Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jeanette Nyqvist

Jeanette Nyqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Granvägen 3, Västanhed, Skinnskattebergs kommun
  • Sön 5 maj

Södra Granvägen 3

Fritidshus
Västanhed, Skinnskattebergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 025 000 kr
59 m²
3 rum
1 762 m² tomt

Välkommen hem till Södra Granvägen 3, Västanhed i Skinnskattebergs kommun! Här välkomnas du till ett fritidshus i god standard som kan användas till året-runt-bostad men som av nuvarande ägare nu nyttjas som ett fritidsboende. Bostadshuset karaktäriseras av rejäla fönsterpartier med gott om ljusinsläpp, fin social yta och vacker utsikt mot den natursköna tomten med glimtar av Hedströmmen. Bostadshuset har en härlig altan med eftermiddagssol samt vedkamin för mysiga kvällar- Luftvärmepump finns! Nuvarande ägare har bland annat låtit byta yttertak, samt fönster till isolerglas och man har även renoverat badrummet. Bostadshuset ligger på en tomt längst in på en återvändsgata, med stora lättskötta grönytor och med badrocksavstånd till avskild brygga och båtplats. I området finns barnvänlig badplats, båtplatser, bollplan, fiske och motionsspår. Gemensamma fester och andra aktiviteter ordnas av Västanheds samfällighet. Ett antal familjer bor i området året runt. Välkommen att boka tid för visning!

  • Plus
Gäddgårdsgatan 6 B, Söder, Arboga kommun
Gäddgårdsgatan 6 B, Söder, Arboga kommun, bild 2
Gäddgårdsgatan 6 B, Söder, Arboga kommun, bild 3

Gäddgårdsgatan 6 B

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
145 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 318 kr/mån
3 494 kr/m²

Välkommen hem till Gäddgårdsgatan 6 b på söder i Arboga! Här välkomnas du till en modern och ljus bostadsrätt om ett rum och kök. Bostaden har en välplanerad planlösning med fina ljusinsläpp från flera fönster, man har en rymlig balkong med soligt läge och ett fullutrustat kök med plats för matbord, perfekt för middagar och bjudningar! Brf Vreten är en stabil bostadsrättsföreningen med ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Omgivningarna runt bostaden är populära, med fem minuters gångavstånd till Arbogas medeltida stadskärna, Järnvägsstationen når man tio minuters gångväg bort och alldeles om hörnet av bostadshuset når man fina promenadstråk runt Arboga ån. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Österled 16A, Söder, Arboga kommun

Österled 16A

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
550 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
5 055 kr/mån
7 857 kr/m²

Välkommen hem till denna charmiga och välplanerade bostadsrättslägenhet som har allt du behöver för en bekväm och social tillvaro. Med sina 70 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för både avslappning och underhållning. Belägen i det centrala och eftertraktade området Söder i Arboga, är detta hem perfekt för dig som vill ha närhet till stadens puls och samtidigt njuta av lugnet. Lägenheten är belägen på det andra våningsplanet, och har ett rymligt vardagsrum där du kan umgås med familj och vänner, samt ett kök med stort utrymme för matgrupp för trevliga bjudningar. Den välplanerade layouten gör att du kan utnyttja varje kvadratmeter optimalt. Med närhet till grönområden och promenadstråk finns det gott om möjligheter till friluftsliv och rekreation. Dessutom har du bekvämt gångavstånd till affärer, restauranger och kollektivtrafik. Välkommen till ditt nya hem där du kan njuta av en centralt belägen, charmig och social tillvaro. Kontakta oss idag för att boka en visning!

  • Balkong
Bäverstigen 2, Stigarna, Köpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bäverstigen 2

Villa
Stigarna, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 895 000 kr
129 + 129 m²
4 rum
1 082 m² tomt

Välkommen hem till Bäverstigen 2, Stigarna i Köping! Här välkomnas du till en rymlig villa med 129 kvm boyta uppförd på 1-plan i vinkel med källare och med byggåret 1970. Bostadshuset karaktäriseras av en gedigen 70-tals interiör, där de flesta väggar och golv andas av den underbara årgången och där planlösningen innebär sociala ytor där plats för umgänge med familj och vänner finns. Fastigheten har varit i samma ägare sedan 1970. Bostadshuset står på en lättskött, insynsskyddad trädgårdstomt med perenna växter, uppvuxna buskar och träd. Perfekt för avkoppling och vila! Bilen parkerar man enklast i dubbelgaraget eller ställer framför på den asfalterade uppfarten. Stigarna är beläget i utkanten av Köping med närhet till förskola, grundskola samt ett flertal lekparker. I slutet av Bäverstigen finns Johannisdalsskogen med belyst motionsspår och en kortare promenad bort finns en närbutik, Coop Östanås. Varmt välkommen att boka tid för visning!

