Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sjöaredsvägen 21, Knäred, Laholms kommun

Sjöaredsvägen 21

Villa
Knäred, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
795 000 kr
86 + 88 m²
5 rum
1 011 m² tomt

I natursköna Knäred välkomnar vi dig till det charmiga Sjöaredsvägen 21! Detta charmiga hus hus, daterat till 1920-talet, bär på en unik atmosfär med sina klassiska detaljer såsom det karaktäristiska burspråket och den vackra fiskbensparketten. Huset har genomgått flertalet renoveringar under de senaste åren, vilket har moderniserat och uppdaterat hemmet. Med en luft/vattenvärmepump från Nibe installerad 2016 kan du förvänta dig låga driftkostnader samtidigt som du håller en behaglig temperatur året runt. Dessutom kan du njuta av mysiga stunder framför den öppna spisen med insats, som inte bara värmer gott utan även höjer mysfaktorn till max och skapar en inbjudande atmosfär. Läget är perfekt för familjen med gångavstånd till skola (årskurs F-6), vilket gör det till en idealisk plats för barnfamiljer. Med den natursköna omgivningen runt hörnet finns det gott om möjligheter till friluftsliv och avkoppling. Fastigheten säljs med en friskrivningsklausul. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Harpogränd 4, Musikkvarteren, Laholms kommun

Harpogränd 4

Villa
Musikkvarteren, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
2 795 000 kr
140 m²
7 rum
776 m² tomt

Mycket välplanerad villa som inrymmer hela 6 sovrum, luftiga umgängesytor, lyxigt renoverat helkaklat badrum i entréplanet samt extra duschrum på ovanvåningen. Merparten av ytskikten har renoverats senaste 5 åren. En rymlig inglasad altan ger bra bonusyta stora delar av året och den välplanerade tomten är väl insynsskyddad. En nyligen installerad luft/vatten värmepump borgar för låg driftkostnad. Välkommen på visning av denna välplanerade villa i populära musikkvarteren

Plingshult 11, Mästocka, Laholms kommun

Plingshult 11

Villa
Mästocka, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
1 275 000 kr
82 m²
3 rum
1 527 m² tomt

Naturskönt beläget finns denna charmigt renoverade "backstuga" som renoverats såväl exteriört med fasad, fönster, tak och avloppsanläggning som invändigt med kök, badrum och övriga ytskikt. Umgängesytorna är rymliga med ryggåstak, synliga takbjälkar och värmande kamin som ger mycket karaktär till bostaden, Här finns 2 sovrum samt ett helkaklat modernt badrum med smakfulla materialval dessutom en inredd vind med takfönster, nås via antingen vindstrappa i hallen eller utvändigt. Här bor man lantligt med skog och natur runt husknuten!

Våxtorpsvägen 18 och 20, Hasslöv, Laholms kommun

Våxtorpsvägen 18 och 20

Övrigt
Hasslöv, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
4 800 000 kr
7 927 m² tomt

Tillfälle att förvärva Hallandsåsens Växtbutiks f.d lokaler, som passar utmärkt för den dom vill bedriva någon form av verksamhet, fastigheten omfattar såväl boningshus som cafélokal, kontor med personalutrymmen, växthus och lagerutrymmen. På fastigheten finns även en anlagd gårdsplan med stensatta gångar, asfalterad parkering för ett stort antal bilar samt en grusad parkering.

Rapphönsvägen 11, Mellbystrand, Laholms kommun

Rapphönsvägen 11

Villa
Mellbystrand, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
5 500 000 kr
160 m²
5 rum
1 349 m² tomt

