Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

Mäklare

Gamla Bangatan 42A, LUDVIKA Marnäs, Ludvika kommun

Gamla Bangatan 42A

Lägenhet
LUDVIKA Marnäs, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

325 000 kr

55,5 m²

2 rum

3 992 kr/mån

5 856 kr/m²

Trivsam och mycket prisvärd bostadsrätt. Lägenheten är belägen på andra våningen samt har en rymlig insynsskyddad balkong med markis, soligt läge och utsikt. Äldre skick med originalkök samt originalparkett i hall och vardagsrum. Nyare fräscht badrum med kakel och klinkers. Månadsavgiften på 3 992 kr är inklusive värme, vatten och hushållsel. Stabil förening med god ekonomi. Praktiskt läge i Marnäs med gångavstånd till mataffärer, förskola, skolor och centrum. Snabbt tillträde möjligt, bara att flytta in!

 • Balkong
Clüvers väg 15, Högfjället, Malung-Sälens kommun

Clüvers väg 15

Lägenhet
Högfjället, Malung-Sälens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

2 195 000 kr

59 m²

3 rum

2 567 kr/mån

37 203 kr/m²

Bästa läge på Högis! Mitt på fjället med sydvästvänd uteplats. Utmärkta uthyrningsmöjligheter. Perfekt ski in/out, du glider direkt från lägenheten rätt ned i backen eller till längdspåret! ICA-butik, p-plats samt alla restauranger/barer och Högfjällshotellets faciliteter, inklusive liftanläggning och 10 km längdspår, bara runt knuten. Skid och vandringsleder med start direkt över lägenhetens parkeringsplats på andra sidan Fjällvägen. Välplanerad och modern trea inklusive inventarier och förråd. Uthyrning sker om så önskas genom Högfjällshotellet försorg. Beräknad hyresintäkt 50-80tkr netto beroende på utnyttjande av egen del årsvis.

 • Balkong
Raksträckan 1, SMEDJEBACKEN Risingsbo, Smedjebackens kommun

Raksträckan 1

Villa
SMEDJEBACKEN Risingsbo, Smedjebackens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

1 050 000 kr

89 m²

5 rum

1 454 m² tomt

Varmt välkomna till Raksträckan 1! Villa från 1977 om 3 RoK i entréplan samt gästrum och gillestuga i källarplan. Fristående garagebyggnad på platta med vidbyggd förrådsdel. Underbar parkliknande trädgårdstomt som bör upplevas på plats. Perfekt läge för barnfamiljen med 100 m till badplatsen i sjön Leran. Bekvämt cykelavstånd till centrala Smedjebacken med alla bekvämligheter. Fiber anslutet.

Gullregnsvägen 25, GRÄNGESBERG Öraberget, Ludvika kommun

Gullregnsvägen 25

Villa
GRÄNGESBERG Öraberget, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

980 000 kr

133 m²

5 rum

1 544 m² tomt

Tillfälle att förvärva en rymlig villa i genomgående gott skick med bra planlösning. Huset har två plan samt källare fördelat på 5 rum och kök varav 4 sovrum samt har stora rum med fint ljusinsläpp. Här är det gott om plats för familjen och social samvaro. Fastigheten är fortlöpande renoverad och i gott skick. 3 st våtutrymmen, ett i varje plan. Badrummet i entréplan samt wc-rummet på övervåningen är renoverade 2021. Öppen spis, vedspis, fina trägolv på övervåningen, renoverade interiöra ytskikt, badkar och bastu i källarplan mm. Bergvärme och fiber. Inglasat uterum. Bra läge på Öraberget med mycket nära gångavstånd till skola, förskola, matbutik, Spendrups och kommunikationer mm. Friliggande varmbonat dubbelgarage om ca 60 kvm med luftvärmepump. Lekstuga och förrådsbod.

