Mäklare Cecilia Lindh

Cecilia Lindh

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skördevägen 27, Asmundtorp, Landskrona kommun

Skördevägen 27

Villa
Asmundtorp, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
2 900 000 kr
104 + 126 m²
6 rum
698 m² tomt

Välkomna till Skördevägen 27 och denna rymliga villa på trivsamt läge på lugn återvändsgata i Asmundtorp. Här finner du en stor och öppen social yta i entréplan med kök, matplats och vardagsrum. Stort uterum med glaspartier som vetter mot trädgården och uteplatsen. Vidare finns det tre sovrum och ett helkaklat badrum med golvvärme. I källarplan finns en stor gillestuga med en värmande öppen spis. Här finns även ett stort sovrum, spa med hörnbadkar, separat tvättstuga och toalett. Garage finns intill huset och det finns också laddare till elbil. Det här boendet är som gjort för en familj, perfekt beläget med närhet till lekplats, skola, affär och idrottsplats. Dessutom perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Tränggatan 14A, Väster, Landskrona kommun

Tränggatan 14A

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
1 095 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/2
4 584 kr/mån
18 879 kr/m²

Välplanerad tvårumslägenhet på trivsamt läge med närhet till både hav, grönområden och centrum. Mysig tvårumslägenhet i fint skick med en trevlig gemensam innergård. Ljust och trevligt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Stort sovrum som vetter mot innergården med gott om plats för förvaring med skjutdörrsgarderob. Helkaklat badrum med dusch. Huset är charmigt med sin gamla port och portvalv mot föreningens trädgård. Välkommen att boka dig på visning!

Enoch thulins väg 36C, Landskrona, Landskrona kommun

Enoch thulins väg 36C

Lägenhet
Landskrona, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
1 795 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/7
4 815 kr/mån
23 933 kr/m²

Trivsam trerumslägenhet en trappa upp i populära Brf Helgebröten. Bostaden är ljus och välplanerad och har en hall med gott om garderober, kök med matplats och två sovrum varav ett med en rymlig klädkammare. Helkaklat badrum i ljusa färger och ett stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Klinkergolv genomgående i hall och kök och ljust laminatgolv i vardagsrummet samt i sovrummen. Trevligt läge med närhet till matbutiker, grönområden och bra kommunikationer med buss och tåg. I området finns bl.a. lekplatser, förskola, skola och kolonierna vid St Olovs Vång. Via cykelvägar eller kollektivtrafik kommer man även enkelt ner till havet med sin vackra strandpromenad eller in till centrum med dess utbud av butiker, service och restauranger. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Aspavägen 41, Härslöv, Landskrona kommun

Aspavägen 41

Villa
Härslöv, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
2 995 000 kr
102 + 84 m²
6 rum
1 268 m² tomt

Varmt välkommen till Aspavägen 41 och detta gediget byggda och välplanerade hus med en fantastisk prunkande trädgård. Perfekt för den som söker efter ett väl omhändertaget och renoverat boende och uppskattar trädgårdsliv och odling! Detta hus erbjuder ett trivsamt läge för dig som vill leva i vacker landsbygd i hjärtat av Öresundsregionen. På promenadavstånd finns Härslövs skola F-6, utomhusbad, rollerpark och idrottsplats. På ett par minuter nås E6an vilket gör läget perfekt för familjen som vill bo lugnt och barnvänligt men ha nära till allt som Öresundsregionen har att erbjuda! Varmt välkommen att boka dig på visning!

Snövitsgården 9, Västra Fäladen, Landskrona kommun

Snövitsgården 9

Radhus
Västra Fäladen, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
5 495 000 kr
104 m²
3 rum
447 m² tomt

Välkommen till Snövitsgården 9 och detta kedjehus i ett plan med insynsskyddad trädgård i sydväst. Bostäderna på Snövitsgården är ritade av den kända Landskronaarkitekten Ulf Roos. De stod färdiga år 2006 och var från början bostadsrätter men ombildades efter ca ett år till friköpta bostäder. Husen är ljust och luftigt byggda med sin karakteristiska sluttande takhöjd från 3,2 m. Bostaden är välplanerad med sina stora öppna och sociala ytor. Stora fönsterpartier ut mot trädgården. Ljus och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Två rymliga sovrum, badrum med badkar, gästtoalett med dusch samt en praktisk separat tvättstuga. Modernt kök med köksö från JKE. Här finns också ett fantastiskt vår/höst isolerat uterum som nås via en altandörr inifrån huset. Ny ytterdörr med kodlås, luftvärmepump (ac), takmarkis över uterummet samt markis över uteplatsen. Solceller och laddbox till elbil finns. Läget är lugnt och trivsamt med skogsparti som granne och området är i princip bilfritt. Här har du nära till havet, golfbana, skolor, kommunikationer och service vid Västra Fäladen. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Skiftesvägen 9B, Landskrona, Landskrona kommun
  • Tis 5 dec kl 16:15
Skiftesvägen 9B, Landskrona, Landskrona kommun, bild 2
Skiftesvägen 9B, Landskrona, Landskrona kommun, bild 3

