Mäklare Malin Kidegren

Malin Kidegren

Om mig

Mitt ledord som fastighetsmäklare är ärlighet. Jag vill att varje affär jag gör ska genomsyras av ärlighet från start till mål. Det gäller allt ifrån att ge realistiska förväntningar av slutpriset, fotografier som ger en rättvis bild av bostaden, ett utgångspris som är satt utifrån en kombination av säljarens förväntningar och marknadsläget samt ett transparant förlopp. Viktigt för mig är att vara tillgänglig och närvarande i varje affär. Alla affärer är unika och ska behandlas så!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Månbacken 9, Insjön, Nacka kommun
 • Sön 3 dec kl 13:30
Månbacken 9, Insjön, Nacka kommun, bild 2
Månbacken 9, Insjön, Nacka kommun, bild 3

Månbacken 9

Villa
Insjön, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
10 900 000 kr
157 m²
6 rum
2 297 m² tomt

Välkommen till det röda huset på Månbacken som genomsyras av genomtänkta detaljer. Huset ligger högt beläget och har en vacker utsikt över naturen. Den vackra stenlagda gången leder dig upp till huset som är av modellen Sävsjö Trähus och är vackert målat i Falu rödfärg. När du öppnar ytterdörren kommer du in i en stor och rymlig hall. Här kan både barnvagn parkeras eller varför inte golfbagen? Den smarta förvaringen under trappan rymmer både ytterkläder och skridskor. På entrévåningen finner du det härliga köket med praktisk köksö för gott om förvaring och socialt umgänge. Från köket leder altandörren dig ut till den generösa altanen, som har soligt läge från morgon till eftermiddag. Kvällssol finns på framsidan av huset och även på balkongen som nås från allrummet på övervåningen. Vardagsrummet är lättmöblerat och är försedd med kakelugn som skapar både hemtrevlig känsla och värme. Detta rum är verkligen skapat för härliga middagsbjudningar eller spelkvällar med vänner och familj. På entrévåningen finns även ett rum som kan disponeras som antingen sovrum eller kontor, badrum med dusch och toalett samt tvättstuga med egen ingång. Praktiskt när leriga barn eller hundar ska komma in. Går du en trappa upp finner du ett rymligt allrum med plats för både soffgrupp och läshörna, inte mindre än tre rymliga sovrum och badrum med både dusch och badkar. Samtliga sovrummens väggar samt vardagsrummet har beklätts med tidstypiska tapeter vilket skapar en otroligt härlig känsla av hemtrevnad. Tomten är lättskött med härliga rabatter där perenna växter är planterade. Det finns även fina Rododendronbuskar och en härlig syrenhäck. Stor del av tomten är naturtomt med fina ekar och tallar. Gångar och parkering har äkta gatsten som är lagda i fina mönster. Lyktstolpe i svart gjutjärn från Kulturjern. Runt huset och garaget lyser stallyktor upp i höst- och vintermörkret. Söker du efter ett otroligt genomtänkt hus med underbara detaljer, fyra bra sovrum, härliga sociala ytor kan detta hus verkligen vara något för dig!

 • Premium
Dahlgrens Väg 1A, Ektorp, Nacka kommun
 • Sön 3 dec kl 12:15
Dahlgrens Väg 1A, Ektorp, Nacka kommun, bild 2
Dahlgrens Väg 1A, Ektorp, Nacka kommun, bild 3

