Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Malmönvägen 48, Malmön, Köpings kommun

Malmönvägen 48

Fritidshus
Malmön, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 795 000 kr
51 m²
3 rum
797 m² tomt

Välkommen hem till Malmönvägen 48 i Köping. Här välkomnas man till en trivsam och ett välomhändertaget fritidshus med året-runt-standard. Nuvarande ägare nyttjar det som permanentboende. Malmönvägen 48 är beläget ett stenkast från Mälarens strandlinje med goda bad och båtmöjligheter. Bostadshuset karaktäriseras av ytskikt i neutrala färgtoner. Renoverat wc/badrum samt funktionellt och praktiskt kök med tillhörande matplats. Rymligt vardagsrum och sovrum, samt gästrum/alternativt matrum. Utvändigt präglas Malmönvägen 48 av en oas i form av gräsmatta och buskage. På Malmön finns campingplatsen Malmöns Camping med säsongsöppen kiosk med diverse livsmedel. Man har även en säsongsöppen restaurang, Café Sjömagasinet. Även ett antal olika badplatser finns i området med sandstrand och brygga. Bebyggelsen på Malmön är ett 100-tal sommarbostäder och många åretruntboende. Malmön avgränsas av Barkaröviken som är ett fågelreservat, på andra sidan viken finns Jägaråsen som tillhör Kungsörs kommun. Malmön är belägen 7 km från Köpings centrum, asfalterad cykelbana finns till centrum. Kommunalt v/a samt fiber indraget! Huset säljes förbesiktigat med dolda fel-försäkring! Välkommen på visning!

Odensvivägen 7A, Nyckelberget, Köpings kommun

Odensvivägen 7A

Lägenhet
Nyckelberget, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
695 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 668 kr/mån
10 000 kr/m²

Välkommen hem till Odensvivägen 7 a i Köping! Här erbjuds en charmig gavellägenhet där varje kvadratmeter utnyttjas. Här bor man bra och bekvämt! Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande och lättmöblerad hall. Det stilrena köket bjuder på bra förvaringsmöjligheter, mörka skåpluckor och plats för matbord och stolar. Man har även ett lätt möblerat vardagsrum med härliga umgängesytor och fint ljusinsläpp samt ett duschrum inrett med kakel och duschplats med vikbara glasdörrar. Två sovrum varav de båda är i kategorin större. Klädkammare. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en rymlig, takbeklädd och ljus balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet. Här bor du vid ett av Nyckelbergets bästa lägen, med den skyddade innergården precis utanför porten. Nyckelbergsskolan ligger en kort promenad bort och Big inn med butiker finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Köping har att erbjuda. Vi ses på visningen!

 • Plus
 • Balkong
Vasagatan 26A, Vasastaden, Arboga kommun
 • Budgivning pågår

Vasagatan 26A

Lägenhet
Vasastaden, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
195 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
5 434 kr/mån
2 671 kr/m²

Välkommen hem till Vasagatan 26A i Arboga! Bostaden består utav tre rum och kök fördelade på 73 kvadratmeter inom föreningen brf Järven i Arboga. Du välkomnas in till en lång hall, ett badrum, två sovrum, kök av äldre standard med plats för matbord & stolar och ett ljust vardagsrum som består av stora fönsterpartier och fint parkettgolv. Från vardagsrummet finns utgång till balkong i soligt läge. Det är genomgående äldre standard som ger dig möjligheten finns att sätta din egen prägel! Bostaden är ljus och ger en hemtrevlig känsla! Denna lägenhet är ursprungligen en 2 r o k och 1 r o k som nu är sammanslagna till en lägenhet. Detta bidrar till en lyxigare känsla i form utav två hallar, en WC och ett badrum. Bostaden är belägen med närhet till strövområden längs med vackra Arbogaån samtidigt som du har närhet till centrum med dess affärer, restauranger mm. Arboga erbjuder dig goda pendlingsmöjligheter med tåg, buss eller bil till större städer såsom Stockholm, Västerås, Eskilstuna och Örebro. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Kihlmansgatan 32B, Skogsbrynet, Köpings kommun

