Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Michael Sjöholm

Michael Sjöholm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Slätemovägen 2, Nynäs, Mönsterås kommun

Slätemovägen 2

Villa
Nynäs, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
795 000 kr
74 m²
3 rum

Denna fina och väl omhändertagna bostad omvandlades under 1990-talet från fritidsbostad till permanentbostad efter omfattande till- och ombyggnader. Det natursköna och havsnära området är en av Mönsterås pärlor. Området har egen lekplats och grönyta, stugförening, gemensamt midsommarfirande bland annat, egen badplats och rimlig gång eller cykeltur till Oknö likväl som till Mönsterås köping. Bostaden är handikappsanpassad, dörrar breddades, trösklar togs bort och alla golv i samma nivå samt kök med höj/sänkbar bänk/skåp. På den fridfulla, högt belägna hörntomten finns fiskrök, markstensförsedda uteplatser och förrådsutrymmen/gäststuga. Inglasat uterum om cirka 16 kvm med skjutbara partier, infravärme och fridfull utsikt över området. Sällskapsrum med täljstenskamin. Badrum/tvätt. Stort sovrum med öppen spis och även ett litet sovrum. Ej friköpt tomt, arrenderas av privat markägare. Du kommer att gilla det, vi syns!

Skälleryd 405, Blomstermåla, Mönsterås kommun
  • Lör 27 apr

Skälleryd 405

Villa
Blomstermåla, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
2 150 000 kr
124 m²
3 rum
1 780 m² tomt

Här bor ni lugnt och fridfullt i byn Skälleryd. Enplanshuset byggdes år 2008 och är välskött. Vardagsrum med kamin och anslutning till inglasad altan. Trevligt kök, två sovrum och två badrum. Behövs ett sovrum till så går det att skapa i vardagsrummet. Praktisk groventré med tvättavdelning. Frånluftsvärmepump med återvinning till golvvärme. Stort isolerat garage, suveränt för hobbymekanikern eller kanske för mindre verksamhet - värmepump luft/luft. Förråd och vedförvaring finns också på den fina tomten som är hela 1780 kvm. Kort promenad för bad i Alsterån!

  • Plus
Rya 101, Ålem, Mönsterås kommun
  • Imorgon kl 15:00
Rya 101, Ålem, Mönsterås kommun, bild 2
Rya 101, Ålem, Mönsterås kommun, bild 3

Rya 101

Gård/Skog
Ålem, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
6 900 000 kr
180 m²
5 rum
29 ha tomt

Sällan har vi och ni skådat en så fantastiskt fint renoverad villa och vackert belägen gård. Allt är i ett suveränt skick där ni omgående kan njuta av ett vackert hem. Fina utrymmen i verkstad, maskinhall, djurstall och kontor för egen verksamhet eller era intressen samt cirka 29 ha mark. Sällsynt tillfälle att förvärva ett paradis. Rekommenderas att titta på bilderna och att ta kontakt med ansvarig fastighetsmäklare.

  • Premium
Hagevägen 10, 14, Fliseryd, Mönsterås kommun
  • Imorgon
Hagevägen 10, 14, Fliseryd, Mönsterås kommun, bild 2
Hagevägen 10, 14, Fliseryd, Mönsterås kommun, bild 3

Hagevägen 10, 14

Gård/Skog
Fliseryd, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
3 450 000 kr
170 m²
5 rum
5,7 ha tomt

Nu når någons dröm fastighetsmarknaden. Vi säljer nu två fastigheter som totalt är cirka 5,7 ha och alltså precis lagom som hästgård. Stallet rymmer 3 hästar. Bostadshuset byggdes 2009 och erbjuder vardagsrum med kamin, kök, tvättstuga, två badrum, fyra sovrum och ett härligt uterum. Sol och grilldäck samt pool 6x3 m och 1,5 m djup. Lugnt och avskilt beläget, ett paradis med vackra vyer. Diverse uthus, hönshus och ladugård finns också samt ytterligare bostadshus men i dåligt skick. Fina ridvägar och endast några km till populärt bad i sjön Skiren. Nära till Fliseryd för livsmedelsbutik, skola, sporthall, gym och kollektivtrafik mm. Cirka 25 minuter/2,5 mil till Oskarshamn. Är det här gården ni drömt om?