Dahlgrens Väg 1A

Lägenhet
Ektorp, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
4 995 000 kr
92,5 m²
3 rum
vån 2/2
3 791 kr/mån
54 000 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska trerumslägenhet med en touch av radhuskänsla! Belägen en trappa upp, bjuder denna bostad på en ljus, öppen och härlig planlösning som genomsyrar varje hörn. De två väl tilltagna sovrummen erbjuder gott om plats för avkoppling och vila. Här kan du skapa ditt eget personliga utrymme och njuta av lugnet i en fridfull omgivning. Köket är stort och praktiskt, och den generösa ytan ger dig utrymme att experimentera med kulinariska kreationer. Slå upp dörrarna till balkongen och låt ljuset flöda in medan du njuter av en kopp kaffe eller en trevlig middag under öppen himmel. Badrummet är en pärla i sig själv – stort, stilrent och utrustat med en egen bastu. Här finns också bekväma tvättmöjligheter som gör vardagen smidig och praktisk. Denna lägenhet är verkligen värd ett besök för att uppleva atmosfären och bekvämligheten som den har att erbjuda. Ta chansen att skapa ditt drömhem i denna pärla av en bostad!

 • Premium
 • Balkong
Västertäppsvägen 26B, Norra Lännersta, Nacka kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Västertäppsvägen 26B

Radhus
Norra Lännersta, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
7 995 000 kr
143 + 33 m²
6 rum
600 m² tomt

Detta förtjusande hus är som en varm omfamning av hemlighet och välkomnande. Varje detalj är noga övervägd för att skapa en plats där du omedelbart känner dig hemma. I hallen möts man av engelska tapeter med vita blommor mot blå botten för att sen låta blicken vidare mot matbord och fönstren i burspråket. Sittbänken i tamburen perfekt att sitta vid och vänta på kompisen eller på att någon ska komma hem. Laddplatsen för familjens mobiler är inbyggd i väggen. Husets planlösning är noggrant planerad och väldigt inbjudande. Köket är ljust och öppet, vilket gör matlagningen till en fröjd. Den intilliggande tvättstugan är praktisk och funktionell, vilket underlättar vardagens uppgifter. Vardagsrummet är inbjudande, med stora fönster som släpper in det mjuka dagsljuset och skapar en avslappnad atmosfär. När huset byggdes till sattes skjutdörrar in för att rummen skulle upplevas. Så dörrar till vardagsrum, kök och kontor nås med skjutdörrar, som oftast är öppna, men riktigt skönt att kunna stänga vid behov. Kontoret eller sovrummet på nedre plan är perfekt för gäster eller inreds för sitt egna intressen. På det övre planen finns inte mindre än fyra väl tilltagna sovrum, varav det ena med egen walk-in-closet. Taket på ovanvåningen är i de ombyggda rummen rustikt med ohyvlade vitmålade brädor, det ger ovanvåningen en fin karaktär och unik känsla. Till hallen stålar ljuset in från fönstret över badrumsdörren och kaminens skorsten är vit och smälter in diskret. Det är gott om förvaring i hallen. På detta våningsplan finns även ett stort badrum med både badkar och dusch. Trädgården är verkligen en pärla. Den är en fusion av två världar - den ena sidan omsorgsfullt planerad med sina blommor och träd, och den andra mer naturliga ängsliknande sidan med äppelträd och uteplats. Det är som att ha en oas av lugn och fridfullhet i sin trädgård. Trädgården är dessutom planerad så att det ska gå bra att lämna den under sommarsemestern. Förskolan Källan ligger nära och Boo Gårds skola är en promenad bort, vilket gör morgonrusningen enkel och bekväm för föräldrar med små barn. Sammanfattningsvis är detta hus modernt och funktionellt hus som med små detaljer i Carl Larssons anda påminner om en svunnen tid men med ett modernt uttryck. Det är ett hem med välkomnande detaljer och smart planering. Här kan du kan skapa minnen och trivas, omgivet av en underbar trädgård och ett vänligt grannskap.

