Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Mohammad Omran

Mohammad Omran

Om mig

Att byta bostad är en av livets största affärer. Min uppgift är att göra det till ditt livs bästa affär! Med rötter från Ystad förvaltar jag modigt stadens våningar och fastigheter i söder. Driven och tävlingsinriktad är orden som mina nära och kära beskriver mig med.Målet är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Det är därför jag alltid gör mitt bästa i varje affär, med hög tillgänglighet, överlägsen service och gedigen kunskap. Utöver Svenska och Engelska, pratar jag även Arabiska

Mäklarens försäljning på Hemnet
Serenadgatan 66, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 66

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 395 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 8/8
4 745 kr/mån
17 117 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrättslägenhet på Serenadgatan i Högaholm, Malmö. Med en yta på 81.5 kvadratmeter är detta hem både stort och välplanerat, vilket ger dig gott om utrymme att trivas och leva livet till fullo. Det första som slår en är det höga läget, högst upp i huset. Det ger inte bara en imponerande vy över omgivningen utan också ett lugn och en avskildhet som är svår att hitta någon annanstans. För de som har barn är detta verkligen det perfekta stället att kalla hemma. Området är barnvänligt och erbjuder gott om grönområden och lekplatser där barnen kan springa fritt och ha roligt. Föreningen har en stabil ekonomi, vilket ger dig som köpare en trygghet inför framtiden. Dessutom finns det goda kommunikationer i närheten, vilket gör det enkelt att ta sig till och från jobbet eller utforska allt Malmö har att erbjuda. Slutligen, den här bostaden har en balkong där du kan njuta av solens strålar eller koppla av med en kopp kaffe på morgonen. Det finns verkligen något speciellt med att ha sin egen utomhusyta där man kan andas in frisk luft och njuta av det vackra vädret. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostadsrättslägenhet i Högaholm. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt detta hem har att erbjuda.

  • Balkong
  • Hiss
Serenadgatan 39, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 39

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 445 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 3/5
4 745 kr/mån
17 515 kr/m²

Välkommen till Serenadgatan 39 i det populära området Högaholm. Denna rymliga lägenhet på 82,5 kvadratmeter erbjuder bekvämt boende och är belägen på tredje våningen i fastigheten. Det som utmärker denna bostad är den inglasade balkongen, vilket ger möjlighet till avkoppling och utsikt året runt. Utgång till balkongen erbjuds från båda sovrummen och bjuder in till många trevliga stunder. Lägenheten har en smart planlösning med öppna och luftiga sällskapsytor som skapar en trivsam atmosfär. De generösa fönsterytorna släpper in mycket naturligt ljus och ger en ljus och inbjudande känsla. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Serenadgatan 48, Högaholm, Malmö kommun
  • Tis 30 apr kl 17:30
Serenadgatan 48, Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Serenadgatan 48, Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Serenadgatan 48

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 545 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 725 kr/mån
18 727 kr/m²

Denna fantastiska bostadsrättslägenhet på Serenadgatan i Malmö kommer verkligen att imponera på dig! Med sina 82.5 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för en stor familj att trivas i. Här har man verkligen tänkt på planlösningen och skapat ett hem som är både rymligt och välplanerat. Den moderna utrustningen i lägenheten kommer att göra din vardag enklare och bekvämare. Här finns allt du behöver för att leva ett modernt och bekvämt liv. Och det bästa av allt? Hela lägenheten är nyrenoverad, vilket innebär att du kan flytta in och börja njuta direkt. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet och lugn. Dessutom är läget perfekt för dig som vill vara nära till kommunikationer. Med närhet till både bussar och tåg är det enkelt att ta sig runt i staden. För barnfamiljen är detta verkligen en drömbostad. Lägenheten ligger i ett barnvänligt område med närhet till lekplatser och grönområden. Här kan barnen springa fritt och leka medan du kan slappna av och njuta av tillvaron. Sammanfattningsvis är detta en bostad som passar perfekt för en stor familj som vill ha en modern och välplanerad bostad med närhet till allt. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla!

