Mäklare Pär Berglin

Pär Berglin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Harsavallsvägen 44, Järvsö, Harsa, Ljusdals kommun

Harsavallsvägen 44

Tomt
Järvsö, Harsa, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
450 000 kr
3 316 m² tomt

Här är den perfekta tomten för dig som älskar längdåkning och inte vill bo nära trafik och för mycket grannar. Tomten är rejält tilltagen och ligger i ett lugnt och tyst skogligt läge nära Harsasjön. Tomten ligger med fin utsikt mot sjön på den mer obebyggda sidan av Harsasjön intill Lätta 7,5 km skidspåret. Bakom sig har man Brännberget. I snösäkra skidmeckat Harsa ett par mil från centralorten Järvsö finns ungefär 80 km välpreparerade skidspår och alla kan man nå från tomten. I Järvsö finns ett stort utbud på aktiviteter alla årstider som utförsåkning och down-hill cykling. Harsagården ligger på bekvämt skidavstånd från tomten och där finns restaurang, bastu och skidbod mm. Tomten är på 3 316 m².

Tevansjö 30, Ramsjö, Tevansjö, Ljusdals kommun

Tevansjö 30

Fritidshus
Ramsjö, Tevansjö, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
550 000 kr
97 + 60 m²
5 rum
3,5 ha tomt

Fint och välhållet hus på en stor tomt på närmare 3,5 ha som ligger i den lilla byn Tevansjö mellan Laforsen och Ramsjö i norra Hälsingland. Tomten sträcker sig ned mot Tevansjön och med lite röjning får man en fin utsikt över sjön. Till sjön rinner Målbäcken och passerar precis invid hustomten, i bäcken brukar man hitta öring. På tomten finns förutom huset ett kallgarage och en förrådsbyggnad. Huset har tagits om hand väl och ägarna har bl a bytt tak, dränerat, gjort nytt avlopp och glasat in verandan. Fastigheten säljes med friskrivning. Besiktning finns snart att tillgå under "Dokument". Allt möblemang och det mesta av övrigt lösöre ingår i köpet. Det finns båtplats vid sjön. Det är ca 1 timme till Järvsö och ca 50 min till Ljusdal. Närmaste butik och service ligger i Ramsjö.

Stavsätter Järvsövägen 5, Ljusdal, Stavsätter, Ljusdals kommun

Stavsätter Järvsövägen 5

Övrigt
Ljusdal, Stavsätter, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
550 000 kr
628 m² tomt

En liten butikfastighet på trafikplatsen Ljusdal, Stavsätter som ligger längs fjällvägen som går till bla Åre och Funäsdalen. Fastigheten ligger fint precis vid älven och har altan med utsikt över Ljusnan. Butikslokalen utgörs av ett fristående hus på ca 50 m², byggt 1994. Lokalen har på senare år använts som café/butik. I området finns pumpstation, grillrestaurang, Ljusbutiken och Trafikverkets allmänna toaletter. I tätorten Ljusdal finns all service och bra förbindelser med både tåg (direkttåg till Stockholm) och bussar. Ca 1,3 mil söderut ligger Järvsö som erbjuder det mesta inom aktiv fritid med fin skidbacke och down hill cykling och mycket mer.

Karsjö Linvägen 6, Järvsö, Karsjö, Ljusdals kommun

Karsjö Linvägen 6

Tomt
Järvsö, Karsjö, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
1 095 000 kr
1 745 m² tomt

Stor tomt i riktigt bra läge med fin utsikt mot älven. Tomten är helt byggklar med bygglov för enplanshus. Tomten har vatten genom vattenförening och tillstånd för trekammarbrunn. Förberett för el. Från tomten är det bara några meter ned till vattnet. Tomten ligger mycket idylliskt i byn Karsjö ca 13 km från Järvsö med direkt närhet till vattnet. Härifrån är det lätt att ta sig båtvägen på älven till populära utflyktsmål som Orbaden, Järvsö och Torön. Med tomten kommer rätt att anlägga en brygga mindre än 50 m från tomtgränsen.

