Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rullharvsgatan 1A, Bifrost, Mölndals kommun
 • Mån 9 okt kl 16:30

Rullharvsgatan 1A

Lägenhet
Bifrost, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 608 kr/mån
36 273 kr/m²

Här har du en riktigt trevlig tvårummare med något så ovanligt och mycket eftertraktat som en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Smakfullt ljust parkettgolv som löper i hela lägenheten. Bostaden ligger längst upp i huset och erbjuder vidare ett rymligt sovrum, ett fint kök i vitt, ett fräscht badrum och sist men inte minst en rejäl balkong i ett soligt läge. På balkongen kan många timmars sol avnjutas. Bredband (250/250) ingår i avgiften. I föreningen finns det övernattningslägenhet samt gym som får användas av de boende mot en mindre kostnad. Parkering kostar 300 kr/månad och finns att få. Förråd tillhörande lägenheten finns! I Bifrost bor du centralt med närhet till allt du kan önska såsom butiker, kommunikationer, gym, Sahlgrenska, Chalmers samt Centrala Göteborg. Hållplats finnes endast några 100 meter från huset där bland annat buss nummer 25 avgår och tar dig till Linnéstaden på endast 12 minuter likaså tar buss nummer 86 dig raka vägen till Korsvägen på endast 12 minuter. I Bifrost bor du som sagt väldigt centralt men ändå i ett lugnt område med både lägenheter och villor. Motionsslingor finns det gott om i närområdet då du bor nära både Safjället och Änggårdsbergen. Från Bifrost är det cirka 1,6 km till Mölndals Centrum och dess utbud av både butiker och caféer. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning!

 • Plus
 • Balkong
Åby allé 39, Stallbacken, Mölndals kommun

Åby allé 39

Lägenhet
Stallbacken, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
3 295 000 kr
65 m²
3 rum
vån 5/8
4 096 kr/mån
50 692 kr/m²

Välkommen till Åby Allé 39 och HSB Brf Hovslagaren som stod klar under 2017. Här erbjuds en unik och välplanerad trerummare om ca 65 kvm på våning 5 av 8. Hiss finns självklart! Lägenheten har högt (270 cm) i tak och ett härligt ljusinsläpp tack vare stora fönster med låga brösthöjder. Du kan också njuta av både en inglasad balkong, en stor terrass i ett soligt läge, ett väl tilltaget badrum med både tvättmaskin och torktumlare, en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och sist men inte minst två välplanerade sovrum varav det ena erbjuder en rejäl skjutdörrsgarderob med spegelglas. Påkostad är bara förnamnet. Här gjordes många tillval bland annat valdes ett golv i ljus enstavsparkett som löper i hela bostaden, ett mörkgrå klinker i hall, golvvärme i badrummet, kombikyl och kombifrys i fullhöjd i köket istället för en kombi, bänkskiva i lyxig natursten och balkongen är inglasad så att den kan användas stora delar av året. Många av vitvarorna är en uppgradering och således ett tillval. Självklart får du grilla med antingen en elgrill eller en gasolgrill på terrassen då det finns ett grillskydd (tillval). På terrassen kan njuta av både en fantastisk utsikt och många timmars kvällssol. Här bor du i ett centralt läge med närhet till allt du kan behöva såsom mataffär, butiker, gym, natur, kommunikationer, Sahlgrenska, Göteborg centrum och Mölndals Centrum. Det finns två närliggande busshållplatser. Från den ena avgår buss 753 som tar dig till Valand på ca 20 minuter och från den andra hållplatsen (Stallbacken) avgår buss 751 som tar dig raka vägen till Mölndals centrum och därifrån avgår både tåg och spårvagn som tar dig till Göteborgs innerstad. Med tåg tar det cirka 11 minuter från Mölndals Centrum till Göteborgs centralstation och med spårvagn tar det cirka 14 minuter till Korsvägen. På föreningens tak finns det en bubbelpool som de boende i föreningen får använda. Här finns också en gemensam takterrass. Till lägenheten hör ett rymligt förråd i källaren. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Skogsbovägen 15, Kållered, Mölndals kommun
 • Idag kl 17:00

