Mäklare Krister Hempel

Krister Hempel

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Köpmansgatan 7, Centralt, Nässjö kommun

Köpmansgatan 7

Lägenhet
Centralt, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 250 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/4
4 275 kr/mån
16 892 kr/m²

Här finns en ljus och renoverad lägenhet mitt i centrum. Boendet som har många fördelar erbjuder dig nyrenoverat badrum, nytt kök och en inglasad balkong i lugnt läge. Lägenheten har genomljus och en öppen planlösning i vardagsrum och kök. Här finns även en fin innergård och givetvis en hiss som tar dig ner till garage och förråd samt tvättstuga. Här bor du mitt i city men ändå lugnt då lägenhetens placering är mycket fördelaktig. Välkommen att boka in dig för en intressant visning!

 • Balkong
 • Hiss
Södra Koltorpsgatan 27, Handskeryd, Nässjö kommun
 • Budgivning pågår
Södra Koltorpsgatan 27, Handskeryd, Nässjö kommun, bild 2
Södra Koltorpsgatan 27, Handskeryd, Nässjö kommun, bild 3

Södra Koltorpsgatan 27

Villa
Handskeryd, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 375 000 kr
97 + 16 m²
4 rum
147 m² tomt

I det attraktiva och efterfrågade området finns ett fräscht och mycket välplanerat radhus. Boendet är smart planerat med 3st sovrum på samma våningsplan och en ljus/välkomnande öppen social yta i vardagsrum och kök. Radhuset har ett bra läge med en liten lättskött grästäppa och fin innergård med en liten lekplats. Givetvis har du 2st toaletter, en bra tvättstuga och praktiska förvaringsytor. I närheten finns flera förskolor, Handskerydsskolan1-6 och nära tillgång till sporthall och motionsspår. Välkommen att boka in dig på visning till ditt nästa smidiga boende !

 • Premium
Södra Koltorpsgatan 52, Handskeryd, Nässjö kommun

Södra Koltorpsgatan 52

Villa
Handskeryd, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
2 525 000 kr
145 + 75 m²
5 rum
878 m² tomt

Söker du en påkostad och snyggt renoverad familjevilla så är södra koltorpsgatan 52 perfekt för dig. Här har finns en intressant och välkomnande planlösning med atmosfär. Här finns dessutom det många efterfrågar bla härlig uteträdgård, relaxavdelning, snyggt kök och ett mycket bra och efterfrågat läge. Villan som har renoverats omfattande ger dig möjligheten att kunna flytta in i direkt och bo bekymmerslöst. Välkommen att boka in dig till en mycket intressant visning!

Kungsfågelvägen 4, Skärsboda, Nässjö kommun

Kungsfågelvägen 4

Villa
Skärsboda, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
2 500 000 kr
70 + 24 m²
3 rum
1 708 m² tomt

En boendedröm...snart i uppfyllelse! I den vackra småländska miljön nära sjön Skärvingen så finner man den här attraktiva fastigheten. En utvald plats som ger dig möjligheten att kunna bo året runt men som även kan användas som ett riktigt påkostat fritidshus. Renoveringen är numera snyggt utförd och här finns mervärden som isolerad gäststuga, bastu, insynsskyddat soldäck och till köpet ingår vacker sjöutsikt. Välkommen att boka in dig till en intressant visning!

Arendt byggmästares gata 15A-15D, Norra Storgatan 28A-28C., Eksjö, Eksjö kommun

Arendt byggmästares gata 15A-15D, Norra Storgatan 28A-28C.

Övrigt
Eksjö, Eksjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
4 850 000 kr
386 m²
390 m² tomt

Nu finns en sällsynt fastighet med ekonomisk vinning till salu i attraktiva stadsdelen Gamla Stan i Eksjö. Fastigheten som är välskött inrymmer en vacker innegård med kullersten och bevarad charm Ett hyreshus som har ett mycket intressant läge och god avkastning fördelat på 6st lägenheter och 2st lokaler. Totala Hyresintäkter är 464 204 kr och uthyrningsbar yta är 476 kvm. Fördelningen av lägenheter består av : 3st 2:or, 1st 3:a, 1st 5:a, totalt 386 kvm/bostäder och 2st lokaler, totalt 90kvm/lokalyta. Uppvärmning sker via fjärrvärme. Fastigheten försäljes som fastighetsöverlåtelse, fullt uthyrd och nuvarande ägare har ägt fastigheten i mer 25-år. Fastigheten kommer att visas genom bokad visning. Kontrollera gärna genom din bank lånelöfte och finansieringsmöjligheter innan visning. Välkommen till en fastighet med god avkastning som är unik med ett efterfrågat läge!

