Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Axel Nilsson

Axel Nilsson

Om mig

Som mäklare strävar jag ständigt efter att överträffa kunders förväntningar och vill förmedla en trygghet till både mina säljare och köpare. Förberedelser är A & O för mig. Alla kunder är unika och varje situation är unik och måste behandlas därefter. I kontakten med mig kan ni förvänta er ett gediget engagemang, hög tillgänglighet och full transparens! Årets kvalitémäklare 2022 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nygatan 6B, Kungsbacka innerstad, Kungsbacka kommun

Nygatan 6B

Lägenhet
Kungsbacka innerstad, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
1 900 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/3
3 153 kr/mån
51 351 kr/m²

Varmt välkommen till Nygatan 6B och denna välplanerade etta! Här bor man med ett ytterst centralt läge i Kungsbackas innerstad ett stenkast ifrån butiker,caféer och skolor. I närområde finns fina grönområden och mysiga promenadstråk och kort gångavstånd till stationen som smidigt tar en in mot Göteborg. Lägenheten har ett minst sagt bra läge och uteplatsen har ett soligt läge där man kan avnjuta kvällssolen och utsikt mot charmiga skansen. Föreningen har även en mysig och lummig innergård som höjer tillvaron. Bostaden som nyligen renoverats har ett stilrent nytt kök, smakfullt inrett badrum och underbara förvaringsmöjligheter. Kort och gott, detta är en bostad att trivas i! Välkommen med er intresseanmälan till ansvarig fastighetsmäklare Axel Nilsson!

  • Uteplats
  • Hiss
Turkosvägen 4, Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun
  • Sön 21 apr kl 11:15

Turkosvägen 4

Lägenhet
Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
4 295 000 kr
87,5 m²
3 rum
vån 8/9
5 824 kr/mån
49 086 kr/m²

Varmt välkommen till Turkosvägen 4 och denna högt belägna lägenhet i attraktiva BRF Utsikten. Här bor man på våning 8 av 9 med en helt fantastisk helhet. Bostaden är genomgående luftig med stilrena materialval, gediget ljusinsläpp samt en utsikt som är svårslagen! Lägenheten som totalt är 87,5 kvadrat disponeras över tre rum och kök där köket ligger i en trevlig öppen planlösning mot vardagsrummet. Via vardagsrum nås även den rymliga inglasade balkongen som ligger i västerläge. Tillhörande lägenheten finns dels ett förråd på våning två men även en parkeringsplats i garaget med betald elbilsladdare. Här bor du i ett trevligt område nära förskola, skola och lekplatser, Området är centralt placerat i Kungsbacka och det medför bra bussförbindelser till Kungsbacka station där du enkelt kan ta dig vidare till Göteborg eller ner mot Varberg. På cykelavstånd finner ni även sport-/fritidsaktiviteter, här finns ishall, simhall, fotbollsplaner, skatepark, golfklubb m.m. Kungsbacka innerstad finns dessutom gott om restauranger med trevliga uteserveringar och butiker. Välkommen på visning av denna lägenhet och läge man vill uppleva på plats!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Porfyrvägen 6, Kungsbacka - Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun

Porfyrvägen 6

Lägenhet
Kungsbacka - Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
3 700 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/2
5 007 kr/mån
45 679 kr/m²

Varmt välkommen till Porfyrvägen 6 och denna rymliga trea om hela 81 kvadrat. Belägen på ett ypperligt läge i hjärtat av Kolla Parkstad presenterar vi nu denna moderna lägenhet med en lyxig helhet intill de härliga lummiga parkstråket i området. Bostaden är omsorgsfullt planerad och inkluderar ett rymligt vardagsrum som binds samman med det högkvalitativa köket från Vedum med en modern maskinpark. Från vardagsrummet nås bostadens väl tilltagna balkong med plats för såväl loungemöblemang som grill. I bostaden finner ni även två generösa sovrum varav ett med anslutande balkong i söderläge, ett helkaklat badrum med tvättmöjlighet samt ett rymligt förråd i direkt anslutning till hallen. I föreningen finns även en övernattningslägenhet att tillgå mot avgift - en underbar möjlighet som är få förunnad i området. Läget är optimalt med såväl skola, förskola, busshållplats och matbutik i närområdet. För den aktiva familjen erbjuds även lekplats, badhus och ishall en kort promenad ifrån bostaden. Grönskande promenadområden längst Kungsbackaån och Kungsbackaskogen nås inom gångavstånd samtidigt som du enkelt når innerstaden en cykeltur bort. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Energieffektiv
Kaggebådan 5, Onsala, Kungsbacka kommun

