Mäklare Jonathan Kullberg

Jonathan Kullberg

Om mig

Jag började min karriär på Länsförsäkringar 2019 och är idag specialiserad på att förmedla villor, bostadsrätter och tomter i Mora, Orsa samt Älvdalens kommun. Jag finns alltid tillgänglig och varje affär är för mig högsta prioritet och den känslan ska alla mina kunder känna när det anlitar mig. Tveka inte att höra av er vid bostadsrelaterade frågor!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Selbäcksvägen 32B, Morkarlby, Mora kommun

Selbäcksvägen 32B

Villa
Morkarlby, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
1 800 000 kr
100 + 108 m²
3 rum
1 588 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva denna attraktiva enplansvilla med källare i lugnt och barnvänligt område. Med en totalyta om 208 kvm erbjuder villan gott om utrymme för både avkoppling och sociala sammankomster. De ljusa och luftiga rummen ger en känsla av rymd och trivsel i varje hörn. På entréplanet finner ni två spatiösa sovrum, badrum, kök med plats för matbord samt ett stor och rymligt vardagsrum med en vacker öppenspis. I källarplanet finner ni utöver pannrum och förrådsutrymmen, ytterligare ett sovrum, bastu och tvättstuga. Tomten är stor och insynsskyddad och bjuder på grönska, blommor och utrymme för lek. Perfekt för både barn och vuxna att njuta av under soliga dagar. Du har bekvämt avstånd till kommunikationer, vilket gör vardagen smidigare och ger dig möjlighet att ta dig runt både nära och långt utan besvär. Varmt välkommen på visning! Ombesiktning kommer att genomföras 4/12.

Gördalen 11:74, Gördalen, Älvdalens kommun

Gördalen 11:74

Fritidshus
Gördalen, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
3 500 000 kr
129 m²
4 rum
1 604 m² tomt

Nu ges möjligheten att bli nästa ägare av detta fantastiska fritidshus byggt 2020 med direkt närhet till ett aktivt friluftsliv. Huset om 129 kvm bjuder på välgenomtänkta och påkostade materialval. En optimalt planerad bostad med det där lilla extra som skapar en unik boendemiljö med attraktivt läge. I husets entréplan finns allrum och kök i en öppen social planlösning. Från allrum och köksdel leder altandörr ut till altanen som går i vinkel runt huset. Härifrån bjuds du på utsikt över fjällen. På entréplan finns också två sovrum, förrådsutrymme samt lyxigt och smakfullt inrett badrum med bastu. Genomgående golvvärme på entréplan. En trappa upp finns ett härligt loft som kan nyttjas till sovrum, allrum eller om man önskar dela av för att göra sovrum avskiljt. På detta våningsplan finns en separat toalett. Utöver allt detta finner ni på tomten en grillkåta med bastu samt ett stort förråd. I Gördalen bor du med direkt närhet till ett aktivt friluftsliv. På vintern finns det utöver skoter- och längdskidåkning även möjlighet till att åka plint i både Idre, Fjätervålen och Sälen. Området är mycket snösäkert och säsongen är lång. Men även i den snöfria tiden har Gördalen mycket att bjuda på: fina Görälven med bra fiske, närhet till Fulufjällets nationalpark, fina vandringsleder, bär- och svampplockning, fiske och jakt. I Gördalen finns en aktiv bystuga med matservering. Allt man önskar och behöver finns här för dig som önskar en komplett bostad i fjällen.

  • Plus
Idrottsgatan 5C, Västeråkern, Orsa kommun

Idrottsgatan 5C

Lägenhet
Västeråkern, Orsa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
245 000 kr
38,4 m²
1 rum
vån 2/3
2 424 kr/mån
6 380 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga och hemtrevliga 1:a om 38 kvm med balkong i västerläge! Här finner ni en välplanerad bostad med vackra trägolv, helkaklat badrum, trivsamt kök med plats för matbord samt stort allrum med utsikt över Lillåvallen. Vardagsrummets rejäla storlek möjliggör en avskärmad del för sängplats. Till bostaden hör både ett mindre källareförråd och ett vindsförråd. Lugnt område med nära till naturområden där du kan njuta av promenader längs Orsasjön, ta ett dopp eller enkelt ta dig till centrum för att handla eller gå på restaurang. Bra parkeringsmöjligheter! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Fryksås 226, Fryksås, Orsa kommun