Backamovägen 18, Kummelnäs, Nacka kommun
Backamovägen 18, Kummelnäs, Nacka kommun, bild 2
Backamovägen 18, Kummelnäs, Nacka kommun, bild 3

Backamovägen 18

Villa
Kummelnäs, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
5 995 000 kr
80 m²
3 rum
1 710 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus i den pittoreska Kummelnäs. Här erbjuds ett hem där naturen alltid är nära, och där möjligheterna är oändliga för den som vill skapa sitt eget drömboende. Huvudbyggnaden hälsar dig välkommen med en rymlig hall som genast ger en känsla av rymd och ljus. Ett badrum med avkopplande badkar är perfekt för sköna stunder efter en lång dag. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet ger en känsla av gemenskap och möjliggör enkel umgängesyta för familj och vänner. En trappa upp finner du dagens två sovrum och ett litet allrum som kan utnyttjas som en inspirerande kontorshörna, perfekt för arbete eller kreativitet. Källarvåningen bjuder in till spännande möjligheter med sin vinkällare, tvättstuga och gillestuga. Observera att takhöjden i gillestugan inte är fullständig, men den ger en unik plats för olika aktiviteter och avkoppling. På den generösa tomten finns två praktiska redskapsbodar som hjälper till att hålla trädgården i skick samt ett hus på ca 30 kvm som för närvarande hyrs ut. Detta lilla hus innehåller ett stort rum med en sovdel, kök och ett eget badrum. Möjligheterna med detta extra hus är många - använd det som ett gästhus, en ateljé eller varför inte som en inkomstkälla genom uthyrning? Denna fastighet letar nu efter en ny händig ägare som har visionen att skapa sitt alldeles egna drömboende. Med naturen som granne och mångsidiga utrymmen att utveckla, är detta en unik möjlighet som inte bör missas. Enligt detaljplanen får max en huvudbyggnad uppföras. Huvudbyggnad som uppförs i en våning får ej uppta större byggnadsarea än 11% av tomtens area, dock högst 180 m². Huvudbyggnad som uppförs i en våning jämte sluttningsvåning eller i två våningar får ej uppta större byggnadsarea än 8% av tomtens area, dock högst 140 m². Vänligen se på Nacka kommuns hemsida.

 • Premium
Junkervägen 40, Lännersta, Nacka kommun
Junkervägen 40, Lännersta, Nacka kommun, bild 2
Junkervägen 40, Lännersta, Nacka kommun, bild 3

Junkervägen 40

Radhus
Lännersta, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
7 595 000 kr
105 + 24 m²
5 rum
135 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska 3-plansradhus med enastående läge och närhet till allt du kan önska. Här kan du njuta av lyxen av att bo i radhus samtidigt ha den mest magnifika utsikten som sträcker sig över Bagarsjön. Detta radhus är verkligen något alldeles extra! Med sina tre sovrum, kök med matplats, vardagsrum, allrum, badrum och bastu erbjuder detta boende en unik och charmig livsstil med en oslagbar utsikt. Från vardagsrummet som är lättmöblerat och ljust öppnar sig en mysig balkong där du kan njuta av din morgonkaffe med en hänförande utsikt över Bagarsjön. Det är den perfekta platsen att koppla av och njuta av solnedgångar med familj och vänner. En trappa ner finns två av sovrummen, allrum, bastu, förråd och badrum. Från det ena sovrummet på finns direkt tillgång till en privat uteplats som leder direkt till sjön. Här kan du sitta och läsa en bok, fiska, eller helt enkelt bara njuta av naturens lugn. Vill du utöka din utomhusyta? Ingen oro, du har möjlighet att bygga ut din altan precis som dina grannar har gjort. På övervåningen finner du ett stort rum som för närvarande används som gästrum och kontor. Här finns utrymme att anpassa det efter dina önskemål, oavsett om det är ett extra sovrum, en ateljé eller ett hemmakontor. Möjligheterna är oändliga. Denna sällsynta pärla av ett radhus har allt: en fantastisk utsikt, direkt tillgång till sjön, och närhet till skolor, förskolor och bekväma kommunikationer. Dessutom är du bara ett stenkast bort från en uppfriskande simtur i Bagarsjön. Här kan du verkligen leva livet med naturen som granne och staden inom räckhåll. Missa inte chansen att äga detta drömradhus vid Bagarsjön!