Skogsbovägen 15

Radhus
Kållered, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
3 995 000 kr
94 + 8 m²
4 rum
119 m² tomt

Varmt välkommen till Skogsbovägen 15 och denna pärla, byggd 2002. Här finner du bland annat tre rymliga sovrum, inte mindre än två badrum så hela familjen hinner i tid på morgonen varav ena med bubbelbadkar samt en fantastisk altan med soligt läge. Vidare erbjuds även ett väl tilltaget kök med plats för en större matgrupp samt ett större vardagsrum med stora och härliga fönsterpartier. Huset ligger naturskönt med låg ljudnivå. Otroligt barnvänligt område med lågtraffikerad gata. På Skogsbovägen har du verkligen nära till alla bekvämligheter och Göteborg, men ändå bor i direkt anslutning till naturen. Bär och svampplockning längs Bohusleden, ett dopp i Tulebosjön, det breda utbudet av föreningsliv för barn och ungdomar i Kållereds Sportklubb med sportaktiviteter som fotboll, ishockey och konståkning samt möjligheten till golf, mountainbike, trailrunning. Promenadavstånd till skolor, mycket trevliga grannar som alltid ställer upp för varandra, barn i alla åldrar. Bra kommunikationer till Göteborg/Mölndal/Kungsbacka. Närhet till dagligvaruhandel i Kållereds Köpstad med IKEA fem minuter bort med bilen. Färska gårdsägg och närproducerat kött finner man på Gödebergs Gårdsbutik i Lindome, där man kan passa på att ta en fika på Lilla Spinneriet när man ändå är och handlar i gårdsbutiken. Läs mer om samfälligheten Skogsbo på följande länk: www.skogsbo.nu

 • Plus
Kvarnbyvallen 7, Kvarnbyvallen, Mölndals kommun

Kvarnbyvallen 7

Lägenhet
Kvarnbyvallen, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
3 295 000 kr
52 m²
2 rum
vån 5/5
3 426 kr/mån
63 365 kr/m²

Varmt välkommen till Kvarnbyvallen 7 och denna fina tvårummare om 52 kvm längst upp i huset. Här erbjuds verkligen något unikt. Här får du en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, en stor terrass med utgång från både sovrummet samt vardagsrummet. Vidare finns här ett lättmöblerat sovrum med walk in closet! Stort badrum med klinker och kakel i tidlösa färger. Självklart finns här en kombimaskin för att underlätta vardagen. Till Kvarnbyvallen tar du dig smidigt med kollektivtrafiken och Mölndals centrum med hjälp av områdets gemensamma hiss kan du med lätthet på några få minuter ta dig till Mölndals centrum och dess nybyggda galleria. Här erbjuds förutom många val av kommunikationer som buss, spårvagn och tåg även gott om restauranger och butiker. Till lägenheten hör ett förråd. Tillträde är flexibelt. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Åby Allé 47, Stallbacken, Mölndals kommun

Åby Allé 47

Lägenhet
Stallbacken, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
2 595 000 kr
51,4 m²
2 rum
vån 3/6
3 014 kr/mån
50 486 kr/m²