 • Plus
Ställbergsvägen 40, Ställdalen, Ljusnarsbergs kommun
 • Budgivning pågår

Ställbergsvägen 40

Tomt
Ställdalen, Ljusnarsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

35 000 kr

3 549 m² tomt

Funderar du på att förvärva en tomt? Bygga ett fritidshus? Här hittar du en tomt med möjligheter! Sluttningstomt med skogsdungar. På tomten finns även ett pumphus samt ett uthus med förråd, utedass och vidbyggt vedförråd. Tomten är ansluten till enätet. Bra läge i Ställdalen, ca 7 km norr om Kopparberg. I området finns sjön Björken samt fin allmän badplats vid Sågdammen. Ställdalen är omgivet av skog med bär-och svamprik mark samt flera fina fiskevatten. Ca 7 mil till Romme alpins skidanläggning samt till Säfsens åretruntanläggning. Då fastigheten säljs via ett dödsbo kommer försäljningen ske med en friskrivning för s.k. dolda fel.

Dröverksvägen 71, LUDVIKA Dröverka, Ludvika kommun

Dröverksvägen 71

Villa
LUDVIKA Dröverka, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

3 375 000 kr

82 m²

3 rum

1 260 m² tomt

Varmt välkomna till Dröverka och Dröverksvägen 71! Här ges nu ett unikt tillfälle att förvärva en strandtomt i Väsman. Bostadsbyggnaden som är taxerat 82 m² boarea fördelat på 3 RoK erbjuder ett smickrande läge med känslan av att kunna meta i sjön direkt från vardagsrummet. Allt på ett plan och två fungerande eldstäder möjliggör en billig driftskostnad som kompletteras med luftvärmepump och elradiatorer. På fastigheten har man utöver bostadsbyggnaden uppfört en uthuslänga med snickarbod (3-fas finns), förråd och gästrum med bastudel samt en förrådsbyggnad. Via egen brygga har man möjlighet till ett rikt bad- och båtliv, i och upptagningsplats för båten finner man vid den områdets gemensamma badplats Badhusviken. Dröverka är beläget ca 10-15 minuters bilväg från Ludvika stad, busshållplats i Norrvik vid infarten till Dröverka med bra kommunikationer. Fin cykelbana längst med Väsmans strand från Dröverka till Ludvika, Grangärde och Sunnansjö. Fastigheten säljs besiktigad och Länsdeklarerad. Välkommen på visning!

Tre Krokars Gata 15A, LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun
 • Budgivning pågår

Tre Krokars Gata 15A

Lägenhet
LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

775 000 kr

75,5 m²

3 rum

4 532 kr/mån

10 265 kr/m²

Välkommen till en helfräsch och genomgående renoverad hörnlägenhet belägen på Högberget i populär och trivsam BRF! En trerummare disponerat på en yta om 75,5 m² med ljus och trivsam planlösning i och med ljusinsläpp i tre väderstreck. Fina attribut med extra WC-rum och balkong i västerläge. Bra läge med närhet till ABB/Hitachi, elljusspår, förskola, skola och med gångavstånd till centrum. I månadsavgiften ingår värme, vatten/avlopp, hushållsel samt fiber TV, bredband samt bostadsrättstillägg till hemförsäkringen. Bara att flytta in!

 • Plus
 • Balkong
Smedsvägen 9, GRÄNGESBERG Väster, Ludvika kommun

Smedsvägen 9

Villa
GRÄNGESBERG Väster, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

585 000 kr

79 m²

4 rum

1 365 m² tomt

Trevlig och välskött villa med potential, möjligheter för den mindre familjen. Vattenburen värme via bergvärmeanläggning, finns även vedpanna. Bra läge i ett lugnt villaområde på Väster med närhet till flertalet populära fritidsaktiviteter året om, bland annat: längdskidåkning i Grotfallet, bad vid populära Kyrkviken, golf i Svanskogen, natursköna skogsområden, alpin åkning vid Fjällberget mm. Närhet till förskolan Stallbacken och enbart en kortare bilfärd till Parkskolan. Gångavstånd till skog och mark, elljusspår och disponentparken. Garage i källarplan. Fiber. Välvårdad villa med låga driftskostnader, bara att flytta in!

Granvägen 5, LUDVIKA Notgården, Ludvika kommun

Granvägen 5

Villa
LUDVIKA Notgården, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

975 000 kr

105 m²

5 rum

2 079 m² tomt

Prisvärd och gedigen rymlig villa att sätta sin egen prägel på, tillfälle! Gott exteriört skick med nyare tak och fönster samt renoverad fasad. Äldre interiört skick, möjlighet att skapa sitt eget drömboende! Vattenburen värme via jordvärmeanläggning. Lugnt läge på Notgården med gångavstånd till förskola, skola och fin badplats samt lekområden vid Nottjärn. Cykelavstånd till centrum och Lyviksbergets handelsområde. Garage i källarplan. Då fastigheten ägs av ett dödsbo, kommer fastigheten att säljas med en friskrivning för så kallade dolda fel.