Äntligen kan vi presentera en rymlig familjevilla i omtyckta Mellbystrand. Med sin närhet till den vackra naturen och havets salta bad är det lätt att förstå varför området har blivit en av Sveriges populäraste sommarorter. En kort promenad från stranden finner vi detta 1-plans hus om hela 160 kvm uppfört så sent som 2008 med många spännande vinklar som ger huset karaktär. Härlig öppen planlösning med enorma sällskapsytor, vattenburen golvvärme med frånluftsvärmepump samt värmande kamin i kombination med ca 13 kw solceller borgar för låg driftkostnad och hög komfort. Bostaden är mycket välskött med tilltalande såväl exteriör som interiör, vardagsrum/kök är öppet upp i nock, vilket bidrar till en luftig och rymlig atmosfär. Bostaden har idag 2-3 sovrum som enkelt kan utökas om så önskas, dessutom rymligt garage och gäststuga samt en välplanerad tomt och insynsskyddade uteplatser med ett hav av perenna växter. Fastigheten gränsar till ett lummigt skogsparti. Denna villa måste upplevas på plats, välkommen på visning!

Ågård 9, Hishult, Laholms kommun

Ågård 9

Tomt
Hishult, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
350 000 kr
5 088 m² tomt

Förverkliga era husdrömmar och bygg nytt i natursköna Hishult! Ca 3 km från Hishult finner ni denna väl tilltagna tomt med naturskönt och skogsnära läge. På fastigheten stod tidigare en stuga som nu är riven och lämnar oändliga möjligheter. På tomten finns grävd brunn, enskilt avlopp samt framdragen el.

Ålstorp Flammabygget 866, Ålstorp, Laholms kommun

Ålstorp Flammabygget 866

Tomt
Ålstorp, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
500 000 kr
1,8 ha tomt

Välkomna till Ålstorp Flammabygget 866, en generös tomt om hela 17 719 kvm som är belägen ca 14 km från Laholm. På tomten finns ett 1½-plans hus samt en lada, båda med omfattande renoveringsbehov. Här bor ni granne med en hästgård vilket bidrar till det natursköna lugn som Flammabygget har att erbjuda. Läget och tomten bör upplevas på plats. Välkommen på visning!

Trekanten 23, Ysby, Laholms kommun

Trekanten 23

Villa
Ysby, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
1 650 000 kr
100 + 128 m²
5 rum
1 223 m² tomt

Välkomna till Trekanten 23 och denna familjevilla med fint läge i barnvänliga Ysby. Med sina väldisponerade kvadratmeter bjuds ni på ett praktiskt boende med allt som familjen kan tänkas att behöva. Entréplanet har genomgått omfattande renoveringar i närtid med nya ytskikt i hall, sovrum, kök och vardagsrum. En trappa upp möts vi av två sovrum och gott om förvaring. Rejäl källare med nyrenoverad tvättstuga och gott om förvaring. Utvändigt möts ni av en lättskött trädgård angränsandes öppna fält och inte minst ett dubbelgarage om 47 kvm. Varmt välkomna på visning!

Östra Långhultsbygget Klaragården, Hishult, Laholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Östra Långhultsbygget Klaragården

Gård/Skog
Hishult, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
1 995 000 kr
146 + 40 m²
5 rum
16 ha tomt

Vackert och lugnt belägen gård om drygt 15 ha mark varav merparten ungskog (se skogsbruksplan). Gården ger ett välskött intryck, Bostadshuset har genomgått stora renoveringar senaste åren med bl.a dränering kring bostadshuset och gjutit nya golv med cellplastisolering i källarplanet. Man har dragit om inkommande vattenledning och installerat filteranläggning till det egna vattnet. Fasaden har klätts om och tilläggsisolerats samt har nya fönster och ytterdörrar satts in. Invändigt har ovanvåningen renoverats med nya ytskikt i sin helhet och ny el har dragits. Fiber har installerats. Kamin är installerad och skorstenen är inplåtad.

