Mäklare Ann-Sofie Wissmar

Ann-Sofie Wissmar

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kindavägen 2, Rimforsa, Kinda kommun

Kindavägen 2

Villa
Rimforsa, Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
2 995 000 kr
218 + 24 m²
4 rum
3 018 m² tomt

Är eller vill du kanske bli Rimforsabo? Här är det perfekta huset med stor parkliknande trädgård, rejält gårdshus med stor potential och inte minst ett unikt servitut att ha egen brygga i Åsundens vatten. Huset må ha renoveringsbehov, men inget som inte går att ordna i sinom tid. Huset har tre bra sovrum samt badrum på övre plan. Entréplanet går i sällskapsytornas tecken. En rejäl ommöblering skulle kunna ge en öppen och modern planlösning med vacker vy över trädgården samt en sjöglimt i fokus. Fastigheten omges av tre adresser, Kindavägen, Skolgatan och Strandvägen och då förstår man hur nära och bra man har till barnomsorg och vattnet och centrumets utbud. Välsorterat ICA Supermarket på torget, pizzeria och restauranger, bensintapp, tåg- och busskommunikation, småbåtshamn och två fina badplatser mitt i samhället. Rimforsa ligger vackert beläget med närhet till Åsunden och Kinda Kanal. Vidare kan grillkvällar och fina matupplevelser avnjutas på såväl Rimforsa Strand som Storgården. Endast 30 minuter med bil till Mjärdevi, å andra sidan mycket goda buss- och tågkommunikationer.

Södra prästgatan 18F, Kisa, Kinda kommun

Södra prästgatan 18F

Lägenhet
Kisa, Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
650 000 kr
78 m²
4 rum
vån 1/2
4 976 kr/mån
8 333 kr/m²

Nu finns en möjlighet att knipa ett eftertraktat läge i Brf "Tulpanen" en lägenhet om 4 rum och kök i två plan med lugnt och bra solläge. På baksidan finns en liten trädgård med härligt altandäck och en behändigt stor gräsmatta, som nås via utgång från köket. För 255 kr/mån finns även garageplats att hyra. Kök med god förvaring, kyl och frys i fullhöjd samt diskmaskin. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkong. Tre sovrum och renoverat badrum. Populärt och mycket barnvänligt område med lekplats rakt över gatan, skola och förskola inom gångavstånd. Skog och strövområden angränsar till bostadsområdet. Gångavstånd till Kisa station och torget. Ungdomarna aktiveras med ny skatepark vid Värgårdsudde samt ny MTB bana vid Tolvmannabacken. Härligt och ekonomiskt boende i populär bostadsrättsförening. Fiberanslutet. Nära till centrum. 45 minuters bilresa till Linköping samt goda kommunikationer via buss.

  • Uteplats
Linnégatan 42, Kisa, Kinda kommun
  • Idag kl 12:30

Linnégatan 42

Villa
Kisa, Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
3 195 000 kr
160 + 71 m²
6 rum
1 256 m² tomt

Vem hade vågat tro att ett så välrenoverat och trevligt hus med en totalyta om 231 kvm fördelat på tre våningsplan, skulle dyka upp så lägligt? Entréplan med goda sällskapsytor med eldstad, nyrenoverat kök med det mesta man kan önska, 2 renoverade badrum och ett gigantiskt poolområde (förmånligt poolavtal från fjärrvärmeleverantören) som skulle göra även badkrukan lite badsugen. De stora altanerna erbjuder inte bara bad, utan här finns plats för flera sittgrupper, solstolar och ett mycket påkostat och trevligt utekök med strategiskt bra utgång från kökets matplats. Den välskötta och fina villan erbjuder tre sovrum och badrum på övre plan samt ett sovrum, stora och trevliga sällskapsytor i entréplan. Utgång till härlig altan i soligt läge med utgång ifrån matplats/kök. Stor källarvåning med gott om förvaringsutrymmen, groventré och ljus nyrenoverad tvättstuga, här finns även ett inrett sovrum/gästrum/kontor. Fiberanslutet. Det här är huset där väldigt lite har lämnats åt slumpen. Populärt och mycket barnvänligt område med lekplats, skola och förskola inom gångavstånd. Skog och strövområden angränsar till bostadsområdet. Gångavstånd till Kisa station och torget. Barnen aktiveras med badplats och skatepark vid Värgårdsudde samt ny MTB bana vid Tolvmannabacken.

