Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Krister Hempel

Krister Hempel

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västanbogatan 5 b, Västanbo, Nässjö kommun

Västanbogatan 5 b

Lägenhet
Västanbo, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
550 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 728 kr/mån
12 644 kr/m²

Nytt boende i sommar ? Här finns din bostadsrätt som erbjuder en öppen och synnerligen kvadratsmart yta. Lägenheten är modern och smakfullt renoverad från en 1:a till en yt-effektiv 2:a. Fint kök och ett helkaklat badrum. Här bor man med en låg månadskostnad(2 728 kr/mån) i en stabil förening. Som ett extra plus så ingår dessutom el , internet/tv via Tele 2 i månadsavgiften.

Södra Skogsvägen 48, Handskeryd, Nässjö kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30

Södra Skogsvägen 48

Villa
Handskeryd, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 295 000 kr
99 m²
4 rum
287 m² tomt

I Handskeryd finns nu ett lättskött boende i 1-plan med lugnt läge i efterfrågat område. Radhuset som är i vinkel är mycket välplanerat och inrymmer 3st sovrum, ljust vardagsrum, badrum, gästtoalett och tvättstuga. Den lättskötta trädgården finns i soligt västerläge vilket är perfekt för den egna odlingen och dessutom finns innegården som är helt insynsskyddad. Garaget och parkeringsplats finns smidigt nära bostaden I närheten finns flera förskolor, skola 1-6, närhet till skogen och motionsspåret. Välkommen till visningen!

  • Plus
Björnövägen 13, Stensjön, Nässjö kommun

Björnövägen 13

Villa
Stensjön, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 975 000 kr
112 + 112 m²
5 rum
843 m² tomt

I populära Stensjön finns nu en attraktiv och välskött villa med ett perfekt läge. Vid den lugna återvändsgatan har man detta trivsamma boendet som även är riktigt välplanerat i båda våningsplanen. Kombinationen av 3-4 sovrum och härliga sällskapsytor samt den låga driftskostnaden gör villan ännu mer intressant. Dubbla badrum, vackert vardagsrum och en härlig gillestuga gör att man trivs redan från dag ett. Du ges även möjligheten att kunna flytta in och bosätta dig redan på försommaren. Välkommen till en intressant visning!

Förrådsgatan 4B, Handskeryd, Nässjö kommun

Förrådsgatan 4B

Övrigt
Handskeryd, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 750 000 kr
1 500 m² tomt

Här finns en bra kombinerad fastighet med kontorsbyggnad och lager/förråd/garageyta. Fastigheten når man smidigt inom Nässjö tätort med ett attraktivt läge. Området består av intilliggande industri/produktion och försäljningslokaler. Fastigheten går även utmärkt att indela för olika verksamheter då byggnaderna är fristående men är belägna på samma tomt. Kontorsbyggnaden( ca 225 kvm) innehåller fina kontorslokaler, mötes/utbildningsrum, komplett kök, dusch och gäst wc. Renoverade personalutrymmen och ny tvättstuga. Hiss. Byggår 1983 och tillbyggd 1990. Den andra byggnaden utgörs som en lager/förrådslokal. Bra möjligheter att använda som garage med hög takhöjd och fullhöjdsport. Bruksarea 150 kvm. God tillgänglighet med parkeringsytor. Försäljningen sker som en fastighetsöverlåtelse(ej i bolagsform). Bokad visning sker enligt överenskommelse, kontrollera gärna finansiering med din bank innan visning.

Skolgatan 10A, Centralt, Nässjö kommun

Skolgatan 10A

Lägenhet
Centralt, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
825 000 kr
56 m²
2 rum
vån 4
4 954 kr/mån
14 732 kr/m²

Söker du en nyrenoverad 2:a med högsta bekvämlighet? Här finns chansen... Ett boende som håller hög klass med en premium standard som gör att du kan flytta in och bo bekvämt från dag ett, detta boende är ledigt för er som fyllt 55 år… Nytt Badrum 2023 och nytt kök från 2021 i smakfullt utförande. Givetvis finns hiss och en balkongvy över den fina innegården.. Välkommen att boka in dig till en av de finaste 2:orna !

