Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Petter Hedström

Petter Hedström

Om mig

Min bakgrund inom lagidrott gör att jag är en drivande lagspelare som vet att hårt arbete leder till gott resultat. Jag är en utpräglad tävlingsmänniska och har en genuinitet längst hela affären. För mig är ekvationen enkel, en nöjd kund leder till fler kunder. Välkommen att kontakta mig, så skräddarsyr vi ett upplägg tillsammans som passar just er situation

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ulsavilagatan 19 B, Ormesta, Örebro kommun
  • Tis 23 apr kl 17:15
Ulsavilagatan 19 B, Ormesta, Örebro kommun, bild 2
Ulsavilagatan 19 B, Ormesta, Örebro kommun, bild 3

Ulsavilagatan 19 B

Radhus
Ormesta, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 795 000 kr
112,8 m²
5 rum
6 179 kr/mån
24 778 kr/m²

Är du trött på att leta parkering efter jobbet och samtidigt ha citypulsen ca 10 minuter bort? Då är Ulsavilagatan 19B något för dig! På entréplanet finner du en öppen och social planlösning som flödar mellan kök, vardagsrum och matplats, perfekt för de stora middagsbjudningarna eller fredagsmyset med familjen. Ett stilrent wc/duschrum med kakel och klinker samt en separat tvättstuga underlättar vardagslivets bestyr. När du stiger upp till det övre planet möts du av ett familjärt allrum, det rymliga sovrummet och ytterligare två funktionella men lite mindre sovrum, alla med installerade mörkläggningsgardiner vilket ger plats för både vila och lek. Ett lyxigt badrum med kakel, klinker och badkar fulländar detta plan. För den större familjen eller den som vill ha ett stängt kontor kan man även med enkla medel kunna sätta igen allrummet så man får 4 sovrum totalt på övervåningen. En uteplats med liten trädgård med förstärkt insynsskydd samt ett staket med grind som ramar in tomten mot gränsande grannar. Läget är exceptionellt då framsidan gränsar mot föreningens lekplats, vilket innebär full uppsikt över de små från radhuset medans man njuter av en varm kopp kaffe i lugn och ro. Platsen i sig är en ren idyll. Beläget i det familjevänliga området Norra Ormesta, är du omgiven av nybyggda villor, radhus och lägenheter ger en känsla av gemenskap. Inom några minuters promenad kan du uppleva naturens under vid Oset och Rynningeviken, ett naturområde rikt på fågelliv och fantastiska vyer. Motionsspår, grillplatser och den inbjudande mötesplatsen vid Naturens hus väntar på ditt nästa äventyr. I närområdet finns även 3 förskolor vilket gör vardagslivet enklare. När barnen sedan är större är det även en lugn och fin grusväg som leder till de större skolorna. Tar du cykeln är du inne i centrala Örebro på ca 10-15 minuter. I området händer mycket just nu och i framtiden finns även en mataffär runt hörnet! Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Sjölundavägen 22, Leken, Lekebergs kommun
  • Mån 22 apr kl 17:15
Sjölundavägen 22, Leken, Lekebergs kommun, bild 2
Sjölundavägen 22, Leken, Lekebergs kommun, bild 3

Sjölundavägen 22

Fritidshus
Leken, Lekebergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 495 000 kr
55 + 7 m²
3 rum
1 577 m² tomt

