Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Johanna Olander

Johanna Olander

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Knutesvägen 6, Vikarbyn, Rättviks kommun
Knutesvägen 6, Vikarbyn, Rättviks kommun, bild 2
Knutesvägen 6, Vikarbyn, Rättviks kommun, bild 3

Knutesvägen 6

Villa
Vikarbyn, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
2 495 000 kr
105 + 11 m²
4 rum
1 229 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och välskötta 1-plansvilla beläget i vackra Vikarbyn. Denna härliga bostad om 105 kvm rymmer hall, vardagsrum, kök, badrum, wc, tvättstuga med bastu samt tre sovrum. Taket på husets sydsida samt garage är installerat med 36 respektive 20 stycken solceller (-20) vilket bidrar till att minska elkostnaderna och gör boendet mer hållbart. Interiören är ljus, luftig och väl underhållen. Fiber finns installerat. På tomten finns ett enkelgarage med ett isolerat förråd. Uppväxt och härlig trädgård med gott om plats för lek och odling för den som önskar det. I Vikarbyn är det lätt att trivas. Här bor du i en mysig dalaidyll där du har det mesta du kan behöva. I byn finner du både skola, förskola samt byns välsorterade livsmedelsbutik. Du har även närhet till Siljan och härliga badplatser samt närhet till den mysiga småbåtshamnen med egen båtmack och sommarrestaurangen Sjöapan. Vikarbyn erbjuder rikt frilufts/föreningsliv och båtliv samt restauranger i form av Bistro Apan, Vikarbyns Crêperie, Sjöapan samt en omtyckt pizzeria. Till Rättviks centrum tar det cirka 10 minuter med bil där du bland annat finner ett bra utbud av butiker, restauranger och cafeér. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
Dalagatan 15B, Centrum, Rättviks kommun
Dalagatan 15B, Centrum, Rättviks kommun, bild 2
Dalagatan 15B, Centrum, Rättviks kommun, bild 3

Dalagatan 15B

Lägenhet
Centrum, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
1 750 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2/2
6 092 kr/mån
17 157 kr/m²

Välkommen till Dalagatan 15B, en stilren etagelägenhet med egen entré och stor balkong i sydvästligt läge med utsikt mot innergården. Lägenheten har en fantastisk planlösning med rummen fördelat på entré plan samt etage plan. Bostaden är väl genomtänkt med fina färg- och materialval vilken genomsyras i hela bostaden. Entrén sker i en trevlig hall med plats för avhängning. Till höger om hallen nås det renoverade badrummet (-18) med dusch, wc, handfat samt tvättmaskin och torkskåp. Till vänster om hallen når vi det moderna köket med plats för matgrupp. Vardagsrummet är rymligt och är en trevlig plats att samlas på. Vardagsrummet har anslutning till ett sovrum samt till den härliga balkongen med utsikt mot innergården. På etage plan finns en möblerbar hall med ett intilliggande tilltaget förrådsutrymme. Vidare finns två sovrum, perfekt för den som behöver extra utrymme för familj eller gäster samt ett badrum med alla bekvämligheter finns också på övervåningen. I samtliga rum finns dimmerbar och app-styrd belysning. Till lägenheten hör ett yttre förråd. Möjlighet finns att hyra kall-garage och parkeringsplats med motorvärmare. I föreningen finns en uthyrningslägenhet att disponera om du får gäster. Här bor du i en populär förening med ordningsam och välmående ekonomi. Med det centrala läget ger det dig närhet till centrums alla utbud samtidigt som du har gångavstånd till skog och natur. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
  • Balkong
Gillbergsvägen 1, Vikarbyn, Rättviks kommun

Gillbergsvägen 1

Villa
Vikarbyn, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
1 850 000 kr
105 + 112 m²
6 rum
1 718 m² tomt

