Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Henrik Larsson

Henrik Larsson

Om mig

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2011 och förmedlar hus, radhus och bostadsrätter liksom tomter och fritidshus. I grunden är jag civilekonom och har 14 års tidigare erfarenhet från att ha arbetat på bank. Varje försäljning genomför jag med ett professionellt tillvägagångssätt för att alla involverade parter ska känna en stor trygghet. Målet som driver mig vid varje försäljning är att mina kunder har ett leende på läpparna när papperna skrivs på, och vill rekommendera mig vidare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Knivsta Ekeby 1:380, Knivsta, Knivsta kommun
Knivsta Ekeby 1:380, Knivsta, Knivsta kommun, bild 2
Knivsta Ekeby 1:380, Knivsta, Knivsta kommun, bild 3

Knivsta Ekeby 1:380

Tomt
Knivsta, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
1 475 000 kr
2 129 m² tomt

Nu finns möjlighet att förverkliga husdrömmen på landet i Knivsta! Vi förmedlar sammanlagt sju tomter som Knivsta kommun säljer. Två av tomterna ligger i Nytorp varav denna tomt Knivsta Ekeby 1:380 ligger intill tomten Knivsta Ekeby 1:381. Endast ca 500 meter bort i Skäggesta ligger de fem andra tomterna. Här kan du bygga med attraktivt lantligt läge med fin utsikt i vackra omgivningar i anslutning till skog och ängar med utmärkt pendlarläge! Här bor man med ca 5 min från Knivsta C med tågstation och all tänkbar service och skolor. Detta samtidigt som du bor med naturen inpå knuten och får njuta av landsbygdens lugn och ro. Knivsta Ekeby 1:380 är en lätt kuperad tomt om 2 129 kvm utanför detaljplanerat område vilket innebär en relativ god frihet när du planerar att bygga. Tomten är inte är knuten till någon husleverantör utan fri för köparen att bygga vilket hus man vill på, så länge man erhåller bygglov. En stor fördel med att bygga ett nytt hus är att det inte är någon fastighetsavgift i 15 år samt att man får utforma huset enligt egna önskemål så klart! För att titta på tomten så kör man av från väg 1045 mot Nytorp. Följ vägen ca 400 meter så ligger tomterna på höger sida. Mitt emot fyra hus. Ladda ner förhandsbesked under dokument och läs mer i bifogade filen med information om vad man ska tänka på vid byggnation från Knivsta Kommun och det uppländska landskapet. Som köpare anlägger man och bekostar själv lämpligen ett enskilt avlopp i form av en 3-kammarbrunn med infiltration alt. ett minireningsverk samt borrar en brunn för vatten på den egna fastigheten. Fiber genom IP-Only finns i området och el finns i närheten av tomterna - anslutningsavgifter bekostas av köparen. Förhandsbesked från kommunen finns för fastigheten. Se bilaga. Fastigheten säljs med följande köpevillkor - kommunstyrelsens godkännande --- SE GÄRNA LÄNKEN - Helikoptervy - för att uppleva ytterligare en dimension av området, tomten och naturen kring Tagsta! ---

  • Premium
Trunsta 25, tomt 3, Knivsta, Knivsta kommun
Trunsta 25, tomt 3, Knivsta, Knivsta kommun, bild 2
Trunsta 25, tomt 3, Knivsta, Knivsta kommun, bild 3

Trunsta 25, tomt 3

Tomt
Knivsta, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
1 700 000 kr
2 535 m² tomt

