Mäklare Ola Niklasson

Ola Niklasson

Om mig

Under mina år i branschen har jag hjälpt tusentals människor att byta bostad. Med tanke på hur väl jag trivs i yrket, hoppas jag fortsätta så länge att jag kan räkna i miljontal. Med Länsförsäkringar i ryggen - och det helhetserbjudande vi kan presentera blir mitt jobb ännu roligare – och mina kunder kan känna trygghet när de får hjälp med allt under ett och samma tak. Arbetat som fastighetsmäklare sedan 2004 och drivit Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Nacka sedan 2009.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stadshusplatsen 2, Centrala Nacka, Nacka kommun

Stadshusplatsen 2

Lägenhet
Centrala Nacka, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
4 595 000 kr
83,2 m²
3 rum
vån 4/7
5 213 kr/mån
55 228 kr/m²

Välkommen till Stadshusplatsen 2, 4 tr och denna tilltalande bostad i helt ny fastighet. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket, stilren Ballingslöv kök med modern utrustning och plats för stort middagsbord, 2 sovrum, balkong in mot den lugna innergården, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en separat toalett. Allt i ljusa harmoniska färger och materialval. I Centrala Nacka, intill Nacka Forum, på gångavstånd till kommande tunnelbanestation Nacka centrum och granne med stadsparken uppför Botrygg 137 bostadsrättslägenheter med inflyttning från Q1 2023 till Q4 2023. Här bor du med svårslagen kombination av närhet till kommunikationer, handel och naturområden. I Nya Gatan bor du i en välplanerad fastighet med ombonad innergård. Vi vill att ditt hem ska vara en en lugn och rofylld plats som en kontrast till det pulserande stadslivet i Centrala Nacka. Vi vill underlätta för dig som boende att göra hållbara val. Generös takhöjd från 2,60 meter. Vid planeringen av lägenheterna har stor omsorg lagts vid kvalitéer som balkonger, ljusinsläpp, smarta förvarings-utrymmen och beständiga material. Interiören går i sobra naturmaterial. De stora fönstren har fönsterbänkar i natursten och snedställda smygar som ökar ljusinsläppen ytterligare. Golven i ek är sköna att gå på och ger en behaglig inomhusmiljö med exklusiv känsla. Inredningen är utvald för sin höga kvalitet, där återfinns exempelvis regndusch med glasväggar och komfortvärme i det helkaklade badrummet samt kvalitetskök från Ballingslöv. -Bra kommunikationer och nära till allt. -Stockholms bästa skolor. -Nära till friluftsliv, idrott och föreningsliv. -Skärgårdsnära boende med cykelavstånd till Stockholm city. Läget är fantastiskt oavsett om man vill ha närhet till kommunikationer, matbutiker, hårfrisörer eller shopping! Härifrån når man Stockholms innerstad efter endast 10-15 minuter med buss eller 15-20 min på cykel. Gå in på projektets hemsida www.brfnyagatan.botrygg.se för att komma till bostadsväljaren!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Finnboda Parkväg 12, Finnboda Hamn, Nacka kommun
Finnboda Parkväg 12, Finnboda Hamn, Nacka kommun, bild 2
Finnboda Parkväg 12, Finnboda Hamn, Nacka kommun, bild 3

Finnboda Parkväg 12

Lägenhet
Finnboda Hamn, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
5 350 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/6
5 115 kr/mån
69 481 kr/m²

Välkommen till Finnboda Parkväg 12 och denna trevliga lägenhet med en tilltalande planlösning om 77 kvm. Lägenheten är i ett genomgående mycket gott skick, parkettgolv och ljusa stilrena ytskikt. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med klinker vid entrén, två väldisponerade sovrum med bra förvaring, badrum med tvättmaskin och torktumlare, stort lättmöblerat vardagsrum med öppen planlösning mot matplatsen samt ett modernt vitt kök med matplats för 6-8 personer. Stor härlig inglasad balkong i vinkel omgärdad av grönska med ett skyddat läge från insyn och härlig kvällssol på sommaren. Garage finns i huset och dit tar man sig direkt med hissen. Bredband med 1000 Mbit/s ingår i avgiften. Här bor man i ett populärt expansivt område i anrik varvsmiljö med närhet till natur och innerstadens puls. I området finns en ICA butik endast 200 meter från lägenheten. Bra och täta kommunikationer till Slussen som nås på några minuter. Från Finnboda hamns brygga finns möjlighet att SL-pendla in till city och varje morgon njuta av Stockholms vackra silhuett från vattnet. Promenadavstånd via Svindersviks båtklubbar till Sickla köpkvarter med ett brett utbud av shopping, bio, restauranger, livsmedelsbutiker och service. Tre omtyckta förskolor och grundskola finns inom gångavstånd från lägenheten. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stadshusplatsen 2, Centrala Nacka, Nacka kommun