Sista huset innan vändplatsen finner du Sjölundavägen 22! Ett vinterbonat fritidshus med genomgående renoveringar från 2015 och renoverat tak samt del av panel 2022. Samt nu 2024 en uppfräschning av badrummet. En härlig natur med gott om bär och svamp samt närhet till sjön Leken. Här ingår man i en privat gemensamhetsanläggning som erbjuder badplats, klubbstuga, boulebana, båtbrygga samt båtplats. Två sovrum samt en gäststuga, vilket ger möjlighet till 6-8 bäddar, ett öppet vardagsrum med plats för matbord samt soffgrupp framför den gnistrande eldstaden. Från vardagsrummet har du utgång till det inglasade uterummet samt den stora härliga trallen, ut mot trädgårdstomten med natur med plats för lek, spel samt planteringar. Vatten via gemensamhetsanläggning gör att du ej behöver ha koll på egen vattenbrunn vilket förenklar standarden! Gångavstånd till en privat gemensamhetsanläggning med barnvänlig strand/badplats, klubbstuga med bastu, stort rum med bar och TV, boulebana, båtbrygga samt grillplats. Som om det inte vore nog finns det även båtplats för den som önskar båt. I sjön finns gott om abborre och gädda. Med snabb och bekväm tillgång till huvudvägarna, är det aldrig mer än några minuter till att påbörja ditt nästa äventyr, vare sig det är till staden, till landsbygden eller till en spontan helg tur. Detta hus är inte bara sött och gulligt, utan är också ett hem fyllt med charm och värme. Trots dess närhet till motorvägen, är det ändå förvånansvärt tyst och lugnt i huset. Det är ett hem där du kan njuta av ett lugnt och avkopplande liv, men ändå vara bara ett steg bort från det pulserande livet i staden. I närheten finns Kilsbergen som erbjuder mountainbike-/vandring-leder samt längskidspår. Ånnaboda ligger även i sin närhet med camping, restaurang, fiske och badmöjligheter i Ånnabodasjön. För en extra ordinär naturupplevelse finns även Garphyttans nationalpark i närheten. För den golf och padeltokiga finns Lanna Lodge golf resort som bedöms att vara en av Sveriges bästa golfanläggningar. 18-hålsbana, padelbanor, jaktsimulator, restaurang, hotell med 30 rum samt spa och gym. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

  • Premium
Bromsgatan 7A, Centralt Norr, Örebro kommun
  • Mån 22 apr

Bromsgatan 7A

Lägenhet
Centralt Norr, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 795 000 kr
141 m²
5 rum
vån 3/3
11 393 kr/mån
12 730 kr/m²

Renoverad etagevåning med attribut från 50-talet på Bromsgatan 7A. Med sina imponerande 141 kvadratmeter, fungerade och eldningsbar kamin i vardagsrummet, belägen högst upp i huset, erbjuder denna pärla en unik livsstil som få kan drömma om. Med fyra väl tilltagna sovrum och två renoverade badrum är detta hemmet där bekvämlighet möter elegans och där varje rum är en oas av avkoppling och välbefinnande.Det moderna köket är inte bara en plats för matlagning, det är en plats för skapande och gemenskap där vardagens små ögonblick blir till stora minnen. Denna lägenhet bjuder in till solens strålar och livets puls med sitt söderläge som ger en ständig känsla av ljus och värme. Ett praktiskt förråd på vinden ger dig utrymme att organisera och hålla ordning på dina ägodelar utan att tumma på stilen. Denna fastighet har genomgått en omfattande renovering 2015 och är nu redo att välkomna dig till en bekymmersfri och enklare livsstil än att behöva renovera. Centralt läge har du alla fördelar med stadslivet precis utanför dörren – skolor, restauranger och allt annat din hjärta kan begära finns inom bekvämt räckhåll. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

  • Plus
  • Balkong
Tallsoppsvägen 22, Ekeby Almby, Örebro kommun

Tallsoppsvägen 22

Radhus
Ekeby Almby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
3 295 000 kr
144 m²
5 rum
6 427 kr/mån
22 882 kr/m²

Bland lugnet, i ett av Örebros populäraste områden finns radhuset på Tallsoppsvägen 22. Direkt utgång från vardagsrummet möts du av den harmoniska skogsdungen som gör att du har inge grannar mitt emot. En trall med spa-bad och en lite gräsyta med häck omkring. Här finns plats för alla utemöbler, grillen, odlingslotter samt lek på gräsmattan. Som om det inte vore nog är allt i soligt västläge. Och tack vare tomtens storlek har du sol hela dagen. 144 kvm tar även bort känslan av att bo i ett radhus, här får du enbart känsla av att ha en egen villa. Genomgående hög takhöjd, ca 2,70m på entréplan samt 3 m på övervåningen. Dubbla badrum, ett på vardera plan. Stor balkong på framsidan samt carport med förvaring. Ett sovrum på nederplan som tre välplanerade sovrum på övervåningen med möjlighet att göra om allrummet till ytterligare ett sovrum. Ekeby-Almby är ett populärt område med närhet till naturreservat med en fantastisk natur! I området finns skola, förskola och bra kommunikation med buss till Örebro centrum. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