Förhandsbesked finns för byggnation om enbostadshus i 1 - 1 1/2 plan. Tomten är inte knuten till någon husleverantör. Säljaren ombesörjer att vatten och avlopp finns framdraget till tomtgränsen. Köparen får betala självkostnadspris för detta, och kostnaden beräknas inte överstiga 150.000 kr per tomt. Ett, för sex avstyckade tomter, gemensamt enskilt avlopp i form av minireningsverk kommer att anläggas samt brunn borras för enskilt vatten. Som köpare ansvarar man själv för kostnader att anlägga ledningar till sitt hus från anslutningspunkten vid tomtgränsen. Servitut ombesörjs av säljaren. Fiber genom IP-Only samt el finns draget i närheten av fastigheten, anslutning ombesörjs och bekostas av köparen. Tomten ligger utanför detaljplanerat område. Bostadshusen ska enligt förhandsbeskedet utformas i 1- 1 1/2 plan och i övrigt harmonisera i färg och material med omgivande bebyggelse. Bostadshus och eventuella komplementbyggnader ska placeras så att varje byggnad anpassas efter den enskilda tomtens topografi och förutsättningar för att undvika sprängning av berg och uppfyllnader. Marken ska anordnas så att nivåskillnad mellan tomtmark och åkermark utformas som en naturlig och flack slänt. Placering och utformning hanteras i ansökan för bygglov. Se gärna råd under info "bygga på landet". Befintlig bebyggelse kommer att rivas och väg anläggas från infarten vid Trunstavägen. Ladda ner förhandsbesked under dokument och läs mer i bifogade filen med information om vad man ska tänka på vid byggnation från Knivsta Kommun. Gemensam infart från genomfartsväg finns och en fortsatt väg ska ge access till tomten. Servitut och ev. GA ombesörjs av säljaren. Kostnad för underhåll av väg kommer att delas med intilliggande fastigheter. * SE GÄRNA LÄNKEN - Helikoptervy - och upplev ytterligare en dimension av området, tomten och naturen kring Trunsta.* Om ni vill så går det bra att åka ut och titta på tomten själv. Ta på bra skor och ta med förrättningskartan som finns i annonsen under dokument eller kontakta mäklaren för att anmäla intresse och för att få svar på frågor! Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning på plats!

  • Premium
Morängatan 50 F, Alsike, Knivsta kommun
Morängatan 50 F, Alsike, Knivsta kommun, bild 2
Morängatan 50 F, Alsike, Knivsta kommun, bild 3

Morängatan 50 F

Lägenhet
Alsike, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
2 175 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/2
5 340 kr/mån
32 955 kr/m²

Mycket fin och modern 3:a belägen i lugnt och barnvänligt område i Alsike. Här har ni naturen utanför dörren och närhet till förskolor, skolor, service och kommunikationer. Lägenheten är belägen på våning två med stor terrass med eftermiddag- och kvällssol. Välkomnade hall med stor öppning mot det generösa vardagsrummet. Mellan kök och vardagsrum är det öppen planlösning som skapar trevliga sällskapsytor. Köket har hög standard, bra förvaring och praktiska arbetsytor. Stora fönsterpartier i vardagsrummet ger fint ljusflöde. Värmen i lägenheten kommer via kornischer ovan fönstren, varför det inte finns några element vilket gör lägenheten lättmöblerad, .Vidare finns två rymliga sovrum med bra förvaring i bägge rum. Rymligt helkaklat badrum med komfortgolvvärme (el), kombinerad tvättmaskin/torktumlare och dusch. En bostad i mycket fint skick och den generösa takhöjden om ca 2,70 m ger bostaden en luftig och rymlig känsla. Ett isolerat förråd hör till bostaden och ligger under bostadens altan samt en parkeringsplats med el-plint som kostar 400 kr/mån. Området är lugnt och barnvänligt och det finns en trevlig radhuskänsla. Intill föreningen finns en fin lekpark som omges av skog. I direkt närhet finns också elljusspår, naturreservatet Gredelby hagar med stigar, vandringsleder och fina picknickställen. I närheten finns också förskolor och skolor, mataffärer och service. Intill föreningen finns också kommunikationer som tar er till Uppsala smidigt. Pendlar ni med bil finns E4:ans på- och avfart någon minut bort.

