Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Släpharvsgatan 1A, Bifrost, Mölndals kommun

Släpharvsgatan 1A

Lägenhet
Bifrost, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
1 595 000 kr
45 m²
1 rum
vån 1/4
2 980 kr/mån
35 444 kr/m²

Välkommen till Släpharvsgatan 1A och denna välplanerade etta om ca 45 kvm på första plan. Till lägenheten hör ett rymligt förråd en trappa upp i huset. Lägenheten är i äldre skick och perfekt för den som vill sätta sin egna prägel. I inre fonden finns det över 19 000 kr som tillfaller köparen. Snabbt bredband (250/250) ingår i månadsavgiften. I föreningen finns det gym och övernattningslägenhet som får användas mot en mindre kostnad. Möjlighet till egen parkering alldeles utanför huset erbjuds för 300 kr/månad och garage finns att hyra på området (kö). HSB BRF Tegen är en mycket stabil förening där bland annat fönster nyligen bytts ut och fasaden renoverats. I Bifrost bor du med närhet både till natur och all service du kan önska. Området är lugnt och bebyggelsen blandad med både villor och lägenhetshus. Alldeles nära ligger en matbutik med posttjänst och generösa öppettider. För ett större utbud ligger Mölndal Innerstad endast ca 1,5 km bort. Kollektivtrafik tar dig snabbt och enkelt till Sahlgrenska, Chalmers, Linné och centrala Göteborg. Närmaste hållplats ligger endast några hundra meter från huset. Cykelleder tar dig snabbt dit du vill och motionen får du på köpet! Om du föredrar att promenera eller löpträna finns två naturreservat alldeles utanför där du kan promenera eller springa ända till Botaniska trädgården genom Änggårdsbergen eller välja att ta dig upp på Safjället med dess elljusspår. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning!

  • Balkong
Gladiolusgatan 6B, Broslätt, Mölndals kommun

Gladiolusgatan 6B

Lägenhet
Broslätt, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
2 595 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
4 938 kr/mån
33 269 kr/m²

Välkommen att kliva in i denna fina och väl omhändertagna bostad två trappor upp på Gladiolusgatan. Här får du målade väggar, originalparkett och stamrenoverat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. I samband med badrumsrenoveringen 2014 drogs även all el om i lägenheten och nytt proppskåp installerades. Rummen är välplanerade och du når balkongen både från sovrummet och vardagsrummet. Föreningen har även de senaste åren renoverat innergården som idag erbjuden fina ytor och fin lekplats! På Gladiolusgatan bor du med god närhet till allt du kan önska. På gångavstånd ligger Mölndals centrum som under 2018 slog upp dörrarna för en ny galleria med ett rejält utbud av både butiker och restauranger. Här avgår både buss, tåg och spårvagn som tar dig raka vägen till både Kungsbacka, Göteborg och Frölunda. Med spårvagn 2 och 4 tar det cirka 20 minuter till Korsvägen. Det är även smidigt med kommunikationerna ett stenkast från din egna dörr, där buss 753 tar dig direkt in till centrala Göteborg på knappa halvtimmen.

  • Balkong
Delbancogatan 11E, Enerbacken, Mölndals kommun
  • Tis 23 apr kl 16:45

Delbancogatan 11E

Lägenhet
Enerbacken, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
2 495 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 232 kr/mån
33 046 kr/m²

Välkommen till denna fina trea om 75 kvadratmeter, här bor du i en välplanerad lägenhet med renoverat badrum och kök. Bostaden erbjuder fina ytskikt, trevliga rum och en stor klädkammare. Här erbjuds även en inglasad balkong med härlig eftermiddagssol och utsikt mot områdets gröna ekdungar! Här har ni en lägenhet att trivas i! På Enerbacken bor du nära naturen men ändå centralt i en ekonomiskt stabil och populär förening. Promenadavstånd till shopping och mysiga kaféer i Kvarnbyn och Mölndals centrum, bra kommunikationer, flera fina badsjöar och vackra bokskogar samt Gunnebo Slott och Trädgårdar. Buss 753 stannar på Lövgatan 1-2 minuter bort och på ca 10 minuters promenad når du spårvagn 2 och 4. Med cykel når du centrala Göteborg på ca 20 minuter.