Sundängevägen 17, Sundänge, Köpings kommun

Sundängevägen 17

Fritidshus
Sundänge, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 995 000 kr
80 m²
3 rum
1 794 m² tomt

Välkommen hem till Sundängevägen 17 i Sundänge, utanför Köping! Här välkomnas man till ett boende som ombyggt och tillbyggt med en standard för år 2011 där allt är anpassat för ett året runt boende. Huset är tillbyggt med 30 kvm och i samband med detta valde man att höja takstolarna för den äldre delen av bostadshuset samt låta bygga om den äldre del till att harmoniseras med den nya. Bostaden har ett fantastiskt sällskapsutrymme där kök och allrum samspelar på en stor yta med öppet till nock med närmare 5 meters takhöjd. Med utgång från detta rum når man en fin altan med bra solläge. Två sovrum finns i bostadshuset varav det ena med en walk in closet. I bostadshuset finns även ett modernt badrum. Fastigheten är ansluten till fibernätet samt det kommunala vatten och avloppsnätet. Huset värms upp genom en luftvärmepump alt vedkamin. Till fastigheten hör även en gäststuga med plats för övernattande gäster samt med pentry, bastu, dusch och tvättmöjligheter. Tre redskapsbodar finns även på tomten. Bostadshuset står på en lummig trädgårdstomt med gott om buskar, träd och perenna växter. Från tomten har man nära till badmöjlighet i närliggande sjö samt så har man gångavstånd till samfällighetens iordningsställda badplats där även båtmöjlighet ges. Vid badplatsen och vidare runt om i området har samfällgheten irodningställt en trevlig strandpromenad som är populär bland de boende. Som boende i Sundänge är du också medlem i Västlanda samfällighetsförening. Samfälligheten är välskött och aktiv med en härlig gemenskap, stort utbud av gemensamma aktiviteter och ständigt fokus på förbättringsåtgärder för området som helhet! Varmt välkommen på visning!

Munkgatan 19, Söder, Arboga kommun

Munkgatan 19

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
325 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 182 kr/mån
6 075 kr/m²

Välkommen hem till Munkgatan 19 i Arboga och denna trivsamma och välplanerade tvårumslägenhet med närhet till Arbogas stadskärna. Bostaden består utav en entréhall med klädkammare. Sovrum med plats för dubbelsäng. Duschrum med egen tvättmaskin. Vardagsrum och kök med öppning emellan i form av bardisk, från vardagsrummet har man även utgång till balkong under tak! Brf Munken i Arboga är en stabil bostadsrättsförening med ständig fokus på förbättringar för sina medlemmar. Bostaden är attraktivt belägen med närhet till det bästa Arboga har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Invid bostaden finns vackra promenadstråk runt Arbogaån som ligger ett stenkast från bostaden, Arboga centrum med dess bevarade stadskärna i trä finns en kortare promenad bort och Järnvägsstation finns på en 10 minuters promenad bort. Välkommen på visning!

  • Balkong
Vretvägen 38, Norr, Arboga kommun

Vretvägen 38

Radhus
Norr, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
1 895 000 kr
145 m²
5 rum
407 m² tomt