  • Premium
  • Balkong
Kvartettgatan 38, Högaholm, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 14:30
Kvartettgatan 38, Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Kvartettgatan 38, Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Kvartettgatan 38

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 595 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/3
6 349 kr/mån
16 443 kr/m²

Varmt välkomna till denna härliga och genomgående fyra på populära Högaholm! Här väntar öppna, sociala ytor vilket genererar ett härligt ljusinsläpp genom hela bostaden. Lägenheten är utmärkt planerad med generöst vardagsrum, stilrent kök, tre sovrum i bra storlek samt ett ljust badrum och och en funktionell gäst-wc. Utöver detta erbjuds en inglasad balkong i eftertraktat västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Här bor du med smidig åtkomst till inre- och yttre ringvägen, goda bussförbindelser samt med närhet till både Hyllie station och Emporia shoppingcenter. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Solvändegatan 5d, Almhög, Malmö kommun

Solvändegatan 5d

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 445 000 kr
78 m²
4 rum
vån 4/4
5 221 kr/mån
18 526 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade bostadsrättslägenhet belägen på Solvändegatan i det attraktiva området Almhög i Malmö. Med en yta på 78 kvadratmeter erbjuder denna bostad generösa utrymmen för hela familjen att trivas i. Läget är optimalt med närhet till kommunikationer, vilket gör det bekvämt att ta sig både in till stadens puls och ut till omgivande naturområden. Bostaden, belägen på fjärdevåningen, erbjuder fyra rum som kan anpassas efter dina behov och önskemål. Den genomtänkta planlösningen skapar en funktionell och harmonisk atmosfär där vardagslivet kan flöda. Almhög är ett område som har mycket att erbjuda med närhet till grönområden, skolor och service. Här finns möjlighet till en aktiv fritid samtidigt som du har alla bekvämligheter inom räckhåll. Välkommen till en välplanerad bostad med utmärkt läge i Almhög!

  • Balkong
Rödkullastigen 3B, Almhög, Malmö kommun

Rödkullastigen 3B

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 445 000 kr
86 m²
4 rum
vån 3/8
6 498 kr/mån
16 802 kr/m²

Välkommen till denna rymliga 4-rumslägenhet som passar perfekt för den stora familjen. Med en yta på 86 kvadratmeter erbjuder denna välplanerade bostad gott om utrymme för både umgänge och avskildhet. Beläget på markplan i det populära området Almhög i Malmö, är kommunikationerna utmärkta med närhet till kollektivtrafik. Lägenheten är ljus och luftig, och här möts du av generösa sällskapsytor som inbjuder till gemensamma aktiviteter. Köket är välutrustat med moderna apparater och har gott om förvaringsmöjligheter. De tre sovrummen ger tillräckligt med plats för hela familjen att trivas och varva ner. Läget i Almhög ger dig närhet till grönområden och lekplatser för barnen att utforska. Här finns också goda möjligheter till motion och promenader i omgivningarna. Med närhet till skolor, affärer och serviceinrättningar är vardagen smidig och bekväm. Sammanfattningsvis är detta en välplanerad bostad med generösa ytor som passar den stora familjen. Med närhet till kommunikationer och bekvämligheter erbjuder detta hem en bekväm och trivsam vardag. Varmt välkommen att boka visning!

