Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Smedsbyvägen 802, null, Luleå kommun

Smedsbyvägen 802

Villa
Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
795 000 kr
100 + 95 m²
3 rum
2 244 m² tomt

Varmt välkomna till denna enplansvilla med källare om 100 + 95 kvm på stor och friköpt tomt om hela 2 244 kvm med fina gräsytor och med ett antal bärbuskar och odlingsland. På tomten finns även ett växthus, carport, förråd/vävstuga och en gäststuga. Fasad och grund är målad under 2023. På entréplan finner du två väl tilltagna vardagsrum, ett sovrum, kök med ommålade köksluckor och badrum. En trappa ned finns källare där tvättstuga, matkällare, förråd, pannrum, två allrum och garage finns. Vatten och avlopp i samfällighet. Varmt välkomna på visning! Visning bokas via ansvarig mäklare. Kontakta ansvarig mäklare för vidare information om denna försäljning.

Alviksvägen 8, Alvik, Luleå kommun

Alviksvägen 8

Villa
Alvik, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 995 000 kr
56 m²
2 rum
8 900 m² tomt

Välkommen till Alviksvägen 8 och denna friköpta tomt om hela 8 900 kvm naturskönt belägen med tillhörande tallskog och fri från insyn. På fastigheten finns ett bostadshus, fd. bagarstuga som numer nyttjas som sovstuga samt en tidigare ladugårdsbyggnad som används som förråd. Här lever du med naturen i direkt anslutning till gården och möjlighet till bärplockning runt husknuten. Bostadshuset är väl omhändertaget och består av 56 kvm som fördelar sig på två rum och kök varav ett sovrum. Genomgående fina ytskikt och rymligt kök med matkällare och matplats i anslutning. Ljust och luftigt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Groventré med tvättmaskin och badrum med dusch. Alvik är beläget cirka 2,5 mil söder om Luleås stadskärna och är en del av "Sörbyarna". I byn finns många företag och idrottsförening. Dessutom har du förskola, motionsspår, fotbollsplan och skoterled i byn. Skola och livsmedelsbutiken ICA Sörbyhallen är belägen i grannbyn Antnäs. Flertalet stigar och promenadstråk ger fantastiska möjligheter till att plocka både bär och svamp, vandra till Långberget och allt vad naturen har att erbjuda.

Gnejsstigen 6, Porsöberget, Luleå kommun

Gnejsstigen 6

Radhus
Porsöberget, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 250 000 kr
140 + 28 m²
7 rum
350 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva detta parhus, perfekt för dig som önskar sätta din egen prägel då det mesta är från byggåret 1976! Huset är belägen på Porsöberget och har en boyta om hela 140 kvm fördelade i två våningsplan varav ett i suterrängdel. Entréplanet består av två sovrum, rymligt vardagsrum, badrum, tvättstuga och kök med matplats intill. Nedreplan med ytterligare tre sovrum varav ett med utgång till altan. Stort hobbyrum som ypperligt kan nyttjas som ett extra sovrum/gästrum. Klädkammare, förråd samt stort badrum. Garage med plats för en personbil. Huset har eluppvärmning, 2-glasfönster och samtliga utrymmen är de mesta från husets byggår, likaså fönster, fasad och tak. I närområdet finns skola, förskola, lekplatser, LTU, mataffär, gym, restaurang, bussförbindelser och mycket mer. Fastigheten kommer att säljas som Länsdeklarerad vilket innebär att den är besiktad inför försäljningen och försäkras via Länsförsäkringar mot dolda fel.

Porsi 77, null, Jokkmokks kommun
Porsi 77, null, Jokkmokks kommun, bild 2
Porsi 77, null, Jokkmokks kommun, bild 3

Porsi 77

Villa
Jokkmokks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
795 000 kr
70 + 74 m²
3 rum
4 945 m² tomt

Varmt välkomna till denna trevliga enplansvilla med källare och utsikt mot vattnet! Här bor du med älven som närmsta granne och som erbjuder goda båtmöjligheter för den som önskar! Bostaden består av 70 + 74 kvm som fördelar sig över entréplan med två sovrum, ett rymligt vardagsrum med utsikt över älven samt ett kök och badrum. I källaren finns tvättstuga, pannrum, förråd, gästrum, dusch och bastu. Trevlig och välskött trädgårdstomt med fina planteringsmöjligheter och gott om lekvänliga ytor. Utöver bostadshuset finns även flera förrådsbyggnader samt en timring med bastu, relax och altan i anslutning som vetter mot älven. Nere vid vattnets kant finns en brygga som inte tillhör nuvarande ägare. Det finns möjlighet till att ställa en båt där om man pratar med grannarna. På fastigheten finns en borrad brunn samt tillhörande pump med hydrofor och vattenfilter. Andra fastigheter nyttjar denna brunnen också. 3-kammarbrunn finns. Varmt välkomna på visning! Visning bokas via ansvarig mäklare. Kontakta ansvarig mäklare för vidare information om denna försäljning.