Kihlmansgatan 32B

Lägenhet
Skogsbrynet, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
695 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 343 kr/mån
8 424 kr/m²

Välkommen hem till Kihlmansgatan 32 B! Välskött och trivsam bostadsrättslägenhet invid Skogsgläntan. Bostaden är fördelad på praktiska 82,5 kvadratmeter om 3 r o k, belägen på våning 2 av 3. Du välkomnas till en entréhall med avhängningsmöjligheter till höger, vidare finns två sovrum, ett badrum modell större med tvättmaskin, renoverat kök med gott om plats för matbord & stolar och till sist ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong i soligt läge! Bostaden är belägen med närhet till dagligvaruhandel, skolor men också grönområden. Området är barnvänligt med bland annat lekparker, bra läge för en barnfamilj. Välskött förening! Välkommen på visning!

 • Balkong
Malmönvägen 151, Malmön, Köpings kommun

Malmönvägen 151

Fritidshus
Malmön, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
2 695 000 kr
83 + 13 m²
4 rum
723 m² tomt

Välkommen hem till Malmönvägen 151 i Köping. Här välkomnas man till en väl renoverad och rymlig bostad avsedd för året runt boende, belägen några meter ifrån Mälarens strandlinje vilket innebär att närmare egen strandtomt kan man nästan inte komma! Nuvarande ägare har byggt om bostaden till tre lägenheter där samtliga lägenheter har egen ingång med eget kök och wc/dusch. Samtliga lägenheter är även försedda med wifi/fiber. Perfekta möjligheter till uthyrning! Finns även möjlighet att omdisponera planlösningen till en större enhet! Bostadshuset karaktäriseras av genomgående renoverade ytskikt i neutrala färger, man har även helt renoverade badrum och kök i samtliga lägenheter. Utvändigt har man gjort fina stensättningar, skapat en lättskött oas i form av gräsmatta och buskage. Ny panel och yttertak i form av betongpannor. På Malmön finns campingplatsen Malmöns Camping med säsongsöppen kiosk med diverse livsmedel. Man har även en säsongsöppen restaurang, Café Sjömagasinet. Även ett antal olika badplatser finns i området med sandstrand och brygga. Bebyggelsen på Malmön är ett 100-tal sommarbostäder och många åretruntboende. Malmön avgränsas av Barkaröviken som är ett fågelreservat, på andra sidan viken finns Jägaråsen som tillhör Kungsörs kommun. Malmön är belägen 7 km från Köpings centrum, asfalterad cykelbana finns till centrum. Kommunalt v/a samt fiber indraget! Välkommen på visning!

 • Plus
Pungbovägen 24, Östanås, Köpings kommun

Pungbovägen 24

Lägenhet
Östanås, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
695 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/6
3 842 kr/mån
12 523 kr/m²

Välkommen hem till Pungbovägen 24 på Östanås i Köping! Tilltalande och välplanerad lägenhet om 2 rum och kök där du välkomnas till en rymligt entréhall med avhängningsmöjligheter till vänster och goda förvaringsmöjligheter i form av garderober. Vidare kommer du till ett rymligt sovrum, badrum och vardagsrum med utgång till balkong som har eftermiddag/kvällssol, perfekt att spendera sena sommarkvällar på. Köket är modernt med gott om plats för matbord och stolar. Lägenheten är belägen på våning 3 av 6, hiss finns! Tillhörande vindsförråd och matkällare till lägenheten. Som medlem inom denna förening har du möjlighet att använda föreningens gym! Detta är ett trivsamt och eftersökt område där det är populärt att bo i. Nära till matvaruaffär, skolor och förskolor. Nära centrum med restauranger, butiker, banker m.m. Är man intresserad av att motionera så finns elljusspår i Karlbergsskogen. Bra pendlingsmöjligheter med tåg och buss till större städer som Västerås, Eskilstuna, Örebro och Stockholm. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Slåttervägen 3, null, Köpings kommun