Fryksås 226

Fritidshus
Fryksås, Orsa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
7 200 000 kr
195 + 35 m²
4 rum
1 110 m² tomt

Med ett drömlikt läge saluförs nu denna fantastiska timmervilla med gångavstånd till längdskidspår och mysiga caféer. Enastående utsikt mot Orsasjön som bjuder in naturen hela vägen in i vardagsrum och kök. Huset erbjuder idag två sovrum varav ett med en vacker kakelugn samt separat toalett. Sommartid finns motionsspår, cykling och vandring i den vackra naturen. En perfekt familjeanläggning sommar som vinter, för dig som letar efter ett lugnare område med storslagen natur utanför dörren för både ett fritids-och permanentändamål. Bostaden har exklusiva materialval och ger ett pampigt intryck direkt vid dörren. Allrummet har en öppen planlösning mot köksdelen och här finns generösa ytor att njuta och umgås på med hela familjen, dels runt matbordet och i soffgruppen framför brasan. Interiören är vitmålad och luftig tack vare takhöjden som går enda upp till nock. Från vardagsrummet samt badrummet når huset fantastiska altan i sydläge som passar perfekt för en trevlig hemma-afterski med något varmt i handen under senare delen av vintern. Utöver själva huvudbyggnaden återfinns ett gästhus om 70 kvm med kök, vardagsrum, sovrum med en öppenspis, badrum med bastu. Här finns goda uthyrningsmöjligheter för dig som vill finansiera ditt fritidsboende genom uthyrning. Fryksås Fäbod har en delvis gammal bebyggelse med anor från 1500-talet. Fäboden ligger 503 meter över havet och bjuder på en storslagen utsikt över Siljansbygden. Här passerar en etapp av den 34 mil långa Siljansleden för vandrare. Det finns även andra markerade vandringsleder samt cykelleder under sommaren och fina skidspår på vintern. En idyllisk miljö med otaliga traditionella aktiviteter, som majstångsresning på flertal platser och dagar, folkmusik, sång och dans för både barn och äldre, samt de utpräglade folkdräkterna från de lokala byarna som är unikt för Dalarna. I Fryksås finns boende i form av hotell och stugor samt café och två restauranger med fantastisk utsikt över Orsasjön och Siljan.

Ottersvägen 11, Morkarlby, Mora kommun

Ottersvägen 11

Villa
Morkarlby, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
2 995 000 kr
105 + 105 m²
4 rum
1 322 m² tomt

Nu saluförs denna trevliga familjevilla som genomgått omfattande renoveringar under året. Här erbjuds stora sociala ytor, flertalet sovrum och effektiv uppvärmning via bergvärme. På tomten finns ett nybyggt garage och stora ytor för barnen att vistas. På Ottersvägen 11 bor man med närhet till skolor, dagis, natur, skidstadion, idrottsplats, simhall, tennishall och Vasaloppsspåret. På gångavstånd finns välsorterad livsmedelsbutik och Mora centrum. Boka in dig på visningen idag!

Tomt - Ryssa 160:5, Ryssa, Mora kommun

Tomt - Ryssa 160:5

Tomt
Ryssa, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
375 000 kr
3 586 m² tomt

Nu finns möjligheten att förverkliga din dröm om att bygga ditt framtida hem i Ryssa. Med ett naturskönt läge med närhet till Siljan saluförs nu tre tomter och erbjuder dig ett unikt tillfälle att förvärva flera tomter intill varandra eller för dig som vill köpa enskild tomt. Tomten är på 3586 kvm och positivt förhandsbesked finns från 2019 för byggnation av ett enbostadshus med garage och förråd. Förhandsbeskedet är ej giltigt då giltighetstiden är passerad. Besök gärna tomten på egen hand! Kontakta mäklare för mer information.

Tomt - Ryssa 160:4, Ryssa, Mora kommun

Tomt - Ryssa 160:4

Tomt
Ryssa, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
375 000 kr
3 423 m² tomt

Nu finns möjligheten att förverkliga din dröm om att bygga ditt framtida hem i Ryssa. Med ett naturskönt läge med närhet till Siljan saluförs nu tre tomter och erbjuder dig ett unikt tillfälle att förvärva flera tomter intill varandra eller för dig som vill köpa enskild tomt. Tomten är på 3423 kvm och positivt förhandsbesked finns från 2019 för byggnation av ett enbostadshus med garage och förråd. Förhandsbeskedet är ej giltigt då giltighetstiden är passerad. Besök gärna tomten på egen hand! Kontakta mäklare för mer information.