Här erbjuds en trevlig 1-plans villa med källare på lugna och omtyckta Hjortgården i Vikarbyn. Bostaden rymmer på entréplan hall, vardagsrum, kök med matplats, badrum samt tre sovrum. I källarplan finner vi en mysig gillestuga med öppen spis, gästrum, tvättstuga, pannrum, matkällare samt gott om förvaringsutrymmen. Uppväxt trädgård med flertalet perenna växter och körsbärsträd. Här har du även flera härliga uteplatser, dels vid den takade altanen och även i den mysiga bersån. På Gillbergsvägen bor du i ett populärt barnvänligt område med närhet till mycket. I centrala Vikarbyn ligger välsorterad livsmedelsbutik, skola och förskola. Du har även närhet till Siljan och härliga badplatser samt närhet till den mysiga småbåtshamnen med egen båtmack. Vikarbyn erbjuder rikt frilufts/föreningsliv och båtliv samt restauranger i form av Bistro Apan, Vikarbyns Crêperie, Sjöapan samt en omtyckt pizzeria. Till Rättviks centrum tar det cirka 10 minuter med bil där du bland annat finner ett bra utbud av butiker, restauranger och cafeér. Bostaden är besiktigad och säljaren kommer att teckna en dolda fel-försäkring i samband med försäljningen. Välkommen med din visningsanmälan!

Dalagatan 24E, Rättvik, Rättviks kommun

Dalagatan 24E

Lägenhet
Rättvik, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
995 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 1/2
6 179 kr/mån
15 669 kr/m²

Välkommen till en centralt belägen tvårummare i omtyckt förening. Letar du efter ett bekvämt boende utan trappor, då har du hittat rätt. Lägenheten är belägen i direkt markplan och har en trevlig planlösning med två uteplatser. Bilplats ingår i gemensam carport med uttag för motorvärmare. Till bostaden ingår två stycken förråd där det ena förrådet är beläget intill entrén och det andra förrådet finns i gemensam förrådsbyggnad på föreningens innergård. Med det centrala läget ger det dig närhet till centrums alla utbud samtidigt som du har gångavstånd till skog och natur. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
  • Uteplats
Gulleråsen Sågvägen 2, Gulleråsen, Rättviks kommun

Gulleråsen Sågvägen 2

Gård/Skog
Gulleråsen, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
2 295 000 kr
117 + 14 m²
3 rum
12 ha tomt

Välkommen till Sågvägen 2, en lantbruksfastighet med skog i mysiga Gulleråsen. Ca 25 km norr om Rättvik längs riksväg 301 finner vi denna gård perfekt lämpad till dig som söker möjlighet till mindre djurhållning, odling eller önskar bra utrymme för hobbyverksamhet. Huvudhuset inrymmer på entréplan inglasad farstukvist, hall, vardagsrum, kök, pannrum, tvättstuga med groventré och mindre wc. På övre plan finner vi en möblerbar hall med anslutning till en takad balkong, två sovrum, ett mindre rum samt ett renoverat badrum (-22). På fastigheten finns utöver boningshuset en timrad stuga med plats för familj och vänner som kommer på besök eller för möjlighet till uthyrning. Stugan disponeras genom hall, vardagsrum med mysig braskamin och kök. På övervåningen finns wc med dusch samt ett sovrum. Vidare på fastigheten finns en isolerad och rymlig verkstad/garage med gjutet betonggolv, 4-hjulingsgarage samt gott om förvaringsutrymmen. Om man önskar finns möjlighet till visning av nuvarande ägaren gällande skogen och marken som hör till. Välkommen med din visningsanmälan!

