Mäklare Maja Guthammar

Maja Guthammar

Om mig

Jag är uppvuxen i Katrineholm och har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2011. Arbetet som fastighetsmäklare passar mig som handen i handsken då jag är en glad, envis och driven person. Vid varje affär ser jag till att du som kund får en skräddarsydd lösning utifrån rådande marknad för just ditt behov och jag vill alltid erbjuda det lilla extra. Allt för att du i slutändan ska få en så trygg affär med ett sånt högt slutpris som möjligt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Malmgatan 4A, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun
 • Mån 11 dec kl 16:30
Malmgatan 4A, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun, bild 2
Malmgatan 4A, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun, bild 3

Malmgatan 4A

Lägenhet
Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 350 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/4
4 843 kr/mån
18 243 kr/m²

Centralt belägen 3:a i mycket populär förening. Här erbjuds en ljus och hemtrevlig lägenhet med fönster åt tre väderstreck. Du välkomnas in i lägenheten via hallen med bra avhägningsyta och öppet mot kök. Stilrent kök med vita högblanka luckor, svart kakel och bänkskiva, plats för matbord och bardisk med induktionshäll och fläkt. Lägenheten erbjuder även 2 generösa sovrum med garderober, rymligt och ljust vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen i österläge samt ett praktiskt duschrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Här bor du i en attraktiv förening med månadsavgifter där värme, V/A, renhållning, preliminär el samt bredband / IP-telefoni / Kabel-TV ingår. År 2022 utrustades samtliga lägenheter med inglasade balkonger och tidigare har föreningen investerat i stambyte, fönsterbyte samt installation av säkerhetsdörrar. Fiber finns indraget i lägenheten och i porten finns kodlås. Lägenheten ligger med promenadavstånd till Katrineholms stadskärna med mataffärer, butiker, restauranger, gym och centralstation. Den perfekta lägenheten för dig som vill pendla med tåg eller vill bo förstklassigt med en låg avgift.

 • Premium
 • Balkong
Hackstavägen 8A, Vingåker, Vingåkers kommun
Hackstavägen 8A, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 2
Hackstavägen 8A, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 3

Hackstavägen 8A

Radhus
Vingåker, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
995 000 kr
104 m²
4 rum
vån 1/2
4 300 kr/mån
9 567 kr/m²

Välkommen till detta moderna och hemtrevliga radhus på Hackstavägen. Här erbjuds en smakfullt renoverad bostad med möjlighet till 5 sovrum. På entréplanet ryms en hall med avhängningsyta och luftvärmepump, ett badrum renoverat 2020, ljust kök från 2020 med köksö och utgång till balkong i österläge med fin utsikt över trädgården. Rymligt vardagsrum med fönster åt två väderstreck. På det här planet finns även ett sovrum. På det nedre planet samsas 2 sovrum varav det ena har utgång till altan med tak. Ytterligare ett duschrum renoverat 2020 med klinkergolv och helkaklade väggar samt tvättstuga med frånluftsvärmepump. Här finns även ett hobbyrum idag inrett som två rum med sovalkover. Lägenheten värms upp med vattenburen värme via en frånluftsvärmepump och fiber finns indraget. På framsidan finns parkeringsmöjlighet i form av en asfalterad uppfart samt carport och här finns en stenlagd uteplats i västerläge. På husets baksida finns gräsmatta som omges av en häck samt två uteplatser varav den ena med tak. Här bor du med promenadavstånd till förskola och skola samt Vingåkers centrum med livsmedelsaffär, butiker samt bra tågförbindelser till bl.a. Stockholm och Göteborg.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Oktobervägen 2, Brogetorp, Flens kommun
Oktobervägen 2, Brogetorp, Flens kommun, bild 2
Oktobervägen 2, Brogetorp, Flens kommun, bild 3

Oktobervägen 2

Villa
Brogetorp, Flens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
2 650 000 kr
160 + 44 m²
5 rum
1 055 m² tomt

