Mäklare Mohammad Omran

Mohammad Omran

Om mig

Att byta bostad är en av livets största affärer. Min uppgift är att göra det till ditt livs bästa affär! Med rötter från Ystad förvaltar jag modigt stadens våningar och fastigheter i söder. Driven och tävlingsinriktad är orden som mina nära och kära beskriver mig med.Målet är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Det är därför jag alltid gör mitt bästa i varje affär, med hög tillgänglighet, överlägsen service och gedigen kunskap. Utöver Svenska och Engelska, pratar jag även Arabiska

Mäklarens försäljning på Hemnet
Serenadgatan 61, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 61

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 045 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/8
3 737 kr/mån
16 328 kr/m²

Här erbjuds en välplanerad och öppen lägenhet vars generösa ljusinsläpp gör det lätt att trivas. I det här hemmet kan vem som helst trivas. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor och inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från köket och erbjuder eftermiddagssol, kvällssol och plats för matbord och stolar. Hsb brf Högaholm är en trevlig, välskött och lågt belånad förening med god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, en trevlig innergård och grillplats. Här bor du vid ett av Högaholms bästa lägen, med högaholmsskolan tvärs över gatan. Almviks 4h-gård ligger en kort promenad bort och hyllie finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Malmö har att erbjuda. Vi ses på visningen!

 • Balkong
 • Hiss
Serenadgatan 23, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 23

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 6/17
4 644 kr/mån
13 819 kr/m²

Välkommen in i denna yteffektiva lägenhet som ger en direkt känsla av hemtrevnad när man kommer in. Denna trerummare är i något slitet skick men kan med en enklare renovering omvandlas till en mycket trevlig bostad. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor och öppen balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från sovrummet och erbjuder eftermiddagssol och plats för matbord och stolar. Här bor du vid ett av Högaholms bästa lägen, med högaholmsskolan alldeles intill lägenheten. Almviks 4h-gård ligger en kort promenad bort och hyllie finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Malmö har att erbjuda. Vi ses på visningen!

 • Balkong
 • Hiss
Kulladalsgatan 12C, Kulladal, Malmö kommun
 • Sön 1 okt kl 15:00

Kulladalsgatan 12C

Lägenhet
Kulladal, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 995 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/8
5 382 kr/mån
23 198 kr/m²

Här erbjuds en öppen och perfekt planerad lägenhet där ljuset kommer in hela dagen. Är du på jakt efter ett hem i fint skick där det bara är att flytta in kan den här lägenheten vara helt rätt. Hsb Brf Per Albins Hem är en trevlig, solid och lågt belånad förening med mycket god ekonomi, god sammanhållning och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller övernattningslägenhet, en trevlig innergård och cykelrum. Föreningen har även ett välutrustat och nyrenoverat gym. Föreningen har förutom en matkällare även ett rymligt förråd på vinden. Här bor du vid ett av Kulladals bästa lägen, med Per Albin Hanssons födelsehem tvärs över gatan. Mobilia köpcentrum ligger en kort promenad bort och Hyllie finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt MALMÖ har att erbjuda. Vi ses på visningen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Västra bernadottesgatan 25A, Limhamn, Malmö kommun

Västra bernadottesgatan 25A

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 395 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 063 kr/mån
25 135 kr/m²

Välkommen in i denna hemtrevliga lägenhet med öppna ytor som ger en rymlig känsla. Denna tvårummare är i något slitet skick men kan med en enklare renovering omvandlas till en mycket trevlig bostad. Detta populära, omtyckta och mysiga område på Limhamn är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo lugnt, attraktivt och trevligt. Här har du nära till allt vardagen kräver – bra kommunikationer, matbutiker, restauranger och caféer Här har du nära till hav , bad och småbåtshamnen, där du bland annat hittar trevliga promenadstråk. Välkommen!