Dådran Källhagen 2, Dådran, Rättviks kommun

Dådran Källhagen 2

Villa
Dådran, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
1 395 000 kr
79 + 30 m²
4 rum
784 m² tomt

Välkommen till Dådran och denna fina bostad i timmer om 79+30 kvm. Här bor du i ett lugnt och naturnära område, en plats där du bara kan vara och njuta av lugnet. Detta boende passar både som fritidsboende såsom permanentboende. Bostaden rymmer hall, renoverat badrum med golvvärme (-20), kontor, sovrum och kök/matplats med härlig braskamin centralt placerad. 2018 byggdes huset ut med ett vardagsrum samt ett rymligt sovrum. Vidare har alla fönster bytts ut till 3-glasfönster samt att man har installerat ny el-central med jordfelsbrytare. På tomten finns förutom bostadshus även en gäststuga där sovplats finns för dina sommargäster samt två stycken förråd. Bostaden har kommunalt vatten och avlopp. Fiber kommer att anslutas under 2024 där säljaren kommer stå för kostnaden. Dådran är en bruksmiljö vid Ljugaren. Mest bebyggelse är det i den smala dalgång som ligger nära bruksplatsen, men det finns inte så mycket uppodlad mark i byn. Dådran ligger beläget ca 3,5 mil från Rättvik och ca 5 mil från Falun. Hit går det alldeles utmärkt att åka sommartid men även vintertid då vägarna hålls plogade och i bra skick.

  • Plus
Dådran Källhagen 6, Dådran, Rättviks kommun
  • Budgivning pågår

Dådran Källhagen 6

Tomt
Dådran, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
150 000 kr
820 m² tomt

Här har du möjligheten att bygga ett bekvämt fritids eller fint permanentboende på landet i idylliska Dådran. Här bor ni med omedelbar närhet till naturen med vackra omgivningar, fina fiskevatten och flertalet med friluftsaktiviteter. Gällande plan tillåter byggnation av ett enplanshus om max 110 kvadratmeter och en byggnadshöjd som inte får överstiga 3,5 meter med taklutning högst 45 grader. Eftersom det är en obebyggd fastighet måste ett bygglovsärende upp på ett sammanträde i byggnadsnämnden. Prickad mark får ej bebyggas! Dådran är en bruksmiljö vid Ljugaren. Mest bebyggelse är det i den smala dalgång som ligger nära bruksplatsen, men det finns inte så mycket uppodlad mark i byn. Dådran ligger beläget ca 3,5 mil från Rättvik och ca 5 mil från Falun. Hit går det alldeles utmärkt att åka sommartid men även vintertid då vägarna hålls plogade och i bra skick.

  • Plus
Eliasvägen 7, Lerdal, Rättviks kommun

Eliasvägen 7

Tomt
Lerdal, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
3 598 950 kr
1 023 m² tomt

Tomt med fint läge i Lerdal, pris för endast tomt: 975.000kr Tomten är ej bunden till husleverantör enligt förslag. Härmed erbjuds ett välplanerat mindre hus som även passar som fritidshus. Ett rakt 1-planshus med ljus och öppen planlösning. Köket har en trevlig köksö och praktisk fönsterdörr mot trädgården samt fin kontakt med matplats och vardagsrum med generöst fönsterparti. Här bor du med magisk utsikt över Siljan samtidigt som du har närhet till centrums fina utbud. Move #101 har en boarea på 88 kvm. Möjlighet till annan husmodell finns. För ändringar/tillval klicka på länken under "Dokumen/Länkar" längre ned i denna annons, alt. se www.movehome.se eller www.trivselhus.se för mer information, aktuella kampanjer och virtuell visning. Det angivna priset är ett pris utifrån framtagen offert från Movehome/Trivselhus och önskar du istället bygga en annan husmodell så går det bra att kontakta Fredrik Samuelsson på tel. 070-760 61 71 för mer information om alternativa husmodeller. Lerdal är en mycket populär del av Rättvik känd för sin fina utsikt över Siljan. Med promenadavstånd når du centrum och dess utbud av butiker, restauranger, mataffärer och kommunaktioner. Förskolor finns det gott om och centralt ligger även högstadieskola och gymnasium. Rättvik har aktiviteter både sommar som vinter med dess slalombacke, elljusspår, simhall, MTB-spår, vandringsleder, bio, bowling, go-kart, stor sandstrand intill långbryggan och mycket mer.

Visar alla 8