Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emma Olin

Emma Olin

Om mig

Letar du efter en fastighetsmäklare som brinner för att överträffa dina förväntningar? Då är jag rätt mäklare för dig! Med hög noggrannhet och stort engagemang lämnar jag aldrig något åt slumpen, allt för att förmedla trygghet till säljare såväl som köpare. Med Länsförsäkringars möjlighet att erbjuda bank, försäkring och fastighetsförmedling under samma tak ges dessutom en unik möjlighet till en helhetslösning utöver det vanliga.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lokes väg 46, Gamla Kolla, Kungsbacka kommun

Lokes väg 46

Lägenhet
Gamla Kolla, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
3 850 000 kr
109,5 m²
4 rum
6 674 kr/mån
35 160 kr/m²

På lugnt läge med närhet till Kungsbacka innerstad ligger Lokes väg 46 - en trivsam fyrarummare med en välplanerad planlösning och smakfull interiör. Det första vi möts av är en inbjudande hall som nås från markplan vilket bidrar till en trivsam huskänsla. Genom trappan upp till andra våningen nås bostadens övre plan disponerat över ett trivsamt kök i vinkel med plats för matbord. Vidare kommer vi in till ett rymligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som större matbordsmöblemang med utgång till bostadens inglasade balkong i solsäkert söderläge med plats för sittmöblemang. Bostaden är utrustad med ett badrum med tvättutrustning samt en separat gästtoalett - perfekt för den stora familjen. Därutöver erbjuds tre välplanerade sovrum. Till bostadsrätten hör ett separat förråd i gemensam förrådslänga. Föreningen är välskött och erbjuder bland annat en gemensamhetslokal med gästlägenhet i nära anslutning till bostaden. I Gamla Kolla är det lätt att trivas och fördelarna med området är många. Den intilliggande huvudvägen för området är utan genomfartstrafik men de lokala bussarna ges möjlighet för genomfart vilket ger en smidig kommunikation in till Kungsbacka station och vidare på enbart några minuter. På andra sidan Kungsbackaån ligger såväl simhall, ishall, idrottshall, fotbollsplaner, utomhusgym och friluftspark. På kort gångavstånd når du stadens utbud av restauranger, butiker och skolor. Varmt välkomna!

  • Balkong
Nygatan 7F, Kungsbacka innerstad, Kungsbacka kommun

Nygatan 7F

Lägenhet
Kungsbacka innerstad, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 000 000 kr
57 m²
1.5 rum
vån 1/2
4 238 kr/mån
35 088 kr/m²

Mitt i hjärtat av Kungsbacka står nu denna rymliga 1,5a om 57 kvadratmeter till försäljning. Belägen på avskilt hörnläge i markplan med direktanslutning till föreningens gemensamma innergård är bostaden som gjord för att trivas i. Vi möts av en interiör i originalutförande med ett stort och ljust kök, ett väl tilltaget badrum med tvättutrustning samt ett allrum med mindre sovalkov och goda ytor för såväl soffgrupp som skrivbordshörna. Planlösningen ger möjlighet att skapa en tvårummare genom att flytta köket till vardagsrumsdelen och i sin tur göra om köket till sovrum. Till bostaden hör även ett kallförråd i föreningens gårdshus. Här bor du ett stenkast från allt innerstaden har att erbjuda i form av nöjesliv, restauranger, träningsanläggningar och butiker. På några minuters promenadavstånd ligger även Kungsbacka station som enkelt tar dig vidare till såväl norr som söder. Varmt välkomna till en bostad som måste upplevas på plats!

Pastillgränden 12, Signeskulle, Kungsbacka kommun

Pastillgränden 12

Lägenhet
Signeskulle, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 895 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 759 kr/mån
44 884 kr/m²

Alldeles intill Kungsbackaån ligger Pastillgränden 12 - en totalrenoverad tvårummare på gavelläge med balkong i trivsamt sydostläge. Bostaden ligger i ett flerfamiljshus om enbart fyra lägenheter och är belägen på andra våningsplan som nås genom den gemensamma invändiga trappuppgången. Vi välkomnas till en inbjudande hall med klinkers som övergår i genomgående parkett med möjlighet till avhängning i praktisk skjutdörrsgarderob. Från hallen nås det moderna köket som kommer ifrån Vedum som erbjuder goda förvaringsmöjligheter och en modern maskinpark med vackert ljusinsläpp. I direkt anslutning till köket finns plats för ett matbord. Vidare nås bostadens rymliga vardagsrum med utrymme för soffgrupp och mediamöblemang. Härifrån nås även bostadens balkong på rofyllt läge med utsikt över ån. Därutöver erbjuds ett smakfullt badrum med tvättutrustning samt ett inbjudande sovrum med hel garderobsvägg genom skjutdörrspartier. Förvaringsmöjligheterna är i övrigt mycket goda med invändig klädkammare/förråd samt ett separat förråd i anslutning till garagelängorna. Föreningen erbjuder bland annat gästlägenhet, gemensamhetslokal och gemensam tvättstuga - vilket skapar en smidighet i vardagen. Bostaden är belägen i det populära och lugna området Signeskulle. Genom en kort promenad längst med Kungsbackaån nås centrala Kungsbacka med dess utbud av butiker, dagligvaruhandel och restauranger. Kungsbacka tågstation ger en smidighet till kommunikation till såväl norr som söder. Varmt välkomna!

  • Balkong
Dyrestensvägen 81D, Vallda, Kungsbacka kommun

Dyrestensvägen 81D

Lägenhet
Vallda, Kungsbacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 950 000 kr
80,9 m²
4 rum
vån 2/2
6 330 kr/mån
36 465 kr/m²

Omgiven av lummiga grönområden ligger Dyrestensvägen 81D och denna välplanerade fyrarummare belägen på andra våningen. Bostaden disponeras över ett trivsamt kök i öppen planlösning till vardagsrummet, tre välplanerade sovrum, en balkong i solsäkert söderläge och ett badrum med tvättutrustning. I anslutning till bostadens utvändiga entré erbjuds plats för caféset. Därutöver erbjuds en klädkammare belägen i anslutning till hallen samt ett kallförråd i separat förrådslänga belägen på gårdsplan. Tack vare det trivsamma gavelläget med entré direkt från den utvändiga trappuppgången ges en härlig huskänsla med plats för hela familjen. Till bostaden hör en parkeringsplats. Inom gångavstånd finns såväl förskola, skola, gym, matbutik och idrottshall att tillgå. Goda bussförbindelser erbjuds längst med Valldavägen som tar er in till Kungsbacka. Underbara salta bad erbjuds i bland annat Lerkil, Smarholmen och Sandö medan Vallda Golfklubb ligger en kort promenad bort. I närområdet erbjuds även fina motionsspår och trivsamma promenadslingor. Varmt välkomna!

  • Balkong

Visar alla 4