Mäklare Rebecca Thörnberg

Rebecca Thörnberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Böckersboda VÄSTERGÅRDEN 1, Lyrestad, Mariestads kommun

Böckersboda VÄSTERGÅRDEN 1

Villa
Lyrestad, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

1 395 000 kr

138 m²

4 rum

2 515 m² tomt

Välkommen till Böckersboda Västergården 1 och denna rogivande och vackra miljö strax utanför Lyrestad. Här finns nu möjligheten att förvärva ett permanent- eller fritidsboende med otroligt fint läge. Njut av lugnet, blicka ut över åkrarna och glimta en båt som åker på Göta kanal. Fastigheten erbjuder bla en stor tomt, ett rymligt bostadshus med tre sovrum och kök med vedspis. I närheten finns Lyrestad med bl.a. mataffär, café, skola och förskola. Cykelavstånd till Norrqvarn vid Göta kanal med sluss, hotell och restaurang. Välkomna!

Kristinebergsgatan 27, Högelid, Mariestads kommun
  • Tor 8 jun kl 16:30
Kristinebergsgatan 27, Högelid, Mariestads kommun, bild 2
Kristinebergsgatan 27, Högelid, Mariestads kommun, bild 3

Kristinebergsgatan 27

Villa
Högelid, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

1 895 000 kr

79 m²

3 rum

998 m² tomt

Söker du ett lättskött enplansboende och extra utrymme för din hobby i form av verkstad/garagebyggnad på tomten? Dessutom beläget i ett väldigt omtyckt område med närhet till det mesta och på lagom avstånd från centrum? Välkommen till Kristinebergsgatan 27! Bostaden har idag två sovrum, men möjligheten finns till tre. Se alt planlösning. Besiktningsprotokoll finns hos mäklaren. Missa inte visningen!

  • Premium
Furuvägen 1, Moholm, Töreboda kommun

Furuvägen 1

Lägenhet
Moholm, Töreboda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

395 000 kr

63 m²

2 rum

3 585 kr/mån

6 270 kr/m²

På Furuvägen 1 finner ni denna trevliga bostadsrätt i ett plan. Här bjuds ni på ett praktiskt boende med ljusa ytskikt och bra planlösning. Hörnläge med extra stor tomt, förråd och carport. Lugnt bostadsområde med gångavstånd till matbutik, pizzeria och kommunikation. Bra läge för pendlaren! Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Blåbärsvägen 2, Gullspång, Gullspångs kommun

Blåbärsvägen 2

Lägenhet
Gullspång, Gullspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

495 000 kr

88 m²

4 rum

4 566 kr/mån

5 625 kr/m²

Varmt välkommen till Blåbärsvägen 2! Denna rymliga bostad erbjuder en välplanerad planlösning om 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Renoverat kök och badrum. Uteplats i flera väderstreck och ett inglasat uterum som förlänger säsongen. Utöver detta finns även carport som ger praktisk plats för din bil samt förråd för förvaring. Här bor du på en lugn gata med närhet till Gullspångs centrum som erbjuder bla. mataffär, frisörsalong och busstation. Välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 4