  • Balkong
  • Hiss
Rödkullastigen 9B, Almhög, Malmö kommun

Rödkullastigen 9B

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 045 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 7/8
4 193 kr/mån
19 174 kr/m²

Varmt välkommen till denna nyrenoverade och moderna bostadsrättslägenhet på Rödkullastigen i populära Almhög, Malmö. Med en yta på 54.5 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet ett optimalt boende för dig som söker ett välplanerat hem.. Lägenheten är belägen på våning sex och erbjuder en vacker utsikt över takåsarna, vilket ger en känsla av rymd och ljus. Med modern utrustning och god förvaring finns här alla bekvämligheter som behövs för en bekväm och trivsam vardag. Läget är idealiskt med närhet till kommunikationer, vilket gör det lätt att ta sig runt i staden. Dessutom finns det cykel- och gångavstånd till centrum samt Mobilia köpcenter där du hittar all tänkbar service, inklusive livsmedelsbutiker, shoppingmöjligheter, skönhetssalonger och restauranger. Om du drömmer om att skapa ditt perfekta hem i en modern och nyrenoverad lägenhet med vacker utsikt och närhet till allt du behöver, är detta definitivt ett tillfälle du inte bör missa. Välkommen på visning och upptäck potentialen i denna välplanerade bostad!

  • Balkong
  • Hiss
Trelleborgsgatan 22B, Nobeltorget, Malmö kommun

Trelleborgsgatan 22B

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 695 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3
5 428 kr/mån
22 600 kr/m²

Välkommen till denna unika och välbevarade funkischarm i hjärtat av Malmö! Med vacker takhöjd och en yta på 75 kvadratmeter bjuder denna bostadsrättslägenhet på en generös och luftig atmosfär. Lägenheten är strategiskt belägen nära kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden. Här bor du med bekvämt avstånd till både tåg- och busstationer, vilket underlättar vardagen för både pendlare och äventyrslystna. Den här lägenheten är inte bara stor utan också välplanerad, vilket ger dig gott om utrymme att skapa ett personligt hem. Med tre rum finns det möjlighet att inreda efter dina behov och önskemål - vare sig du behöver extra sovrum, arbetsplats eller hobbyrum. Lägenheten har också en härlig fransk balkong. Detta är verkligen ett tillfälle du inte vill missa. Kontakta oss idag för att boka din visning!

  • Balkong
Tulpangatan 8, Fosiedal, Malmö kommun

Tulpangatan 8

Lägenhet
Fosiedal, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 195 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 288 kr/mån
19 752 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade bostadsrättslägenhet belägen på Tulpangatan i populära Fosiedal, Malmö. Med sina 60.5 kvadratmeter erbjuder denna nyrenoverade pärla en perfekt kombination av modern design och bekvämlighet. När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och öppen planlösning, som skapar en inbjudande atmosfär för umgänge och avkoppling. Här finner du ett stilrent kök med toppmoderna apparater och gott om förvaringsutrymme. Vardagsrummet är generöst tilltaget och erbjuder gott om plats för både soffgrupp och matbord. Bostadens höjdpunkt är den härliga balkongen, där du kan njuta av soliga eftermiddagar och vackra solnedgångar. En perfekt plats att koppla av och njuta av frisk luft. Denna bostadsrätt ingår i en välskött förening med stabil ekonomi, vilket ger dig extra trygghet i ditt boende. Dessutom är läget optimalt för pendlare och resenärer, med närhet till kommunikationer som tar dig snabbt och smidigt till både centrala Malmö, Emporia och andra delar av staden. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad allt du kan önska dig - storlek, planlösning, renoveringar och ett fantastiskt läge. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Fosiedal. Kontakta oss för en visning redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
Serenadgatan 61, Högaholm, Malmö kommun
  • Tis 30 apr kl 18:40
Serenadgatan 61, Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Serenadgatan 61, Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Serenadgatan 61

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 095 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 4/8
3 910 kr/mån
16 977 kr/m²

Välkommen till Serenadgatan 61, där denna moderna lägenhet erbjuder en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet. Belägen på våning fyra, med en yta på 64,5 kvadratmeter, bjuder denna bostad på både ljusa och luftiga rum. Det som gör denna lägenhet speciell är den inglasade balkongen, vilket ger möjlighet till avkoppling och utsikt året runt. Oavsett väder kan du njuta av utrymmet och den friska luften medan du skyddas från vind och regn. Stegen in i lägenheten välkomnar dig till en modern och stilren inredning. De öppna sällskapsytorna skapar en känsla av rymd och ger gott om plats för både vardagliga aktiviteter och sociala tillställningar. Bostaden är perfekt för den som söker en bekväm och praktisk livsstil, med modernt kök och generösa sällskapsutrymmen. Den genomtänkta planlösningen erbjuder en harmonisk livsmiljö där varje kvadratmeter är välutnyttjad. Serenadgatan 61 erbjuder en central och bekväm plats att bo på, med närhet till stadens bekvämligheter och grönområden. Denna lägenhet är en dröm för den som vill ha både stil och funktion i sitt hem.

