Mäklare Helen Lindström

Helen Lindström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norrängsgatan 2B, Centralt, Motala kommun

Norrängsgatan 2B

Lägenhet
Centralt, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
950 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
3 603 kr/mån
18 269 kr/m²

Nyrenoverad bostadsrätt om två rum och kök med bra planlösning på plan tre i stabil förening där värme, vatten, el, TV-utbud och bredband ingår i månadsavgiften. Lägenheten består av hall, litet kontor, kök, sovrum, duschrum samt vardagsrum med utgång till stor balkong med eftermiddags- och kvällssol. Under 2022 genomgick lägenheten en nästintill totalrenovering där man byggde om kök, ommålning av de flesta ytskikt, inredning av datarum samt uppfräschning av duschrum. Då lägenheten ligger högst upp i huset är det fin utsikt från balkongen. Det finns möjlighet till inglasning av balkongen om så önskas i samråd med föreningen. I bostadsrättsföreningen finns gemensam tvättstuga, gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter samt gym och bastu. Bostaden ligger i ett populärt område nära centrum, Varamobaden och friluftsområdet Bondebacka.

 • Balkong
Vinnerstadsvägen 18J, Dunteberget, Motala kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vinnerstadsvägen 18J

Lägenhet
Dunteberget, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
350 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 562 kr/mån
8 434 kr/m²

Bostadsrätt med praktiskt planlösning om ett rum och kök på plan tre med utgång till balkong med härlig utsikt över området. Bostaden passar för dig som ska flytta till ditt första egna boende eller kanske för dig som önskar en övernattningslägenhet med låg avgift. I månadsavgiften ingår värme, fast kostnad för el, TV och bredband. Lägenheten består av en hall med flera garderober, trevligt kök, duschrum med bl a tvättmaskin och vardagsrum med sovalkov. Från vardagsrummet är det utgång till trevlig balkong i söderläge. Området är mycket välskött med grönområden, planteringar och grillplats. Det finns tillgång till bastu, gemensamhetslokal samt en gästlägenhet för de boende i föreningen att hyra. Till lägenheten följer två förråd, ett vindsförråd och ett matkällarförråd. Här bor man nära naturen med flera fina friluftsområden i närheten som bl a Staffanstorp. Varmt välkommen att gå in på vår hemsida och anmäl dig till visningen!

 • Balkong
Godegård Börstorp 626, Godegård, Motala kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Godegård Börstorp 626

Villa
Godegård, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
450 000 kr
109 + 18 m²
5 rum
10 395 m² tomt

Fastighet för den som vill skapa ett eget paradis beläget norr om Motala mellan Godegård och Mariedamm. Fastigheten ligger i en vacker trakt med skog, åkermark och sjöar alldeles vid Bredsjömossen naturreservat. På fastigheten finns förutom ett boningshus ett gästhus, magasin och ladugård. Fastigheten säljs med friskrivning för eventuella fel. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

Porfyrvägen 5B, BRÅSTORP, Motala kommun

Porfyrvägen 5B

Lägenhet
BRÅSTORP, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 195 000 kr
99 m²
4 rum
5 600 kr/mån
22 172 kr/m²

Fräscht bostadsrättshus i två plan med mycket av nybyggnadskänslan kvar! Bostaden har en mycket praktisk planlösning med hall, duschrum med tvättavdelning samt kök och vardagsrum med öppen planlösning på entréplan. Från vardagsrummet är det utgång till uteplats med trall samt stenläggning. Övre plan har badrum och tre sovrum varav ett har utgång till balkong med fin utsikt över grannskapet. Som boende i föreningen har man egen carport, förråd och tillgång parkeringar för gäster. Bostaden ligger i ett expansivt område med många nya bostäder, köpcentrum och fina cykelvägar till tex Varamobaden. Snabbt tillträde går att ordna om så önskas. Varmt välkommen att gå in på vår hemsida och anmäl dig till visningen!