  • Balkong
  • Uteplats
Vesslevägen 5B, Väster, Örebro kommun
Vesslevägen 5B, Väster, Örebro kommun, bild 2
Vesslevägen 5B, Väster, Örebro kommun, bild 3

Vesslevägen 5B

Villa
Väster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
3 995 000 kr
146 + 72 m²
5 rum
578 m² tomt

Välkommen till Vesslevägen 5B och den här fina villan fördelad över fem rum och kök med gott om utrymme för hela familjen! På entréplanet återfinns idag kök, vardagsrum, matsalsrum samt ett mindre rum väl anpassat för kontorsarbete eller liknande. Köket är rymligt med gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor, här finns också bra utrymme för matgrupp efter era behov och önskemål. Vardagsrummet i sin tur är även det rymligt och det har på ett fint sätt bundits samman med ett matsalsrum vilket bjuder in till umgänge tillsammans med vänner och familj. Matsalsrummet kan också med fördel nyttjas som sovrum om så önskas och det är utrustat med en gästtoalett som är försedd med golvvärme. En trappa upp i huset möts vi av två stora sovrum med god plats för möblering efter era behov och önskemål. På övervåningen finns också katt-vindar som ger chans till ytterligare förvaring. Mellan de två sovrummen finns även ett helkaklat badrum med dusch och golvvärme. Villans källare ger er ytterligare möjligheter till förvaring och praktiska lösningar. Här finns idag också utrymme för tvättmaskin och ett pannrum med pelletspannan samt plats för pelletsförvaring för en effektiv och hållbar uppvärmning. Huset är också försett med solceller vilket effektiviserar boendet ytterligare. Här bor ni annars i ett bra läge med alla de bekvämligheter vi kan önska oss inom det närmsta området. Ett par hundra meters promenad från huset finns Haga Centrum med bad, gym, bibliotek, ICA-butik, pizzeria samt restaurang. För er som önskar pendla med bil är det endast en kortare tur till E18/E20 där ni på ett smidigt sätt kan ta er vidare dit ni önskar. Från området är det också bra bussförbindelser till centrum. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Petter Hedström 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer information och visning!

  • Premium
Stinsvägen 123, Hovsta, Örebro kommun

Stinsvägen 123

Radhus
Hovsta, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 995 000 kr
134 m²
5 rum
285 m² tomt

Beläget i det trygga och eftertraktade området Hovsta, erbjuder detta hem inte bara en fristad för familjen utan också en närhet till naturens lugn och samtidigt smidiga kopplingar till lokalsamhällets puls. Njut av en bekymmersfri tillvaro där barnen kan leka fritt i den lättskötta trädgården, medan du kopplar av på den soliga trallen i direkt söderläge. Här är varje dag en inbjudan till kvalitetstid utomhus, oavsett om det handlar om familjemiddagar under solens varma timmar eller avkopplande stunder i solnedgången. Interiört möts ni av en omsorgsfullt renoverad bostad där köket totalrenoverades 2023 och badrummet på övervåningen genomgick en totalrenovering 2023, inte nog med det har man även bytt ut elen i huset och bytt till automatsäkringar. Varje yta i detta hem har uppmärksammats för att skapa en inbjudande och harmonisk miljö som är redo att välkomna er familj. Med tre nuvarande sovrum och möjligheten att enkelt skapa ett till två extra på övervåningen. Flexibilitet och framtidssäkring är två nyckelord för Stinsvägen 123. Det är det ultimata hemmet för en växande familj som värderar både samvaro och personligt utrymme, speciellt tomten helt omsluten av häck, staket och grind så barn och husdjur kan släppas fritt. Stinsvägen 123 ligger i hjärtat av Hovsta, en kort cykeltur från Hovsta-livs, det vackra Naturreservatet Gladaberget, Kvinnerstaskogen, Kårsta Golfklubb och lokala badplatser. Med ett rikt föreningsliv och Lillån center inom bekvämt avstånd, finns här allt ni kan önska för en aktiv och innehållsrik fritid. För mer information kontakta mäklare Petter på 070 454 19 00 eller via [email protected]

