Mäklare Michael Sjöholm

Michael Sjöholm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjötorget 5, Centralt, Mönsterås kommun
Sjötorget 5, Centralt, Mönsterås kommun, bild 2
Sjötorget 5, Centralt, Mönsterås kommun, bild 3

Sjötorget 5

Lägenhet
Centralt, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
3 650 000 kr
90 m²
3 rum
vån 3/8
5 975 kr/mån
40 556 kr/m²

Här bor ni extremt bekvämt och mycket exklusivt med slående vacker utsikt över havet! Allt är omsorgsfullt utvalt för att hålla hög standardkvalitet. Att vakna och se dagens väder härifrån om så läcker morgonsol på sommaren eller vackert vinterlandskap så är det sann livskvalité som erbjuds, året runt. Nära från bilen till den ombonade gemensamma entrén och hissen som tar er upp till lägenheten. Kanske har ni eller tänker er att skaffa båt också för att nyttja den vackra skärgården. Läckert enstavigt parkettgolv i ek generellt och ljust målade väggar och tak. Kök från Ballingslöv med praktisk köksö och matplats. Öppen planlösning tillsammans med vardagsrummet och anslutning till den rymliga balkongen. Master bedroom med klädkammare och kaklat badrum med badkar och tvätt. Ytterligare sovrum med garderob och kaklat badrum med dusch. Komfortkyla/AC och huset är försett med KNX-system där varje bostadsrättsinnehavare har möjlighet att göra egna inställningar avseende bland annat styrning av värme, ventilation, städbelysning/kvällsbelysning och multimedia. Oavsett ålder så bor ni helt fantastiskt här. Välkommen att ta kontakt med ansvarig fastighetsmäklare Michael Sjöholm!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Rya 101, Ålem, Mönsterås kommun
 • Lör 16 dec
Rya 101, Ålem, Mönsterås kommun, bild 2
Rya 101, Ålem, Mönsterås kommun, bild 3

Rya 101

Gård/Skog
Ålem, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
7 900 000 kr
180 m²
5 rum
29 ha tomt

Sällan har vi och ni skådat en så fantastiskt fint renoverad villa och vackert belägen gård. Allt är i ett suveränt skick där ni omgående kan njuta av ett vackert hem. Fina utrymmen i verkstad, maskinhall, djurstall och kontor för egen verksamhet eller era intressen samt cirka 29 ha mark. Sällsynt tillfälle att förvärva ett paradis. Rekommenderas att titta på bilderna och att ta kontakt med ansvarig fastighetsmäklare.

 • Premium
Storgatan 79, Blomstermåla, Mönsterås kommun
 • Sön 17 dec

Storgatan 79

Villa
Blomstermåla, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
300 000 kr
11 rum
4 180 m² tomt

Försäljning av Missionskyrkan i Blomstermåla. Två tomter/fastigheter och två byggnader. Beläget nära buss och tågförförbindelser. Entréhall och två WC, tre samlingslokaler, kontor och kök. Källare med samlingslokal, WC/dusch, hobbyrum/idag pingisrum, förrådsutrymmen, fjärrvärmecentral och tvättstuga. Lägenhet om två rok med kök, badrum och två allrum/sovrum. Lägenhet om fyra rok med kök, badrum, vardagsrum och tre sovrum varav ett med balkong. Fastigheten är ansluten till fiber. På den stora tomten finns också ett uthus, används till vävstuga och förråd. Detaljplanen tillåter idag samlingslokal, vid önskemål om annan användning krävs ny detaljplan. Intressant? Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare, Michael Sjöholm.

