Om mig

Mitt namn är Selma Cajo och är registrerad fastighetsmäklare sedan år 2022 och är verksam i Köping-Arboga-Kungsör. Mitt största fokus är kundnöjdhet där jag med kunskap, hög tillgänglighet och engagemang ser till att säljare och köpare får en trygg och lyckad affär som är skräddarsydd efter deras behov. Jag är född och uppvuxen i Köping-Arboga-Kungsör områdena vilket bidrar till god lokalkännedom och kompetens som behövs i mitt arbete. Går du i säljtankar? Tveka inte på att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ringvägen 55, Johannisdal, Köpings kommun

Ringvägen 55

Lägenhet
Johannisdal, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
695 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 5/9
4 265 kr/mån
11 120 kr/m²

Välkommen hem till Ringvägen 55 i Köping! Denna bostad har ett ljusinsläpp som ger en öppen känsla i hela bostaden. En stilren och välplanerad hörnlägenhet om 2 rum och kök fördelat på 62,5 m2. Du välkomnas till entréhallen som tar dig vidare till badrum med tvättmaskin samt renoverat & tilltalande kök med matplatsavdelning! I denna bostad finns även ett sovrum med plats för en säng modell större samt en rymlig klädkammare. Stort och ljust vardagsrum med plats för diverse vardagsrumsmöbler samt matplats om så önskas. Från vardagsrummet finns det utgång till en stor inglasad balkong med eftermiddag/kvällssol. Perfekta stället att spendera sena sommarkvällar på! Byggnaden är försedd med hiss! Johannisdal är ett populärt område nära Johannisdalsskogen med utegym och elljusspår. Från Johannisdal är det gångavstånd till Köpings centrum och närhet till skolor, förskolor och matvaruaffär. Välkommen att anmäla dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Varvsgatan 5B, Vasastaden, Arboga kommun

Varvsgatan 5B

Lägenhet
Vasastaden, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
395 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/3
5 434 kr/mån
5 411 kr/m²

Välkommen hem till Varvsgatan 5 b i Arboga! Här erbjuds en stilren och charmig lägenhet där man bor bra och bekvämt! Hela lägenheten har omsorgsfullt renoverats av tidigare ägare. Enhetligt laminatgolv genomgående i bostaden. Denna lägenhet är två lägenheter som är sammanslagna till en lägenhet! Detta bidrar till lyxen att ha två toaletter, två hallar och bra ytor att disponera. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande entréhall. Det moderna och stilrena köket bjuder på bra förvaringsmöjligheter, ljust grå skåpluckor och plats för matbord och stolar. Man har även ett vardagsrum med härliga umgängesytor och fint ljusinsläpp med utgång till balkong samt ett badrum inrett med kakel och klinkers. Två sovrum varav ett större. Gäst toalett finns. I den här trean finns en takbeklädd och ljus balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Arboga har att erbjuda. Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

  • Balkong
Odensvivägen 2A, Nyckelberget, Köpings kommun

Odensvivägen 2A

Lägenhet
Nyckelberget, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
825 000 kr
90,6 m²
4 rum
vån 2/3
5 182 kr/mån
9 106 kr/m²

Välkommen hem till Odensvivägen 2A i Köping! Trivsam "50-talspärla" i gavelläge med tidstypiska detaljer i form av en öppen spis och ett härligt burspråk i vardagsrummet. Charmig och väldisponerad lägenhet om ca 90 m2, fördelat på 4 rum och kök där det rika ljusinsläppet är det första man lägger märke till. En lägenhet med en spännande utvecklingspotential! Du välkomnas till en rymlig entréhall med avhängningsmöjligheter till vänster, vidare finns det ett kök, badrum och 3 sovrum där ett av sovrummen idag är i en öppen planlösning med vardagsrummet där det fyller en funktion som ett tv-rum. Den inglasade balkongen nås från det rymliga vardagsrummet och kommer erbjuda eftermiddagssol. Det finns gott om plats för en matgrupp i vardagsrummet. Här bor du vid ett av Nyckelbergets bästa lägen, med Johannisdalsskogen med joggingspår runt knuten. Köpings centrum ligger en kortare promenad bort och järnvägsstationen finns en halvtimmes promenad från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Köping har att erbjuda. Välkommen på visning!

