Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Frida Lundin

Frida Lundin

Om mig

Jag är ägare av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Lindesberg, och har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2014, främst med villor, bostadsrätter och fritidshus. Flera saker är viktiga i mäklaryrket; att vara engagerad, målmedveten och driven i varje affär, och att förmedla trygghet under hela processen, till säljare och köpare. Båda parter ska bli helt nöjda, helst så nöjda att de rekommenderar mig till vänner och bekanta – det högsta betyget en mäklare kan få.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Boviksvägen 5, Fåsjön, Nora kommun
  • Sön 14 apr kl 13:00

Boviksvägen 5

Fritidshus
Fåsjön, Nora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
1 895 000 kr
68 + 20 m²
3 rum
1 590 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva ett vinterbonat fritidshus på 68 kvm boarea+ 20 kvm biarea, byggt 1990 intill Fåsjön! Huset är en enplansvilla som tidigare har använts som permanentboende med genomgående fina ytskikt. I huvudbyggnaden finns två stycken sovrum och ett stort öppet rum med hall, vardagsrum och kök. Gäststuga som är perfekt för övernattningsgäster, där pentry och badrum finns. Gott om utrymme för möbel grupper på de två altanerna samt i den inglasade verandan. Isolerat garage på ca 30 kvm med motordriven garageport med tillhörande förrådsutrymmen. På altanen mellan huvudbyggnaden och gäststugan finns en vedeldad bastu som är perfekt att njuta av under de kallare halvåret. Lättskött trädgård med gräsmatta och naturtomt med blåbärsris som delvis avgränsas med en fin gärdesgård. Ca 200 m till sjön Fåsjön där gemensam badbrygga finns! Här bor du i en god samfällighet som har gemensamt vatten -och avlopp, plogning på vintern m.m. Gemensam badbrygga samt grillplats finns. Området har gott om smultronställen såsom bad i kalkbrott, Nora Annas Gårdskafé och Siggebohyttans bergsmansgård. På endast 20 min bilavstånd når du den vackra och levande trästaden Nora som erbjuder gott om loppisar, fik och deras berömda Nora-glass. Missa inte chansen att förvärva detta idylliska fritidshus, anmäl ditt intresse till mäklaren.

  • Plus
Mårdshyttan 606, Mårdshyttan, Lindesbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Mårdshyttan 606, Mårdshyttan, Lindesbergs kommun, bild 2
Mårdshyttan 606, Mårdshyttan, Lindesbergs kommun, bild 3

Mårdshyttan 606

Villa
Mårdshyttan, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
695 000 kr
60 + 20 m²
4 rum
625 m² tomt

På ett fint läge i Mårdshyttan finns nu chansen att skapa ditt eget paradis i skogen med närhet till sjön. Är du den som med din kreativitet och vision kommer färdigställa denna charmiga villa? Med arbete och fantasi kan du förvandla detta renoveringsobjekt till ett fantastiskt hem, permanentstandard eller fritidsbostad, där du kan njuta av naturens skönhet och fridfullheten varje dag. Nuvarande ägare har påbörjat renoveringen och bytt tak, fönster samt dränerat grunden. Allt invändigt är utrivet. Skorstenen är renoverad och det finns ny en vacker täljstenskamin i det potentiella vardagsrummet. El finns förberett samt kommunalt vatten och avlopp. Rördragningar förberedda för VA i både kök och badrum. Fastigheten har en inbjudande och grönskande trädgård på 625kvm där du även hittar garage och vedförråd. Endast ett stenkast från fastigheten ligger den vackra sjön Usken med möjlighet till bad. Området har dessutom gott om smultronställen såsom bad i kalkbrott eller i Uskavi, Uskavigården med Björn Johanssons fårglass och Siggebohyttans bergsmansgård. Med mindre än 10 minuters bilväg från Guldsmedhyttan och 15 minuters bilväg till både Nora och Lindesberg tar du dig också in till centrum där allt du kan tänkas behöva finns såsom skola, mataffärer, restauranger, apotek, sjukhus och kommunikation. Förverkliga din renoveringsdröm, anmäl ditt intresse hos mäklaren redan idag!