Säfsbyn 233, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 233

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

775 000 kr

54 m²

2 rum

3 721 kr/mån

Trevligt fritidshus i Säfsen med gott om möjligheter för rekreation året runt. Bekymmersfritt ägande i bostadsrättsform med goda hyresintäkter vid uthyrning via Säfsen Resort. Stugan är helrenoverad interiört och exteriört och fullt utrustad med nya möbler, inventarier och braskamin. Närhet till gemensamhetsanlägging med bastu, dusch och tvättstuga.

Östra Storgatan 17A, LUDVIKA Karlberg, Ludvika kommun

Östra Storgatan 17A

Lägenhet
LUDVIKA Karlberg, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

575 000 kr

62,5 m²

3 rum

4 866 kr/mån

9 200 kr/m²

Trevlig och välskött 3:a på Karlberg. Belägen på tredje våningen, hiss finns! Balkong i soligt söderläge. Närhet till pizzeria, matbutik, natursköna grönområden samt med nära promenadavstånd till Ludvika centrum och Ludvika lasarett. Renoverad med parkettgolv i hela lägenheten, ytskiktsrenoverad och genomgående i fint skick. OBS! Bilder från tidigare försäljning! Bostadsrätten är renoverad sedan dess. VISAS enligt överenskommelse, tid bokas med ansvarig mäklare!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Röbacksvägen 35, SÖRVIK, Ludvika kommun
 • Budgivning pågår
 • Ons 8 feb kl 16:00

Röbacksvägen 35

Villa
SÖRVIK, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

1 650 000 kr

126 m²

5 rum

898 m² tomt

Välkommen till Röbacksvägen 35! Modern och renoverad enplansvilla i populärt och trivsamt område, perfekt för barnfamiljen. Bostaden som innefattar 5 RoK med bra planlösning har genomgått en omfattande renovering sedan -16 fram tills idag. Bostaden är genomgående ytskiktsrenoverad med golv/väggar och snickerier, dubbla bad/duschrum varav ett helrenoverat, tomtplanerat, byggnation inglasad uteplats med vidbyggt soldäck med spabad, målat exteriört och installerat fasadbelysning mm. Solig trädgårdstomt. Vidbyggd carport med förrådsdel. Fiber är installerat.

 • Plus
Östra Storgatan 15E, LUDVIKA Karlberg, Ludvika kommun

Östra Storgatan 15E

Lägenhet
LUDVIKA Karlberg, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

225 000 kr

26,5 m²

1 rum

2 597 kr/mån

8 491 kr/m²

Prisvärd och trevlig bostadsrätt i gott skick! 1 rum och kokvrå om ca 27 kvm belägen på tredje våningen med hiss. Praktisk planlösning med sovalkov och fint ljusinsläpp via fransk balkong och mysigt burspråk. Perfekt första boende eller övernattningslägenhet! Bara att flytta in! Fiber finns. Närhet till pizzeria, matbutik, natursköna grönområden, elljusspår på Biskopsnäset samt med nära promenadavstånd till Ludvika centrum och lasarett/vårdcentral.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Säfsbyn 320, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 320

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

950 000 kr

57 m²

3 rum

4 274 kr/mån

Trivsamt bostadsrättsfritidshus med ett fantastiskt naturskönt läge och sjöutsikt från rymlig altan i söder. Insynsskyddat med ett av Säfsens bästa utsiktslägen! Stugan är helrenoverad interiört och exteriört 2010/2011 och dessutom fullt utrustad med nya möbler, inventarier, braskamin och bastu. Tillbyggd/nybyggd altan och ommålad fasad. Goda möjligheter till hyresintäkter genom uthyrning via Säfsen Resort, ca 85 000 kr/år i hyresintäkt. Vackra omgivningar och gott om möjligheter för rekreation och avkoppling året runt i form av skidåkning längd och slalom, vandring i skog och mark, bad, fiske mm. Populärt stugområde med nära gångavstånd till faciliteter mm.