  • Premium
  • Hiss
Serenadgatan 55, Högaholm, Malmö kommun
  • Tis 30 apr kl 18:20
Serenadgatan 55, Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Serenadgatan 55, Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Serenadgatan 55

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 075 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/8
3 887 kr/mån
16 797 kr/m²

Välkommen till denna stilfulla och väldisponerade bostadsrättslägenhet belägen på Serenadgatan i det eftertraktade området Högaholm i Malmö. Med sina generösa 64 kvadratmeter erbjuder denna bostad en perfekt kombination av utrymme och planlösning, perfekt för den moderna livsstilen. Här har inga kostnader sparats när det kommer till renoveringar och materialval. Den gedigna kvaliteten och påkostade detaljerna genomsyrar hela lägenheten och skapar en exklusiv atmosfär. Med ett öppet och ljust vardagsrum samt ett välutrustat kök blir det en fröjd att umgås och bjuda in till sociala tillställningar. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig som boende en trygg och bekymmersfri vardag. Här kan du njuta av föreningens gemensamma utrymmen, såsom tvättstuga och cykelrum, utan att behöva oroa dig för extra kostnader. Läget är perfekt för dig som är beroende av goda kommunikationer. Med närhet till kollektivtrafik och smidiga pendlingsmöjligheter når du snabbt och enkelt Malmös puls och allt vad staden har att erbjuda. Sammanfattningsvis är detta en bostad som lämnar få önskemål obesvarade. Här får du inte bara ett hem med generöst utrymme och stilren design, utan även ett tryggt boende i en välskött förening med närhet till allt du behöver. Välkommen hem till Serenadgatan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Serenadgatan 28, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 28

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
895 000 kr
64 m²
2 rum
vån 10/17
5 269 kr/mån
13 984 kr/m²

Välkommen till Serenadgatan 28, där denna fräscha lägenhet bjuder in till en bekväm och modern livsstil. Med en yta på 64 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för både avkoppling och sociala tillställningar. Det som verkligen utmärker denna bostad är den inglasade balkongen, vilket ger möjlighet till att njuta av utomhuslivet året runt. Oavsett väder kan du sitta och njuta av utsikten medan du skyddas från vind och regn. Stegen in i lägenheten välkomnar dig till en ljus och luftig atmosfär, tack vare de stora fönstren som släpper in naturligt ljus i varje rum. Den moderna inredningen och de stilrena detaljerna skapar en känsla av elegans och komfort. Bostaden är perfekt för den som uppskattar bekvämligheten med ett modernt kök och generösa sällskapsytor. De välplanerade rummen erbjuder gott om plats för både avkoppling och praktiskt användande. Serenadgatan 28 erbjuder en idealisk plats att kalla hem, med närhet till stadens bekvämligheter och grönområden. Denna lägenhet är helt enkelt en pärla som kombinerar stil, komfort och bekvämlighet på bästa möjliga sätt.

