Mäklare Jeanette Nyqvist

Jeanette Nyqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Österled 10A, Söder, Arboga kommun

Österled 10A

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
375 000 kr
62 m²
2.5 rum
vån 3/3
4 563 kr/mån
6 048 kr/m²

Välkommen hem till denna charmiga och välplanerade bostadsrättslägenhet som har allt du behöver för en bekväm och social tillvaro. Med sina 62 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för både avslappning och underhållning. Belägen i det centrala och eftertraktade området Söder i Arboga, är detta hem perfekt för dig som vill ha närhet till stadens puls och samtidigt njuta av lugnet. Lägenheten är belägen på det tredje våningsplanet, och har ett rymligt vardagsrum där du kan umgås med familj och vänner, samt ett separat matrum för trevliga bjudningar. Den välplanerade layouten gör att du kan utnyttja varje kvadratmeter optimalt. Med närhet till grönområden och promenadstråk finns det gott om möjligheter till friluftsliv och rekreation. Dessutom har du bekvämt gångavstånd till affärer, restauranger och kollektivtrafik. Välkommen till ditt nya hem där du kan njuta av en centralt belägen, charmig och social tillvaro. Kontakta oss idag för att boka en visning!

 • Balkong
Kapellgatan 24D, Söder, Arboga kommun
 • Budgivning pågår

Kapellgatan 24D

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
595 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 721 kr/mån
8 686 kr/m²

Välkommen hem till Kapellgatan 24D i Arboga! I denna helrenoverade trea om 68,5 kvm välkomnas du av en bekväm och trivsam atmosfär. När du tar dina första steg in i den rymliga hallen erbjuds du goda avhängningsmöjligheter. Vidare når du ett renoverat kök med bra matplats invid fönstret som har en naturlig plats för middagssällskap. Stort vardagsrum som inrymmer både soffa & matmöblemang, två bra sovrum och en mysig balkong, vilken nås från vardagsrummet. Stamrenoverat badrum. Bostaden ligger ett stenkast från Arboga centrum med dess affärer, restauranger, banker m.m. Du har även närhet till strövområden längs vackra Arbogaån och goda pendlingsmöjligheter från Arboga med bland annat tåg och buss till större städer som Örebro, Stockholm, Eskilstuna och Västerås. Brf kantarellen i Arboga är en omtyckt bostadsrättsförening med ständig fokus på förbättringsåtgärder för sina medlemmar. Låg månadsavgift! Varmt välkommen att boka in tid för visning!

 • Plus
 • Balkong
Magasinsgatan 39, Runna, Kungsörs kommun
 • Imorgon

Magasinsgatan 39

Radhus
Runna, Kungsörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 415 000 kr
139 m²
5 rum
6 347 kr/mån
10 180 kr/m²

Välkommen hem till Magasinsgatan 39, i Kungsör och detta välskötta 2-plansradhus belägen på ett eftertraktat och familjevänligt område. Huset präglas av ett genomgående gott skick med en ljus härlig känsla och med välplanerade ytor. På entréplan möts du av en ljus och välkomnande hall med ett modernt, välutrustat kök med matplats. På det nedre våningsplanet finns även ett rymligt vardagsrum i vinkel med en matsal (tidigare ett sovrum), som bjuder in till trivsamma stunder tillsammans. Från vardagsrummet tar man även klivet ut till en underbar altan i bästa solläge. Härifrån är det nära till allmänning med lekytor och lekplats, en samlingspunkt för barnfamiljerna i området. På övervåningen finns väl tilltagna sovrum, samt ett allrum, där gott om plats finns för umgänge. Till bostaden hör även ett badrum och ett duschrum samt en egen tvättstuga med separat ingång. Bilen parkerar ni bekvämt alldeles intill entrén i den egna carporten eller på parkeringen framför den. Inuti carporten har man ingång till ett förråd med gott om förvaringsmöjligheter. Till bostaden hör också en lättskött trädgårdstäppa. På Magasinsgatan har man förmånen att inneha ett boende i en bostadsrättsförening, vilket innebär att föreningen ansvarar för det mesta av den yttre skötseln på husen. Brf Kungsladugården har även ett ständigt fokus på förbättringar för sina medlemmar och man har precis lagt om taken på alla sina bostadshus. I området finns fina grönområden, lekplats samt garage och parkeringsmöjligheter. Från området har man gångavstånd till skola och förskola, fotbollsplaner och ishall. I närområdet porlar även Runnabäcken och Mälaren når man med en kortare promenad. Från Magasinsgatan är det även nära till Kungsörs centrum med dess utbud. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Plus
 • Uteplats
Torsgatan 43, Centralt, Kungsörs kommun