 • Plus
Lärlingsvägen 8, Högsby, Högsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lärlingsvägen 8

Villa
Högsby, Högsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
1 495 000 kr
109 + 55 m²
6 rum
1 184 m² tomt

Dags för oss att erbjuda er en etagevilla i gott skick längst upp på Lärlingsvägen i Högsby. Nära till bland annat områdets lekplats och padelbana. Stor och öppen trädgårdstomt med plats för barnlek och dessutom ett tjusigt pilträd! Öppet trädäck delvis under tak, även balkong och dessutom en veranda i anslutning till entrén. Bil placeras i garage eller på uppfart. Vedförvaring bakom garage med entré från pannrum, entré från garage till bostadens källare finns också, praktiskt. Huset är försett med vattenburet värmesystem och vedpanna med ack.tankar om totalt 2250 L + elpatron samt kompletterande, mycket effektiv braskamin. Fiber är förstås anslutet. Interiören är smakfull och sanslöst hemtrevlig. Vid entrén möts ni av ett stort sällskapsrum i öppen planlösning med modernt kök och matplats som rymmer många. Ytterligare sällskapsrum och fyra sovrum i bra storlek. Badrum med duschkabin, fräscht duschrum, bastu och extra WC. Separat tvättstuga och förråd/klädvårdsutrymmen samt ett hobbyrum kanske för gym, hemmakontor eller lek och målning. Kontakta gärna Michael Sjöholm eller Dan Jakobsson för mer information! Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Långsrum 301, Mönsterås, Mönsterås kommun
 • Budgivning pågår

Långsrum 301

Gård/Skog
Mönsterås, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
3 450 000 kr
170 m²
6 rum
21 ha tomt

Gård om drygt 21 ha/1 skifte varav drygt hälften skogsmark och resterande åkermark. Ladugård/Loge/Stall med plats för fyra hästar. Ridbana finns. Garagebyggnad. Förråd. Hundgård. Bostadshus (det vita) med renoveringsbehov. Bostadshus (det röda) om hela sex rum varav fem sovrum. Tvättstuga, badrum och WC. Fint kök och stort vardagsrum samt altan på husets gavel. Eget vatten och eget avlopp samt värmepumpar luft/luft. Lugnt och fridfullt beläget 6 km från centrala Mönsterås.

 • Plus
Algatan 20, Blomstermåla, Mönsterås kommun
 • Lör 16 dec

Algatan 20

Villa
Blomstermåla, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
490 000 kr
96 + 55 m²
3 rum
870 m² tomt

Billigt boende på hörntomt i trevligt villakvarter. Kort promenad till områdets populära lekplats och även nära till affären. Vattenburet värmesystem kopplat till panna med pelletsbrännare. Även separat varmvattenberedare finns för att slippa elda under sommarhalvåret. 3 st luft/luftvärmepumpar finns också installerade. Nytt inkommande vatten/avlopp. Nere rymmer entré, fint kök, fräscht badrum med dusch och rymligt vardagsrum med plats för både TV/soffa och matbord. Uppe rymmer två sovrum och gott om sidovindar/förvaringsmöjligheter. I källaren finns hobbyrum, förvaringsmöjligheter, tvättstuga och pannrum. På tomten finns garage och plats för bilar på uppfart, uteplats på framsidan. Välkommen att ringa till ansvarig Michael Sjöholm!

 • Plus
Smittegårdsvägen 2, Timmernabben, Mönsterås kommun

Smittegårdsvägen 2

Lägenhet
Timmernabben, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
1 350 000 kr
93,6 m²
4 rum
4 464 kr/mån
14 423 kr/m²

Högst sannolikt den finaste lägenheten i bostadsrättsföreningen! Stolt presenteras nu hörnlägenheten som renoverats totalt och ni kan bara flytta rakt in och njuta av ert fina hem. På tomten finns plats för lek och blomster/odling. Goda äpplen, körsbär, torkvinda och till och med en flaggstång! Nära till ert garage med fjärrstyrd port (som ingår i avgiften) och föreningen håller dessutom med förråd och gräsklippare, högtryckstvätt och allt ni behöver, helt suveränt! På framsidan finns förråd i anslutning till entrén och så finns altan med elektrisk markis. Förråd finns även på baksidan intill uterummet. Uterummet är stort och här vill man såklart vistas mycket ( ! ) Entré med praktiskt klinkergolv och klädkammare. Generellt parkettgolv och ljusa färger i lägenheten och man kan väl inte annat än att älska golvvärme? Fint kök med matplats och matrum med plats för många, kan bli sovrum igen vid behov. Trevligt vardagsrum och två sovrum i bra storlek. Kaklad och snygg WC/Dusch samt fräsch WC/Tvätt. Bostadstypen passar innan "villafasen" eller efter. Eller helt enkelt utan önskemål om villa, detta är verkligen smidigt och bekymmersfritt boende i markplan oavsett ålder!