  • Balkong
  • Hiss
Serenadgatan 10, Högaholm, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 10:00
Serenadgatan 10, Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Serenadgatan 10, Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Serenadgatan 10

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 145 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
6 038 kr/mån
14 313 kr/m²

Varmt välkomna till Serenadgatan 10! Bostaden finner du på tredje våningen där en trevlig trea fördelad över 80 kvm med balkong. Lägenheten är välplanerad med en luftig hall, ett hemtrevligt kök samt rymliga sovrum och vardagsrum. Från vardagsrummet och köket finner vi den inglasade balkongen. Här ges ett härligt ljusinsläpp till bostaden då fönster finns i två väderstreck. Väggarna är genomgående ljusa och badrummet försett med våtrumstapet och badkar. På Högaholm bor man med närhet till inre- och yttre ringvägen som snabbt tar dig till Köpenhamn eller Lund. Busskommunaktion finns ett stenkast från lägenheten och vi har även Hyllie station i närheten. Ett perfekt boende på ett bra, strategiskt läge. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Ymers gata 23B, Hyllie, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 10:00
Ymers gata 23B, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Ymers gata 23B, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Ymers gata 23B

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
3 095 000 kr
75,8 m²
3 rum
vån 1
4 532 kr/mån
40 831 kr/m²

Välkommen till populära och snabbväxande Hyllie och denna stora trea om 75.8 perfekt planerade kvadratmeter. Det finns få lägenheter som är så väl anpassade för både barn och vuxna som den här. En väldisponerad lägenhet med bra planlösning, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Brf Prisma Hyllie är en välskött och aktiv förening med god ekonomi, låga avgifter och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar som bland annat tillhandahåller cykelrum och en trevlig innergård. Här bor du vid ett av Hyllies bästa lägen, med fitness24Seven tvärs över gatan. Malmö Hyllie station ligger en kort promenad bort och Emporia Shopping Center finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt MALMÖ har att erbjuda. Vi ses på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Serenadgatan 12, Högaholm, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Serenadgatan 12, Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Serenadgatan 12, Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Serenadgatan 12

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 695 000 kr
97 m²
4.5 rum
vån 1/3
7 073 kr/mån
17 474 kr/m²

här kommer du in i en ljus och öppen funkislägenhet med påkostade materialval. Bostaden har fyra rum och kök och en boyta om 97 kvadratmeter. Bostaden är planerad på ett sätt som gör att varje kvadratmeter utnyttjas. I denna bostad välkomnas du av en välplanerad och inbjudande hall med gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett renoverat, öppet och underbart kök samt ett välplanerat, lättmöblerat och praktiskt vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Det större sovrummet är stort och renoverat och har utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Utöver det finns två mindre sovrum som kan användas till olika ändamål. Bostaden har även ett stort och fint badrum med kommod, duschkabin och toalett, en praktisk och fin gästtoalett samt en klädkammare. Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från lägenheten är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder inte bara en sådan möjlighet utan två. Den ena utgörs av en stor och inglasad balkong med plats för matbord och stolar. Den andra, som ligger i balkongen, är en stor och fin uteplats som bjuder på trätrall och sol hela morgonen och förmiddagen.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kvartettgatan 14, Högaholm, Malmö kommun

Kvartettgatan 14

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 325 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
6 038 kr/mån
16 563 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrättslägenhet på Kvartettgatan! Här finner du en rymlig och väldisponerad bostad med en yta på 80 kvadratmeter. Den nyligen renoverade lägenheten bjuder på en modern och stilren interiör som genomsyrar varje rum. Läget är perfekt för barnfamiljer, med närhet till skolor och lekplatser i det barnvänliga området Högaholm. För den som behöver pendla är det bara en kort promenad till kommunikationer, vilket underlättar vardagen och ger möjlighet till smidiga resor. Bostaden ligger på andra våningen i ett trevåningshus och erbjuder en skön balkong där du kan njuta av solens strålar eller avkopplande kvällar med vänner och familj. Här finns gott om utrymme för umgänge och gemensamma aktiviteter. Sammanfattningsvis är detta en fantastisk möjlighet att förvärva en välplanerad och nyrenoverad bostadsrättslägenhet i ett barnvänligt område med närhet till kommunikationer. Missa inte chansen att få ett hem där du kan skapa minnen och trivas länge! Välkommen till Kvartettgatan i Malmö.