  • Plus
  • Balkong
Åby Allé 3, Stallbacken, Mölndals kommun

Åby Allé 3

Lägenhet
Stallbacken, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
3 195 000 kr
64 m²
3 rum
vån 5/5
4 471 kr/mån
49 922 kr/m²

Välkommen till Åby Allé 3 och Brf Vårvinden som stod klar 2018. Här erbjuds en välplanerad trerummare om ca 64 kvm längst upp i huset med två balkonger där du kan njuta av morgonsolen på den ena och kvällssolen på den andra. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp samt ett väl tilltaget badrum med tvättmaskin och sist men inte minst öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här får du också två välplanerade sovrum. Här bor du i ett centralt läge med närhet till allt du kan behöva såsom mataffär, butiker, gym, natur, kommunikationer, Sahlgrenska, Göteborg centrum och Mölndals Centrum. Med buss 753 tar det endast några få minuter till Mölndals centrum och därifrån avgår både tåg och spårvagn som tar dig raka vägen till Göteborgs innerstad. Med tåg tar det cirka 11 minuter från Mölndals Centrum till Göteborgs centralstation och med spårvagn tar det cirka 14 minuter till Korsvägen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning.

  • Balkong
  • Hiss
Sländvägen 11, Lindome, Mölndals kommun
  • Idag kl 11:15
Sländvägen 11, Lindome, Mölndals kommun, bild 2
Sländvägen 11, Lindome, Mölndals kommun, bild 3

Sländvägen 11

Villa
Lindome, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
6 495 000 kr
150,7 m²
6 rum
1 075 m² tomt

Strax söder om Göteborg, i natursköna Lindome hittar ni denna nybyggda Villa av modell First Choice 1,5 classic. En välplanerad och rymlig villa med 6 rok, i 2 plan, med härligt ljusinsläpp i samtliga rum! På nedre plan finns ett stort och modernt kök, med breda arbetsytor och gott om förvaringsutrymme. Genom den öppna planlösningen övergår köket i vardagsrummet med stora fönsterpartier mot baksidan och tomten. På andra sidan av den rymliga hallen finns ett arbetsrum/barnrum, det stora sovrummet, badrum och tvättstuga/groventré. På övre plan hittar man två sovrum, klädkammare, badrum och det stora allrummet som är planerat för att kunna omvandla till sovrum för den större familjen. Badrummen är helkaklade och utrustat med wc, handfat med förvaring och dusch. Trädgården har minst sagt alla möjligheter att bli din egna oas, här njuter man av sol hela dagen! Den möjliga altanen på trädgårdssidan kommer ligga i eftermiddags och kvällssol. Man bor lugnt och tryggt med flertalet grannar, men ändå med öppna vyer och "på landet" känsla. Mitt emellan Lindome och Kållered har man nära till allt. I Lindome finns skolor/förskolor, fotboll, golf och centrum med vårdcentral och annan service. På cykelavstånd når man Tulebosjön. Följer man grusvägen mot Lindome når man inom kort Gödebergs Gårdsbutik med närproducerat kött, men också Spinneriet med populära helgluncher. Grusvägen är trygg för barnen att själva cykla till skolan på. I Kållereds köpstad finner man bl.a. IKEA, och i Kållered är det också nära till simhall, fotbollsplan och ishall. I såväl Kållered som Lindome tar man pendeln på 15 min mot Göteborgs puls, men också söderut till Kungsbackas småstadsidyll.

  • Premium
Kärnvedsgatan 65, Hills Villastad, Mölndals kommun

Kärnvedsgatan 65

Lägenhet
Hills Villastad, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
2 495 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 659 kr/mån
50 404 kr/m²