I populära Brogetorp saluförs nu det här hemtrevliga och rymliga huset på hörntomt med trädgård mot skogen. På återvändsgata ligger detta 2-plans hus i souterräng med 3 sovrum, 2 duschrum varav ett med bastu samt gott om sociala ytor. På det övre planet ryms ett modernt kök renoverat 2007 med öppen planlösning mot vardagsrum med utgång till balkong i västerläge, husets sovrum samt ett stort duschrum. Fräscha ytskikt med nymålade väggar i hall, 2 sovrum samt duschrum. På entréplanet finns ett allrum med kamin, tvättstuga med klinkergolv, nymålade väggar och nya maskiner, ett duschrum med bastu och gott om förvaringsmöjligheter. Från hallen nås husets garage samt att huset är utrustat med larm via Verisure och fiber är beställt. Lättskött trädgård som gränsar mot allmänning med möjlighet till sol hela dagen tack vare en stor trädäckad altan i söderläge samt balkong, delvis med tak, i västerläge. Huset värms upp med direktverkande el som kompletteras med värme från luftvärmepumpen (-18) som håller nere kostanden samt möjlighet att elda i kaminen. Husets takpannor byttes 2019 och altanen på baksidan byggdes samma år. Här bor du i ett lugnt kvarter med närhet till förskola och livsmedelsbutiker. I området finns ett fint promenadstråk runt Taljasjön och med närhet till badplats vid Örrestaö. I Flen finns bra tågförbindelser till bl.a Stockholm, Göteborg och Malmö och gott om trevliga utflyktsmål. Utbildning för de yngsta finns på Stenhammarskolan som är en grundskola från förskola (F) till och med årskurs 9 samt Prins Wilhelmgymnasiet för de äldre.

 • Premium
Gropptorp Ramundsberg, null, Katrineholms kommun

Gropptorp Ramundsberg

Villa
Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
525 000 kr
3 271 m² tomt

Välkommen till Gropptorp Ramudsberg och denna fastighet med stor potential. I fin Sörmlands natur med enskilt läge och utsikt över åkermark saluförs nu detta charmiga torp. Torpet är av enklare standard och idag inrett med storstuga och kök med trägolv och eldstad. På fastigheten finns två uthus, utedass och en jordkällare. Tomten som är på 3271 kvm är högt placerad och här finns möjlighet till sol hela dagen. Från huset är det 15 km bilväg till centrala Katrineholm där det finns livsmedelsbutiker, affärer och goda tågförbindelser till Sveriges alla storstäder. Något närmare, ca 10 min bilväg, ligger Äsköping med livsmedelsbutik och restaurang. Här finns även vackra Julita gård & trädgårdar som erbjuder gamla bevarade byggnader och interiörer, park och kulturhistoriska trädgårdar. Badmöjlighet vid Hullabadet eller Marmorbyns badplats. Fastigheten kommer att säljas med en friskrivningsklausul. Kontakta mäklaren för att boka visningstid.

Jungfrugatan 10A, Katrineholm Öster, Katrineholms kommun

Jungfrugatan 10A

Lägenhet
Katrineholm Öster, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 395 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
3 621 kr/mån
18 355 kr/m²

Välkommen till denna inbjudande och mycket rymliga 3:a på första våningen. Ett garage i länga finns möjlighet att köpa till. Här erbjuds en bra planerad lägenhet med väl tilltagna rum och goda förvaringsmöjligheter. Tidigare 2:a och 1:a som slagits ihop vilket gör att det finns två entrédörrar och bra avhägningsmöjlighet i hallen. Lägenhetens kök är uppfräschat 2023 och här finns plats för matbord. Vitvaror bestående av kombinerad kyl/frys, induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn, inbyggd mikro samt diskmaskin. 2 rymliga sovrum med målade väggar. Duschrummet är inrett med plastmatta och väggplast. Här ryms duschhörna, wc, tvättställ samt tvättmaskin. I lägenheten finns även en extra toalett. Vardagsrummet är väl tilltaget och här ryms både soffa och matbord, fiskbensparkett och målade väggar. Från vardagsrummet nås den stora inglasade balkongen i västerläge med utsikt över föreningens innergård. Möjlighet att köpa en garageplats i föreningens länga till en avgift på 1000kr/år. Här bor du i en mycket välskött förening som under åren har gjort flera stora renoveringar såsom stambyte, fönsterbyte, nya balkonger samt takbyte. Centralt belägen bostad med promenadavstånd till Katrineholms stadskärna med livsmedelsbutiker, affärer och postombud. Lägenheten ligger med närhet till Kullbergska sjukhuset med vårdcentral, Sveaparken med lekplats, Katrineholms centralstation med bra tågförbindelser samt restauranger och caféer.