 • Plus
 • Uteplats
Briggen Carl Emils väg 7, Timmernabben, Mönsterås kommun
 • Ons 13 dec

Briggen Carl Emils väg 7

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
3 295 000 kr
145 + 45 m²
5 rum
857 m² tomt

Bosätter ni er här, så gör ni ett klokt val. Vackra promenader längs vattnet och i skön natur. Villa i gott skick som restes 2007 men som uppdaterats med bland annat nytt fint kök och även exklusivt badrum med dusch, badkar och bastu. Sällskapsrum nere och uppe samt så finns totalt tre sovrum. Separat tvättstuga är praktiskt precis som bilparkering inomhus, i garage. Eller så parkerar ni på uppfarten. Den sköna hörntomten (!) är uppvuxen och grönskande samt är försedd med en damm! Flera uteplatser att välja bland och ett förråd finns det här också. Bostaden värms upp med hjälp av mekanisk frånluftsvärmepump som återvinner till det vattenburna systemet. Nära till padel, tennis, minigolf, restauranger och pendlingsmöjligheter mm. Havet med bad och båtliv erbjuds inom en mycket kort promenad. See you!

 • Plus
Solbackevägen 3, Blomstermåla, Mönsterås kommun
 • Lör 16 dec

Solbackevägen 3

Villa
Blomstermåla, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
995 000 kr
92 + 92 m²
3 rum
1 500 m² tomt

Villan på Solbackevägen 3 är i ett gott skick! Här har en rad förbättringar utförts till exempel modernt tak, installation av fjärrvärme, utvändigt fuktskydd, isolerglasfönster, fräscht badrum mm. Dubbelgarage och inglasad altan samt en stor tomt med möjligheter. Köket, matplatsen och vardagsrummet harmoniserar i en luftig, öppen planlösning - härligt. Gott om plats för att umgås och en öppen spis med insats som skapar trivselvärme och stämning. Allrum, idag biorum men som enkelt kan bli ett sovrum till vid behov/önskemål. Fint sovrum med värmepump/AC. Suveräna förvaringsutrymmen i källaren och möjligt att skapa ett sovrum/allrum till, tvättstuga, badrum och bastu. Nära till pendlingsmöjligheter med buss och tåg samt vackert bad i Alsterån. Välsorterad matbutik och suveräna motionsslingor och lekplatser. Här bor ni bra, välkomna på visning!

 • Plus
Ängshagsvägen 4, Ljungnäs, Mönsterås kommun
 • Lör 16 dec

Ängshagsvägen 4

Villa
Ljungnäs, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
3 500 000 kr
198 + 55 m²
9 rum
1 960 m² tomt

Exklusiv villa som uppfördes 1967 med hög kvalité gällande material och utförande. Säljarna har varsamt bibehållit husets ursprungliga karaktär från 1960-talet. Mycket välskött hem. Konvertering till vattenburet värmesystem har utförts, anslutet till bergvärmepump. Den anläggningen förser även den stora utomhuspoolen med en skön badtemperatur. Här är gott om plats för familj och vänner med hela nio rum varav sex möjliga sovrum. Därutöver finns två badrum med både bubbelbadkar och duschar, WC samt separat tvättstuga och ett klädvårdsrum. Bilarna parkerar ni i dubbelgaraget eller på uppfarten. Den natursköna tomten är ungefär dubbelt så stor som normalstora tomter i området. Det finns uterum och flera uteplatser för sol eller skugga. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Michael Sjöholm.

