Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Darya Fuad

Darya Fuad

Om mig

När du vänder dig till mig för konsultation möts du av en lösningsorienterad, prestigelös och professionell mäklare. Jag kan garantera trygghet, effektivitet, målmedvetenhet och framför allt hårt arbete. Med hjärtat på rätt plats och ett personligt engagemang kommer jag att kvalitetssäkra er bostadsaffär och överträffa era förväntningar. Min främsta styrka är ett genuint intresse för affärer och människor. Med stor erfarenhet av försäljning har jag förstått att ingen affär är den andra lik.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Johannelundsvägen 23, Johannelund, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Johannelundsvägen 23, Johannelund, Linköpings kommun, bild 2
Johannelundsvägen 23, Johannelund, Linköpings kommun, bild 3

Johannelundsvägen 23

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
1 395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 097 kr/mån
25 364 kr/m²

Varmt välkommen till Johannelundsvägen 23, här erbjuds ett modernt och renoverad badrum, stort vardagsrum med plats för soffa, tv och matbord, full utrustad kök och ett sovrum med förvaring. Genomgående fräscha ytskikt och ljus bostad! Till bostaden hör 3 förråd i källaren. I avgiften om 3 097kr ingår det värme, vatten, baspaket TV och bredband. HSB Brf Tennsoldaten är en stabil förening med god ekonomi och en belåningsgrad på endast 1 183 kr/kvm. Du som medlem i föreningen har tillgång till en hel del gemensamma utrymmen såsom gym, samlingslokal för fest eller övernattning, kombinerat hobby- och bordtennisrum, bastu med relaxavdelning, grillplats och tvättstugor. Här bor du med närhet till Johannelund centrum med mataffär, restauranger, bageri, apotek mm. Du har även gångavstånd till badplats med beachvolley, utomhusgym och löparspår/skidspår. Bra med bussförbindelser och cykelbanor för att snabbt ta sig till Linköping City och Linköpings universitet. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Snickaregatan 27, Centralt, Linköpings kommun
  • Tis 23 apr kl 18:30
Snickaregatan 27, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Snickaregatan 27, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Snickaregatan 27

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
1 295 000 kr
27,3 m²
1 rum
vån 4/6
1 953 kr/mån
47 436 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt i hjärtat av Linköping! Denna lägenhet är perfekt för en ung förstagångsköpare eller som en studentlägenhet högt upp med en underbar utsikt. Lägenheten har en optimal storlek som passar perfekt för en singel eller ett par som vill ha en bekväm och funktionell bostad. Den är välskött och har en modern inredning med fina detaljer och stilfulla ytor. Du kommer att vara omgiven av en mängd attraktioner och bekvämligheter. Inom gångavstånd finner du ett flertal populära restauranger, kaféer och butiker. För den som älskar natur och utomhusaktiviteter finns det vackra parker och grönområden i närheten, perfekta för avkoppling eller promenader. Brf Dalkullan 21 är en ekonomiskt solid förening med ständigt fokus på förbättring. Här på Snickaregatan bor du med låg månadsavgift om 1 933 kr där värme, vatten, bostadsrättstillägg, kabel-tv, el, bredband samt förråd ingår i avgiften. Till medlemmarna tillhandahåller man tvättstuga, en mysig takterrass, cykelförråd och sopsortering. I hjärtat av Linköping bor du mycket centralt och attraktivt med närhet till bland annat vackra grönområden, trevliga promenadstråk, bra kommunikationer, matbutik, caféer, restauranger och badbrygga. Stångån ligger runt knuten, citypulsen några meter bort och Centralstation ligger en kortare promenad från bostaden. Till Universitetet tar det cirka 15 minuter cykelväg, Hälsouniversitetet cirka 5-10 minuter och Saab cirka 10 minuter. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Honnörsgatan 16, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Honnörsgatan 16, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Honnörsgatan 16, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Honnörsgatan 16

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
1 995 000 kr
47 m²
2 rum
vån 7/8
4 423 kr/mån
42 447 kr/m²

