Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Helen Lindström

Helen Lindström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Enbacken 17, Borensberg, Motala kommun

Enbacken 17

Villa
Borensberg, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
3 100 000 kr
178 m²
6 rum
837 m² tomt

Välvårdad villa i 1,5 plan i hjärtat av Borensberg. Huset är välskött såväl utvändigt som invändigt. Entréplan har en bra planlösning med stor hall, kök, matplats, tvättstuga, vardagsrum, kontor och duschrum. Övre plan består av allrum med utgång till balkonger, tre sovrum samt badrum. Huset har en bra insynsskyddad trädgård och friliggande garage. Borensberg har mycket att erbjuda som skolor, förskolor, flera matbutiker, härliga strövområden och nära vatten tack vare Göta kanal och sjön Boren. Varm välkommen att anmäla dig till visningen!

Gnejsvägen 49, BRÅSTORP, Motala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gnejsvägen 49

Radhus
BRÅSTORP, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 250 000 kr
68 m²
2 rum
271 m² tomt

Äntligen ett friköpt radhus i ett plan på Gnejsvägen till salu! Huset har ett mycket bra läge i området med baksida med trädgård som vetter mot en härlig dunge med b l a rhododendron som blommar vackert på försommaren. Bostaden har en praktisk planlösning med rymlig hall, ljust kök med fönster i två väderstreck, sovrum, helkaklat duschrum, klädkammare och vardagsrum med utgång till inglasad altan. Som ägare av Gnejsvägen 49 har man obligatoriskt medlemskap i samfälligheten Stenröset I samfällighetsavgiften ingår uppvärmning med luftburen golvvärme, varmvatten, kallvatten, sophämtning, förråd, garage och kabel-TV. Driftskostnader som tillkommer förutom samfällighetskostnaden är hushållsel och hemförsäkring. Varmt välkommen att gå in på vår hemsida och anmäl dig till visningen!

Spolegatan 8A, Nedre Holm, Motala kommun

Spolegatan 8A

Lägenhet
Nedre Holm, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
445 000 kr
39,9 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 837 kr/mån
11 153 kr/m²

Bostadsrätt på andra våningen med bra planlösning bestående av hall, kök, vardagsrum, litet sovrum, duschrum och klädkammare. Från vardagsrummet är det utgång till balkong med härlig utsikt över området. Bostaden är i gott skick med duschkabin och kommod bytta i duschrummet 2023. Lägenheten har ett trevligt läge i Motala med några minuters promenad från centrum och nära resecentrum. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Balkong
  • Hiss
Lugngatan 16, Björkelund, Motala kommun

Lugngatan 16

Lägenhet
Björkelund, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
695 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/3
3 604 kr/mån
14 184 kr/m²

Bo med låg månadsavgift i bostadsrätt i markplan med hall, kök, sovrum och vardagsrum med utgång till rymlig balkong, Här bor man i ett lugnt område där bostadsrätterna ligger i ett trevligt villaområde nära skola, förskola, natursköna Göta Kanal och Borenshults slussar. I närheten av bostaden ligger Verkstadstorget där det finns flera mataffärer och bageri. Till stan eller Motala resecentrum tar man sig enkelt med cykel längs Östermalmsgatan eller längs kanalen. I månadsavgiften ingår hushållsel, bredband och parkering. Varmt välkommen med din anmälan!

  • Balkong
Almedalsgatan 17, Österstad, Motala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Almedalsgatan 17

Villa
Österstad, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 525 000 kr
122 + 122 m²
4 rum
1 168 m² tomt

Enplansvilla med källare i familjevänliga Österstad strax öster om Motala. Huset består av hall, kök, vardagsrum, två sovrum, kontor och duschrum. I källaren finns allrum, gillestuga, pannrum, tvättstuga med torkrum, förråd, duschrum, hobbyrum med uppgång till garage med utgång till både fram och baksida av huset. I bostaden kan man bo med låga driftskostnader tack vare vattenburen värme via bergvärmepump. Huset har ett vidbyggt isolerat garage. I Österstad finns förskola och skola till och med årskurs 3 och det ligger med bekvämt pendlingsavstånd till både Motala och Linköping. Varmt välkommen på visning!