  • Plus
Lertagsgatan 60, Väster, Örebro kommun

Lertagsgatan 60

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 200 000 kr
91 m²
4 rum
vån 2/7
5 273 kr/mån
24 176 kr/m²

Här möts vi av en bostad som erbjuder en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum där fokus på umgänge tillsammans med vänner och familj står i fokus. Det stilrena köket har gott om förvaringsmöjligheter samt bra arbetsytor. De grå köksluckorna tillsammans med den mörka bänkskivan och svarta vitvarorna ger ett exklusivt intryck. Från kök och vardagsrum når vi också den härliga balkongen som med sin inglasning förlänger säsongen. Bostaden inrymmer tre rymliga sovrum med gott om utrymme för möblering samt förvaringsmöjligheter. Två av rummen är belägna tidigt i bostaden intill hallen och det tredje sovrummen återfinns i anslutning till vardagsrum och kök. Från hallen når vi också en helkaklad gästtoalett samt ett stort badrum som är utrustat med de bekvämligheter vi önskar så som bra förvaring samt tvättmaskin och torktumlare. Centralt i bostaden finns också en klädkammare som ger chans till ytterligare bra förvaring i bostaden. Till lägenheten finns också ett vindsförråd. På Lertagsgatan 60 bor ni med bekvämt avstånd till härliga promenadstråk, parker, förskola och skola. Runt hörnet finner ni Trängens idrottsplats och önskar ni ta del av citypulsen och allt vad centrum har att erbjuda så är det endast en cykeltur bort även det. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

  • Balkong
  • Hiss
Resta 131, Resta, Örebro kommun

Resta 131

Villa
Resta, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 995 000 kr
171 m²
5 274 m² tomt

Beläget i närheten av Hjälmarbaden, erbjuder detta hem inte bara ett liv nära naturen men även utmärkta förbindelser till stadens bekvämligheter. Med en busshållplats precis utanför tomten och förbindelser ca 1-2 ggr i timmen, är ditt nya hem både avskilt samt tillgängligt. Denna villa, med sina 5 rum och kök samt en generös källare, inbjuder till en livsstil där dina visioner kan ta form. Än så länge inga större stora renoveringar gjorda, ger detta hem dig friheten att skräddarsy dina egna drömhus från grunden. Utöver dess generösa inomhusutrymmen, stoltserar fastigheten med en stor tomt som öppnar för en myriad av utomhusaktiviteter. Föreställ dig att starta dagen med fågelkvitter med med kaffekoppen i handen följt av en avkopplande stund i din trädgård med utsikt mot en fridfull skogsdunge. Fastigheten är även en investering i hållbarhet, tack vare dess energisnåla jordvärme, vilket innebär lägre driftkostnader för dig. Med potentialen att bygga ut och anpassa enligt egna önskemål, är detta ett hem som kan växa och utvecklas tillsammans med dig och dina drömmar. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

  • Plus
  • Energieffektiv
Sjöviksgatan 2, Bregården, Karlskoga kommun
  • Budgivning pågår

Sjöviksgatan 2

Villa
Bregården, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 495 000 kr
115 + 107 m²
4 rum
888 m² tomt

Drömmer du om att forma ditt eget hem med närhet vid vattnet? Upptäck detta enastående tillfälle vid Sjöviksplan i Karlskoga, ett renoveringsprojekt som väntar på att förvandlas till någons drömboende. Med bara 100 meter till den vackra stranden Näset och omgivet av Karlskogas mest populära områden, erbjuder detta hem potential som få. Trots utmaningarna med en vattenskada genom taket via skorstenen, som även runnit så långt att det påverkat kökets undertak och resulterat i ett hål, är dock åtgärdat men ej återställt. En vattenskada i badrummet, där allt är utrivet, nya stammar dragna samt väggar klädda i gips står detta hus redo för en ny början. Den händige har här en ovanlig chans att återskapa och anpassa ett unikt boende med ett oslagbart läge. En ny brygga med båtplatser, badplats som är väl omskött och en nysatsning på en stor lekpark för barnen. Det här är en plats där livskvaliteten är i fokus och allt du kan tänkas behöva finns inom räckhåll. Denna fastighet erbjuder det bästa av två världar – en lugn och inspirerande miljö vid vattnet kombinerat med stadslivets bekvämligheter. För den som vill ha allt inom bekvämt avstånd, samtidigt som man får chansen att skapa ett personligt hem. Huset säljs med friskrivningsklausul. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