Välkommen till Åby Allé 47 och denna fina tvårummare om ca 51,4 kvm på våning 3 av 6. Hiss finns självklart. Här bor du på välplanerade kvadratmeter och med högt i tak. Bostaden erbjuder bland annat en modern och social planlösning mellan kök och vardagsrum, ett badrum med klinker och kakel samt all utrustning du kan önska, ett väl välplanerat sovrum med gott om förvaringsmöjligheter samt en inglasad balkong. Här bor du i ett centralt läge med närhet till allt du kan behöva såsom mataffär, butiker, gym, natur, kommunikationer, Sahlgrenska, Göteborg centrum och Mölndals Centrum. Med buss 753 tar det endast några få minuter till Mölndals centrum och därifrån avgår både tåg och spårvagn som tar dig raka vägen till Göteborgs innerstad. Med tåg tar det cirka 11 minuter från Mölndals Centrum till Göteborgs centralstation och med spårvagn tar det cirka 14 minuter till Korsvägen. En kort promenad tar dig även till Mölndal centrum med dess torg och affärsgator som bl.a. erbjuder apotek, mysiga caféer, fiskhall, frisörer, klädbutiker, ostbutik, livsmedelsaffärer, nytt stadsbibliotek och nya Mölndals galleria som invigdes och slog upp dörrarna den 27 september 2018. På taket på ena huset finns det en bubbelpool som de boende i föreningen får använda. Här finns också en gemensam takterrass. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning!

 • Balkong
 • Hiss
Kärnvedsgatan 65, Hills Villastad, Mölndals kommun

Kärnvedsgatan 65

Lägenhet
Hills Villastad, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
2 395 000 kr
49,5 m²
2 rum
3 484 kr/mån
48 384 kr/m²

Välkommen till Kärnvedsgatan 65 och denna mysiga tvårummare med en stor uteplats i sydvästligt läge. Här bor du i en förstklassig lägenhet med exklusiva tillval såsom en vacker bänkskiva i komposit, ett stilrent kök i mörkt trä och en ljus ekparkett. Lägenheten erbjuder en social och öppen planlösning mellan det smakfullt inredda köket och vardagsrummet, en rymlig hall med plats för avhängning, ett fräscht badrum med klinker och kakel utrustat med tvättmaskin för att underlätta vardagen samt ett lätt möblerat sovrum med plats för en dubbelsäng. På Kärnvedsgatan bor du med såväl naturen inpå knuten som närhet till centrala Göteborg. För den träningsintresserade bor du på behagligt promenadavstånd till Hills Golf & Sports Club som erbjuder en vacker golfbana i toppklass, gym samt padelbanor. Närmaste busshållplats ligger någon kilometer bort från bostaden och därifrån tar du dig till Linnéplatsen på 28 minuter och Mölndals centrum på ynka 9 minuter. Har du bil tar det cirka 20 minuter till Göteborg och parkeringsplatser finns direkt utanför bostaden. Till bostaden hör ett rymligt förråd på entréplan. Tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Wättnegatan 40, Toltorpsdalen, Mölndals kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Wättnegatan 40

Villa
Toltorpsdalen, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
6 595 000 kr
141 m²
6 rum
793 m² tomt

Varmt välkommen till detta trivsamma och rymliga hus på Wättnegatan i Toltorpsdalen. Här erbjuds ett stort hus med gott om plats för hela familjen. Entrévåningen erbjuder ett stort kök renoverat 2005, ett inglasat uterum, rymligt vardagsrum med kamin och ett sovrum som idag fungerar som arbetsrum. Tvättstuga och badrum som renoverades 2009. På husets ovanvåning finner du idag tre sovrum och ett allrum med balkong. Här finns även ett badrum med badkar och klädkammare. Stor trädgård med gräsmatta, här finns det stor potential för den med odlingsintresse! Det finns även en friggebod och gott om förvaringsförråd i anslutning till garage. Varmt välkommen! Wättnegatan ligger mitt i Toltorpsdalen med promenadavstånd till Änggårdsbergen, Botaniska trädgården och Mölndal Centrum som erbjuder allt man önskar i form av butiker, restauranger och service. På bara några minuter med bussen når du även centrala Göteborg. Här bor du alltså i perfekt läge till till natur, skolor och kommunikationer.