 • Balkong
Serenadgatan 22, Högaholm, Malmö kommun
 • Sön 1 okt kl 12:00
Serenadgatan 22, Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Serenadgatan 22, Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Serenadgatan 22

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 6/17
5 451 kr/mån
13 819 kr/m²

Här erbjuds en hemtrevlig och barnvänlig lägenhet som tack vare mycket tid och omsorg i uppförandet är optimalt planerad. Välkommen till ett hem att trivas i. Här bor du vid ett av Högaholms bästa lägen, med högaholmsskolan tvärs över gatan. Almviks 4H-gård ligger en kort promenad bort och hyllie finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt MALMÖ har att erbjuda. Vi ses på visningen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kulladalsgatan 30D, Kulladal, Malmö kommun

Kulladalsgatan 30D

Lägenhet
Kulladal, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 595 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 917 kr/mån
19 814 kr/m²

Här erbjuds en modern och hemtrevlig lägenhet med ett ljusinsläpp som sätter prägel på bostaden. I det här hemmet kan vem som helst trivas. Brf Per Albins Hem är en trevlig, lågt belånad och stabil förening med god ekonomi, en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller cykelrum, gym och Festlokal. Här bor du vid ett av Kulladals bästa lägen, med Kulladals Idrottsplats alldeles intill lägenheten. Mobilia ligger en promenad bort och Hyllie finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt MALMÖ har att erbjuda. Vi ses på visningen!

 • Balkong
Räfsgatan 25, Kalkbrottet, Malmö kommun
 • Tor 28 sep kl 18:00
Räfsgatan 25, Kalkbrottet, Malmö kommun, bild 2
Räfsgatan 25, Kalkbrottet, Malmö kommun, bild 3

Räfsgatan 25

Lägenhet
Kalkbrottet, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 245 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/6
3 027 kr/mån
35 571 kr/m²

Här har du chansen att bli den första att flytta in i denna helt nybyggda platsbesparande enrummare i Brf Grönska, Elingård, Svanhuset! Bostaden erbjuder en smart öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och öppnar även dörrar till en fransk balkong. Köksdelen har en naturlig plats för matbordsmöbler och det fina välutrustade köket erbjuder en fantastisk arbetsyta och förvaringsutrymme. Loungedelen har soffmöbler och TV-väggyta med naturligt utrymme för en 120 cm säng. Stylist lämnar bildförslag för reklam/alternativa planlösningar och har industriella glasväggar. , väl avskurna sovdelen och kan även utrustas med en stor säng . Badrummen är rymliga och eleganta med utmärkta tvättmöjligheter med tvättmaskin och torktumlare och bekvämligheter . Här bor vi alldeles intill ett imponerande kalkstensbrott som nu fungerar som naturreservat. Här kan du följa hela kalkstensbrottet på en naturskön promenad på cirka 4 km. Boka en guidad tur för att lära dig lite mer om kalkstensbrottens historia. Elingård är ett nytt familjevänligt område som erbjuder boende och motion. Ett brett utbud av tjänster erbjuds här och ligger nära det mesta av ditt dagliga liv. En livsmedelsbutik ligger runt hörnet och här finns ett apotek och några småbutiker. För några av Malmös bästa shopping, bege dig till Emporia i Hailey, bara några minuter bort. För pendlare finns bra tågförbindelser från Hyllie till Malmö City, Lund, Köpenhamn med flera. Du kan cykla till Sibbalps vackra strand och svala bad på cirka 10 minuter. Du kan också besöka Limhams centrum och småbåtshamn. I området finns Elinelandsskolan för dagis och årskurs 9 elever. De flesta av de vackra lekplatserna finns också i detta område. Notera! Byggnaden kommer att stå klar i april 2023, så du kan inte boka en rundtur i lägenheten, men använd 3D-modellen du skapade i din annons för att ta en virtuell rundtur i det nya hemmet.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Serenadgatan 24, Högaholm, Malmö kommun
 • Sön 1 okt kl 11:00
Serenadgatan 24, Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Serenadgatan 24, Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Serenadgatan 24

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 095 000 kr
72 m²
3 rum
vån 16/17
5 496 kr/mån
15 208 kr/m²

På 16:e våningen erbjuds en hemtrevlig och barnvänlig lägenhet, som tack vare mycket tid och omsorg i uppförandet är optimalt planerad. Välkommen till ett hem att trivas i. Här bor du vid ett av Högaholms bästa lägen, med Högaholmsskolan tvärs över gatan. Almviks 4H-gård ligger en kort promenad bort och Hyllie finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen, som vill bo på bekvämt avstånd till allt MALMÖ har att erbjuda. Vi ses på visningen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Serenadgatan 62, Högaholm, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Serenadgatan 62

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
695 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/8
1 758 kr/mån
25 741 kr/m²

Här erbjuds en öppen och hemtrevlig lägenhet med ett ljusinsläpp som är svårt att motstå. Ett hem i mycket gott skick. Det första som möter dig i denna bostad är en välplanerad och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter. Sedan kommer vi till ett stort och varsamt renoverat allrum med mycket dagsljus, lättmöblerade ytor, plats för soffa och säng och matbord. Badrummet är stort och har toalett, kommod och duschvägg. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här ettan finns en stor och inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från allrummet och erbjuder plats för matbord och stolar.

