Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jennie Johansson

Jennie Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Romrussingatan 21, Åhusvången, Kristianstads kommun

Romrussingatan 21

Villa
Åhusvången, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
5 280 000 kr
127 m²
5 rum
275 m² tomt

Bekvämt 2-planshus med tillhörande trädgård! 2-planshus om 127 kvadratmeter. Välplanerat boende som erbjuder allt man kan önska sig, med plats för hela familjen. Stig in och möts av härliga ytor och utsikt mot vardagsrum och uteplats. Entréplan står för en öppen hall med tillhörande förvaring, kök med plats för matbord, ljust och lättmöblerat vardagsrum, badrum samt egen tvättavdelning. På husets ovanplan välkomnas man av en möblerbar hall. Här finns fyra sovrum samt ytterligare ett badrum. Från vardagsrummet på entréplan nås den trivsamma uteplatsen där de fina sommarmånaderna nyttjas som bäst. Här finns också en lättskött gräsmatta, utmärkt för den trädgårdsintresserade eller för barnen som önskar plats att leka.

  • Nyproduktion
Böklins väg 23, Gärds Köpinge, Kristianstads kommun

Böklins väg 23

Villa
Gärds Köpinge, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
2 195 000 kr
99 + 21 m²
4 rum
1 890 m² tomt

På Böklins väg 23 i Gärds Köpinge finns nu chansen att förvärva ett charmigt hus med fritt läge på rymlig tomt. Invändigt erbjuds ett rymligt vardagsrum med värmande täjlstenskamin, kök med matplats, hall/allrum och wc. Möjlighet att gränsa av ytterligare rum finns. På ovanplan erbjuds två sovrum samt nyligen renoverat duschrum/wc. På källarplan finns tvättstuga, dusch och förvaringsutrymmen. Huset är beläget på en stor tomt med fina uteplatser och odlingsmöjligheter. Här finns också ett uthus med garage och förråd. Huset är placerat med ett fint läge och skogsbrynet precis intill. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Ryttmästarevägen 249, Gärds Köpinge, Kristianstads kommun

Ryttmästarevägen 249

Gård/Skog
Gärds Köpinge, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
3 750 000 kr
212 + 41 m²
9 rum
3,8 ha tomt

Söker du en fristad att kalla din egen? Nu finns chansen att förvärva Ryttmästarevägen 249. När du anländer till bostaden möts du av en ståtlig stenmur som leder dig in på innergården och i samma stund infaller lugnet. Fastigheterna som är på dryga 3,7 ha består av vackra blomsterängar, en liten skogsdunge, damm samt åkermark. Här har du ett hem som erbjuder harmonisk och rofylld miljö året runt. De stora ytorna erbjuder möjligheten att skapa din egen hästgård om så önskas. Bostaden är från början av 1900-talet och mycket av den äldre charmen är bevarad samtidigt som moderna bekvämligheter har adderats. Huset har flera fina sällskapsytor i form av vardagsrum, allrum och bibliotek samt fyra sovrum och två badrum. På tomten finner du även flera uteplatser där den härliga utemiljön kan avnjutas samt en länga med med vackra stenväggar, bakugn och kamin. Perfekt utrymme för större bjudningar! I samma byggnad finns även ett förråd och en matkällare. Varmt välkommen att boka tid för visning!

Prinsessvägen 14, Everöd, Kristianstads kommun

Prinsessvägen 14

Villa
Everöd, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
1 395 000 kr
102 + 49 m²
4 rum
1 735 m² tomt

På Prinsessvägen 14 erbjuds ett charmigt gathus med anor från tidigt 1900-talet, beläget på lugnt och fridfullt läge i Everöd. Välplanerat enplanshus fördelat på hall, kök, vardagsrum , tre sovrum samt badrum. I huset finns också en inredningsbar vind för den som önskar mer utrymme. Huset är placerat på rymlig och lummig tomt med uteplats och garage. Härlig och lugn omgivning i omtyckta Everöd. Varmt välkommen med din/er intresseanmälan!

