Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Henrik Larsson

Henrik Larsson

Om mig

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2011 och förmedlar hus, radhus och bostadsrätter liksom tomter och fritidshus. I grunden är jag civilekonom och har 14 års tidigare erfarenhet från att ha arbetat på bank. Varje försäljning genomför jag med ett professionellt tillvägagångssätt för att alla involverade parter ska känna en stor trygghet. Målet som driver mig vid varje försäljning är att mina kunder har ett leende på läpparna när papperna skrivs på, och vill rekommendera mig vidare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stenängen 1:3, Östuna, Knivsta kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00
Stenängen 1:3, Östuna, Knivsta kommun, bild 2
Stenängen 1:3, Östuna, Knivsta kommun, bild 3

Stenängen 1:3

Tomt
Östuna, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
1 275 000 kr
2 079 m² tomt

Nu finns möjlighet att förverkliga husdrömmen i Stenängen, Östuna Knivsta! Här kan du bygga med vackert, högt och lantligt läge med vidsträckt utsikt i vackra omgivningar i anslutning till skogsparti med utmärkt pendlarläge! Här bor man med ca 25 min från Uppsala och 15 min från Knivsta centrum med tågstation och all tänkbar service och skolor. Detta samtidigt som du bor med naturen inpå knuten och får njuta av landsbygdens lugn och ro. Plan och lättbyggd tomt om 2 079 kvm utanför detaljplanerat område vilket innebär en relativ god frihet när du planerar att bygga. Tomten är inte är knuten till någon husleverantör utan fri för köparen att bygga vilket hus man vill på, så länge man erhåller bygglov. En stor fördel med att bygga ett nytt hus är att det inte är någon fastighetsavgift i 15 år samt att man får utforma huset enligt egna önskemål så klart! För att titta på tomten så kör man upp på den privata vägen (från väg 1055) som är körbar idag. Vägen kommer vara helt färdig inom kort och kommer delas med de andra två tomterna Stenängen 1:4 och 1:5 som säljs parallellt. Ladda ner förhandsbesked under dokument och läs mer i bifogade filen med information om vad man ska tänka på vid byggnation från Knivsta Kommun och det uppländska landskapet. Som köpare anlägger man lämpligen ett enskilt avlopp i form av en 3-kammarbrunn med infiltration alt ett minireningsverk samt borrar en brunn för vatten på den egna fastigheten. Fiber genom IP-Only finns i området och el finns i närheten av tomterna - anslutningsavgifter bekostas av köparen. Förhandsbesked från kommunen finns för fastigheten. Se bilaga. --- SE GÄRNA LÄNKEN - Helikoptervy - för att uppleva ytterligare en dimension av området, tomten och naturen kring Stenängen! --- Knivsta kommun är en snabbt växande kommun med full service för sina innevånare med vacker natur och här finns såväl Valloxen, Edasjön och Mälaren. Här bor du med förträffligt pendlarläge intill väg 77 som leder till Knivsta och Uppsala via påfarten till E4:an. Med tåg från Knivsta station tar det 29 min till Stockholm, 9 min till Arlanda och 9 min till Uppsala. Om ni vill så går det bra att åka ut och titta på tomten själva. Se "Till Salu"-skylt och kör upp på den nyanlagda vägen nedanför tomterna. Ta gärna med fastighetskartan som finns i annonsen under dokument eller kontakta mäklaren för att anmäla intresse och för att få svar på frågor! Varmt välkomna att maila eller ringa för intresseanmälningar och ytterligare information! Mvh Henrik & Andreas

  • Premium
Morängatan 50 F, Alsike, Knivsta kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Morängatan 50 F, Alsike, Knivsta kommun, bild 2
Morängatan 50 F, Alsike, Knivsta kommun, bild 3

Morängatan 50 F

Lägenhet
Alsike, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
2 275 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/2
5 340 kr/mån
34 470 kr/m²

Mycket fin 3:a belägen i lugnt och barnvänligt område i Alsike. Här har ni naturen utanför dörren och närhet till förskolor, skolor, service och kommunikationer. Lägenheten är belägen på våning två med stor terrass med eftermiddag- och kvällssol. Välkomnade hall med stor öppning mot det generösa vardagsrummet. Mellan kök och vardagsrum är det öppen planlösning som skapar trevliga sällskapsytor. Köket har hög standard, bra förvaring och praktiska arbetsytor. Stora fönsterpartier i vardagsrummet ger fint ljusflöde. Vidare finns två rymliga sovrum med bra förvaring i bägge rum. Rymligt helkaklat badrum med komfortgolvvärme (el), kombinerad tvättmaskin/torktumlare och dusch. En bostad i mycket fint skick och den generösa takhöjden om ca 2,70 m ger bostaden en luftig och rymlig känsla. Ett isolerat förråd hör till bostaden och ligger under bostadens altan samt en parkeringsplats med el-plint som kostar 400 kr/mån. Området är lugnt och barnvänligt och det finns en trevlig radhuskänsla. Intill föreningen finns en fin lekpark som omges av skog. I direkt närhet finns också elljusspår, naturreservatet Gredelby hagar med stigar, vandringsleder och fina picknickställen. I närheten finns också förskolor och skolor, mataffärer och service. Intill föreningen finns också kommunikationer som tar er till Uppsala smidigt. Pendlar ni med bil finns E4:ans på- och avfart någon minut bort.