Välkommen hem till Vretvägen 38 i Arboga! Här välkomnas du till en rymlig familjevilla om 145 kvm fördelat på fem rum och kök, belägen på en insynsskyddad hörntomt i utkanten utav bostadsområdet. Bostaden karaktäriseras av en genomtänkt planlösning med goda sociala ytor där vardagsrum och kök vävs samman via en praktisk köksö, perfekt för umgänge! I anslutning vardagsrummet finner vi även en utgång till det ombonade uterummet som förlänger årets alla årstider. På nedervåningen finns även två sovrum varav ett används till tv rum idag. På övervåningen finns ett duschrum, samt två stora sovrum varav det ena egentligen har varit två sovrum. Bostadshuset står på en lättskött trädgårdstomt med många möjligheter och med fint läge mot allmänning. I trädgården finns en redskapsbod samt ett mindre förråd för redskap och dylikt. I anslutning till bostadshuset entré finns även två förråd och vid områdets bilentré hör ett garage till samt med ytterligare goda möjligheter att parkera sin bil. Bostadskvarteret innehåller många barnfamiljer och är populärt att bosätta sig i som familj då det finns lekplatser, gemensamma ytor samt större grönområden. I närområdet finner man också förskola, skola samt matbutik och en bit bort från området finns skogsspår för den som gillar att motionera. Från Arboga kan man ta sig enkelt med tåg till större städer såsom Örebro, Eskilstuna samt Västerås och Stockholm. Välkommen att boka tid för visning!

Österled 3A, Söder, Arboga kommun

Österled 3A

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
350 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
4 158 kr/mån
6 731 kr/m²

Välkommen hem till Österled 3A på söder i Arboga! Här välkomnas du till en modern och ljus bostadsrätt om två rum och kök fördelade på 52 kvadratmeter. Bostaden har en välplanerad planlösning med fina ljusinsläpp från flera fönster, man har en rymlig balkong med soligt läge och ett fullutrustat kök. Yteffektiv lägenhet med bra funktionalitet. Kök och badrum är helrenoverade år 2020 samt alla ytskikten i lägenhet vilket sätter en bra standard på lägenheten. Brf Vreten är en stabil bostadsrättsföreningen med ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Omgivningarna runt bostaden är populära, med fem minuters gångavstånd till Arbogas medeltida stadskärna, Järnvägsstationen når man tio minuters gångväg bort och alldeles om hörnet av bostadshuset når man fina promenadstråk runt Arbogaån. Välkommen på visning!

  • Balkong
Stora Kyrkogatan 5, Centrum, Köpings kommun

Stora Kyrkogatan 5

Lägenhet
Centrum, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
300 000 kr
107 m²
5 rum
vån 1/3
5 369 kr/mån
2 804 kr/m²

Välkommen till Stora Kyrkogatan 5, ett stenkast bort från Stora torget mitt i Köping! Nu ges en unik chans att förvärva denna rymliga bostadsrättslokal, belägen med ett gavelläge med stora fönsterpartier som skänker gott om ljusinsläpp och skapar möjlighet att synas. Lokalens yta om totalt 107 kvm (föreningens information) gör lokalen väldigt formbar och möjliggör för flera olika användningsområden, vilket ger en fin möjlighet till olika verksamheter! Såsom kontor, butik eller någon annan verksamhet? Lokalen är idag sammanslagen med grannlokalen och var för sig består de av 107 kvm plus 224 kvm (med månadsavgift om 5 369 kr/mån repsektive 9 558 kr/mån exklusive moms). Det går att förvärva vardera lokalen för sig, då det endast krävs att man sätter igen den dörröppning som man tagit upp lokalerna emellan. Den mindre lokalen har även fått sin huvudentré igensatt, vilket också går att förändra och kanske bygga tillbaka till sitt ursprung? Från lokalen är det bra allmänna kommunikationer då fastigheten ligger näst intill i hjärtat av Köpings centrum, där busshållsplatser finns. Köpings järnvägsstation når man på en 15 minuters promenad. Runt hörnet har vi även Stora torget där det ständligt pågår aktivitet såsom marknader, events och andra jippon. Utanför lokalen finns en rymlig parkeringsplats! Välkommen att boka tid för visning!