  • Balkong
Rönnstigen 29, Valskog, Kungsörs kommun

Rönnstigen 29

Villa
Valskog, Kungsörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 495 000 kr
119 + 10 m²
816 m² tomt

Välkommen hem till Rönnstigen 29 i Valskog, Kungsörs kommun! Enplansvilla fördelad på 119 kvadratmeter med fem rum och kök och en välplanerad planlösning. Du välkomnas till en rymlig hall med avhängningsmöjligheter till höger, tre sovrum, allrum med utgång till altan och ett vardagsrum med generösa fönsterpartier, utgång till altan! Vidare finns det en toalett, ett badrum, tvättstuga och ett kök med gott om plats för matbord och stolar. De tre sovrummen är i bra storlek och det är ett genomgående fint ljusinsläpp. Mysig & lättskött trädgård med läge mot allmänning, bra potential för den trädgårdsintresserade. Här finns även en altan under tak och en del av altanen utan tak i med kvällssol! Parkeringsmöjligheterna består av en carport, från carporten finns ett förråd med en bastu i anslutning. Valskog är en liten och familjevänlig ort med huvudsakligen villor, några hyreshus. I Valskog finns pizzeria, delikatessbutik, förskola samt skola för årskurs F-6. Dessutom finns det ett belyst motionsspår och utegym. Även nära till skog med bär och svamp. Valskog ligger belägen med ca 1 mil från Arboga, lite dryg 1 mil från Köping och ca 1,2 mil från Kungsör. Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

  • Plus
Herrgårdsgatan 31 B, Söder, Arboga kommun

Herrgårdsgatan 31 B

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
225 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
4 158 kr/mån
4 327 kr/m²

Välkommen hem till Herrgårdsgatan 31B i Arboga! Du välkomnas till en rymlig entréhall med avhängningsmöjligheter till höger. Fortsätter man längre in i hallen finns det en avskild del som idag används som kontor. Du finner även ett sovrum, kök och badrum. Rymligt vardagsrum med fönster från två väderstreck där plats finns för en matgrupp. Balkongen nås från vardagsrummet, modell större! Bostaden är belägen med närhet till strövområden längs vackra Arbogaån samtidigt som det är nära centrum med dess affärer, restauranger, banker mm. Lätt att pendla till större städer som Örebro, Västerås och Eskilstuna med tåg och bil. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Scheelegatan 8A, Centrum, Köpings kommun

Scheelegatan 8A

Lägenhet
Centrum, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
595 000 kr
51,1 m²
2 rum
vån 3/3
2 479 kr/mån
11 644 kr/m²

Välkommen hem till Scheelegatan 8A! Trivsam och välvårdad 2 rum och kök belägen centralt i Köping. Du välkomnas till en entréhall med garderober och avhängningsmöjligheter till vänster. Vidare finns ett badrum och ett praktiskt kök med gott om plats för matbord och stolar. Vardagsrummet är "hjärtat" i bostaden, här finns öppna ytor och en utgång till balkong som är perfekt att spendera sena sommarkvällar på. Sovrummet har plats för säng modell större samt ljusinsläpp från två väderstreck. Ett boende i centrum bidrar till att du bor i en trevlig miljö med affärer, restauranger och nöjesliv utanför porten, området passar ung som gammal. Det finns bra bussförbindelser med utgång från torget för att kunna ta sig runt i Köping eller tåg till större städer såsom Stockholm, Göteborg, Örebro, Västerås och Eskilstuna. Längs ån finns även en vacker åpromenad. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
Kihlmansgatan 32B, Skogsbrynet, Köpings kommun

Kihlmansgatan 32B

Lägenhet
Skogsbrynet, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
695 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 343 kr/mån
8 424 kr/m²