 • Balkong
 • Hiss
Grönalundsgatan 11C, Limhamn, Malmö kommun

Grönalundsgatan 11C

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 795 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/4
4 067 kr/mån
30 948 kr/m²

I ett lugnt område nära hav och strand har vi nu nöjet att presentera denna varma och hemtrevliga tvårummare. Du hittar lägenheten endast en trappa upp, med balkong i västerläge och med en härlig utsikt över gårdens grönska. Lägenheten är renoverad med smakfulla materialval och inger en varm och hemtrevlig känsla av ljus samt rymd tack vare de stora fönsterpartierna och en takhöjd på över 2,60m. Kvadratmeterna är perfekt välplanerade. Den välkomnande hallen och köket består av nylagd klinker som passar in i kökets färger och inger en välkomnande känsla. Köket är stilfullt renoverat med extra mycket förvaring. Kökets maskinutrustning består av mikrovågsugn, spishäll med ugn, diskmaskin samt kyl och frys. Rymligt och stort vardagsrum som är nymålat med en mjuk och skön känsla för ögat där vardagsrummets väggar möter balkongens vida fönster där det skapar en härlig förlängning av vardagsrummet. Golvet i vardagsrummet och sovrummet är nylagt och består av massiv mörk ekparkett med ljusa toner som skapar en mysig känsla i hela hemmet. Bostaden har ett rymligt sovrum med plats för antingen ett hemmakontor eller en mysig läshörna om så önskas. Både hallen och sovrummet har en ny inbyggd garderob från Elfa med 8 hyllplan för kläder och förvaring. Helkaklat badrum med badrumsmöbler från Gustavsberg, fräscht och stilrent. I badrummet finns även extrayta om man vill ha mer förvaring eller förslagsvis önskar sätta en tvättmaskin. I hyran ingår värme och lägenheten består av vattenburen golvvärme vilket gör lägenheten varm och extra tillgänglig för högre temperaturer om så önskas. En trappa ner finns lägenhetens förråd samt gemensam tvättstuga. Innergården består av boulebana och fin grönska med bra sittmöjligheter för den som vill grilla ,ta en kopp kaffe, eller önskar utmana sina vänner, grannar eller nära & kära på en omgång Boule. Lägenheten är belägen i en stabil förening som gjort många stora renoveringar för husen, senaste insatsen var installation av fiber till samtliga hus i föreningen. Här bor du på en lugn gata i en härlig miljö nära Limhamns torg med alla mysiga affärer, restauranger och levande miljö. På bekvämt gångavstånd når du Sibbarp och havet samt underbar & frisk natur. Från bostaden har du gångavstånd till småbåtshamn, badplats och kallbadhus. Det är även mycket goda kommunikationer så som buss in till Malmö city. I Limhamn finns allt du behöver. Till Malmö city tar man cykeln 15 minuter längs Ribersborgsstranden. Eller varför inte ta antingen buss nr 7 eller nr 4 som tar lika lång tid. Ska du pendla till Danmark har du bussen nästan utanför som går till Hyllie och där tar man tåget direkt över Öresund. Välkommen på visning!

 • Balkong
Jägersrovägen 13A, Västra Kattarp, Malmö kommun

Jägersrovägen 13A

Lägenhet
Västra Kattarp, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
945 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 516 kr/mån
18 000 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga två rummare högst upp i huset med inglasad balkong! På våning 4 av 4 hittar ni bostad med en stor hall med förvaring i garderober. Köket är stort och här finns gott om plats för ett större matbord. Sovrummet välplanerat och är finns plats för större möblemang. Vardagsrummet är stort och rymmer plats för större soffgrupp. Härifrån nås även den inglasade balkongen ! Här får man närhet till god service med bland annat ICA Maxi ett par minuter bort. Du når även inre och yttre ringvägen på några minuter! Det finns även goda bussförbindelser in till City och andra delar av stan. Här finn dessutom Persborgs tågstation i området, vilket utökat kommunikationen ytterligare. Varmt välkommen på visning.