  • Premium
  • Balkong
Lertagsvägen 37C, Centralt Knivsta, Knivsta kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Lertagsvägen 37C, Centralt Knivsta, Knivsta kommun, bild 2
Lertagsvägen 37C, Centralt Knivsta, Knivsta kommun, bild 3

Lertagsvägen 37C

Lägenhet
Centralt Knivsta, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
1 775 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
4 079 kr/mån
32 273 kr/m²

Med perfekt centralt läge och med naturen direkt utanför dörren ligger denna ljusa och moderna 2:a i markplan! Här bor ni bekvämt och praktiskt med härlig radhuskänsla. Med två uteplatser, egen entré, förråd i dörren bredvid och nära till parkeringen samt bra pendlarläge har denna lägenhet allt man kan önska! Vid den egna entrén finner ni den första uteplatsen där man kan slå sig ner på eftermiddagen och kvällen när solen skiner genom björkskogen. I den ljusa hallen finns plats för avhängning samt ingång till rymlig klädkammare. Stort och fräscht duschrum som är utrustat med tvättmaskin, torktumlare med praktisk bänk ovan samt dusch med glasvägg. Vidare erbjuds ett modernt och stilrent kök med släta vita luckor och en härlig utsikt mot grönska. Köket är fullt utrustat och har öppen planlösning mot matplats och vardagsrum där det också finns utgång till uteplats med morgon- och förmiddagssol. Till sist finns ett fint sovrum med harmoniska varmgråa väggar samt två garderober för förvaring. Lägenheten har genomgående ljusa och fina ytskikt och de höga fönstren och den generösa takhöjden bidrar till härlig känsla av ljus och rymd. Praktiskt belägen vid entrén finns förrådet på ca 2,5-3 kvm. Parkeringen finns också nära till hands och köparen kan överta säljarens p-plats direkt vid inflyttning (avgiften på 350 kr tillkommer). På entrésidan av huset finns vacker natur med björkskog och grönskande park med rogivande vattendrag och vackert fågelkvitter. I Brf BoKlok Klyvaren bor ni i genomtänkta bostäder uppförda i trä där miljöaspekten fått vara delaktig redan under planeringsstadiet. Byggnationen ger upphov till betydligt mindre klimatpåverkan och de är också energieffektiva. I Knivsta har ni närhet till det mesta med ypperliga kommunikationer och utmärkt pendlarläge till Stockholm, Arlanda och Uppsala. Till tågstationen promenerar ni härifrån på endast några minuter och det går snabbt att ta sig ut på E4:an för vidare transport. Ica Kvantum bor du nära på granne med och i området finns allehanda servicemöjligheter med bl a blomsterhandel, optiker, frisörer, butiker och systembolag. Det finns goda möjligheter för den idrottsintresserade och läget är mycket naturnära med fina strövområden i direkt anslutning till bostaden. Några minuter med cykel tar er till naturen och sjön Valloxen med fint kommunalt bad. Välkommen till Lertagsvägen 37 C!

  • Premium
  • Uteplats
Hamre 225, Husby-Långhundra, Knivsta kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00
Hamre 225, Husby-Långhundra, Knivsta kommun, bild 2
Hamre 225, Husby-Långhundra, Knivsta kommun, bild 3

Hamre 225

Tomt
Husby-Långhundra, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
875 000 kr
2 472 m² tomt