  • Premium
Vretvägen 2, Stråssa, Lindesbergs kommun
  • Mån 15 apr kl 17:00
Vretvägen 2, Stråssa, Lindesbergs kommun, bild 2
Vretvägen 2, Stråssa, Lindesbergs kommun, bild 3

Vretvägen 2

Villa
Stråssa, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
550 000 kr
163 m²
5 rum
1 004 m² tomt

Välkomna till Stråssa och denna praktiska 1,5-plansvilla med en lummig trädgård och dubbelgarage. När du kliver in genom dörren möts du av en luftig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor, samt inbyggda garderober längre in i hallen. Villans entréplan erbjuder även ett rymligt vardagsrum med kamin som bidrar till extra värme, kök med kombinerad matplats och utgång till den inglasade altanen som förlänger sommaren med trevliga stunder tillsammans med nära och kära. Dessutom finns ett badrum och tvättstuga utrustad med tvättmaskin och tvättho. Totalt finns det tre sovrum i huset, varav två på entréplan och ett på övervåningen. I två av sovrummen finns inbyggda garderober, vilket ger gott om plats för förvaring. På övervåningen finns också ett allrum, en klädkammare och ett badrum med WC, handfat, dusch och bastu. Den lummiga tomten sträcker sig över drygt 1000 kvm och erbjuder sol stora delar av dagen. Dessutom finns här ett dubbelgarage för den som uppskattar att tillbringa tid där. I detta lugna och trivsamma område har du naturen, skogen och sjön inom bekvämt räckhåll. På en stig genom skogen (ca 5-10 min promenad) finns en badsjö med brygga. Inom en 10-minuters bilresa når du den trevliga och populära badplatsen vid Ölsjön. Dessutom tar det endast 7 minuter att köra till Storå, där du hittar allt från livsmedelsbutiker, apotek och vårdcentral till skolor och kommunikationsmöjligheter. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Bondskogsvägen 39C, Lindesberg, Lindesbergs kommun

Bondskogsvägen 39C

Lägenhet
Lindesberg, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
495 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 565 kr/mån
8 049 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvåa på bottenvåning med en härlig balkong i soligt söderläge! Den här lägenheten på 61,5 kvadratmeter är både stilfull och praktisk med fina ytskikt, gott om förvaring och en smart planlösning. Köket, som bland annat är utrustat med diskmaskin, är trivsamt med plats för matbord, sovrummet är ljust och har gott om förvaring, och det fräscha badrummet med egen tvättmaskin gör vardagen lite extra bekväm. Det rymliga vardagsrummet har fantastisk ljusinsläpp samt har en dörr som leder dig ut till den härliga balkongen där solen skiner in från söder. Lägenheten är belägen i ett lugnt område med en välskött förening som inkluderar värme, vatten och snabb fiber till en förmånlig avgift på endast 3565 kr per månad. Med endast 10 minuters promenad till skola, förskola, kollektivtrafik och natursköna promenadstigar, samt en kilometer från centrum, har du alla bekvämligheter inom räckhåll. I källaren finns både förråd och matkällare och inom föreningen finns gemensamma utrymmen såsom övernattningsrum, mindre lokal, grillplats och lusthus. Detta ger möjlighet till trevliga stunder med grannar, familj och vänner. Här är det bara att flytta in och känna sig som hemma. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Ställdalsvägen 22, null, Ljusnarsbergs kommun

Ställdalsvägen 22

Villa
Ljusnarsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
1 795 000 kr
168 + 181 m²
6 rum
1 052 m² tomt

Nu är vi glada att kunna presentera denna genomgående renoverade villa i Kopparberg! Boendet sträcker sig över imponerande 168 kvadratmeter boyta och 181 kvadratmeter biarea fördelat över två plan och källare. Detta är ett hem för dig som vill hitta ett hus där många stora renoveringar redan är gjorda. Under senaste åren har bland annat huset fått nytt tak, nya fönster, bergvärme installerat, nytt kök och renoverat badrum. Dessutom har fasaden ny panel, det är bytta VA ledningar samt ny el, nybyggd altan med inglasning samt spabad. Invändigt är samtliga ytskikt uppdaterade i rummen. Vid entrén möts du av en hall med snyggt laminatgolv och ljusa väggar. Här finns plats för skoskåp samt utrymme för avhängning, och garderober längre in i hallen. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum, matplats och kök skapar en trivsam och stilren miljö. Massiva furugolv pryder samtliga rum på entréplanet, med undantag för hallen som har ett laminatgolv och sovrummet där du istället finner bekvämligheten av en heltäckningsmatta. Köket renoverades 2018 med eleganta svarta skåp, kakel samt en vacker träskiva som arbetsbänk. Den maskinella utrustningen inkluderar en fullstor kyl och frys, spis, diskmaskin samt inbyggd ugn och mikrovågsugn. Vardagsrummet är ljust och rymligt och har utgång till den byggda 65 kvadratmeters stora altanen som byggdes 2017. Här kan du njuta av härliga dagar både på soldäcket och i den inglasade delen, eller varför inte unna dig ett varmt dopp i bubbelpoolen under de kalla månaderna? På övervåningen finner du fyra rymliga sovrum med trägolv och målade väggar. Det ena sovrummet pryds av en charmig bergslagskamin som ger en mysig atmosfär. Mellan detta sovrum och det rum som idag används som tv-rum sitter ett snyggt industrifönsterglas som delar av rummen. Ett stort rum fungerar idag som en "walk-in closet" med platsbyggda garderober och gott om förvaringsutrymme. Tomten sträcker sig över drygt 1000 kvadratmeter och erbjuder gott om plats för lek och aktiviteter. För dem som hellre spenderar tid i garaget finns ett enormt garage med två portar, ett utrymme på totalt 110 kvadratmeter som även kan hållas uppvärmt. Denna fantastiska villa måste upplevas på plats, varmt välkomna att kontakta mäklaren redan nu för mer info om visning mm!