  • Plus
Änggårdsvägen 11, Hjulsbro, Linköpings kommun

Änggårdsvägen 11

Villa
Hjulsbro, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
5 695 000 kr
155 + 99 m²
6 rum
436 m² tomt

Välkommen till denna gedigna och välskötta KB-villa med en totalyta om 254 kvm, på lugn återvändsgata i Hjulsbro. Huset bjuder på generösa ytor i tre plan. Entréplan med ett stort vardagsrum i öppen planlösning med det nya stilrena köket, helkalat badrum, två sovrum och ett matrum. Ljusa släta väggar, ekparkett och nytt innertak med läcker punktbelysning. På övre plan finns två sovrum med tillhörande klädkammare samt ett badrum. Källaren har en stor gillestuga/hobbyrum, flera stora förråd, nyrenoverad tvättstuga samt nytt stort helkaklat badrum. Ett mycket trevligt hus, helt uppdaterat de senaste 3 åren. Uppvuxen trädgårdstomt med gräsmatta, fruktträd och trädgårdsland, insynsskyddat med häck på baksidan. På tomten finns också en bod för trädgårdsredskap och en uteplats med kvällssol. Huset ligger i gamla delen av Hjulsbro på en lugn återvändsgränd med blandad bebyggelse. Nära till barnomsorg, skolor, buss, mataffär, kvarterskrog, bad och golfbana. Huset kommer besiktigad och försäkras mot s.k dolda fel vid en överlåtelse.

Bankevid Ådala 2, Rimforsa, Kinda kommun

Bankevid Ådala 2

Villa
Rimforsa, Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
995 000 kr
180 m²
7 rum
949 m² tomt

Stor och charmig villa på landet mellan Kisa och Rimforsa. Huset byggdes ursprungligen som mejeri men har sedan 50-talet inretts med en tre charmiga smålägenheter. Antingen skulle man kunna modernisera och göra en lägenhet per våning eller varför inte bygga om till ett riktigt stort enfamiljshus med upp till 5-6 sovrum. 2021 gjordes nytt påkostat avlopp till minireningsverk. Intill ån, på andra sidan den gamla landsvägen finns en lada inrett med garage och förrådsmöjligheter, som tillhör fastigheten. Lantligt läge med vid utsikt över skog och ängsmark. Norra Kinda har närhet till bär- och svampmarker, sjöar och vandringsleder men också närhet till busslinje Kisa-Linköping (pendlarhållplats för expressbuss vid riksväg 34) för den som behöver pendla till t.ex. Linköping. Fiberanslutet. Endast 40 minuter med bil till Linköping. FASTIGHETEN KOMMER VISAS LÖPANDE - KONTAKTA MÄKLAREN REDAN IDAG!

Höjdvägen 14, Horn, Kinda kommun

Höjdvägen 14

Villa
Horn, Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
690 000 kr
78 m²
3 rum
932 m² tomt

Nu erbjuds ett trivsamt och välskött hus på lugn återvändsgata som vetter mot skogen. Huset har nytt yttertak, ny luftvärmepump samt goda sällskapsytor på såväl in- som utsidan och är ett perfekt boende i ett plan som passar perfekt som första ägda boendet eller för paret som vill minska ner från större hus. Väldisponerade ytor om 78 kvm fördelat på 3 rum och kök med en öppen och luftig känsla mellan kök och vardagsrum. Vidbyggt carport som skulle gå att bygga om till garage. Fiberanslutet. Sommartid erbjuder Horns camping bad och matservering. Horn har matvaruaffär, biograf, bensintapp och inte minst möjlighet till båtplats i Åsunden!

Erikslundsvägen 2, Rimforsa, Kinda kommun

Erikslundsvägen 2

Tomt
Rimforsa, Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
1 400 000 kr
1 494 m² tomt

I Norra Krågedal ligger på den lilla återvändsgatan Erikslundsvägen, två obebyggda tomter. Dessa söker nu efter en framtidslysten husbyggare som är mer än redo att sätta bopålarna i utkanten av natursköna Rimforsa. På den ena tomten finns ett hus på hjul som kommer att forslas bort och den andra tomtmarken har en trekantsformad plan yta. Här finns skogen och vackra Åsunden precis intill husknuten som erbjuder både bad- och båtmöjligheter. I expansiva Rimforsa har man närhet till allt inom service. Förskolor och skola. Välsorterat ICA Supermarket på torget, Pizzeria och restaurang Bella Donna, Kinda Motell, Café Bagarboden, bensintapp Ingo, tåg- och busskommunikation, småbåtshamn och två fina badplatser. Rimforsa ligger vackert beläget med närhet till Åsunden och Kinda Kanal. Vidare kan grillkvällar och fina matupplevelser avnjutas på såväl Rimforsa Strand som Storgården. Endast 30 minuter med bil till Mjärdevi, å andra sidan mycket goda buss- och tågkommunikationer.

Visar alla 7