Mäklare Marie Florenius

Marie Florenius

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kilstavägen 12d, Karlberg, Karlskoga kommun

Kilstavägen 12d

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
550 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/2
5 970 kr/mån
7 333 kr/m²

Trerummare med villakänsla i omtyckta Karlberg. Gavellägenheten har ett härligt ljusinsläpp med stora ytor, vilket ger bostaden rymd och karaktärer med fönster i tre väderstreck. I badrummet finns egen tvättmaskin och torktumlare. Sovrum och vardagsrum är rymliga och har genomgående fräscha och neutrala ytskikt. Detta Boro-hus har fyra lägenheter, vilka är fördelade på två plan. Utomhus finns trädgård med gräsmatta och plats för lek, grillning eller odling.

  • Balkong
  • Uteplats
Galtåsvägen 1, Bruket, Degerfors kommun

Galtåsvägen 1

Villa
Bruket, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
695 000 kr
82 + 82 m²
3 rum
757 m² tomt

Välkommen till Galtåsvägen 1 på Bruket - Huset är det sista på en lugn återvändsgata och har naturen som sin närmaste granne. Låt oss ta en närmare titt på allt som detta charmiga hem har att erbjuda. På entréplanet finner du ett rymligt kök och ett stort vardagsrum som tidigare varit avdelat till ytterligare ett sovrum. Här finner du en vacker kronspis som ger en extra charm till rummet och en utgång till en underbar inglasad altan där du kan njuta av frisk luft och naturens. Dessutom finns ett badrum och två bekväma sovrum som erbjuder gott om plats för hela familjen. Källarvåningen är inredd med ett till sovrum, wc, en mysig gillestuga, en praktisk matkällare, pannrum och en tvättstuga med bastu, badkar och dusch. Dessutom har huset ett vattenburet värmesystem med elpanna och fiber är indraget. På den generösa tomten finns även en byggnad som tidigare använts som verkstadsdel, vilket ger möjligheter för hobbyverksamhet eller extra förvaringsutrymme. Dessutom finns en friggebod till extra förvaring. Kontakta mäklare Marie Florenius 070-720 17 16 för att boka visning.

Frövägen 9, Stråningstorp, Karlskoga kommun

Frövägen 9

Villa
Stråningstorp, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 500 000 kr
140 m²
6 rum
448 m² tomt

Välkommen till Frövägen 9 ett bekvämt boende som väntar på dig och din familj. Denna rymliga 1 1/2 plansvilla i Karlskoga har allt du behöver för ett bekvämt och harmoniskt liv. Med en lättskött trädgård, fjärrvärme och en mängd andra fördelar, är detta hemmet du väntat på! Entréplan erbjuder en ljus hall samt ett av de fyra sovrummen som kan användas som ett gästrum eller arbetsplats, samt ett stort badrum. Det stora och ljusa vardagsrummet har generöst utrymme och en öppen planlösning som förenar vardagsrummet med kök och matplats, finns det gott om plats för familj och vänner att samlas. Härifrån nås den härliga altanen och trädgården, perfekt för sommarkvällar och grillfester. För praktiska ärenden finns en groventré och en rymlig tvättstuga, vilket gör vardagen smidigare och mer organiserad. På övervåningen möts du av en hall med en praktisk klädkammare, perfekt för att hålla ordning på dina kläder och skor. Här finns även ett till badrum samt tre ytterligare sovrum. Denna våning erbjuder en privat och rofylld plats för hela familjen. Huset har precis genomgått en uppfräschning med en nymålad fasad som ger det ett modernt och inbjudande utseende. Garage med förråd ger dig gott om plats för både din bil och förvaring. Dessutom är huset anslutet till fjärrvärme, vilket inte bara är miljövänligt utan också ekonomiskt fördelaktigt. Frövägen 9 är ett perfekt hem för familjen som söker komfort och bekvämlighet i en av Karlskogas mest eftertraktade områden. Med närhet till skolor, shopping och natur, har du allt du behöver inom räckhåll. Kontakta mig idag för visning och upplev själv allt det har att erbjuda!

Visar alla 3