Nyby 311C, Laholm, Laholms kommun

Nyby 311C

Radhus
Laholm, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
1 795 000 kr
64 + 10 m²
2 rum
690 m² tomt

Vackert och lantligt beläget med utsikt över Hallandsås, några minuter från Laholms centrum ligger detta friköpta radhus som stod färdigbyggt 2018. Husen är byggda i radhusform med hög kvalitet, glaserade takpannor, 3-glas fönster, helkaklat badrum/tvättstuga och med parkettgolv i övriga rum. Bostaden erbjuder god förvaring i form av garderober samt en klädkammare. Vardagsrummet och köket samspelar fint med öppen planlösning med ryggåstak som skapar en rymd och luftig atmosfär. Genom pardörrarna från vardagsrummet kommer man ut till den härliga uteplatsen som bjuder in till avkopplande stunder och sociala tillställningar. Tomten för detta radhus är en hörntomt på 690 kvadratmeter. Här finns det plats att bygga gäststuga/attafallshus och el är redan förberett för detta, eller varför inte bygga ett orangeri. God plats finns även för parkering på den grusade uppfarten. Frånluftsvärmepumpen borgar dessutom för en låg driftskostnad. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Söderläget 7, Lilla Tjärby, Laholms kommun

Söderläget 7

Lägenhet
Lilla Tjärby, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
1 750 000 kr
94 m²
4 rum
vån 2/2
7 436 kr/mån
18 617 kr/m²

Låt oss presentera denna fyrarummare med utsikt över takåsarna belägen på Söderläget i Lilla Tjärby. BRF Söderläget Laholm består av 20 stycken lägenheter som stod klara vintern 2021. Gatan och bostadsrättsföreningen har fått sitt namn från det utmärkta söderläget som uteplatserna ligger i, med sol från morgon till kväll och med utsikt över dalen. Denna lägenhet är den enda fyrarummaren i föreningen och erbjuder välkomnande hall, tre rymliga sovrum, två helkaklat badrum, kök och vardagsrum med öppen planlösning samt en trevlig balkong med utmärkt utsikt över dalen. Den trevliga nybyggnadskänslan finns verkligen kvar och detta är minst sagt ett bekymmersfritt boende för många år framöver. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
Magnoliavägen 3, Lilla Tjärby, Laholms kommun

Magnoliavägen 3

Villa
Lilla Tjärby, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
3 595 000 kr
119 m²
4 rum
1 082 m² tomt

Utmärkt familjevilla (Villa Nybro) i ett plan om 119 kvm med inredningsbar ovanvåning (skulle isåfall ge en boyta om 195 kvm), nybyggd [-22] med generösa ytor, placerad på lugnt och barnvänligt området i Lilla Tjärby som är beläget ca 15 min med bil från Halmstad. Bostaden innefattar tre rymliga sovrum, helkaklat badrum/duschrum, vardagsrum, Vedum kök och tvättstuga. Huset har smakfulla materialval och en väl uttänkt planlösning. Vattenburen värme kopplad till frånlufts värmepump borgar för låg driftkostnad. Då bostaden är nybyggd 2022 är den fri från kommunal fastighetsavgift första 15 åren. Tomten har en grusad uppfart, färdig anlagd gräsmatta och mur som ramar in mot gatan. Här bor du med närhet till Laholms centrum, skola, förskola, busskommunikationer och natur med gångstråk intill Lilla Tjärby sjö. Bostadshuset har ännu ej blivit taxerat. Välkomna på visning!

Hemmeslövsvägen 33 och 35, Hemmeslöv, Båstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hemmeslövsvägen 33 och 35

Villa
Hemmeslöv, Båstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
2 795 000 kr
149 + 35 m²
4 rum
1 728 m² tomt

Påkostad villa i Hemmeslöv som lämpar sig ypperligt för den som bedriver verksamhet eller bara vill ha bra förvaringslokaler i anslutning till bostaden. Bostadshuset har renoverats och byggts ut löpande sedan inköpet 2011 med såväl fasad/fönster, kök, badrum och ytskikt. Jordvärmepump borgar för låg driftkostnad. Utöver Hemmeslöv 7:5 som är 1728 kvm så finns möjlighet att förvärva även grannfastigheten 10:7 som omfattar hela 4084 kvm med ett taxeringsvärde om 298 tkr och erbjuder ett utmärkt skyltläge för den som vill bedriva någon form av verksamhet samt ett större växthus/uthus.