 • Balkong
Närkesgatan 2, Katrineholm Söder, Katrineholms kommun
Närkesgatan 2, Katrineholm Söder, Katrineholms kommun, bild 2
Närkesgatan 2, Katrineholm Söder, Katrineholms kommun, bild 3

Närkesgatan 2

Villa
Katrineholm Söder, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
3 950 000 kr
214 + 107 m²
8 rum
746 m² tomt

Med ett bra läge på söder ligger detta rymliga hus fördelat på 2 lägenheter samt en vindsvåning med möjlighet till ytterligare 1 lägenhet. Här ges möjlighet att förvärva en väl omhändertagen fastighet med plats för den stora familjen eller för dig som vill bo billigt och hyra ut en av lägenheterna. Entréplan och övre plan är identiska i utformning och består av 4 r.o.k med 3 rymliga sovrum, ett stort kök renoverat 2017 med matplats och öppet mot vardagsrum med utgång till altan/balkong. På de båda planen finns fräscha, renoverade duschrum med klinkergolv med golvvärme och helkaklade väggar. Ekonomisk uppvärmning tack vare bergvärme och i källaren finns en gillestuga som nyligen renoverats, gott om utrymme för förvaring samt ett duschrum med bastu. På fastigheten finns ett stort 2-bilsgarage med tillhörande uppfart med plats för 3-bilar. Tomten som omringas av en häck är lättskött och här finns ett växthus och en altan med tak och markis i söderläge. Huset ligger granne med lekplats men centralt med promenadavstånd till mataffär, skolor och gym. På endast 5 min tar du dig till Katrineholms stadskärna med tågstation och bussförbindelser. Inte långt från huset ligger vackra Djulö allé samt Katrineholms sportcentrum med idrottsanläggningar och motionsspår.

 • Premium
Hjortronvägen 13, Katrineholm Värmbol, Katrineholms kommun

Hjortronvägen 13

Villa
Katrineholm Värmbol, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
3 495 000 kr
181 + 23 m²
8 rum
666 m² tomt

Med lugnt läge på återvändsgata ligger denna rymliga villa med 6 sovrum, 2 renoverade duschrum samt kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrum med kamin och utgång till inglasad altan. Här erbjuds ett smakfullt och modernt hem med plats för den stora familjen eller dig som behöver utrymme för kontor eller egna intressen. Fiber finns indraget. Du välkomnas in i huset via hallen med klinkergolv, ny ytterdörr med yaledorrmanlås samt luftvärmepump (-13) i trappen. Du möts sedan av ett ljust och modern kök som renoverades 2014. Köket är fullutrustat med kyl och frys i fullhöjd samt plats för matbord. Från köket nås tvättstugan samt vardagsrummet med kamin som skapar mysfaktor och värme ruggiga kvällar samt utgång till inglasad altan i västerläge. På entréplanet ryms 3 av husets sovrum och ett toppmodern duschrum som renoverades 2021. På det övre planet samsas husets övriga 3 sovrum, ett allrum samt ytterligare ett duschrum renoverat 2021. Lättskött trädgård som omges av en häck. Till huset hör ett garage med elektriskt port samt uppfart med plats för 2 bilar. Huset ligger med närhet till skola, förskola och mataffär. På cykelavstånd finns Duveholmsbadet med brygga och sandstrand samt fina promenadstråk och närhet till Krämbolsleden med sin vackra natur.

Malmgatan 4C, Katrineholm Öster, Katrineholms kommun

Malmgatan 4C

Lägenhet
Katrineholm Öster, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 395 000 kr
87,6 m²
3 rum
vån 4/4
5 063 kr/mån
15 925 kr/m²

Generös trea med ljusa rum, fönster i tre väderstreck och två balkonger vilket möjliggör sol nästan hela dagen. Högst upp i fastigheten utan insyn möts ni av ett trivsamt hem med bästa läget i Katrineholm. Du välkomnas in i lägenheten via den väl tilltagna hallen med bra förvaringsmöjligheter tack vare två klädkammare och garderober. Från hallen nås lägenhetens alla rum. Stort duschrum med tvättmaskin, ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge, 2 sovrum varav det ena har access till den inglasade balkongen i västerläge samt ljust kök med plats för matbord. Här bor du i en populär förening med att av Katrineholms bästa lägen. I avgiften på 5 063 kr ingår värme, V/A, preliminär elförbrukning, renhållning samt Bredband / IP-telefoni / Kabel-TV. Föreningen har under de senaste åren gjort flertalet stora renoveringar såsom stambyte, fönsterbyte, nya balkonger och säkerhetsdörrar. Fiber finns indraget i lägenheten och i porten finns kodlås. Centralt läge med promenadavstånd till Katrineholms centrum med livsmedelsbutiker, affärer och tågstation. Här finns alla faciliteter bara en promenad bort.