 • Plus
 • Uteplats
Säfsbyn 110, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 110

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

975 000 kr

54 m²

3 rum

2 517 kr/mån

Samla familjen för äventyr eller härligt lugn i detta trivsamma och moderna bostadsrättsfritidshus i genomgående fint skick och med goda hyresintäkter i populära Säfsen! Huset är modernt och genomtänkt och erbjuder härliga sociala ytor, kök och vardagsrum i öppen planlösning med fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Stugan är helrenoverad interiört och exteriört 2009 samt utrustad med möbler och inventarier samt bastu. Fullt utrustat kök med diskmaskin, nyrenoverade ytskikt i badrummet och rymlig tillbyggd altan i soligt västerläge med härlig kvällssol på sommaren. På vintern njuter du framför brasan eller tar en skön bastu efter en dag i backen eller spåret. Centralt och strategiskt läge i stugbyn med nära gångavstånd till faciliteter mm. Stor rymlig parkering med plats för flera bilar. Snabbladdare för elbil 180m bort. Natursköna omgivningar med aktiviteter året om. Gott om möjligheter för familjevänlig rekreation i form av bad och vattenaktiviteter, fiske, cykling, vandring och självklart skidåkning både alpint och längd. Eller bara för avkoppling med bär och svampplockning. Uthyrningen via Säfsen Resort ger ett nästintill självfinansierat fritidsboende. Låg månadsavgift där fiber bredband, digital-TV, snöröjning och tillsyn är inkluderat. Varmt välkommen till Säfsen, med vildmarken runt hörnet!

 • Uteplats
Hagelvägen 4, SMEDJEBACKEN Skjutbaneområdet, Smedjebackens kommun
 • Imorgon kl 16:30

Hagelvägen 4

Villa
SMEDJEBACKEN Skjutbaneområdet, Smedjebackens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

750 000 kr

116 m²

7 rum

568 m² tomt

Prisvärd och rymlig souterrängvilla belägen på återvändsgata passande barnfamiljen. Möjlighet för den händiga. Vidbyggt garage. Närhet till skog och elljusspår, skola, barnomsorg och centrum. Badrummet kommer att renoveras pga vattenskada där köparen har möjlighet att påverka ytskikt mm. Välkommen till Hagelvägen 4!

 • Plus
Blötbergsvägen 37, BLÖTBERGET, Ludvika kommun
 • Budgivning pågår

Blötbergsvägen 37

Villa
BLÖTBERGET, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

1 750 000 kr

187 m²

5 rum

3 533 m² tomt

Modernt i ett plan. Till största del totalrenoverat. Nya ytskikt i all rum samt nytt badrum, duschrum, kök m.m. Nymålad fasad. Mycket rymligt varmgarage med bred port och mycket bra mekmöjligheter. Bergvärme. Rymlig och plan hörntomt med gott om ytor samt grusad biluppställningsplats för flertalet fordon.

 • Plus
Furuvägen 3E, GRÄNGESBERG Öraberget, Ludvika kommun

Furuvägen 3E

Lägenhet
GRÄNGESBERG Öraberget, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

70 000 kr

41 m²

1 rum

2 951 kr/mån

1 707 kr/m²

Rymlig, välskött och charmig etta på tredje våningen. Kök i anslutning till matplats/matsal med plats för matbord. Rum med gott om plats för både säng och soffgrupp samt med utgång till möblerbar balkong med utsikt mot lummig innergård. Fräscht badrum med badkar. Centralt men lugnt läge i Grängesberg med gångavstånd till alla bekvämligheter, mataffärer, apotek, restaurang, kommunikationer, mm. Perfekt som första boende eller övernattningslägenhet! Bara att flytta in.

