Mäklare Robert Lundin

Robert Lundin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Augustivägen 30, Hjärup, Staffanstorps kommun
  • Imorgon kl 16:15

Augustivägen 30

Radhus
Hjärup, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

3 850 000 kr

103 m²

6 rum

6 890 kr/mån

37 379 kr/m²

Vi har glädjen att presentera detta Brf-radhus med byggår 2022. Här finner du ett boende där allt är nytt och modernt. En perfekt bostad för familjen som vill lägga sin tid på att njuta av sitt boende istället för att renovera och underhålla. Entréplan bjuder på en välkomnande hall med bra förvaring, arbetsrum/sovrum med stort fönster, stilrent kök som ligger i öppen planlösning med det ljusa vardagsrummet, helkaklat badrum med dusch. Ovanvåning med två barnrum, stort master bedroom, mysigt allrum med takfönster samt helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin/torktumlare. Lättskötta, stenlagda uteplatser på både på framsidan och baksidan, vilket ger sol hela dagen. Förråd. I Hjärup bor du barnvänligt med bra skolor/förskolor, härliga lekplatser, rikt föreningsliv samt med närhet till smidig kommunikation både till Malmö och Lund. Missa inte detta gyllene tillfälle! Välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Vagnvägen 21, Hjärup, Staffanstorps kommun

Vagnvägen 21

Radhus
Hjärup, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

2 995 000 kr

65 m²

2 rum

272 m² tomt

Välkommen till Vagnvägen 21. I ett lugnt och trevligt kvarter finner ni detta boende med välplanerade kvadratmeter och tillhörande trädgård i soligt västerläge. Omsorgsfullt renoverat med genomgående enstavsparkett i ek som skapar en helhet och modern känsla genom hela hemmet. Lättskött och välplanerad trädgård med plats för odling och umgänge. Tydliga rumsbildande strukturer som sommartid skapar en insynsskyddad oas, där det stora trädäcket i väster förlänger vardagsrummet. Bra läge i lugnt och skyddat område, nära tågstation, affär och skolor. Välkomna på visning!

  • Plus
Vagnvägen 8, Hjärup, Staffanstorps kommun

Vagnvägen 8

Radhus
Hjärup, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

3 495 000 kr

77 m²

3 rum

290 m² tomt

Välskött enplans parhus byggt 1991. 77 kvm fördelat på 3 rok med lättskött trädgård och garageplats i länga. Belägen i mycket lugnt och barnvänligt område med promenadavstånd till förskola, skola och tåg. Välkomna på visning!

  • Plus
Centrumstigen 4F, Hjärup, Staffanstorps kommun

Centrumstigen 4F

Lägenhet
Hjärup, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

3 195 000 kr

101,5 m²

4 rum

6 805 kr/mån

31 478 kr/m²

Äntligen kan vi erbjuda en av 4:orna i Centrumgården! Ett bekvämt boende i hjärtat av Hjärup med 3 rymliga sovrum, två badrum, kök med väl tilltagen matplats samt ljust vardagsrum med utgång till balkong i sydväst. Våning 2 av 3. Hiss finns. Gröna parkliknande omgivningar. Parkering ingår i hyran. Nära pågatågsstation, skola och förskola. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4