Torsgatan 43

Villa
Centralt, Kungsörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
2 595 000 kr
155 + 70 m²
10 rum
1 036 m² tomt

Välkommen hem till Torsgatan 43 i Kungsör! Här välkomnas du till ett hem med en synnerligen genomtänkt planlösning samt med goda sociala ytor och med en hänförande utsikt ut mot den närliggande bygden. Bostaden är vackert belägen och har ett perfekt avstånd till skogen där motionsspår finns, man har även en lättskött väl omhändertagen trädgårdstomt med många soltimmar samt stora grönytor, perfekt för odling eller rekreation. Detta hem passar verkligen för den stora familjen, för generationsboendet eller kanske företaget med verksamhet då det inrymmer sju hela sovrum samt två kök med egna matplatser samt två allrum. Huset har dessutom nyligen genomgått en stor modernisering där det mesta i huset har försetts med nya ytskickt. Bostaden har en stor välkomnande entré i souterrängplan med gott om plats för ytterkläder, vidare har nuvarande ägare låtit bygga ett kök i entréplan med matplats och från denna plats har man även utgång till ett uterum med vidare access till trädgården. På det nedre våningsplanet finns även ett trevligt vardagsrum (fd gillestugan) där man har en öppen spis , härifrån har man även ingång till ett större, svalt sovrum samt en utgång till den tidigare altanen som numera är ombyggd till ett stort sovrum. På det nedre våningsplanet finns även ett wc rum samt duschrum. Följer man den ljusa trappen upp finner man ett stort renoverat kök där man även har plats för matbordsgrupp, från köket har man utgång till en balkong som löper längs hela långsidan utav huset och där man har en hänförande utsikt ut mot öppna fält. Invid köket finns ett stort vardagsrum med vackert ljusinsläpp genom stort fönsterparti och där man har dörr in till ett sovrum. Vidare på övervåningen av huset har man ytterliggare fyra sovrum varav ett av dem med plats för dubbelsäng. Invid sovrummen finns ett renoverat duschrum med kakel och klinkers samt ett separat wc rum. Garaget ligger integrerat i huskroppen med access från entréhallen. Carport finns. Tidigare ägare har låtit byta ut yttertaket år 2013, nuvarande ägare har även låtit byta en del av fönstrena till 3 glas samt målat träpanelen och fasaden på huset. Huset värms upp av praktisk fjärrvärme samt så finns fiber för modern internetuppkoppling. Varmt välkommen att boka in tid för visning!

Munkgatan 19, Söder, Arboga kommun

Munkgatan 19

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
450 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/4
4 081 kr/mån
6 338 kr/m²

Välkommen hem till Munkgatan 19 i Arboga och denna trivsamma och välplanerade trerumslägenhet med närhet till Arbogas stadskärna. Bostaden består utav en entréhall med garderober för klädförvaring. Sovrum med plats för dubbelsäng. Duschrum med handfat. Vardagsrum och kök i öppnare planlösning med varandra samt med ett renoverat kök, från vardagsrummet har man även utgång till balkong under tak! I bostaden finns även ett ytterligare sovrum samt klädkammare (som tidigare har varit wc). Brf Munken i Arboga är en stabil bostadsrättsförening med ständig fokus på förbättringar för sina medlemmar. Bostaden är attraktivt belägen med närhet till det bästa Arboga har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Invid bostaden finns vackra promenadstråk runt Arbogaån som ligger ett stenkast från bostaden, Arboga centrum med dess bevarade stadskärna i trä finns en kortare promenad bort och Järnvägsstation finns på en 10 minuters promenad bort. Välkommen på visning!