 • Balkong
Egnahemsvägen 23, Burlövs Egnahem, Burlövs kommun
 • Idag kl 16:00
Egnahemsvägen 23, Burlövs Egnahem, Burlövs kommun, bild 2
Egnahemsvägen 23, Burlövs Egnahem, Burlövs kommun, bild 3

Egnahemsvägen 23

Villa
Burlövs Egnahem, Burlövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
4 995 000 kr
158 + 28 m²
5 rum
833 m² tomt

Varmt välkommen till Egnahemsvägen 23 och detta perfekt planerade hus där det bara är att ställa in möblerna och börja trivas. Bostadens karaktär präglas av det generösa ljusinsläppet. En välplanerad och funktionell hall med goda avhängningsmöjligheter välkomnar dig in i detta hus. Här finns ett nyligen renoverat och fräscht kök med påkostade material, rejäl köksbänk och plats för upp till åtta personer. Vidare har huset fyra sovrum och ett välplanerat, charmigt och stort vardagsrum med mycket dagsljus, generösa sällskapsytor och gott om plats för soffa och matgrupp. Boendet erbjuder två badrum – ett stort och fräscht med toalett, stort badkar och kommod, samt ett fräscht och påkostat med toalett. Dessutom finns ett stort och charmigt uterum med sociala ytor, fin utsikt och plats för soffgrupp och matbord. Här ingår en tomt om 833 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets stora och fina balkong, som nås via sovrummet, passar utmärkt för såväl lek som umgänge. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Burlövs Egnahems hjärta. Förskolan Klöverängen ligger runt husknuten och humlemadskolan finns en promenad bort. Dessutom har man Burlöv Center en bit bort från bostaden. Varmt välkommen till Egnahemsvägen! Huset är förhandsbesiktigat för mer information kontakta ansvarig mäklare!

 • Premium
Axel danielssons väg 53, Högaholm, Malmö kommun

Axel danielssons väg 53

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 095 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1/3
5 730 kr/mån
21 598 kr/m²

Här erbjuds en hemtrevlig och modern lägenhet där det rika ljusinsläppet är det första man lägger märke till. I den här lägenheten kan du spendera all din tid med familj och vänner. Det är bara att ställa in möblerna och sätta igång. Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från lägenheten är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder inte bara en sådan möjlighet utan två. Den ena utgörs av en stor och inglasad balkong med eftermiddagssol och plats för matbord och stolar. Den andra, som ligger i balkongen, är en stor, underbar och insynsskyddad uteplats som bjuder på sol hela eftermiddagen och kvällen, plats för soffgrupp och plats för matbord och stolar. Här bor du vid ett av Högaholms bästa lägen, med almviks 4H-Gård precis utanför porten. Högaholmskolan ligger en kort promenad bort och hyllie finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt MALMÖ har att erbjuda. Vi ses på visningen!

 • Balkong
 • Uteplats
Serenadgatan 62, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 62

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 095 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 7/8
3 778 kr/mån
16 977 kr/m²

Här erbjuds en modern och optimalt planerad lägenhet vars generösa ljusinsläpp gör det lätt att trivas. Här bor man bra och bekvämt. Hela lägenheten total renoverades 2019! Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor, inglasad och underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från sovrummet och erbjuder plats för matbord och stolar. Här bor du vid ett av Högaholms bästa lägen, med högaholmskolan tvärs över gatan. Almviks 4h-Gård ligger en promenad bort och hyllie finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt MALMÖ har att erbjuda. Vi ses på visningen!

 • Balkong
 • Hiss
Serenadgatan 60, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 60

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 095 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 4/8
3 760 kr/mån
16 977 kr/m²

Här erbjuds en modern och optimalt planerad lägenhet vars generösa ljusinsläpp gör det lätt att trivas. Här bor man bra och bekvämt. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor, inglasad och underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från sovrummet och erbjuder plats för matbord och stolar. Här bor du vid ett av Högaholms bästa lägen, med högaholmskolan tvärs över gatan. Almviks 4h-Gård ligger en promenad bort och hyllie finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt MALMÖ har att erbjuda. Vi ses på visningen!

 • Balkong
 • Hiss
Sofierogatan 3 D, Ellstorp, Malmö kommun

Sofierogatan 3 D

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 095 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/6
2 594 kr/mån
29 595 kr/m²

Välkommen till Sofierogatan 3D - en pärla på ett rum och kök. Detta charmiga 37 kvm stora boende erbjuder ett underbart ljusinsläpp och ett nyrenoverat kök. Badrummet har bevarade charmiga originalattribut, inklusive ett inkaklat badkar. Sofierogatan 3D kombinerar modernitet och tradition för att skapa ett drömhem. Ellstorp som område är lugnt och vackert med mycket grönska, här finns även närhet till matbutiker, kollektivtrafik och Värnhemstorget som bland annat bjuder på stans godaste falafel. Upptäck detta vackra och mysiga boende på tredje våningen.