Skiftesvägen 9B

Lägenhet
Landskrona, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
2 095 000 kr
101 m²
4 rum
vån 3/3
6 488 kr/mån
20 743 kr/m²

I populära brf Solskiftet, på familjevänligt läge erbjuds nu en ljus och rymlig fyrarumslägenhet på hela 101kvm. Välkommen till denna genomgående lägenhet på hörnläge, fint renoverad i stilrena toner. Högst upp i huset med ljusinsläpp från tre väderstreck. Tre sovrum, renoverat helkaklat badrum och en gästtoalett. Här finns två balkonger i söderläge, varav den ena inglasad med skjutbara glaspartier. Praktiskt och väldisponerat kök med en rymlig matplats. Gott om förvaring i skåp och lådor. Solskiftet är stabil HSB-förening, belägen strax utanför centrum, granne med Egna hem. Här bor du i ett trivsamt och barnvänligt område med fina gröna ytor och lekplats utanför dörren. Här finns även förskola och trevliga promenadstråk. Busshållsplats finns i området och stationen, centrum och havet finns en kort cykeltur bort. Välkommen att boka dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Segergatan 8C, Västra Fäladen, Landskrona kommun

Segergatan 8C

Lägenhet
Västra Fäladen, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
1 900 000 kr
81 m²
3 rum
vån 8/8
5 071 kr/mån
23 457 kr/m²

Välkommen till Segergatan 8C, en välplanerad och ljus trea om 81 kvm på åttonde våningen. Bostaden är belägen högst upp i huset i populära Brf Kungen och här kan du njuta av en helt magisk panoramautsikt ut över trädtopparna mot Öresund och Ven. Planlösningen är mycket trevligt disponerad med ett stort vardagsrum, ett trevligt kök med rymlig matplats, två bra sovrum och gott om förvaring. Lägenhetens badrum och gästtoalett har renoverats i sobra stilrena färger och fina materialval. Den inglasade balkongen, ett av sovrummen och vardagsrummet har en fantastisk utsikt som sträcker sig till Helsingør och Kronborgs slott i norr och hela vägen till Malmö och Öresundsbron i söder. Det ena sovrummet samt köket har utsikt mot det grönskande Karlslund. På lugnt och grönt läge med direkt närhet till bl.a mataffärer, vårdcentral och kommunikationer har Västra Fäladen blivit ett av Landskronas populäraste områden. Med en kort promenad når du både havet och centrum och inom några minuter är man vid stationen. Det finns flera bra skolor på gång och cykelavstånd, Västervång, Säbyholm Montessori och Engelska skolan. I närbelägna Karlslundsområdet finns t.ex simhall och den lummiga parken, perfekt för rekreation. Här finns kort och gott det mesta för den som vill kunna njuta av det bästa i Landskrona. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sturegatan 3A, Landskrona, Landskrona kommun

Sturegatan 3A

Lägenhet
Landskrona, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
1 375 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/5
4 574 kr/mån
18 333 kr/m²

Välkommen till Sturegatan 3A och denna välplanerade och genomgående trea med trivsamt läge i stadens kärna. Det centrala läget är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta. I närområdet hittar du bland annat centrum med butiker och restauranger, busshållsplats, grönområden och dessutom är det inte långt till havet och trevliga promenadstråk. Bostaden är optimalt planerad med två bra sovrum, hall med förvaring, ett helkaklat badrum och ett funktionellt kök med matplats. Vardagsrummet är ljust och rymligt och här kommer man ut till balkongen med västerläge. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Någorlundavägen 17, Saxtorpsskogen, Landskrona kommun

Någorlundavägen 17

Villa
Saxtorpsskogen, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
2 750 000 kr
55 + 28 m²
3 rum
2 622 m² tomt

Välkommen till Någorlundavägen 17 i Saxtorpsskogen och detta charmiga mindre hus. Huset är omgiven av vacker natur och det finns möjlighet till scouting, cykling och orientering. Läget är lugnt och naturnära men med bra pendlingsläge till ex. Malmö, Lund och Helsingborg. I Saxtorpsskogen finns scoutstuga, lekplatser, förskola och fina strövområden. Flera skolor och förskolor finns i närliggande Häljarp där även närmsta tågstation ligger. Huset och tomten är perfekt för den som söker avkoppling och fridfullhet i en lugn och harmonisk omgivning. Uteplatsen med trädäck ger utrymme till sena sommarkvällar med grill och ett härligt socialt umgänge. Gäststuga finner du på tomten och även en separat tvättstuga. Stor lättskött skogstomt på drygt 2600 kvm som ger möjlighet till utomhusaktiviteter, lek och avkoppling. Missa inte chansen att få göra detta hem till din vardag. Välkommen att boka dig på visning!

Visar alla 9