 • Premium
Sjöfartsgatan 7A, null, Luleå kommun

Sjöfartsgatan 7A

Villa
Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 450 000 kr
88 m²
3 rum
7 007 kr/mån

Varmt välkomna till denna fina trerummare med balkong i söderläge som erbjuder fantastisk kvällssol och vacker utsikt mot vattnet! Här bor du med både strand och småbåtshamn i närheten. Bostaden består av 88 kvm belägen i ett insynsfritt läge med fräscha ytskikt och enhetliga golv. Du välkomnas av hallen på bottenvåningen med plats för att hänga av sig ytterkläderna. En trappa upp möts du av kök, vardagsrum, två sovrum och ett badrum. Köket har vit inredning och ett härligt ljusinsläpp med vattenutsikt och matplats i anslutning. Trivsamt vardagsrum som man enkelt kan möblera med soffgrupp och övrigt möblemang. Vidare finns två fina sovrum varav ett större med plats för dubbelsäng samt ett badrum med tvättmaskin och fina ytskikt. I Svartöstaden finns trevliga parker och flertalet promenadstråk samt närhet till busshållplats med direktlinje till universitetet via centrum. I föreningen finns gemensamma utrymmen i form av tvättstuga, bastu och relax. Fri parkering vid gatan och promenadavstånd till Luleås stadskärna samt närhet till Örnäsets centrum som erbjuder bland annat livsmedelsaffären Coop och restauranger. Varmt välkomna på visning! Visning bokas via ansvarig mäklare. Kontakta ansvarig mäklare för vidare information om denna försäljning.

 • Balkong
Laxgatan 17A, Svartöstaden, Luleå kommun
 • Mån 25 sep kl 16:30

Laxgatan 17A

Lägenhet
Svartöstaden, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 395 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2
4 887 kr/mån
18 600 kr/m²

Ljus och trevlig gavellägenhet med fina vyer och balkong med utsikt mot vattnet! Bostaden består av tre rum och kök med en välplanerad planlösning och fantastiskt fint ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck. Hallen är öppen och ljus med ett fint parkettgolv som fortsättningsvis löper genom hela bostaden. I anslutning till hallen finns ett helkaklat badrum med golvvärme och infälld belysning i tak. Stilrent kök från Ballingslöv med inredning i ek med rostfria vitvaror och snyggt kakel på väggen ovan bänkskiva. I anslutning finns matplats intill fönster. Vidare möts man av det ljusa vardagsrummet med fönster i två väderstreck men även utgång till den mysiga balkongen med fin utsikt! Två sovrum i varierande storlek med fina ytskikt och förvaring via garderober. Här bor du ett stenkast från vattnet med dess småbåtshamn och fina promenadstråk. Till lägenheten hör ett källarförråd. I husets källare finns tvättstuga och torkrum. Svartöstaden är ett charmigt område med blandad bebyggelse. Här finns fina badstränder och goda förbindelser med lokaltrafiken. Bekvämt cykelavstånd till centrala stan. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
 • Balkong
Björkgatan 39, Bergviken, Luleå kommun
Björkgatan 39, Bergviken, Luleå kommun, bild 2
Björkgatan 39, Bergviken, Luleå kommun, bild 3

Björkgatan 39

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 495 000 kr
50 + 12 m²
2 rum
vån 3/3
3 121 kr/mån
29 900 kr/m²

Välkommen till populära Bergviken och denna unika helrenoverade vindsvåning om 50 + 12 kvm fördelat på 2 rum och kök! Genomgående ljusa väggar och mörkt ekparkettgolv. Stilrent Kvänum-kök med nyare vitvaror i rostfri stål och öppen planlösning mot vardagsrum. Köksö med extra förvaring och matbord i ett med plats för fyra. Sneda tak ger lägenheten en charm och stort fönsterparti vid köket ger en trevlig utsikt över Bergvikens centrum. Helkaklat badrum och sovrum i bra storlek med goda förvaringsmöjligheter. I föreningen finns en stor gemensam uteplats och två balkonger via trapphuset att nyttja. I källarplan finns även en gemensam tvättstuga. Bergviken är ett populärt lugnt bostadsområde med en befolkning av blandade åldrar, cirka 1,5 km från Luleå Centrum. Som boende på Bergviken har du nära till det mesta. Inom bekvämt gångavstånd finner du restaurang, café, Coop, frisörsalong, idrottsplats, kajak klubb och Coop arena. Som student tar du dig enkelt till och från universitetet med buss eller cykelavstånd till det mesta. Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan nu!