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kaprifolvägen 6, Gisshult, Nässjö kommun
Kaprifolvägen 6, Gisshult, Nässjö kommun, bild 2
Kaprifolvägen 6, Gisshult, Nässjö kommun, bild 3

Kaprifolvägen 6

Fritidshus
Gisshult, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 950 000 kr
95 m²
3 rum

Med adress Kaprifolvägen 6 så finns ett mycket påkostat och snyggt boende som ger dig högsta bekvämlighet. Här bor du med öppen planlösning och ett premiumkök som ger dig ett boende att verkligen att trivas i. Påkostat badrum från 2018 och en suverän inglasning från 2021 och härliga uteplatser är ytterligare unika fördelar. På tomten finns det även Gäststuga från 2022 om det behövs mer sovplatser. Här bor man nära nog för ett kvällsdopp på den gemensamma badplatsen ett fåtal hus bort. Allmänningen är badstranden för boende, vilken erbjuder dig plats att ha din båt om så önskas. Sommartid blir denna idyll tillhållet för sociala sammankomster och aktiviteter. Välkommen till ett påkostat boende med det lilla extra...

  • Premium
Äpplestigen 7, Hultet, Nässjö kommun

Äpplestigen 7

Villa
Hultet, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
2 500 000 kr
113 + 113 m²
5 rum
900 m² tomt

Perfekt familjevilla i det attraktiva Hultet. Här finns en optimal planlösning som verkligen ger hög trivselfaktor. Läget som är ett av de bästa i området gränsar mot grönområde och lekplats. Villan har 3st sovrum i samma våningsplan, vackert vardagsrum med braskamin och altan med kvällsolsläge. I nedre våningsplan finns ytterligare sovrum, gillestuga/tv-rum samt hobby/lek-ytor. Villan har även ett praktiskt och rymligt dubbelgarage. Välkommen på visning !

Skolgatan 10D, Centralt, Nässjö kommun

Skolgatan 10D

Lägenhet
Centralt, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
795 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/4
6 883 kr/mån
10 192 kr/m²

Nu finns en 3:a i en efterfrågad och attraktiv förening ledig för den som fyllt 55 år.. Ett riktigt bekvämt och välplanerat boende med både balkong och hiss. Här finns dessutom perfekta gemensamhetsutrymmen, garage i källaren och praktiska förrådslösningar. Välkommen till ett optimalt lägenhetsboende mitt i city med närhet till stadens utbud samt god kommunikation.

  • Balkong
  • Hiss
Lorensbergsvägen 17, Forserum, Nässjö kommun

Lorensbergsvägen 17

Villa
Forserum, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 700 000 kr
95 + 95 m²
4 rum
1 156 m² tomt

Härlig familjevilla med attraktivt och efterfrågat läge. Här bor man vackert och lugnt vid skogsbrynet med bara några steg upp till elljusspåret. Planlösningen erbjuder en bra kombination med rymligt vardagsrum och samtidigt möjlighet att kunna avdela till 3st sovrum i samma våningsplan. Källarvåningen innehåller det praktiska hobbyutrymmet med tillgång till 2st garage som ger möjlighet att direkt kunna använda för din hobby/egna verksamhet. Villan har en generös altan mot trädgården som ansluter mot skogen. Bergvärme. Ett toppen läge med promenadavstånd till förskola, fotbollsplan, näridrottsplats och badplats. Välkommen att boka in dig på visning.

Esperyd 6, Esperyd, Nässjö kommun

Esperyd 6

Villa
Esperyd, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 495 000 kr
112 m²
3 rum
1 131 m² tomt

Välkomna till Esperyd 6 som är en lantlig idyll med en härlig bykänsla. Fastigheten innehåller genuin känsla med en bostad som innehåller eldstäder, trägolv och tillgång till ett garage. Det intressanta läget med närhet till Nässjö och smidigt pendlingsavstånd till Jönköping gör boendet ännu mer attraktivt. Ett unikt tillfälle att kunna bo i en vacker lantlig miljö med suveräna kommunikationsmöjligheter !