 • Balkong
 • Uteplats
Sippvägen 3, Nydalen, Askersunds kommun

Sippvägen 3

Villa
Nydalen, Askersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 900 000 kr
157 m²
4 rum
1 157 m² tomt

Mysig villa med dubbelgarage med ett härligt och högt läge i Nydalen nära bad och båtliv i Vättern. Huset består av rymlig hall, groventré med tvättstuga, kök och vardagsrum med utgång till inglasad altan. På övre plan finns tre sovrum, badrum, förvaring samt utgång till stor balkong med härligt utsikt. Huset kan passa både som villa och som fritidshus. Inom bekvämt avstånd finns flera pärlor att besöka som Motala, Medevi brunn, Övralid eller varför inte en tur till Askersund. I området finns fina vandringsleder som är en del av Östgötaleden med fin utsikt över Vättern. Snabbt tillträde går att ordna men är ej ett krav. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

Porfyrvägen 7A, BRÅSTORP, Motala kommun

Porfyrvägen 7A

Lägenhet
BRÅSTORP, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 995 000 kr
99 m²
4 rum
5 600 kr/mån
20 152 kr/m²

Bostadsrättsradhus i två plan med gavelläge på populära Bråstorp byggt 2017. Från den ljusa hallen ser man rakt genom kök och vardagsrum ut mot den inglasade altanen vilket ger bostaden ett ljust och öppet intryck. Huset är i två plan och på entréplanet finns hall, duschrum med tvättavdelning, kök och vardagsrum med öppen planlösning. Från vardagsrummet är det utgång till uterum samt altan vilket innebär att man har stora fina umgängesytor. På övre plan finns ett stort sovrum/allrum med utgång till balkong, två sovrum samt badrum. Uppvärmning sker med vattenburen värme via frånluftsvärmepump och i anslutning till entrén finns carport till bilen. Bostaden ligger i ett trivsamt område med skola, förskola, handelscentrum och med bekvämt cykelavstånd till Varamobaden. Varmt välkommen att gå in på vår hemsida och anmäl dig till visningen!

 • Balkong
 • Uteplats
Änggatan 20, Borensberg, Motala kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Änggatan 20

Villa
Borensberg, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
3 100 000 kr
141 + 115 m²
4 rum
1 062 m² tomt

Villa i ett plan med källare i Borensberg med ett högt och fint läge. Huset som med en del renovering, kan bli ett alldeles fantastiskt hem består av kök, tre sovrum, badrum, WC-rum och stort vardagsrum i vinkel med mycket ljusinsläpp. I källaren finns en rymling gillestuga, allrum, duschrum, bastu, tvättstuga, värmepumpsrum och generösa förvaringsutrymmen. Huset värms upp med ett vattenburet värmesystem via bergvärme. Borensberg är en ort mellan Motala och Linköping med ett vackert läge med flera vattendrag som Göta Kanal, Motala Ström och sjön Boren. I tätorten finns grundskolor, förskolor, vårdcentral och flera mataffär. Det finns även flera mysiga butiker och restaurang. Varmt välkommen att gå in på vår hemsida och anmäl dig till visningen!

Krokvägen 12, Dunteberget, Motala kommun

Krokvägen 12

Villa
Dunteberget, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 500 000 kr
72 + 72 m²
3 rum
1 219 m² tomt

Stor lummig och lugn trädgård med flera uteplatser, välkomna till Krokvägen 12! Här finner ni ett rymligt och snyggt hem med ett nyligen ombyggt entréplan. Här har man skapat ett andra sovrum och gjort en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är vitt med svarta detaljer och har långa arbetsytor i vinkel med snygga vita bänkskivor. Matbordet får sin självklara plats mellan kök och vardagsrum med plats för många gäster eller det större familjen. En snygg pardörr öppnar upp vägen till uterummet, altanen under tak samt till altanen i solläge och den stora trädgården. Mellan kök och vardagsrum finns en braskamin för att både stämningselda och för att få lite extra värme under riktigt kalla vinterdagar. Vidare på entréplanet finns ett helkaklat duschrum med golvvärme, två sovrum och en rymlig hall. En tappa ner till källarvåningen finns bar utrymmen för de större barnen, gäster eller kontor. Här finns två stora sovrum, varav det ena med en klädkammardel, bra förvaring i hallen, ett badrum med separat wc, tvättstuga med pannrum och sidoingång från husets gavel. Källaren är i ett fint skick med ljusa ytskikt och trevliga golv. Vidbyggt med huset finns ett stort dubbelgarage med dubbla portar samt finns det en utgång på baksidan från garaget till trädgården. I garaget finns plats för bilar, cyklar och förvaring samt finns det parkeringsmöjligheter på den grusade infarten till huset med plats för flera bilar. Grindarna vid infarten ramar snyggt in huset entré mot gatan. Trädgården är en oas för sig. Höga insynsskyddade häckar och stora grönytor. Intill uterummet väcker en praktmagnolia med rosa blomning på våren och i trädgården finns det frukt och bär samt rabarber så att ni kan njuta hela sommarsäsongen. I trädgården finns det även ett mycket trevligt placerat Thaihus där ni kan njuta av lugnet i skuggan de varma sommardagarna. Här finns även bänkar att fälla upp om man vill äta lunch och fika i skuggan. De stora grönytorna tar robotgräsklipparen hand om, så här kan ni verkligen njuta av den lediga tiden tillsammans. All el i huset är utbytt och det är vattenburen värme. Välkomna till ett område som passar för alla åldrar, en oas med cykelavstånd in till Motala city och med naturen ett stenkast ifrån.

