Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Selma Cajo

Selma Cajo

Om mig

Mitt namn är Selma Cajo och är registrerad fastighetsmäklare sedan år 2022 och är verksam i Köping-Arboga-Kungsör. Mitt största fokus är kundnöjdhet där jag med kunskap, hög tillgänglighet och engagemang ser till att säljare och köpare får en trygg och lyckad affär som är skräddarsydd efter deras behov. Jag är född och uppvuxen i Köping-Arboga-Kungsör områdena vilket bidrar till god lokalkännedom och kompetens som behövs i mitt arbete. Går du i säljtankar? Tveka inte på att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stora gatan 19, Centrum, Köpings kommun

Stora gatan 19

Lägenhet
Centrum, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 150 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/3
3 437 kr/mån
14 557 kr/m²

Välkommen hem till Stora gatan 19 i Köping! Här bor du attraktivt och centralt med närhet till allt Köpings centrum har att erbjuda från dagligvaruhandel till restauranger! Söker du efter en bostad med ett perfekt läge, som är smakfullt renoverad och där du har en eldstad? Då har du kommit rätt! - Egen öppen spis - Stabil bostadsrättsförening - Generös takhöjd - Attraktivt beläget Med ett av Köpings centralaste lägen erbjuds nu denna trivsamma lägenhet med utmärkta sällskapsytor. Lägenheten är belägen i gavel vilket bidrar till gott om ljusinsläpp med fönster åt flera väderstreck! Vardagsrum modell större som är hjärtat i bostaden med en öppen spis som är en fantastisk mysfaktor. Från vardagsrummet finns utgång till balkong i soligt läge med utsikt mot centrum. Bostaden erbjuder vidare ett högklassigt kök med vinkyl, fantastiska bänkytor och gott om plats för matbord & stolar. Utmärkt kök för den som är matlagningsintresserad! Lägenheten har ursprungligen 3 rum och kök enligt föreningens uppgifter men är idag ombyggd till 2 rum och kök på 79 kvadratmeter. Vilket bidrar till goda sällskapsytor och med den generösa takhöjden får du en riktigt lyxig känsla. Det är bara att flytta in och börja trivas direkt! Ett boende i centrum bidrar till att du bor i en trevlig miljö med affärer, restauranger och nöjesliv utanför porten, området passar ung som gammal. Det finns bra bussförbindelser med utgång från torget för att kunna ta sig runt i Köping. Längs ån finns en vacker åpromenad. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Kihlmansgatan 34D, Skogsbrynet, Köpings kommun

Kihlmansgatan 34D

Lägenhet
Skogsbrynet, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
850 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 690 kr/mån
10 303 kr/m²

Välkommen hem till Kihlmansgatan 34 d. Här erbjuds en optimalt planerad och luftig lägenhet vars ljusinsläpp ger en öppen känsla i hela bostaden. En fin lägenhet som passar de allra flesta. I den inbjudande och praktiska hallen i denna lägenhet finns goda avhängningsmöjligheter. Vidare har vi ett lättmöblerat vardagsrum som bjuder på fint ljusinsläpp. Det ljusa och renoverade köket har bra förvaringsmöjligheter, fina luckor och plats för matbord och stolar. Utöver det finns ett rogivande och ljust sovrum med fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng, man har även ett övrigt sovrum med ljusa ytskikt och rymlig garderob. Badrummet är smakfullt färgsatt. Toalett med kommod. Brf Skogsgläntan är en välskött och aktiv förening med en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Här bor du vid ett av Ullvi backars bästa lägen, med innergården och dess lekpark alldeles precis utanför porten. Nibbletorget ligger en kort promenad bort med matbutik och pizzeria. Köpings centrum finns på promenadavstånd från bostaden. De sista sex bilderna visar föreningen relaxavdelning, bastu, gym och tvättstuga. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
Barnhemsgatan 9B, Centrum, Köpings kommun

Barnhemsgatan 9B

Lägenhet
Centrum, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
975 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 298 kr/mån
13 830 kr/m²

Välkommen hem till Barnhemsgatan 9B i Köping! Här bor du attraktivt och centralt beläget med närhet till bland annat trevliga promenadstråk längs Köpingsån, man har även konditori (Bivur) runt hörnet samt kortare gångavstånd till Köpings centrum. Söker du efter ett modernt och välvårdat boende med ett centralt läge, då har du hamnat rätt! Rymlig 3 rum och kök om 70,5 m2. - Stilrent kök - Attraktivt beläget - Välskött förening - Rymlig walk-in-closet Nu erbjuds denna trivsamma lägenhet med goda sällskapsytor. Lägenheten är belägen centralt med fönster åt flera väderstreck vilket bidrar till bra ljusinsläpp. Vardagsrum modell större med utgång till rymlig balkong med kvällssol, perfekt för sena sommarkvällar. Lägenheten har genomgående bra standard och erbjuder vidare en rymlig välkomnande entréhall med bra förvaringsmöjligheter, 2 rymliga sovrum samt ett högklassigt kök med tillhörande matplats avdelning. Attraktivt belägen intill stadskärnan med affärer och Köpingsån som närmsta grannar men även BIG-INN- Köpcenter. Här avnjuter du vackra promenadstråk efter ån, mysiga caféer och restauranger i närområdet. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Österled 3A, Söder, Arboga kommun