 • Premium
Alhamnsvägen 214, Vallen, Luleå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Alhamnsvägen 214

Villa
Vallen, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
3 495 000 kr
112 m²
3 rum
2 324 m² tomt

Strandnära och idylliskt belägen fastighet om 2 324 kvm i Vallen ca 4 mil från Luleås stadskärna! Lättskött och grönskande tomt i sydväst läge med ständig vattenutsikt och egen brygga för bad och båtplats. Fin badstrand finns även på promenad avstånd. Intill villan finns både en stenlagd uteplats och altan som leder dig ned för den sluttande tomten. På tomten finns även fina planteringar och trädgårdsland med bland annat jordgubbar. Från bastubyggnaden/gäststugan har du både strålande fin utsikt och direkt utgång till uteplats och ett dopp i havet. Ett eget paradis i rofyllt och trivsamt område att bosätta sig i permanent eller nyttja som fritidshus för den som önskar det! Bostadshuset om ca 112 kvm är högt beläget med fantastisk utsikt. Utöver bostadshuset finns även ett dubbelgarage, timrad lada och bastubyggnad med våningssäng, pentry och wc . Villan är välskött och erbjuder tre rum och kök varav två sovrum. Fönstersättningen i vardagsrum och kök bjuder på otrolig utsikt! Kök i lantlig stil med köksö och gott om plats för större matgrupp. Samtliga byggnader är uppförda under 2007. Låg driftkostnad med sjövärme och en mysig vedspis i köket som värmer skönt under kalla månaderna.

Genvägen 28 B, Lövskatan, Luleå kommun

Genvägen 28 B

Radhus
Lövskatan, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 495 000 kr
72 + 36 m²
3 rum
5 104 kr/mån
20 764 kr/m²

Varmt välkomna till denna bostadsrätt fördelat på tre våningar. Här ges nu möjligheten att förvärva en lägenhet på 72 kvm. Denna bostadsrätt passar perfekt för en barnfamilj. Nedre planet består av en öppen hall med goda förvaringsmöjligheter. Nuvarande ägarna har öppnat upp mellan kök och hall genom att ta bort en vägg. Köket är väl tilltaget med gott om förvaring och tillredningsytor med plats för ett matbord. Nuvarande ägaren har delvis bytt vitvarorna i köket (kyl, frys, spis, fläkt) samt lagt ett nytt golv. Vidare från hallen och köket nås vardagsrummet där utgången till altanen finns. På övre plan möts du av två sovrum med bra förvaringsmöjligheter. På övre plan finns även badrummet där det finns tillgång till ett badkar. Lägenheten har en källare som är oinredd (36kvm). Här finns goda möjligheter att använda källaren som förrådsutrymme för förvaring. Man kan även nyttja källare genom att bygga om och inreda det till ett extra rum/allrum/eller till bastu/relaxavdelning. Detta kommer dock fortfarande räknas som biyta till bostadsrätten. Tvättstugan finns nere i källaren där nuvarande ägare har installerat en tvättmaskin. Lägenheten har två uteplatser, en på baksidan av huset med förmiddagssol och den andra på framsidan med eftermiddags- och kvällssol. Brf Freja 2 är en stabil och välskött förening med god ekonomi. Carport med förråd i anslutning finns möjligt att hyra. Varmt välkomna på visning! Visning bokas via ansvarig mäklare. Kontakta ansvarig mäklare för vidare information om denna försäljning.

 • Uteplats
Lostigen 34, Hertsön, Luleå kommun

Lostigen 34

Radhus
Hertsön, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 795 000 kr
110 + 27 m²
3 rum
350 m² tomt

