Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Robert Lundin

Robert Lundin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rälsvägen 31, Hjärup, Staffanstorps kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30

Rälsvägen 31

Villa
Hjärup, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
4 650 000 kr
112 + 5 m²
4 rum
528 m² tomt

Perfekt familjevilla i 2 plan om totalt 112 välplanerade kvm och en trädgård med uteplats i soligt läge! Villan erbjuder kök med matplats, vardagsrum med utgång till det fina inglasade uterummet, tre sovrum, två renoverade badrum samt renoverad tvättstuga. Stor härlig uppvuxen tomt belägen i mycket lugnt och barnvänligt område med promenadavstånd till förskola, skola och tåg.

  • Plus
Fredriks väg 7, Hjärup, Staffanstorps kommun

Fredriks väg 7

Lägenhet
Hjärup, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 600 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/4
7 025 kr/mån
31 325 kr/m²

UNIK LÄGENHET PÅ NAFNES GÅRD I HJÄRUP FÖR DIG SOM FYLLT 55 Varmt välkommen till detta trivsamma boende om 83 kvm fördelat på tre rum och kök. E halv vägg är borttagen mellan kök och vardagsrum vilket ger en öppen planlösning. Granit på köksön och övriga köksytor. Svarta maskiner. Lägenheten som ligger på första våningen är välgenomtänkt med öppna ytor som gör den ljus och luftig. Uteplats om 18 kvm med infälld belysning i trädäcket och vindskydd i form av glas. Terrassen ligger i öster vilket ger ett vindskydd när det blåser. Det finns dessutom ett inglasat uterum om 18 kvm med isolering i form av folie och matta ovanpå. Det är söderläge på uterummet. Det är sol från tidig morgon till sen kväll på terrass och uterum. I det helkaklade, påkostade badrummet finns dusch, tvättmaskin och torktumlare. Stor klädkammare. Genomgående parkett i hela lägenheten. Till föreningen hör också en gemensamhetslokal för fester och möten, en övernattningslägenhet och tvättstuga. Trevlig utemiljö med sittgrupper och tillgång till grill. Möjlighet till egen P- plats med separat kö. Mycket goda kommunikationer till både Malmö och Lund. Från pågatågstationen tar det 5 minuter till Lund och 11 minuter till Malmö. Även bussar trafikerar samma sträckor.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Gamla Lundavägen 33, Hjärup, Staffanstorps kommun

Gamla Lundavägen 33

Villa
Hjärup, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
6 800 000 kr
159 + 78 m²
5 rum
1 171 m² tomt

Vi har nu nöjet att presentera denna stora, unika renoverade 30-tals poolvilla med en lång och häftig historia! En bostad med charm, funktionalism och stora möjligheter. Villan har tidigare verkat som polisstation till i början av 50-talet (vilket fängelsecellerna i källaren vittnar om), distriktssköterskemottagning under tre decennier samt privatbostad på senare år. På entréplan finns stora härliga sällskapsytor, vackra rum i fil, välbevarade tidstypiska detaljer, 2 sovrum, WC, utgång till både fram och baksida samt rymligt kök/matplats. Ovanvåning med allrum med utgång till balkong, badrum, klädkammare och ett stort sovrum. Källarplan med bl.a pannrum, tvättstuga samt flera förvaringsrum. Bostaden har en flexibel planlösning och den nya ägaren kommer ha all möjlighet att skapa sitt eget drömboende efter sina egna behov. Underbar lättskött tomt om hela 1171 kvm med stora härliga gräsytor, fruktträd och två förråd. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Plus

Visar alla 3