Tomt - Ryssa 160:3, Ryssa, Mora kommun

Tomt - Ryssa 160:3

Tomt
Ryssa, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
375 000 kr
2 422 m² tomt

Nu finns möjligheten att förverkliga din dröm om att bygga ditt framtida hem i Ryssa. Med ett naturskönt läge med närhet till Siljan saluförs nu tre tomter och erbjuder dig ett unikt tillfälle att förvärva flera tomter intill varandra eller för dig som vill köpa enskild tomt. Tomten är på 2422 kvm och positivt förhandsbesked finns från 2019 för byggnation av ett enbostadshus med garage och förråd. Förhandsbeskedet är ej giltigt då giltighetstiden är passerad. Besök gärna tomten på egen hand! Kontakta mäklare för mer information.

Orrstigen 10, Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Orrstigen 10

Fritidshus
Himmelfjäll, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
7 000 000 kr
175 + 12 m²
5 rum
1 348 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva två unika fjällstugor på aktiva Idre Fjäll! Här finner du en naturskön plats! En tomt bebyggd med två fjällstugor i norrländskt fulltimmer från Dalatimmer i Mora, vedeldad bastu, vinterbonat förråd med tvättstuga och förvaring med vidbyggd carport, vedbod och grillplats. Tomten ger ytterligare möjligheter där det kvarstår byggrätt på tomten. Vilket innebär att du kan bygga en till stuga om 55 kvm. Bygglov och ritningar finns för ytterligare ett timmerhus, samma som det mindre av husen fast spegelvänt. Idag har den mindre fjällstugan hyrts ut via Airbnb och inbringat god hyresintäkt på ca 240.000 kr/år brutto under drygt två års tid. Potentiella intäkter på 600.000 kr/år om båda husen hyrs ut. På Airbnb är fjällstugan högt rankad och har fått många fina rekommendationer. Det ger goda möjligheter för fortsatt bra uthyrning. 2 – 3 minuter med bil till liftarna, för längdskidor är det ”Ski-in Ski-out”. Även skoterled nås direkt från husen. Tillträde kan ske om 3 månader. Stora fjällstugan är i fulltimmer från Dalatimmer i Mora och är på 120 kvm. Fjällstugan har kulturfönster från Älvdalen Fönsterfabrik och är 3-glasfönster med argongas för bästa möjliga isolering. Huset står på en gjuten betongplatta med vattenburen golvvärme. Vidare finns ett sovrum på entréplan som är möjligt att dela i två rum om fler sängplatser önskas, badrum med duschkabin, stort härligt allrum med högt i tak som inger rymd. I allrummet finns även en värmande kamin installerad. Öppen planlösning mellan allrum och kök. Köket är fullt utrustat med kyl och frys, diskmaskin, spishäll och fläkt samt ugn. En trappa upp finns ett loft, med fullhöjd, som idag är inrett som ett sovrum. Härifrån har du magisk utsikt mot fjällen. Från allrummet nås den fantastiska altanen som vetter mot söder och ger sol stora delar av dagen. På vintern kan ni hoppa ned i den inbyggda badtunnan och ta ett värmande bad efter en heldag med aktiviteter. Badtunnan har stort reningsverk med elpatron (3 KW) samt vedkamin. Stora huset har inte varit uthyrt via Airbnb. Gäststugan är även den i fulltimmer från Dalatimmer i Mora och är på 55 kvm. Fjällstugan har kulturfönster från Älvdalen Fönsterfabrik och är 3-glasfönster med argongas för bästa möjliga isolering. Huset står på en gjuten betongplatta med vattenburen golvvärme. Stugan innehar ett badrum med duschkabin, fullutrustat kök i vit kulör, vardagsrum med generös takhöjd och braskamin samt med utgång till altan i soligt läge och har fin utsikt och till övre plan finns en spiraltrappa upp till sovloftet, med ståhöjd, samt ett sovrum på entréplan. Stugan har varit uthyrd regelbundet via Airbnb och har genererat goda intäkter. 75 – 80% beläggningsgrad med extremt goda recensioner. Tomten är välplanerad i 4 terrasser med stödmurar i natursten. Parkeringar och gårdsplanen är ordentligt iordninggjorda. Bärlager med singel som ytskikt. Orrstigen som ligger i attraktiva Fjällbäcken är nu i stort sett färdigbyggt, alla tomter är slutsålda. Det är helt färdigbyggt runt Orrstigen 10, så det finns inga störningar från byggen. Området Orrstigen är ett expansivt område där flertalet fjällstugor byggs och många nyttjas av ägarna själva. Till skidanläggningarna Idre Himmelfjäll och Idre Fjäll är det enbart ett par minuter med bil. Skoterspår går i området som du enkelt tar dig ut på SONDs 180 milslånga skoterleder.