  • Premium
  • Balkong
Centralvägen 38, Knivsta, Knivsta kommun
Centralvägen 38, Knivsta, Knivsta kommun, bild 2
Centralvägen 38, Knivsta, Knivsta kommun, bild 3

Centralvägen 38

Lägenhet
Knivsta, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
1 195 000 kr
32 m²
1 rum
vån 4/4
3 392 kr/mån
37 344 kr/m²

Välkommen till en stilren och kvadratsmart 1:a med hotellkänsla där planlösningen är noggrant planerad och varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. En bostad med optimal planlösning och härligt ljusinsläpp belägen på gaveln högst upp i huset med hiss från markplan. Perfekt lya för dig som är student, ska flytta hemifrån eller behöver en övernattningslägenhet. Planlösningen är väl genomtänkt med integrerade vitvaror i köket, inbyggda garderober samt ett praktiskt sängskåp som ger dig extra golvyta när du inte behöver använda den. I rummet går det utmärkt att möblera med både matplats, vardagsrumsdel samt sovplats och du når även den mysiga balkongen härifrån med utsikt över föreningens fina innergård. I badrummet finns dusch, tvättmaskin och torktumlare. Från bostaden tar du dig enkelt till Knivsta centrum med dess bredda utbud. Här erbjuds all tänkbar service så som matbutiker, apotek, gym, systembolag, restauranger, bibliotek samt även simhall. För dig som pendlar är Knivsta mycket välplacerat, oavsett om du ska resa norr- eller söderut. Från Knivsta station tar du dig vidare till Stockholm Central på 29 minuter, Arlanda på 8 minuter och till Uppsala Centralstation på ca 9 minuter. För dig som pendlar med bil tar det dig endast ett par minuter från bostaden till E4:ans påfarter. Varmt välkommen att kontakta Länsförsäkringar Fastighetsförmedling för mer information. Missa inte vår visningsdag för 1:or den 9/6 då köparen får en stylingrådgivning för bostaden på köpet. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Centralvägen 38, Centrala Knivsta, Knivsta kommun

Centralvägen 38

Lägenhet
Centrala Knivsta, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
1 095 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/5
3 392 kr/mån
34 219 kr/m²

Välkommen till denna stilrena och kvadratsmarta 1:a med hotellkänsla där planlösningen är noggrant planerad och varje kvadratmeter utnyttjas maximalt! Här erbjuds en lägenhet med balkong, ypperlig förvaring och ett stenkast från centrum och tågstationen! Lägenhetens planlösning fördelar sig på en entré i ljus och möblerbar hall med gott om förvaringsmöjligheter i flera garderober samt plats för hatthylla, skoställ och byrå, rymligt och fräscht duschrum med duschvägg i glas och tvättmaskin. Vidare finner ni ett rum med öppen planlösning där det ryms både soffa, säng och matmöbler. Här finns utmärkta förvaringsutrymmen i platsbyggda garderober, skåp och snygg mediamöbel. Längst in finner ni ett stilrent och fullt utrustat kök med moderna luckor i grå dov ton och ett fantastiskt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet med skjutdörrar som går från tak till golv längs hela väggen. Härifrån leds ni ut till balkongen med morgon- och förmiddagssol och utsikt över föreningens lummiga innergård. Lägenheten är i genomgående bra skick med ljusa ytskikt, vitmålade väggar och vitlaserat furugolv. Brf Eda 1 är en välskött förening med stabil ekonomi. På föreningens trevliga innergård finns träd, buskar och planteringar samt bänkar att slå sig ner vid och grillmöjligheter under sommarhalvåret. Det finns även en mycket fin föreningslokal som går att hyra. Husen har hiss från markplan och gemensam tvättstuga för de som inte vill ha tvättmaskin i lägenheten. Till varje lägenhet hör också ett förråd i markplan. SE GÄRNA LÄNK: Helikoptervy under huvudbilden eller under dokument & länkar för att uppleva ytterligare en dimension av Knivsta innan ni bokar in er på visning! Här bor ni med perfekt pendlarläge ett stenkast från Knivsta centrum med all tänkbar service och tågstationen med utmärkta kommunikationer till Stockholm, Arlanda och Uppsala. Samtidigt har ni naturen nära med strövområden, naturreservat och vandringsleder. I Knivsta finns det flera bad såsom sjön Valloxen och Mälaren där det vintertid blir fin skridskois. Varmt välkommen att kontakta Länsförsäkringar Fastighetsförmedling för mer information. Missa inte vår visningsdag för 1:or den 9/6 då köparen får en stylingrådgivning för bostaden på köpet. Varmt välkommen till Centralvägen 38!