Slåttervägen 3

Villa
Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
2 795 000 kr
128 + 122 m²
5 rum
834 m² tomt

Välkommen hem till Slåttervägen 3 i Köping! Letar du efter en bostad med en öppen och praktisk planlösning som är belägen i ett lugnt område? då har du hittat rätt! Trivsam och välvårdad 1-plansvilla med källare intill attraktiva och omtyckta Marieberg i Köping. Bostadshuset möter framtidens behov med energieffektivt uppvärmningssystem i form av bergvärme samt isolerande 3-glasfönster. Bostaden har genomgått flertalet renoveringar såsom nytt värmesystem, nya fönster samt renoverat wc/badrum. Omdränerad källare och moderniserat kök. Här välkomnas du av väldisponerade ytor. Här erbjuds även en lättskött och insynsskyddad hörntomt med en tillhörande inglasad altan som förlänger årstiderna Bostadshuset består utav en välkomnande entréhall med goda avhängningsytor samt ett ljust och modernt kök med goda förvaringsmöjligheter samt med plats för matgrupp. Vardagsrum med enorma ytor, perfekt för större sammankomster! Går med enkelhet att omdisponera till ytterligare sovrum vid behov. Bostaden består av tre till fyra sovrum med ett rymligt vardagsrum på entréplan. Tillhörande inredd källare med ytterligare sovrum, hobbyrum samt vidbyggt garage. Huset är beläget på stor lummig och delvis insynsskyddad hörntomt. Närhet till förskola, skola, mataffär samt skog och natur. Fiber finns installerat i bostaden. Huset säljes förbesiktigat med dolda fel-försäkring! Välkommen på visning!

Åkerbovägen 17, Östanås, Köpings kommun
 • Budgivning pågår

Åkerbovägen 17

Villa
Östanås, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
2 895 000 kr
113 + 71 m²
7 rum
757 m² tomt

Välkommen hem till Åkerbovägen 17 i Köping! Trivsam och mycket välvårdad 1 ½-plansvilla med källare intill attraktiva och omtyckta Parkenområdet/ Östanås i Köping. Bostadshuset möter framtidens behov med praktiskt och energieffektivt uppvärmningssystem i form av fjärrvärme samt tillhörande isolerglasfönster. Bostaden är genomgående renoverad i form av nytt yttertak, uppvärmningssystem, fönster samt kök och badrum. Delvis omdränerat år 2003. Här välkomnas du av väldisponerade ytor med en öppen planlösning mellan vardagsrum och matrum. Här erbjuds även en lättskött och trivsam trädgårdstomt. Tillhörande altan under tak, modell större. Bostadshuset består utav en välkomnande entréhall med goda avhängningsytor samt ett ljust och modernt kök med goda förvaringsmöjligheter samt med plats för matgrupp. Vardagsrummet modell större med stora sociala ytor. Perfekt för större sammankomster! Flertalet fönsterpartier vilket skapar gott om ljusinsläpp. Från vardagsrummet har man access till matsalen. Bostaden består av tre till fyra sovrum och kök. Tillhörande och delvis inredd källare med ytterligare sovrum, hobbyrum samt dusch , wc, bastudel och tvättstuga. På tomten finns ett isolerat garage med förråd i bakkant. Stenbelagd framsida och uppfart med plats för flertalet bilar. Trädgården är lättskött med buskar, gräs och träd. Östanås är beläget i utkanten av Köping centrum med närhet till förskola, grundskola samt ett flertal lekparker. En kortare promenad bort finns en närbutik, Coop Östanås. Huset säljes förbesiktigat med dolda fel-försäkring! Välkommen på visning!