Mårdstigen 1D, Borensberg, Motala kommun
  • Borttagen före visning

Mårdstigen 1D

Lägenhet
Borensberg, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/2
4 727 kr/mån
13 092 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
Sahlingatan 33, Björkelund, Motala kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Sahlingatan 33, Björkelund, Motala kommun, bild 2
Sahlingatan 33, Björkelund, Motala kommun, bild 3

Sahlingatan 33

Villa
Björkelund, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 000 000 kr
84 + 60 m²
4 rum
852 m² tomt

Varmt välkommen till ett mycket välskött och välkomnande 1,5-planshus med källare. Huset består av hall, kök, WC-rum, matrum med utgång till altan och vardagsrum med kamin. På övre plan finns hall, två sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt WC-rum. I källaren som till största del har klinkergolv finns en hall, pannrum, tvättstuga, duschrum samt två stora rum som kan användas som hobbyrum eller varför inte tonårsrum. Huset ligger på en hörntomt och trädgården har fina gräsytor, lekstuga och garage. Området Björkelund är en trivsam del av Motala med främst villabebyggelse, skola, förskola och ett stenkast bort ligger Borenshults slussar som är ett fint utflyktsmål. Från Borenshult är det fina promenadstråk längs Göta kanal in mot centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Snickaregatan 7, Borenshult, Motala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Snickaregatan 7

Radhus
Borenshult, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 900 000 kr
109 m²
4 rum
572 m² tomt

Praktiskt och trevligt parhus i två plan med ett trevligt läge nära kanalen o Borenshults slussar! Det här välskötta huset består av entréplan med hall, kök, vardagsrum, duschrum, tvättstuga och litet förråd. Övre plan är inrett med hall, tre sovrum, duschrum och klädkammare. Trädgården är lättskött med två uteplatser och det finns ett friliggande garage. Från huset är det ett stenkast till skola, förskola och härliga promenadvägar längs kanalen in mot Motala centrum. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!.

Storgatan 19B, Centralt, Motala kommun

Storgatan 19B

Lägenhet
Centralt, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
595 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/3
4 019 kr/mån
13 523 kr/m²

Lägenhet i gott skick om två rum och kök på första våningen. Bostaden består av hall som är försedd med hatthylla och garderob, fint kök med inredning som är snyggt inrett i grått och vitt, ljust vardagsrum med stora fönsterpartier, sovrum med gott om förvaring i platsbyggd garderob samt helkaklat duschrum. Lägenheten ligger nära centrum och Motala lasarett. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

Drottninggatan 22A, Centralt, Motala kommun

Drottninggatan 22A

Lägenhet
Centralt, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
395 000 kr
39,5 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 666 kr/mån
10 000 kr/m²

Ljus lägenhet med smart planlösning endast 10 min promenad till resecentrum och Motala lasarett! Bostaden består av ett kök med underskåp i svart massiv ek och bänkskiva i granit. Överskåpen är vitmålade i original och matplatsen har praktisk förvaring under bänkskivan. Kök och vardagsrum har öppen planlösning och har samma klinkergolv som i hall. Det finns ett ljust sovrum med laminatgolv och trevlig utsikt mot centrum. Om man hellre vill ha det stora rummet som vardagsrum är valet är självklart fritt. Duschrummet är helkaklat och inrett med WC, tvättställ och dusch. Gemensam tvättstuga finns i huset och miljöhus finns på gården på baksidan av huset. Varmt välkommen att gå in på vår hemsida och anmäl dit till visningen!