  • Balkong
Hamre 225, Husby-Långhundra, Knivsta kommun
Hamre 225, Husby-Långhundra, Knivsta kommun, bild 2
Hamre 225, Husby-Långhundra, Knivsta kommun, bild 3

Hamre 225

Tomt
Husby-Långhundra, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
875 000 kr
2 472 m² tomt

Drömmer du om att bygga hus med lantligt läge, nära service och med utmärkt pendlarläge? Nu finns möjlighet att förverkliga husdrömmen i Hamre. Här finner ni en vackert belägen skogstomt i sluttning om 2.472 kvm som inte är knuten till någon husleverantör utan fri för köparen att bygga vilket hus man vill på, så länge man erhåller bygglov. Förhandsbesked finns - se under Dokument och Länkar. En stor fördel med att bygga ett nytt hus är att det inte är någon fastighetsavgift i 15 år samt att man får utforma huset enligt egna önskemål så klart! Här bor man med ca 5 km till 24/7 öppna Livs butiken vid rondellen vid väg 77, där även en bensinstation finns och ytterligare några få minuter bort finner ni även Långhundra förskola och skola (F-åk 6). Detta samtidigt som du bor med naturen inpå knuten och får njuta landsbygdens lugn och ro, hållplats för skolskjuts finner ni ca 200 m från fastigheten. På tomten finns ett äldre fritidshus som får ses som obrukbart. Se gärna länkarna (finns under Dokument och Länkar) - Helikoptervy ; för att uppleva ytterligare en dimension av området, tomten och naturen kring Hamre. - 3D-visning ; för att uppleva tomten från marknivå. Tomten har ett fint läge längs en mindre väg i vacker miljö. Tomten ligger i en inbjudande skogsbacke och har en tilltalande kuperad form. Enligt förhandsbesked kan man bygga antingen en enplans- eller 1,5 plans villa på den nedre delen av tomten eller varför inte nyttja nivåskillnaden som finns på tomten högre upp och bygga ett suterränghus. Ladda ner förhandsbesked lunder Dokument och Länkar och läs mer i bifogade filen med information om vad man ska tänka på vid byggnation från Knivsta Kommun. El finns intill fastigheten, anslutningsavgift bekostas av köparen. Som köpare anlägger man lämpligen ett enskilt avlopp i form av en 3-kammarbrunn med infiltration alt. ett minireningsverk samt borrar en brunn för vatten på den egna fastigheten. I närområdet finns det fina promenadvägar och stigar samt även hästar och kor som skapar en härlig lantlig känsla. För den hästintresserade finns det även flera stall och ridanläggningar och för den golfintresserade finns flera golfbanor i närheten, bl.a Johannesberg GK, Skepptuna GK, Grönlund GK, Burviks GK och International Golf Club. Knivsta kommun är en snabbt växande kommun med full service för sina invånare med vacker natur och här finns såväl Valloxen, Edasjön och Mälaren. Här bor du med förträffligt pendlarläge, 3 km till väg 273 som leder till Arlanda och Almunge samt ca 5 km till rondellen vid väg 77 som smidigt leder till Knivsta respektive Norrtälje och endast ca 20 min bort finner ni påfarten till E4:an. Med tåg från Knivsta station tar det 29 min till Stockholm, 9 min till Arlanda och 9 min till Uppsala. Om ni vill så går det bra att åka ut och titta på tomten själva. Se Till Salu-skylt och parkera på den lilla parkeringen precis nedanför tomten. Ta gärna med fastighetskartan som finns i annonsen under dokument eller kontakta mäklaren för att anmäla intresse och för att få svar på frågor! Hör gärna av er vid frågor?