  • Balkong
Hyacintgatan 43, Fosiedal, Malmö kommun

Hyacintgatan 43

Lägenhet
Fosiedal, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 545 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/3
5 281 kr/mån
19 074 kr/m²

Denna välplanerade och nyrenoverade bostad är perfekt för den stora familjen. Med sina 81 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme och komfort. Inget har sparats på att göra denna lägenhet till något alldeles extra. Påkostade detaljer och fina materialval skapar en stilfull och exklusiv atmosfär. Lägenheten är belägen i en mycket bra förening med stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet och långsiktig hållbarhet. Här finns även gott om grönområden och lekplatser i närheten för barnen att utforska och leka på. Det barnvänliga läget gör det enkelt att ta sig till och från skolor och förskolor. Du har även nära till kommunikationer, vilket underlättar vardagen för hela familjen. Ett extra plus är den härliga balkongen, där du kan njuta av soliga dagar och trevliga grillkvällar med vänner och familj. Sammanfattningsvis är detta en perfekt bostad för den stora familjen som vill ha gott om utrymme och bekvämlighet. Här kan ni skapa era egna minnen och trivas i en trygg och trevlig miljö. Välkommen till Hyacintgatan!

  • Balkong
Serenadgatan 25, Högaholm, Malmö kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00

Serenadgatan 25

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
745 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 5/17
3 223 kr/mån
15 521 kr/m²

Välkommen till Serenadgatan i Högaholm, där denna rymliga och välplanerade bostadsrättslägenhet erbjuder dig en bekväm och praktisk livsstil. Med närhet till kommunikationer och bara en kort promenad från Malmös pulsande stadskärna är läget perfekt för dig som vill ha både närhet till stadens utbud och en lugn oas att komma hem till. Med sina generösa 48 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för ditt boende. Den smarta planlösningen ger dig ett stort rum som kan användas både som sovrum och vardagsrum, samt ett separat kök och badrum. Här finns gott om möjligheter att skapa ditt drömhem. Visst renoveringsbehov ger dig möjligheten att sätta din egen prägel på bostaden och skapa ett unikt och personligt utrymme. Med en stabil ekonomi i föreningen kan du vara trygg i att gemensamma utrymmen och eventuella renoveringar är väl omhändertagna. På femte våningen kan du njuta av en fantastisk utsikt över området, samtidigt som du har närhet till hiss för enkel och smidig access. I husets 17 våningar finns också gott om gemensamma utrymmen, som tvättstuga och cykelförråd. Så tveka inte, ta chansen att skapa ditt drömboende i denna rymliga bostadsrättslägenhet med närhet till kommunikationer och stadens puls. Kontakta oss för mer information och boka din visning redan idag!

  • Plus
  • Hiss
Gullviksgatan 9, Gullvik, Malmö kommun
  • Tis 30 apr kl 19:00
Gullviksgatan 9, Gullvik, Malmö kommun, bild 2
Gullviksgatan 9, Gullvik, Malmö kommun, bild 3

Gullviksgatan 9

Villa
Gullvik, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
4 195 000 kr
90 + 112 m²
6 rum
709 m² tomt

Välkommen till det mysiga huset på Gullviksgatan 9, beläget på lugn bakgata på populära Gullvik! Bostaden erbjuder fyra sovrum, två badrum samt en öppen planlösning där köket smälter samman med det rymliga vardagsrummet, vidare till matsalsdelen och till sist ut på det mysiga trädäcket. Bostadens nedre våning erbjuder inte bara ett av bostadens sovrum utan även rymligt förvaringsrum på cirka 15 kvm samt ett stort pannrum och även ett garage på cirka 30 kvadratmeter. Från bottenvåningen nås även bostadens uterum och vidare ut på en stilfull stenläggning där du kan avnjuta solens alla timmar. Huset drar även nytta av solen då huset är utrustat med 38 stycken solpaneler som bidrar med 14.4 kWp effekt och därför gör huset energieffektivt! Bostadens tomt är över 700 kvadratmeter stor och har därmed en tilltagen trädgård. På gräsmattan finner du även ett förråd där du kan förvara gräsklippare och utemöblemang. Detta hus har allt man kan önska sig och är belägen i en omgivning som har alla förutsättningar för att du ska trivas. Skolor och parker runt hörnet och nära till motorvägen! Kontakta mäklare för ytterligare information.