Välkommen till Kärnvedsgatan 65 och denna fina tvårummare med en rymlig balkong i sydvästligt läge. Här bor du i en förstklassig lägenhet som stod klar för inflytt 2021 och där avgiften till föreningen är en av de lägsta för området. Lägenheten erbjuder ett stilrent kök i vitt med snygga svarta detaljer som skapar en härlig kontrast, en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som erbjuder dig goda förutsättningar för sociala tillställningar och som ger gott om plats för såväl matgrupp och soffgrupp med tillhörande möblemang, en väl tilltagen balkong i soligt läge, en rymlig hall för avhängning i skjutdörrsgarderoben, ett fräscht badrum med klinker och kakel utrustat med tvättmaskin för att underlätta vardagen samt ett lätt möblerat sovrum med plats för en dubbelsäng. Helt enkelt ett hem att trivas i! På Kärnvedsgatan bor du med såväl naturen inpå knuten som närhet till city. Du har fem minuters promenad till närmsta busshållplats som tar dig till Mölndal centrum med dess torg och affärsgator som bl.a. erbjuder apotek, mysiga caféer, fiskhall, ostbutik frisörer, klädbutiker, livsmedelsaffärer, stadsbibliotek och Mölndals Galleria erbjuder 65 butiker, caféer, restauranger och gym. För den träningsintresserade bor du på behagligt promenadavstånd till Hills Golf & Sports Club som erbjuder en vacker golfbana i toppklass, gym samt padelbanor, sommartid är det även härligt att ha närhet till Sisjöns badplats. Till bostaden hör ett rymligt förråd på entréplan. Tillträde önskas under mitten av juni.

  • Balkong
  • Hiss
Annebergsvägen 31, Lindome, Mölndals kommun

Annebergsvägen 31

Villa
Lindome, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
3 995 000 kr
114 m²
5 rum
1 686 m² tomt

Varmt välkommen till denna trevliga och fina fastighet med ett lugnt och naturnära läge i utkanten av Lindome. Här njuter man av fåglarnas kvitter med solsken hela dagen, naturen in på husknuten men ändå på ett behagligt avstånd från samhället. Huset, som är om 114 kvadratmeter, rymmer idag två sovrum, kök med plats för köksbord, matsal, vardagsrum, två badrum, altan och uterum. Ytskikten är genomgående fina och nya golva är lagda i hela huset. På tomten till huset, som prunkar av grönska och drunknar i solljus precis hela dagen, finns idag en gäststuga, flera uteplatser och förrådsbyggnader. Det finns också ett växthus och gott om blomsterplanteringar. Det finns även en rejäl gräsmatta för barnens bollspel eller varför inte för studsmattan. Gott om plats för bilar på uppfarten!

Åby allé 7, Stallbacken, Mölndals kommun
  • Borttagen före visning

Åby allé 7

Lägenhet
Stallbacken, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
3 095 000 kr
64 m²
3 rum
vån 2/7
4 702 kr/mån
48 359 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Splintvedsgatan 10, Hills Villastad, Mölndals kommun
  • Tor 2 maj kl 16:45
Splintvedsgatan 10, Hills Villastad, Mölndals kommun, bild 2
Splintvedsgatan 10, Hills Villastad, Mölndals kommun, bild 3

Splintvedsgatan 10

Lägenhet
Hills Villastad, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
3 395 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/4
7 254 kr/mån
45 570 kr/m²

Välkommen till Splintvedsgatan 10 och denna stilrena trerummare från 2018 med stor inglasad balkong och en fantastiskt utsikt ner över Hills golfbana. Här bor du i en förstklassig lägenhet med närhet till stan såväl som naturen. Lägenheten erbjuder en social och öppen planlösning mellan det smakfullt inredda köket och vardagsrummet, ett fräscht helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare för att underlätta vardagen, två lättmöblerade sovrum med plats för både säng och tillhörande möblemang samt en rymlig hall med utrymme för avhängning. Lägenheten erbjuder även en härlig balkong som är fullt inglasad och går att öppna upp helt under varma dagar. Balkongen har sol hela eftermiddagen i sitt sydvästläge, och man kan sitta ute från tidig vår till sen höst. Här har du en härlig utsikt ner mot parken och dammen från samtliga rum och dessutom från balkongen. På Splintvedsgatan bor du med såväl naturen inpå knuten som närhet till centrala Göteborg. För den träningsintresserade bor du på behagligt promenadavstånd till Hills Golf & Sports Club som erbjuder en vacker golfbana i toppklass, gym samt padelbanor. Närmaste busshållplats ligger cirka 100 meter från bostaden och därifrån tar du dig till Linnéplatsen på cirka en halvtimme och Mölndals centrum på cirka 10 minuter. Har du bil tar det cirka 15 minuter till Göteborg och parkeringsplatser finns direkt utanför bostaden. Till bostaden hör ett rymligt förråd på suterrängplan. Tillträde enligt överenskommelse.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kvarnbygatan 11, Kvarnbyn, Mölndals kommun