Välkommen hem till Kihlmansgatan 32 B! Välskött och trivsam bostadsrättslägenhet invid Skogsgläntan. Bostaden är fördelad på praktiska 82,5 kvadratmeter om 3 r o k, belägen på våning 2 av 3. Du välkomnas till en entréhall med avhängningsmöjligheter till höger, vidare finns två sovrum, ett badrum modell större med tvättmaskin, renoverat kök med gott om plats för matbord & stolar och till sist ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong i soligt läge! Bostaden är belägen med närhet till dagligvaruhandel, skolor men också grönområden. Området är barnvänligt med bland annat lekparker, bra läge för en barnfamilj. Välskött förening! Välkommen på visning!

  • Balkong
Östra Ringvägen 31, Skinnskatteberg, Skinnskattebergs kommun

Östra Ringvägen 31

Villa
Skinnskatteberg, Skinnskattebergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
825 000 kr
113 + 114 m²
5 rum
1 138 m² tomt

Välkommen hem till Östra Ringvägen 31 i Skinnskatteberg! Letar du efter en charmig och välplanerad villa som är belägen inom ett lugnt och familjevänligt område? Då har du hittat rätt! Denna villa är fördelad på praktiska 113 kvm boyta och 114 kvm biyta. Här är det bara att flytta in och börja trivas! På entréplan välkomnas du till en inbjudande hall med avhängningsmöjligheter till vänster, vidare finns ett badrum och en toalett som är renoverad cirka år 2020. Här finner du även tre rymliga sovrum och ett stilrent vardagsrum som är hjärtat i bostaden med plats för matgrupp och soffgrupp samt utgång till den mysiga trädgården. Från vardagsrumsfönstret kan du se den vackra sjön Nedre Vättern vilket ger en härlig känsla och är perfekt att avnjuta middagen till. Köket är modernt och renoverat cirka år 2021, även här har du utgång till altanen och gott om plats för matbord och stolar. Källarplanet erbjuder goda möjligheter till dig som är i behov av flera sovrum, vill ha hobbyrum eller för den egna verksamheten. I källaren finns två förråd, pannrum, vedrum, verkstad samt två rum som kan användas som sovrum eller hobbyrum. Här finns även en tvättstuga med tvättmaskin och du får lyxen att ha ett torkrum intill tvättstugan! Det finns en separat ingång till källaren från ett av rummen. En häck omger trädgården vilket ger ett bra insynsskydd. På tomten finns äppelträd, syrenhäckar och andra vackra planteringar samt en damm där du kan starta dagen med ditt morgonkaffe och samtidigt ha utsikt mot sjön Nedre Vättern. Redskapsförråd finns för exempelvis gräsklippare och diverse trädgårdsredskap. Denna villa var tidigare fördelad i två lägenheter som sedan blev sammanslagna. Detta ger dig lyxen att idag ha tillgång till rymliga sovrum, två utgångar till den fina trädgården och två toaletter! Bostaden ger dig goda möjligheter att skapa din alldeles egna idyll. Bostaden är belägen med ett avstånd om cirka 120m till förskola, 500m till närmsta dagliga varuhandel och lekpark. Skärsjöns badplats finns att nå inom 4 km. I Skinnskatteberg finns kollektivtrafik som kan ta dig till Kolsva, Köping, Västerås och större städer. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
Österled 14B, Söder, Arboga kommun

Österled 14B

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
285 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 943 kr/mån
5 481 kr/m²

Välkommen hem till Österled 14B! En bostadsrätt på andra våningen med rymlig balkong i sydvästligt läge. Här bor du bekvämt i en lägenhet med två rum och kök som är fördelade på praktiska 52 kvadratmeter. Du välkomnas till en entréhall med avhängningsmöjligheter. Vidare finner du ett rogivande sovrum, kök med plats för matsalsgrupp och ett väl tilltaget vardagsrum. Detta är en genomgående ljus och tilltalande lägenhet med ett centralt läge! Från bostaden har du närhet till strövområden längs vackra Arbogaån samtidigt som det är gångavstånd till centrum med dess affärer, restauranger, banker mm. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 9