Hummelbäcksgatan 3B, Centrum, Köpings kommun

Hummelbäcksgatan 3B

Lägenhet
Centrum, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 425 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/3
3 974 kr/mån
15 489 kr/m²

Välkommen hem till Hummelbäcksgatan 3b i Köping! Här välkomnas man till en rymlig bostadsrätt om hela 92 m2 fördelat på 4 r o k. Bostaden är belägen på våning 1 av 3 med stor inglasad balkong med eftermiddag/kvällssol. Det första man möts av i denna bostad är en välplanerad och rymlig hall samt ett fint helrenoverat kök med matplats. Till bostaden hör också ett stort vardagsrum som är bostadens hjärta, med flera fönster som ger generöst med ljusinsläpp. Från vardagsrummet har man även utgång till en rymlig balkong under tak och med eftermiddag/kvällssol vilket ger en härlig känsla. Tre rymliga sovrum samt badrum och en extra wc. Solid förening med låga månadsavgift fn 3 974kr! Det centrala läget är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta. Dessutom är det inte långt till butiker, restauranger samt trevliga promenadstråk och bra kommunikationer. Välkommen på visning!

 • Balkong
Kihlmansgatan 10G, Skogsbrynet, Köpings kommun

Kihlmansgatan 10G

Lägenhet
Skogsbrynet, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
695 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 849 kr/mån
8 424 kr/m²

Välkommen hem till Kihlmansgatan 10 G! - Välskött och trivsam bostadsrättslägenhet med balkong mot grönskande allmänning. Lägenheten är fördelad på praktiska 82,5 m2 om 3 r o k. Helkaklat badrum med vattenburen golvvärme - Modernt och praktiskt kök. Närhet till skog & natur samt skola och mataffär. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Hagavägen 8A, Östanås, Köpings kommun

Hagavägen 8A

Lägenhet
Östanås, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
550 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/6
3 842 kr/mån
10 000 kr/m²

Välkommen hem till Hagavägen 8A - Trivsam bostadsrättslägenhet om 2 rum och kök på populära Östanåsområdet. Beläget på våning 4 av 6 med ljuvlig utsikt över Östanås och Elunds takåsar. Närhet till mataffär, skog & natur samt centrum. Härlig inglasad balkong! Här finns chansen att sätta sin egen prägel! Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Bergslagsvägen 12B, Karlsdal, Köpings kommun

Bergslagsvägen 12B

Lägenhet
Karlsdal, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
675 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
3 664 kr/mån
11 441 kr/m²

Välkommen hem till Bergslagsvägen 12B i Köping! Här erbjuds en genomgående totalrenoverad och välplanerad lägenhet med 2 rum och kök på våning 1 av 3. Lägenheten består av en rymlig hall, ett trevligt vardagsrum med utgång till balkong. Trivsamt och utrustat kök med generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Det centrala läget på Karlsdal är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta du behöver, det är nära till skolor, affärer och matbutik. Köping erbjuder goda pendlingsmöjligheter till större städer som Stockholm, Örebro, Eskilstuna och Västerås! Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Östra Ringvägen 31, Skinnskatteberg, Skinnskattebergs kommun
 • Sön 8 okt

Östra Ringvägen 31

Villa
Skinnskatteberg, Skinnskattebergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
950 000 kr
113 + 114 m²
5 rum
1 138 m² tomt