Utvägen 7, Lindesberg, Lindesbergs kommun

Utvägen 7

Villa
Lindesberg, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
2 100 000 kr
147 m²
5 rum
906 m² tomt

Nu finns chans att förvärva denna trevliga 1,5 plans villa som ligger på en lugn återvändsgata på Stadsskogen. Huset har ett genomgående gott skick och med dess härliga sällskapsytor samt tre sovrum passar det perfekt för barnfamiljen. På entréplan finner ni en rymlig hall, ett stort vardagsrum/matrum i vinkel med utgång till uteplats, kök, badrum, två sovrum samt en härlig inglasad altan som har utsikt över trädgården. På övervåningen finns ett allrum med utgång till balkong, sovrum, klädkammare, badrum samt bastu. Övervåningen har stor potential att kunna byggas om till fler sovrum om det behövs. Trädgården ligger i ett insynsskyddat läge, med sol större delen av dagen, samt ett litet skogsparti intill och där nedanför rinner bottenån förbi. Fiber installerat. I huset finns en vacker Bergslagskamin som höjer upp mysfaktorn och hjälper till att hålla nere driftkostnaderna. Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan nu!

Hjortronvägen 8, Lindesberg, Lindesbergs kommun
Hjortronvägen 8, Lindesberg, Lindesbergs kommun, bild 2
Hjortronvägen 8, Lindesberg, Lindesbergs kommun, bild 3

Hjortronvägen 8

Villa
Lindesberg, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
2 800 000 kr
103 + 103 m²
5 rum
750 m² tomt

VI ERBJUDER PRIVATVISNINGAR - kontakta mäklaren för att boka tid! Välkomna till en mycket välskött villa på en lugn återvändsgata i Lindesberg. Här erbjuds en fastighet med en fin insynsskyddad trädgård som angränsar till ett skogsparti. Huset har en ljus och fräsch interiör och många stora renoveringar är gjorda. Huset har bland annat nytt tak, nya fönster, fjärrvärme, fiber, renoverat badrum och en trevlig relaxavdelning med bubbelbad och bastu. Med tre sovrum och stora öppna sällskapsytor passar huset perfekt för en barnfamilj. Extra plus är det renoverade garaget med målade golv och väggar samt nytt tak. Detta hus måste ses, varmt välkomna att anmäla ert intresse redan nu och boka in en tidigare visning!

  • Premium
Rättarvägen 8M, Hitorp, Nora kommun
Rättarvägen 8M, Hitorp, Nora kommun, bild 2
Rättarvägen 8M, Hitorp, Nora kommun, bild 3

Rättarvägen 8M

Lägenhet
Hitorp, Nora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
320 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 471 kr/mån
5 039 kr/m²

Varmt välkomna till Rättarvägen 8M i Nora. Här erbjuds en trevlig bostadsrätt i ett attraktivt område. Lägenheten disponeras på övervåningen i huset medan hallen finner du på entréplan. Lägenheten om 63,5 kvm inrymmer ett rymligt kök, vardagsrum, sovrum och badrum. Från köket nås en balkong där ni kan njuta av morgonsolen. Föreningen erbjuder ett väl genomtänkt koncept kring boendet. En låg avgift och en mängd fördelar såsom 3 stycken tvättstugor, solarium, bastu, relaxavdelning och gym som enkelt går att boka via Linåkerns hemsida. Föreningen har en bil och en släpkärra som går att hyra samt en motorbåt som finns att låna. Föreningen ansvarar för Hitorpsbadet som bara ligger ett stenkast från området. Busshållplatsen finner du ett par minuters promenad bort som tar dig in till Nora eller direkt till Örebro, Lindesberg och Hällefors. Snabbt tillträde kan ges! Varmt välkomna att kontakta mäklaren för bokning av visning!