Stenblocksvägen 10, Lillkyrka, Örebro kommun

Stenblocksvägen 10

Villa
Lillkyrka, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
3 095 000 kr
143 m²
5 rum
1 894 m² tomt

I expansiva Hasstorp har vi nu nöjet att erbjuda ett helt nybyggt hus, i ett plan om hela 143 kvm samt pool med möjlighet till snabbt tillträde. Ett perfekt boende för såväl barnfamilj som pensionär med hela 4 sovrum, 2 badrum med kakel/klinkergolv samt kök och vardagsrum i öppen planlösning med ryggåstak vilket ger en fantastik rymt med mycket ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås dessutom altanen i väster med kvällssol vilket blir en populär plats för grill samt härligt häng med både familj och vänner. Bostaden värms med vattenburen golvvärme i hela huset via frånluftsvärmepump samt mekanisk värmeåtervinning av luften vilket bidrar till låga driftskostnader. Poolen värms upp via egen värmepump. Bostaden ligger i Stora Hasstorp som under de sista åren växt upp med ett 20 tal nybyggda bostäder. Med gångavstånd till såväl bad och båtplats via samfällighet bor du här med naturen inpå husknuten men samtidigt med kort pendlingsavstånd om ca 20 min in till Örebro centrum. Vid nybyggd bostad utgår ingen fastighetsavgift de första 15 åren. Kontakta mäklare Petter 0704541900 alt. [email protected] för mer info!

Björkmansgatan 18, Näsby, Örebro kommun

Björkmansgatan 18

Lägenhet
Näsby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 895 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/5
3 507 kr/mån
33 839 kr/m²

Om man vill bo på entréplan med väl tilltagen uteplats och möjlighet till odling så är detta ett boende att ha i åtanke. Här bor man precis intill ett av Örebros trevligaste naturområden – Oset! Endast 2-3 minuters promenad bort så är man i en helt annan värld och här kan många härliga promenader avnjutas. Vill man inte bege sig så långt så erbjuder samfälligheten storslagna gemensamma grönytor som man kan röra sig på. Sommartid är uteplatsen ett härligt extrarum och då uteplatsen ligger i vinkel runt huskroppen så ger detta flera bra möjligheter till möblering och odling. Önskar man glasa in uteplatsen så finns möjligheten då föreningen har ett beviljat bygglov. Boendet i sig är väldigt fräsch och har goda möjligheter till förvaring, det finns också ett vindsförråd som ger möjlighet till ytterligare bra förvaring. Boendet har ett helkaklat badrum försett med golvvärme som ger det där lilla extra. Köket upplevs välplanerat med bra arbetsytor, det har också bundits samman på ett fint sätt med vardagsrummet vilket bjuder in till umgänge tillsammans med vänner och familj. Föreningen har källsortering i området vilket underlättar vardagen och i avgiften ingår nästan allt – läs mer om detta på mäklarens sida. Det är cykel-/promenadavstånd till flera matbutiker, restauranger och gym. Till city är det ca 2,5 km och till Örebro Universitet är det ca 1,5 km. Besök gärna bostadsrättsföreningens hemsida www.brfdisponentparken2.se. Visning kan bokas efter överenskommelse. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Cv-Gatan 105, CV-staden, Örebro kommun

Cv-Gatan 105

Lägenhet
CV-staden, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 995 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/3
5 054 kr/mån
43 406 kr/m²