 • Balkong
Sundängevägen 17, Sundänge, Köpings kommun

Sundängevägen 17

Fritidshus
Sundänge, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
2 350 000 kr
80 m²
3 rum
1 794 m² tomt

Välkommen hem till Sundängevägen 17 i Sundänge, utanför Köping! Här välkomnas man till ett boende som ombyggt och tillbyggt med en standard för år 2011 där allt är anpassat för ett året runt boende. Huset är tillbyggt med 30 kvm och i samband med detta valde man att höja takstolarna för den äldre delen av bostadshuset samt låta bygga om den äldre del till att harmoniseras med den nya. Bostaden har ett fantastiskt sällskapsutrymme där kök och allrum samspelar på en stor yta med öppet till nock med närmare 5 meters takhöjd. Med utgång från detta rum når man en fin altan med bra solläge. Två sovrum finns i bostadshuset varav det ena med en walk in closet. I bostadshuset finns även ett modernt badrum. Fastigheten är ansluten till fibernätet samt det kommunala vatten och avloppsnätet. Huset värms upp genom en luftvärmepump alt vedkamin. Till fastigheten hör även en gäststuga med plats för övernattande gäster samt med pentry, bastu, dusch och tvättmöjligheter. Tre redskapsbodar finns även på tomten. Bostadshuset står på en lummig trädgårdstomt med gott om buskar, träd och perenna växter. Från tomten har man nära till badmöjlighet i närliggande sjö samt så har man gångavstånd till samfällighetens iordningsställda badplats där även båtmöjlighet ges. Vid badplatsen och vidare runt om i området har samfällgheten irodningställt en trevlig strandpromenad som är populär bland de boende. Som boende i Sundänge är du också medlem i Västlanda samfällighetsförening. Samfälligheten är välskött och aktiv med en härlig gemenskap, stort utbud av gemensamma aktiviteter och ständigt fokus på förbättringsåtgärder för området som helhet! Varmt välkommen på visning!

Odensvivägen 7A, Nyckelberget, Köpings kommun

Odensvivägen 7A

Lägenhet
Nyckelberget, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
595 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 112 kr/mån
8 561 kr/m²

Välkommen hem till Odensvivägen 7 a i Köping! Här erbjuds en charmig gavellägenhet där varje kvadratmeter utnyttjas. Här bor man bra och bekvämt! Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande och lättmöblerad hall. Det stilrena köket bjuder på bra förvaringsmöjligheter, mörka skåpluckor och plats för matbord och stolar. Man har även ett lätt möblerat vardagsrum med härliga umgängesytor och fint ljusinsläpp samt ett duschrum inrett med kakel och duschplats. Två sovrum varav de båda är i kategorin större. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en rymlig, takbeklädd och ljus balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet. Här bor du vid ett av Nyckelbergets bästa lägen, med den skyddade innergården precis utanför porten. Nyckelbergsskolan ligger en kort promenad bort och Big inn med butiker finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Köping har att erbjuda. Vi ses på visningen!

 • Plus
 • Balkong
Nissastigen 5, Sundänge, Köpings kommun

Nissastigen 5

Tomt
Sundänge, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
350 000 kr
1 773 m² tomt

Välkommen hem till Nissastigen 5, Sundänge utanför Köping! Här välkomnas du till en tomt, för den som vill skapa sitt egna drömboende med perfekt läge mitt i sommaridyllen! Tomten är belägen i ett mycket omtyckt område med badrocksavstånd ned till badplatsen invid Västlandasjön. Sundänge är ett fritidsområde med både permanentbostäder och fritidshus. På området finns bland annat handelsbod, badplats, båtbryggor, minigolf, boulebana, dansbana, grönområden och vägar som alla boende gemensamt äger och underhåller. Idag finns ca 290 fastigheter varav ett 150-tal fastighetsägare bor här permanent. Sedan 2009 är Sundänge anslutet till kommunalt vatten och avlopp och en stor andel av fastighetsägarna har kopplat in detta. Vid tomtgräns har du kommunalt v/a, el och fiber. Det finns en aktiv sommarstugeförening som ordnar midsommarfester, pubaftnar och andra typer av trivselträffar. hittar du bland annat badplatser, dansbana, sommar öppen handelsbod och minigolfbana. I Sundänge finner du lugn och ro, lek och bad... kort sagt - livskvalité! Välkommen att boka in tid för visning!