  • Premium
  • Balkong
Siggeboda 207, null, Lindesbergs kommun
Siggeboda 207, null, Lindesbergs kommun, bild 2
Siggeboda 207, null, Lindesbergs kommun, bild 3

Siggeboda 207

Villa
Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
2 150 000 kr
215 m²
6 rum
2 487 m² tomt

Välkommen till Siggeboda 207 och detta charmiga hus med naturen som din närmaste granne. Här bor du i en modern bostad med en förtrollande utsikt över den vackra sjön Usken och omgivande skogar. Trädgården består av en kuperad skogstomt som skapar en unik atmosfär. Siggeboda 207 är ett välskött hus som byggdes 1987 och sedan utökades 2013, vilket fördubblade boarean till totalt 215 kvm (uppmätt av säljare). Denna utökning ger gott om plats för hela familjen och möjligheter till stora visioner. Huset erbjuder idag ett stort vardagsrum med en dörr som leder ut till den stora balkongen med magisk utsikt över Usken. Balkongen nås även från köket och är delvis under tak vilket gör det möjligt att njuta av sommarens varma dagar med en lunch i solen. Huset erbjuder även tre rymliga sovrum, kök med kombinerad matplats samt en generös yta som för närvarande används som musikstudio. Denna yta kan anpassas till nästan vad som helst och behöver inte begränsas till enbart musikstudio. Varför inte driva en egen verksamhet, skapa ett gym eller en avkopplande relaxavdelning? Möjligheterna är många och här finns plats för det som passar just dig. Detta hus passar dig som söker en rymlig bostad med generöst utrymme. Med sin unika utsikt och stora ytor blir detta hus ett fantastiskt hem! Ägaren har också genomfört flera betydelsefulla renoveringar, såsom isolering av vinden, installation av ventilation (FTX Heru Östbergs 130) samt byggt ett nytt garage -23. Utöver detta erbjuds en stor tomt på 2487 kvm omgiven av vacker natur. På baksidan är det naturtomt där nuvarande ägare har lagt ner mycket tid och omsorg på att rensa upp och odla gräsgångar. De har även planterat tre olika plommonträd, tre körsbärsträd, hallonbuskar samt ett flertal exotiska träd som trivs i denna växtzon, såsom Kaukasisk vingnöt, Rödek, Magnolia och Turkisk hassel. På baksidan av huset finns ett trevligt trädäck. I området kring Siggeboda finns gott om vackra badplatser, bland annat det populära Kalkbrottet. Här bor du nära både Lindesberg och den pittoreska trästaden Nora, där du finner mysiga caféer, restauranger, butiker och den populära Noraglassen, samt Alntorpsön och mycket mer. I Lindesberg erbjuds all den service du behöver och du når Örebro på cirka 45 minuters bilresa. Ett objekt som Siggeboda 207 är sällsynt och får inte missas. Kontakta mäklaren redan idag för att få veta mer!

  • Premium
Djupdalsgatan 29, Lindesberg, Lindesbergs kommun
  • Ons 3 apr kl 18:00
Djupdalsgatan 29, Lindesberg, Lindesbergs kommun, bild 2
Djupdalsgatan 29, Lindesberg, Lindesbergs kommun, bild 3

Djupdalsgatan 29

Villa
Lindesberg, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
2 295 000 kr
122 + 81 m²
4 rum
927 m² tomt