Varmt välkomna till denna helrenoverade holk på Lostigen 34! Här ges nu möjligheten att förvärva ett radhus fördelat på två plan som har renoverats löpande mellan 2014-2018 med större underhåll som bland annat nya fönster och dörrar samt målning av fasad. Interiört erbjuds ett mörkt enhetligt golv som är genomgående i hela bostaden med undantag från vardagsrummet. På entréplan finns kök, vardagsrum, badrum, tvättstuga/pannrum och garage. Hallen är väl tilltagen med klinkergolv i mörk nyans och gott om plats för förvaring. Till höger vid hallen nås ena badrummet som byggdes 2015. Badrummet är ej fackmannamässigt utfört och behöver renoveras. Vidare från hallen nås även tvättstugan där tvättmaskin och torktumlare finns. Köket renoverades 2018 och vitvarorna i köket byttes ut (Samsung). Ägaren valde att ändra planlösningen på huset genom att ta bort den ena entrén, slå bort en vägg samt toalett. I vardagsrummet finns en AC installerad från 2014 och väggarna är ommålade och nytt innertak sattes in 2016. Härifrån finns även utgång till altanen som är belägen på baksidan av huset. Övervåningen renoverades 2014 och består av en hall med inbyggda garderober längs med kortsidan. Det finns även två sovrum och ett badrum. Om behov finns kan man göra om ett sovrum till två. Nuvarande ägaren valde att riva en vägg för att få mer utrymme till ena sovrummet. Badrummet har fräscha ytskikt med bubbelbad. Från ena sovrummet når man balkongen som även är reparerad. Garageget är extra isolerat och det finns möjlighet att använda detta som ett extra rum. Garaget är inte helt färdigställt ännu. Carporten är ommålad och renoverad med nytt innertak. Trevlig altan på framsidan med kvällssol som byggdes 2018. På baksidan av huset finns tillgång till ett förråd samt en mindre altan. Tomten är inte friköpt och ägs av kommunen, tomträttsavgäld kostar 7 649 kr per år. Varmt välkomna på visning! Visning bokas via ansvarig mäklare. Kontakta ansvarig mäklare för vidare information om denna försäljning.

Klippgatan 5, Bergviken, Luleå kommun

Klippgatan 5

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
2 295 000 kr
90,6 m²
4 rum
vån 1/2
6 177 kr/mån
25 331 kr/m²

Varmt välkomna till denna moderna 4:a om 90,6 kvm! Här ges nu möjligheten att förvärva en bostadsrätt med närhet till centrum. Lägenheten har fina ytskikt med enhetligt golv genom hela bostaden. Här erbjuds ett rymligt vardagsrum med plats för matbord och mediamöbler. Två väl tilltagna sovrum med plats för säng och sovrumsmöbler. Vidare finns ett badrum med dusch samt en WC. Inglasad balkong med plastplattor på golv. Föreningen bytte balkongdörr 2023. Hund har förekommit i hemmet. Nuvarande ägare har delvis renoverat lägenheten, bland annat är elen fackmannamässigt omdragen i hela lägenheten. Det finns även en app som styr ljuset i kök och vardagsrum. I hallen har ägarna målat lister och väggar. I hallen la de in en ny matta 2013. Mattan kan tas bort. Den lilla toaletten helrenoverades 2022. I badrummet finns nya duschväggar, handfat, spegel, taklampa och skåp från 2022, matta och väggar från 2016. Elementen i badrummet och vardagsrummet byttes 2022 respektive 2023. Samtliga termostat byttes 2022. I köket har ägarna bytt kökskran. De har även vattensäkrat under vasken samt förbättrat anslutningen till avloppet. BRF Pionen 3 är en äkta bostadsrättsförening med 8 lägenheter i Luleå. Föreningen bildades år 1987 med 8 lägenheter. Föreningen har god ekonomi. När man bor i föreningen hjälps man åt med att klippa gräset, städa trappuppgången och eventuellt sitta med i styrelsen. Till lägenheten hör två förråd i källaren samt ingår garage. Föreningen har bytt till nya fjärrmanövrerade garageportar. Gemensamhetsutrymmen i föreningen är tvättstuga, skyddsrum (används f.n. till källarförråd) samt förråd på innergården. Varmt välkomna på visning! Visning bokas via ansvarig mäklare. Kontakta ansvarig mäklare för vidare information om denna försäljning.

 • Balkong
Sävastvägen 3A, Sävast, Bodens kommun

Sävastvägen 3A

Gård/Skog
Sävast, Bodens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
5 500 000 kr
153 m²
5 rum
5 ha tomt