Välkommen hem till Östra Ringvägen 31 i Skinnskatteberg! Letar du efter en charmig och välplanerad villa som är belägen inom ett lugnt och familjevänligt område? Då har du hittat rätt! Denna villa är fördelad på praktiska 113 kvm boyta och 114 kvm biyta. Här är det bara att flytta in och börja trivas! På entréplan välkomnas du till en inbjudande hall med avhängningsmöjligheter till vänster, vidare finns ett badrum och en toalett som är renoverad cirka år 2020. Här finner du även tre rymliga sovrum och ett stilrent vardagsrum som är hjärtat i bostaden med plats för matgrupp och soffgrupp samt utgång till den mysiga trädgården. Från vardagsrumsfönstret kan du se den vackra sjön Nedre Vättern vilket ger en härlig känsla och är perfekt att avnjuta middagen till. Köket är modernt och renoverat cirka år 2021, även här har du utgång till altanen och gott om plats för matbord och stolar. Källarplanet erbjuder goda möjligheter till dig som är i behov av flera sovrum, vill ha hobbyrum eller för den egna verksamheten. I källaren finns två förråd, pannrum, vedrum, verkstad samt två rum som kan användas som sovrum eller hobbyrum. Här finns även en tvättstuga med tvättmaskin och du får lyxen att ha ett torkrum intill tvättstugan! Det finns en separat ingång till källaren från ett av rummen. En häck omger trädgården vilket ger ett bra insynsskydd. På tomten finns äppelträd, syrenhäckar och andra vackra planteringar samt en damm där du kan starta dagen med ditt morgonkaffe och samtidigt ha utsikt mot sjön Nedre Vättern. Redskapsförråd finns för exempelvis gräsklippare och diverse trädgårdsredskap. Denna villa var tidigare fördelad i två lägenheter som sedan blev sammanslagna. Detta ger dig lyxen att idag ha tillgång till rymliga sovrum, två utgångar till den fina trädgården och två toaletter! Bostaden ger dig goda möjligheter att skapa din alldeles egna idyll. Bostaden är belägen med ett avstånd om cirka 120m till förskola, 500m till närmsta dagliga varuhandel och lekpark. Skärsjöns badplats finns att nå inom 4 km. I Skinnskatteberg finns kollektivtrafik som kan ta dig till Kolsva, Köping, Västerås och större städer. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Plus
Kihlmansgatan 24A, Skogsbrynet, Köpings kommun

Kihlmansgatan 24A

Lägenhet
Skogsbrynet, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
895 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 347 kr/mån
10 848 kr/m²

Välkommen hem till Kihlmansgatan 24 A i Köping. Här välkomnas du till en ljus och välskött bostadsrättslägenhet med välplanerad planlösning belägen på markplan. Bostaden är fördelad på praktiska 82,5 m2 om 3 r o k, och består bland annat av ett nyrenoverat kök och ett nyrenoverat wc/badrum. Rymligt vardagsrum. Altan/soldäck med eftermiddag/kvällssol. Stora fönster som ger ett generöst ljusinsläpp i lägenheten. Ett rogivande sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter i form av en platsbyggd garderobsdel och plats för dubbelsäng. Närhet till centrum, dagligvaruhandel samt skola & dagis. Grönområde med motionsspår. Solid förening. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Kihlmansgatan 22B, Skogsbrynet, Köpings kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag
Kihlmansgatan 22B, Skogsbrynet, Köpings kommun, bild 2
Kihlmansgatan 22B, Skogsbrynet, Köpings kommun, bild 3

Kihlmansgatan 22B

Lägenhet
Skogsbrynet, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
895 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 342 kr/mån
10 848 kr/m²

Välkommen hem till Kihlmansgatan 22B och denna trivsamma & tilltalande lägenhet fördelad på 3 rum och kök om 82,5 välplanerade kvadratmetrar. Lägenheten är genomgående totalrenoverad med helkaklat badrum och topprenoverat kök! Från det högklassiga köket når man balkongen med rogivande utsikt mot lummigt skogsområde. 2 sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten är försedd med stora fönster som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Vardagsrummet är rymligt och beskrivs som den "naturliga samlingspunkten" En trivsam miljö att bjuda över gäster på. Närhet till daglig varuhandel, skola, dagis och centrum. Bostaden är dessutom belägen nära grönområden med motionsspår. Föreningen erbjuder relax och gym som föreningens medlemmar kan hyra! Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Näsby 356, Näsby, Arboga kommun
 • Idag kl 15:00

Näsby 356

Fritidshus
Näsby, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 095 000 kr
49 m²
2 rum
2 920 m² tomt