Välkommen till Djupdalsgatan 29 och en trevlig genomgående renoverad villa på härliga Brodalen! Huset fördelar sig på 122 kvm boarea, 81 kvm biarea och inrymmer fyra rum och kök med inredd källare. Här erbjuds ett ljust kök renoverat ca -10, vardagsrum i utbyggnad från ca -00 med ett härligt ljus, tre sovrum och badrum som totalrenoverats -21 med klinker, kakel och golvvärme. I källaren hittar du två sovrum, badrum med tvättstuga renoverat -16, bastu och förvaringsmöjligheter. Från vardagsrummet når du den inglasade altanen från -04 med veranda som byggts till -23. Här kan hela familjen njuta av middagen tillsammans! Fastigheten erbjuder dessutom ett rymligt trädäck med pergola och spabad i söderläge samt en altan med utgång från köket där du kan dricka morgonkoppen i solen. Uppvärmning sker via bergvärme och luftvärmepump/AC från -19. Fiber finns installerat. Huset har flera stora fördelar såsom bland annat nya 3-glasfönster -16, nytt tak -16 och ny takpapp på uterummet -23 samt uppfräschning av ytskikt i sovrummen. En grönskande trädgård som erbjuder vinbär, hallon, jordgubbar och ett äppel- och plommonträd. Två stora fläderbuskar, pallkragar och potatisland för den odlingsintresserade. Gott om plats för lek och aktivitet! Grusad parkering med plats för bilar och redskapsbod. Här bor ni endast ett stenkast från alla skolor, förskolor, Lindesbergs Arena, ishall, Lindesjön med badplatser och vackra promenadvägar. Endast 10 min promenad till centrum som erbjuder mataffärer, badhus, fik, restauranger och kommunikation. Besiktning är utförd -23 och protokoll finns i annonsen. Efter besiktningen har ny takpapp lagts på uterummet och krypgrunden har renoverats. Träbalkarna mot jorden är borttagna och det organiska materialet ska vara bortrensat. Varmt välkommen att boka in er på visning!

  • Premium
Lindesby 127, Järnboås, Nora kommun
  • Ons 3 apr
Lindesby 127, Järnboås, Nora kommun, bild 2
Lindesby 127, Järnboås, Nora kommun, bild 3

Lindesby 127

Villa
Järnboås, Nora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
1 795 000 kr
169 + 137 m²
6 rum
3 625 m² tomt

Välkommen till denna unika villa belägen i Lindesby! Denna bostad har tidigare varit byns affär men huset gjordes om till bostad ca 2008. Bostaden, med en total boarea på 169 kvm och en biarea på 137 kvm, inkluderar bland annat två rymliga vardagsrum perfekta för umgänge och avkoppling. Ett av vardagsrummen har klinker på golvet som är installerat med golvvärme samt en vacker vedspis, godkänd för eldning, vilket ger en extra mysfaktor under kyliga kvällar. Båda vardagsrummen rymmer även matplats, vilket ger gott om utrymme för hela familjen och trevliga middagar. Från det ena vardagsrummet når du ut till den stora altanen belägen i två väderstreck som rymmer både plats för matgrupp och loungemöbler. Här kan ni njuta av sommarens varma dagar. Flertalet renoveringar är gjorda på huset såsom bergvärme installerat, flertalet fönster utbytta och köket renoverades cirka 2017/2018 med vita luckor från Ikea. Badrummet är välutrustat med dusch, WC, ett stort handfat samt golvvärme för extra bekvämlighet. I fastigheten finns fyra sovrum, varav två mindre som för närvarande används som kontor. Det finns också en separat ingång som leder till ett av sovrummen samt ett kökspentry, vilket kan vara perfekt för den som vill bedriva egen verksamhet eller för en tonåring som behöver sitt eget utrymme. Förutom detta finns även en källare med pannrum, bastu, dusch och tvättmaskin samt två garage - perfekt för den som älskar att vara aktiv och spendera långa dagar i verkstaden. Den imponerande tomten sträcker sig över 3 625 kvm och inkluderar en carport och två förråd samt fristående garage med plats för husbil. I Järnboås finns förskola samt skola upp till åk 6. Bygden har ett rikt förenings-, företags-, kultur- och församlingsliv. Järnboåsbygdens vackra landskap inbjuder till friluftsliv av olika slag. Här finns vackra naturreservat att vandra i, många sjöar för bad, paddling eller fiske. Det finns en matbutik mitt i byn som även har ett litet café. Extra känt är den populära hantverksmarknaden Larsmäss som håller till i Järnboås. Med endast 20 minuters bilresa tar du dig till Nora centrum, där finner du mataffärer, apotek, restauranger, goda kommunikationsmöjligheter samt den vackra Norasjön som erbjuder många fina badplatser. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
Rönnbärsvägen 11, null, Lindesbergs kommun
Rönnbärsvägen 11, null, Lindesbergs kommun, bild 2
Rönnbärsvägen 11, null, Lindesbergs kommun, bild 3