Otroligt fin, välskött och lättillgänglig hästgård belägen i attraktiva Sävast ca 10 minuter från Boden centrum. På fastigheten om totalt 5,3 ha finns två stall för hästar med 10 rejäla boxar, 2 lösdriftsstallar på över 100m2 totalt, ovanlig stor ridbana, flertalet hästhagar, garage, bostadshus om 153 kvm samt ett gårdsförråd om 240 kvm. 1 ha av fastigheten består av betesmark och 3 ha av skogsbete, dvs gräs under träd. Ypperligt tillfälle för den som önskar bedriva verksamhet! Låg driftkostnad tack vare solcellssystem som ger en lägre el kostnad. Huset är byggt i ett plan och fördelar sig på fem rum och kök varav fyra sovrum. Hallen är rejäl med gott om plats för förvaring och klädavhängning, här finns även braskamin för ytterligare värme under den kallare årstiden. Köket är rymligt och har rikligt med ljusinsläpp från flertalet fönster. I vardagsrummet finns goda möbleringsmöjligheter och härifrån når man också altanen som är belägen på baksidan av huset med fantastisk utsikt över ängar, hästhagarna och en bit av Luleälven. Fyra fina sovrum i olika storlekar. Vidare finns tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, badrum med duschkabin samt badkar men också en separat WC. Ovanför ett av stallbyggnaderna är vinden inredd, perfekt för dig med eget företag att nyttja ytan som hemmastudio, hemmakontor m.m. En optimal fastighet för er som söker lugnet men som ändå värdesätter närhet till exempelvis Boden eller Luleå! Sävastön är ett omtyckt område som är vackert beläget och omgärdat av natur, älv och elljusspår. I närområdet finns bland annat flera skolor och förskolor, en fin golfbana, matbutiker, gym, restaurang, tandläkare, snart även vårdcentral, Boden Business Park. Busshållplatser (cirka 50m). Beläget mellan Luleå och Boden med ca 30 km till Luleå och 6 km till Boden. Fastigheten kommer att säljas som Länsdeklarerad vilket innebär att den är besiktad inför försäljningen och försäkras via Länsförsäkringar mot dolda fel.

 • Plus
Bälingevägen 395, Bälinge, Luleå kommun
 • Budgivning pågår

Bälingevägen 395

Gård/Skog
Bälinge, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
3 395 000 kr
154 + 81 m²
6 rum
4 ha tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva denna vackra gård belägen 1mil från Luleå Centrum. Vackert enskilt läge omgiven av ängar och skog. Stor tomt med 4,25 ha åkermark och skog. Lantbruksenhet med ett stort utbyggt Per Albin hus från 1939 i trevåningar som byggdes ut 1972, den totala boarean om 154 kvm + biyta 81 kvm ger gott om utrymmen. Entréplanet består av hall med badrum i anslutning. Öppen planlösning till ett stort allrum med braskamin. Enkelt att göra om det till ett fjärde sovrum vid behov. Arbetskök med matrum intill. Stort fantastisk fint vardagsrum med fönster i tre väderstreck. Övervåningen består av tre sovrum, toalett, allrum, perfekt som extra vardagsrum samt förrådsytor. Källarvåning i behov av renovering, här finns tvättmöjligheter, dusch, bastu, pannrum, förråd m.m. Stort garage som byggdes under mitten av 80-talet om 56,84 kvm med två stora portar. På gården finns även en ladugårdslänga med flertalet förråd och en inredd del, perfekt som gäststuga. Här bort du ostört och enskilt med ängar runt om gården. Närheten till Storheden handelsområde, Bälingeberget med mysiga grillplatser, Karlsvik med både camping och sommar restaurang, Luleå centrum 10 km bort samt Bälinge förskola. Fastigheten kommer att säljas som Länsdeklarerad vilket innebär att den är besiktad inför försäljningen och försäkras via Länsförsäkringar mot dolda fel.

Munkebergsgatan 78, Mjölkudden, Luleå kommun
 • Budgivning pågår

Munkebergsgatan 78

Lägenhet
Mjölkudden, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 695 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/3
4 694 kr/mån
21 731 kr/m²

Fin nyrenoverad(2023) trerummare om 78 kvm belägen en trappa upp med balkong i soligt läge! Välplanerad bostad som går genomgående i huset och tack vare läget får ett fint ljusflöde i bostaden. Modernt renoverat och utbyggt badrum 2023 med marmormönstrat kakel och klinker, inredd med handdukstork, dusch, tvättställ och förvaringsskåp och tvättmaskin. I övrigt har större delen av bostaden nya ytskikt som golv, målade väggar och nya innerdörrar. Två sovrum varav ett som vetter mot skogsparti i insynsfritt läge med fransk balkong dessutom. Det andra rummet med yta för dubbelsäng och övrig möblemang har en egen nyrenoverad klädkammare i anslutning men även utgång till den stora balkongen mot föreningens innergård. Stort vardagsrum med parkettgolv och även härifrån når man balkongen. Vitt kök renoverat 2010/2012 med nyare vitvaror från 2021 som diskmaskin och hel kyl samt frys. Rymlig hall med plats för klädavhänging. Till lägenheten finns även ett stort förråd i entréplan. I föreningen finns gemensam tvättstuga, bastu och gym att nyttja. Trevligt och populärt bostadsområde med närhet till restaurang, mataffär, gym, bussförbindelser, fina promenadstråk i området med även ett par minuters promenad till vattnet med badstrand och under vintertid den populära isvägen.