 • Hiss
Elisetorpsvägen 17E, Arlöv, Burlövs kommun

Elisetorpsvägen 17E

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 745 000 kr
93,5 m²
4 rum
vån 3/9
5 007 kr/mån
18 663 kr/m²

Här erbjuds en perfekt planerad och barnvänlig lägenhet vars stora fönster gör att man får in maximalt med dagsljus. Här bor man bra och bekvämt. Den inbjudande, öppna och välplanerade hallen ger ett hemtrevligt intryck av bostaden. Vidare finns ett öppet, charmigt och härligt vardagsrum samt ett ljust och fräscht kök med generösa arbetsytor, höga skåp och plats för matbord och stolar. Det större sovrummet är rymligt, ljust och har ingång till balkong samt rymliga garderober och plats för dubbelsäng. Utöver det finns två mindre sovrum som kan nyttjas som exempelvis barnrum, gästrum eller kontor. Badrummet är funktionellt och trevligt med toalett, duschkabin, handfat, tvättmaskin och handdukstork. Dessutom har bostaden en praktisk och fräsch gästtoalett. Här bor du vid ett av Arlövs bästa lägen, med Grundskolan F-6 Humlemadskolan tvärs över gatan. Grönebo lekplats ligger en kort promenad bort och med Burlöv Center inom pendlingsavstånd. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt ARLÖV har att erbjuda. Dessutom med nyrenoverat gym i källaren av huset! Vi ses på visningen!

 • Balkong
 • Hiss
Solvändestigen 7C, Almhög, Malmö kommun
 • Idag kl 11:00
Solvändestigen 7C, Almhög, Malmö kommun, bild 2
Solvändestigen 7C, Almhög, Malmö kommun, bild 3

Solvändestigen 7C

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 395 000 kr
78 m²
4 rum
vån 2/4
5 313 kr/mån
17 885 kr/m²

Här erbjuds en hemtrevlig och väldisponerad lägenhet vars stora fönster gör att man får in maximalt med dagsljus. I det här hemmet kan vem som helst trivas. Här bor du vid ett av Almhögs bästa lägen, med munkhätteskolan precis utanför porten. Ica ligger en kort promenad bort och hyllie finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt MALMÖ har att erbjuda. Vi ses på visningen!

 • Premium
 • Balkong
Norrbäcksgatan 41, Kroksbäck, Malmö kommun

Norrbäcksgatan 41

Lägenhet
Kroksbäck, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 395 000 kr
85,5 m²
3.5 rum
vån 2/3
5 486 kr/mån
16 316 kr/m²

Här erbjuds en välplanerad och hemtrevlig lägenhet vars generösa ljusinsläpp gör det lätt att trivas. En ovanligt fin lägenhet som passar de allra flesta. En perfekt lägenhet för en barnfamilj! HSB Brf Kroksbäck är en trevlig, välskött och stabil förening med god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller tvättstuga, en trevlig innergård, hobbyrum, cykelrum och Fritidslokal.

 • Balkong
Kollegiegatan 7A, Nydala, Malmö kommun
 • Budgivning pågår
 • Tor 28 sep kl 17:00

Kollegiegatan 7A

Lägenhet
Nydala, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
695 000 kr
27,5 m²
1 rum
vån 1/8
1 432 kr/mån
25 273 kr/m²

Här erbjuds en välplanerad och hemtrevlig lägenhet vars ljusinsläpp ger en öppen känsla i hela bostaden. Välkommen till ett hem att trivas i. I denna bostad möts vi av en funktionell och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring. Vidare finns ett sovrum, ett badrum och ett välplanerat och lättmöblerat vardagsrum med generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Det härliga och funktionella köket erbjuder generösa arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrummet. I badrummet, som är fräscht och funktionellt, finns toalett, badkar och kommod.