Upplev den ultimata boendekänslan i denna vackra vindsvåning, belägen på eftertraktade CV-Gatan 105. Denna unika bostad erbjuder en perfekt kombination av stil och funktion med sitt attraktiva vinkeltak och takfönster som gör att varje rum badar i naturligt ljus. De välutformade takfönstren skapar en ljus och luftig atmosfär som inte bara lyfter rummens estetik utan också bidrar till en energieffektiv belysning under dagtid. Inuti bostaden möts du av en genomtänkt planlösning som är både rymlig och välplanerad, perfekt för den moderna livsstilen. Varje kvadratmeter är effektivt utnyttjad för att maximera boendekomforten. De extra förvaringsutrymmena i kattvindar är en välkommen bonus, vilket ger dig gott om plats att organisera och förvara dina tillhörigheter utan att kompromissa med bostadens eleganta utseende. Säljarna har med sin unika känsla för design och komfort skapat en karaktärsfull miljö som enkelt kan tas över och anpassas till din personliga stil. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en hemtrevlig och inbjudande atmosfär som kommer att ha något att varje dag längta hem till! Denna vindsvåning ligger på husets högsta våning, vilket erbjuder en fantastisk utsikt över de omgivande kolonilotterna. Utsikten kombinerad med bostadens höga läge skapar en känsla av frihet och exklusivitet, vilket gör denna lägenhet till en verklig pärla på marknaden. Kontakta mäklare Petter 0704541900 alt. [email protected] för mer info!

  • Balkong
  • Hiss
Hjälmarvägen 13B, Almby, Örebro kommun

Hjälmarvägen 13B

Lägenhet
Almby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 395 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
3 936 kr/mån
24 474 kr/m²

Ta chansen att bo i en fantastisk lägenhet i populära Almby, med universitetet inom räckhåll. På tredje våningen, utan någon granne över dig, finner du ditt nya hem – en mysig och välplanerad lägenhet med rikligt utrymme för sociala samvaron. Det öppna köket flödar naturligt in i matplatsen och skapar en luftig och välkomnande atmosfär. Det stora vardagsrummet erbjuder gott om plats för både ett matbord och en rymlig soffgrupp, vilket möjliggör flexibla möbleringsalternativ för ditt nya hem. Bostadsrättsföreningen Örebrohus nr 7 är en stabil och trygg förening med låg belåning. I månadsavgiften ingår även värme, kallvatten, kabel-tv samt bredband, vilket gör livet ännu enklare för dig. Med ett utmärkt läge på bara 2,5 km från Örebro city och 1 km från Behrn Arena, är du aldrig långt från fotboll, hockey och bandy. Universitetet och underbara promenadstråk i den magiska naturen runt Oset ligger även inom nära räckhåll. I närområdet finner du dessutom mataffärer, gym, pizzerior och apotek. En kort cykeltur tar dig till Örebro City golf, med en 18&9-hålsbana samt Driving Range. Kontakta mäklare Petter på telefon 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

  • Plus
  • Balkong
Mejramvägen 107, Sörbyängen, Örebro kommun

Mejramvägen 107

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 495 000 kr
50 m²
1.5 rum
vån 3/5
3 554 kr/mån
29 900 kr/m²

Denna charmiga lägenhet på Mejramvägen 107 erbjuder en kombination av stil och funktion. Med en känsla av en tvåa då sovalkoven är som ett eget sovrum präglas lägenheten även med en öppen planlösning som förenar vardagsrum och kök skapas ett luftigt och inbjudande utrymme, perfekt för både avkoppling och underhållning. Köket är modernt utrustat för att tillfredsställa även den mest kräsna hemmakocken, medan vardagsrummet är rymligt nog för både en bekväm soffgrupp och ett matbord. Ett av höjdpunkterna i denna bostad är det rymliga badrummet, som erbjuder en oas av avkoppling och återhämtning. Dess stora storlek är en sällsynt lyx i en lägenhet av denna storlek. Dessutom tillför den stora klädkammaren/förrådet i lägenheten en ovärderlig förvaringslösning, vilket håller ditt hem organiserat och prydligt. Lägg till detta en härlig balkong i soligt söderläge, den perfekta platsen för att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller avkoppling under soliga eftermiddagar. Balkongens läge garanterar optimalt solljus under större delen av dagen. Som om inte lägenheten bara erbjuder funktionellt boende har varje våningsplan en egen tvättstuga på varje plan! Området är ett lugnt och trivsamt område endast två kilometer från City. Gillar du att röra på dig har du många alternativ i närheten. Det finns elljusspår, aktivitetscentret Sörbybacken med populära ”trappan”, fotbollsgolf, utegym, cykelarena för att nämna några. Dessutom finns 18-håls golfbana (med bra skidspår vintertid), tennishall och flera gym i närheten. Cykelavstånd till stan, naturreservatet Oset och USÖ. Med cykel når du city och Resecentrum på cirka 10 minuter. Vill du åka buss finns det gott om busshållplatser. I det lugna bostadsområdet finns även flera skolor, förskolor och på promenadavstånd hittar du Örebro Universitet, Gustavsviksbadet, flera stora mataffärer, systembolag, pizzerior, vårdcentral och apotek. Sammanfattningsvis är denna lägenhet en perfekt match för den som söker en välplanerad och stilfull bostad med det lilla extra. Den kombinerar smarta förvaringslösningar med ett ljusinsläpp och en atmosfär som genast får en att känna sig som hemma. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