 • Balkong
 • Uteplats
Vindelgatan 17A, LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun

Vindelgatan 17A

Lägenhet
LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

440 000 kr

51,5 m²

2 rum

4 339 kr/mån

8 544 kr/m²

Trevlig bostadsrätt, rymlig 2:a på andra våningen. Bra planlösning med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Genomgående fräscha ytskikt i neutral stil, inflyttningsklart, och plats finns för tvättmaskin i köket. Fint ljusinsläpp och fönster i tre väderstreck, hörnlägenhet, samt burspråk. Rymlig möblerbar balkong i soligt söderläge. Välskött HSB-förening. Månadsavgiften är inklusive värme, vatten, Internet och TV via fiber samt bostadsrättstillägg. Lugnt, trivsamt område nära till centrum. Lugnt men ändå centralt läge på Högberget med gångavstånd till det mesta. Närhet till VBU (Högbergsskolan), förskola, grundskola, elljusspår, skogsområden mm och gångavstånd till ABB/Hitachi. P-plats finns att hyra.

 • Balkong
 • Uteplats
Säfsbyn 430, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 430

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

1 075 000 kr

57 m²

3 rum

3 132 kr/mån

Mysig renoverad stuga i fint skick med naturen runt knuten och en rymlig tillbyggd altan i soligt söderläge. Ägandeformen är enkel och självfinansierande i bostadsrättsform med uthyrning via Säfsen resort, möjlighet till hyresintäkter och föreningen har en låg månadsavgift. Stugan är helrenoverad 2013 och utrustad med bland annat möbler, inventarier, bastu och braskamin. Närheten faciliteter, aktiviteter och längdskidåkningsspår gör att huset hamnar i toppläge. Närhet till lekplats på andra sidan vägen. I Säfsen finns något för alla, året runt. Från skidåkning, skoterleder och pulkaåkning på vintern till fiske, vandring och mountainbike under barmarksäsongen. Välkommen till Säfsen!

 • Uteplats
Notgårdsvägen 19, LUDVIKA Notgården, Ludvika kommun

Notgårdsvägen 19

Villa
LUDVIKA Notgården, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

1 250 000 kr

127 m²

5 rum

1 413 m² tomt

Trevlig, familjevänlig och rymlig villa med lugnt läge i populärt område. 1 1/2-plansvilla om 127 kvm, 5 rum och kök, samt källare. Äldre men välskött skick genomgående, möjlighet att skapa sitt eget drömboende! Belägen på en lummig stor och plan hörntomt, mysig trädgård med fruktträd och gott om plats för lek. Gångavstånd till förskola, skola och fin badplats samt lekområden vid Nottjärn. Cykelavstånd till centrum och Lyviksbergets handelsområde. Vidbyggt garage med gjuten platta. Förrådsbyggnad och lekstuga. Då fastigheten ägs av ett dödsbo, kommer fastigheten att säljas med en friskrivning för så kallade dolda fel.

 • Plus
Furuhällsgatan 20B, LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun

Furuhällsgatan 20B

Lägenhet
LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

325 000 kr

40 m²

1 rum

2 733 kr/mån

8 125 kr/m²

Perfekt första boende eller övernattningslägenhet! Trevlig 1:a i gott skick, fördelad på hela 40 kvm och ett riktigt kök med rymlig matplats. Belägen på andra våningen, hiss finns. Balkong i söderläge och utsikt mot lummig innergård. Bra läge på Högberget med gångavstånd till Hitachi/ABB, skola, centrum, skogsområden mm. Populär förening med god ekonomi. Kan tillträdas per omgående, bara att flytta in!

 • Balkong
 • Hiss
Vallvägen 16A, LUDVIKA Notgården, Ludvika kommun

Vallvägen 16A

Villa
LUDVIKA Notgården, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

1 750 000 kr

137 m²

5 rum

1 470 m² tomt

Välplanerad och modern souterräng-villa om 5 rok med ingång på två plan. Rymlig uteplats/balkong med sjöutsikt. Garage i huskropp på gjuten platta. De flesta ytskikt samt golv nyrenoverade på senare år samt duschrummet på nedre plan. Praktiskt stor nedre hall med gott om förvaringsplats. Lättskött trädgård. Nära till Nottjärn för bad och vattenlek. Lugnt och trevligt område med närhet till förskola samt till handelsplats Lyviksberget. Fiber finns.