Österled 3A

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
350 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
4 158 kr/mån
6 731 kr/m²

Välkommen hem till Österled 3A på söder i Arboga! Här välkomnas du till en modern och ljus bostadsrätt om två rum och kök fördelade på 52 kvadratmeter. Bostaden har en välplanerad planlösning med fina ljusinsläpp från flera fönster, man har en rymlig balkong med soligt läge och ett fullutrustat kök. Yteffektiv lägenhet med bra funktionalitet. Kök och badrum är helrenoverade år 2020 samt alla ytskikten i lägenhet vilket sätter en bra standard på lägenheten. Brf Vreten är en stabil bostadsrättsföreningen med ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Omgivningarna runt bostaden är populära, med fem minuters gångavstånd till Arbogas medeltida stadskärna, Järnvägsstationen når man tio minuters gångväg bort och alldeles om hörnet av bostadshuset når man fina promenadstråk runt Arbogaån. Välkommen på visning!

  • Balkong
Kapellgatan 22D, Söder, Arboga kommun

Kapellgatan 22D

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
350 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 097 kr/mån
4 762 kr/m²

Välkommen hem till Kapellgatan 22D i Arboga! En ljus och trivsam lägenhet som är fördelad på tre rum och kök inom bostadsrättsföreningen Musseronen. Välkomnande entréhall som tar dig vidare till kök, badrum, vardagsrum med utgång till balkong, två sovrum samt en klädkammare. Lägenheten har ljusa väggar samt genomgående goda sällskapsytor med ett rymligt vardagsrum. Bra med förvaring i och med klädkammare och garderob. Musseronen är en stabil och populär förening som gjort flera investeringar så som byte av fönster år 2016 och byte av lägenhetsdörrar år 2019. Denna lägenhet ligger ett stenkast från Arboga centrum med dess affärer, restauranger, banker m.m. Du har även närhet till strövområden längs vackra Arbogaån och goda pendlingsmöjligheter från Arboga med bland annat tåg och buss till större städer som Örebro, Stockholm, Eskilstuna och Västerås. Denna bostad erbjuder goda möjligheter till dig som vill sätta din egen prägel! Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Österled 16B, Centralt vid ån, Arboga kommun

Österled 16B

Lägenhet
Centralt vid ån, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
250 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 463 kr/mån
5 556 kr/m²

Välkommen hem till Österled 16 B i Arboga. Trivsam och välvårdad 1,5:a om 45 m2 med närhet till Arbogas stadskärna. Yteffektiv lägenhet med bra funktionalitet! Våning 2 av 3 med rymligt kök samt tillhörande balkong. Bostaden består av en ljus och fin entréhall med goda avhängningsmöjligheter till vänster, badrum med en kombinerad tvättmaskin, sovrum, rymligt kök och ett stort vardagsrum med utgång till luftig balkong. Lägenheten är centralt belägen med närhet till det bästa Arboga har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Här prioriteras trygghet i form av ett trapphus med porttelefon och passersystem. Invid bostaden finns vackra promenadstråk runt Arbogaån som ligger ett stenkast från bostaden, Arboga centrum med dess bevarade stadskärna i trä finns en kortare promenad bort och Järnvägsstation finns på en 10 minuters promenad bort. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
Solrosvägen 21, Kungsör, Kungsörs kommun
  • Tor 2 maj

Solrosvägen 21

Villa
Kungsör, Kungsörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 725 000 kr
156 m²
7 rum
764 m² tomt

Välkommen hem till Solrosvägen 21 i Kungsör! Trevlig 1 1/2 plans villa med 7 rum och kök. Bostadens yta om 156 m2 ger dig goda förutsättningar att planera ditt boende, allt efter ditt egna huvud. Bostaden består utav en välkomnande entréhall med plats för ytterkläder samt ingång till ett rymligt kök som innehar goda förvaringsmöjligheter, stor braskamin och plats för matbord. På det nedre våningsplanet finner vi vidare ett vardagsrum med utgång till altan och med plats för både soffgrupp och matgrupp, perfekt för den som gillar att husera med gäster. Badrum, två sovrum och en groventré med tvättstuga finns även på det nedre planet. På övervåningen återfinns tre sovrum, alla i god storlek samt med utgång till ett allrum med fin utsikt mot baksidan. Från ett av sovrummen har man även utgång till en balkong som är rymlig och användbar långt in på höst- eller vårsäsongen. På övervåningen finns även ett badrum, samt klädkammare och lucka upp till vindsutrymme. Denna bostad är perfekt för dig som letar efter en charmig villa med möjlighet att sätta din alldeles egna prägel! Bostaden erbjuder en praktisk planlösning med goda sociala ytor. För den trädgårdsintresserade finns det en lättskött trädgård på baksidan av huset. Till fastigheten hör ett garage till för den bilintresserade med tillhörande parkeringsmöjlighet framför. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, mataffär, restauranger och butiker. Goda pendlingsmöjligheter med buss och tåg från Kungsörs tågstation till större städer som Örebro, Västerås, Eskilstuna och Stockholm. Huset är förbesiktigat! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Ringvägen 55, Johannisdal, Köpings kommun