Stadshusplatsen 2

Lägenhet
Centrala Nacka, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
4 395 000 kr
83,2 m²
3 rum
vån 2/7
5 213 kr/mån
52 825 kr/m²

Välkommen till Stadshusplatsen 2, 2 tr och denna tilltalande bostad i helt ny fastighet. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket, stilren Ballingslöv kök med modern utrustning och plats för stort middagsbord, 2 sovrum, balkong in mot den lugna innergården, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en separat toalett. Allt i ljusa harmoniska färger och materialval. I Centrala Nacka, intill Nacka Forum, på gångavstånd till kommande tunnelbanestation Nacka centrum och granne med stadsparken uppför Botrygg 137 bostadsrättslägenheter med inflyttning från Q1 2023 till Q4 2023. Här bor du med svårslagen kombination av närhet till kommunikationer, handel och naturområden. I Nya Gatan bor du i en välplanerad fastighet med ombonad innergård. Vi vill att ditt hem ska vara en en lugn och rofylld plats som en kontrast till det pulserande stadslivet i Centrala Nacka. Vi vill underlätta för dig som boende att göra hållbara val. Generös takhöjd från 2,60 meter. Vid planeringen av lägenheterna har stor omsorg lagts vid kvalitéer som balkonger, ljusinsläpp, smarta förvarings-utrymmen och beständiga material. Interiören går i sobra naturmaterial. De stora fönstren har fönsterbänkar i natursten och snedställda smygar som ökar ljusinsläppen ytterligare. Golven i ek är sköna att gå på och ger en behaglig inomhusmiljö med exklusiv känsla. Inredningen är utvald för sin höga kvalitet, där återfinns exempelvis regndusch med glasväggar och komfortvärme i det helkaklade badrummet samt kvalitetskök från Ballingslöv. -Bra kommunikationer och nära till allt. -Stockholms bästa skolor. -Nära till friluftsliv, idrott och föreningsliv. -Skärgårdsnära boende med cykelavstånd till Stockholm city. Läget är fantastiskt oavsett om man vill ha närhet till kommunikationer, matbutiker, hårfrisörer eller shopping! Härifrån når man Stockholms innerstad efter endast 10-15 minuter med buss eller 15-20 min på cykel. Gå in på projektets hemsida www.brfnyagatan.botrygg.se för att komma till bostadsväljaren!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Stadshusgatan 4, 4tr, Centrala Nacka, Nacka kommun
 • Budgivning pågår

Stadshusgatan 4, 4tr

Lägenhet
Centrala Nacka, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
1 995 000 kr
26,8 m²
1 rum
vån 4/7
1 679 kr/mån
74 440 kr/m²

Välkommen till Stadshusgatan 4, 4 trappor upp och denna yteffektiva 1:a i helt nybyggd fastighet. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med klinkergolv, trevligt allrum med öppen planlösning mot köket och stora fönsterpartier, modernt kök med matplats invid fönster samt ett helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Rymlig balkong mot den lugna innergården Interiören går i sobra naturmaterial. De stora fönstren har fönsterbänkar i natursten och snedställda smygar som ökar ljusinsläppen ytterligare. Golven i ekfaner är sköna att gå på och ger en behaglig inomhusmiljö med exklusiv känsla. Inredningen är utvald för sin höga kvalitet, där återfinns exempelvis regndusch med glasväggar och komfortvärme i det helkaklade badrummet samt kvalitetskök från Ballingslöv. Generös takhöjd från 2,60 meter. -Bra kommunikationer och nära till allt. -Nära till friluftsliv, idrott och föreningsliv. -Naturnära boende med cykelavstånd till Stockholm city. Läget är fantastiskt oavsett om man vill ha närhet till kommunikationer, matbutiker, hårfrisörer eller shopping! Härifrån når man Stockholms innerstad efter endast 10-15 minuter med buss eller 15-20 min på cykel.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Finnboda Parkväg 14A, Finnboda Hamn, Nacka kommun
 • Sön 10 dec
Finnboda Parkväg 14A, Finnboda Hamn, Nacka kommun, bild 2
Finnboda Parkväg 14A, Finnboda Hamn, Nacka kommun, bild 3