 • Balkong
Räfsarstigen 10, Gammelstad, Luleå kommun
 • Budgivning pågår

Räfsarstigen 10

Villa
Gammelstad, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
3 195 000 kr
102 + 127 m²
4 rum
1 228 m² tomt

Välunderhållen villa om totalt 229 kvm (102+127 kvm) fördelat på 1-plan med källare och vidbyggt garage! Huset är beläget på ytterslinga i Gammelstad med friköpt tomt på hela 1228 kvm. Stor och plan trädgård på baksidan med gott om plats för barnen att leka på. Här finns även garage med stenlagd uppfart och plats för flera bilar. Fina planteringar och äppelträd samt en trädäckad altan i soligt läge intill entrén. Tvärs över gatan från entrén finns grönområde för lek och aktiviteter. Bostaden erbjuder härliga sällskapsytor och stora fönsterpartier med optimalt ljusflöde. På entréplan finns kök och vardagsrum i anslutning till varandra som enkelt möbleras med mat- och soffgrupp. På samma plan finns även tre sovrum i bra storlekar samt ett badrum med dusch. I källaren finns ett rymligt allrum med eldstad, ett fint gästrum, wc, dusch och bastu, tvättstuga och förrådsytor. Bostaden kommer att besiktas och säljarna kommer att teckna en försäkring för dolda fel via Länsförsäkringar. Förskola och skola finns i direkt närhet till huset och Gammelstad centrum med bland annat matbutik och sporthall tar man sig till enkelt och tryggt via gång och cykelväg. Fina badstränder och skidspår på Luleälv nås med en promenad eller kort cykeltur. Goda bussförbindelser med lokaltrafiken till centrala stan, Storheden och Sunderbysjukhus!

 • Plus
Snövägen 313, Björkskatan, Luleå kommun

Snövägen 313

Lägenhet
Björkskatan, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 245 000 kr
47 m²
1 rum
vån 2/2
2 741 kr/mån
26 489 kr/m²

Varmt välkomna till denna helt nyrenoverade lägenhet. Här ges nu möjligheten att förvärva en bostadsrätt med närhet till Universitetet! Bostaden består av 47 välplanerade kvadrat och rymmer hall med utgång till stor balkong samt kök med matplats i anslutning. Stort badrum, ett allrum som fungerar utmärkt som både sovrum, vardagsrum och plats för arbetshörna. Lägenheten renoverades i sin helhet 2023. Då byttes alla golven ut till ett enhetligt 10 mm laminatgolv. Nytt kök och delar av maskinparken byttes (ugn, mikrovågsugn, spishäll och fläkt). Badrummets ytskikt och tillbehör byttes ut. Samtliga ytskikt målades. Bostadsrättsföreningen Björkskatan är mycket solid och välskött. Här erbjuds trivsamma innergårdar samt gemensamma utrymmen såsom bastu, lokal, hobbyrum, målarrum och förråd. I föreningen finns möjlighet att hyra bilplats med motorvärmarstolpe, carport, kallgarage eller plats i parkeringshus. I den låga avgiften ingår uppvärmning, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg. Björkskatan är ett omtyckt område beläget cirka 5 km från Luleås stadskärna, i området finns bland annat matbutik, gym, pizzerior, vårdcentral, förskola, skola och idrottsplats med fotbollsplaner och hockeyrink. Fin natur längs med Björsbyfjärden för både skidåkning och skoterkörning. LTU - Luleå Tekniska Universitet ligger en cykeltur bort och Ormbergets motions - och friluftsanläggning finns på en promenads avstånd från bostaden. Varmt välkomna på visning! Visning bokas via ansvarig mäklare. Kontakta ansvarig mäklare för vidare information om denna försäljning.