  • Premium
Balladgatan 31, Högaholm, Malmö kommun

Balladgatan 31

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 795 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 696 kr/mån
21 758 kr/m²

Sällsynt möjlighet att förvärva denna rymliga och välplanerade trea på Balladgatan! Med en modern inredning och nyligen genomgången renovering är denna bostad i gott skick och redo att bli ditt drömhem. Lägenheten är öppen och ljus med generösa fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här kan du njuta av tre olika uteplatser, vilket är en sällsynt förmån. Den inglasade balkongen erbjuder en underbar atmosfär och möjlighet till avkopplande stunder utomhus. Dessutom finns en rymlig och solig uteplats som erbjuder utrymme för både matbord och en bekväm soffgrupp. Denna bostadsrättslägenhet på markplan har en storlek på 82.5 kvadratmeter och erbjuder tre rum, vilket ger gott om utrymme för både umgänge och avskildhet. Beläget i det barnvänliga området Högaholm i Malmö, har du närhet till kommunikationer och bekvämligheter. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi, vilket ger trygghet och långsiktig hållbarhet. Missa inte chansen att förvärva denna unika bostad med moderna bekvämligheter och fantastiska utomhusutrymmen. Kontakta oss idag för att boka en visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Elisetorpsvägen 17E, Arlöv, Burlövs kommun

Elisetorpsvägen 17E

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 545 000 kr
75 m²
3 rum
vån 6/8
4 060 kr/mån
20 600 kr/m²

Med glädje presenteras snart denna välplanerad trerummare på sjätte våningen med stor inglasad balkong. Vardagsrummet är rymligt med gott om plats för soffgrupp och mediamöbler. Här finns även utgången till den inglasade balkongen där du kan njuta från tidig vår till sen höst. Här bor ni i en välskött och stabil förening med god ekonomi och friköpt mark. Föreningen ligger i ett lugnt, barnvänligt och grönskande område med matbutik på andra sidan gatan samt promenadavstånd till Burlöv center. Perfekt för pendlaren med goda kommunikationer till Malmö/Köpenhamn och Lund.

  • Balkong
  • Hiss
Konsultgatan 26, Södertorp, Malmö kommun

Konsultgatan 26

Lägenhet
Södertorp, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
700 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 1/8
2 186 kr/mån
24 561 kr/m²

Välkommen till ditt framtida boende på Konsultgatan 26! Denna ljuvliga lägenhet erbjuder en praktisk planlösning som maximerar utrymmet och ger en känsla av rymd och luftighet. Med fönster som släpper in härligt naturligt ljus skapas en uppfriskande atmosfär som genomsyrar det stora vardagsrummet. Den smarta köksvrån är perfekt utformad för den moderna livsstilen och ger gott om utrymme för matlagning och förvaring samtidigt som den integreras smidigt med i lägenheten. Här finns också gott om möbleringsmöjligheter, vilket gör det enkelt att skapa din drömboende enligt din egen stil och smak. Badrummet är elegant och funktionellt, och hallen är utrustad med generösa avhägningsmöjligheter för en organiserad och välkomnande entré. Den här bostaden är helt enkelt perfekt för förstagångsköparen, studenten eller någon som uppskattar ett prisvärt boende utan att kompromissa med kvaliteten. Området Södertorp erbjuder stadens pulserande energi men samtidigt en en avslappnad atmosfär. Detta mångsidiga område i Malmö lockar med grönskande parker, mysiga caféer och enkel tillgång till allt du behöver. Upptäck charmiga promenadvägar längs med pittoreska gator, där historiska byggnader möter moderna trender. Med ett utbud av restauranger och butiker i närheten finns det alltid något nytt att utforska och njuta av. Södertorp är också perfekt beläget med enkel tillgång till kollektivtrafik och huvudvägar, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och till andra destinationer.

