Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hallgatan 13, Veinge, Laholms kommun

Hallgatan 13

Villa
Veinge, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
2 175 000 kr
155 + 58 m²
5 rum
847 m² tomt

På bekvämt pendlingsavstånd till såväl Halmstad som Laholm finns denna värlvårdade souterängvilla på sluttningstomt i centrala Veinge med milsvid utsikt från såväl bostaden som balkongen som sträcker sig utmed hela bostadens långsida och trädgården som är uppbyggd i platåer. Bostaden lämpar sig väl för den stora familjen eller den som bara vill ha stora ytor med hela 4 sovrum och väl tilltagna umgängesytor där vardagsrummet har en öppen planlösning mot det nyrenoverade köket. Badrum i båda planen. Luft/vatten värmepump borgar för låg driftkostnad!

Kyrkhult 6, Knäred, Laholms kommun

Kyrkhult 6

Gård/Skog
Knäred, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
6 975 000 kr
108 + 65 m²
5 rum
45 ha tomt

Stor skogsfastighet med bra virkesförråd. Charmig gård i natursköna omgivningar där bostadshuset till största delen renoverats under 80-talet. Ekonomibyggnaderna inrymmer stall med 3 hästboxar, loge samt en separat länga med stort dubbelgarage samt verkstad/maskinhall om drygt 100 kvm . Skogsbruksplanen visar på stora virkesvolymer (6797 m3sk enligt skogsbruksplanen) med bonitet om hela 10m3sk/ha. Markerna är väl arronderade. Jakträtten är muntligt utlånad fram till övertagandet. Fastigheten kommer att säljas med en friskrivningsklausul.

Kolonivägen 12C, Mellbystrand, Laholms kommun

Kolonivägen 12C

Lägenhet
Mellbystrand, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
1 995 000 kr
76,2 m²
3 rum
vån 1/1
4 064 kr/mån
26 181 kr/m²

På badrocksavstånd till Sveriges längsta sandstrand har vi denna "nybyggda" och oerhört fräscha bostadsrätt på markplan om 76 kvm. Hög standard och bra planlösning kännetecknar denna lägenhet. Exteriört har vi en kombination av putsad fasad med inslag av trä. Och man har en egen uteplats med trädäck. Till lägenheten har man precis utanför dörren även tillgång till ett eget förråd på ca 4 kvm.

 • Uteplats
Söderläget 7, Lilla Tjärby, Laholms kommun

Söderläget 7

Lägenhet
Lilla Tjärby, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
1 350 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 770 kr/mån
23 478 kr/m²

Vi är stolta att få presentera denna tvårummare med utsikt över takåsarna belägen på Söderläget i Lilla Tjärby. BRF Söderläget Laholm består av 20 stycken lägenheter som stod klara vintern 2021. Gatan och bostadsrättsföreningen har fått sitt namn från det utmärkta söderläget som uteplatserna ligger i, med sol från morgon till kväll och med utsikt över dalen. Lägenheten består av hall, rymligt sovrum, helkaklat badrum med tvätthörna, kök och vardagsrum med öppen planlösning samt en trevlig balkong med utmärkt utsikt. Den trevliga nybyggnadskänslan finns verkligen kvar och detta är minst sagt ett bekymmersfritt boende för många år framöver. Varmt välkommen att boka dig på visning!

 • Plus
 • Balkong
Hemmeslövsvägen 33, Hemmeslöv, Båstads kommun

Hemmeslövsvägen 33

Villa
Hemmeslöv, Båstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
2 795 000 kr
149 + 35 m²
4 rum
1 728 m² tomt

Påkostad villa i Hemmeslöv som lämpar sig ypperligt för den som bedriver verksamhet eller bara vill ha bra förvaringslokaler i anslutning till bostaden. Bostadshuset har renoverats och byggts ut löpande sedan inköpet 2011 med såväl fasad/fönster, kök, badrum och ytskikt. Jordvärmepump borgar för låg driftkostnad. Utöver Hemmeslöv 7:5 som är 1728 kvm så finns möjlighet att förvärva även grannfastigheten 10:7 som omfattar hela 4084 kvm med ett taxeringsvärde om 298 tkr och erbjuder ett utmärkt skyltläge för den som vill bedriva någon form av verksamhet samt ett större växthus/uthus.