  • Balkong
  • Hiss
Golfvägen 6, Bricketorp, Karlskoga kommun

Golfvägen 6

Lägenhet
Bricketorp, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
2 395 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
3 549 kr/mån
33 264 kr/m²

Nu finns en helt unik möjlighet att förvärva sig ett praktfullt och attraktivt boende precis intill sjön och golfbanan. Brf Bricketorp Hills, är precis som namnet antyder en bostadsrättsförening med det lilla extra. 3 rum och kök med stor tilltagen terrass med eftermiddag och kvällssol. Väl tilltaget vardagsrum ihop med köket och stora panorama fönster med sjöutsikt. Ett par minuter bort finns busshållplats och E18 ligger inom behändigt avstånd för god kommunikation till Karlskoga och Örebro stadskärna. Karlskoga har med dess geografiska placering en central position där städer som Stockholm, Göteborg och Oslo är belägna inom ca 30 mils radie samt ca 10 minuter med bil från Degerfors tågstation med snabbtåg till Stockholm. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info om projektet samt om planerad säljstart!

  • Nyproduktion
  • Balkong
Bricketorp Hills , null, Karlskoga kommun

Bricketorp Hills

Lägenhet
Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
fr. 2 395 000 kr
72-98 m²
3-4 rum
3 549 kr/mån

Nu planeras möjligheten att förvärva sig ett praktfullt och attraktivt boende precis intill sjön och golfbanan. Brf Bricketorp Hills, är precis som namnet antyder en bostadsrättsförening med det lilla extra. 16 enheter, entré från markplan utan trappor, panoramafönster med sjöutsikt över Möckeln, precis intill golfbanan. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som skapar en extra luftig med det stora fönstren i väst-läge, alla med egen uteplats/balkong. Här kan du njuta av kvällssolens strålar under årets alla månader. Ett par minuter bort finns busshållplats och E18 ligger inom behändigt avstånd för god kommunikation till Karlskoga och Örebro stadskärna. Karlskoga har med dess geografiska placering en central position där städer som Stockholm, Göteborg och Oslo är belägna inom ca 30 mils radie samt ca 10 minuter med bil från Degerfors tågstation med snabbtåg till Stockholm. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info om projektet samt om planerad säljstart!

  • Nybyggnadsprojekt
Rundstigen 20, Brickeberg, Örebro kommun

Rundstigen 20

Tomt
Brickeberg, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 595 000 kr
450 m² tomt

Nu finns möjligheten att förverkliga er dröm. Tomt i Örebro i ett färdigt villakvarter. Med ett skyddat läge, uppe i Brickeberg ligger denna tomt på 450 m². En av dom bättre tomterna med utan grannar mot söder. Planbestämmelsen medger en total byggnadsarea om 90 m² och huset får uppföras i 2 plan. Det är dessutom förberett för vatten och avlopp samt fiber. Under dokument så finns både detaljplan och plankarta för mer information. Bygg ditt drömhus i ett böljande landskap omgiven av skogsdungar och härliga promenadstråk runt Sörbyskogen . Markasjön är ett område söder om Universitetets idrottsplats och nordöst om Brickeberg. De små sjöar som idag finns på området och som benämns Markasjön är återskapade småsjöar/kärr av det som en gång var en unik skogssjö med sällsynta växt- och djurarter. Här bor du med närhet till hela Örebros fantastiska utbud, natur, golfbanor, skidbackar, matbutiker, systembolag och med bara 4 km in till Örebro. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

  • Plus

Visar alla 17