Åtorpsvägen 351, Västanvik, Motala kommun

Åtorpsvägen 351

Villa
Västanvik, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 595 000 kr
102 m²
4 rum
1 397 m² tomt

I underbara Västanvik strax norr om Motala finns ett fint hus med härlig trädgård med pool och spabad, passar både som fritidshus och permanentboende. Entréplanet har stora ytor med hall, WC-rum med tvättstugedel, kök och vardagsrum med öppen planlösning. Vardagsrummet är delbart om man önskar ytterligare ett rum. På övre plan finns hall, duschrum, sovrum samt ett kontor. Om man önskar ytterligare ett rum är kontoret delbart, idag används den inre delen främst till förvaring. Västanvik är ett trevligt och omtyckt område för både fritids- och permanentboende med bekvämt avstånd till Örebro, Motala och Linköping. Området är mycket välskött och uppskattat av de boende i området då det är nära till bad och båtliv i Vättern. Affär med mycket bra utbud finner du i Nykyrka och det är endast 2 mil till Motala med dess centrum, hamn och fantastiska sandstrand Varamobaden. Till Medevi Brunn kan man cykla alt promenera genom skogen för att dricka brunn, gå Grötlunken eller fira midsommar!

Östermalmsgatan 33, Centralt, Motala kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Östermalmsgatan 33

Villa
Centralt, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
3 300 000 kr
179 + 116 m²
5 rum
728 m² tomt

Charmigt sekelskifteshus med härliga detaljer från förr bevarade som kakelugn och serveringsgång. Huset består av en stor välkomnande hall med vackert trätak, duschrum, vardagsrum med öppen spis, två sovrum varav ett med kakelugn, kök, serveringsgång och groventré. På den inredda vindsvåningen finns hall, två sovrum samt duschrum och i källaren finns gillestuga, TV-rum, pannrum, sovrum, tvättstuga, litet kontorsutrymme samt relaxavdelning. Trädgården som till stor del ligger på baksidan av huset upp mot Hårstorpsgatan är inbjudande med uteplats, grönska och ett gårdshus från 1820-talet. Möjlighet finns att hyra ut gårdshuset för den som inte behöver det extra utrymmet. På fastigheten finns även ett praktiskt garage. Huset har ett bra läge för den som vill bo nära pendeln, centrum, sporthall samt Motala centrum med dess härliga hamn och stadspark. Varm välkommen att anmäla dig till visningen!

Borgmästaretorget 1C, Centralt, Motala kommun

Borgmästaretorget 1C

Lägenhet
Centralt, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
480 000 kr
33,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 011 kr/mån
14 328 kr/m²

Charmig bostadsrätt med ett centralt läge passande för studenten, första egna boendet eller kanske till den som veckopendlar. Lägenheten består av en hall, kök, sovrum och vardagsrum. Som boende i föreningen har man tillgång till gemensam tvättstuga, förråd i källaren och ett stort och bra cykel förråd med egen lättillgänglig ingång strax till vänster om entrén. I månadsavgiften på 3 011 kr ingår Telia fiber 100/100, Tv-paketet Lagom samt bostadsrättstillägg. Varmt välkommen att gå in på vår hemsida och anmäl dig till visningen!

