Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Dragonstigen 9, LUDVIKA Knutsbo, Ludvika kommun

Dragonstigen 9

Villa
LUDVIKA Knutsbo, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
2 785 000 kr
136 + 125 m²
8 rum
1 032 m² tomt

Rymlig villa om 8 r.o.k varav 5-6 sovrum med generösa ytor med plats för den stora familjen. Besiktat genom OBM. Balkong m. utsikt, kvällssol. Fiber. Mycket gott skick exteriört. Vålvårdat interiört. Välutrustat kök, fräscha våtutrymmen, nya ytskikt genomgående entréplan. Gott om förvaringsmöjligheter. Mycket rymlig tvättstuga, stort hobbyrum samt helkaklad relax med golvvärme i souterrängplan. Rymligt garage på gjuten platta med gott om förvaringsmöjligheter. Vattenburen värme, luft/luftvärmepump samt insatskamin. Mekanisk ventilation med värmeåtervinning FTX. I bostaden har omfattande renoveringar gjorts sedan förvärvet gällande kök, duschrum samt alla ytskikt entréplan. Större delen av souterrängplan totalrenoverad genom försäkringsbolaget efter vattenskada. Ventilerad golvkonstruktion med mekanisk ventilation i souterrängvåning. Lummig trädgårdstomt med fruktträd samt bärbuskar. Här finns blandannat ett växthus samt planteringar. Uteplatser i tre vädersträck Närhet till förskola samt skola F-6 och badmöjligheter i Knutsbotjärnen. Motionsspår i området som ansluter såväl nya och gamla Knutsbo samt Stensveden och Gammelgården. Fin cykelbana ansluter både till centrum och Jägarnäs badplats samt handelsområde Ludvika gård med bla mataffär samt postservice. Tillträde kan ske omgående. Visning bokas direkt till mäklaren på 072-6018979

Säfsbyn 184, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 184

Tomt
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
495 000 kr
817 m² tomt

Möjligheternas tomt i Säfsen! Här kan du bygga ett hus för permanent eller fritidsboende, eller varför inte se det som en investering och hyra ut? 817 kvm naturtomt och på tomten finns idag en oinredd isolerad husstomme om ca 55 kvm av typen Forsgrens timmerhus, med värmetimmer av samma modell som övriga stugor i Säfsen. Husstommen går att bygga om med tillbyggnad på ca 15 kvm och inreda till ett boende eller två lägenheter. Bra läge mitt i Säfsens stugby med nära gångavstånd till längdskidspår, badplats, lekplatser och naturen. Stugbyn har ett naturskönt vackert läge med närhet till alpin skidåkning, vandringsleder, cykelleder, fiske, jakt mm. Här finns gott om möjligheter till familjevänliga aktiviteter året runt i frisk luft och vacker natur. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Plus
Övre Läsarbo 20, SÖDERBÄRKE, Smedjebackens kommun

Övre Läsarbo 20

Fritidshus
SÖDERBÄRKE, Smedjebackens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
375 000 kr
56 + 5 m²
3 rum
1 978 m² tomt

Varmt välkomna till Övre Läsarbo 20! Möjlighet till permanentboende såväl som fritidshus. På uppdrag av Cancerfonden och Barncancerfonden är nu detta mysiga objekt till salu. På fastigheten har man uppfört en huvudbyggnad om 3 RoK fördelat på 56 m² i gott skick dock inrökt, en dusch/bastustuga med bastu, dusch samt tvättmaskin och torktumlare, förrådsbyggnad och en vedbod. En riktig idyll högst upp på återvändsväg i anslutning till skog- och ängsmark. Beläget med pendelavstånd till Söderbärke och Fagersta med alla bekvämligheter, kort bilväg till Fagersta GK och till Hagge GK och bad i Eskiln mm. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Norrviksvägen 10, Norrvik, Ludvika kommun

Norrviksvägen 10

Villa
Norrvik, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
2 495 000 kr
200 m²
8 rum
1,6 ha tomt

Sjönära unik gårdsidyll i bästa "Carl Larsson" stil. Gammeldags interiörer och exteriörer renoverade och blandad med de senaste moderniteterna. Gott om utrymmen i det tillbyggda och helmysiga bostadshuset. Stall/verkstad med möjlighet att bygga två boxar. 1,5 ha tomt och betesmark. 200 m till badplats. Sjöglimt från det härliga lantköket. Flertalet bodar, förråd, garage och nyrustat härbre med inredd övervåning. Samtliga byggnader är fortlöpande renoverade till mycket bra skick.