 • Balkong
Villagatan 21B, Flen, Flens kommun

Villagatan 21B

Lägenhet
Flen, Flens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
695 000 kr
61 m²
3 rum
vån 1/4
4 271 kr/mån
11 393 kr/m²

Välkommen till denna hörnlägenhet med öppen planlösning och fönster åt tre väderstreck. Perfekt lägenhet för dig som vill undvika trappor och på ett lättillgängligt sätt vill ta dig in i lägenheten. Här erbjuds en bra planerad lägenhet med öppen planlösning vilket möjliggör en social samvaro vid middagsbjudningar eller i vardagen. Kök med nyare kakel och bänkskiva, gott om förvaring, stora bänkytor samt vitvaror bestående av kyl/frys, spishäll, fläkt, diskmaskin, inbyggd ugn och mikro. Här finns plats för ett mindre matbord med fyra stolar. öppet från kök mot vardagsrum med plats för en väl tilltagen sittmöbel. Två mysiga sovrum med skjutdörrar. Funktionellt duschrum med klinkergolv, helkaklade väggar, vitt porslin, dusch med vikbar glasdörr, elektrisk handdukstork samt förberett för tvättmaskin. Till lägenheten hör ett stort förråd på ca 15 kvm samt en matkällare. Fiber finns indraget, vattenburen värme via fjärrvärme , nya fönster från 2021 och i avgiften på 4 271 kr ingår inkl. bredband, basutbud på tv, värme, V/A och renhållning. I föreningen finns 6 garageplatser och 7 parkeringsplatser. Alla med separat kö. 1 parkeringsplats med laddare för elbil samt gemensam uteplats med utemöbler och grill finns på innergården. Brf Skruvnyckeln är en populär och välskött förening med ett centralt läge i Flen, Sörmlands hjärta. Här bor du i ett lugnt kvarter promenadavstånd till skola, sportanläggning, livsmedelsbutiker samt tågstation med bra pendlingsmöjligheter till ex, Eskilstuna och Stockholm. Trevlig omgivningar med promenadstråk runt Gårdsjön och Stenhammar slott samt badmöjlighet vid Lövlundsviken samt Orrestabadet.

Skogsvägen 27, Valla, Katrineholms kommun

Skogsvägen 27

Villa
Valla, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 695 000 kr
114 + 113 m²
4 rum
993 m² tomt

I familjära Valla erbjuds nu denna trivsamma villa med 3 sovrum på entréplan, kök renoverat 2021 med köksö, snygga gråa luckor samt vitvaror bestående av kyl, frys, induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn samt mikro. Öppen planlösning mot vardagsrum med utgång till stor altan med tak och vidare access till trädäckad altan i söderläge med vedeldad/elektrisk pool. På entréplanet ryms även en toalett och ett duschrum, båda renoverade 2007. En våning ner återfinnes en rymlig gillestuga i vinkel med trägolv, luftvärmepump och utgång till trädgården. Här finns även ytterligare en toalett, tvättstuga med dusch, stort hobbyrum och pannrum. Huset värms upp med vattenburen värme genom luft-/vattenvärmepump samt möjlighet att elda med pellets, fiber finns indraget och bra parkeringsmöjligheter tack vare grusad uppfart samt vidbyggt garage med smörjgrop. Trevlig trädgård i etage med häck och staket runt om. Bra möjligheter till odling och lek. Promenadavstånd till förskola, skola, pizzeria och mataffär. I Valla finns bra bussförbindelser till Katrineholm och Flen. Vid idrottsplatsen i Valla finns en ny multiarena där det erbjuds konstgräsplan, motorikbana, multisportplan för bollsporter samt löparbanor.