  • Plus
Fotogengatan 4, lgh 1603, Södra Stranden, Motala kommun
Fotogengatan 4, lgh 1603, Södra Stranden, Motala kommun, bild 2
Fotogengatan 4, lgh 1603, Södra Stranden, Motala kommun, bild 3

Fotogengatan 4, lgh 1603

Lägenhet
Södra Stranden, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 895 000 kr
71 m²
2 rum
vån 8/9
5 337 kr/mån
40 775 kr/m²

Bostadsrätt om två rum och kök på våning 8 med magisk utsikt över Motalaviken. Sommartid kan man njuta av det härliga båtlivet som utspelar sig i vattnet utanför fönstren. Även när mörkret sänker sig är det ett skådespel med alla ljus från stadens hus som speglar sig i vattnet. Bostaden har en välkomnande hall med garderober med skjutdörrar och sovrum med väggar i en behaglig lugn mörk färg. Duschrummet har förutom WC, tvättställ och dusch även tvättmaskin, torktumlare och infällda spotlights. Från hallen är det ingång till en rymlig klädkammare med både hyllor och stänger. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning där sjöutsikten är ständigt närvarande genom stora fönsterpartier, det finns även en stor inglasad altan. Lägenheten är utrustad med många tillval bl a har köket påkostade materialval med stenskiva, spotlights, påkostade luckor med vitrinskåp och integrerad diskmaskin. Lägenheten har genomgående vitlaserade parkettgolv (1-stavs parkett) och kakel och klinker i duschrummet. Bostadsrätten ligger på Södra Stranden i mittenhuset av de tre nybyggda husen och det finns möjlighet till bad och båtplats vid bryggorna. Huset stod inflyttningsklart 2022 och lägenheten har mycket av nybyggnadskänslan kvar. Från den eftertraktade adressen i kvarteret Stenavadet vid Södra Stranden bor ni inte långt från utbudet i centrum med affärer, restauranger och caféer. För att komma till centrum kan ni med fördel använda gång- och cykelbanan längs med vattnet för en fin tur in till Motala centrum. Även mataffär och Motala resecentrum når man enkelt med cykel på några minuter. Om man önskar är säljaren positiv till att sälja inredning. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östermalmsgatan 9B, Centralt, Motala kommun

Östermalmsgatan 9B

Lägenhet
Centralt, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
750 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
5 306 kr/mån
13 636 kr/m²

Nära resecentrum finns en bostadsrätt om två rum och kök på andra våningen. Lägenheten är i gott skick och består av en hall med bra förvaring, modernt kök, stort vardagsrum, sovrum samt duschrum. Från sovrummet är det utgång till balkong med kvällssol och fin utsikt över gården samt Akasian. För den som inte önskar använda trapporna finns tillgång till hiss. Som boende på Östermalmsgatan 9 är det gångavstånd till resecentrum, mataffär och centrum. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Balkong
  • Hiss
Krokvägen 12, Dunteberget, Motala kommun

Krokvägen 12

Villa
Dunteberget, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 350 000 kr
72 + 72 m²
3 rum
1 219 m² tomt