 • Plus
 • Hiss
Balladgatan 35, Högaholm, Malmö kommun
 • Idag kl 12:00

Balladgatan 35

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 595 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 1/8
4 454 kr/mån
19 571 kr/m²

Här erbjuds en öppen och hemtrevlig lägenhet där ljuset leker mellan rummen och skapar en lättsam känsla. En bostad i fantastiskt fint skick där det bara är att flytta in. Den funktionella och välplanerade hallen ger ett hemtrevligt intryck av bostaden. Vidare finns ett lättmöblerat och välplanerat vardagsrum samt ett stort och fräscht kök med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, mörka skåpluckor och plats för upp till åtta personer. Det första sovrummet är stort och ljust och har plats för dubbelsäng och plats för garderob. Utöver det finns ett till sovrum som kan nyttjas som exempelvis barnrum, gästrum eller kontor. Badrummet är stort och smakfullt med toalett, kommod och duschkabin. Dessutom har bostaden en praktisk och fräsch gästtoalett. Hsb brf Högaholm är en välskött, solid och lågt belånad förening med god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, hobbyrum, grillplats, gym och bastu.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kvartettgatan 36, Högaholm, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Kvartettgatan 36

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 595 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
5 750 kr/mån
19 938 kr/m²

H

 • Balkong
Balladgatan 41, Högaholm, Malmö kommun

Balladgatan 41

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 695 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 2/8
4 515 kr/mån
20 798 kr/m²

Här erbjuds en optimalt planerad och charmig lägenhet vars ljusinsläpp ger en öppen känsla i hela bostaden. I denna lägenhet är det bara att sätta nyckeln i låset och börja trivas. Den välplanerade och inbjudande hallen ger ett hemtrevligt intryck av bostaden. Vidare finns ett charmigt och välplanerat vardagsrum samt ett stort och nyrenoverat kök med påkostade material, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Det större sovrummet är stort och vackert och har fint ljusinsläpp, plats för dubbelsäng och plats för garderob. Utöver det finns ett mindre sovrum som kan nyttjas som exempelvis barnrum, gästrum eller kontor. Badrummet är stort och påkostat med toalett, dusch och kommod. Dessutom har bostaden en praktisk gästtoalett. HSB brf högaholm är en välskött, aktiv och stabil förening med god ekonomi, gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller tvättstuga, gym, hobbyrum och bastu. Här bor du vid ett av Högaholms bästa lägen, med högaholmsskolan tvärs över gatan. Almviks 4H-gård ligger en promenad bort och hyllie finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Malmö har att erbjuda. Vi ses på visningen!

 • Balkong
 • Hiss
Astervägen 26, Burlövs Egnahem, Burlövs kommun

Astervägen 26

Tomt
Burlövs Egnahem, Burlövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 495 000 kr
802 m² tomt

Ett lugnt och naturnära villakvarter samtidigt som närhet finns till skolor, förskolor, tågstation och Burlöv Center. Pendlingsläget här är optimalt! För bilpendlaren är motorväg E6 och E22 nära för vidare färd i Skåne och Burlövs tågstation erbjuder enkla tågförbindelser till Lund, Malmö, Helsingborg eller Köpenhamn. För mer information om du får bygga privatbostad kontakta Burlöv kommuns bygglovsavdelning på 040-625 60 41.

Spannmålsgatan 86, V. Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun

Spannmålsgatan 86

Radhus
V. Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
3 695 000 kr
107 m²
4 rum
7 545 kr/mån
34 533 kr/m²

Välkommen till Vildrosen i Tygelsjö, Med Tygelsjö till granne har du enkel access till allt som krävs för en smidig familjevardag så som förskolor, låg- och högstadieskola, fritidsaktiviteter i mängder och butiker för vardagshandling. För shopping ligger Hyllie och Malmös utbud bara en kort biltur bort och väl hemma är du omfamnad av naturen i en härlig lantlig tappning. Kort sagt är detta en fördelaktig plats för barnfamiljen som varken vill göra avkall på trygghet, komfort eller karriärsmöjligheterna i stan. Den saluförda bostaden erbjuder 107 kvadrat av högkvalitativ komfort och standard fördelat över två plan. Bottenvåningen är utformad som en tilltagen social avdelning som låter ljuset frodas genom stora fönsterpartier. Ett stort kök med matplats och vardagsrum hamnar i öppet samspel som om sommarhalvåret får sällskap av en nätt och inhägnad trädgård med altan om 20 kvm. Ovanplanet är bostadens privata del med tre fullstora sovrum och allrum. På vardera plan finns ett stort badrum att tillgå och därtill erbjuds bekvämligheter så som grovkök med tvättmöjligheter och förråd. Känn dig varmt välkommen att kontakta mig vid intresse! Följa gärna länken nedan till Obos hemsida för mer info! https://obos.se/hitta-bostad/sok-bostad/skane/malmo/brf-vildrosen/brf-vildrosen-etapp-b/sjotorpsvagen-126/#bolig-detaljer

 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 26