Drevstigen 9, LUDVIKA Jägarnäs, Ludvika kommun

Drevstigen 9

Villa
LUDVIKA Jägarnäs, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

2 380 000 kr

103 m²

4 rum

910 m² tomt

Tillfälle att förvärva en trevlig och välskött villa i populärt barnvänligt område med viss sjöutsikt! Enplansvilla om 4 rum och kök plus samt källarplan med gott om utrymme med gästrum, gillestuga mm. Tre lyxiga uteplatser med sol från morgon till kväll, varav en rymlig uteplats med sjöutsikt vid husets entré samt ett stort inglasat uterum i anslutning till ett mysigt trädäck/soldäck. Beläget på Jägarnäs med närhet till badplats och gångavstånd till skola och förskola. Renoverat med bland annat nytt tak, fiber, interiör ytskiktsrenovering mm. Vattenburen värme via luft/vatten värmepump. Vidbyggt garage.

Säfsbyn 151 och 153, SÄFSEN, Ludvika kommun
Säfsbyn 151 och 153, SÄFSEN, Ludvika kommun, bild 2
Säfsbyn 151 och 153, SÄFSEN, Ludvika kommun, bild 3

Säfsbyn 151 och 153

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

1 645 000 kr

57 m²

3 rum

500 m² tomt

Varmt välkommen till Övre Östanvik och Säfsbyn 151 och 153! Friköpt fritidshus! • Äg din egna stuga • Inga månadsavgifter Äntligen ett unikt tillfälle att förvärva en helt nyrenoverad eget friköpt fritidshus i vackra Säfsen! Övre Östanvik är ett område med röda Forsgrens Timmerhus, centralt placerade i Säfsens stugby. Stugorna har placerats utifrån naturens förutsättningar, stuga för stuga. Alla fritidshus är 3 rum och kök fördelad på 55-57 kvm och har 5 (+2) eller 6 (+2) bäddar. Timmerstugorna har en välkomnande hall med bra förvaring och är fullt utrustade för en aktiv semester eller vila och rekreation. Samtliga fritidshus är helt nyrenoverade år 2021 med bland annat nya badrum med dusch och bastu, nytt kök samt helt eller delvis nytt möblemang. Dessutom är de utrustade med kamin, bastu, torkskåp och ett välutrustat kök med diskmaskin, micro och kyl/frys. Parkering sker i direkt anslutning till den egna stugan eller på den gemensamma parkeringsplatsen på samma gata. Övre Östanvik stugorna är centralt belägna i Säfsens stugby. Stugorna ligger intill den populära pulkabacken och nåra såväl spårcentralt som MTB-leder. Under barmarkssäsongen finner du även uthyrning av utrustning, teknikcykelbana, minigolf, en klättervägg för barn samt ett antal aktiviteter i området, samt en ledcentral. Vackra omgivningar och gott om möjligheter för aktiviteter och avkoppling året runt. Prislista: Säfsbyn 151 1 745 000 kr Säfsbyn 152 1 645 000 kr SÅLD! Säfsbyn 153 1 695 000 kr RESERVERAD Säfsbyn 154 1 645 000 kr SÅLD! Säfsbyn 155 1 695 000 kr SÅLD! Husstomme/förråd 775 000 kr (möjlighet finns att bygga två lägenheter om 32 kvm vardera) Tomtarea om ca 500 kvm för vardera stuga. Fastigheten Säfsen 2:432 är under avstyckning och pga. Lantmäteriets handläggningstid om 6-9 månader är tillträde preliminärt planerat till mars/april 2023. Alla köpare ges möjlighet att disponera sin stuga till subventionerade priser, när avtal tecknats och fram till tillträdesdagen.

 • Premium
Säfsbyn 137, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 137

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

1 095 000 kr

57 m²

3 rum

4 422 kr/mån

Välkommen till vackra Säfsen! Här hittar du en trevlig stuga/bostadsrätt i fint skick med ett mycket attraktivt läge! Väl omhändertagen stuga som blev helrenoverad 2007 interiört och exteriört, men har på senare tid blivit påkostad med bland annat en rymlig tillbyggd uteplats med fint solläge. Ett lättskött boende i bostadsrättsform med fina intäktsmöjligheter i form av uthyrning om ca 80 000 kr/år varav 20 000 kr i garantiintäkt! Stugan är också fullt utrustad med de möbler och inventarier som behövs för uthyrningen. Bra läge i Säfsens stugby med fritt läge och utsikt över skidbackarna samt gångavstånd till faciliteter. Gott om möjligheter för familjevänliga aktiviteter och rekreation året runt, bland annat bad, vandring och skidåkning både alpint och längd.