Finnboda Parkväg 14A

Lägenhet
Finnboda Hamn, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
6 395 000 kr
96,5 m²
4 rum
vån 2/5
6 837 kr/mån
66 269 kr/m²

Välkommen till Finnboda Parkväg 14A och denna trevliga gavellägenhet med en tilltalande planlösning om ca 97 kvm i fastighet från 2008. Ljus lägenhet i toppskick med modern utrustning av hög kvalité och smakfulla materialval. Suveränt läge i området med utsikt mot parken. Lägenheten erbjuder en stor och välkomnande hall med klinker vid entrén, tre bra sovrum, två badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare, stort vardagsrum med utgång till balkongen samt ett vitt och modernt kök med plats för ett stort middagsbord. Underbar balkong om ca 10 kvm med sol från morgonen till kvällen. Garage finns i huset och dit tar man sig direkt med hissen och Bredband med 1000 Mbit/s ingår i avgiften. Populärt område med närhet till naturen och Saltsjön med innerstadens puls på behagligt avstånd. Bra och täta kommunikationer till Slussen som nås på några minuter. För den som arbetar inne i city finns möjligheten att SL-pendla sjövägen och varje morgon njuta av Stockholms vackra silhuett från vattnet. SL-båten trafikerar även Allmänna gränd på Djurgården vilket gör det mycket lätt att ta sig till alla de utflyktsmål Djurgården erbjuder såsom exempelvis Gröna Lund och Skansen. Tre omtyckta förskolor finns inom gångavstånd. En välsorterad ICA Nära finns nere på torget. Närhet till Sickla köpkvarter med ett brett utbud av shopping, bio, restauranger, livsmedelsbutiker och service. Via Svindersviksbron knyter samman området med Nacka Forum och ett stort utbud av butiker. Fina promenadstråk längs med vattnet mot Kvarnholmen och Saltsjökvarn samt vidare mot Hammarby Sjöstad. Blir det på Finnboda Parkväg 14A du bjuder dina vänner på inflyttningsfest nästa gång?

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stadshusgatan 4, 4tr, Centrala Nacka, Nacka kommun
 • Sön 10 dec kl 12:30
Stadshusgatan 4, 4tr, Centrala Nacka, Nacka kommun, bild 2
Stadshusgatan 4, 4tr, Centrala Nacka, Nacka kommun, bild 3

Stadshusgatan 4, 4tr

Lägenhet
Centrala Nacka, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
4 995 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 4/7
5 038 kr/mån
62 050 kr/m²

Välkommen till Stadshusplatsen 4, 4 tr och denna tilltalande bostad i helt ny fastighet. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket, stilrent Ballingslöv kök med modern utrustning och plats för stort middagsbord, 2 sovrum, klädkammare, stor balkong in mot den lugna innergården samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Allt i ljusa harmoniska färger och materialval. Interiören går i sobra naturmaterial. De stora fönstren har fönsterbänkar i natursten och snedställda smygar som ökar ljusinsläppen ytterligare. Golven i ekfanér är sköna att gå på och ger en behaglig inomhusmiljö med exklusiv känsla. Inredningen är utvald för sin höga kvalitet, där återfinns exempelvis regndusch med glasväggar och komfortvärme i det helkaklade badrummet samt kvalitetskök från Ballingslöv. Generös takhöjd från 2,60 meter. -Stockholms bästa skolor. -Bra kommunikationer och nära till allt. -Nära till friluftsliv, idrott och föreningsliv. -Skärgårdsnära boende med cykelavstånd till Stockholm city. Läget är fantastiskt oavsett om man vill ha närhet till kommunikationer, matbutiker, natur, bad eller shopping! Härifrån når man Stockholms innerstad efter endast 10-15 minuter med buss eller 15-20 min på cykel.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nackabacken 11, Centrala Nacka, Nacka kommun
 • Sön 10 dec kl 13:00
Nackabacken 11, Centrala Nacka, Nacka kommun, bild 2
Nackabacken 11, Centrala Nacka, Nacka kommun, bild 3