Säfsbyn 440, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 440

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
850 000 kr
54 m²
3 rum
2 967 kr/mån

Trivsam och modern bostadsrätt i genomgående fint skick i populära Säfsen! Stugan är helrenoverad 2013 interiört och exteriört med nya ytskikt, nytt kök, nytt badrum, braskamin mm. Fullt möblerad och utrustad, de flesta inventarier ingår i köpet. Nytt bastuaggregat 2022. Nya vindskivor och ommålning av fasad. Trivsam takad uteplats med ommålat nytt staket, möjlighet finns att bygga större altan efter styrelsens godkännande. Centralt och strategiskt läge mitt i stugbyn med närhet till natursköna omgivningar med aktiviteter året om. Gott om möjligheter för familjevänlig rekreation i form av bad och vattenaktiviteter, fiske, cykling, vandring och självklart skidåkning både alpint och längd. Eller avkoppling med bär- och svampplockning. Uthyrningen via Säfsen Resort ger ett nästintill självfinansierat fritidsboende. Låg månadsavgift där vatten, fiber bredband och parkeringsplats är inkluderat. Varmt välkommen till Säfsen!

 • Plus
 • Uteplats
Anders Ers väg 1, BJÖRSJÖ, Smedjebackens kommun
 • Mån 11 dec kl 13:00

Anders Ers väg 1

Villa
BJÖRSJÖ, Smedjebackens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
1 375 000 kr
121 m²
4 rum
2 954 m² tomt

Natursköna Björsjö väntar er! Charmig dala-idyll med gårdskänsla, möjlighet till djurhållning och bäcken runt hörnet! Ca 15 min bilväg från Ludvika finner ni denna pärla till villa i naturskön miljö. Med promenadavstånd till vacker badplats, ädelfiske i omtyckta Långtjärnarna och Malingsbo-Klotens vildmark inpå knuten, är detta ett drömläge för såväl barnfamiljen som friluftsentusiasten. Fiberanslutning med upp till 1000 mbit/s ger goda möjligheter för arbete på distans. Bostad i 2 plan, flertalet förrådsbodar samt större förrådsbyggnader. Ladulänga med hönshus samt generösa förvaringsmöjligheter. Stor och grönskande trädgårdstomt med flertalet odlingsland, bärbuskar och växthus. Vidare från tomten ner mot bäcken finns dubbla jordkällare. I bostadens entréplan möts vi av en öppen, luftig hall med generös avhängningsplats som ansluter kök, allrum samt wc-rum. Wc-rummet rymmer ackumulatortank samt tvättmaskin. Ljusa, nyrenoverade ytskikt i mjuka toner leder er genom hallen via allrummet till övre plan. Möjlighet till egen entré från gården till övre plan. På övre plan finner vi en rymlig hall med möjlighet till kontorsplats. 2 sovrum med stora ljusinsläpp samt genomgångsrum med möjlighet till övernattning/gästrum. Badrum med badkar, wc samt tvättställ. Eftermiddagen och den sena kvällen avnjuts på uteplatsen i anslutning till entrén med utsikt över innergården och vyn ner mot bäcken. Ta tillvara på, och låt den ljumma kvällen med naturens behagliga ljud ladda själ och sinne för morgondagen. En stillsam promenad genom grönskan och ett dopp i bäcken där kräftorna sjunger får vem som helst på gott humör.