 • Balkong
Dragongatan 22E, Kronan, Luleå kommun

Dragongatan 22E

Lägenhet
Kronan, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
4 201 kr/mån
28 500 kr/m²

Riktigt välplanerad trerummare med ett av föreningens bästa lägen där man bor fint och lugnt mot skogen och soligt söderläge på balkongen! Bra sällskapsytor med bra rymd och stora fönsterpartier som ger ett fint ljusflöde i hela bostaden! Stilrent kök med gråa skåpluckor och bra arbetsytor, matplats och vardagsrum i öppen modern planlösning. Härlig balkong med sol från förmiddag till senare eftermiddagen. Bostaden har två sovrum, rymlig klädkammare i anslutning från hallen samt ett stort badrum som inrymmer plats för badkar men idag nyttjas det med dusch. Här finns tvättmaskin men lämnat plats åt torktumlare för den som önskar. Brf BoKlok Lavetten är en populär bostadsrättsförening och i lägenhetens månadsavgift ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg. Det finns ledig plats i carport som går att hyra för 375 kr/mån och till lägenheten hör även ett separat förråd på föreningens innergård. Kronan är ett omtyckt och populärt område! Här är det nära till skog och rekreation. Runt knuten finns busshållsplats som ger fina förbindelser in till Centrum, Storheden och LTU! Ett stenkast bort finns förskola samt skola upp till årskurs 6. Bara några meter från bostadsområdet finns flera olika motionsslingor som tillhör friluftsområdet Ormberget och vintertid går där även att åka längdskidor.

 • Balkong
Sjögatan 5B, Bergviken, Luleå kommun

Sjögatan 5B

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
995 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 839 kr/mån
39 020 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade och trevliga lägenhet med bra läge på populära Bergviken. Det finns närhet till både Centrum och Luleå Tekniska Universitet. Lägenheten har genomgående fina ytskikt. Kök och allrum med plats för säng matbord och mediamöbler. Köket består av vita under och överskåp. Låg avgift, 1.839 kr, i solid HSB förening. Bredband via fiber finns. Förråd tillhör lägenheten 2,5x1,45m. Varmt välkomna på visning! Visning bokas via ansvarig mäklare. Kontakta ansvarig mäklare för vidare information om denna försäljning.

Furumovägen 22, Lövskatan, Luleå kommun

Furumovägen 22

Villa
Lövskatan, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
2 995 000 kr
111 + 72 m²
5 rum
781 m² tomt

Välkomna till Furumovägen 22, 1-plans villa med källare om 111 kvadratmeter boarea belägen på friköpt tomt om 781 kvadratmeter. Entréplan rymmer en väl tilltagen hall med golvvärme och klädkammare. Här finns också kök, fyra sovrum, WC och vardagsrum. Källare med bland annat gott om förvaringsutrymmen och bastu! Charmigt boende som erbjuder solig tomt med altan, garage och låg driftkostnad med fjärrvärme. Ansluten till fiber. Lövskatan är ett trevligt område med blandad bebyggelse. Här bor ni med närhet till promenadstråk, bra bussförbindelser samt livsmedelsbutiken stora Coop på Örnäset. Till centrala Luleå är det endast en kortare cykeltur. Kontakta oss för att boka visning!

Edeforsvägen 40, Harads, Bodens kommun
Edeforsvägen 40, Harads, Bodens kommun, bild 2
Edeforsvägen 40, Harads, Bodens kommun, bild 3

Edeforsvägen 40

Villa
Harads, Bodens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
495 000 kr
198 + 98 m²
8 rum
1 545 m² tomt

Varmt välkomna till denna tvåplansvilla med källare. Här ges nu möjligheten att förvärva en villa på 198 kvm och en tomt på 1545 kvm för den med gröna fingrar. Denna villa är perfekt för dig som söker ett hem med många rum. På fastighetens framsida möts du av ett dubbelgarage med värme och carport. På baksidan av huset finns en uteplats med solläge. Villan består av ytskikt i ljusa trätoner. På entréplan finner du ett stort vardagsrum med ett hemmabiosystem som består av en projektor, duk och ett surroundsystem. Det finns även två rymliga sovrum, två toaletter och ett kök. Utgång till uterum samt trädgården når du via köket. På övervåningen finns det uthyrningsmöjligheter. Övervåningen består av 2-3 rymliga sovrum, ett vardagsrum, kök och badrum. Utgången till balkongen når du via vardagsrummet eller sovrummet. I källaren finns husets tvättstuga, matkällare, förråd, gillestuga, pannrum, bastu och hobbyrum. Varmt välkomna på visning! Visning bokas via ansvarig mäklare. Kontakta ansvarig mäklare för vidare information om denna försäljning.