Välkommen hem till Näsby 356, beläget en kortare cykeltur från Arbogas tätort. Här möts ni av ett trivsamt fritidshus med klassisk röd träpanel och vita knutar, inbäddat i naturskön omgivning med naturområde och lantliv in på knuten. Bostadshuset är utrustat med ett allrum med nyinstallerad vedkamin samt ett rymligt kök med fungerande vedspis samt ett sovrum delvis inredd vind till ytterligare ett sovrum (med lite lägre takhöjd), kanske är det erat nya sommarboende? Bostadshuset kan med fördel även utnyttjas året runt. Bostadshuset har försetts med nytt yttertak, luftvärmepump och fiber. Vatten genom en borrad brunn finns samt avlopp i form av trekammarbrunn. Fastigheten har två fastighetsbeteckningar och ytan på de båda enheterna är 1 390 kvm samt 1 530 kvm, vilket innebär att det finns gott om plats för hobbyintressen såsom odling, trädgård och planteringar. Ett uthus innehållande garage och tidigare inrett utrymme för djurhållning finns. Vedförråd. Näsby är beläget i utkanten av Arboga med en fantastisk natur, många rogivande grönområden och är ni intresserad av naturen och vandra så finns också goda möjligheter att upptäcka omgivningarna till fots. Arboga ån med bad och båt möjligheter når man enkelt, en cykeltur bort. Varmt välkommen att boka tid för visning!

 • Plus
Tallstigen 7, Valskog, Kungsörs kommun

Tallstigen 7

Villa
Valskog, Kungsörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
995 000 kr
83 + 83 m²
3 rum
1 083 m² tomt

Välkommen hem till Tallstigen 7 i Valskog, Kungsör! Här välkomnas man till en tilltalande villa med 50-talscharm i gott skick med fint sällskapsutrymme som bidrar till husets charm och karaktär. Bostaden karaktäriseras av ett rymligt vardagsrum med öppen spis, från vardagsrummet har man utgång till en altan under tak. I köket finns det goda förvaringsmöjligheter och plats för matgrupp. Vidare har man i bostaden två sovrum, badrum med badkar samt en källarvåning med goda förvaringsmöjligheter och ett garage. Tomten är välplanerad och lättskött med uppvuxna buskar, träd och perenna växter. På tomten finns även en friggebod. En bit bort ifrån fastigheten finns Björliden, en idrottsplats i Valskog där man även har startspåret för ett elljusspår om 1,7 km, perfekt för den som tycker om att röra på sig! I Valskog finns pizzeria, delikatessbutik, förskola samt skola för årskurs F-6. Valskog ligger belägen med ca 1 mil från Arboga, lite dryg 1 mil från Köping och ca 1,2 mil från Kungsör vilket bidrar till goda pendlingsmöjligheter. Det finns även kommunikationer med buss där du smidigt kan ta dig till någon av ovan nämnda orterna. Varmt välkommen med din anmälan för visning!

Nyckelbergsvägen 63B, Nyckelberget, Köpings kommun
 • Tor 28 sep kl 16:00

Nyckelbergsvägen 63B

Lägenhet
Nyckelberget, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
795 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 617 kr/mån
11 778 kr/m²

Välkommen hem till Nyckelbergsvägen 63B! Detta är en tre rum och kök på våning 2 fördelad på praktiska 67,5 kvadratmeter. Här finner du två rymliga sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare, modernt kök med plats för matbord & stolar och bra bänkytor. Lägenhetens hjärta är det rymliga vardagsrummet med goda sällskapsytor samt med utgång till den stora balkongen som är utmärkt att spendera sena sommarkvällar på! Renoverad, modern och tilltalande lägenhet med närhet till centrum som erbjuder det mesta du behöver! Runt Nyckelberget finns fina strövområden, samt kortare skogsspår och en lekplats med fotbollsplan. Här bor du trivsamt med närhet till det mesta i Köping såsom centrum, skola, restauranger, dagligvaruhandel och stenkast från Köpings minigolfbana. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Nissastigen 5, Sundänge, Köpings kommun