 • Plus
Granhammar 312, Granhammar, Kungsörs kommun

Granhammar 312

Villa
Granhammar, Kungsörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 795 000 kr
120 + 84 m²
5 rum
2 128 m² tomt

Välkommen hem till Granhammar 312 i Kungsör! Här välkomnas du till ett lantligt beläget hus med närhet till både Kungsör och Arboga. Bostadshuset är fördelat om 1 1/2 plan med källare och består utav fyra sovrum samt kök och vardagsrum. Från vardagsrummet har man utgång till en härlig altan under tak, med eftermiddagssol. Källarvåningen inrymmer goda förvaringsmöjligheter samt tvättstuga och hobbyrum. Bostadshuset står på en stor trädgårdstomt med träd, buskar och perenna växter. Området runt Granhammar är populära, dels avståndet till Arboga och Kungsör men även för den fina äldre idyll som omger Granhammar. Varmt välkommen att boka in tid för visning!

Ågärdsgatan 2A, Karlsdal, Köpings kommun

Ågärdsgatan 2A

Lägenhet
Karlsdal, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
650 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
4 291 kr/mån
9 155 kr/m²

Välkommen hem till Ågärdsgatan 2a i Köping, här erbjuds en välplanerad och ljus lägenhet vars hemtrevnadskänsla är genomgående i hela bostaden, välkommen till ett hem att trivas i. Lägenheten består av en inbjudande, möblerbar hall, ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Köket är stilrent, renoverat och innehar bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Badrummet har toalett, dusch, handfat samt kombinerad torktumlare/tvättmaskin. Det inbjudande och rogivande sovrummet har goda förvaringsutrymmen i form av garderober med överskåp samt plats för dubbelsäng. Det andra sovrummet ligger med fönster ut mot innergården och fungerar idag som arbetsrum. Det centrala läget här på Karlsdal är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta du behöver, det är inte långt till skolor, kommunikationer, affärer och matbutik. Välkommen på visning!

 • Balkong
Stakboda 14, Västra Skedvi, Köpings kommun

Stakboda 14

Fritidshus
Västra Skedvi, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
2 795 000 kr
75 + 12 m²
4 rum
4 820 m² tomt

Välkommen hem till "Råliden" och Stakboda 14, nära Västra Skedvi i Köpings kommun! Här välkomnas man till ett underbart läge med stranden alldeles utanför husknuten där du kan fiska, åka båt och bada i Västlandasjön! Fastigheten består utav ett bostadshus som använts till permanentboende av tidigare ägare och som nu har helt renoverats under år 2021/2022, man har även målat om och bättrat på fasaden, röjt och grävt om hela tomten för att jämna ut den. Bostadshuset har även fått en energisnål luftvärmepump. Invändigt har man renoverat köket i sin helhet, lagt nya golv och tapetserat/målat i alla rum samt helrenoverat duschrummet med nya ytskikt. Västra Skedvi är beläget nordväst om Köping, i området finns två stora sjöar som heter Skedvisjön samt Västlandasjön. Runt Skedvisjön och Västlandasjön finns både permanentboenden och fritidshus framförallt i området Sundänge och Alvesta. Fina bär- och svampskogar finns i området. Varmt välkommen på visning!

Sömsta 12, Sömsta, Köpings kommun

Sömsta 12

Tomt
Sömsta, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 795 000 kr
1,4 ha tomt

Välkommen hem till Sömsta 12, och denna fina fastighet med anor som är belägen alldeles utanför Köpings tätort. Här välkomnas du till en nyligen avstyckad fastighet där det finns möjlighet att bygga dina drömmars hem. Fastigheten består av 1,4 hektar ängsmark med två uthus varav den ena är en magasinsbyggnad med fina utrymmen för förvaring samt med en trapp upp till ett stort loft, som går att inreda efter önskemål. Den andra byggnaden består av en stor maskinhall samt en ladugård. Båda byggnaderna är försedda med plåttak. Tomten är belägen 3 km från Köpings innersta centrum vilket innebär att man får möjlighet att bo på landet men även att man får dra nytta av samhällets utbud i form av skolor, förskolor och livsmedelsbutiker etc. Fastigheten består av mestadels ängsmark med vackra uppvuxna träd och visst buskage och en naturlig höjd finns på tomten där man har fin vy över omgivningar. Möjlighet finns även att kunna arrendera mer mark i anslutning till tomten för den som tänker att man vill inrätta hästar på gården exempelvis. Förhandsbesked för nybyggnation finns, el i nära anslutning till tomt finns samt så finns det en äldre grävd brunn på fastigheten. Fiber finns i området. Välkommen med din intresseanmälan!