Ridspögatan 6A, Åby, Mölndals kommun

Ridspögatan 6A

Lägenhet
Åby, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
1 795 000 kr
46 m²
1 rum
3 004 kr/mån
39 022 kr/m²

Välkommen till Ridspögatan 6A och denna trevliga etta om 46 kvm på entréplan. Renoverat kök 2016 och då renoverades också badrummet. Här kan du med andra ord bara flytta in. Mycket stabil HSB-förening med låg belåning! På några minuters promenad når du Mölndals innerstad och dess gedigna utbud av både affärer, cafés och restauranger. Från Mölndals innerstad avgår både tåg, buss och spårvagn som tar dig raka vägen till både Göteborgs centrum, Kungsbacka och Frölunda. Buss 753 avgår strax utanför porten och tar dig raka vägen till Chalmers. Varmt välkommen till en trevlig lägenhet med god närhet till allt i en mycket stabil förening!

 • Balkong
Sagåsvägen 7, Kållered, Mölndals kommun
Sagåsvägen 7, Kållered, Mölndals kommun, bild 2
Sagåsvägen 7, Kållered, Mölndals kommun, bild 3

Sagåsvägen 7

Radhus
Kållered, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
4 295 000 kr
108 m²
4 rum
4 987 kr/mån
39 769 kr/m²

Välkommen till detta ljusa och luftiga radhus i gavelläge som stod klart för inflytt 2018! Bostaden erbjuder allt du kan tänkas önska. Huset är fördelat på två rymliga våningsplan med en stor altan med insynsskydd. Husets baksida vetter ut mot en härlig äng som är helt obebyggd. Här finner du välplanerade ytor och vackra ytskikt, med vattenburen golvvärme på hela bottenplan. Här erbjuds bland annat ett fullutrustat och fräscht kök i stilrena färger som byggdes ut ytterligare 2019. Den öppna och sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum är lättmöblerad och ger rikligt med ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna som genomsyrar hela bostaden. Vidare finner du också två helkaklade och stilrena badrum samt tre ljusa och rymliga sovrum. Till bostaden hör en parkeringsplats samt möjlighet att parkera framför huset, ett förråd i anslutning till huset samt en härlig altan med insynsskydd som byggdes ut 2023. Vidare så har ytterligare luftvärmepumpar installerats på båda plan samt ytterligare garderober i sovrum. På Sagåsvägen har du allt du kan tänkas behöva på gångavstånd. Här bor du med direkt närhet till skolor och förskolor för både stora och små i ett barnvänligt och lågtrafikerat område med idrottsplats runt hörnet. Här finns även flertalet fina lekplatser för barnen. Du har också bra med kommunikationer via busshållplatsen Skollyckan som ligger ett stenkast bort från bostaden. Där avgår buss 761 samt 765 som tar dig raka vägen till Mölndal Centrum via Kållered station där du med förmån kan byta till pendeln som går mellan Göteborg central och Kungsbacka på bara några minuter. En kort promenad bort har du även ett komplett serviceutbud med mataffärer, pizzerior, IKEA och Kållered Köpstad. För den friluftsbejakande finns det mycket vackra motionsslingor runt Tulebosjön med badplats bara några hundra meter från bostaden. Kållered är fullt av goda grannar och många väljer att bo kvar länge på grund av den familjära känslan. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt bokning av visning!

 • Premium
 • Uteplats
Rektor Jönssons väg 41, Tulebo, Mölndals kommun

Rektor Jönssons väg 41

Lägenhet
Tulebo, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
2 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 542 kr/mån
41 727 kr/m²

Välkommen till Rektor Jönssons väg 41 och denna fina tvårummare om 55 kvm på andra plan. Detta trevliga område och förening stod klart under 2018. Bra material, välplanerat och en rymlig balkong i ett perfekt soligt läge får du bland annat här. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter, en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, ett fint kök från IKEA med all utrustning du kan önska samt ett rejält badrum med tvättmaskin och torktumlare. På Rektor Jönssons väg bor du i ett naturskönt område med sjön och skogen som närmsta granne. I området finns det flertalet både förskolor och skolor. I närheten av bostaden avgår buss för den som önskar åka kollektivt. Buss 761 avgår från hållplats Stretered och tar dig på ca 17 minuter till centrala Mölndal och på cirka 4 minuter till Kållered station där det avgår tåg som på ca 14 minuter tar dig till Göteborgs centralstation. Det är också mycket smidigt att ta sig till både Kungsbacka, Göteborg och Västra Frölunda med bil. I månadsavgiften till föreningen ingår det både en parkeringsplats, värme och vatten. Det finns också ett rymligt förråd tillhörande bostaden. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning!