Norra Edevägen 8 & 10, Järvsö, Ede, Ljusdals kommun

Norra Edevägen 8 & 10

Gård/Skog
Järvsö, Ede, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
4 950 000 kr
130 + 20 m²
5 rum
5 ha tomt

Gården Vallmans med jakträtt i Vvo och ett naturskönt läge med mysig innergård mot Ljusnan där det finns en stor uteplats som har utsikt över den blåa älven och de gröna åkrarna. Gårdens historia sträcker sig hundratals år bakåt i tiden till 1876. Huset är smakfullt renoverat med moderna färgval och detaljer som pärlspont, trägolv och spegeldörrar. Här är det bara att flytta in och njuta av huset, det blåa vattnet och den grönskande omgivningen. På gården finns ett vackert timrat härbre, en stor festlada och en hölada närmast stranden. Man tar sig lätt in till Järvsö eller Ljusdal med bil eller cykla på den nybyggda cykelleden. I närheten finns Edeberget och skogar med naturliga stigar för cykel och vandring. (Liten markbit närmast älven ägs av Järvsö socken storskifteslag vilket de gör på ett flertal platser). Fastigheterna ingår i kommunens LIS-plan som kan vara ett dispensskäl från strandskyddet att bygga tex fritidsstugor eller tex fiskecamp med det ultimata fiskevattnet mellan Edängeforsen och Edeforsen. Spekulanter meddelar bankhandläggare vid ansökan om lånelöfte innan bud att det är två fastighetsbeteckningar med olika taxeringskoder samt att de ej är samintecknade (banker kan ordna så inteckning gäller i båda fastigheterna om de anser att det behövs). Eventuell samtaxering gör man hos Skatteverket. Järvsö-Ede 4:22 har taxeringskod 220 (bostadshuset). Taxeringsvärde: 646 000 kr. Järvsö-Ede 4:17 har taxeringskod 110. Lantbruksenhet. Taxeringsvärde: 125 000 kr. Förvärvstillstånd krävs för köpare som ej varit skriven i Ljusdals kommun minst ett år. Mäklaren sköter ansökan till Länsstyrelsen. Ansökningsavgift 4600 kr betalas av köparen.

  • Plus
Grönvallsvägen 54, Järvsö, Harsa, Ljusdals kommun

Grönvallsvägen 54

Tomt
Järvsö, Harsa, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
545 000 kr
3 045 m² tomt

I ett skogligt och avskilt läge nära Harsasjön och Harsens fäbod ligger denna tomt som får bebyggas med hus i hälsingestil upp till 1,5 plan för permanent eller fritidsboende. Tomten är väl tilltagen för att möjliggöra ett bra permanentboende och möjlighet till garage eller liknande. Nära tomten går det att kliva på Harsas fina skidspår som omfattar närmare 80 km spår som utgår från Harsagården med restaurang och skiduthyrning mm. Det är ca 15 minuter till Järvsö härifrån. Grönvallsvägen hålls alltid plogad vintertid. På tomten står en gammal liten stuga som använts som jaktkoja. Harsa är paradiset för längdskidåkare och här kan du njuta av vacker natur med vildmarkskänsla sommar som vinter.

Förnebovägen 63, Järvsö, Nor, Ljusdals kommun

Förnebovägen 63

Villa
Järvsö, Nor, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
2 250 000 kr
135 + 29 m²
5 rum
2 821 m² tomt

Fint och trivsamt hus i naturskön omgivning i Svensbäck i Nor. Huset har fem rum och stort lantligt kök med utgång till stor altan och en carport för två bilar med direktingång till huset. Fin uppvuxen trädgård med jordkällare, bärbuskar och äppelträd. På husets baksida finns en stor del av trädgården som ramas in av en granhäck åt tre håll. På andra sidan vägen finns en timrad lada som används som vedbod och som extra garage. En riktigt fin gäststuga för åretrunt-bruk byggdes 2020. Det är gångavstånd ner till älven Ljusnan och samfällighetsföreningen som fastigheten ingår i har även tillgång till en egen badplats vid älven. På tisdagskvällarna kan man höra musiken från dansbanan som ligger precis intill den fina fotbollsplanen några hundra meter från huset. Det är 10 km in till Järvsö som har ett otroligt bra utbud av aktiviteter som skidåkning, down hill cykling, restauranger o mysiga fik mm.