 • Plus
Storgatan 34C, LUDVIKA Centrum, Ludvika kommun
 • Tis 12 dec kl 16:45

Storgatan 34C

Lägenhet
LUDVIKA Centrum, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
395 000 kr
41 m²
1 rum
vån 4/4
3 257 kr/mån
9 634 kr/m²

Tillfälle att förvärva en exklusiv vindsvåning/bostadsrätt med bekvämt läge mitt i centrum och nära gångavstånd till allt. Närhet till Hitachi/ABB, mataffärer, butiker, restauranger, förskola, skola, banker, apotek och viadukt över till Väsmans strand med pir, båtplatser, restaurang, badplats och fina promenadstråk. Rymlig balkong med bästa tänkbara läge och utsikt över sjön Väsman, eftermiddagssol och solnedgång från första parkett. Bostadsrätten är helrenoverad med modern färgsättning i hall, vardagsrum, kök, sovalkov och walk-in closet. Påkostad med bland annat: nytt IKEA-kök med nya vitvaror, dimbara spotlights, nya eluttag, isolerad vägg mot grannen i sovalkov mm. Väl disponerad planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt mysig sovalkov. Månadsavgift om 3 257 kr inklusive värme, vatten och fiber TV/Internet. Bör ses!

 • Plus
 • Balkong
Örtjärnsvägen 31, GRÄNGESBERG, Ludvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Örtjärnsvägen 31

Villa
GRÄNGESBERG, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
675 000 kr
84 m²
4 rum
1 250 m² tomt

Trevlig mindre 1 1/2-plansvilla med ett avskilt, lugnt och naturskönt läge. Åretruntstandard, passande som permanent- eller fritidsboende. Interiört och exteriört genomgående välskött skick. Direktverkande el och luftvärmepump. Trivsam tomt om 1 250 kvm belägen mot skogen. För dig med bilintresse eller med egen verksamhet finns ett fristående rymligt isolerat garage med verkstadsdel, gjuten platta, högport, trefasel och billyft. Rejäl förrådsbyggnad med nytt plåttak. Mindre oisolerad förrådsbyggnad med gjuten platta. Här finns möjlighet till familjevänliga friluftsaktiviteter året om. Ca 2 km till Kyrkvikens populära badplats och 3 km till Fjällbergets alpina skidanläggning samt 7 km till Ljungåsens längskidspår. Närmaste bostadsområde är i de västra delarna av Grängesberg, här finns Grotfallets längsskidspår, Cassels konserthall och Svanskogens golfbana. Närhet till skogen för vandring, bär- och svampplockning.

Sundvägen 7, LUDVIKA Notgården, Ludvika kommun

Sundvägen 7

Villa
LUDVIKA Notgården, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
2 285 000 kr
155 + 35 m²
6 rum
1 745 m² tomt

Sjöutsikt! Rymlig och renoverad villa med gott om plats för flerbarnsfamiljen. Nyare dränering, spabad, inglasat uterum, luft/vatten värmepump, carport, fönster, yttertak, två duschrum, kök och ytskikt m.m. Här finns även ett extra rum inrett i källaren i anslutning till bastu och dusch. Utmärkt bra placerad stor tomt med högt, fritt och fint sjöutsiktsläge. Soligt från morgon till kväll. 50 meter till badplats.

Enbacken 17, GRÄNGESBERG Öraberget, Ludvika kommun

Enbacken 17

Villa
GRÄNGESBERG Öraberget, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
445 000 kr
69 + 69 m²
3 rum
900 m² tomt

Varmt välkomna till Enbacken 17! Lättskött boende i 1-plan med källare, 3 RoK fördelat på 69 m² i en trevlig planlösning samt inrett gästrum i källarplan. Vattenburet värmesystem plus två luft/luftvärmepumpar. Fristående garage. Inglasad uteplats plus fristående soldäck. Beläget på Öraberget med gångavstånd till förskola, skola, livsmedel, apotek, grönområden mm.

Tre Krokars Gata 11D, LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun

Tre Krokars Gata 11D

Lägenhet
LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
595 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
3 339 kr/mån
11 667 kr/m²

Bostadsrätt i mycket gott skick i populär förening! Välutrustat modernt kök med bla diskmaskin. Fräscht duschrum med tvättmaskin. Klinkergolv i entré hall och kök. Balkong med eftermiddagssol. Välvårdad interiört. I månadsavgiften ingår värme, vatten/avlopp, hushållsel samt fiber TV, bredband samt bostadrättstillägg.