Trekanten 23, Ysby, Laholms kommun

Trekanten 23

Villa
Ysby, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
1 795 000 kr
79 + 128 m²
5 rum
1 223 m² tomt

Välkomna till Trekanten 23 och denna familjevilla med fint läge i barnvänliga Ysby. Med sina väldisponerade kvadratmeter bjuds ni på ett praktiskt boende med allt som familjen kan tänkas att behöva. Entréplanet har genomgått omfattande renoveringar i närtid med nya ytskikt i hall, sovrum, kök och vardagsrum. En trappa upp möts vi av två sovrum och gott om förvaring. Rejäl källare med nyrenoverad tvättstuga och gott om förvaring. Utvändigt möts ni av en lättskött trädgård angränsandes öppna fält. Varmt välkomna på visning!

Orionvägen 7, Skummeslövsstrand, Laholms kommun

Orionvägen 7

Villa
Skummeslövsstrand, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
3 700 000 kr
214 + 32 m²
8 rum
837 m² tomt

Rymlig familjevilla med många sovrum belägen på insynsskyddad hörntomt på återvändsgata i populära Skummeslövsstrand. Trevligt område som gränsar mot grönområde och lekplats. Med en kort promenad når man både Svens livs och bageriet Bread and Butter för att inte tala om havet och stranden. Stort uterum med tillhörande trädäck samt gäststuga. Garage som är sammanbyggt med grannens.

Rosenvägen 2, Laholm, Laholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Rosenvägen 2

Villa
Laholm, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
2 495 000 kr
185 + 135 m²
7 rum
1 548 m² tomt

Välkommen till denna mycket rymliga villa på 185 + 135 kvadratmeter med centralt läge och uthyrningsmöjligheter. Villan har delats av i två vilket möjliggör uthyrning av två lägenheter. Lägenhet 1 består av 3 rok med kök, vardagsrum, badrum och två sovrum. Lägenhet 2 består av 4 rok med vardagsrum, kök, badrum och tre sovrum. I källaren finns goda förvaringsutrymmen, två garage och en tvättstuga. Vill nästkommande ägare ej ha nuvarande utförande med två lägenheter så går det att göra till en och samma igen. Fastigheten ligger på en höjd med utsikt över takåsarna och Stadsparken skymtar längre bort. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Margaretagatan 1B, Laholm, Laholms kommun

Margaretagatan 1B

Villa
Laholm, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
4 550 000 kr
155 m²
4 rum
765 m² tomt

Låt oss presentera denna stilrena villa på två hela plan med utmärkt läge med ett stenkast till Laholms centrum, trevliga promenadstråk utmed Lagan och i Stadsparken. Bostaden som byggdes år 2012 är i toppskick och har allt som man kan önska sig. Bostaden erbjuder stora och öppna sociala ytor med kök, vardagsrum och allrum samt stilrena materialval med bland annat genomgående mattlackerad ekparkett och fönsterbänkar av kalksten. Från ovanvåningen ser man även även öppna landskap över takåsarna och hur Lagan ringlar sig bort. Villans 155 kvadratmeter omfattas av två entréer, stilrent och modernt kök, rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier, helkaklat badrum och funktionell tvättstuga på entréplan. Ovanvåningen omfattas i sin tur av ett öppet och luftigt allrum, helkaklat badrum med både dusch och badkar samt två sovrum med tillhörande walk-in closet till det ena sovrummet. På tomten ligger dessutom en byggnad med carport och två rum på markplan som går att göra till sovrum för tonåringen, kontor för den som arbetar hemma eller som gästrum. I suterrängplanet finns en verkstad/hobbylokal. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Stora Strandvägen 3, lgh 26, Skummeslövsstrand, Laholms kommun

Stora Strandvägen 3, lgh 26

Lägenhet
Skummeslövsstrand, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
795 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/2
4 247 kr/mån
25 645 kr/m²

Med badrocksavstånd till hav och strand erbjuds en bostadsrätt till försäljning men som till skillnad mot en vanlig bostadsrätt hyrs ut när du själv inte nyttjar den! Invändigt upplever man en hotellkänsla med helkaklat badrum, fräscht pentry och bra med plats för dubbelsäng samt havsutsikt. Enligt stadgarna får man inte lov att bosätta sig där och bostadsrätterna skall också nyttjas för hotellanvändning. Bokningarna sker via en hotelloperatör. Föreningen klassas som en oäkta förening. Välkommen att boka din personliga visningstid!