  • Premium
Knivsta Stenängen tomt 3, Östuna, Knivsta kommun
Knivsta Stenängen tomt 3, Östuna, Knivsta kommun, bild 2
Knivsta Stenängen tomt 3, Östuna, Knivsta kommun, bild 3

Knivsta Stenängen tomt 3

Tomt
Östuna, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
1 275 000 kr
2 068 m² tomt

Nu finns möjlighet att förverkliga husdrömmen i Stenängen, Östuna Knivsta! Här kan du bygga med vackert, högt och lantligt läge med vidsträckt utsikt i vackra omgivningar i anslutning till skogsparti med utmärkt pendlarläge! Här bor man med ca 25 min från Uppsala och 15 min från Knivsta centrum med tågstation och all tänkbar service och skolor. Detta samtidigt som du bor med naturen inpå knuten och får njuta av landsbygdens lugn och ro. Plan och lättbyggd tomt om 2 068 kvm utanför detaljplanerat område vilket innebär en relativ god frihet när du planerar att bygga. Tomten är inte är knuten till någon husleverantör utan fri för köparen att bygga vilket hus man vill på, så länge man erhåller bygglov. En stor fördel med att bygga ett nytt hus är att det inte är någon fastighetsavgift i 15 år samt att man får utforma huset enligt egna önskemål så klart! För att titta på tomten så kör man upp på den privata vägen (från väg 1055) som är körbar idag. Vägen kommer vara helt färdig inom kort och kommer delas med de andra två tomterna Stenängen 1:3 och 1:4 som säljs parallellt. Ladda ner förhandsbesked under dokument och läs mer i bifogade filen med information om vad man ska tänka på vid byggnation från Knivsta Kommun och det uppländska landskapet. Som köpare anlägger man lämpligen ett enskilt avlopp i form av en 3-kammarbrunn med infiltration alt ett minireningsverk samt borrar en brunn för vatten på den egna fastigheten. Fiber genom IP-Only finns i området och el finns i närheten av tomterna - anslutningsavgifter bekostas av köparen. Förhandsbesked från kommunen finns för fastigheten. Se bilaga. --- SE GÄRNA LÄNKEN - Helikoptervy - för att uppleva ytterligare en dimension av området, tomten och naturen kring Stenängen! --- Knivsta kommun är en snabbt växande kommun med full service för sina innevånare med vacker natur och här finns såväl Valloxen, Edasjön och Mälaren. Här bor du med förträffligt pendlarläge intill väg 77 som leder till Knivsta och Uppsala via påfarten till E4:an. Med tåg från Knivsta station tar det 29 min till Stockholm, 9 min till Arlanda och 9 min till Uppsala. Om ni vill så går det bra att åka ut och titta på tomten själva. Se "Till Salu"-skylt och kör upp på den nyanlagda vägen nedanför tomterna. Ta gärna med fastighetskartan som finns i annonsen under dokument eller kontakta mäklaren för att anmäla intresse och för att få svar på frågor! Varmt välkomna att maila eller ringa för intresseanmälningar och ytterligare information! Mvh Henrik & Andreas

  • Premium
Forsbyvägen 10C, Centrala Knivsta, Knivsta kommun

Forsbyvägen 10C

Lägenhet
Centrala Knivsta, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
1 075 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3/3
1 539 kr/mån
43 000 kr/m²

Välkommen in i denna nyrenoverad lägenhet om 25 kvadratmeter högst upp i huset! Bostaden utgörs av ett rum och kök som tillsammans bildar en luftig och hemtrevlig bostad där ljuset skapar en lättsam känsla mellan rummen. Den inbjudande hallen har två inbyggda garderober och ger ett gott första intryck av denna bostad. Därefter hittar vi ett fräscht kök och ett stort och lättmöblerat allrum med stora fönster för härligt ljusinsläpp och trevlig utsikt. Här finns plats för både soffa, matbord och säng. Duschrummet är helt nyrenoverat - litet men mycket funktionellt och har toalett, duschhörna med smarta vikdörrar i glas samt handfat. Denna bostad är perfekt för dig som letar efter ditt första boende! På Forsbyvägen 10C i Knivsta är det lätt att trivas – här bor du centralt och med Knivsta station som enbart ligger en promenad på 6 minuter bort. I området finns även sjön Valloxen, matbutiker, skolor, och bra kommunikationer till Uppsala, Norrtälje, Arlanda och Stockholm. Den välskötta föreningen har god ekonomi och miljötänk. Solpaneler installerades under 2020 vilket bidrar till minskad miljöpåverkan i det långa loppet.

Visar alla 8