  • Plus
Tredalagatan 15A, Östermalm, Kristianstads kommun

Tredalagatan 15A

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
950 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
3 505 kr/mån
17 273 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvårumslägenhet belägen med citynära läge på Östermalm! Med en yta på 55 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en bekväm boendemiljö med ljusinsläpp från två väderstreck. Bostaden erbjuder en rymlig hall, kök med matplats, vardagsrum med utgång till balkong, sovrum samt ett nyligen renoverat badrum med tillhörande tvättmaskin. Utöver en härlig balkong i västläge finns här också tillgång till en gemensam takterrass samt en fin innergård. Lägenheten är placerad på första våningen i hus med hiss. Denna bostadsrättslägenhet ingår i en välskött förening och månadsavgiften inkluderar värme, vatten och basutbud av TV. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Flädervägen 7, Vilan, Kristianstads kommun

Flädervägen 7

Lägenhet
Vilan, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
695 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/3
3 454 kr/mån
10 221 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och fina tvårumslägenhet belägen på Flädervägen 7, på Vilan i Kristianstad. Med en yta på 68 kvadratmeter erbjuder denna fräscha lägenhet en bekväm boendemiljö samt ljusa ytor med ljusinsläpp från två väderstreck. Bostaden har genomgående smakfulla materialval och genomtänkt utrustning, vilket bidrar till en modern atmosfär. Den rymliga hallen erbjuder gott om förvaringsmöjligheter med tillhörande garderober och praktisk klädkammare. Vardagsrummet imponerar med sitt fantastiska ljusinsläpp från fönster över hela rummets bredd, vilket ger en känsla av rymd och ljus. Det tilltalande och fräscha köket bjuder in till trevliga stunder. Badrummet är både rymligt och helkaklat, samt utrustat med tvättmaskin. Sovrummet erbjuder gott om plats för avkoppling och vila. Den tillhörande balkongen i östläge ger möjlighet till soliga morgonstunder och avkoppling. Denna bostadsrättslägenhet ingår i en välskött förening med stabil ekonomi. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten samt en egen parkeringsplats. Dessutom med ett ypperligt och centralt läge med bra service och goda kommunikationsmöjligheter. Med en genomgående ljus och fräsch känsla samt ett bra läge är denna bostad ett perfekt val för dig som söker en bekväm och stilfull boendemiljö. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Hasselvägen 25, Charlottesborg, Kristianstads kommun

Hasselvägen 25

Lägenhet
Charlottesborg, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
650 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/3
4 715 kr/mån
8 025 kr/m²

Välkommen till denna ljusa välplanerade lägenhet på bottenplan! Här erbjuds ett boende med tre rum och kök, praktiskt beläget på första våningen. Man möts av en funktionell hall som leder vidare mot vardagsrum, kök och badrum med tvättmaskin. Bostaden erbjuder dessutom två sovrum samt en klädkammare. Till bostaden hör också en härlig inglasad balkong. HSB:s Brf Charlottsborg i Kristianstad är en välskött förening. I månadsavgiften om 4715 kronor ingår värme, vatten, kabel-tv och parkeringsplats. Bostadsrätten ligger i ett lugnt område med en egen innergård där det finns grönytor och lekplats. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Balkong
Pistagegatan 10, Åhus, Kristianstads kommun

Pistagegatan 10

Villa
Åhus, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
5 590 000 kr
137 m²
4 rum
542 m² tomt

Nu släpps ett unikt tillfälle att förvärva ett nyproducerat gathus på Pistagegatan 10, i den nya stadsdelen Åhusvången! Mycket välplanerat enplanshus ritat av Möller Arkitekter, passande för såväl mindre som större hushåll. På dessa 136,9 kvm ryms öppna vardags- och umgängesytor och två till tre sovrum varav ett avskilt med eget badrum. Den härliga utemiljön bjuder in till fina sociala stunder. Tomten har fri utsikt över sånnarna med fantastisk eftermiddags- och kvällssol in på altanen utanför kök och vardagsrum. Åhusvången präglas av levande gathus med en blandning av färger, material och bygghöjder. Utmärkt läge precis intill en av Sveriges främsta och vackraste golfbanor, samt med närhet till både bykärna, strand och hav! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information. Huset beräknas stå färdigt 8 månader från köp.

  • Nyproduktion

Visar alla 8