Svansjövägen 3G, Bjuren, Flens kommun

Svansjövägen 3G

Radhus
Bjuren, Flens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 795 000 kr
128 + 25 m²
5 rum
202 m² tomt

Välkommen till detta moderna och hemtrevliga radhus i området Bjuren. Här erbjuds en smakfullt renoverad bostad med möjlighet till 4 sovrum. På entréplanet ryms en hall med avhängningsyta och luftvärmepump, ett badrum renoverat 2020, ljust kök från 2018 med köksö och utgång till balkong i söderläge med fin utsikt över sjön. Från köket är det en öppen planlösning mot det kombinerade matrummet/vardagsrummet. På det här planet finns även ett sovrum. Husets nedre plan har genomgående renoverats under 2020 och här ligger husets övriga 3 sovrum varav det ena rymmer en stor klädkammare. Stilrent duschrum med klinkergolv, plastmatta och stort duschutrymme. Välplanerad tvättstuga med klinkergolv, bra arbetsyta, varmvattenberedare, tvättmaskin samt torktumlare från 2021. På husets framsida finns en altan i västerläge och på baksidan erbjuds både balkong och en stor nybyggd altan i söderläge. Husets tak byttes 2013 och alla fönster och dörrar är utbytta i huset. Fiber finns indraget, garage i gemensam länga samt gott om parkeringsplatser i området. Här bor du i ett lugnt kvarter med lekplats, flera promenadområden samt närhet till förskola, bensinstationer och vägkrog. I Flen finns bra tågförbindelser till Sveriges storstäder och gott om trevliga utflyktsmål.

Hökärr 7, Malmköping, Flens kommun

Hökärr 7

Villa
Malmköping, Flens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 950 000 kr
155 m²
8 rum
1 396 m² tomt

Med lugnt läge och skogen som granne ligger denna 1 1/2 villa med gott om sociala ytor, 5 sovrum, fristående garage och altan med tak. På entréplanet samsas ett fullutrustat kök med matplats, tvättstuga med utgång till trädgård, vardagsrum med kamin som skapar hög mysfaktor och bidrar med en behaglig värme kyliga kvällar, från vardagsrummet nås altanen med tak i österläge samt ett nyrenoverat badrum med klinkergolv med golvvärme, helkaklade väggar, badkar och dusch. På entréplanet samsas även tre sovrum varav det ena har förvaring i form av 4 garderober. En trappa upp ligger ett stort allrum med parkettgolv och förvaring i form av garderob med skjutdörrar, husets två övriga sovrum samt en renoverad toalett. Barnvänlig tomt på 1 396 kvm med bl.a. äppelträd, krusbär, bigarråträd och vinbärsbuskar. Tomten angränsar mot skogsparti där det växer gott om blåbär. Till huset hör två uteplatser vilket gör att du kan följa solen hela dagen. På framsidan finns en trädäckad altan i västerläge och på baksidan en altan med tak. På tomten finns även ett fristående garage och ett växthus. Här bor du i ett naturnära område med ca 5 km till badplats vid Fornbo, 2,5 km till Grinda gård med glassförsäljning och padelhall, 5 km till Malmköping med förskola, skola och livsmedelsaffär samt 11 km till centrala Flen med tågstation.

Oppundavägen 5, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun
Oppundavägen 5, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun, bild 2
Oppundavägen 5, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun, bild 3

Oppundavägen 5

Villa
Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
3 895 000 kr
188 + 153 m²
6 rum
829 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna mycket smakfulla och väl omhändertagna villa i centrala Katrineholm. Huset som är på hela 188 kvm erbjuder gott om sociala ytor och fina detaljer såsom burspråk, vedspis, kakelugn och innerdörrar i original. På entréplanet ryms ett stort kök som renoverades 2014. Här finns gott om bänkyta och förvaring, vedspis, köksö samt utgång till baksidan. I anslutning till köket ligger både matrum och allrum samt att det på entréplanet finns ett duschrum renoverat 2018 samt ett sovrum. På det övre planet ligger husets ljusa vardagsrum med burspråk, fönster åt två håll samt kakelugn. Här finns även två stora sovrum och ytterligare ett duschrum. På källarplanet ryms en verkstad med 3-fasel, pannrum med ack.tank kopplad till solpaneler, en tvättstuga och hobbyrum. Stor vind med möjlighet att inreda ytterligare sovrum. Lättskött och trivsam trädgård med 2 st pergola i söderläge, grusad uppfart och förrådsbod. I samband med att huset putsades om 2006 förbereddes väggen på baksidan med reglar för att kunna bygga altan. Husets tak byttes samma år och nya fönster från 2002 med extra bullerskydd. Husets uppvärmning består av vattenburen värme från solpaneler kopplat till en ack. tank samt två fungerande eldstäder. Fiber finns indraget och garageplats finns tillgänglig i samfälld länga. Här bor du med promenadavstånd till Katrineholms centrum med livsmedelsbutiker, affärer och gym. Närhet till förskola, skola, busshållplats, Katrineholms sportcentrum samt fina promenadstråk.