 • Balkong
Bågskyttegatan 3A, Jungfruplatsen, Mölndals kommun
 • Imorgon kl 17:30

Bågskyttegatan 3A

Lägenhet
Jungfruplatsen, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
2 295 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
4 730 kr/mån
31 875 kr/m²

Välkommen till Bågskyttegatan 3A och denna välarrangerade trerummare belägen på våning 3 av 3. Lägenheten presenterar en öppen entré med gott om förvaringsmöjligheter, ett modernt helkaklat badrum i ljusa nyanser, ett fullt utrustat vitt kök med generösa arbetsytor och rikligt med skåp, ett rymligt och lättinredd vardagsrum med utgång till en solig balkong samt två sovrum med riklig förvaringsplats. Du kommer att bo i en utmärkt och strategiskt fördelaktig plats med närhet till alla bekvämligheter som du eventuellt skulle behöva. Denna lägenhet ingår i bostadsrättsföreningen Riksbyggen Brf Jungfrun som erbjuder faciliteter såsom cykelrum, förråd och tvättmöjligheter. Dessutom är värme, vatten och kabel-TV inkluderade i månadsavgiften. På Bågskyttegatan 3A bor du med närhet till det mesta. Du kan promenera till både affärer, café, gym, kommunikationer, Änggårdsbergen och vackra Safjället. Det är ca 1,5 km till Mölndals galleria som stod klar 2018. Här erbjuds en mängd av fina butiker och restauranger. Vill du hellre ta dig till Göteborg centrum är det väldigt smidigt att åka kollektivt, då avgår buss 25 från Jungfruplatsen som tar dig till Linnéplatsen på endast 12 minuter. För dig om önskar åka mot Chalmers avgår buss 753 från Bifrost och du når Chalmers på enbart 11 minuter. Hållplatsen ligger några hundra meter från bostaden. Till lägenheten hör ett förråd. Tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning!

 • Plus
 • Balkong
Lövgatan 2F, Enerbacken, Mölndals kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lövgatan 2F

Lägenhet
Enerbacken, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
2 295 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 904 kr/mån
30 397 kr/m²

Välkommen till Lövgatan 2F och denna fina trerummare längst upp i huset. Lägenheten som är 75,5 kvm erbjuder två välplanerade sovrum, en stor klädkammare som kan användas som en sovalkov eller varför inte som ett kontor? Vidare erbjuds här ett stort och ljust vardagsrum, ett fint kök i vitt och en insynsskyddad balkong i ett högt och soligt läge. HSB Brf Enerbacken är en mycket stabil förening med låg belåning. Till lägenheten hör ett rymligt förråd. Önskas parkering brukar detta gå att ordna på ett smidigt sätt. Föreningens gemmensamma lekplats och trädgård är stor och här finns vackra blommor och fina lövträd. Promenadavstånd till shopping och mysiga kaféer i Kvarnbyn och Mölndals centrum, bra kommunikationer, flera fina badsjöar och vackra bokskogar samt Gunnebo Slott och Trädgårdar. Buss 753 stannar på Lövgatan 1-2 minuter bort och på ca 10 minuters promenad når du spårvagn 2 och 4. Med cykel når du centrala Göteborg på ca 20 minuter. Tillträde är flexibelt. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning.