Nu saluförs en bostadsrätt i ett av Linköpings populära bostadsområde Södra Ekkällan med slående utsikt över trädtoppar och takåsar. På våning 7 välkomnar vi nu denna toppmoderna och stilfulla tvåa om 47 kvm. Missa inte chansen att bli stolt ägare till denna pärla. Här finns möjligheten till att glasa in sin balkong! Detta hem erbjuder genomgående mycket ljusinsläpp med stora fönsterpartier i vardagsrum/kök. Här finns det gott om sällskapsytor i den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet har ni direkt access ut till en stor balkong med fantastisk utsikt. I övrigt så har ni en välkomnande hall med förvaring i form av garderober, ett sovrum med plats för dubbelsäng och även här bra med förvaring i form av en garderobsvägg med skjutdörrar. Lägenheten har ett rymligt helkaklat badrum med vikbara duschväggar och en tvättavdelning med kombinerad tvätt- och torkmaskin och en arbetsbänk praktiskt placerat ovanför. Köket är vitt från Marbodal och på golvet ligger ett parkettgolv i hela lägenheten. Föreningen erbjuder faciliteter så som en gemensam takterrass på åttonde våningen där du kan njuta av den vackra utsikten över trädtoppar och takåsar. Det finns även en lyxig relaxavdelning med bastu och dusch för avkopplande stunder, en lokal att nyttja där allt du behöver finns och ett övernattningsrum där dina gäster kan bo när de är på besök. Här bor ni med livskvalité, ett stenkast från Tinnerö eklandskap som erbjuder härliga naturupplevelser året om. I närområdet finns Stora Coop, två bra gym (Friskis och Svettis och Nordic Wellness), restauranger, lekplatser, flera förskolor och skolor, trevliga promenadstråk intill närliggande Tinnerbäcken. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden och även närhet till Linköpings största arbetsplatser; US, Mjärdevi, Universitetet och SAAB. Med andra ord, ett boende som passar såväl den äldre som den yngre målgruppen Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norrsvängen 3A, Gottfridsberg, Linköpings kommun
  • Tis 23 apr kl 17:30
Norrsvängen 3A, Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 2
Norrsvängen 3A, Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 3

Norrsvängen 3A

Lägenhet
Gottfridsberg, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
1 795 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 821 kr/mån
32 636 kr/m²

En halvtrappa upp finner du denna lägenhet på 55 kvm i omtyckta Gottfridsberg. Med fönster i tre väderstreck får du njuta av generösa mängder av dagsljus som sprider sig i ditt nya hem vilket ger en känsla av rymd och trivsel. Detta boende är perfekt för dig som vill bo i ett lugnt men centralt område med närhet till Linköpings innerstad, Universitetet och Mjärdevi. Du har enkel tillgång till allt staden har att erbjuda samtidigt som du kan njuta av en fridfull tillvaro i ditt hem. Köket är en pärla med sin charmiga 50-talsinspiration som ger plats för matbord och stolar där du kan njuta av måltider i trevligt sällskap. Vardagsrummet är generöst tilltaget och öppnar upp till en balkong, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Sovrummet är rymligt och rymmer en dubbelsäng bekvämt. Intill sovrummet finns praktiskt en klädkammare som ger gott om utrymme för förvaring. Området Gottfridsberg har allt du behöver inom räckhåll. Grönområden finns utanför dörren, perfekta för promenader och avkoppling. En kort promenad tar dig till matbutiker och restauranger, och för de som älskar utomhusaktiviteter erbjuder Ryd och Vallaskogens motionsspår möjligheter till motionsspår, utegym, fotbollsplan och discgolfbana. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
  • Balkong
Klövergatan 2B, Centralt, Linköpings kommun
  • Mån 22 apr kl 17:30
Klövergatan 2B, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Klövergatan 2B, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Klövergatan 2B

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
2 595 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/6
3 692 kr/mån
48 962 kr/m²

Med ett attraktivt läge på Klövergatan finner du denna stilrena tvårummare om 53 kvadratmeter, belägen på våning 2. Lyxiga materialval såväl som en välplanerad och öppen planlösning. Bostaden har genomgående ljusinsläpp som skapar en härlig rymd. Här finner ni ett stilrent kök i vita toner från Marbodal som erbjuder bra arbetsytor, bänkskiva i laminat och rostfria vitvaror. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som erbjuder plats för matgrupp samt en större soffgrupp. Harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng och med goda förvaringsmöjligheter. Hall med garderob med skjutdörrar i spegelglas från Elfa. Tillhörande finner ni ett helkaklat duschrum i ljust kakel utrustat med tvättmaskin, torktumlare, gott om förvaring över tvättavdelning, takdusch, toalett, torkställning samt kommod med handfat. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en underbar och stor uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Uteplatsen nås via vardagsrummet och erbjuder stor lättmöblerad yta. Bostaden tillhör föreningen Brf Brandstationen 3 som bildades 2019 och består idag av totalt 83 st lägenheter. Föreningen tillhandahåller för sina medlemmar bl.a. en vacker innergård med tillhörande grönområde. Föreningen disponerar även över garageplatser som de boende kan hyra. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-tv, ip-telefoni samt bredband. Ett källarförråd följer med denna lägenhet. I området Tannefors finner ni natursköna omgivningar så som vackra promenadstråk längsmed Stångån. Alldeles i närheten finns välsorterad matbutik, butiker, restauranger, Östgöta Kök, takbar, Ronaldos Bageri i huset bredvid, gym, sushirestaurang, fiskaffär och apotek. Bara ett stenkast bort ligger stadskärnan med alla dess utbud av shopping samt att man med en kort cykeltur når Resecentrum. Goda kommunikationer via buss, cykel eller gångväg. Tillträde sker enligt överenskommelse! Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gullbergsgatan 3, Gottfridsberg, Linköpings kommun
  • Ons 24 apr kl 17:30
Gullbergsgatan 3, Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 2
Gullbergsgatan 3, Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 3