 • Premium
Wästfeltsgatan 33, Jokkmokk, Jokkmokks kommun

Wästfeltsgatan 33

Villa
Jokkmokk, Jokkmokks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
995 000 kr
104 + 50 m²
5 rum
2 000 m² tomt

Varmt välkomna till denna tvåplansvilla med källare i centrala Jokkmokk. Här ges nu möjligheten att förvärva en villa på 104 kvm och en tomt på 2000 kvm för den med gröna fingrar. Denna villa är perfekt för dig som har ett intresse inom trädgårdsarbete. Fastigheten består av 2000 kvm tomtyta där, grillstuga, dubbelgarage med värme, förråd, gäststuga (ej isolerad), cykelskjul, vedskjul, växthus och trädgårdsland finns. På tomten finns även olika bärbuskar till ditt förfogande. Villan består av ytskikt i ljusa trätoner. Huset erbjuder på nedervåningen ett kök, väl tilltagen matsal och vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck. På övervåningen finner du tre sovrum, en toalett samt ett duschrum. Via sovrummet når du husets balkong. I källaren finns husets tvättstuga med tvättmaskin, ca 3 år gammal (LG) och torktumlare ca 10 år. Det finns även matkällare, frys (Cylinda) och tillgång till mycket förvaring. Huset har även en bastu men den rekommenderas att inte användas. En insatt dusch finns även. Varmt välkomna på visning! Visning bokas via ansvarig mäklare. Kontakta ansvarig mäklare för vidare information om denna försäljning.

Västra Varvsgatan 20A, Varvet, Luleå kommun

Västra Varvsgatan 20A

Lägenhet
Varvet, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 250 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
4 734 kr/mån
24 038 kr/m²

Ljus, öppen och fräsch gavellägenhet om 52 kvadrat belägen högst upp i huset! Bostaden har ekparkettgolv i samtliga rum, ljusa väggar, flertalet stora fönster och vackra skjutdörrar i glas med spröjs till sovrum. Badrummet är rymligt, har kaklade väggar, matta på golv samt tvättmaskin och torktumlare. Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkong i nordväst. Till lägenheten finns även ett separat förråd i husets källarplan. Varmgarage med biltvätt nås enkelt via hiss! Här bor du med cirka 1 minuts promenad till busshållplats med direktbuss (linje 4) till Luleås stadskärna och Luleå Tekniska Universitetet. I samma kvarter finns ny Coop livsmedelsaffär som har öppet mellan 07-22 samtliga dagar i veckan. Bostadsrättsföreningen Hägern är en av Luleås största bostadsrättsföreningar, den är attraktivt belägen i bostadsområdet Varvet intill vattnet med kort promenad till centrum. Här finns livsmedelsbutiken Coop i samma kvarter, med ett par minuters promenad finns även restauranger och busshållplats. Under vintern bor ni intill isvägen som sträcker sig från Södra till Norra hamn. Bostadsrättsföreningen erbjuder gott om gemensamma utrymmen, här finns bland annat tvättstugor, bibliotek, övernattningsrum och bastu. Välkommen att kontakt oss för mer information!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Bränslanvägen 9, Bränslan, Bodens kommun

Bränslanvägen 9

Villa
Bränslan, Bodens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
2 550 000 kr
114 m²
5 rum
10 048 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en läcker enplansvilla (Kontiohus uppfört av Öhrvalls Bygg) byggt 2008 på stor friköpt tomt om hela 1 hektar vilket erbjuder många möjligheter. Här bor du i ett enskilt läge helt utan insyn eller genomfartstrafik. Goda möjligheter för exempelvis avstyckning eller för dig med eget företag. Belägen i Bränslanhästby och bygglov för stall ingick i tomtköp vid köp av kommunen. Fastigheten är belägen knappt 4 km från centrala Boden med promenadavstånd till busshållplats vid 97an. Utöver bostadshuset finns också ett stort och fint varmgarage med avlopp och golvvärme samt två tillhörande förråd. Det finns även en friggeboda för ytterligare förvaring. Villan värms upp via fjärrvärme med vattenburen golvvärme. Du välkomnas av en inbjudande entré under tak som leder till hallen med klinkergolv och direkt till vänster finns praktiskt kapprum. Intill entréhallen finns det ljusa köket som har modern köksutrustning med även matplats bredvid och öppen planlösning mot vardagsrummet med full takhöjd. Vardagsrum med braskamin och stora spröjsade fönster samt utgång till baksidans altan under tak. I bostaden finns fyra sovrum, alla i bra storlekar. Helkaklad WC belägen intill tre av sovrummen och från det fjärde rummet når man det helkaklade badrummet med dusch och bastu. Tvättstugan finns i anslutning till köket och även härifrån når man badrummet. Fastigheten kommer att säljas som Länsdeklarerad vilket innebär att den är besiktad inför försäljningen och försäkras via Länsförsäkringar mot dolda fel. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus

Visar alla 23