 • Plus
 • Balkong
Biskopsvägen 24, LUDVIKA Biskopsnäset, Ludvika kommun

Biskopsvägen 24

Villa
LUDVIKA Biskopsnäset, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
2 285 000 kr
158 + 39 m²
6 rum
1 090 m² tomt

Tillfälle att förvärva en mycket rymlig 1 1/2-plansvilla passande barnfamiljen med ett attraktivt läge på lugn återvändsgata i direkt anslutning till skogen och motionsspår samt gångavstånd till gemensam badplats/brygga. Bra planlösning med gott om plats för social samvaro, fräscha våtutrymmen, vardagsrum och stort allrum på övervåningen, renoverat kök, 4 sovrum, bastu, relax mm. Fina uteplatser, stort takad uteplats och mindre takad uteplats i anslutning till trädgården samt rymlig balkong med utsikt. Närhet till förskola, grundskola, mataffärer, centrum och vårdcentral. Kort bilfärd till Hitachi/ABB. Villan är fortlöpande renoverad de senaste 15 åren gällande bland annat: Badrum, kök, nytt yttertak, papptak på garagedel, installation av kaminer, fiber, balkonggolv och räcke, uteplatser mm. Uppvärmning via luftvärmepump, två kaminer varav en med pellets och direktverkande el. Radonmätning utförd, resultat under gränsvärdet. Vidbyggt garage och stor carport, gott om plats för bilar. Möjlighet till uppställningsplats för husvagn eller båt vid tomtgräns. Stort förråd med källarvåning. Vedbod. Visas enligt överenskommelse, tidsbokning. Kontakta ansvarig mäklare.

Björnhyttan 60, BJÖRNHYTTAN, Ludvika kommun

Björnhyttan 60

Villa
BJÖRNHYTTAN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
750 000 kr
245 + 65 m²
11 rum
5 843 m² tomt

Mycket rymlig villa med oändliga möjligheter! 245 kvm i total boyta med hela 11 rum och kök, som är fördelad på 3 st lägenheter. Lägenheterna har en storlek på 5 rum och kök, 4 rum och kök samt 2 rum och kök. Gott om plats för den större familjen och social samvaro. Fastigheten lämpar sig för uthyrning, generationsboende eller egen verksamhet, tidigare har det varit Björnhyttans skola. Renoveringsbehov finns. Otrolig potential och möjlighet att förvärva och sätta sin egen prägel på! På fastigheten finns även en byggnad med tre rejäla garage samt rum inrett med enklare kök, förberett för WC mm. Möjlighet att inreda en ytterligare lägenhet att hyra ut alternativt gästrum eller liknande. Enklare förrådsbyggnad. Vattenburen värme via äldre kombipanna med pelletsbrännare. Stor tomt om hela 5 843 kvm med lugnt läge mot skogen. Fastigheten är belägen i Björnhyttan, en idyllisk by med en trivsam historisk bruksmiljö. Närhet till längdskidspår vid Ljungåsen och skogsområden för svamp- och bärplockning. Knappt 50 minuters resväg till populära Romme Alpin och 40 minuters resväg till Säfsens året runt anläggning. Ca 1,5 mil till Ludvika stad och knappt 7 km till Grängesberg. Fastigheten säljs via ett dödsbo med generell friskrivningsklausul. Snabbt tillträde är möjligt!

 • Plus
Nävbacksvägen 5, SAXDALEN, Ludvika kommun

Nävbacksvägen 5

Villa
SAXDALEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
420 000 kr
103 + 8 m²
4 rum
5 988 m² tomt

Trivsam och prisvärd villa med fritt och fint läge på stor lummig tomt med gräns i naturdamm, ca 6 000 kvm tomtmark. Bostaden är lämplig för permanent- eller fritidsboende, eller egen verksamhet och odlingar. Ny trekammarbrunn samt ledningar, i övrigt vissa renoveringsbehov. Enskilt vatten via grävd brunn. Badrummet är iordningställt med el, ledningar, avlopp mm, färdigställande av ytskikt behövs. Rymlig byggnad finns med verkstad, förråd och loft. Nybyggt växthus. Jordkällare. Härliga omgivningar i populär bymiljö i Saxdalen. Byn ligger naturskönt omgivet av skog och ängar vid stranden av sjön Saxen med möjligheter till båtliv och friluftsliv. Vid Saxberget väster om Saxdalen finns skidspår vintertid samt sommartid naturnära vandringsleder. Ca 50 minuters bilfärd till Rommes alpinanläggning och ca 40 minutes bilfärd till Säfsen resorts åretruntanläggning.

