenadväg finner du Råbäcks motionsområde med trevliga motionsspår i skogen. Välkommen till en familjevilla att trivas i!

Parkgatan 8A, Bossåsen, Degerfors kommun
  • Idag kl 16:15

Parkgatan 8A

Lägenhet
Bossåsen, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
230 000 kr
54,8 m²
2 rum
vån 2/2
3 736 kr/mån
4 197 kr/m²

Här erbjuds en påkostad och renoverad 2:a i ett trevligt område i Bossåsen intill Parkskolan. Lägenheten har renoverats de senaste åren med nytt kök, nya golv och ytskikt. Lägenheten om 55 kvm ligger på våning två och erbjuder en hall, badrum, kök med matplats, rymligt sovrum och vardagsrum, bägge rummen med lyxig spotlightsbelysning. Badrummet renoverades 2016. Fastigheten är fint inbäddad i ett villaområde och på baksidan finns en liten lekpark och en pergola med utemöbler, för föreningens medlemmar att nyttja. I månadsavgiften ingår vatten, el och värme. Här bor du i ett bekvämt boende i en fräsch och renoverad lägenhet. Välkommen till en lägenhet att trivas i!

  • Plus
Jägmästaregatan 12, Strömtorp, Degerfors kommun
  • Tor 12 okt kl 16:15

Jägmästaregatan 12

Villa
Strömtorp, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
950 000 kr
147 m²
5 rum
587 m² tomt

Äntligen finns ett av de populära kedjehusen på Jägmästaregatan 12 snart till salu. Här bor du i ett barnvänligt och trevligt område, med kort promenadavstånd till förskola och Strömtorpsskolan. I området finns många trevliga promenadstråk. En mycket trevlig och välbevarad 1,5 plansvilla på hörntomt med fyra sovrum men med möjlighet att göra om sovrummen på övre plan till ytterligare 1-2 sovrum. På entrévåningen finns en rymlig hall och kapprum med plats för avhängning, två sovrum, badrum och klädkammare samt gott om förvaringsplats i garderober. Vidare så finns ett kök med skafferi, gott om plats för matmöbler och ingång till tvättstuga. Ett stort vardagsrum med utgång till en mysig altan. På övervåningen finns idag ett allrum och två sovrum, badrum och klädkammare samt två väl tilltagna kattvindar för ypperlig förvaring. Ena rummet med spaljé går ju såklart att göra vägg av och likaså att riva väggen för att få ett större allrum om så önskas. Garage och en stor asfalterad uppfart med plats för fyra bilar. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Västgötagatan 22, Karlshagen, Degerfors kommun

Västgötagatan 22

Villa
Karlshagen, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 095 000 kr
110 + 110 m²
6 rum
919 m² tomt

Trevlig enplansvilla med källare om totalt 220 kvm på lugn och populär gata i Karlshagen, med kort promenadavstånd till Strömtorpsskolan. Huset har renoverats med målning i alla rum, samt utvändigt år 2022. Lagt klinkergolv i källaren. Nya laminatgolv i samtliga rum på entrévåningen förutom köket. Huset erbjuder en hall, stort renoverat badrum, tre sovrum, kök med matrum och utgång till altanen samt vardagsrum. Källaren inrymmer en gillestuga, groventré, dusch och bastu, förråd (som med fördel kan göras om till sovrum), klädkammare, matförråd, pannrum, hobbyrum och tvättstuga. Garage och separat förråd finns också. Bergvärme installerades 2011. Huset är beläget i ett lugnt område med närhet till förskola, skola och trevliga grönområden. Välkommen att boka in dig på visning!

Rustorp 169, Åtorp, Degerfors kommun

Rustorp 169

Gård/Skog
Åtorp, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
800 000 kr
86 + 18 m²
4 rum
2 ha tomt

Välkommen till Rustorp 169 och denna trevliga gårdsbild! Den här gården har den gamla charmen bevarad och 2 km till sjön Skagern. Här finns möjlighet till djurhållning. På gården finns ett enklare stall för hästar med två boxplatser om ca 50 kvm, betesmark om 1ha och skog om 1 ha. Fastigheten har genomgått renoveringar som ny el, nytt tak och stor inglasad altan år 2005. Nybyggd altan och ny köksvedpanna 2014 samt luftvärmepump från 2009. Fastigheten erbjuder en hall, vardagsrum, kök och sovrum samt utgång till inglasat uterum på entrévåningen samt två sovrum och ett fräscht badrum på övervåningen. Nuvarande ägare använder fastigheten som fritidsboende men kan med fördel användas som permanentboende. Rustorp ligger mellan Åtorp och Finnerödja, med 10 min till Ica Åtorp. Du tar dig smidigt till E20 för vidare bilresa till Stockholm och Göteborg. Trädgårdstomt med bärbuskar, fruktträd och häckar. Välkommen att boka in er på visning!

  • Plus

Visar alla 5