Nissastigen 5

Tomt
Sundänge, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
395 000 kr
1 773 m² tomt

Välkommen hem till Nissastigen 5, Sundänge utanför Köping! Här välkomnas du till en tomt, för den som vill skapa sitt egna drömboende med perfekt läge mitt i sommaridyllen! Tomten är belägen i ett mycket omtyckt område med badrocksavstånd ned till badplatsen invid Västlandasjön. Sundänge är ett fritidsområde med både permanentbostäder och fritidshus. På området finns bland annat handelsbod, badplats, båtbryggor, minigolf, boulebana, dansbana, grönområden och vägar som alla boende gemensamt äger och underhåller. Idag finns ca 290 fastigheter varav ett 150-tal fastighetsägare bor här permanent. Sedan 2009 är Sundänge anslutet till kommunalt vatten och avlopp och en stor andel av fastighetsägarna har kopplat in detta. Vid tomtgräns har du kommunalt v/a, el och fiber. Det finns en aktiv sommarstugeförening som ordnar midsommarfester, pubaftnar och andra typer av trivselträffar. hittar du bland annat badplatser, dansbana, sommar öppen handelsbod och minigolfbana. I Sundänge finner du lugn och ro, lek och bad... kort sagt - livskvalité! Välkommen att boka in tid för visning!

 • Plus
Kihlmansgatan 24D, Skogsbrynet, Köpings kommun
Kihlmansgatan 24D, Skogsbrynet, Köpings kommun, bild 2
Kihlmansgatan 24D, Skogsbrynet, Köpings kommun, bild 3

Kihlmansgatan 24D

Lägenhet
Skogsbrynet, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
995 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 438 kr/mån
12 061 kr/m²

Välkommen hem till Kihlmansgatan 24D! Letar du efter en bostad som du bara kan flytta in i och börja trivas direkt? Då har du hittat rätt! Detta är en lägenhet som är helrenoverad, allt från ytskikten till kök och badrum! Här har man fantastiskt ljusinsläpp genomgående i lägenheten och ett badrum med utmärkta färgkombinationer. Rymlig hall med klinkergolv vid entrén, spotlights och avhängningsmöjligheter till höger i form av garderober. Vidare finner du två rogivande sovrum, rymligt badrum med tvättmaskin och ett ljust vardagsrum. Köket är renoverat med nya vitvaror, spotlights och så finns det plats för matbord och stolar till vänster längs med fönstret. Från köket har du även utgång till balkong med soligt läge. Föreningen erbjuder relax/spa som föreningens medlemmar kan hyra samt ett gym som medlemmarna kan ta del av. Bostaden är belägen i området Skogsbrynet där du har närhet till daglig varuhandel och skola. Det är cykelavstånd till Köpings stadskärna med bland annat restauranger, butiker och banker. Du erbjuds goda pendlingsmöjligheter från Köping med bil eller kollektivtrafik till större städer som Stockholm, Västerås, Örebro och Eskilstuna. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Bergslagsvägen 6B, Karlsdal, Köpings kommun

Bergslagsvägen 6B

Lägenhet
Karlsdal, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
695 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
4 291 kr/mån
9 789 kr/m²

Välkommen hem till Bergslagsvägen 6B i Köping! Lägenheten består av en praktisk och välplanerad entréhall. Vidare finner man det nyrenoverade köket . Goda arbetsytor och plats för matbord och stolar. Vardagsrum med fönster åt flera väderstreck. God plats för matbord och soffgrupp, perfekt för middagssammankomster. Det centrala läget på Bergslagsvägen intill Karlsdal är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta du behöver, det är inte långt till skolor, kommunikationer, affärer och matbutik. Välkommen på visning!