Rönnbärsvägen 11

Villa
Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
2 195 000 kr
168 + 60 m²
6 rum
750 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna välskötta tvåplans villa i souterräng på Rönnbärsvägen 11. Här erbjuds en villa med stora sociala ytor med mycket ljusinsläpp. Villan fördelar sig på 168 kvm boarea och 60 kvm biarea med sex rum och kök, varav fyra sovrum. På bottenvåningen kliver du in i en rymlig hall och till vänster ligger ett allrum/gillestuga med en härlig kamin som bidrar till en mysig känsla. På bottenvåningen finns även ett sovrum, badrum, tvättstuga, pannrum, matkällare, förråd och utgång till det uppvärmda garaget. På övervåningen är det öppen planlösning mellan matsalen och det stora vardagsrummet. I vardagsrummet finns utgång till den härliga balkongen som ligger i ett sydvästligt läge. Vidare från matsalen kliver du in i köket som har gott om förvaringsutrymmen och bra arbetsyta, i köket finns det plats för ett matbord. Vidare på övervåningen finns tre sovrum och ett badrum. Trädgården erbjuder en baksida med plats för lek och spring samt odlingsmöjligheter i odlingslådor och i växthuset. Det finns ett uterum med infravärme där du kan njuta av sena sommarkvällar. Det finns även vedbod och förråd. På framsidan finns en stenlagd uteplats och bland annat en syrenhäck som avskärmar från vägen. Fiber installerat. Här bor ni med gångavstånd till mataffärer, skola, förskola och ca 10 minuters promenad ner till centrum. Varmt välkomna att anmäla ert intresse till mäklaren!

  • Premium
Näsbygatan 5B, Frövi, Lindesbergs kommun

Näsbygatan 5B

Lägenhet
Frövi, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
375 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 293 kr/mån
6 303 kr/m²

I centrala Frövi finns nu en fin tvåa till försäljning. Denna lägenhet, belägen högst upp i huset, erbjuder en trivsam planlösning och en underbar balkong med härlig utsikt. Köket är välkomnande och erbjuder gott om bänkyta samt utrymme för en mindre matgrupp. Den maskinella utrustningen inkluderar kyl/frys, spis, fläkt och diskmaskin. Det rymliga vardagsrummet är inrett med fint laminatgolv och rymmer även en matgrupp om så önskas. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den trevliga balkongen, som erbjuder plats för en loungegrupp där du kan njuta av förmiddagssolen med utsikt över staden. Sovrummet har nyligen fått en uppfräschning med gråmålade väggar och har fördelen med inbyggda garderober som ger gott om förvaringsutrymme. Badrummet har plastmatta på golvet och kakel på väggarna, och är utrustat med WC, dusch, handfat och handdukstork samt förberett för installation av tvättmaskin. Här bor du med promenadavstånd till matbutik, gym och kommunikationer. Med tåg tar det endast 15 minuter till både Örebro och Lindesberg. Längs vattnet finns härliga promenadstråk som leder till badplatsen Prästryggen. Bra förening med god ekonomi. Månadsavgiften på 4 293 kronor innefattar vatten, värme, bredband och tv-kanaler. Välkommen på visning!

  • Balkong
Järle Byväg 28, Järle, Örebro kommun

Järle Byväg 28

Villa
Järle, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
2 195 000 kr
140 + 69 m²
5 rum
3 115 m² tomt

Välkomna till Järle Byväg 28 och denna trevliga villa belägen i ett trivsamt område med närhet till skog och natur. Villan är på totalt 140kvm boarea och 69 kvm biarea och fördelar sig över 1,5 plan och ger plats för hela familjen. På entréplan möts du en rymlig hall med tre inbyggda garderober, kök med plats för matbord samt utrustat med full stor kyl/frys, diskmaskin, spis, fläkt och köksskåp. Vardagsrummet är rymligt och sträcker sig över en vinkel vilket gör att du även här har möjlighet för matsalsdel eller annat rum om så önskas. Här finns en godkänd kamin som inte bara bidrar till värme utan är en extra mysfaktor under kyliga kvällar. Badrummet på bottenplan är stilrent renoverat med snyggt klinker på golv och vitt kakel på väggarna och utrustat med dusch, WC, handfat, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork och badrumsskåp vilket ger gott om förvaringsutrymme. På övervåningen hittar du hall med garderob, tre rymliga sovrum varav laminatgolv i två och heltäckningsmatta i det tredje. Samtliga sovrum har fått uppfräschning med vita målade väggar. Ute på den stora tomten på 3115 kvm finns gott om plats för lek och odlingsmöjligheter. Här hittar du även en uthuslänga med garage och flera förråd, perfekta för att tillgodose dina behov av förvaring och utrymme för hobbyverksamhet. Du kommer att bo i en fridfull miljö nära skog samt den fina Järleån. I Järle finns förskola och närmsta skola finns i Ervalla. I Järle stationshus finns ett café och under sommaren kan man åka tåget mellan Järle och Nora. Järle har även ett aktivt byalag. Fastigheten har ett mycket bra läge och goda pendlingsmöjligheter. Ni når R50 snabbt och har bara 10 minuters bilresa till Nora centrum, och endast 15 minuter till Lindesberg samt 25 minuter till Örebro. Varmt välkomna!