Stora Kyrkogatan 5, Centrum, Köpings kommun

Stora Kyrkogatan 5

Lägenhet
Centrum, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
495 000 kr
224 m²
8 rum
vån 1/3
9 558 kr/mån
2 210 kr/m²

Välkommen till Stora Kyrkogatan 5, ett stenkast bort från Stora torget mitt i Köping! Nu ges en unik chans att förvärva denna rymliga bostadsrättslokal, belägen med ett gavelläge med stora fönsterpartier som skänker gott om ljusinsläpp och skapar möjlighet att synas. Lokalens generösa yta om totalt 224 kvm (föreningens information) gör lokalen väldigt formbar och möjliggör för flera olika användningsområden, vilket ger en fin möjlighet till olika verksamheter! Såsom kontor, butik eller kanske för myndighet? Lokalen är idag sammanslagen med grannlokalen och var för sig består de av 107 kvm plus 224 kvm (med månadsavgift om 5 369 kr/mån repsektive 9 558 kr/mån exklusive moms). Det går att förvärva vardera lokalen för sig, då det endast krävs att man sätter igen den dörröppning som man tagit upp lokalerna emellan. Den mindre lokalen har även fått sin huvudentré igensatt, vilket också går att förändra och kanske bygga tillbaka till sitt ursprung? Från lokalen är det bra allmänna kommunikationer då fastigheten ligger näst intill i hjärtat av Köpings centrum, där busshållsplatser finns. Köpings järnvägsstation når man på en 15 minuters promenad. Runt hörnet har vi även Stora torget där det ständligt pågår aktivitet såsom marknader, events och andra jippon. Utanför lokalen finns en rymlig parkeringsplats! Lokalen har använts under lång tid som revisionsbyrå och dessförinnan användes lokalerna av Försäkringskassan. Välkommen att boka tid för visning!

Stora Kyrkogatan 5, Centrum, Köpings kommun
  • Budgivning pågår

Stora Kyrkogatan 5

Lägenhet
Centrum, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
795 000 kr
331 m²
13 rum
vån 1/3
14 928 kr/mån
2 402 kr/m²

Välkommen till Stora Kyrkogatan 5, ett stenkast bort från Stora torget mitt i Köping! Nu ges en unik chans att förvärva denna rymliga bostadsrättslokal, belägen med ett gavelläge med stora fönsterpartier som skänker gott om ljusinsläpp och skapar möjlighet att synas. Lokalens generösa yta om totalt 331 kvm (föreningens information) gör lokalen väldigt formbar och möjliggör för flera olika användningsområden, vilket ger en fin möjlighet till olika verksamheter! Såsom kontor, butik eller kanske för myndighet? Lokalen är sammanslagen med grannlokalen och var för sig består de av 107 kvm plus 224 kvm (med månadsavgift 5 369 kr/mån repsektive 9 558 kr/mån exklusive moms). Det går att förvärva vardera lokalen för sig, då det endast krävs att man sätter igen den dörröppning som man tagit upp lokalerna emellan. Den mindre lokalen har även fått sin huvudentré igensatt, vilket också går att förändra och kanske bygga tillbaka till sitt ursprung? Från lokalen är det bra allmänna kommunikationer då fastigheten ligger näst intill i hjärtat av Köpings centrum, där busshållsplatser finns. Köpings järnvägsstation når man på en 15 minuters promenad. Runt hörnet har vi även Stora torget där det ständligt pågår aktivitet såsom marknader, events och andra jippon. Utanför lokalen finns en rymlig parkeringsplats! Lokalen har använts under lång tid som revisionsbyrå och dessförinnan användes lokalerna av Försäkringskassan. Välkommen att boka tid för visning!

Björkvägen 12, Skillinge, Kungsörs kommun

Björkvägen 12

Villa
Skillinge, Kungsörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 795 000 kr
114 + 20 m²
5 rum
821 m² tomt

Välkommen hem till Björkvägen 12 i Kungsör, här välkomnas ni till ett välskött boende beläget på det populära Skillingeområdet. Länsdeklarerat! Bostadshuset är välplanerat och innehar generös sällskapsyta i form av ett härligt vardagsrum med vackert ljusinsläpp från två väderstreck, invid vardagsrummet finns en portal till ett rum som med fördel kan användas till matsal för den som så önskar, idag nyttjas rummet som ett gästrum. Man har även ett kök med goda förvaringsutrymmen, fin bänk yta och med matplats. Från köket finns det ingång till ett sovrum som har utgång till en altan under tak i behagligt läge med eftermiddagssol. Ytterligare två rymliga sovrum finns i huset, varav ett med egen walk in closet alt barnkammare/kontorsdel? Till bostaden hör två hygienutrymmen och man har en tvättavdelning invid groventrén. Huset är genomgående ljust och harmoniskt med fina materialval i form av matchande golv och neutral ton på väggar, här är det bara att flytta in och trivas. Bostadshuset står på en lummig gaveltomt med lättskötta planteringar, syrener, prydnadsbuskar och fruktträd omgärdat av en grön gräsmatta. För den som är intresserad av odling så finns det gott om utrymme att förädla sina hobbyintressen. Trädgården är omgärdad av ett staket. I områdets närhet finns skola, förskola och gångavstånd till motionsspår samt stadens bagare med varierat utbud. Kungsörs centrum och järnvägsstationen når man på 10 minuters promenad. Varmt välkommen att boka tid för visning!

