Mäklare Therese Andersson

Therese Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rostarevägen 4, Stackfallet, Karlskoga kommun

Rostarevägen 4

Villa
Stackfallet, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
995 000 kr
70 + 70 m²
3 rum
781 m² tomt

Välkommen till Rostarevägen 4 och denna trivsamma tegelvilla i Stackfallet. Nu erbjuds stor potential i ett litet format med fantastiska möjligheter för den lilla familjen. Entréplan innefattar hall, två sovrum, ett nyrenoverat helkaklat badrum samt ett vitt kök. Vidare finns ett rymligt vardagsrummet med en härlig eldstad. Vardagsrummet ligger i anslutning till ett väl tilltagen altan. Källarvåningen är väl omhändertagen och uppfräschad i närtid. Här finns hall, WC, tvättstuga, matkällare och ett större förråd/tidigare garage som går att använda som ett tonårsrum eller göras om till ett ytterligare sovrum. Renoveringar som skett i närtid är takbyte, badrum, viss el, WC (källare) mm. Stor grusad infart med plats för flera bilar. Samt ett litet vidbyggt förråd. I området finns flertalet trivsamma promenadstråk, skolor från låg ålder upp till högstadium samt mataffärer. I Sandvikens köpcentrum finns även frekventa bussförbindelser mot Örebro och Karlskoga centrum.

Västra Långgatan 26C, Bossåsen, Degerfors kommun
  • Mån 11 dec kl 16:00

Västra Långgatan 26C

Radhus
Bossåsen, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
495 000 kr
60 + 30 m²
3 rum
175 m² tomt

Välkommen till Västra Långgatan 26C och till ett mysigt radhus i tre plan. Bostaden är på totalt 90 kvm och trädgården består av gräsyta på framsidan och altan på baksidan. Fristående förråd och garage. Radhuset erbjuder på entréplan en hall med plats för avhängning. En halv trappa upp finns ett ljust kök med gott om plats för matbord och utgång till en härlig uteplats på baksidan. Intill köket finns ett vardagsrum och på övervåningen finns en liten hall och två sovrum. I källaren ryms hall, wc, pannrum samt ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Radhuset har i närtid genomgått en rad förbättringar, så som nya fönster på entré- och övre plan. Nya ytskikt i samtliga rum på entré- och övre plan. Samt så dränerades huset under 2001. Här erbjuds nu möjligheten att förvärva en av de populära radhusen på Bossåsen. Perfekt för den mindre familjen!

  • Plus
Högbergsgatan 29, Bossåsen, Degerfors kommun

Högbergsgatan 29

Villa
Bossåsen, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 395 000 kr
120 + 78 m²
5 rum
1 280 m² tomt

Välkommen till Högbergsgatan 29 och denna familjevänliga villa i Bossåsen. Huset har renoverats löpande och bland annat försetts med nytt tak, nytt värmesystem, inglasat uterum, nytt badrum mm. Entréplan erbjuder hall, stort vardagsrum, matsal med en härlig kamin och utgång till det inglasade uterummet. Vitt kök med plats för matbord, kaklat badrum och klädkammare. På övre plan finns en hall med utgång till balkong, tre stora sovrum och en WC. Källarplan erbjuder mycket förvaringsutrymme, tvättstuga, pannrum, förråd, matkällare mm. Trivsam hörntomt på 1280 kvm med flera uteplatser och lekplats för barnen. Vidare finns garage i källaren och en vidbyggd carport. Stor grusad uppfart med plats för flera fordon. Uppvärmning sker via bergvärme samt kamin som erbjuder låga elkostnader. Fiber finns! Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skola och Degerfors centrum. Varmt välkommen att boka dig för visning!

  • Plus
Granberga Lerheden 625, Granbergsdal, Karlskoga kommun
  • Budgivning pågår

Granberga Lerheden 625

Villa
Granbergsdal, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
995 000 kr
48 + 200 m²
1 rum
9 647 m² tomt

Välkommen till idyllen Granberga Lerheden 625 i populära Granbergsdal. Här bor man i ett vackert landskap med ängar och skog runtomkring. På gården finns ett äldre boningshus och ett påbörjat attefalls hus. Vidare finns en stallbyggnad, stor gårdsplan och paddock. Det äldre boningshuset är på 65 kvm och är i stort renoveringsbehov. Det huset är inte beboligt just nu. Attefallsbyggnaden är på 48 kvm, där är det mesta är förberett, men lämnar utrymme för en köparen att sätta sig egna prägel. Här finns öppen planlösning mellan det tilltänkta köket och vardagsrum. Påbörjat badrum samt påbörjat pumphus/tvättstuga. Stallbyggnad på 200 kvm på gjuten platta. I stallet finns boxplatser, sadelkammare och öppet för lösdrift. Marken är strax under 1 ha på 9647 kvm. Det kan eventuellt finnas möjlighet att arrendera mark i anslutning till denna fastighet för den som önskar hålla någon sorts djurhållning. På tomten finns en grävd brunn samt trekammarbrunn. Fastigheten är taxerad 220 (en småhusenhet) och inte taxerad som en gård (lantbruksenhet). Den lilla gården ligger i rofyllt mitt ute på landsbygden som erbjuder avskildhet men med närhet till Karlskoga centrum, som ligger ca 15 minuter bort. I området finns också Lonnhyttan/Granbergsdal skola med förskola, förskoleklass samt åk 1-6. Här bor man med närhet till sjöar för bad och fiske, samt trivsamma vandringsleder.

Visar alla 4