  • Hiss
Sköldgatan 6C, Håkanstorp, Malmö kommun

Sköldgatan 6C

Lägenhet
Håkanstorp, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 175 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1
4 626 kr/mån
20 259 kr/m²

Välkommen till denna välbevarade funkischarm i Håkanstorp, ett område med närhet till allt du behöver. Denna bostadsrättslägenhet erbjuder en perfekt kombination av stil och bekvämlighet. Med sina 58 kvadratmeter och två rum finns här gott om utrymme för dig att trivas och skapa ditt eget hem. Lägenheten är belägen på första våningen och har en härlig balkong där du kan njuta av soliga dagar och frisk luft. Här kan du koppla av och njuta av lugnet i ett välskött område med bra grannar och en stabil ekonomi i föreningen. Dessutom har du nära till kommunikationer vilket gör det enkelt att ta sig runt i Malmö med kollektivtrafiken. Med det här läget har du också bekvämt avstånd till affärer, restauranger och grönområden för härliga promenader eller löpturer. Missa inte chansen att få bo i denna charmiga bostad med perfekt läge. Kontakta oss för att boka visning redan idag!

  • Balkong
Serenadgatan 72, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 72

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
945 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/8
3 921 kr/mån
14 538 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och rymliga tvåa på Serenadgatan i Malmö! Med sina generösa 65 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om plats för både avkoppling och sociala tillställningar. Direkt när du kliver in möts du av en stor hall med gott om förvaringsmöjligheter, perfekt för den ordningsamma. Här finner du också fem garderober som rymmer allt du behöver. Bostaden är genomgående fräsch med vackert parkettgolv och ljusa väggar som skapar en inbjudande atmosfär. Det stora och ljusa vardagsrummet ger dig möjlighet att inreda efter dina egna önskemål. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matbord där du kan bjuda in till trevliga middagar med vänner och familj. Dessutom har du tillgång till en underbar inglasad balkong där du kan njuta av morgonkaffet eller ta en stund för dig själv. Köket är välskött och ger dig möjlighet att laga fantastiska måltider samtidigt som du kan sitta vid matbordet och njuta av utsikten från fönstret. Badrummet erbjuder både badkar och dusch, perfekt för avkoppling efter en lång arbetsdag. Välkommen till Serenadgatan 72 – här finns möjligheterna att skapa ditt drömhem!

  • Balkong
  • Hiss
Kollegiegatan 3A, Nydala, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Kollegiegatan 3A

Lägenhet
Nydala, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 195 000 kr
72 m²
3 rum
vån 7/8
3 651 kr/mån
16 597 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrättslägenhet belägen på Kollegiegatan i det populära Nydala-området i Malmö. Denna välplanerade och moderna trea erbjuder en bekväm boendemiljö med en yta på 72 kvadratmeter. Lägenheten är belägen på sjunde våningen och erbjuder en härlig balkong där du kan njuta av soliga eftermiddagar och vacker utsikt över området. Här finns gott om utrymme för både avkoppling och sociala aktiviteter. Med sitt barnvänliga läge är detta hem perfekt för familjer som söker en trygg och trivsam miljö. Området erbjuder närhet till både skolor och lekplatser, vilket gör det till en idealisk plats för barnfamiljer att bo. För den som pendlar eller reser mycket är det enkelt att ta sig till och från bostaden då den ligger nära kommunikationer. Detta gör det smidigt att ta sig till både jobb och fritidsaktiviteter. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig som köpare extra trygghet. Här kan du känna dig säker på att bo i en välskött och trivsam förening. Sammanfattningsvis är denna bostad en perfekt kombination av stil, funktionalitet och bekvämlighet. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara bostad i Nydala. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 30