Älgstigen 21, Stigarna, Köpings kommun

Älgstigen 21

Villa
Stigarna, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
3 400 000 kr
206 + 94 m²
8 rum
850 m² tomt

Prissänkt! Välkommen hem till Älgstigen 21, i Köping! Här välkomnas du till en gedigen souterrängvilla med en väl genomtänkt planlösning där sociala ytor samspelar med de rogivande ytorna på bästa sätt och där familjen har möjlighet för att kunna ha hobbyintressen hemmavid. Detta inbjudande hus, där det första som möter dig i huset är en inbjudande och möblerbar hall med gott om plats för jackor och skor och där man även har ingång till ett lätt möblerat och stilrent vardagsrum i vinkel med fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och gott om utrymme för både soffa och matgrupp. Köket har goda arbetsytor, bra med förvaringsmöjligheter och plats runt köksön, perfekt för middagar och bjudningar! Från köket har man utgång till en rymlig terrass omgärdad av glas räcken, där naturen kommer närmare huset. Bostaden har även ett vardagsrum/tv rum i markplan med en vacker murad spis med en insatskamin, vidare har man fyra-fem sovrum ett badrum, gäst wc och ytterligare wc med dusch och bastu i källarplan. Huset står på en lättskött trädgårdstomt belägen invid Johannisdalskogen och med motionsspåret alldeles utanför tomtgränsen, fast med fin avskildhet. Till fastigheten hör även ett garage med förvaringsmöjligheter och plats för en bil. Området runt Älgstigen är populära där man når Köpings centrum en 10-15 minuters promenadväg bort, man har även närhet till fina motionsspår med elbelysning, en nybyggd förskola och når en kortare promenad Elundsskolan (grundskola F-6). Varmt välkommen med din anmälan till visning!

 • Plus
Prästtorp Stora Prästtorp 653, Tyringe, Arboga kommun

Prästtorp Stora Prästtorp 653

Villa
Tyringe, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 895 000 kr
171 + 9 m²
5 rum
2,2 ha tomt

Välkommen hem till Stora Prästtorp 653, och denna bostad perfekt belägen mitt emellan Säterbo och Tyringe utanför Arboga! Här välkomnas du till en charmig bostad med anor från förra sekelskiftet, dessutom med ett härligt lantligt läge i avskildhet och med symbios med naturen. Bostadshuset består utav 5 rum fördelat på 171 kvm med traditionell planlösning bebyggd år 1915. Det nedre våningsplanet har en välkomnande entréhall med ingång till badrum, vardagsrum med kakelugn samt matsal i fil även det rummet med en kakelugn. Vidare har man ett stort kök med plats för matbod och fint ljusinsläpp via två väderstreck samt ett sovrum. Övervåning består utav en övre hall med klädkammare, sovrum med ingång till oinredd vind (perfekt att inreda för den som vill ha ytterligare rum.) samt ett stort allrum med öppen spis. Bostadshuset värms upp av praktisk/energisnål bergvärme. Bostadshuset ligger på en avskild och insynsskyddad trädgårdstomt med skogen som granne och med uppvuxna syrener, rosor och perenna växter. För den riktigt trädgårdsintresserade så finns det även goda möjligheter att hålla egen odling på den egna åkern. Till fastigheten hör ett magasin inrett till ett dubbelgarage med gjuten platta samt med loft ovanpå, man har även en tidigare drängstuga som idag fungerar som pannrum samt en bagarstuga med äldre anor. Jordkällare. Området runt bostadshuset består av mestadels av skogs- och åker mark, en bit ifrån fastigheten ligger Kvarnsjön med badmöjligheter. Välkommen på visning!

Visar alla 14