Mäklare Nina Eklund

Nina Eklund

Om mig

Laholms mest rekommenderade mäklare år 2022* Jag är mäklaren som ser varje enskild affär, oberoende av pris eller storlek, som mitt viktigaste uppdrag. Mitt mål och min drivkraft är att alltid ha den högsta kundnöjdheten både när det gäller säljare och köpare. *Källa: Hittamäklare.se

Mäklarens försäljning på Hemnet
Söderläget 11, Lilla Tjärby, Laholms kommun

Söderläget 11

Lägenhet
Lilla Tjärby, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
1 395 000 kr
76,6 m²
3 rum
vån 1/2
4 875 kr/mån
18 211 kr/m²

Välkommen till denna fina trerummare på markplan belägen på Söderläget i Lilla Tjärby. Här bor du i BRF Söderläget Laholm, en förening med 20 stycken lägenheter som stod klara vintern 2021. Det är därmed ingen tvekan om att den trevliga nybyggnadskänslan finns kvar och att detta minst sagt är ett bekymmersfritt boende för många år framöver. Gatan och bostadsrättsföreningen har fått sitt namn från det utmärkta söderläget som uteplatserna ligger i, med sol från morgon till kväll och med utsikt över dalen. Lägenheten som ligger på markplan består av hall, två rymliga sovrum, helkaklat badrum med tvätthörna, kök och vardagsrum med delvis öppen planlösning samt en trevlig uteplats med altandäck och tillhörande gräsyta med fin utsikt. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Uteplats
Söderläget 7, Lilla Tjärby, Laholms kommun

Söderläget 7

Lägenhet
Lilla Tjärby, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
1 350 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 770 kr/mån
23 478 kr/m²

Vi är stolta att få presentera denna tvårummare med utsikt över takåsarna belägen på Söderläget i Lilla Tjärby. BRF Söderläget Laholm består av 20 stycken lägenheter som stod klara vintern 2021. Gatan och bostadsrättsföreningen har fått sitt namn från det utmärkta söderläget som uteplatserna ligger i, med sol från morgon till kväll och med utsikt över dalen. Lägenheten består av hall, rymligt sovrum, helkaklat badrum med tvätthörna, kök och vardagsrum med öppen planlösning samt en trevlig balkong med utmärkt utsikt. Den trevliga nybyggnadskänslan finns verkligen kvar och detta är minst sagt ett bekymmersfritt boende för många år framöver. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Odens väg 34B, Allarp, Laholms kommun

Odens väg 34B

Radhus
Allarp, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
2 195 000 kr
112,5 m²
5 rum
6 060 kr/mån
19 511 kr/m²

Letar du efter det perfekta boendet? Detta är ett välplanerat mittenradhus i toppskick med genomgående hög standard och känsla av nybyggnation. Bostaden erbjuder tre till fyra sovrum, kök och allrum i öppen planlösning samt två helkaklade badrum med separat tvättstuga. Här finns dessutom två uteplatser, uppfart med plats för två bilar på den stensatta framsidan samt praktiskt förråd. Underbart boende för den som söker något lättskött och modernt nära skog, hav och strand. Här bor ni med några minuters gångavstånd till förskola, vårdcentral, livsmedelsbutik samt tågstation.

  • Uteplats
Margaretagatan 1B, Laholm, Laholms kommun

Margaretagatan 1B

Villa
Laholm, Laholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Laholm
4 550 000 kr
155 m²
4 rum
765 m² tomt

Låt oss presentera denna stilrena villa på två hela plan med utmärkt läge med ett stenkast till Laholms centrum, trevliga promenadstråk utmed Lagan och i Stadsparken. Bostaden som byggdes år 2012 är i toppskick och har allt som man kan önska sig. Bostaden erbjuder stora och öppna sociala ytor med kök, vardagsrum och allrum samt stilrena materialval med bland annat genomgående mattlackerad ekparkett och fönsterbänkar av kalksten. Från ovanvåningen ser man även även öppna landskap över takåsarna och hur Lagan ringlar sig bort. Villans 155 kvadratmeter omfattas av två entréer, stilrent och modernt kök, rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier, helkaklat badrum och funktionell tvättstuga på entréplan. Ovanvåningen omfattas i sin tur av ett öppet och luftigt allrum, helkaklat badrum med både dusch och badkar samt två sovrum med tillhörande walk-in closet till det ena sovrummet. På tomten ligger dessutom en byggnad med carport och två rum på markplan som går att göra till sovrum för tonåringen, kontor för den som arbetar hemma eller som gästrum. I suterrängplanet finns en verkstad/hobbylokal. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Visar alla 4