Björbäck 55, Våxtorp, Laholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Björbäck 55

Villa
Våxtorp, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
3 750 000 kr
110 + 80 m²
4 rum
6,5 ha tomt

Möjligheter som denna kommer väldigt sällan! Välkommen till denna hästgård som ligger i utkanten av Våxtorps tätort. Här erbjuds en komplett fastighet med nybyggt stall om 6 hästboxar, bra åkermark med paddock samt egen travbana. I omgivningen finns goda möjligheter att rida ut i skogen på många fina stigar med Hallandsåsen som utsikt. Bostadshuset erbjuder ett nyare kök i lantlig stil, trevliga umgängesytor på entréplan samt ett bra värmesystem som borgar för låga driftkostnader. Våxtorp som ort erbjuder bra barnomsorg och skola upp till nionde klass, olika föreningar som främjar idrotten för barn, extra mervärde för närheten till Björbäcks ryttarförening. Välkommen på visning för att uppleva allt på plats!

Hjortvägen 2, Mellbystrand, Laholms kommun

Hjortvägen 2

Villa
Mellbystrand, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
3 975 000 kr
154 + 70 m²
6 rum
1 547 m² tomt

Här är chansen att förvärva en rymlig och välbevarad 1-plansvilla med ett fantastiskt läge längst in på återvändsgata med skogen som närmsta granne. Med en stor lummig och välskött tomt om hela 1547 kvm som gränsar till skogsområde ligger denna fastighet endast en kort promenad från strand och hav. Mellbystrandsskolan med fräscha lokaler ligger bara några hundra meter bort.

Söderläget 11, Lilla Tjärby, Laholms kommun

Söderläget 11

Lägenhet
Lilla Tjärby, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
1 395 000 kr
76,6 m²
3 rum
vån 1/2
6 338 kr/mån
18 211 kr/m²

Välkommen till denna fina trerummare på markplan belägen på Söderläget i Lilla Tjärby. Här bor du i BRF Söderläget Laholm, en förening med 20 stycken lägenheter som stod klara vintern 2021. Det är därmed ingen tvekan om att den trevliga nybyggnadskänslan finns kvar och att detta minst sagt är ett bekymmersfritt boende för många år framöver. Gatan och bostadsrättsföreningen har fått sitt namn från det utmärkta söderläget som uteplatserna ligger i, med sol från morgon till kväll och med utsikt över dalen. Lägenheten som ligger på markplan består av hall, två rymliga sovrum, helkaklat badrum med tvätthörna, kök och vardagsrum med delvis öppen planlösning samt en trevlig uteplats med altandäck och tillhörande gräsyta med fin utsikt. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Uteplats
Kristianstadsvägen 16, Centrum, Laholms kommun

Kristianstadsvägen 16

Övrigt
Centrum, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
2 495 000 kr
223 m²
974 m² tomt

Ny finns den ypperliga möjligheten att förvärva denna centrumnära hyresfastighet i Laholm som omfattar fyra stycken lägenheter. På entréplan finner vi den första lägenheten (Lgh 1001) som är på 78 kvadratmeter med tre rum och kök. Entréplanet erbjuder ytterligare en lägenhet (Lgh 1002) som är på 42 kvadratmeter med två rum och kök. På ovanvåningen finner vi två lägenheter där den första lägenheten (Lgh 1101) är på 52 kvadratmeter med två rum och kök och den andra lägenheten (Lgh 1102) är på 51 kvadratmeter med två rum och kök. På tomten ligger dessutom en ekonomibyggnad med två stycken garageplatser samt tillhörande förråd och mindre verkstadsdel. Varmt välkommen på visning!

Söderläget 7, Lilla Tjärby, Laholms kommun

Söderläget 7

Lägenhet
Lilla Tjärby, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
1 350 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 901 kr/mån
23 478 kr/m²

Vi är stolta att få presentera denna tvårummare med utsikt över takåsarna belägen på Söderläget i Lilla Tjärby. BRF Söderläget Laholm består av 20 stycken lägenheter som stod klara vintern 2021. Gatan och bostadsrättsföreningen har fått sitt namn från det utmärkta söderläget som uteplatserna ligger i, med sol från morgon till kväll och med utsikt över dalen. Lägenheten består av hall, rymligt sovrum, helkaklat badrum med tvätthörna, kök och vardagsrum med öppen planlösning samt en trevlig balkong med utmärkt utsikt. Den trevliga nybyggnadskänslan finns verkligen kvar och detta är minst sagt ett bekymmersfritt boende för många år framöver. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Odens väg 34B, Allarp, Laholms kommun