Nackabacken 11

Lägenhet
Centrala Nacka, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
3 395 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 1/5
4 035 kr/mån
52 636 kr/m²

Välkommen till Nackabacken 11 och denna generösa 2:a på 64 kvm i helt nybyggd fastighet. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med klinkergolv och goda förvaringsmöjligheter, trevligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket och stora fönsterpartier, modernt kök med stor matplats invid fönster, sovrum med plats för dubbelsäng samt ett helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Mysig uteplats mot föreningens lugna innergård. Interiören går i sobra naturmaterial. De stora fönstren har fönsterbänkar i natursten och snedställda smygar som ökar ljusinsläppen ytterligare. Golven i ekfaner är sköna att gå på och ger en behaglig inomhusmiljö med exklusiv känsla. Inredningen är utvald för sin höga kvalitet, där återfinns exempelvis regndusch med glasväggar och komfortvärme i det helkaklade badrummet samt kvalitetskök från Ballingslöv. Generös takhöjd från 2,60 meter. -Bra kommunikationer och nära till allt. -Granne med Nacka Forum med shopping, restauranger och service. -Nära till friluftsliv, idrott och föreningsliv. -Naturnära boende med cykelavstånd till Stockholm city. Läget är fantastiskt oavsett om man vill ha närhet till kommunikationer, matbutiker, hårfrisörer eller shopping! Härifrån når man Stockholms innerstad efter endast 10-15 minuter med buss eller 15-20 min på cykel.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Finnboda Kajväg 13A, Finnboda Hamn, Nacka kommun
 • Borttagen före visning

Finnboda Kajväg 13A

Lägenhet
Finnboda Hamn, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
7 950 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1/4
6 927 kr/mån
72 273 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Uteplats
 • Hiss
Granithöjden 4, 6tr, Centrala Nacka, Nacka kommun

Granithöjden 4, 6tr

Lägenhet
Centrala Nacka, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
5 495 000 kr
80,9 m²
3 rum
vån 6/7
5 069 kr/mån
67 923 kr/m²

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING AV LÄGENHETEN! Välkommen till Granithöjden 4, 6tr och denna tilltalande bostad i helt ny fastighet. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket, stilrent Ballingslöv kök med modern utrustning och plats för stort middagsbord, 2 sovrum, goda förvaringsmöjligheter, balkong med västerläge och kvällssol samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Allt i ljusa harmoniska färger och materialval. Interiören går i sobra naturmaterial. De stora fönstren har fönsterbänkar i natursten och snedställda smygar som ökar ljusinsläppen ytterligare. Golven i ekfanér är sköna att gå på och ger en behaglig inomhusmiljö med exklusiv känsla. Inredningen är utvald för sin höga kvalitet, där återfinns exempelvis regndusch med glasväggar och komfortvärme i det helkaklade badrummet samt kvalitetskök från Ballingslöv. Generös takhöjd från 2,60 meter. -Stockholms bästa skolor. -Bra kommunikationer och nära till allt. -Nära till friluftsliv, idrott och föreningsliv. -Skärgårdsnära boende med cykelavstånd till Stockholm city. Läget är fantastiskt oavsett om man vill ha närhet till kommunikationer, matbutiker, natur, bad eller shopping! Härifrån når man Stockholms innerstad efter endast 10-15 minuter med buss eller 15-20 min på cykel.