Kihlmansgatan 12 a, Skogsbrynet, Köpings kommun

Kihlmansgatan 12 a

Lägenhet
Skogsbrynet, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
325 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 743 kr/mån
5 200 kr/m²

Välkommen hem till Kihlmansgatan 12 a i Köping och denna rymliga och välplanerade bostadsrättslägenhet belägen på andra våningen i det trevliga området Skogsbrynet. Med en yta på 62.5 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för både avkoppling och vardagsliv. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet och ett bekymmersfritt boende. Dessutom finns det ett förråd i anslutning till våningsplanet, vilket ger praktisk extra förvaringsmöjlighet. Med närhet till grönområden och natur har du möjlighet till härliga promenader och frisk luft. Samtidigt är det nära till stadens bekvämligheter som affärer, restauranger och kommunikationer. Välkommen till en bekväm och trivsam bostad med en attraktiv balkong och en förening som värnar om trivsel och trygghet.

  • Balkong
Kungsör Fröberga, Torpa, Kungsörs kommun

Kungsör Fröberga

Tomt
Torpa, Kungsörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
295 000 kr
1 705 m² tomt

Välkommen hem till denna friköpta tomt med en yta på 1705 kvadratmeter. Belägen i en naturskön miljö omgärdad av vacker grönska, erbjuder denna tomt en unik möjlighet att skapa ditt drömboende. Med närhet till naturen kan du njuta av lugn och ro samtidigt som du har bekvämt avstånd till närliggande bekvämligheter och samhällsservice. Tomtens storlek ger dig stora möjligheter att förverkliga dina idéer och skapa en trädgård som passar just dina behov. Här finns stor potential för att bygga ett hem som är anpassat efter din livsstil. Om du drömmer om ett naturnära boende med möjlighet till privatliv och utomhusaktiviteter, är denna tomt ett utmärkt val. Ta chansen att forma din dröm och skapa en vacker och funktionell miljö för dig och din familj. Tomten är belägen i närheten utav Torpa, som är ett populärt område bland barnfamiljerna och som ligger några km utanför Kungsörs tätort i riktning mot Eskilstuna.

Nissastigen 5, Sundänge, Köpings kommun

Nissastigen 5

Tomt
Sundänge, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
395 000 kr
1 773 m² tomt

Välkommen hem till Nissastigen 5, Sundänge utanför Köping! Här välkomnas du till en tomt, för den som vill skapa sitt egna drömboende med perfekt läge mitt i sommaridyllen! Tomten är belägen i ett mycket omtyckt område med badrocksavstånd ned till badplatsen invid Västlandasjön. Sundänge är ett fritidsområde med både permanentbostäder och fritidshus. På området finns bland annat handelsbod, badplats, båtbryggor, minigolf, boulebana, dansbana, grönområden och vägar som alla boende gemensamt äger och underhåller. Idag finns ca 290 fastigheter varav ett 150-tal fastighetsägare bor här permanent. Sedan 2009 är Sundänge anslutet till kommunalt vatten och avlopp och en stor andel av fastighetsägarna har kopplat in detta. Vid tomtgräns har du kommunalt v/a, el och fiber. Det finns en aktiv sommarstugeförening som ordnar midsommarfester, pubaftnar och andra typer av trivselträffar. hittar du bland annat badplatser, dansbana, sommar öppen handelsbod och minigolfbana. I Sundänge finner du lugn och ro, lek och bad... kort sagt - livskvalité! Välkommen att boka in tid för visning!