Stor lummig och lugn trädgård med flera uteplatser, välkomna till Krokvägen 12! Här finner ni ett rymligt och snyggt hem med ett nyligen ombyggt entréplan. Här har man skapat ett andra sovrum och gjort en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är vitt med svarta detaljer och har långa arbetsytor i vinkel med snygga vita bänkskivor. Matbordet får sin självklara plats mellan kök och vardagsrum med plats för många gäster eller det större familjen. En snygg pardörr öppnar upp vägen till uterummet, altanen under tak samt till altanen i solläge och den stora trädgården. Mellan kök och vardagsrum finns en braskamin för att både stämningselda och för att få lite extra värme under riktigt kalla vinterdagar. Vidare på entréplanet finns ett helkaklat duschrum med golvvärme, två sovrum och en rymlig hall. En tappa ner till källarvåningen finns bar utrymmen för de större barnen, gäster eller kontor. Här finns två stora sovrum, varav det ena med en klädkammardel, bra förvaring i hallen, ett badrum med separat wc, tvättstuga med pannrum och sidoingång från husets gavel. Källaren är i ett fint skick med ljusa ytskikt och trevliga golv. Vidbyggt med huset finns ett stort dubbelgarage med dubbla portar samt finns det en utgång på baksidan från garaget till trädgården. I garaget finns plats för bilar, cyklar och förvaring samt finns det parkeringsmöjligheter på den grusade infarten till huset med plats för flera bilar. Grindarna vid infarten ramar snyggt in huset entré mot gatan. Trädgården är en oas för sig. Höga insynsskyddade häckar och stora grönytor. Intill uterummet väcker en praktmagnolia med rosa blomning på våren och i trädgården finns det frukt och bär samt rabarber så att ni kan njuta hela sommarsäsongen. I trädgården finns det även ett mycket trevligt placerat Thaihus där ni kan njuta av lugnet i skuggan de varma sommardagarna. Här finns även bänkar att fälla upp om man vill äta lunch och fika i skuggan. De stora grönytorna tar robotgräsklipparen hand om, så här kan ni verkligen njuta av den lediga tiden tillsammans. All el i huset är utbytt och det är vattenburen värme. Välkomna till ett område som passar för alla åldrar, en oas med cykelavstånd in till Motala city och med naturen ett stenkast ifrån.

  • Energieffektiv
Östermalmsgatan 33, Centralt, Motala kommun

Östermalmsgatan 33

Villa
Centralt, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
3 100 000 kr
179 + 116 m²
5 rum
728 m² tomt

Charmigt sekelskifteshus med härliga detaljer från förr bevarade som kakelugn och serveringsgång. Huset består av en stor välkomnande hall med vackert trätak, duschrum, vardagsrum med öppen spis, två sovrum varav ett med kakelugn, kök, serveringsgång och groventré. På den inredda vindsvåningen finns hall, två sovrum samt duschrum och i källaren finns gillestuga, TV-rum, pannrum, sovrum, tvättstuga, litet kontorsutrymme samt relaxavdelning. Trädgården som till stor del ligger på baksidan av huset upp mot Hårstorpsgatan är inbjudande med uteplats, grönska och ett gårdshus från 1820-talet. Möjlighet finns att hyra ut gårdshuset för den som inte behöver det extra utrymmet. På fastigheten finns även ett praktiskt garage. Huset har ett bra läge för den som vill bo nära pendeln, centrum, sporthall samt Motala centrum med dess härliga hamn och stadspark. Varm välkommen att anmäla dig till visningen!

Borgmästaretorget 1C, Centralt, Motala kommun

Borgmästaretorget 1C

Lägenhet
Centralt, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
480 000 kr
33,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 207 kr/mån
14 328 kr/m²

Charmig bostadsrätt med ett centralt läge passande för studenten, första egna boendet eller kanske till den som veckopendlar. Lägenheten består av en hall, kök, sovrum och vardagsrum. Som boende i föreningen har man tillgång till gemensam tvättstuga, förråd i källaren och ett stort och bra cykel förråd med egen lättillgänglig ingång strax till vänster om entrén. I månadsavgiften på 3 011 kr ingår Telia fiber 100/100, Tv-paketet Lagom samt bostadsrättstillägg. Varmt välkommen att gå in på vår hemsida och anmäl dig till visningen!

Nedra lid norra 39, Nedra Lid, Motala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Nedra lid norra 39

Fritidshus
Nedra Lid, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
500 000 kr
52 m²
2 rum
1 200 m² tomt