 • Balkong
Kihlmansgatan 24 A, Skogsbrynet, Köpings kommun

Kihlmansgatan 24 A

Lägenhet
Skogsbrynet, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
750 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 390 kr/mån
9 091 kr/m²

Välkommen hem till Kihlmangatan 24 A- Till denna trivsamma och tilltalande lägenhet fördelad på 3 rum och kök om 82,5 välplanerade kvadratmetrar. Välvårdad och delvis renoverad lägenhet i form av nytt kök och övriga ytskikt. 2 sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten är försedd med stora fönsterpartier som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Vardagsrummet är rymligt och beskrivs som den "naturliga samlingspunkten" En trivsam miljö att bjuda över gäster på. Närhet till dagligvaruhandel, skola, dagis och centrum. Bostaden är dessutom belägen nära grönområden med motionsspår. Föreningen erbjuder relax/spa som föreningens medlemmar kan hyra samt ett gym som medlemmarna kan ta del av. Bostaden är belägen i området Skogsbrynet där du har närhet till daglig varuhandel och skola. Det är cykelavstånd till Köpings stadskärna med bland annat resturanger, butiker och banker. Du erbjuds goda pendlingsmöjligheter från Köping med bil eller kollektivtrafik till större städer som Stockholm, Västerås, Örebro och Eskilstuna. Välkommen på visning!

 • Balkong
Granhammar 312, Granhammar, Kungsörs kommun

Granhammar 312

Villa
Granhammar, Kungsörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 795 000 kr
120 + 84 m²
5 rum
2 128 m² tomt

Välkommen hem till Granhammar 312 i Kungsör! Här välkomnas du till ett lantligt beläget hus med närhet till både Kungsör och Arboga. Bostadshuset är fördelat om 1 1/2 plan med källare och består utav fyra sovrum samt kök och vardagsrum. Från vardagsrummet har man utgång till en härlig altan under tak, med eftermiddagssol. Källarvåningen inrymmer goda förvaringsmöjligheter samt tvättstuga och hobbyrum. Bostadshuset står på en stor trädgårdstomt med träd, buskar och perenna växter. Området runt Granhammar är populära, dels avståndet till Arboga och Kungsör men även för den fina äldre idyll som omger Granhammar. Varmt välkommen att boka in tid för visning!

Ågärdsgatan 2A, Karlsdal, Köpings kommun

Ågärdsgatan 2A

Lägenhet
Karlsdal, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
650 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
4 291 kr/mån
9 155 kr/m²

Välkommen hem till Ågärdsgatan 2a i Köping, här erbjuds en välplanerad och ljus lägenhet vars hemtrevnadskänsla är genomgående i hela bostaden, välkommen till ett hem att trivas i. Lägenheten består av en inbjudande, möblerbar hall, ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Köket är stilrent, renoverat och innehar bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Badrummet har toalett, dusch, handfat samt kombinerad torktumlare/tvättmaskin. Det inbjudande och rogivande sovrummet har goda förvaringsutrymmen i form av garderober med överskåp samt plats för dubbelsäng. Det andra sovrummet ligger med fönster ut mot innergården och fungerar idag som arbetsrum. Det centrala läget här på Karlsdal är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta du behöver, det är inte långt till skolor, kommunikationer, affärer och matbutik. Välkommen på visning!

 • Balkong
Krokgatan 14, Runna, Kungsörs kommun

Krokgatan 14

Villa
Runna, Kungsörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 395 000 kr
162 m²
6 rum
810 m² tomt

Välkommen hem till Krokgatan 14 i Kungsör! Väldisponerad familjevilla om hela 162 m2. Bostaden är belägen i klassiska kvarter i Kungsör. Huset står på en barnvänlig och lättskött trädgårdstomt med välskött gräsmatta med många soltimmar. Bilfri gångväg med gångavstånd till skola och idrottsplats. Gränsar till allmänning med lekpark och pulkabacke. Härlig altan under tak med eftermiddag/kvällssol. Tillhörande carport! Välkommen på visning!

Visar 1 - 25 av 29