 • Premium
Stensövägen 15, Stensö, Nacka kommun
Stensövägen 15, Stensö, Nacka kommun, bild 2
Stensövägen 15, Stensö, Nacka kommun, bild 3

Stensövägen 15

Lägenhet
Stensö, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
2 650 000 kr
78 m²
3 rum
vån 7/7
5 045 kr/mån
33 974 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till denna fantastiska trerumslägenhet högst upp i huset, som har genomgått en totalrenovering och är nu redo att erbjuda dig det ultimata boendet i centrala Älta. Denna lägenhet erbjuder inte ett, utan två rymliga och väldisponerade sovrum. Här finns gott om plats för sängar, förvaring och personlig prägel. Inget slår känslan av att vakna upp i en nyligen renoverad och fräsch omgivning. Lägenheten har ett helt nyrenoverat badrum som är lika praktiskt som det är snyggt. Här finns alla moderna bekvämligheter, och den stilrena designen gör det till en fröjd att starta och avsluta dagen här. Här finns dusch med duschvägg i klarglas, vägghängd wc, kommod samt tvättmaskin och torktumlare. Köket är en dröm för den som älskar att laga mat. Här har du tillgång till toppmodern utrustning och ytor i kvarts som ger dig gott om arbetsutrymme. Köket är en plats där du kan släppa loss din kreativitet och njuta av måltider med familj och vänner. Det rymliga och ljusa vardagsrummet är perfekt för både avkoppling och underhållning. Här finns gott om plats för soffgrupper, TV-hörna och mycket mer. Stora fönster ger en fantastisk utsikt och släpper in massor av naturligt ljus. Från vardagsrummet har du även direkt tillgång till den möblerbara balkongen i söder, där du kan njuta av soliga dagar och kvällar med en kopp kaffe eller ett glas vin. Denna lägenhet har verkligen genomgått en total makeover. All el är utbytt, och nya ytskikt, golv och innertak har installerats. Du kan flytta in och börja njuta av ditt nya hem utan att behöva tänka på renoveringar eller uppgraderingar. Sammanfattningsvis är detta en unik möjlighet att äga en fullständigt renoverad trerumslägenhet i centrala Älta. Här får du både stil, komfort och praktiskt boende på högsta nivå. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömlägenhet

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stensövägen 11, Stensö, Nacka kommun
Stensövägen 11, Stensö, Nacka kommun, bild 2
Stensövägen 11, Stensö, Nacka kommun, bild 3

Stensövägen 11

Lägenhet
Stensö, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
2 295 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/7
5 045 kr/mån
29 423 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Upptäck en drömplats att kalla hem i centrala Älta med denna fantastiska trerumslägenhet! Med en perfekt planlösning och ett mycket bra skick, kommer du att känna dig hemma direkt. Ursprungligen har denna lägenhet två rymliga sovrum, men med nuvarande ägarens smarta ombyggnad, finns det ett extra sovrum att utnyttja. Sovrummet som är en del av vardagsrummet är enkel att plocka ner och skapa ett ännu rymligare vardagsrum för underhållning och avkoppling. Med sina stora fönster är vardagsrummet både ljust och inbjudande och här finns utgången till lägenhetens balkong. Balkongen har en lugnande utsikt och är helt perfekt för lite utomhusliv. I de två, lättmöblerade och rymliga sovrummen finns plats för alla önskade sovrumsmöbler och i hallen finns flertalet garderober som rymmer en hel del. Köket har gott om plats för förvaring i både skåp och lådor och den egna matplatsen skapar en mysig atmosfär för hemlagade middagar och social samvaro. Här kan sällskapet sitta vid köksbordet samtidigt som det rörs i grytor och kokar på spisen. Denna trerumslägenhet är den perfekta platsen att kalla hem i centrala Älta - en fantastisk möjlighet som du inte vill missa!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ormingeringen 62B, Orminge, Nacka kommun
 • Budgivning pågår