 • Plus
Sandgatan 4, Kuggås, Mönsterås kommun
 • Budgivning pågår
 • Lör 16 dec

Sandgatan 4

Övrigt
Kuggås, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
3 450 000 kr
271 m²
1 020 m² tomt

Hyresfastighet belägen i centrala Mönsterås, nära till all service, hamnen och viken. Huset rymmer fyra lägenheter, alla är uthyrda och håller god standard. Tre tvårummare på 65 kvm och en trea på 76 kvm. En tvåa nere har nya ytskikt, nya vitvaror och nytt badrum. En tvåa uppe har nya ytskikt och nytt badrum. Total intäkt 301.200 kr och driftkostnader 55.000 kr = driftnetto 246.200 kr. Separat byggnad som rymmer plats i carport och förråd till respektive lägenhet. Fjärrvärme. Rymligt trapphus och gemensam tvättstuga. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information eller visning.

 • Plus
Movägen 2, Fliseryd, Mönsterås kommun

Movägen 2

Villa
Fliseryd, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
690 000 kr
260 + 50 m²
5 rum
1 120 m² tomt

Fliseryds församlingshem är nu möjligt att förvärva, vilka möjligheter. Vad har ni för behov? Gediget hus med gott om utrymmen för verksamhet eller kanske ett unikt hem! Både och är förstås möjligt här. Se gärna på försäljningsfilmen. Fliseryd är ett trivsamt samhälle som har allt ni behöver. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare så berättar jag gärna mer! Das Gemeindehaus von Fliseryd kann jetzt erworben werden, was für Möglichkeiten. Was sind Ihre Bedürfnisse? Ein solides Haus mit viel Platz für Aktivitäten oder vielleicht ein einzigartiges Zuhause! Beides ist hier natürlich möglich. Schauen Sie sich ruhig den Verkaufsfilm an. Fliseryd ist eine angenehme Gemeinde, die alles hat, was Sie brauchen. Nehmen Sie Kontakt mit dem zuständigen Immobilienmakler auf und ich erzähle Ihnen gerne mehr!

Storgatan 49, Centralt, Mönsterås kommun
 • Tor 14 dec

Storgatan 49

Övrigt
Centralt, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
4 300 000 kr
193 m²
238 m² tomt

Fastigheten med beteckning Hyssarebacken 14 är högst belägen på Storgatan i centrala Mönsterås. Ägarlägenheten på våning 2 nås exklusivt via hiss eller trappor. Gott skick och rymmer tre rok samt kontor och nyrenoverat badrum, slående utsikt över Kråkerums vackra natur och Mönsterås vackra vik! Suveränt boende i ägd fastighet mitt i centrum. I huset finns på 1 våning, 1 rok och 2 rok. I entrévåning två lokaler. I källaren finns övernattningslägenhet/uthyrningsmöjlighet/verksamhet och renoverad tvättstuga samt förråd. Undantaget ägarlägenheten är intäkterna 199 224 kr/år (Inklusive ägarlägenheten cirka 331.224 kr) och driftkostnaderna 141 530 kr/år. Baksidan erbjuder liten, trivsam och lättskött innergård. Entréplan Butik 1 om cirka 47 kvm. 1 rum inklusive pentry och wc. Butik 2 om cirka 45 kvm. 1 rum inklusive pentry och wc. Våning 1 Lägenhet om 1 rok, cirka 38 kvm. Hall, klädkammare, kök, vardagsrum med anslutning till balkong och badrum med dusch. Lägenhet om 2 rok, cirka 57 kvm. Hall, klädkammare, kök, vardagsrum med anslutning till balkong, sovrum och badrum med dusch. Våning 2 Smakfullt renoverad ägarlägenhet om 3 rok + kontor, cirka 98 kvm. Direkt anslutning från hiss eller trappor till hall, vardagsrum med plats för middagsbord, öppen spis med ny insats och anslutning till balkong, två sovrum (varav det ena med anslutning till balkong) och renoverat badrum med dusch. Källare Övernattningslägenhet med pentry och badrum. Pannrum med fjärrvärmecentral. Elcentral. Tre förråd till lägenheterna. Driftcentral för hissen. Ett tillfälle - varmt välkommen att kontakta Michael Sjöholm!

 • Plus

Visar alla 13