Nedra lid norra 39, Nedra Lid, Motala kommun

Nedra lid norra 39

Fritidshus
Nedra Lid, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
500 000 kr
52 m²
2 rum
1 200 m² tomt

Välkomna till ett trivsamt arrendeparadis i norra Nedra Lid. Här finns sommarvatten och vattenspolad toalett som är kopplad till en 3-kammarbrunn. Fritidshuset är i ett bra skick där stora renoveringar har gjorts invändigt. Väggar har flyttats om, entrén har fått en ny plats, all el är utbytt och så är det nya vattenledningar dragna. Den öppna spisen i vardagsrummet är besiktigad och sotad 2020, en bra källa för uppvärmning under ruggiga höstdagar. Vill man tillbringar tid här året runt så får man ta med sig vatten till stugan då det bara är sommarvatten via arrendet. Inne i stugan finns ett sovrum, vardagsrum, kök samt en toalett med dusch och ytterligare sängplatser finns i lillstugan. En stor altan under tak med möjlighet att glasa in. Här bor ni med en härlig luft som omsveper dig och med närheten till både bad i Vättern och Verner von Heidenstams Övralid samt med närhet till Farfarstugan som bjuder på hembakat kaffebröd och riktigt kokkaffe. Handla gör ni enkelt i Nykyrkas välsorterade ICA- butik. Tillträde kan ske så snart markägaren har godkänt en ny arrendator. Varmt välkomna till Nedra Lid, en fin plats med närhet till bad, natur och fina cykelvägar.

Varv 424, Varv, Motala kommun

Varv 424

Villa
Varv, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 550 000 kr
101 + 97 m²
5 rum
1 278 m² tomt

Rymlig villa i två plan, mitt i Varvs samhälle, mitt emellan Motala och Skänninge och granne med förskola, gårdsbutik och lekplats. Villan är renoverad på utsidan med nytt yttertak, nya fönster, målad fasad samt ny dränering. Villan värms med vedspis, kakelugn samt dubbla luftvärmepumpar. Villan är ursprungligen Varvs lanthandel samt har huserat en ICA-handel på 70-talet. Nuvarande ägare bor på övervåningen som innehåller kök, allrum, två sovrum samt dusch- och wc-rum. Nedervåningen har ett kontor, ett vardagsrum med täljstenskamin samt tvättstuga. Äldre uthuslänga med litet garage, bodar och loft. All information inklusive prospekt finns digitalt på nätet. Detta för att tänka på vår gemensamma miljö. Önskas broschyren i papperskopia, vänligen meddela mäklaren detta.

Porfyrvägen 7D, BRÅSTORP, Motala kommun
Porfyrvägen 7D, BRÅSTORP, Motala kommun, bild 2
Porfyrvägen 7D, BRÅSTORP, Motala kommun, bild 3

Porfyrvägen 7D

Lägenhet
BRÅSTORP, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 495 000 kr
99 m²
4 rum
5 600 kr/mån
25 202 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva ett mycket fint påkostat bostadsrättsradhus byggt 2017 i bostadsrättsföreningen Gemenskapen på Bråstorp. Bostaden är i två plan och på entréplanet finns hall, duschrum med tvättavdelning, kök och vardagsrum med öppen planlösning. Från vardagsrummet är det utgång till inglasat uterum samt altan vilket innebär att det finns stora fina umgängesytor. På övre plan finns ett stort sovrum med utgång till balkong, två sovrum samt badrum. I hallen finns lucka upp till vinden. Uppvärmning sker med vattenburen värme via frånluftsvärmepump och i anslutning till entrén finns carport till bilen. Bostaden ligger i ett trivsamt område med skola, förskola, handelscentrum och med cykelavstånd till Varamobaden. Varmt välkommen att gå in på vår hemsida och anmäl dig till visningen!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Björkgatan 6, Övre Holm, Motala kommun

Björkgatan 6

Villa
Övre Holm, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 195 000 kr
105 + 41 m²
4 rum
1 006 m² tomt

Med ett högt läge i lugnt område finns ett hus i bra skick till salu. Huset består av en hall, WC-rum samt kök och vardagsrum med öppen planlösning. På övre plan finns tre sovrum och badrum. I källaren finns pannrum, tvättstuga, duschrum och förvaringsutrymmen. Garaget är ombyggt och rymmer nu ett gästrum/arbetsrum, förråd samt ett vidbyggt förråd. Från köket är det utgång till inglasad altan och det finns även flera andra uteplatser i trädgården. Huset har ett smidigt uppvärmningssystem via luft/vattenvärmepump som ger låga driftskostnader. Välkommen att gå in på vår hemsida och anmäl er till visningen! All information inklusive prospekt finns digitalt på nätet, under fliken Dokument & Länkar och sedan in på Objektsbeskrivning. Detta för att tänka på vår gemensamma miljö. Önskas broschyren i papperskopia, vänligen meddela mäklaren detta.

Visar alla 15