  • Plus
Granhammar 312, Granhammar, Kungsörs kommun

Granhammar 312

Villa
Granhammar, Kungsörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 795 000 kr
120 + 84 m²
5 rum
2 128 m² tomt

Välkommen hem till Granhammar 312 i Kungsör! Här välkomnas du till ett lantligt beläget hus med närhet till både Kungsör och Arboga. Bostadshuset är fördelat om 1 1/2 plan med källare och består utav fyra sovrum samt kök och vardagsrum. Från vardagsrummet har man utgång till en härlig altan under tak, med eftermiddagssol. Källarvåningen inrymmer goda förvaringsmöjligheter samt tvättstuga och hobbyrum. Bostadshuset står på en stor trädgårdstomt med träd, buskar och perenna växter. Området runt Granhammar är populära, dels avståndet till Arboga och Kungsör men även för den fina äldre idyll som omger Granhammar. Varmt välkommen att boka in tid för visning!

Sömsta 12, Sömsta, Köpings kommun

Sömsta 12

Tomt
Sömsta, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 795 000 kr
1,4 ha tomt

Välkommen hem till Sömsta 12, och denna fina fastighet med anor som är belägen alldeles utanför Köpings tätort. Här välkomnas du till en nyligen avstyckad fastighet där det finns möjlighet att bygga dina drömmars hem. Fastigheten består av 1,4 hektar ängsmark med två uthus varav den ena är en magasinsbyggnad med fina utrymmen för förvaring samt med en trapp upp till ett stort loft, som går att inreda efter önskemål. Den andra byggnaden består av en stor maskinhall samt en ladugård. Båda byggnaderna är försedda med plåttak. Tomten är belägen 3 km från Köpings innersta centrum vilket innebär att man får möjlighet att bo på landet men även att man får dra nytta av samhällets utbud i form av skolor, förskolor och livsmedelsbutiker etc. Fastigheten består av mestadels ängsmark med vackra uppvuxna träd och visst buskage och en naturlig höjd finns på tomten där man har fin vy över omgivningar. Möjlighet finns även att kunna arrendera mer mark i anslutning till tomten för den som tänker att man vill inrätta hästar på gården exempelvis. Förhandsbesked för nybyggnation finns, el i nära anslutning till tomt finns samt så finns det en äldre grävd brunn på fastigheten. Fiber finns i området. Välkommen med din intresseanmälan!

Prästtorp Stora Prästtorp 653, Tyringe, Arboga kommun
  • Budgivning pågår

Prästtorp Stora Prästtorp 653

Villa
Tyringe, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 895 000 kr
171 + 9 m²
5 rum
2,2 ha tomt

Välkommen hem till Stora Prästtorp 653, och denna bostad perfekt belägen mitt emellan Säterbo och Tyringe utanför Arboga! Här välkomnas du till en charmig bostad med anor från förra sekelskiftet, dessutom med ett härligt lantligt läge i avskildhet och med symbios med naturen. Bostadshuset består utav 5 rum fördelat på 171 kvm med traditionell planlösning bebyggd år 1915. Det nedre våningsplanet har en välkomnande entréhall med ingång till badrum, vardagsrum med kakelugn samt matsal i fil även det rummet med en kakelugn. Vidare har man ett stort kök med plats för matbod och fint ljusinsläpp via två väderstreck samt ett sovrum. Övervåning består utav en övre hall med klädkammare, sovrum med ingång till oinredd vind (perfekt att inreda för den som vill ha ytterligare rum.) samt ett stort allrum med öppen spis. Bostadshuset värms upp av praktisk/energisnål bergvärme. Bostadshuset ligger på en avskild och insynsskyddad trädgårdstomt med skogen som granne och med uppvuxna syrener, rosor och perenna växter. För den riktigt trädgårdsintresserade så finns det även goda möjligheter att hålla egen odling på den egna åkern. Till fastigheten hör ett magasin inrett till ett dubbelgarage med gjuten platta samt med loft ovanpå, man har även en tidigare drängstuga som idag fungerar som pannrum samt en bagarstuga med äldre anor. Jordkällare. Området runt bostadshuset består av mestadels av skogs- och åker mark, en bit ifrån fastigheten ligger Kvarnsjön med badmöjligheter. Välkommen på visning!

Visar alla 18