Skogsgläntevägen 10, Guldsmedshyttan, Lindesbergs kommun

Skogsgläntevägen 10

Villa
Guldsmedshyttan, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
825 000 kr
84 + 84 m²
4 rum
1 752 m² tomt

Välkommen till denna praktiska enplansvilla, med bergvärme och fasad av tegel. Helt nytt tak från sommaren 2021. Villan har tre sovrum och en inglasad altan i ett härligt västerläge. Kök och rymligt vardagsrum med plats för matsalsbord. I källaren finns det två stora hobbyrum, en toalett, tvättstuga och garage. Den fantastiska trädgården har ett trevligt insynsskyddat läge med höga granar ut mot vägen. I trädgården finns mycket rabatter och växter. Fruktträd, bärbuskar och ett utomhusförråd finns på tomten. Fastigheten är belägen i ett lugnt och trivsamt område. Dränering gjord 2011 och bergvärmen installerades 2006! I Guldsmedshyttan finns förskola, lågstadieskola, Ica nära och badplatsen Viken vid sjön Råssvalen. 5km till Storå där ytterligare matbutik finns, apotek och mellan- och högstadieskola. Välkommen att boka in dig på visning! Annonsen är kompletterad med säljarens egna bilder från sommardagar!

Bondskogsvägen 45 A, Lindesberg, Lindesbergs kommun
  • Budgivning pågår

Bondskogsvägen 45 A

Lägenhet
Lindesberg, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
495 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 029 kr/mån
8 609 kr/m²

Nu kan vi erbjuda en fin tvåa med fantastiskt ljusinsläpp högst upp i huset på Bondskogsvägen 45A! Lägenhetens 57,5 kvm inrymmer en välkomnande hall med inbyggda garderober vilket ger gott om plats för ytterkläder och förvaring, ett trevligt kök med plats för matbord och generöst med bänk yta, ett rymligt vardagsrum också här plats för matgrupp om så önskas, samt ett badrum som är utrustat med WC, dusch, handfat, tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Från vardagsrummet tar du dig ut till balkongen som ligger i härligt läge med eftermiddagssol och utsikt över föreningens innergård. Här bor du med bara 10 minuters promenad från skola, kommunikation och centrum. På andra sidan gatan ligger Ica Östermalm och i området finns fina promenadvägar. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Blåbärsvägen 6, Lindesberg, Lindesbergs kommun
Blåbärsvägen 6, Lindesberg, Lindesbergs kommun, bild 2
Blåbärsvägen 6, Lindesberg, Lindesbergs kommun, bild 3

Blåbärsvägen 6

Villa
Lindesberg, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
2 290 000 kr
140 + 140 m²
5 rum
1 010 m² tomt

På Blåbärsvägen 6 har vi nöjet att erbjuda denna rymliga villa med insynsskyddad trädgård och garage. Huset som är byggt 1969 är ett arkitektritat hus med Hjältevadshus som husleverantör. Huset har varit i samma familjs ägo sedan det stod klart och är otroligt välskött sedan dess och mycket av interiören i huset är fortfarande original. Detta är ett boende där den stora familjen kan få plats då huset erbjuder 140 kvm boyta på entrévåningen samt 140 kvm biyta i källarvåningen. På entrévåningen möts du av en rymlig hall, fyra sovrum, kök med matplats, vardagsrum, badrum samt gästtoalett. På källarplanet finns stora ytor i form av gillestuga, hobbyrum, förråd, toalett, dusch och bastu. På utsidan av huset finns en trevlig altan under tak, här kan ni njuta av långa middagar i härlig kvällssol och vacker utsikt. Fastigheten erbjuder även en lummig insynsskyddad trädgård med gott om buskar och träd. Garage med plats för en bil samt förråd. Flera renoveringar är gjorda såsom fjärrvärme installerad, taket är bytt 2013, fönstren är renoverade 2022 och altantaket är bytt 2017. Huset har ett högt läge på en lugn och attraktiv gata med ca fem minuters promenad till centrum där det erbjuds affärer, fik, restauranger och kommunikation med tåg till Örebro, Västerås och Stockholm. Dessutom har du närhet till förskola, skola, affär, tennis -och padelbanor. Ett fantastiskt boende i ett attraktivt område. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Norrtorpsgatan 5D, Frövi, Lindesbergs kommun