 • Premium
Flodafors 7, Floda, Katrineholms kommun

Flodafors 7

Övrigt
Floda, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
Pris saknas
300 m²
4 671 m² tomt

Varmt välkommen till detta hus med flera möjligheter. Huset är idag inrett med 3 lägenheter i varierande storlek. Samtliga lägenheter tillsammans med flera biytor är uthyrda. Total månatlig ersättning ligger på 27 785 kronor. Under 2018 genomgick huset en större renovering då alla fönster byttes, nya elledningar drogs, stammarna byttes, huset dränerades och bergvärme installerades. Samtidigt renoverades alla ytskikt invändigt och alla vitvaror byttes ut. I den gemensamma tvättstugan finns två tvättmaskiner, torktumlare och goda torkningsmöjligheter tack vare avfuktare. Fiber finns indraget i huset. Lägenhet 1 är disponerad på 2 r.o.k. med ett ljust kök, 1 mysigt sovrum, ett fräscht duschrum och vardagsrum med vita väggar. Lägenhet 2 består av 3 ro.k och här ryms 2 sovrum, vardagsrum, duschrum och kök. I den största lägenheten på 150 kvm erbjuds 4 sovrum, ett ljust kök med vita luckor och plats för matbord, ett stort matrum och vardagsrum i fil med nyslipat parkettgolv och öppen spis med roslagsspis. Här finns även ett rymligt duschrum där det finns möjlighet till både badkar och dusch. I lägenheten finns även en gästtoalett och härifrån nås den stora vinden. På fastighetens finns en stor carport med gott om plats för flera bilar. Här finns även ett stort garage med indragen el och möjlighet att dra in vatten och avlopp. Dessa ytor tillsammans med ett ytterligare förråd är idag uthyrt. Trevlig tomt med stor gräsmatta och möjlighet till alla skapa egna utrymmen till dina hyresgäster. Huset är idag taxerat med typkod 220 Småhusenhet, bebyggd men kommer att taxeras om till 320, hyreshusenhet. I trivsamma Floda bor man med naturen som närmsta granne. Här finns vackra Floda kyrka med anor från 1100-talet.

 • Plus
Högbackavägen 2, Malmköping, Flens kommun

Högbackavägen 2

Villa
Malmköping, Flens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 875 000 kr
102 + 78 m²
7 rum
1 326 m² tomt

I utkanten av Malmköping erbjuds nu detta trivsamma hus i 1 1/2 plan med källare. Stor hörntomt som omringas av häck. Du välkomnas in i huset via entrén med en trädäckad altan i söderläge. Väl inne i huset ligger hallen med klinkergolv med golvvärme. Från hallen nås det ljusa köket med fönster åt två väderstreck och access till matrum. På entréplanet ligger husets 4 sovrum, ett modernt renoverat duschrum med klinkergolv och kalkade väggar samt vardagsrummet i vinkel med parkettgolv. På det övre planet finns ett allrum med tillgång till toalett och på källarplanet ryms tvättstuga, pannrum, verkstad och garage. Här bor du bekvämt med vattenburen värme via bergvärme och kommunalt V/A. På den inbjudande och stora tomten som omringas av en häck bestående av liguster och syren ryms äppelträd och möjlighet till odling i pallkrage. Stor redskapsbod för förvaring. Huset ligger med promenadavstånd till mataffär, vårdcentral och Museispårvägen. I närheten av huset finns även en kommunal badplats med brygga, kiosk och minigolv, Plevnahöjdens skidbacke samt den fina Sörmlandsleden. I Malmköping finns förskola och grundskola, flertalet lekplatser och fina gamla byggnader i centrum. Läs mer om kommande aktiviteter på https://malmkoping.nu/

 • Plus
Herrfallet 41, Herrfallet, Eskilstuna kommun

Herrfallet 41

Fritidshus
Herrfallet, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 795 000 kr
50 m²
3 rum
1 432 kr/mån