Bergsgatan 3C, LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun

Bergsgatan 3C

Lägenhet
LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
985 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/3
2 824 kr/mån
13 221 kr/m²

Tillfälle att förvärva en modernt renoverad och rymlig bostadsrätt om 3 rum och kök på tredje våningen. Helt inflyttningsklart boende! Bostadsrätten är renoverad 2015 gällande bland annat: nytt kök, nya ytskikt, golv, tapetsering, målning mm och är i genomgående mycket gott skick. Helkaklat och fräscht badrum med badkar samt separat gäst-WC. Populär förening med god ekonomi och en mycket låg månadsavgift inkl. värme, vatten och hushållsel! Balkong med kvällssol och utsikt mot trivsam innergård där det även finns en gemensam uteplats. Fiber. Bra läge på omtyckta Högberget nära Hitachi, skolor och med cykelavstånd till centrum. Närhet till rekreations- och naturområde med bland annat elljusspår och trevliga vandringsstigar.

 • Balkong
 • Uteplats
Säfsbyn 431, SÄFSEN, Ludvika kommun
 • Budgivning pågår

Säfsbyn 431

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
945 000 kr
57 m²
3 rum
3 132 kr/mån

Renoverad stuga i fint skick med sjöutsikt och naturen runt knuten och en rymlig tillbyggd altan i soligt sydvästläge. Ägandeformen är enkel och självfinansierande i bostadsrättsform med uthyrning via Säfsen resort, möjlighet till hyresintäkter och föreningen har en låg månadsavgift. Stugan är helrenoverad 2013 och utrustad med bland annat möbler, inventarier, bastu och braskamin. Morgonsol vid förstukvisten. Skidförråd påbyggt på fasaden. Närheten faciliteter, aktiviteter och längdskidåkningsspår gör att huset hamnar i toppläge. Närhet till lekplats på andra sidan vägen. I Säfsen finns något för alla, året runt. Från skidåkning, skoterleder och pulkaåkning på vintern till fiske, vandring och mountainbike under barmarksäsongen. Välkommen till Säfsen!

 • Plus
 • Uteplats
Solberget 16, SÄFSEN, Ludvika kommun

Solberget 16

Lägenhet
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
1 195 000 kr
39 m²
3 rum
vån 2/2
2 995 kr/mån
30 641 kr/m²

Tillfälle att förvärva en modern, ljus, fräsch och nyrenoverad bostadsrätt med ett otroligt attraktivt utsiktsläge i nära anslutning till de alpina skidbackarna i Säfsen! Bästa tänkbara ski-in/ski-out läge! Lägenheten är nybyggd 2020 och i genomgående toppskick. Boarean om 39 kvm är fördelat på 3 rum och kök med en mycket välplanerad, genomtänkt och yteffektiv planlösning. Härliga sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt två sovrum med hela 6 bäddplatser + två extra bäddplatser i vardagsrummets bäddsoffa. Planlösningen är väl anpassad för en familj eller sällskap på semester. Härlig rymlig och solig balkong med utsikt. Lägenheten är fullt utrustad med möbler och inventarier samt husgeråd som ingår i köpet! Lägenheten har gångavstånd till skidbackar, restaurang, skiduthyrning och längdspår. Närhet till familjevänlig avkoppling i Säfsens vackra natursköna omgivningar med möjlighet till aktiviteter året runt i form av bad, fiske, cykling, vandring, bär- och svampplockning mm. Mycket prisvärt boende som är en bra investering, då Säfsen Resort hanterar uthyrningen av din lägenhet under tiden du själv inte nyttjar den, vilket get ett lättskött och bekvämt boende. Bostadsrättsinnehavaren får 75% av hyresintäkterna efter moms, vilket gör ägandet nästintill självfinansierat.

