Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tove Pernhult

Tove Pernhult

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ställets Bygata 60, Ytterby, Kungälvs kommun

Ställets Bygata 60

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
3 195 000 kr
120 m²
5 rum
vån 2/2
7 170 kr/mån
26 625 kr/m²

Här erbjuds ni inom kort en unik femma om hela 120 kvadratmeter på populära Stället. Ett hem där ni erbjuds både högt härligt läge med utsikt över närområde och ängar. En charmig insynsskyddad baksida med stor altan (solläge mellan ca 9-18:30) och naturnära läge, perfekt för grillkvällar och sommarhäng. Från balkongen erbjuds ni vackra solnedgångar. Kök och badrum är renoverat och hela bostaden har mer eller mindre uppdaterade ytskikt och fint underhållna material. Bostaden fördelar sig på två våningar vilket kan ge barnen en egen oas på övre plan med sovrum allrum, klädkammare och eget badrum. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd och carport med installerad elbilsladdare, beläget strax utanför. Här bor ni i en mycket omtyckt och välskött förening med mysig innergård. Familjärt område med trevliga grannar i blandade åldrar. Skola och förskola finns på kort gångavstånd. Utomordentligt bra kommunikationer med buss och tåg. Till Göteborg går tåget med täta avgångar utan någon mellanliggande hållplats. Närmaste busshållplats ligger ca 100 meter från bostaden. Missa inte en utav områdets absolut bästa och sällan återkommande lägenheter!

  • Balkong
  • Uteplats
Esters gata 7, Ytterby, Kungälvs kommun

Esters gata 7

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
3 995 000 kr
110 m²
5 rum
vån 1/1
6 500 kr/mån
36 318 kr/m²

Inom kort erbjuds nu visning på Esters gata 7! Ett fantastiskt fint och påkostat gavelradhus med ett av områdets kanske bästa lägen. Här har säljaren gjort många stilrena och mycket påkostade tillval. Härligt gavelläge och stor altan, riktigt bra läge för både sol under både dag till sen eftermiddag. Extra bred uppfart på framsidan med plats för två bilar. Isolerat förråd i anslutning med installerad el både in och utvändigt. Läget på Esters gata är ett av de bästa i området, långt in på återvändsgata och med ett vackert skogsparti precis intill, fritt från genomfart och därmed väldigt ostört. Bostaden har idag tre sovrum men kan enkelt kompletteras med en vägg som skapar ytterligare sovrum på övre plan. Ni erbjuds stora sociala ytor samt badrum med tvättavdelning på entréplan. Sovrummen är fördelade på övre plan och alla har en väl tilltagen storlek med plats för förvaring. Även här ett stort badrum med badkar. Nordtag är ett nytt attraktivt bostadsområde i stationssamhället Ytterby i Kungälv. Utmärkt pendlingsläge med ca 10 minuters promenad till Ytterby station. Här finns förbindelser med tåg till Göteborg (17 minuter), Stenungsund (20 minuter). Här finns även expressbussar till Göteborg som tar ca 30 minuter till Göteborgs C. Marstrands härliga bad- och båtliv nås också bekvämt med kollektivtrafiken på ca 20 minuter. I Nordtag bor man granne med naturen och har närhet till både havet och staden. Området och närmiljön är lugnt, tryggt och barnvänligt med möjlighet till aktiviteter för hela familjen. Med gångavstånd från bostadsområdet finns Sparråsskolan (F-3) och en helt ny förskola. Ytterby centrum finns allt för vardagen med mataffärer, apotek, vårdcentral och skolor. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information och möjlighet till förhandsvisning.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Åkergatan 2B, Centralt, Kungälvs kommun

Åkergatan 2B

Radhus
Centralt, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
3 495 000 kr
81,5 + 30 m²
5 rum
vån 1/1
7 011 kr/mån
42 883 kr/m²

