Mäklare Nina Beermann

Nina Beermann

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Idrottsvägen 10, Timmernabben, Mönsterås kommun

Idrottsvägen 10

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
1 775 000 kr
124 + 124 m²
7 rum
1 321 m² tomt

På barnvänlig gata i omtyckta Timmernabben finner du denna klassiska villa med närhet till skola, naturstigar och idrottsplats. Huset ligger i ett fint villakvarter med lekvänlig tomt med uteplats på baksidan samt två garage. Villan rymmer hela 4 sovrum i bra storlek, kök med nyligen installerad vedspis och matrum. Trevligt och ljust vardagsrum med utgång till altan. Planlösningen här gör bostaden social och trevlig med plats för många. Bostadens yta samt den rymliga källaren gör att man inte behöver trängas samt att man alltid har gott om förvaringsutrymmen. Vidare i källarplan finns en mysig gillestuga, tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter. Fiber finns installerat samt solcellsanläggning via leasingavtal. Taket byttes 2008, dränering utfördes 2013-2014. Varmt välkomna att boka in er till visning!

Storgatan 192B, Blomstermåla, Mönsterås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Storgatan 192B

Villa
Blomstermåla, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
1 995 000 kr
127 + 30 m²
4 rum
6 785 m² tomt

Husets 127 kvm är praktiskt fördelade över bostadens fyra rum och kök med väl tilltagna sovrum och trivsamma umgängesytor för såväl familj som vänner. Villan har en genomgående hög standard med bl.a. ett modernt kök från i öppen planlösning mot vardagsrum och matplats med stora fönsterpartier som ger ett rikligt ljusinsläpp och trivsam utsikt. Vattenburen golvvärme, gediget parkettgolv samt två helkaklade duschrum med klinkergolv i exklusivt utförande. Genomtänkt planlösning med väldisponerade ytor och en rymlig tvättstuga/groventré med gott om förvaringsutrymmen. Energieffektivt hus med vattenburet uppvärmningssystem via frånluftsvärmepump med återvinning. Huset har även en stor och trivsam terrass placerad i härligt läge och ostörd vy över området. Härlig och stor trädgård med möjlighet att själv anlägga och designa enligt egna önskemål. Bosätter du dig här på Storgatan har du promenad- eller cykelavstånd till allt det du och din familj behöver för att få en fungerande, enkel och rolig vardag. Kort och gott ett drömhus för familjen!

  • Plus
Idrottsvägen 18, Timmernabben, Mönsterås kommun

Idrottsvägen 18

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
2 275 000 kr
140 + 73 m²
5 rum
1 150 m² tomt

I natursköna Timmernabben finner man det bästa av två världar. Här har man närhet till både skog och hav samt närhet till orter som Mönsterås och Kalmar. Här kan vi erbjuda en rymlig familjevilla med bra läge i eftertraktade Timmernabben. De olika etagen ger en spännande planlösning och karaktär till bostaden. Trevliga och generösa sällskapsutrymmen gör detta hus inbjudande att umgås i med familj och vänner. Fantastisk matsal med tegelvägg, stora fönsterpartier och en sprakande kamin som får dig att njuta av tillvaron till max. Den fria baksidan med stor altan i anslutning till trädgården är perfekt för soliga sommardagar och middagar med familj och vänner. Villan erbjuder tre sovrum i bra storlek, två fina allrum, ett badrum samt ytterligare ett WC. Bonus är den rymliga gillestugan som kan användas som ett extra allrum eller kanske ett tonårsrum. De totalt 140 kvadratmeterna har smakfullt renoverats invändigt och utvändigt. Omgivningarna erbjuder fina natursköna strövområden, motionsspår och på nära avstånd nås en fantastisk skärgårdsmiljö. Härifrån har man några minuter på cykel ner till den fina badplatsen! Låter det intressant? Välkomna att kontakta mäklaren.

  • Plus
Ödebo 101, Ålem, Mönsterås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ödebo 101

Villa
Ålem, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
700 000 kr
126 m²
5 rum
1 610 m² tomt

I lugna Ödebo, Ålem finner vi denna hemtrevliga 1,5-plansvilla med ett högt och trevlig läge. Entrévåningen är inredd med sociala ytor såsom vardagsrum, matsal och kök samt wc och tvätt. Här finns det gott om plats för många att umgås och den centralt placerade kakelugnen sprider skön värme. Från matrummet når man den ljusa och rymliga uterummet som inbjuder till middagar med familj och vänner. En trappa upp har vi en möblerbar hall samt tre rymliga sovrum varav det ena har utgång till balkong samt ett badrum med dusch. I trädgården finns plats för uteplatser och för den odlingsintresserade är det redan förberett med växthus och odlingsland. Detta är ett hem att njuta av redan när man kliver över tröskeln! Fiber finns indraget. Asfalterad infart samt ett rymligt dubbelgarage. Välkomna att meddela ert intresse!

  • Plus
Solberga., Ålem, Mönsterås kommun

Solberga.

Tomt
Ålem, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
600 000 kr
2 542 m² tomt

Är det äntligen dags att göra dröm till verklighet och bygga eget? Nu saluförs en tomt om 2542 kvm som är vackert belägen i området Solberga, Ålem. Solberga är en liten by som ligger i anslutning till Ålems kyrkby, mitt emellan Oskarshamn och Kalmar. Precis som Ålem ligger byn om båda sidor av E 22. Ett härligt kulturlandskap med bostadshus, ladugårdar och varierat odlingslandskap. VA, el och fiber finns i tomtgräns vilket gör att tomten är redo att bebyggas omgående. Här ges möjligheten att bygga ditt drömhus endast ett par km från Mönsterås kilometer och ca 4 mil till Kalmar. En kort cykeltur längst med de vackra omgivningarna når man snabbt Ålem Kyrkby.

Tomt i Solberga Ålem, Ålem, Mönsterås kommun

Tomt i Solberga Ålem

Tomt
Ålem, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
350 000 kr

Nu ges möjligheten att förvärva tomter i natursköna Solberga, Ålem. Solberga är en liten by som ligger i anslutning till Ålems kyrkby, mitt emellan Oskarshamn och Kalmar. Precis som Ålem ligger byn om båda sidor av E 22. Ett härligt kultur landskap med bostadshus, ladugårdar och varierat odlingslandskap. Det är 4 tomter totalt med fasta priser plus anslutningsavgift till det kommunala vatten och avloppet samt elanslutning. Fastigheterna det avser samt priser följer: Solberga 2:11, 1190 kvm. Pris 250000 kr Såld! Solberga 2:12, 1166 kvm. Pris 300000 kr Såld! Solberga 2:14, 2520 kvm. Pris 350000 kr Solberga 2:15, 2205 kvm. Pris 350000 kr Såld! Här kan ni välja att bygga ett fritidshus eller permanentboende, anslutningskostnader avseende kommunalt vatten, avlopp, el och om så önskas fiber tillkommer för köparen. Så vill du bygga ditt egna drömhus? Vill du åt naturläge och en barnvänlig område? Då ska du absolut kika på dessa fantastiska tomter!

  • Plus

Visar alla 6