 • Balkong
Säfsbyn 152, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 152

Tomt
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
490 000 kr
376 m² tomt

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva en egen tomt i Säfsens stugområde! 1 st tomt till salu om 376 kvm. Mycket trevlig tomt med möjlighet till framtida bebyggelse i direkt anslutning till Säfsens alla aktiviteter som skidåkning alpint och längd, vandringsleder, cykelleder, fiske, jakt, bad mm. Natursköna vackra omgivningar och gott om möjligheter för rekreation året runt, här kan hela familjen slappna av och njuta av den friska luften och naturen. Förhandsbesked medger boarea om 105 kvm, möjlighet att bygga ett hus att hyra ut eller nyttja för egen del permanent eller på fritiden. Framdragning för kommunalt vatten, avlopp, el och fiber fram till tomtgräns betalas av säljaren. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Plus
Furuhällsgatan 13, LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun

Furuhällsgatan 13

Villa
LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
3 250 000 kr
247 + 66 m²
8 rum
1 614 m² tomt

Välkomna till Furuhällsgatan 13! För dig som söker ett rymligt boende och sätter värde på välvårdad äldre charm finns möjlighet nu att förvärva denna rymliga fastighet belägen i centrala Ludvika. Med promenadavstånd till centrala Ludvika med mataffärer samt serviceställen finns det mesta inom bekvämt avstånd. Genomgående välvårdad villa om 247m² fördelat på 3 plan. Närhet till Hitachi, VBU-gymnasieskola, förskolor bla. Freden och Magneten, pizzerior samt motionsspår. Villan är löpande renoverad under nuvarande ägares innehav bla med delvis nytt tak, badrum, wc samt installation av bergvärme. På nedre plan finner vi generösa ytor i form av gillestuga, arbetsrum, hobbyrum, WC och bastu samt duschplats. Här ligger även pannrum samt ett större förråd med förvaring. På entréplan möter vi vardagsrum med öppen spis, kök, matsal, klädvårdsrum, WC, samt en inbyggd terrass för trevliga sociala sammankomster. På övre plan har vi 4 sovrum, separat klädkammare, badrum samt utgång till en stor, härlig altan med utsikt över Väsman och centrala Ludvika. Vidare är fastigheten utrustad med en vidbyggt dubbelgarage, en mindre verkstad samt flera förrådsutrymmen med access ifrån gården. Uppvärmningen sker genom bergvärme samt kamin. Fiber är installerat. Varmt välkomna att anmäla ditt intresse, vänligen kontakta vårat kontor.

 • Plus
Hasses väg 1, SÖDERBÄRKE Kolpebo, Smedjebackens kommun
 • Budgivning pågår

Hasses väg 1

Villa
SÖDERBÄRKE Kolpebo, Smedjebackens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
3 400 000 kr
180 + 100 m²
7 rum

Gård på sjötomt. 12 ha. Unik fastighet. Rymlig herrgårdsliknande huvudbyggnad. Gårdshus, separat egen bostad. Egen hamn ligger i direkt access till sjön Södra Barken via egen strandlinje/strandtomt, med tiotalet båtplatser och båthus. Maskinhall isolerad med högport. Smörjhall med oljeavskiljare. Skog i mindre del och ängsmark samlat i ett stort skifte med ett par förgreningar. Besiktningsprotokoll finns på huvudbyggnaden. Fastigheten som ägs av ett dödsbo säljs med friskrivning. Fastigheten är f.n. föremål för reglering, vilket betyder att vissa servitut och begränsade ytor kommer att ändras innan tillträdet. Tillträde beräknas till vintern/våren 2024. Hyresavtal fram till tillträdet kan tecknas efter att handpenning är betald av köparen.

Säfsbyn 246, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 246

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
995 000 kr
57 m²
3 rum
3 908 kr/mån