 • Balkong
 • Hiss
Granithöjden 4, 4tr, Centrala Nacka, Nacka kommun

Granithöjden 4, 4tr

Lägenhet
Centrala Nacka, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
2 395 000 kr
28,4 m²
1 rum
vån 4/7
1 779 kr/mån
84 331 kr/m²

DENNA BOSTAD VISAS MED PRIVATA BOKADE VISNINGAR. KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR ATT BOKA TID. Välkommen till Granithöjden 4, 4 trappor upp och denna yteffektiva 1:a i helt nybyggd fastighet. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med klinkergolv, trevligt allrum med öppen planlösning mot köket och stora fönsterpartier, modernt kök med matplats invid fönster, sovalkov, samt ett helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Rymlig balkong med sol på eftermiddagen och kvällen. Interiören går i sobra naturmaterial. De stora fönstren har fönsterbänkar i natursten och snedställda smygar som ökar ljusinsläppen ytterligare. Golven i ekfaner är sköna att gå på och ger en behaglig inomhusmiljö med exklusiv känsla. Inredningen är utvald för sin höga kvalitet, där återfinns exempelvis regndusch med glasväggar och komfortvärme i det helkaklade badrummet samt kvalitetskök från Ballingslöv. Generös takhöjd från 2,60 meter. -Bra kommunikationer och nära till allt. -Granne med Nacka Forum med shopping, restauranger och service. -Nära till friluftsliv, idrott och föreningsliv. -Naturnära boende med cykelavstånd till Stockholm city. Läget är fantastiskt oavsett om man vill ha närhet till kommunikationer, matbutiker, hårfrisörer eller shopping! Härifrån når man Stockholms innerstad efter endast 10-15 minuter med buss eller 15-20 min på cykel.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Stadshusgatan 4, 6tr, Nacka Forum, Nacka kommun

Stadshusgatan 4, 6tr

Lägenhet
Nacka Forum, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
2 345 000 kr
26,8 m²
1 rum
vån 6/7
1 679 kr/mån
87 500 kr/m²

Välkommen till Stadshusgatan 4, 6 trappor upp och denna yteffektiva 1:a i helt nybyggd fastighet. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med klinkergolv, trevligt allrum med öppen planlösning mot köket och stora fönsterpartier, modernt kök med matplats invid fönster samt ett helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Rymlig balkong mot den lugna innergården Interiören går i sobra naturmaterial. De stora fönstren har fönsterbänkar i natursten och snedställda smygar som ökar ljusinsläppen ytterligare. Golven i ekfaner är sköna att gå på och ger en behaglig inomhusmiljö med exklusiv känsla. Inredningen är utvald för sin höga kvalitet, där återfinns exempelvis regndusch med glasväggar och komfortvärme i det helkaklade badrummet samt kvalitetskök från Ballingslöv. Generös takhöjd från 2,60 meter. -Bra kommunikationer och nära till allt. -Nära till friluftsliv, idrott och föreningsliv. -Naturnära boende med cykelavstånd till Stockholm city. Läget är fantastiskt oavsett om man vill ha närhet till kommunikationer, matbutiker, hårfrisörer eller shopping! Härifrån når man Stockholms innerstad efter endast 10-15 minuter med buss eller 15-20 min på cykel.

 • Balkong
 • Hiss
Nackabacken 11, Centrala Nacka, Nacka kommun

Nackabacken 11

Lägenhet
Centrala Nacka, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
11 500 000 kr
119,9 m²
4 rum
vån 5/5
7 512 kr/mån
95 913 kr/m²