Ringvägen 55

Lägenhet
Johannisdal, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
260 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 7/9
2 410 kr/mån
8 525 kr/m²

Välkommen till Ringvägen 55! En ljus lägenhet med 1 rum och kök fördelat på 30,5 kvadratmeter. Du välkomnas till en entréhall med avhängningsmöjligheter till höger, badrum och en rymlig klädkammare med gott om förvaring. Vidare kommer du till allrummet som är bostadens hjärta, här finns det plats för diverse vardagsrumsmöbler samt en säng. Generöst ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Från allrummet nås köket! Perfekt övernattningslägenhet, alternativt första lägenhet. Johannisdal är ett populärt område nära Johannisdalsskogen med utegym och elljusspår. Från Johannisdal är det gångavstånd till Köpings centrum och närhet till skolor, förskolor och matvaruaffär. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Hiss
Rönnstigen 29, Valskog, Kungsörs kommun
  • Imorgon

Rönnstigen 29

Villa
Valskog, Kungsörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 450 000 kr
119 + 10 m²
4 rum
816 m² tomt

Välkommen hem till Rönnstigen 29 i Valskog, Kungsörs kommun! Enplansvilla fördelad på 119 kvadratmeter med fem rum och kök och en välplanerad planlösning. Du välkomnas till en rymlig hall med avhängningsmöjligheter till höger, tre sovrum, allrum med utgång till altan och ett vardagsrum med generösa fönsterpartier, utgång till altan! Vidare finns det en toalett, ett badrum, tvättstuga och ett kök med gott om plats för matbord och stolar. De tre sovrummen är i bra storlek och det är ett genomgående fint ljusinsläpp. Mysig & lättskött trädgård med läge mot allmänning, bra potential för den trädgårdsintresserade. Här finns även en altan under tak och en del av altanen utan tak i med kvällssol! Parkeringsmöjligheterna består av en carport, från carporten finns ett förråd med en bastu i anslutning. Valskog är en liten och familjevänlig ort med huvudsakligen villor, några hyreshus. I Valskog finns pizzeria, delikatessbutik, förskola samt skola för årskurs F-6. Dessutom finns det ett belyst motionsspår och utegym. Även nära till skog med bär och svamp. Valskog ligger belägen med ca 1 mil från Arboga, lite dryg 1 mil från Köping och ca 1,2 mil från Kungsör. Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

  • Plus
Herrgårdsgatan 31 B, Söder, Arboga kommun

Herrgårdsgatan 31 B

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
225 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
4 158 kr/mån
4 327 kr/m²

Välkommen hem till Herrgårdsgatan 31B i Arboga! Du välkomnas till en rymlig entréhall med avhängningsmöjligheter till höger. Fortsätter man längre in i hallen finns det en avskild del som idag används som kontor. Du finner även ett sovrum, kök och badrum. Rymligt vardagsrum med fönster från två väderstreck där plats finns för en matgrupp. Balkongen nås från vardagsrummet, modell större! Bostaden är belägen med närhet till strövområden längs vackra Arbogaån samtidigt som det är nära centrum med dess affärer, restauranger, banker mm. Lätt att pendla till större städer som Örebro, Västerås och Eskilstuna med tåg och bil. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Kihlmansgatan 32B, Skogsbrynet, Köpings kommun

Kihlmansgatan 32B

Lägenhet
Skogsbrynet, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
695 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 690 kr/mån
8 424 kr/m²

Välkommen hem till Kihlmansgatan 32 B! Välskött och trivsam bostadsrättslägenhet invid Skogsgläntan. Bostaden är fördelad på praktiska 82,5 kvadratmeter om 3 r o k, belägen på våning 2 av 3. Du välkomnas till en entréhall med avhängningsmöjligheter till höger, vidare finns två sovrum, ett badrum modell större med tvättmaskin, renoverat kök med gott om plats för matbord & stolar och till sist ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong i soligt läge! Bostaden är belägen med närhet till dagligvaruhandel, skolor men också grönområden. Området är barnvänligt med bland annat lekparker, bra läge för en barnfamilj. Välskött förening! Välkommen på visning!

  • Balkong
Österled 14B, Söder, Arboga kommun

Österled 14B

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
285 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 943 kr/mån
5 481 kr/m²

Välkommen hem till Österled 14B! En bostadsrätt på andra våningen med rymlig balkong i sydvästligt läge. Här bor du bekvämt i en lägenhet med två rum och kök som är fördelade på praktiska 52 kvadratmeter. Du välkomnas till en entréhall med avhängningsmöjligheter. Vidare finner du ett rogivande sovrum, kök med plats för matsalsgrupp och ett väl tilltaget vardagsrum. Detta är en genomgående ljus och tilltalande lägenhet med ett centralt läge! Från bostaden har du närhet till strövområden längs vackra Arbogaån samtidigt som det är gångavstånd till centrum med dess affärer, restauranger, banker mm. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 12