  • Plus
Tjädervägen 6, Utmeland, Mora kommun

Tjädervägen 6

Villa
Utmeland, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
2 765 000 kr
103 + 181 m²
7 rum
969 m² tomt

Med ett utmärkt läge på återvändsgata i barnvänligt område ligger denna trevliga familjevilla! Med en total area om 284 kvm finns det gott om utrymme för hela familjen att röra sig fritt. Här finns tre generösa sovrum, stort och sällskapligt vardagsrum med utgång till hemmets altan. Kök och badrum har renoverats och erbjuder moderna bekvämligheter med stilfulla detaljer. Köket är utrustat med kvalitativa vitvaror och har gott om förvaringsutrymme för alla dina köksredskap. Utöver detta finner du i källarplanet gott om förvaringsutrymmen, två till sovrum, tvättstuga, pannrum, wc men även en mysig gillestuga med eldstad. Tomten om 969 kvm är stor och rymlig!. Här kan hela familjen njuta av soliga sommarkvällar och roliga aktiviteter tillsammans. Hemmets inglasade altan blir en naturlig anslutningspunkt under sommarhalvåret. På Tjädervägen bor ni i ett lugnt område med närhet till både natur och stadens bekvämligheter, erbjuder det en perfekt balans. Du kan njuta av fridfulla promenader längs med Siljan, samtidigt som du har nära till skolor, affärer och kollektivtrafik. I byn Vinäs, bara ett par minuter bort finns dragna skidspår vintertid och bara några minuter bort med cykel finner ni barnvänliga Åmåsängsbadet.

Ström Pers väg 1, Berget, Orsa kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ström Pers väg 1

Villa
Berget, Orsa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
1 200 000 kr
100 + 29 m²
4 rum
1 170 m² tomt

Varmt välkommen till Ström Pers väg 1 och till denna trevliga enplansvilla med garage. Här erbjuds ett bekvämt boende om 100 kvm fördelat på en rymlig hall med utrymme för klädavhägning, ett badrum, tre sovrum, kök och tvättstuga. Vardagsrummet erbjuder stora sociala ytor där familj och vänner kan samlas utan problem. På tomten finns ett rymligt garage med förråd samt en gäststuga. Den stora och spatiösa uteplatsen passar perfekt för den som vill avnjuta härliga sommarkvällar. Bostadshuset är mestadels i original utförandet och erbjuder nästa ägare att sätt sin egna prägel. På Ström Pers väg 1 bor ni i ett barnvänligt område med närhet till skola och förskola. Den gedigna tomten är perfekt för lek och aktiviteter! Bara några minuter bort når ni centrum där ni hittar allt ni behöver, så som utbud av frisörer, caféer, restauranger, mataffärer och diverse nöjen. Välkommen med din intresseanmälan idag!

Orsälvsgatan 19 D, Noret, Mora kommun

Orsälvsgatan 19 D

Lägenhet
Noret, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
1 995 000 kr
87 m²
3 rum
5 213 kr/mån
22 931 kr/m²

När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Här finns även en skjutdörrsgarderob för förvaring av skor och ytterkläder samt ett praktiskt städskåp. Hallen öppnar upp sig mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman. Det ljusa och luftiga rummet har en öppen planlösning och rymmer både soffgrupp och matplats för flera gäster. I köksdelen ger den praktiska köksön extra arbetsyta och på kvällen kan du avnjuta en brasa från hemmets effektiva braskamin från Contura. Vidare i lägenheten återfinns två luftiga sovrum med ett fint ljusinsläpp där det ena har en rymlig klädkammare med plats för ännu mer skor och kläder. Utöver detta finns en separat WC och ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten. Från vardagsrummet når du hemmets trevliga altan som blir en given favoritplats under sommarhalvåret. På tomten finns även ett ca 5 kvm stort förråd. Runt hörnet finner du Norets handelsområde där du finner allt du kan tänkas att behöva. Där erbjuds restauranger, shopping och matbutiker. Missa inte chansen till ditt nästa drömboende, välkommen på visning!