I Centrala Nacka, intill Nacka Forum, på gångavstånd till kommande tunnelbanestation Nacka centrum och granne med stadsparken uppför Botrygg 137 bostadsrättslägenheter med inflyttning från Q1 2023 till Q4 2023. Här bor du med svårslagen kombination av närhet till kommunikationer, handel och naturområden. I Nya Gatan bor du i en välplanerad fastighet med ombonad innergård. Vi vill att ditt hem ska vara en en lugn och rofylld plats som en kontrast till det pulserande stadslivet i Centrala Nacka. Vi vill underlätta för dig som boende att göra hållbara val. Därför ser vi till att det i fastigheten finns cykelpool, cykelverkstad och bilpool. I de 137 bostadsrätterna finns det mesta; från den yteffektiva och flexibla ettans ”compact living” till rymd och ljus i den generösa femrummaren. Generös takhöjd från 2,60 meter. Samtliga lägenheter har komfortvärme i badrumsgolv. Vi har tillsammans med en inredningsarkitekt tagit fram tre kostnadsfria koncept för kök respektive badrum. Dessa ger dig möjlighet att inreda din lägenhet efter egen smak. Du väljer fritt vilka koncept som passar just dig. Vid planeringen av lägenheterna har stor omsorg lagts vid kvalitéer som balkonger, ljusinsläpp, smarta förvarings-utrymmen och beständiga material. Interiören går i sobra naturmaterial. De stora fönstren har fönsterbänkar i natursten och snedställda smygar som ökar ljusinsläppen ytterligare. Golven i ek är sköna att gå på och ger en behaglig inomhusmiljö med exklusiv känsla. Inredningen är utvald för sin höga kvalitet, där återfinns exempelvis regndusch med glasväggar och komfortvärme i det helkaklade badrummet samt kvalitetskök från Ballingslöv. -Bra kommunikationer och nära till allt. -Stockholms bästa skolor. -Nära till friluftsliv, idrott och föreningsliv. -Skärgårdsnära boende med cykelavstånd till Stockholm city. Läget är fantastiskt oavsett om man vill ha närhet till kommunikationer, matbutiker, hårfrisörer eller shopping! Härifrån når man Stockholms innerstad efter endast 10-15 minuter med buss eller 15-20 min på cykel. Gå in på projektets hemsida www.brfnyagatan.botrygg.se för att komma till bostadsväljaren!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Nya Gatan, null, Nacka kommun

Nya Gatan

Lägenhet
Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
fr. 1 995 000 kr
26,8-119,9 m²
1-4 rum
1 679 kr/mån

I Centrala Nacka, intill Nacka Forum, på gångavstånd till kommande tunnelbanestation Nacka centrum och granne med stadsparken uppför Botrygg 137 bostadsrättslägenheter med inflyttning från Q1 2023 till Q4 2023. Här bor du med svårslagen kombination av närhet till kommunikationer, handel och naturområden. I Nya Gatan bor du i en välplanerad fastighet med ombonad innergård. Vi vill att ditt hem ska vara en en lugn och rofylld plats som en kontrast till det pulserande stadslivet i Centrala Nacka. Vi vill underlätta för dig som boende att göra hållbara val. Därför ser vi till att det i fastigheten finns cykelpool, cykelverkstad och bilpool. I de 137 bostadsrätterna finns det mesta; från den yteffektiva och flexibla ettans ”compact living” till rymd och ljus i den generösa femrummaren. Generös takhöjd från 2,60 meter. Samtliga lägenheter har komfortvärme i badrumsgolv. Vi har tillsammans med en inredningsarkitekt tagit fram tre kostnadsfria koncept för kök respektive badrum. Dessa ger dig möjlighet att inreda din lägenhet efter egen smak. Du väljer fritt vilka koncept som passar just dig. Vid planeringen av lägenheterna har stor omsorg lagts vid kvalitéer som balkonger, ljusinsläpp, smarta förvarings-utrymmen och beständiga material. Interiören går i sobra naturmaterial. De stora fönstren har fönsterbänkar i natursten och snedställda smygar som ökar ljusinsläppen ytterligare. Golven i ek är sköna att gå på och ger en behaglig inomhusmiljö med exklusiv känsla. Inredningen är utvald för sin höga kvalitet, där återfinns exempelvis regndusch med glasväggar och komfortvärme i det helkaklade badrummet samt kvalitetskök från Ballingslöv. -Bra kommunikationer och nära till allt. -Stockholms bästa skolor. -Nära till friluftsliv, idrott och föreningsliv. -Skärgårdsnära boende med cykelavstånd till Stockholm city. Läget är fantastiskt oavsett om man vill ha närhet till kommunikationer, matbutiker, hårfrisörer eller shopping! Härifrån når man Stockholms innerstad efter endast 10-15 minuter med buss eller 15-20 min på cykel. Gå in på projektets hemsida www.brfnyagatan.botrygg.se för att komma till bostadsväljaren!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 13