Kaggebådan 5

Villa
Onsala, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
4 200 000 kr
120 m²
5 rum
1 130 m² tomt

Varmt välkommen till Kaggebådan 5 och detta fantastiska hus! Här bor man i ett välplanerat och väldisponerat boende med stora sociala ytor, bra förvaringsmöjligheter och med naturen in på husknuten! Invändigt möts vi av en härlig rymd, gediget ljusinsläpp, tre stora sovrum och ett vardagsrum med underbar vy mot lummiga trädgården. Detta är den perfekta bostaden för den som letar efter en lugn tillvaro med närhet till alla de bekvämligheter man kan tänkas. Området är lugnt och familjevänligt med varierad bebyggelse och åldrar på de boende. Underbara bad erbjuds i bland annat Svänghalla, Smarholmen och Lerkil vilka nås på cykelavstånd. Skolor och förskolor erbjuds på flertalet platser i såväl Onsala som Vallda. En större lekplats finns att tillgå i närområdet. Busskommunikation erbjuds längst med Valldavägen som smidigt tar er vidare mot Kungsbackas tågstation. Matbutik nås i sin tur i såväl Vallda som Onsala. Välkommen med er intresseanmälan redan nu till ansvarig Fastighetsmäklare Axel Nilsson!

Daliegatan 12, Hålabäck, Kungsbacka kommun

Daliegatan 12

Villa
Hålabäck, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
6 800 000 kr
150 + 40 m²
6 rum
603 m² tomt

Varmt välkommen till Daliegatan 12 och detta genomgående stilrena 1,5planshus med en fantastisk helhet! Här bor man i ett väldisponerat boende med stora sociala ytor, flertal sovrum, braskamin och bra förvaringsmöjligheter. Läget på Daliegatan 12 erbjuder ett centralt och lugnt läge med närhet till alla de bekvämligheter man kan tänkas önska och är mycket barnvänligt! Tomten är lättskött och totalt på 603 kvadrat med stor gräsmatta, härlig altan och ett uterum som förlänger säsongen! Välkommen på visning av detta hus du inte vill missa!

Porfyrvägen 4, Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun

Porfyrvägen 4

Lägenhet
Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 650 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/2
5 526 kr/mån
43 443 kr/m²

Varmt välkommen till Porfyrvägen 4 och denna rymliga tvåa om hela 61 kvadrat. Lägenheten som är belägen i markplan har genomgående fina materialval, gediget ljusinsläpp och en svårslagen planlösning. Invändigt möts vi av fina sociala ytor, gediget med förvaring, ett stilrent kök signerat Vedum och lyxigt helkaklat badrum. Utöver det invändiga har vi även en rymlig altan med plats för stor loungegrupp, tillhörande förråd till lägenheten och i föreningen finns även gästlägenhet att hyra. Läget är optimalt med såväl skola, förskola, busshållplats och matbutik i närområdet. För den aktiva familjen erbjuds även lekplats, badhus och ishall en kort promenad ifrån bostaden. Grönskande promenadområden längst Kungsbackaån och Kungsbackaskogen nås inom gångavstånd samtidigt som du enkelt når innerstaden en cykeltur bort. Låter detta som ert nästa drömboende? Tveka inte att höra av er till ansvarig Fastighetsmäklare Axel Nilsson redan idag!

  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 6