  • Uteplats
Masvägen 21, Gesunda, Mora kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Masvägen 21

Tomt
Gesunda, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
500 000 kr
2 094 m² tomt

Längtar ni efter att få bygga ert drömhus med trevlig utsikt över Siljan? Nu har ni möjligheten till denna tomt på hela 2 094 kvm som ligger trevligt belägen med närhet till badplats, båtbryggor och vackert parkområde mot vattnet. Alla har vi drömt om att sätta nycklarna i ett helt nytt hus som är uppbyggt helt efter sina egna önskemål. Tomten är härligt inringad av växtlighet och erbjuder möjlighet för en stor gräsmatta för barn att springa och leka på. I området finns förskola, matbutik samt underbar natur. Här finns möjlighet att ansluta till kommunalt vatten och avlopp, el och fiber.

Blåbärsstigen 21, Idre, Älvdalens kommun

Blåbärsstigen 21

Tomt
Idre, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
230 000 kr
1 361 m² tomt

Tomt för permanentboende! Nu har vi nöjet att erbjuda en villatomt i vackra Idre! I ett nybyggt villaområde, med ett högt läge, härliga vyer och natur runt knuten, har du nu chansen att bygga ditt drömboende. Tänk dig härliga dagar på fjället eller fiske och bad i närliggande sjöar på fritiden och sen komma direkt hem! Och inte minst - tänk dig att få bygga exakt det där huset som blir familjens favoritplats. Endast ca 10 minuter med bil och du når Himmelfjälls och Idre Fjälls lift och spårsystem där du hittar aktiviteter för barnfamiljer, kompisgänget eller kollegorna. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Blåbärsstigen 19, Idre, Älvdalens kommun
  • Budgivning pågår

Blåbärsstigen 19

Tomt
Idre, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
250 000 kr
1 462 m² tomt

Tomt för permanentboende! Nu har vi nöjet att erbjuda en villatomt i vackra Idre! I ett nybyggt villaområde, med ett högt läge, härliga vyer och natur runt knuten, har du nu chansen att bygga ditt drömboende. Tänk dig härliga dagar på fjället eller fiske och bad i närliggande sjöar på fritiden och sen komma direkt hem! Och inte minst - tänk dig att få bygga exakt det där huset som blir familjens favoritplats. Endast 10 minuter med bil och du når Himmelfjälls och Idre Fjälls lift och spårsystem där du hittar aktiviteter för barnfamiljer, kompisgänget eller kollegorna. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Lissbacksvägen 29, Risa, Mora kommun

Lissbacksvägen 29

Fritidshus
Risa, Mora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora - Orsa
2 990 000 kr
78 m²
5 rum
4 ha tomt

Nu har ni chansen att förvärva denna fantastiska timmerstuga byggd 2004 med tillhörande skog med jakträtt! Här erbjuds ett komplett fritidshus om 78 kvm med enskilt vatten (egen brunn) och enskilt avlopp i form av en tre kammarbrunn. Stugan är byggd i två omgångar 2004 samt utbyggd 2008. Ni välkomnas in i den äldre delen som erbjuder kök med matplats, en öppenspis, sovloft samt wc med dusch. Vidare når ni ett allrum som passar perfekt för sovplats eller tv-rum. Väl inne i den nyare delen av stugan finner ni ett stort vardagsrum med öppenspis, två sovrum samt ett rymligt sovloft. Här bor ni i ett lugnt och stilla område med soltimmar hela dagen. Med 10 minuters bilfärd når ni norets handelsområde som erbjuder allt ni kan tänkas behöva i form av matvarubutik, restauranger samt klädbutiker. Missa inte denna möjlighet, utan anmäl ditt intresse redan idag! Fastigheten säljs med inventarier.

Visar alla 16