Kvarnbygatan 11

Lägenhet
Kvarnbyn, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
2 795 000 kr
58 m²
2 rum
vån 5/15
4 104 kr/mån
48 190 kr/m²

Varmt välkommen till Kvarnbygatan 11 och denna fina tvårummare om 58 kvm på våning 5. Hiss finns självklart. Balkongen vetter i ett soligt österläge. Vidare finns här en rejäl klädkammare, ett stilrent badrum med golvvärme och all maskinell utrustning du kan behöva. Köket är smakfullt och har en social och öppen planlösning mot vardagsrummet. Lättmöblerat sovrum som rymmer en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Tillträde är flexibelt. På Kvarnbygatan bor du dessutom nära allt. Några minuters promenad tar dig både till Stensjön och dess badplatser och fina natur, skolor, affärer, butiker och kommunikationer. Från Kvarnbygatan är det ett stenkast till Mölndals Centrum där utbudet är stort och större blev det under 2018 då en helt ny galleria stod färdig med cirka 70 butiker. Från Mölndals Centrum avgår både buss, tåg och spårvagn. Pendeltåget tar dig på 8 minuter till Göteborg Centralstation från Mölndals station. Spårvagn nummer 2 och 4 tar dig på cirka 10 minuter raka vägen till Korsvägen från Mölndals station. Till bostaden hör ett förråd i källaren. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Gladiolusgatan 1A, Broslätt, Mölndals kommun

Gladiolusgatan 1A

Lägenhet
Broslätt, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
1 995 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/3
3 455 kr/mån
41 563 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga tvårummare med stor uteplats mot innergården. Här bor du på 48 välplanerade kvadratmeter med ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng, trivsamt vardagsrum, helkaklat badrum och ett trevligt kök med gott om plats för förvaring och köksbord. Den stora uteplatsen når du från köket och här ryms både loungemöblemang, utematbord och krukor om så önskas. På Gladiolusgatan bor du med god närhet till allt du kan önska. På gångavstånd ligger Mölndals centrum som under 2018 slog upp dörrarna för en ny galleria med ett rejält utbud av både butiker och restauranger. Här avgår både buss, tåg och spårvagn som tar dig raka vägen till både Kungsbacka, Göteborg och Frölunda. Med spårvagn 2 och 4 tar det cirka 20 minuter till Korsvägen. Det är även smidigt med kommunikationerna ett stenkast från din egna dörr, där buss 753 tar dig direkt in till centrala Göteborg på knappa halvtimmen

  • Uteplats
Rektor Jönssons väg 41, Tulebo, Mölndals kommun

Rektor Jönssons väg 41

Lägenhet
Tulebo, Mölndals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
2 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 896 kr/mån
41 727 kr/m²

Välkommen till Rektor Jönssons väg 41 och denna fina tvårummare om 55 kvm på andra plan. Detta trevliga område och förening stod klart under 2018. Bra material, välplanerat och en rymlig balkong i ett perfekt soligt läge får du bland annat här. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter, en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, ett fint kök från IKEA med all utrustning du kan önska samt ett rejält badrum med tvättmaskin och torktumlare. På Rektor Jönssons väg bor du i ett naturskönt område med sjön och skogen som närmsta granne. I området finns det flertalet både förskolor och skolor. I närheten av bostaden avgår buss för den som önskar åka kollektivt. Buss 761 avgår från hållplats Stretered och tar dig på ca 17 minuter till centrala Mölndal och på cirka 4 minuter till Kållered station där det avgår tåg som på ca 14 minuter tar dig till Göteborgs centralstation. Det är också mycket smidigt att ta sig till både Kungsbacka, Göteborg och Västra Frölunda med bil. I månadsavgiften till föreningen ingår det både en parkeringsplats, värme och vatten. Det finns också ett rymligt förråd tillhörande bostaden. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning!

  • Balkong
  • Energieffektiv

Visar alla 12