Drömmer du om att bygga hus med lantligt läge, nära service och med utmärkt pendlarläge? Nu finns möjlighet att förverkliga husdrömmen i Hamre. Här finner ni en vackert belägen skogstomt i sluttning om 2.472 kvm som inte är knuten till någon husleverantör utan fri för köparen att bygga vilket hus man vill på, så länge man erhåller bygglov. Förhandsbesked finns - se under Dokument och Länkar. En stor fördel med att bygga ett nytt hus är att det inte är någon fastighetsavgift i 15 år samt att man får utforma huset enligt egna önskemål så klart! Här bor man med ca 5 km till 24/7 öppna Livs butiken vid rondellen vid väg 77, där även en bensinstation finns och ytterligare några få minuter bort finner ni även Långhundra förskola och skola (F-åk 6). Detta samtidigt som du bor med naturen inpå knuten och får njuta landsbygdens lugn och ro, hållplats för skolskjuts finner ni ca 200 m från fastigheten. På tomten finns ett äldre fritidshus som får ses som obrukbart. Se gärna länkarna (finns under Dokument och Länkar) - Helikoptervy ; för att uppleva ytterligare en dimension av området, tomten och naturen kring Hamre. - 3D-visning ; för att uppleva tomten från marknivå. Tomten har ett fint läge längs en mindre väg i vacker miljö. Tomten ligger i en inbjudande skogsbacke och har en tilltalande kuperad form. Enligt förhandsbesked kan man bygga antingen en enplans- eller 1,5 plans villa på den nedre delen av tomten eller varför inte nyttja nivåskillnaden som finns på tomten högre upp och bygga ett suterränghus. Ladda ner förhandsbesked lunder Dokument och Länkar och läs mer i bifogade filen med information om vad man ska tänka på vid byggnation från Knivsta Kommun. El finns intill fastigheten, anslutningsavgift bekostas av köparen. Som köpare anlägger man lämpligen ett enskilt avlopp i form av en 3-kammarbrunn med infiltration alt. ett minireningsverk samt borrar en brunn för vatten på den egna fastigheten. I närområdet finns det fina promenadvägar och stigar samt även hästar och kor som skapar en härlig lantlig känsla. För den hästintresserade finns det även flera stall och ridanläggningar och för den golfintresserade finns flera golfbanor i närheten, bl.a Johannesberg GK, Skepptuna GK, Grönlund GK, Burviks GK och International Golf Club. Knivsta kommun är en snabbt växande kommun med full service för sina invånare med vacker natur och här finns såväl Valloxen, Edasjön och Mälaren. Här bor du med förträffligt pendlarläge, 3 km till väg 273 som leder till Arlanda och Almunge samt ca 5 km till rondellen vid väg 77 som smidigt leder till Knivsta respektive Norrtälje och endast ca 20 min bort finner ni påfarten till E4:an. Med tåg från Knivsta station tar det 29 min till Stockholm, 9 min till Arlanda och 9 min till Uppsala. Om ni vill så går det bra att åka ut och titta på tomten själva. Se Till Salu-skylt och parkera på den lilla parkeringen precis nedanför tomten. Ta gärna med fastighetskartan som finns i annonsen under dokument eller kontakta mäklaren för att anmäla intresse och för att få svar på frågor! Hör gärna av er vid frågor?

  • Premium
Forsbyvägen 10C, Centrala Knivsta, Knivsta kommun

Forsbyvägen 10C

Lägenhet
Centrala Knivsta, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
1 075 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3/3
1 539 kr/mån
43 000 kr/m²

Välkommen in i denna nyrenoverad lägenhet om 25 kvadratmeter högst upp i huset! Bostaden utgörs av ett rum och kök som tillsammans bildar en luftig och hemtrevlig bostad där ljuset skapar en lättsam känsla mellan rummen. Den inbjudande hallen har två inbyggda garderober och ger ett gott första intryck av denna bostad. Därefter hittar vi ett fräscht kök och ett stort och lättmöblerat allrum med stora fönster för härligt ljusinsläpp och trevlig utsikt. Här finns plats för både soffa, matbord och säng. Duschrummet är helt nyrenoverat - litet men mycket funktionellt och har toalett, duschhörna med smarta vikdörrar i glas samt handfat. Denna bostad är perfekt för dig som letar efter ditt första boende! På Forsbyvägen 10C i Knivsta är det lätt att trivas – här bor du centralt och med Knivsta station som enbart ligger en promenad på 6 minuter bort. I området finns även sjön Valloxen, matbutiker, skolor, och bra kommunikationer till Uppsala, Norrtälje, Arlanda och Stockholm. Den välskötta föreningen har god ekonomi och miljötänk. Solpaneler installerades under 2020 vilket bidrar till minskad miljöpåverkan i det långa loppet.

