Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Marie Florenius

Marie Florenius

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergmästarevägen 8a, Sandviken, Karlskoga kommun

Bergmästarevägen 8a

Lägenhet
Sandviken, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
450 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 048 kr/mån
6 122 kr/m²

Välkommen till Bergmästarevägen 8A. Bostaden är fördelad på drygt 73 kvm. Hallen är rymlig med en generös klädkammare, perfekt för att hålla ordning på alla dina kläder och skor. Därefter öppnar sig bostaden upp till ett stort och ljust vardagsrum där det finns plats för både soffgrupp och matgrupp. Utgången till balkongen ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och solsken när du vill. De två sovrummen är väl tilltagna och erbjuder gott om plats för både vila och förvaring. Det kaklade badrummet är både stilrent och praktiskt, komplett med en tvättmaskin/torktumlare för att göra vardagen smidigare och mer bekväm. Vidare finns kök med matplats. Beläget på första våningen är detta hem både tillgängligt och bekvämt. I området Sandviken finns närhet till flera mataffärer, trivsamma grönområden, härliga promenadstråk vid sjön Möckeln. Bra bussförbindelser till Karlskoga stadskärna samt bra pendlingsmöjligheter till Örebro och Karlstad.

  • Balkong
Selkroksvägen 17, Häsängen, Karlskoga kommun
  • Mån 29 apr kl 16:00
Selkroksvägen 17, Häsängen, Karlskoga kommun, bild 2
Selkroksvägen 17, Häsängen, Karlskoga kommun, bild 3

Selkroksvägen 17

Villa
Häsängen, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
995 000 kr
104 + 104 m²
4 rum
986 m² tomt

Välkommen till Selkroksvägen 17! Denna tegelvilla är belägen på en generös trädgårdstomt som gränsar mot ett trevligt litet skogsområde. På entréplanet finns tre rymliga sovrum och kök med matplats. Det luftiga vardagsrummet och det mysiga allrummet erbjuder generöst med utrymme för umgänge och avkoppling. Här finns även ett badrum med dusch. Källarplanet har gott om förvaringsmöjligheter för dina ägodelar, och är utrustat med wc, bastu och tvättstuga. Två garage erbjuder plats för dina fordon och förvaringsbehov. En extra bonus är möjligheten att inreda vinden enligt dina önskemål, inspirerad av andra på gatan som redan tagit vara på detta utrymme till fullo. Nytt yttertak 2014 och uppvärmning med bergvärme I området finns gym, naturområde och ett flertal skolor till hands.

  • Premium
Husarvägen 39, Knektåsen, Karlskoga kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Husarvägen 39, Knektåsen, Karlskoga kommun, bild 2
Husarvägen 39, Knektåsen, Karlskoga kommun, bild 3

Husarvägen 39

Villa
Knektåsen, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 295 000 kr
126 m²
4 rum
524 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa på Husarvägen 39 Beläget på en fridfull återvändsgata med en vacker tomt som sträcker sig mot en grönskande allmänning, erbjuder denna välskötta villa den ultimata livsstilen för familjer och par. Bostaden erbjuder 125 kvm och har idag två sovrum, men möjlighet till fler sovrum finns. Entréplan erbjuder hall med garderober och vardagsrum med mysig eldstad och utgång till uteplats. Vidare finner vi matsal, kök med matplats samt utgång till trädgården, praktisk tvättstuga och ett badrum. På övre plan finns två sovrum. Här finns även ett badrum och en klädkammare. Huset värms med luftvärmepump och en mysig kamin. Fiber finns installerat. Trädgården är omsorgsfullt skött och baksidan är insynsskyddad, vilket ger en privat och fridfull miljö för familjen att njuta av. Ett vidbyggt garage och separat förråd tillhandahåller gott om förvaringsutrymme. Området är lugnt och barnvänligt med närhet till lekplatser och flera skolor inom bekvämt gångavstånd. Skolgärdet, med sina butiker och matställen, ligger också inom räckhåll, vilket gör detta till den perfekta platsen för att skapa livslånga minnen och trivas.

  • Premium
Morellvägen 55, Stråningstorp, Karlskoga kommun
  • Imorgon kl 09:00

Morellvägen 55

Radhus
Stråningstorp, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
2 195 000 kr
134 m²
7 rum
534 m² tomt

Välkommen till Morellvägen 55 i Stråningstorp, där denna välskötta 1 1/2 plansvilla på en trevlig hörntomt väntar på dig! Här har varje detalj omsorgsfullt planerats för att erbjuda det ultimata boendet för dig och din familj. På entréplan välkomnas du av en ljus hall med generösa garderober som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Det rymliga köket är utrustat med högkvalitativa klinkergolv och golvvärme, och dess öppna planlösning mot vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär perfekt för samvaro och umgänge. Från köket når vi en stor inglasad altan, vilket gör det möjligt att förlänga sommarkvällarna och njuta av den friska luften året runt. På detta plan finner du även en praktisk tvättstuga, en wc, ett mysigt sovrum och ett användbart kontor - allt med omsorgsfullt utformade ytor för att passa dina behov. På övre plan möts vi av ett ljust allrum. Här finns även tre sovrum, en praktisk klädkammare och ett elegant helkaklat badrum, komplett med moderna bekvämligheter. Nuvarande ägare har låtit utför många renoveringar. Med ett nytt yttertak, ett modernt kök och badrum, en omsorgsfullt renoverad tvättstuga, en ny inglasad altan och noga utvalda ytskikt, är detta huset där du kan flytta in och direkt börja njuta av livet. Dessutom har ägarna investerat i en praktisk carport med elbilsladdare, vilket är ett perfekt exempel på hur detta hem kombinerar modern komfort med hållbarhet och stil. Varmt välkommen att kontakta kontakta Mäklaren Marie Florenius 070-720 17 16, för mer information.

  • Plus
Floravägen 7, Karlberg, Karlskoga kommun

Floravägen 7

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
595 000 kr
115 m²
5 rum
vån 2/2
7 364 kr/mån
5 174 kr/m²

Välkommen till Floravägen 7 Med fem rum och kök är utrymmet generöst tilltaget, och de stora fönstren i tre väderstreck fyller hemmet med naturligt ljus. Uteplatsen och den härliga balkongen ger dig möjlighet att njuta av soliga dagar och milda kvällar i privat omgivning. Här har du hela fyra sovrum, perfekta för både den växande familjen och arbetsrum för de som behöver det. Köket har diskmaskin, matplats och trevlig utsikt mot gården. Ett av badrummen erbjuder badkar, och du har även fördelen av en egen tvättmaskin. Det nyrenoverade mindre badrummet har dusch wc och tvättställ. Det stora vardagsrummet har flera fönster, parkettgolv och gott om plats för både mat och sittgrupp. Med ett lugn läge i Karlberg har du skolor, affärer, restauranger och kollektivtrafik inom bekvämt räckhåll. Dessutom är grönområden och parker i närheten perfekta för avkopplande promenader och utomhusaktiviteter.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 5