Drömmer du om att komma bort från storstadens puls och njuta va lugnet vid vattnet. Nu erbjuds denna sjönära stuga med fantastisk vy över Hjälmaren och tillgång till egen badstrand. Stugan ligger i anslutning till Herrfallets camping som erbjuder en stor barnvänlig sandstrand, fina promenadstråk i vacker natur och gott om aktiviteter för hela familjen. Huset kallas för Honeymoon House och är en lyxig stuga med 2 sovrum, stort badrum med bubbelbadkar och dusch med massagefunktion, tillagningskök och mysigt vardagsrum med vy mot Hjälmaren. På verandan med tak kan du njuta av lugnet och se solen gå upp över sjön. Stugan är vinterbonad och kan nyttjas även vintertid tack vare det kommunala V/A-systemet i området. Prel. elavgift debiteras av föreningen med 900kr/månad. Möjlighet att hyra ut stugan veckovis till en summa om 7600kr. Ägaren har uthyrningsavtal med Herrfallet AB. Info om Herrfallet Precis intill Hjälmarens kant ligger Herrfallets camping som är en attraktiv camping som lockar både gäster från Sverige samt utomlands. Här finns servicebutik, restaurang, nybyggt timmerhotell, en fin badstrand och lekplats. I området finns även en bangolfanläggning och möjlighet till båtplats. Hjälmaren erbjuder möjlighet till både fiske och bad. Ca 10 minuter till pittoreska Arboga med livsmedelsaffärer och butiker. Arboga erbjuder fina naturupplevelseråret runt såsom slalom vid Teknikbacken, längdskidspår och fina vandringsleder vid kommunens alla naturreservat. Besök gärna fritidsanläggningen Herrfallets hemsida http://herrfallet.se eller läs mer om Arboga på https://visitarboga.se/

 • Uteplats
Baggetorp Rosenlund 1, Baggetorp, Vingåkers kommun

Baggetorp Rosenlund 1

Gård/Skog
Baggetorp, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
2 495 000 kr
80 + 50 m²
3 rum
5 ha tomt

Med bara 10 min bilväg från centrala Katrineholm ligger denna mindre gård med 4 ha skog och fin tomt med bra odlingsmöjligheter. Boningshus byggt 1938 med glasveranda, ljust kök med matplats, vardagsrum med fönster åt två väderstreck, stort duschrum och 2 sovrum på övre plan. Källare med tvättstuga, pannrum med vedpanna och matkällare. På fastigheten finns en lillstuga med kök, duschrum, vardagsrum och sovrum. Här finns indraget V/A och el. En lada med 2 garage, carport, verkstad och förråd. Fristående isolerat garage med gjuten platta och indragen el. Samt ytterligare ett garage med förråd. Fin tomt med goda möjligheter för odling. På tomten finns en inglasad altan och för soldykaren erbjuds gott om platser att njuta på. Huset värms upp med vattenburen värme via en vedpanna med elpatron, nyare avlopp och vatten via en grävd brunn. Fiber finns i tomtgräns. Här bor du med närhet till förskola och badplats. Bra bussförbindelser för dig som vill låta bilen stå annars ca 10 minuters bilväg till centrala Katrineholm och 15 min till Vingåker.

 • Plus
Trädgårdsgatan 24B, Katrineholm Öster, Katrineholms kommun

Trädgårdsgatan 24B

Radhus
Katrineholm Öster, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
2 395 000 kr
135 m²
5 rum
159 m² tomt

Välkommen till detta moderna och hemtrevliga radhus i centrala Katrineholm. Här erbjuds en smakfullt inredd bostad med 4 sovrum. Du välkomnas in i huset via hallen med avhängningsyta och en garderob. I direkt anslutning till hallen ligger det ljusa, fullutrustade köket som renoverades 2020 med stommar och luckor från Epoq samt plats för matbord. Modernt duschrum med klinkergolv med elektrisk golvvärme, helkaklade väggar och dusch. På entréplanet ryms även husets tvättstuga med tvättmaskin (-22), IVT-frånluftsvärmepump och varmvattenberedare samt det stora vardagsrummet med utgång husets baksida. Här kan du njuta av kvällssolen på den trädäckade altanen med markis. På det övre planet samsas de fyra sovrummen med en klädkammare och ett badrum med badkar. Till huset hör en liten men mysig trädgård som inramas av en tujahäck. På huset framsida finns en stenlagd uteplats där du kan avnjuta morgonkaffet i solen och på baksidans altan intar du grillmiddagen. Fiber finns indraget och parkering finns i form av p-plats och varmgarage i länga. Här bor du med promenadavstånd till Katrineholms stadskärna men ändå med närhet till förskola och skola. I närområdet finns vårdcentral, sjukhus, restaurang och livsmedelsaffär.

Visar alla 18