Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tujavägen 6, Stenhammar, Lidköpings kommun
  • Kommande

Tujavägen 6

Villa
Stenhammar, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping

3 700 000 kr

129 m²

5 rum

574 m² tomt

Varmt välkomna till Tujavägen 6 i familjevänliga Stenhammar och denna trevliga enplansvilla! Huset har löpande renoverats och 2021 gjordes en tillbyggnad som inrymmer hall och ett sovrum. Bland de större renoveringarna som gjorts har vi helkaklat toalett och badrum, tvättstuga och installerat frånluftsvärmepump. Andra fördelar att lyfta fram är en trevlig planlösning, golvvärme i hela huset, isolerat garage och fri och insynsskyddad baksida. Förutom detta så har bostaden ett ljust vardagsrum som ligger i anslutning till köket, fyra sovrum, och två altaner så man kan njuta av solen hela dagen. Ett bekvämt boende i ett mycket lugnt läge beläget med närhet både lekplats och skola/förskola. Dessutom ligger badplats vid Vänerns kant bara en kortare cykeltur bort. Om man ska in till Lidköpings centrum tar man sig lätt och säkert via cykelvägarna som finns i närheten eller med stadsbussen. Här är det lätt att trivas, välkommen på visning!

Göttorp Björkbacken 1, Göttorp, Götene kommun
  • Kommande

Göttorp Björkbacken 1

Villa
Göttorp, Götene kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping

2 450 000 kr

210 m²

7 rum

2 199 m² tomt

Varmt välkomna till Björkbacken 1! Med idylliskt läge på lugn återvändsgata med utsikt över åkrar ligger denna fastighet. Denna bostad om totalt 330 kvm erbjuder på entrévåning tv-rum, vardagsrum, kök med skafferi, fräscht badrum och ett arbetsrum. På övervåningen finns tre sovrum med bra förvaring, en klädkammare som är tillräckligt stor för att kunna användas som sovrum, ett allrum och ett fräscht badrum. I källaren finns ett hobbyrum med tillhörande förråd som har egen entré och kan således användas som en verksamhetslokal. I källaren finns ytterligare två förråd, en matkällare, pannrum med pelletsförråd samt tvättstuga. Det finns även ett vidbyggt dubbelgarage, samt en verkstad som nås från baksidan. Stor trädgård med växthus, planteringar och stora grönytor. Här bor man med närhet till skog och natur och med bra pendlingsmöjligheter, du har 2 mil till Lidköping och Skara, 3 mil till Mariestad och 4 mil till Skövde. Man har ca 6 km till Götene där förskola, skola, mataffär m.m. finns. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Norra Kedum Kedumsberg 1, Norra Kedum, Lidköpings kommun
  • Kommande

Norra Kedum Kedumsberg 1

Villa
Norra Kedum, Lidköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidköping

1 600 000 kr

138 m²

5 rum

1 212 m² tomt

Välkomna till Norra Kedum Kedumsberg 1! Detta 1½planshus om 138 kvm erbjuder på entréplan ett stort kök, vardagsrum, badrum och tvättstuga. På övervåningen finns allrum, tre sovrum och ett badrum. Det finns ett inglasat uterum sydväst läge sam en altan med pool. På fastigheten finns det även två garage. Här bor man cirka 2,5 km från badplats och 1,8 mil från Lidköping.

Visar alla 3