Odens väg 34B

Radhus
Allarp, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
2 195 000 kr
112,5 m²
5 rum
7 550 kr/mån
19 511 kr/m²

Letar du efter det perfekta boendet? Detta är ett välplanerat mittenradhus i toppskick med genomgående hög standard och känsla av nybyggnation. Bostaden erbjuder tre till fyra sovrum, kök och allrum i öppen planlösning samt två helkaklade badrum med separat tvättstuga. Här finns dessutom två uteplatser, uppfart med plats för två bilar på den stensatta framsidan samt praktiskt förråd. Underbart boende för den som söker något lättskött och modernt nära skog, hav och strand. Här bor ni med några minuters gångavstånd till förskola, vårdcentral, livsmedelsbutik samt tågstation.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Margaretagatan 1B, Laholm, Laholms kommun

Margaretagatan 1B

Villa
Laholm, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
4 550 000 kr
155 m²
4 rum
765 m² tomt

Låt oss presentera denna stilrena villa på två hela plan med utmärkt läge med ett stenkast till Laholms centrum, trevliga promenadstråk utmed Lagan och i Stadsparken. Bostaden som byggdes år 2012 är i toppskick och har allt som man kan önska sig. Bostaden erbjuder stora och öppna sociala ytor med kök, vardagsrum och allrum samt stilrena materialval med bland annat genomgående mattlackerad ekparkett och fönsterbänkar av kalksten. Från ovanvåningen ser man även även öppna landskap över takåsarna och hur Lagan ringlar sig bort. Villans 155 kvadratmeter omfattas av två entréer, stilrent och modernt kök, rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier, helkaklat badrum och funktionell tvättstuga på entréplan. Ovanvåningen omfattas i sin tur av ett öppet och luftigt allrum, helkaklat badrum med både dusch och badkar samt två sovrum med tillhörande walk-in closet till det ena sovrummet. På tomten ligger dessutom en byggnad med carport och två rum på markplan som går att göra till sovrum för tonåringen, kontor för den som arbetar hemma eller som gästrum. I suterrängplanet finns en verkstad/hobbylokal. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Stora Strandvägen 3, lgh 26, Skummeslövsstrand, Laholms kommun

Stora Strandvägen 3, lgh 26

Lägenhet
Skummeslövsstrand, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
795 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/2
4 027 kr/mån
25 645 kr/m²

Med badrocksavstånd till hav och strand erbjuds en bostadsrätt till försäljning men som till skillnad mot en vanlig bostadsrätt hyrs ut när du själv inte nyttjar den! Invändigt upplever man en hotellkänsla med helkaklat badrum, fräscht pentry och bra med plats för dubbelsäng samt havsutsikt. Enligt stadgarna får man inte lov att bosätta sig där och bostadsrätterna skall också nyttjas för hotellanvändning. Bokningarna sker via en hotelloperatör. Föreningen klassas som en oäkta förening. Välkommen att boka din personliga visningstid!

  • Hiss
Stora Strandvägen 3, Skummeslövsstrand, Laholms kommun

Stora Strandvägen 3

Lägenhet
Skummeslövsstrand, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
895 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/2
4 027 kr/mån
28 871 kr/m²

På ett av Skummeslövsstrands bästa läge med badrocksavstånd till hav och strand erbjuds en bostadsrätt som till skillnad mot en vanlig bostadsrätt hyrs ut när du själv inte nyttjar den! Invändigt upplever man en hotellkänsla med helkaklat badrum, egen uteplats och havsutsikt. Enligt stadgarna får man inte lov att bosätta sig där och bostadsrätterna skall också nyttjas för hotellanvändning. Bokningarna sker via en hotelloperatör. Föreningen klassas som en oäkta förening. Välkommen att boka din personliga visningstid!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 22