Vårsångsvägen 2B, Centrala Knivsta, Knivsta kommun

Vårsångsvägen 2B

Villa
Centrala Knivsta, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
4 475 000 kr
115 + 17 m²
5 rum
530 m² tomt

Enplansvilla med garage och inglasat uterum med lugnt läge i populärt villaområde! I lugnt och barnvänligt läge i Knivsta erbjuds nu denna välskötta enplansvilla med garage och inglasat uterum i populärt villaområde! Här finns fyra sovrum, två badrum, gäst WC och trevliga sällskapsytor. Energiklass B ger låga driftskostnader. Ni välkomnas först in i det inglasade rummet för att sedan komma till den ljusa och praktiska hallen. Vidare in kommer den inre hallen, där det finns ytor för ytterligare förvaringsmöjligheter i garderob. Från inre hallen når man husets alla delar, såsom ett trevligt kök med stor matplats, tvättstuga och ett relaxrum med badkar. Mellan kök och matplats finns ett praktiskt skafferi. På den andra sidan av huset finns det stora rymliga vardagsrummet med öppen spis och stora fönsterpartier som ger gott om ljusinsläpp. Här erbjuds också ett duschrum med skön golvvärme samt fyra sovrum. Huset är genomgående välskött med ljusa ytskikt. Vid husets entré på framsidan finns det stora inglasade rummet med gott om plats för många gäster. På tomten finns ett växthus och flera platser att slå sig ner på. Markisen på garagets långsida ramar fint in grillplatsen. På husets baksida, med altandörr från det största sovrummet, finns en trevlig uteplats med trall i fint västerläge. SE GÄRNA LÄNKEN Helikoptervy under huvudbilden eller under dokument & länkar för att uppleva ytterligare en dimension av Vårsångsvägen 2B och närområdet samt Valloxen innan ni bokar in er på visning! Här bor ni i lugnt och barnvänligt område med närhet till skog, natur och badplats, med direkt närhet till förskolor och skolor men ändå bara en kort promenad till Knivsta centrum som kan erbjuda all tänkbar service. Till tågstationen tar du dig på bara några minuter och för er som pendlar med bil når ni lätt E4-ans på- och avfart. Välkommen till Vårsångsvägen 2B!

  • Energieffektiv
Stenängen 1:4, Östuna, Knivsta kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00

Stenängen 1:4

Tomt
Östuna, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
1 150 000 kr
2 254 m² tomt

Nu finns möjlighet att förverkliga husdrömmen i Stenängen, Östuna Knivsta! Här kan du bygga med vackert, högt och lantligt läge med vidsträckt utsikt i vackra omgivningar i anslutning till skogsparti med utmärkt pendlarläge! Här bor man med ca 25 min från Uppsala och 15 min från Knivsta centrum med tågstation och all tänkbar service och skolor. Detta samtidigt som du bor med naturen inpå knuten och får njuta av landsbygdens lugn och ro. Plan och lättbyggd tomt i mitten av de tre tomterna om 2 254 kvm utanför detaljplanerat område vilket innebär en relativ god frihet när du planerar att bygga. Tomten är inte är knuten till någon husleverantör utan fri för köparen att bygga vilket hus man vill på, så länge man erhåller bygglov. En stor fördel med att bygga ett nytt hus är att det inte är någon fastighetsavgift i 15 år samt att man får utforma huset enligt egna önskemål så klart! För att titta på tomten så kör man upp på den privata vägen (från väg 1055) som är körbar idag. Vägen kommer vara helt färdig inom kort och kommer delas med de andra två tomterna Stenängen 1:3 och 1:5 som säljs parallellt. Fastigheten Stenängen 1:4 är mitten-tomten av de 3 till salu. Ladda ner förhandsbesked under dokument och läs mer i bifogade filen med information om vad man ska tänka på vid byggnation från Knivsta Kommun och det uppländska landskapet. Som köpare anlägger man lämpligen ett enskilt avlopp i form av en 3-kammarbrunn med infiltration alt ett minireningsverk samt borrar en brunn för vatten på den egna fastigheten. Fiber genom IP-Only finns i området och el finns i närheten av tomterna - anslutningsavgifter bekostas av köparen. Förhandsbesked från kommunen finns för fastigheten. Se bilaga. --- SE GÄRNA LÄNKEN - Helikoptervy - för att uppleva ytterligare en dimension av området, tomten och naturen kring Stenängen! --- Knivsta kommun är en snabbt växande kommun med full service för sina innevånare med vacker natur och här finns såväl Valloxen, Edasjön och Mälaren. Här bor du med förträffligt pendlarläge intill väg 77 som leder till Knivsta och Uppsala via påfarten till E4:an. Med tåg från Knivsta station tar det 29 min till Stockholm, 9 min till Arlanda och 9 min till Uppsala. Om ni vill så går det bra att åka ut och titta på tomten själva. Se "Till Salu"-skylt och kör upp på den nyanlagda vägen nedanför tomterna. Ta gärna med fastighetskartan som finns i annonsen under dokument eller kontakta mäklaren för att anmäla intresse och för att få svar på frågor! Varmt välkomna att maila eller ringa för intresseanmälningar och ytterligare information! Mvh Andreas & Henrik

  • Plus

Visar alla 7