 • Hiss
Odens väg 60, Allarp, Laholms kommun

Odens väg 60

Lägenhet
Allarp, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
2 537 200 kr
74,3 m²
2 rum
vån 2/4
3 344 kr/mån
34 148 kr/m²

Att bo nära havet och naturen men ändå ha tillgång till central service och allt det som en tätort kan erbjuda lockar allt fler. Allarp är ett unikt initiativ som tar sikte på just detta. Målet är att skapa en hållbar stadsdel för cirka 1 000 invånare i anslutning till Laholmsbukten på gränsen mellan Halland och Skåne. Projektet har utvecklats i nära samarbete med Laholms och Båstads kommuner och området kommer i framtiden att utgöra länken som binder samman de båda kommunerna. Utvecklingen av Allarp, med byggnation av bostäder, skolor, vägar, vårdcentral och annan infrastruktur, påbörjades 2015 och pågår fortfarande för fullt. Längst västerut i Allarp, med gångavstånd till stranden och granne med ett vackert naturreservat, kommer Koncepta Fastigheter AB att uppföra 2 st fyravånings bostadshus i två etapper. Det första med planerad inflyttning Q3-Q4 2023.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Odens väg 58, Allarp, Laholms kommun

Odens väg 58

Lägenhet
Allarp, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
2 737 200 kr
71,8 m²
2 rum
vån 1/4
3 231 kr/mån
38 123 kr/m²

Att bo nära havet och naturen men ändå ha tillgång till central service och allt det som en tätort kan erbjuda lockar allt fler. Allarp är ett unikt initiativ som tar sikte på just detta. Målet är att skapa en hållbar stadsdel för cirka 1 000 invånare i anslutning till Laholmsbukten på gränsen mellan Halland och Skåne. Projektet har utvecklats i nära samarbete med Laholms och Båstads kommuner och området kommer i framtiden att utgöra länken som binder samman de båda kommunerna. Utvecklingen av Allarp, med byggnation av bostäder, skolor, vägar, vårdcentral och annan infrastruktur, påbörjades 2015 och pågår fortfarande för fullt. Längst västerut i Allarp, med gångavstånd till stranden och granne med ett vackert naturreservat, kommer Koncepta Fastigheter AB att uppföra 2 st fyravånings bostadshus i två etapper. Det första med planerad inflyttning Q3-Q4 2023.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Brf Skummeslövs Strandäng 1, null, Laholms kommun

Brf Skummeslövs Strandäng 1

Lägenhet
Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
fr. 2 537 200 kr
67,1-101,7 m²
2-4 rum
3 020 kr/mån

Att bo nära havet och naturen men ändå ha tillgång till central service och allt det som en tätort kan erbjuda lockar allt fler. Allarp är ett unikt initiativ som tar sikte på just detta. Målet är att skapa en hållbar stadsdel för cirka 1 000 invånare i anslutning till Laholmsbukten på gränsen mellan Halland och Skåne. Projektet har utvecklats i nära samarbete med Laholms och Båstads kommuner och området kommer i framtiden att utgöra länken som binder samman de båda kommunerna. Utvecklingen av Allarp, med byggnation av bostäder, skolor, vägar, vårdcentral och annan infrastruktur, påbörjades 2015 och pågår fortfarande för fullt. Längst västerut i Allarp, med gångavstånd till stranden och granne med ett vackert naturreservat, kommer Koncepta Fastigheter AB att uppföra 2 st fyravånings bostadshus i två etapper. Det första med planerad inflyttning Q3-Q4 2023.

 • Nybyggnadsprojekt
Stora Strandvägen 3, Skummeslövsstrand, Laholms kommun

Stora Strandvägen 3

Lägenhet
Skummeslövsstrand, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
895 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/2
4 247 kr/mån
28 871 kr/m²

På ett av Skummeslövsstrands bästa läge med badrocksavstånd till hav och strand erbjuds en bostadsrätt som till skillnad mot en vanlig bostadsrätt hyrs ut när du själv inte nyttjar den! Invändigt upplever man en hotellkänsla med helkaklat badrum, egen uteplats och havsutsikt. Enligt stadgarna får man inte lov att bosätta sig där och bostadsrätterna skall också nyttjas för hotellanvändning. Bokningarna sker via en hotelloperatör. Föreningen klassas som en oäkta förening. Välkommen att boka din personliga visningstid!

 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 14