Ormingeringen 62B

Lägenhet
Orminge, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
2 195 000 kr
59,3 m²
2 rum
vån 2/3
4 654 kr/mån
37 015 kr/m²

Välkommen till denna elegant designade tvårumslägenhet i det eftertraktade området Orminge. Belägen i ett relativt nybyggt bostadskomplex med hiss i huset, erbjuder denna lägenhet modern komfort och stil i en perfekt kombination. Det första som fångar din uppmärksamhet är den öppna planlösningen som smidigt förenar köket och vardagsrummet. Detta skapar inte bara en känsla av rymd och ljus, utan ger också en inbjudande atmosfär där du kan umgås och koppla av. Den första balkongen, som nås från kök/vardagsrum, blir en naturlig förlängning av detta utrymme och är perfekt för att njuta av frisk luft och soliga dagar. Sovrummet är en privat oas som ger avkoppling och lugn. Den andra balkongen, ansluten till sovrummet, ger en intim plats att njuta av morgonkaffet eller stillsamma kvällar. Badrummet är toppmodernt och lyxigt utrustat med en dusch, wc, kommod, handdukstork och en smart kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Här får du bekvämligheten av två viktiga funktioner i ett utrymme. Orminge är ett område som erbjuder både närhet till natur och stadsliv. Med bekvämt avstånd till olika bekvämligheter, inklusive butiker, restauranger och parker, är detta ett perfekt läge för en modern livsstil. Den strategiska placeringen gör det också lätt att pendla och utforska omgivningarna. Denna tvårumslägenhet är en pärla som kombinerar stil, funktionalitet och bekvämlighet på bästa sätt. Om du letar efter ett modernt hem där varje detalj är omsorgsfullt utformad, är detta definitivt ett måste att upptäcka!

 • Balkong
 • Hiss
Tunvägen 45A, Norra Lännersta, Nacka kommun

Tunvägen 45A

Tomt
Norra Lännersta, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
3 600 000 kr
913 m² tomt

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till drömtomten som kommer förvandla din vision till verklighet! Beläget i ett unikt område med barnvänliga omgivningar, utmärkta kommunikationer och närhet till förskolor och skolor, är denna tomt den perfekta platsen att skapa ditt egna drömboende. Byggrätt enligt detaljplanen är generösa 200 kvm varav 50 kvm garagebyggnad. Föreslaget hus från Götenehus och modell "Vassholm". Detta hus har en byggyta om 108.6 kvm och en boyta på total 184 kvm. Priset för huset inklusive totalentreprenör i standardutförande ligger på 4 000 000 kronor och 4 100 000 kronor som ladhus. Kostnad för markförberedelse ingår ej i det ovannämnda priset. Kostnad för container och kontrollansvarig till kommer tillika kostnad för bygglov. Bilder och planlösning finns presenterade under bilder. Kontaktuppgifter till ansvarig kontaktperson på Götenehus fås av ansvarig fastighetsmäklare. Med sin fantastiska placering kan du och din familj njuta av en lugn och trygg miljö, där barnen kan leka fritt och utforska naturen. Den grönskande omgivningen ger en harmonisk atmosfär, perfekt för avkoppling och gemenskap. För de som pendlar är det här läget idealiskt, med bekvämt närhet till kommunikationer som ger snabb och smidig åtkomst till närliggande städer och arbetsplatser. Du kan njuta av fördelarna med att bo i en fridfull oas samtidigt som du har lätt tillgång till allt du behöver. Föräldrar kan känna sig trygga med att ha förskolor och skolor inom bekvämt avstånd. Dina barn kommer att ha tillgång till en högkvalitativ utbildning och möjligheter till socialt samspel, vilket ger dem en solid grund för framtiden. Tomten erbjuder dig en oslagbar möjlighet att skapa ditt eget drömboende precis som du alltid har önskat. Med friheten att designa och anpassa varje detalj efter dina egna behov och önskemål kommer du att kunna skapa en plats som verkligen representerar dig och din livsstil.

Visar alla 9