Fritidshus i gott skick i trevliga Nedra Lid på arrenderad mark här finns sommarvatten och vattenspolad toalett som är kopplad till en 2-kammarbrunn. Fritidshuset är i ett gott skick där stora renoveringar gjorts invändigt de senaste åren. Ägarna har ändrat om planlösningen för att få till en trevligare och bättre utnyttjad yta, man har bytt el och det är nya vattenledningar dragna. Den öppna spisen i vardagsrummet är besiktigad och sotad 2023, en bra källa för uppvärmning under ruggiga höstdagar. Vill man tillbringa tid här året runt så får man ta med sig vatten till stugan då det bara är sommarvatten via arrendet. Planlösningen är fördelad på hall, kök, vardagsrum, sovrum samt ett duschrum. Det finns ytterligare sängplatser i lillstugan. En stor altan finns under tak med möjlighet att glasa in. Området Nedra Lid som ligger nära Vättern har mycket att erbjuda i området i form av Verner von Heidenstams Övralid och Medevi Brunn. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

Varv 424, Varv, Motala kommun

Varv 424

Villa
Varv, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 550 000 kr
101 + 97 m²
5 rum
1 278 m² tomt

Rymlig villa i två plan, mitt i Varvs samhälle, mitt emellan Motala och Skänninge och granne med förskola, gårdsbutik och lekplats. Villan är renoverad på utsidan med nytt yttertak, nya fönster, målad fasad samt ny dränering. Villan värms med vedspis, kakelugn samt dubbla luftvärmepumpar. Villan är ursprungligen Varvs lanthandel samt har huserat en ICA-handel på 70-talet. Nuvarande ägare bor på övervåningen som innehåller kök, allrum, två sovrum samt dusch- och wc-rum. Nedervåningen har ett kontor, ett vardagsrum med täljstenskamin samt tvättstuga. Äldre uthuslänga med litet garage, bodar och loft. All information inklusive prospekt finns digitalt på nätet. Detta för att tänka på vår gemensamma miljö. Önskas broschyren i papperskopia, vänligen meddela mäklaren detta.

Porfyrvägen 7D, BRÅSTORP, Motala kommun
Porfyrvägen 7D, BRÅSTORP, Motala kommun, bild 2
Porfyrvägen 7D, BRÅSTORP, Motala kommun, bild 3

Porfyrvägen 7D

Lägenhet
BRÅSTORP, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 495 000 kr
99 m²
4 rum
5 600 kr/mån
25 202 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva ett mycket fint påkostat bostadsrättsradhus byggt 2017 i bostadsrättsföreningen Gemenskapen på Bråstorp. Bostaden är i två plan och på entréplanet finns hall, duschrum med tvättavdelning, kök och vardagsrum med öppen planlösning. Från vardagsrummet är det utgång till inglasat uterum samt altan vilket innebär att det finns stora fina umgängesytor. På övre plan finns ett stort sovrum med utgång till balkong, två sovrum samt badrum. I hallen finns lucka upp till vinden. Uppvärmning sker med vattenburen värme via frånluftsvärmepump och i anslutning till entrén finns carport till bilen. Bostaden ligger i ett trivsamt område med skola, förskola, handelscentrum och med cykelavstånd till Varamobaden. Varmt välkommen att gå in på vår hemsida och anmäl dig till visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Björkgatan 6, Övre Holm, Motala kommun

Björkgatan 6

Villa
Övre Holm, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 195 000 kr
105 + 41 m²
4 rum
1 006 m² tomt

Med ett högt läge i lugnt område finns ett hus i bra skick till salu. Huset består av en hall, WC-rum samt kök och vardagsrum med öppen planlösning. På övre plan finns tre sovrum och badrum. I källaren finns pannrum, tvättstuga, duschrum och förvaringsutrymmen. Garaget är ombyggt och rymmer nu ett gästrum/arbetsrum, förråd samt ett vidbyggt förråd. Från köket är det utgång till inglasad altan och det finns även flera andra uteplatser i trädgården. Huset har ett smidigt uppvärmningssystem via luft/vattenvärmepump som ger låga driftskostnader. Välkommen att gå in på vår hemsida och anmäl er till visningen! All information inklusive prospekt finns digitalt på nätet, under fliken Dokument & Länkar och sedan in på Objektsbeskrivning. Detta för att tänka på vår gemensamma miljö. Önskas broschyren i papperskopia, vänligen meddela mäklaren detta.

Visar alla 19