  • Premium
Ekeby 108, Högsby, Högsby kommun

Ekeby 108

Villa
Högsby, Högsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
2 500 000 kr
90 m²
3 rum
1 650 m² tomt

Endast en liten bit ifrån Högsby och med naturskön vy över öppna landskap och vackra Emån. Nybyggd enplansvilla i Ekeby från Skidstahus om 90 kvm/3 rok. Kök med gott om plats för ert matbord. Intill är vardagsrummet beläget och anslutning till trädäck med tak. Badrum med dusch, tvättstuga och två fina sovrum. Välkomnande och mysig interiör som gör att du känner dig som hemma vid första ögonkastet! Här bor ni bra oavsett ålder! Sälj nu den stora villan och köp detta moderna hem som ingen har bott i. Prisvärt!

Södra Tingsgatan 1A, 1B, 1C, Centralt, Mönsterås kommun
  • Budgivning pågår

Södra Tingsgatan 1A, 1B, 1C

Övrigt
Centralt, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
3 200 000 kr
230 m²
575 m² tomt

Hyreshus i centrala Mönsterås med 3 lägenheter (en 3 rok och två 2 rok) och 2 lokaler. Intäkter 334.100 kr/år och driftkostnader 74.000 kr= Driftnetto 260.100 kr. Nära till all tänkbar service i den mysiga köpingen.

Södra Tingsgatan 6, Centralt, Mönsterås kommun
  • Budgivning pågår

Södra Tingsgatan 6

Övrigt
Centralt, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
3 600 000 kr
346 m²
758 m² tomt

Hyreshus i centrala Mönsterås med 6 lägenheter, 1 st 3 rok, 3 st 2 rok och 2 st 1 rok. Intäkter 375.000 kr/år och driftkostnader 80.200 kr= Driftnetto 294.800 kr. Nära till all tänkbar service i den mysiga köpingen.

Storgatan 29, Högsby, Högsby kommun
  • Budgivning pågår

Storgatan 29

Övrigt
Högsby, Högsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
1 275 000 kr
390 m²
789 m² tomt

Nu finns möjligheten att köpa hyreshus längs Storgatan. 5 st lägenheter (1 st 4 rok ca 130 kvm, 2 st 3 rok ca 75/80 kvm, 1 st 2 rok ca 60 kvm och 1 st 1 rok ca 40 kvm) med intäkter på 313.000 kr/år. Husen värms upp med fjärrvärme och de totala driftkostnaderna är 145.000 kr/år. Driftnettot är därmed 165.000 kr och cirka 13 % i avkastning. Här bor hyresgästerna granne med serviceutbudet och de goda kommunikationerna.

Skälleryd 502, Blomstermåla, Mönsterås kommun
  • Mån 29 apr

Skälleryd 502

Villa
Blomstermåla, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
2 795 000 kr
205 + 20 m²
6 rum
2 654 m² tomt

Varmt välkomna till bostaden som ni framöver kan kalla ert hem. Morgondoppet kan ni med fördel ta enstaka minuters morgonrockspromenad hemifrån vid det fina "Skällerydsbadet". Till förskolan/skolan ända upp till årskurs nio är det endast knappt två kilometer. I Blomstermåla som samhälle finns apotek, livsmedelsbutik, hälsocentral och goda pendlingsmöjligheter med både buss och tåg. Ett stort plus är också att det endast är tre kilometer till ortens friluftsområde Långehäll med allt ifrån orientering, motionsspår och mountainbikeleder. Villan är i ett gott skick, exteriört såväl som interiört. Den värms upp vattenburet anslutet till bergvärmepump och så finns kompletterande braskamin för de där extra lyxiga graderna. Rymmer en välkomnande entréhall, stort kök med köksentré, inglasad altan med syd/västläge, dubbla allrum och tre-fyra sovrum. Badrum med hörnbubbelbadkar och WC, dusch samt tvätt/grovkök. Tomten är stor och bilplats i garage, på uppfart, gott om vedförvaring samt stallbyggnad för er som önskar ha hästen hemma ( ! ) Kommunalt vatten och även avlopp samt anslutet till fiber/stadsnätet. Välkommen att slå ansvarig fastighetsmäklare en signal - möjligt tillträde Augusti/September 2024.