Norrtorpsgatan 5D

Lägenhet
Frövi, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
750 000 kr
57,5 + 57,5 m²
2 rum
vån 1
4 750 kr/mån
13 043 kr/m²

För visningsbokning kontakta mäklaren! Välkomna till Norrtorpsgatan 5D i Frövi! Denna trevliga bostadsrätt på 57,5 kvm boyta + 57,5 kvm biyta fördelar sig över två plan, entréplan och källarplan. Här bor du på ett hörnläge med eget garage med ingång direkt till bostaden! På entréplanet finner du en hall med separat kapprum, vardagsrum med utgång till trädgården, ett rymligt kök komplett med kyl/frys, spis och fläkt, sovrum med inbyggda garderober och ett badrum som är utrustat med WC, handfat och duschkabin. Källarplanet erbjuder en mysig gillestuga alternativt extra sovrum, ett praktiskt förråd och ett stort garage med direkt ingång till bostaden – en exklusiv fördel då endast ett fåtal bostadsrätter i föreningen har denna förmån! Här har du även en egen altan med tak, perfekt läge för trevliga stunder i eftermiddagssolen. Boendet är beläget i ett trivsamt område, bara en kilometer från centrum där du hittar centralstationen, restauranger, apotek och mataffärer.

Björnstigen 9, Nora, Nora kommun

Björnstigen 9

Villa
Nora, Nora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
1 850 000 kr
117 + 46 m²
4 rum
827 m² tomt

Välkommen till Björnstigen 9! På en lugn gata i trivsamt villaområde välkomnar detta väl omhändertagna enplanshus som bjuder på många fördelar. Den otroligt effektiva planlösningen erbjuder en rymlig hall, kök med tillhörande matplats, härlig sällskapsyta i vardagsrum och huset inrymmer även tre sovrum, badrum, gästtoalett, nyrenoverad tvättstuga och bra inbyggd förvaring. Från vardagsrummet nås den härliga altanen där ni kan njuta av en kopp kaffe i den härliga förmiddagssolen. Utemiljön är grönskande och lättskött med goda odlingsmöjligheter och fina lekytor för barnen. På husets baksida når solen in större delen av dagen! Husets interiör har under senare år uppdaterats med nya ytskikt, och hela huset har en modern och stilren känsla. Garage med genomgång till huset. I området finns gångavstånd till flera förskolor, skola, kommunikation, mataffär och fina skogsområden. Varmt välkomna att kontakta mäklaren redan nu för mer info om försäljningen!

  • Plus
Djupdalsgatan 3, Lindesberg, Lindesbergs kommun

Djupdalsgatan 3

Villa
Lindesberg, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
2 795 000 kr
130 + 130 m²
4 rum
843 m² tomt

Välkommen till Djupdalsgatan 3 i Lindesberg. När du kliver in i huset, möts du av en rymlig hall med stilrent klinkergolv och gott om plats för avhängning av ytterkläder. Från hallen tar ni er vidare till det rymliga vardagsrummet som har och en öppen planlösning mot matrummet och köket. Köket som renoverades 2017 har svarta köksluckor, laminatbänkskiva och vitt kakel ovan arbetsbänken. Det finns generöst med förvaringsskåp och en rymlig köksö med spisen placerad där, vilket skapar en trevlig atmosfär för matlagning och umgänge. Badrummet på entréplan är modernt renoverat (2019) med klinkergolv och snyggt kakel på väggarna. I badrummet finns lyxen att ha en rymlig dubbeldusch och dubbelhandfat. På entréplan finns tre rymliga sovrum med laminatgolv, varav ett har en generös walk-in closet för gott om förvaring. Från hallen leder en trappa ner till husets källare, som erbjuder en mysig gillestuga, tvättstuga, torkrum, matkällare, pannrum och förråd. För utomhusaktiviteter och sociala sammanhang finns både en inglasad altan och ett trädäck, perfekta för avkoppling och grillkvällar med vänner och familj. Med sitt centrala läge har du närhet till idrottshall, skolor, mataffärer och Lindesjön för natursköna promenader och friluftsaktiviteter. Djupdalsgatan 3 är en bekväm bostad som har genomgått flera betydande renoveringar, vilket inkluderar ett nytt tak från 2017, utbyte av fönster (2018/2019), renovering av ytskikt, kök och badrum, samt uppgradering av elsystemet. Här har du en unik möjlighet att förvärva denna trevliga villa med moderna bekvämligheter och förbättringar som ger extra trygghet. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och uppleva allt detta hem har att erbjuda i Lindesberg.

Visar alla 20