Queckfeldtsgatan 41, Handskeryd, Nässjö kommun

Queckfeldtsgatan 41

Villa
Handskeryd, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
3 275 000 kr
160 + 80 m²
6 rum
513 m² tomt

Söker du en villa med stil och känsla... så finns den här villan som förenar det som efterfrågas med en imponerande planlösning. Med ett attraktivt läge i Handskeryd så finns den här ståtliga och härliga villan med byggår 1921. Här erbjuds gott om plats för hela familjen med en luftig känsla som är mycket inbjudande. För dig som önskar riktigt fina sällskapsytor med volym så finns ett imponerande matsalsrum, ett vackert vardagsrum. och dessutom ett allrum en trappa upp. Sovrumsavdelningen finns på övre våningsplan och inrymmer 3 st generösa sovrum med mycket charm. Villan har ett mycket attraktivt läge med närhet till centrum och skola vilket ger dig ett smidigt och tillgängligt boende. Fastigheten kommer att visas som bokad visning för dig som har lånelöfte. Välkommen till en spännande fastighet med härlig karaktär !

  • Plus
Konvaljevägen 3, Gisshult, Nässjö kommun

Konvaljevägen 3

Villa
Gisshult, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 750 000 kr
78 m²
4 rum

Ett smakfullt boende med oavbruten sjöutsikt i ett soligt västerläge.Inglasat uterum och med ett gästhus (ca30 kvm) med hög standard gör detta boende komplett att njuta och trivas i. Välkommen till en intressant visning!

Arendt byggmästares gata 15A-15D, Norra Storgatan 28A-28C., Eksjö, Eksjö kommun

Arendt byggmästares gata 15A-15D, Norra Storgatan 28A-28C.

Övrigt
Eksjö, Eksjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
4 850 000 kr
386 m²
390 m² tomt

Nu finns en sällsynt fastighet med ekonomisk vinning till salu i attraktiva stadsdelen Gamla Stan i Eksjö. Fastigheten är en 4-längad byggnad och inrymmer en vacker innergård med kullersten och bevarad charm Ett hyreshus som har ett mycket intressant läge och god avkastning fördelat på 6st lägenheter och 2st lokaler. Totala Hyresintäkter är 496 251 kr och uthyrningsbar yta är 476 kvm. Fördelningen av lägenheter består av : 1st 1:a ,3st 2:or, 1st 3:a, 1st 5:a, totalt 386 kvm/bostäder och 2st lokaler, totalt 90kvm/lokalyta. Uppvärmning sker via fjärrvärme. Fastigheten försäljes som fastighetsöverlåtelse, fullt uthyrd och nuvarande ägare har ägt fastigheten i mer 25-år. Fastigheten kommer att visas genom bokad visning. Kontrollera genom din bank lånelöfte och finansieringsmöjligheter innan visning. Välkommen till en fastighet med god avkastning som är unik med ett efterfrågat läge!

  • Plus
Vilhelmsrogatan 6, null, Nässjö kommun

Vilhelmsrogatan 6

Villa
Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 450 000 kr
80 + 97 m²
4 rum
907 m² tomt

Välbyggd tegelvilla med tilltalande planlösning. En villa med möjligheter som innehåller bra förutsättningar att uppdatera till ett mycket trivsamt boende med 3 st sovrum. Rymligt vardagsrum och bra ljusinsläpp. Praktisk källarvåning med både hobbyutrymmen och gillestuga. Vidbyggt garage och fjärrvärme. Nytt tak 2022. Välkommen på visning.

Ryd, Ryd, Nässjö kommun

Ryd

Tomt
Ryd, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 200 000 kr
1 800 m² tomt

Det finns 2 tomter i attraktiva Ryd kvar ! Nu erbjuds tomter med det idylliska läget vid sjön Nömmen. Här ges man möjligheten att välja och bebygga sitt drömboende med valfri leverantör. Ett perfekt läge med utsikt över sjön och tillgång till brygga. För den som är hästintresserad så finns tillgång till stall och ridbana. Här finns de fördelar som gör det här boendet unikt. Välkomna till en idyll!

Visar alla 15