 • Balkong
Häradsgatan 26A, Bosgården, Mölndals kommun
 • Mån 9 okt kl 16:45

Häradsgatan 26A

Lägenhet
Bosgården, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
1 395 000 kr
23 m²
1 rum
vån 2/3
2 221 kr/mån
60 652 kr/m²

Välkomna till denna fina och yteffektiva etta en trappa upp i huset. Ett optimalt och smart boende som är utrustat med många bekvämligheter och med en månadsavgift på endast 2221kr/mån. Lägenheten erbjuder en öppen och kvadratsmart planlösning med plats för säng, mindre soffgrupp och matgrupp, ett fullutrustat kök med bänkdiskmaskin, fräscht badrum, goda förvaringsutrymmen och en härlig balkong med östligt läge. Här bor du i Brf Häradsgatan 26-30 som är en stabil och välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. Detta är det perfekta boendet för dig som ska börja studera, behöver en övernattningslägenhet eller vill flytta till din första egna lägenhet! På Häradsgatan 26A bor du i ett centralt läge med närhet till kommunikationer. Enbart några hundra meter från bostaden finner du närmaste spårvagnshållplats där både 2:an och 4:an tar dig in till Göteborg på cirka 10 minuter. Utöver närheten till kommunikationer har du nära tillgång till affärer, gym, skolor, restauranger och servicebutik. På några minuters promenad från bostaden når du Mölndal Galleria som stod klart 2018 och som har ett gediget utbud av butiker, caféer och restauranger. För den hurtige finns det gott om motionsslingor uppe på Safjället som ligger ett par hundra meter från lägenheten. För dig som har bil tar du dig väldigt smidigt ut på E6:an. Till lägenheten hör två förråd, ett i källaren och en på vinden. Tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt bokning av visning!

 • Plus
 • Balkong
Bågskyttegatan 3G, Jungfruplatsen, Mölndals kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bågskyttegatan 3G

Lägenhet
Jungfruplatsen, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
1 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/3
4 730 kr/mån
27 708 kr/m²

Välkommen till Bågskyttegatan 3G och denna trerummare om 72 kvm med solig balkong och ett visst renoveringsbehov. Här bor du på välplanerade ytor med två rymliga sovrum och ett vardagsrum som rymmer stort soffmöblemang. Rikligt med ljusinsläpp. Badrummet har kaklade väggar och här finns även en tvättmaskin. På Bågskyttegatan bor du med närhet till allt du kan behöva. Fin natur, bra kommunikationer samt gångavstånd till både affärer, gym och bageri. Det centrala läget i Mölndal gör att du bara med en kort promenad når Mölndals Galleria som erbjuder 65 butiker, caféer, restauranger och självklart även gym. Med buss nummer 186 tar det cirka 11 minuter till Korsvägen och med buss 25 tar det cirka 12 minuter till Linnéplatsen.

 • Balkong
Kvarnbygatan 27, Kvarnbyn, Mölndals kommun
 • Imorgon kl 16:45

Kvarnbygatan 27

Lägenhet
Kvarnbyn, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
2 295 000 kr
43 m²
1 rum
vån 6/8
2 452 kr/mån
53 372 kr/m²

Välkommen till Kvarnbygatan 27 och denna rymliga etta högt i huset. Hiss finns självklart. Här får du bland annat en öppen och modern planlösning mellan kök och vardagsrum, ett badrum med klinker och kakel och självklart både tvättmaskin och torktumlare, en naturlig plats för sängen och sist men inte minst en väl tilltagen balkong i sydvästligt läge. Här bor du i HSB Brf Mariedahl som är en välskött förening som erbjuder sina medlemmar en gemensamhetslokal, en gästlägenhet, cykel- och barnvagnsrum samt en tvättstudio. Detta är det perfekta boendet för dig eller er som är på jakt efter ett smidigt och välplanerat boende oavsett ålder. I Kvarnbyn bor du med gångavstånd till allt du kan tänkas behöva. På enbart några minuters promenad når du såväl Mölndal Centrum som Stensjön och dess badplatser, vacker natur, Mölndal Galleria, skolor, affärer, butiker, restauranger och kommunikationer. Från Mölndal Centrum avgår buss, tåg och spårvagn. Med spårvagn 2 eller 4 tar du dig raka vägen till Korsvägen på bara strax över 10 minuter. Till lägenheter hör ett förråd i källaren. Tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 15