 • Uteplats
Säfsbyn 305, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 305

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

1 095 000 kr

54 m²

3 rum

4 050 kr/mån

Trevligt bostadsrättsfritidshus med höga hyresintäkter och ett fantastiskt naturskönt läge. Stugan är belägen på en liten höjd med fin sjöutsikt, ett av Säfsens finaste utsiktslägen! Stugan har samtidigt ett centralt läge i stugbyn med gångavstånd till pulkabacke, skidspår och badplats. Stugan är helrenoverad 2010/2011 interiört, dessutom fullt utrustad med möbler, inventarier, braskamin och bastu. Goda intäktsmöjligheter i form av uthyrning via Säfsen Resort vilket ger ett nästintill självfinansierat fritidsboende. Vackra omgivningar och gott om möjligheter för rekreation och avkoppling året runt.

 • Uteplats
Bärkevägen 34, SÖDERBÄRKE Centrum, Smedjebackens kommun

Bärkevägen 34

Övrigt
SÖDERBÄRKE Centrum, Smedjebackens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

650 000 kr

60 m²

3 rum

1 905 m² tomt

Varmt välkomna till Bärkevägen 34 i centrala Söderbärke. Här säljs en mindre butik med otroliga möjligheter och en välbevarad äldre charm. Byggnaden är uppskattad till 60 kvm boarea fördelat på butiksdel, mindre lagerutrymme, kontor samt kapprum med WC. Hel oinredd övervåning. Rejäl hörntomt om 1 905 m² med uppförd gäststuga/förråd och installerad robotgräsklippare. Ett spännande objekt med mängder av potential för egenföretagaren eller ombyggnation för ett mindre boende.

 • Plus
Tre Krokars Gata 4D, LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun

Tre Krokars Gata 4D

Lägenhet
LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

350 000 kr

24,5 m²

1 rum

1 248 kr/mån

14 286 kr/m²

Välkomna till Tre Krokars Gata 4D! Etta om 24,5 kvm som är disponerat på ett bra sätt med rejält duschrum, rum och kokvrå. Ett perfekt första boende eller som övernattningslägenhet. Populärt läge på Högberget med närhet till Hitachi, skola, centrum och elljusspår. Endast 1 248 kr/mån ink el. Fiber. Möjlighet att förvärva grannlägenheten och göra om till 3 RoK.

Storgatan 34B, LUDVIKA Centrum, Ludvika kommun

Storgatan 34B

Lägenhet
LUDVIKA Centrum, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

180 000 kr

35 m²

1 rum

2 429 kr/mån

5 143 kr/m²

Söker du ett första boende eller övernattningslägenhet? Charmig etta med högt i tak, fint ljusinsläpp och fin utsikt. Renoveringsbehov gällande köket. Bekvämt läge mitt i centrum med nära gångavstånd till allt Ludvika har att erbjuda. Trevlig balkong i bästa tänkbara läge med vidsträckt sjöutsikt över Väsman, här får du eftermiddagssol och solnedgång från första parkett! Fiber bredband och TV ingår i månadsavgiften. Kan tillträdas omgående!

 • Plus
 • Balkong
Säfsbyn, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn

Tomt
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

790 000 kr

500 m² tomt

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva en egen tomt i Säfsens stugområde! 2 st tomter till salu om ca 500 kvm vardera och med ett utgångspris på 490 000 kr samt 790 000 kr. Mycket trevliga tomter med möjlighet till framtida bebyggelse i direkt anslutning till Säfsens alla aktiviteter, som skidåkning alpint och längd, vandringsleder, cykelleder, fiske, jakt, bad mm. Natursköna omgivningar och gott om möjligheter för rekreation året runt. Avstyckning pågår från fastigheten Säfsen 2:432 och därmed kan slutlig tomtkarta skilja sig mot den preliminära. Förhandsbesked medger boarea om 70 kvm per fastighet. Fortlöpande uppdatering i annonsen kommer gällande adress, fastighetsbeteckning, servitut mm. Tomterna ligger nära de stugor som har adress Säfsbyn 151-155. Framdragning för kommunalt vatten, avlopp, el och fiber fram till tomtgräns betalas av säljaren. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Plus

Visar alla 31