Trevlig bostadsrätt med goda hyresintäkter och ett naturskönt läge i populär stugby. Högt och fint läge med viss sjöutsikt! Tre fina uteplatser med soligt läge. Stugan är i fint skick och utrustad med luftvärmepump, möbler, inventarier, bastu och braskamin. Vackra omgivningar med tillgång till aktiviteter och rekreation året runt, exempelvis skidåkning alpint och längd, vandring, fiske, mountainbikeleder, skridskoåkning, skoteråkning mm. Närhet till längdskidspår, badplats, pulkabacke, lekplats mm. I månadsavgiften ingår vatten, parkeringsplats och bredband samt TV via fiber. Goda intäktsmöjligheter i form av uthyrning via Säfsen resort. Gemensamhetsanläggning med bastu, tvättstuga och laddning för elbil finns i området för föreningens medlemmar. SÄLJAREN BERÄTTAR Ett toppenställe på många sätt. Vi har särskilt uppskattat närheten till skidspår på vintern och till morgondopp i sjön på sommaren. Altaner i tre väderstreck ger solchanser hela dagen och underbar kvällssol över Säfssjön. Närheten till föreningens gemensamma byggnad med bokningsbar bastu/relax och välutrustad tvättstuga är andra plus som vi upptäckte efterhand. Vi har trivts så bra i denna supermysiga stuga!

 • Uteplats
Östra Storgatan 17B, LUDVIKA Karlberg, Ludvika kommun

Östra Storgatan 17B

Lägenhet
LUDVIKA Karlberg, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
285 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/3
2 359 kr/mån
9 194 kr/m²

Perfekt första boende på första våningen i välvårdat skick. Hiss. 1 allrum samt kök med matplats. Nyare kyl/frys samt spis. Fiberbredband. Bra beläget på Karlberg med promenadavstånd till Ludvika Centrum, matbutiker bla Willys och ICA Kvantum. Närhet till pizzeria, natursköna grönområden, elljusspår på Biskopsnäset samt lasarett/vårdcentral. Vi hänvisar till utsatt visningstid

 • Uteplats
 • Hiss
Persbovägen 16, PERSBO, Ludvika kommun

Persbovägen 16

Tomt
PERSBO, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
100 000 kr
1 512 m² tomt

Funderar du på att förvärva en tomt? Bygga ett fritidshus eller permanent boende? Här hittar du en öppen och helt plan tomtmark med möjligheter! Tomten är belägen i Persbo, ca 7 km norr om Ludvika, vid riksväg 50. Pendlingsavstånd till Borlänge som ligger ca 3,5 mil från området. Här har du närhet till naturen och fina strövområden samt närhet till Källbottens elljusspår för längdskidåkning och löpning. Ca 3 mil till Romme alpins skidanläggning samt ca 6 mil till Säfsens åretruntanläggning. Tomten är ej ansluten till vatten, avlopp eller elnätet. Anslutningsavgifter betalas av förvärvaren.

Rattvägen 2, LUDVIKA Golan, Ludvika kommun

Rattvägen 2

Villa
LUDVIKA Golan, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
1 475 000 kr
136 + 22 m²
4 rum
538 m² tomt

Trevlig och välplanerad villa om 4 RoK på Golan med utsikt över bla sjön Haggen. Trivsamt och lugnt läge på återvändsgata. Lättskött trädgårdstomt med fruktträd och bärbuskar. Ingång på nedre plan där du möter 2 sovrum, helkaklat badrum med bastu, hobbyrum, samt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp finner vi kök och matplats i öppen planlösning med utgång till uteplats, ett sovrum, allrum med utgång till altanen samt ett wc-rum Genomgående gott skick interiört, bla nytt kök 2010 samt helrenoverat badrum 2007. Luft/luftvärmepump samt kamin sköter uppvärmningen. Fiber indraget. Garage med motordriven port.

 • Plus
Säfsbyn 104, FREDRIKSBERG, Ludvika kommun

Säfsbyn 104

Fritidshus
FREDRIKSBERG, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
875 000 kr
57 m²
3 rum
2 657 kr/mån

Fritidshus i absolut toppskick i natursköna Säfsen. Tillbyggd altan med markis i söderläge. Hög beläggning året om, höga hyresintäkter ger ett självfinansierat fritidsboende! Centralt och högt läge i stugbyn, nära gångavstånd till restaurang, handelsbod mm. Helrenoverad interiört och exteriört och fullt utrustad med nya möbler, inventarier och braskamin. Stor tiillbyggd altan med markis. Vackra omgivningar, med tillgång till flertalet året runt aktiviteter, t.ex. skidåkning alpint och längd, vandring, fiske mm.

 • Plus

Visar 1 - 25 av 37