Kramsta Gästgårdsvägen 5, lgh nr A203, Järvsö, Kramsta, Ljusdals kommun

Kramsta Gästgårdsvägen 5, lgh nr A203

Lägenhet
Järvsö, Kramsta, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
2 050 000 kr
41 m²
2.5 rum
vån 2/3
2 724 kr/mån
50 000 kr/m²

En helt nybyggd lägenhet i det anrika Kramsta gästgård i ett av Järvsös vackraste lägen. Lägenheten rymmer 2,5 rum, är optimalt planerad och har fina, naturliga materialval såsom vitlaserade furugolv och granitkeramiskt kakel och klinker. Lägenhetens läge i huset är bekvämt på huvudbyggnadens entréplan nära den fina restaurangen och husets gemensamma lounger med bibliotek, öppen spis, biljard mm. I samma hus finns relaxavdelning och tvättstuga och utöver det finns skid-/cykelbod för att valla skidorna eller meka med cykeln. Restaurangen är i toppklass och drivs av Peter Brolin Gastronomi. För att se bilder på gemensamhetsutrymmen och mer info om restaurang mm se; jarvsolodge.se Lägenheten och fastigheten har nästan allt men om man saknar balkong så går det att bygga till det. Här har man morgonsol och utsikt mot kyrkan och berget Klacken.

  • Hiss
Harsavallsvägen 4, Järvsö, Harsa, Ljusdals kommun
  • Budgivning pågår

Harsavallsvägen 4

Fritidshus
Järvsö, Harsa, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
995 000 kr
50 m²
3 rum
2 212 m² tomt

Gammal fin vallstuga med tre rum på den anrika vallen Harsen vid Harsasjön. Fastigheten ligger med fin utsikt mot sjön precis intill Lätta 7,5 km skidspåret som går runt Harsasjön. På gården finns även en mer modern och isolerad timrad stuga med nytt kök och badrum samt sängskåp o matplats. Stugorna ligger i fin vallmiljö vid Harsasjön i snösäkra skidmeckat Harsa ett par mil från Järvsö. I Harsas skidområde finns ungefär 80 km välpreparerade skidspår och alla kan man nå från tomten. Harsagården ligger på bekvämt skidavstånd från tomterna och där finns restaurang, bastu och skidbod mm. Här finns fina bär- och svampskogar och myrar där hjortronen växer. 250m till vattnet där det finns badplats och möjlighet att ha båt. El går att ansluta.

  • Plus
Grönåsvägen 68, Järvsö, Grönås, Ljusdals kommun

Grönåsvägen 68

Villa
Järvsö, Grönås, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
1 800 000 kr
149 + 101 m²
8 rum
1 690 m² tomt

Gediget timmerhus med gott om utrymme med 8 rum fördelat på tre plan. Huset ligger högt och fint med utsikt över ängarna åt två håll. Låg driftskostnad med flera samverkande värmesystem med bla bergvärme och solceller. Stort kallgarage med gjuten platta. Huset ligger i Grönås mellan Järvsö och Harsa som båda ligger inom en 10 minuters färd med bil.

Kramsta Gästgårdsvägen 5, lgh nr D102, Järvsö, Kramsta, Ljusdals kommun

Kramsta Gästgårdsvägen 5, lgh nr D102

Lägenhet
Järvsö, Kramsta, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
2 250 000 kr
50 m²
3 rum
vån 1/2
2 581 kr/mån
45 000 kr/m²

En riktigt fin lägenhet med fritidshuskänsla med egen entré i ett helt nybyggt hus. Lägenheten fungerar som en trerummare med sina två sovrum och allrum med kök, matplats och vardagsrum med braskamin. Den har hög finish med fina naturliga material såsom vitlaserade furugolv, granitkeramiskt kakel och klinker och mässingsdetaljer i badrummet. Lägenheten ligger i föreningens bästa läge med sin mer privata placering med egen uteplats och ostörd utsikt över Ljusnandalen. Fastigheten har en fin restaurang med hög klass, bastu/relax och sällskapsrum och bibliotek med biljard och öppen spis bland annat. För att se bilder på gemensamhetsutrymmen och mer info om restaurang mm se; jarvsolodge.se