  • Plus
Ängshagsvägen 4, Ljungnäs, Mönsterås kommun
  • Lör 4 maj

Ängshagsvägen 4

Villa
Ljungnäs, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
3 500 000 kr
198 + 55 m²
9 rum
1 960 m² tomt

Exklusiv villa som uppfördes 1967 med hög kvalité gällande material och utförande. Säljarna har varsamt bibehållit husets ursprungliga karaktär från 1960-talet. Mycket välskött hem. Konvertering till vattenburet värmesystem har utförts, anslutet till bergvärmepump. Den anläggningen förser även den stora utomhuspoolen med en skön badtemperatur. Här är gott om plats för familj och vänner med hela nio rum varav sex möjliga sovrum. Därutöver finns två badrum med både bubbelbadkar och duschar, WC samt separat tvättstuga och ett klädvårdsrum. Bilarna parkerar ni i dubbelgaraget eller på uppfarten. Den natursköna tomten är ungefär dubbelt så stor som normalstora tomter i området. Det finns uterum och flera uteplatser för sol eller skugga. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Michael Sjöholm.

  • Plus
Movägen 2, Fliseryd, Mönsterås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Movägen 2

Villa
Fliseryd, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
490 000 kr
260 + 50 m²
5 rum
1 120 m² tomt

Fliseryds församlingshem är nu möjligt att förvärva, vilka möjligheter. Vad har ni för behov? Gediget hus med gott om utrymmen för verksamhet eller kanske ett unikt hem! Både och är förstås möjligt här. Se gärna på försäljningsfilmen. Fliseryd är ett trivsamt samhälle som har allt ni behöver. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare så berättar jag gärna mer! Das Gemeindehaus von Fliseryd kann jetzt erworben werden, was für Möglichkeiten. Was sind Ihre Bedürfnisse? Ein solides Haus mit viel Platz für Aktivitäten oder vielleicht ein einzigartiges Zuhause! Beides ist hier natürlich möglich. Schauen Sie sich ruhig den Verkaufsfilm an. Fliseryd ist eine angenehme Gemeinde, die alles hat, was Sie brauchen. Nehmen Sie Kontakt mit dem zuständigen Immobilienmakler auf und ich erzähle Ihnen gerne mehr!

Storgatan 49, Centralt, Mönsterås kommun
  • Fre 26 apr

Storgatan 49

Övrigt
Centralt, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
4 300 000 kr
193 m²
238 m² tomt

Fastigheten med beteckning Hyssarebacken 14 är högst belägen på Storgatan i centrala Mönsterås. Ägarlägenheten på våning 2 nås exklusivt via hiss eller trappor. Gott skick och rymmer tre rok samt kontor och nyrenoverat badrum, slående utsikt över Kråkerums vackra natur och Mönsterås vackra vik! Suveränt boende i ägd fastighet mitt i centrum. I huset finns på 1 våning, 1 rok och 2 rok. I entrévåning två lokaler. I källaren finns övernattningslägenhet/uthyrningsmöjlighet/verksamhet och renoverad tvättstuga samt förråd. Undantaget ägarlägenheten är intäkterna 199 224 kr/år (Inklusive ägarlägenheten cirka 331.224 kr) och driftkostnaderna 141 530 kr/år. Baksidan erbjuder liten, trivsam och lättskött innergård. Entréplan Butik 1 om cirka 47 kvm. 1 rum inklusive pentry och wc. Butik 2 om cirka 45 kvm. 1 rum inklusive pentry och wc. Våning 1 Lägenhet om 1 rok, cirka 38 kvm. Hall, klädkammare, kök, vardagsrum med anslutning till balkong och badrum med dusch. Lägenhet om 2 rok, cirka 57 kvm. Hall, klädkammare, kök, vardagsrum med anslutning till balkong, sovrum och badrum med dusch. Våning 2 Smakfullt renoverad ägarlägenhet om 3 rok + kontor, cirka 98 kvm. Direkt anslutning från hiss eller trappor till hall, vardagsrum med plats för middagsbord, öppen spis med ny insats och anslutning till balkong, två sovrum (varav det ena med anslutning till balkong) och renoverat badrum med dusch. Källare Övernattningslägenhet med pentry och badrum. Pannrum med fjärrvärmecentral. Elcentral. Tre förråd till lägenheterna. Driftcentral för hissen. Ett tillfälle - varmt välkommen att kontakta Michael Sjöholm!

  • Plus

Visar alla 12