Mäklare Martin Olofsson

Martin Olofsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Montörgatan 26, Stidsvig, Klippans kommun

Montörgatan 26

Villa
Stidsvig, Klippans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Klippan
1 550 000 kr
85 m²
5 rum
525 m² tomt

Detta trevliga enplanshus är den perfekta familjebostaden, designad med både komfort och stil i åtanke. Huset är beläget på en lättskött tomt med en mysig altan som ger en oas av lugn och ro. Här finns fyra sovrum, vilket ger gott om utrymme för en medelstor familj eller möjligheten att ha gästrum eller arbetsytor.

Östra Solgatan 16A, Solslätt, Klippans kommun
  • Ons 6 dec kl 16:00

Östra Solgatan 16A

Lägenhet
Solslätt, Klippans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Klippan
575 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/3
4 730 kr/mån
7 877 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en trevlig trea på det populära Solslättsområdet! På tredje våningen välkomnar denna mycket trivsamma trerummare om 73 kvm fördelat på tre rum och kök. Lägenheten är genomgående gavellägenhet med ljusinsläpp från två håll. Bostaden karaktäriseras av en planlösning som både är genomgående och kvadratsmart som direkt skapar en känsla av trivsel. Här får du ett större, delvis kaklat badrum med tvättmöjligheter, två rymliga sovrum, rymligt kök med matplats och ett generöst vardagsrum med gott om plats för soffgrupp. I anslutning till vardagsrummet finns utgång till en härlig inglasad balkong som vetter ut med den lugna och fina innergården i soligt västerläge där du kan avnjuta sol från morgon till kväll. Det råder ett fridfullt lugn över Solslätt som ligger på ett strategiskt läge med grönska och rekreation runt knuten men ändå på gångavstånd till centrum och alla dess bekvämligheter. På föreningens välskötta innergård finns härliga grönytor med trevliga sittplatser, lekparker och tillgång till grillar. Runt knuten finner ni en nybyggd förskola samt en bra och upplyst motionsslingan längs Bäljane å. Brf Solslätt är en av Klippans mest populära föreningar med god ekonomi och en härlig gemenskap. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Plus
  • Balkong
Åbygatan 6A, Centralt, Klippans kommun

Åbygatan 6A

Lägenhet
Centralt, Klippans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Klippan
445 000 kr
65,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 660 kr/mån
6 794 kr/m²

Med ett utmärkt läge på Åbygatan ges nu tillfälle att förvärva en riktigt bra planerad och bekväm trea! Väldisponerade ytor med behagligt ljusinsläpp tillsammans med den ljusa färgskalan, gör lägenheten ljus och luftig. Unika fördelar såsom fri från insyn, möblerbar balkong i västerläge, ett stenkast från tågstation samt bekvämt gångavstånd till centrums utbud förhöjer trevnaden. Lägenheten ligger belägen på andra våningen med en mycket bra planlösning. Brf Pollux är en stabil HSB förening som erbjuder vindsförråd, tvättstuga och torkrum i källaren. I månadsavgiften ingår värme, vatten, fiber (100/100) och sophantering. Strategiskt läge med närhet till resecentrum och service. Varmt välkommen att anmäla ert intresse redan idag!

  • Balkong
Spångengatan 11, Ljungbyhed, Klippans kommun

Spångengatan 11

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Klippan
1 295 000 kr
142 + 84 m²
7 rum
1 117 m² tomt

Välkomna till Spångengatan 11. Här erbjuds en rejäl familjevilla, med härliga ytor både inne och ute. Boyta om 142 kvadratmeter med möjlighet att inreda fler rum i källaren. På entréplan återfinns kök, ett väl tilltaget vardagsrum, badrum och ett sovrum. Ovanvåningen har ett allrum med kupa, wc samt 3 sovrum. Planlösningen är flexibel och antalet rum kan utökas. Källaren har förutom gillestuga även tvättstuga, dusch och bastu, även flertalet förråd. Garaget är friliggande med en förrådsdel. Huset står på en härligt uppvuxen tomt, ett läge på lugn gata i Ljungbyheds utkant. Ett riktigt drömläge för familjen. Välkomna till visning!

Visar alla 4