  • Uteplats
Lörstrandsvägen 8, Järvsö, Löräng/Lörstrand, Ljusdals kommun

Lörstrandsvägen 8

Fritidshus
Järvsö, Löräng/Lörstrand, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
2 900 000 kr
130 + 73 m²
38,2 ha tomt

Gammal gård med fina ägor i Löräng och Lörstrand strax söder om Järvsö. Gården består av 38 hektar mark som sträcker sig ner till älven Ljusnan. Gårdscentrat ligger högt och fint med utsikt över älven. Byggnaderna har stått obebodda länge och kräver renovering både utvändigt och invändigt. Med fastigheten följer möjlighet till jakt i två viltvårdsområden. Från gården är det gångavstånd till den fina badplatsen Mines och från fastighetens strand är det lätt att ta sig båtvägen till Toröns sommarrestaurang, Orbaden och in till Järvsös båthamn. I Järvsö ca 6 km bort finns ett brett utbud av service, restauranger, Järvsö skidbacke och cykelbanor. Skolor finns upp till gymnasiet i Järvsö och åk 1-3 finns i Nybo endast ett par km från fastigheten.

Lörstrandsvägen 8, Järvsö, Löräng/Lörstrand, Ljusdals kommun

Lörstrandsvägen 8

Gård/Skog
Järvsö, Löräng/Lörstrand, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
2 900 000 kr
130 + 73 m²
38 ha tomt

Gammal gård med fina ägor i Löräng och Lörstrand strax söder om Järvsö. Gården består av 38 hektar mark som sträcker sig ner till älven Ljusnan. Gårdscentrat ligger högt och fint med utsikt över älven. Byggnaderna har stått obebodda länge och kräver renovering både utvändigt och invändigt. Med fastigheten följer möjlighet till jakt i två viltvårdsområden. Från gården är det gångavstånd till den fina badplatsen Mines och från fastighetens strand är det lätt att ta sig båtvägen till Toröns sommarrestaurang, Orbaden och in till Järvsös båthamn. I Järvsö ca 6 km bort finns ett brett utbud av service, restauranger, Järvsö skidbacke och cykelbanor. Skolor finns upp till gymnasiet i Järvsö och åk 1-3 finns i Nybo endast ett par km från fastigheten. Fastigheten säljs med friskrivning.

Kramsta Smedsvägen 11B, Järvsö, Kramsta, Ljusdals kommun

Kramsta Smedsvägen 11B

Tomt
Järvsö, Kramsta, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
1 500 000 kr
1 215 m² tomt

Byggbar tomt i kanonläge med en av Järvsös bästa utsikter. Tomten ligger nedanför Järvsö Lodge och har utsikt över Ljusnan och odlingslandskapet. Den är på ca 1200 m² och får bebyggas med enplanshus. Från tomten är det gångavstånd in till Järvsö och Järvsöbacken, man har både golfbana, en av byns bästa restauranger och skidspår på någon minuts promenad.

  • Plus
Karsjö Linvägen 8, Järvsö, Karsjö, Ljusdals kommun

Karsjö Linvägen 8

Tomt
Järvsö, Karsjö, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
1 300 000 kr
1 926 m² tomt

Strandnära tomt med båtplats vid älven Ljusnan. Tomten ligger mycket idylliskt i byn Karsjö ca 13 km från Järvsö med närhet till vattnet. Härifrån är det lätt att ta sig båtvägen på älven till populära utflyktsmål som Orbaden, Järvsö och Torön. Älven erbjuder även bra fiske. Båtplats och möjlighet att bygga brygga finns och båtplatsen ligger endast ett stenkast från tomten. Det är ca 200 m till Karsjö badstrand. Tomtytan är 1926 kvm. Det är ca 12 min med bil till skidåkning i Järvsöbacken och down hill i Järvsö Bergscykelpark, Järvzoo o mycket mer och ca 12 min till Hälsinglands riviära, Orbaden.

  • Plus

Visar alla 15