Varmt välkomna till Åkergatan 2B! Ett fantastiskt kvadratsmart radhus med fyra till fem sovrum mitt i centrala Kungälv. Här erbjuds ni lyxigt en parkering direkt utanför dörren samt altan med absolut bästa solläget. Härligt lugnt läge långt ner i området. Samtliga rum är renoverade i stilrena material och kulörer. Här finner ni de sociala ytorna i entréplan med kök och vardagsrum i nära anslutning till varann, direktutgång till altan och trädgård. Altanen har ett superhärligt söderläge med soltimmar från lunch till sen kväll. Övre plan har tre sovrum samt helkaklat badrum. En trappa ner finner ni sovrum/allrum, hobbyrum/förråd. Fastigheten har energiklass B vilket innebär att ni kan ansöka om "grönt bolån" och därmed få bättre ränta hos banken vid köp. Fin HSB förening med god ekonomi. Förmånlig avgift med näst intill allt inkluderat, värme, vatten, ,nätavgift, parkeringsplats, fiber samt tv. Här bor ni i en trevlig miljö med blandad bebyggelser av villor, radhus och lägenheter. Centralt läge med närhet till Kungälvs nya stadskärna som växer fram vid Kongahälla. Runt husknuten ligger ICA Skafferiet och i närområdet finns mycket vacker natur och fina promenadstråk/löparspår. Dessutom ligger utmärkta kommunikationer via resecentrum endast en kort promenad bort.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Huldas Gata 62, Ytterby, Kungälvs kommun
  • Tor 4 apr kl 17:15
Huldas Gata 62, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 2
Huldas Gata 62, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 3

Huldas Gata 62

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 650 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/2
3 807 kr/mån
38 971 kr/m²

Välkomna till en fin och helt nyproducerad trea i BRF Huldas Lycka. Här erbjuds ni inom kort ett hem med genomtänkt planlösning och välplanerade rum. Här finner ni naturen utanför husknuten och en hög faktor av villa/radhuskänsla. Härligt med egen entré och uteplats i västerläge med många möjliga soltimmar. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Badrum med egen kombinerad tvättmaskin. Neutrala materialval och stilren känsla. Här njuter ni av att allting är helt nytt! För dig som vill bo i ett lugnt och barnvänligt bostadsområde nära naturen och med bekvämt pendlingsavstånd till både Kungälv och Göteborg kikar ni nu på en bostad i Brf Huldas Lycka i attraktiva Nordtag. Här kan barnen springa fritt i ett tryggt kvarter och du har nära till förskola, skola och pendelstationen i Ytterby. Det bästa av två världar när området fortsätter växa fram. En trygg plats med en genuin bykänsla där personliga möten får ta plats. Här får ni njuta av årstidernas växlingar och ändå ha alla vardagens praktiska måsten runt hörnet. Nära naturen, nära staden och inte långt till havet.

  • Premium
  • Uteplats
Selma Lagerlöfs gata 10, Centralt, Kungälvs kommun

Selma Lagerlöfs gata 10

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 850 000 kr
90 m²
3 rum
vån 1/5
6 729 kr/mån
31 667 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och centralt belägna bostadsrättslägenhet på Selma Lagerlöfs gata i Kungälv. Här erbjuds en välplanerad bostad med en öppen och ljus atmosfär. Köket har en halvöppen planlösning mot vardagsrummet, vilket ger en social och trivsam yta att umgås i. De två rymliga sovrummen erbjuder gott om plats för både avkoppling och förvaring. Dessutom finns en praktisk klädkammare samt förråd inne i bostaden vilket bidrar till en välorganiserad vardag. Bostaden har en uteplats mot den lugna innergården, perfekt för avkoppling och trevliga stunder utomhus. Dessutom finns det tillgång till ett garage för den som önskar. Läget är utmärkt med närhet till kommunikationer och bekvämligheter. Här bor du i ett centralt område med allt du behöver inom räckhåll. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger trygghet i boendet. Med en bostadsyta på 90 kvadratmeter och belägen på bottenplan, erbjuds en bekväm och lättillgänglig boendemiljö. Välkommen till ett trivsamt hem med bra förutsättningar för en bekväm vardag!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 5