Gullbergsgatan 3

Lägenhet
Gottfridsberg, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
1 995 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 2/5
2 947 kr/mån
38 000 kr/m²

Perfekt hem för er som studerar eller vill bo i ett modernt boende med närhet till grönområden och Linköpings innerstad. När ni öppnar dörren till denna lägenhet kommer ni omedelbart att dras till det öppna och trevliga utrymmet. Här erbjuds en stor balkong som ger plats för balkongmöbler och odlingslådor. I köket hittar ni en modern och elegant design med rostfria vitvaror från Bosch. Mycket arbetsyta, en praktisk köksbänk och stora fönster som släpper in dagsljus gör köket till en plats där ni enkelt kan känna er hemma. Vardagsrummet ihop med köket är ett av de mest sociala utrymmena i denna lägenhet och har gott om plats för en stor soffa, soffbord och TV-ställning samt matbord. Sovrummet är en tillflyktsort för lugn och ro. Det är stort och rymligt med högt i tak och en lugnande och avkopplande atmosfär som gör det enkelt att koppla av och varva ner. Den generösa garderoben och klädkammaren ger gott om plats för kläder och andra tillhörigheter, vilket gör det enkelt att hålla ordning och ha allt på sin plats. Badrummet är stilrent och modernt inrett, med en helkaklad design som ger en lyxig känsla. Här kan ni njuta av en avslappnande dusch eller ta hand om tvätten med hjälp av en kombimaskin. Allt är smidigt inrett för att göra vardagen enklare och mer bekväm. Lägenheten ligger i ett område som erbjuder en utmärkt balans mellan lugn och ro i naturen och bekvämligheterna i en pulserande stad. Här har du en unik möjlighet att uppleva bägge världar på en och samma gång. Med närhet till skog och parker kan du enkelt ta en avkopplande promenad, jogga eller cykla. Samtidigt är Linköpings Universitet och stadskärnan bara en kort cykeltur på 5-10 min bort, vilket ger dig tillgång till shopping, nöjen och restauranger. HSB BRF Spelmannen i Linköping är en modern bostadsrättsförening som består av 63 lägenheter, belägen på Gullbergsgatan 1-9 i Linköping. Föreningen är nybildad från 2016, och husen byggdes med högsta standard under 2018-2019, klara för inflyttning hösten 2019. Föreningen erbjuder gemensamhetslokaler såsom styrelserum, övernattningslägenhet, cykel-och barnvagnsrum i källaren, och ett miljö- och återvinningsrum vid Gullbergsgatan 1. Det finns även en trevlig innergård med sittplatser och en sandlåda. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kunskapslänken 54, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Mån 22 apr kl 18:30

Kunskapslänken 54

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
1 945 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/4
4 977 kr/mån
30 873 kr/m²

Här har du chansen att förvärva en ljus och väldisponerad tvårummare på 63 kvadratmeter i Vallastaden. Lägenheten genomsyras av naturligt ljus tack vare flera fönster, och den anses vara en av de bästa bostäderna i föreningen på grund av dess effektiva planlösning, generösa ljusinsläpp och soliga balkong. Det är ett bekymmersfritt boende som liknar nyproducerade lägenheter. Dessutom har du möjligheten att bo i det trendiga området Vallastaden, bara 15 minuter från Linköpings stadskärna. När du kliver i bostaden möts du av en effektiv och välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Redan här känns det underbara ljuset i lägenheten. Lägenheten har ett rymligt sovrum med generös förvaring och ett kontor som ger plats för skrivbord och förvaring. Det moderna badrummet har en egen tvättmaskin och torktumlare, klinkergolv och helkaklade väggar, samt en dusch bakom en glasad vägg. Köket är stilfullt med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Det är utrustat med högkvalitativa apparater från Vedum kök och Electrolux, inklusive kyl, frys och diskmaskin. Köket har vita luckor med snygga handtag och en grå laminatbänk med vitt kakel ovanför, samt gott om plats för matlagning och måltider. Lägenheten har genomgående vackra parkettgolv och väggar i neutrala färger. Området är lugnt och familjevänligt med närhet till naturen, en golfbana och Mjärdevis många lunchrestauranger och liknande. Du har också utmärkta kommunikationsmöjligheter med bussar precis utanför dörren. Dessutom finns ett centrum vid Djurgårdsrondellen med mataffär och take-away-möjligheter inom bekvämt räckhåll. Om du föredrar att promenera eller cykla är stadskärnan lättillgänglig. I området finns gott om grönområden, parker, löparspår och utegym i Vidingsjö. Tveka inte att boka en visning av denna bostad redan idag!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7