 • Plus
Vilhelmsrogatan 6, null, Nässjö kommun

Vilhelmsrogatan 6

Villa
Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 450 000 kr
80 + 97 m²
4 rum
907 m² tomt

Välbyggd tegelvilla med tilltalande planlösning. En villa med möjligheter som innehåller bra förutsättningar att uppdatera till ett mycket trivsamt boende med 3 st sovrum. Rymligt vardagsrum och bra ljusinsläpp. Praktisk källarvåning med både hobbyutrymmen och gillestuga. Vidbyggt garage och fjärrvärme. Nytt tak 2022. Välkommen på visning.

Skogsvägen 40, Nyhem, Nässjö kommun
Skogsvägen 40, Nyhem, Nässjö kommun, bild 2
Skogsvägen 40, Nyhem, Nässjö kommun, bild 3

Skogsvägen 40

Villa
Nyhem, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
2 395 000 kr
139 + 85 m²
5 rum
677 m² tomt

I attraktiva Nyhem finns nu en mycket välbyggd villa med hög trivsamhetsfaktor. Riktigt fina sällskapsdelar kombineras med välplanerade ytor i sovrumsavdelningen. Villan som innehåller genuina byggnadsmaterial bjuder även på imponerade och generösa uteplatser mot den härliga trädgården. För den som tänker praktiskt finns 2 st mycket bra garage och en källarvån som lämpar sig perfekt för hobbyn/egna verksamheten. Fastigheten är belägen med efterfrågat läge... bara ett stenkast från Nyhemsskolan och nära promenadavstånd till centrum. Välkommen att boka in dig på en intressant visning!

 • Premium
Jönköpingsvägen 18, Bodafors, Nässjö kommun
 • Imorgon kl 12:00

Jönköpingsvägen 18

Villa
Bodafors, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 750 000 kr
145 m²
5 rum
2 177 m² tomt

Här finns det en villa som är helt nyrenoverad. Boendet är i toppskick med ny fasad, tak, fönster, kök, badrum, golv, väggmaterial, ja listan över förbättringar kan göras riktigt lång. Planlösningen är luftig och inbjudande med ett generöst vardagsrum som utgör en perfekt sällskapsyta. Sovrumsavdelningen innehåller 3 st sovrum i bra storlekar. Villan passar dig perfekt som bara vill flytta in och bo med nyrenoverad känsla från dag 1. Välkommen att boka in dig på visning.

 • Plus
Gamla Kyrkvägen 2, Forserum, Nässjö kommun

Gamla Kyrkvägen 2

Villa
Forserum, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 750 000 kr
154 + 63 m²
5 rum
1 477 m² tomt

Familjevilla med lantligt och attraktivt läge i utkanten av Forserum. Ett boende som har vacker och öppen planlösning med vardagsrum/matsalsrum och som dessutom innehåller 3st sovrum. Fastigheten innehåller även bra garageutrymmen och ett verkstadsutrymme för den som vill utveckla sin hobby/egna verksamhet. Dubbla badrum, effektiv värmepump(bergvärme), stor inglasad altan och härlig trädgård är ytterligare fördelar. En villa som ger på landet känsla och som har närhet till skola, idrottshall, populärt stall och välskött brukshundsklubb. Perfekt pendlingsavstånd med tåg, buss och bil till Jönköping. Välkommen att boka in dig på visning!

Queckfeldtsgatan 40, Handskeryd, Nässjö kommun
 • Budgivning pågår

Queckfeldtsgatan 40

Villa
Handskeryd, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
2 045 000 kr
232 + 112 m²
7 rum
938 m² tomt

I Handskeryd finns nu den här riktigt fina familjevillan som innehåller de generösa ytorna som många efterfrågar. Villan som har en utmärkt planlösning i 2-plan som ger dig tillgång till 7-Rok med ett läge i ett mycket attraktivt område . Boendet erbjuder härliga sociala ytor och som pricken över i:et finns ett snyggt och generöst kök som innehåller det lilla extra. Som extra utrustning har boendet dubbla badrum och en rymlig inglasad altan. Nämnde jag den låga driftskostnaden? En mycket effektiv värmepump(bergvärme) ger Energiklass B vilket gör att du kan bo i ett större hus med en lägre månadskostnad. Passa på att boka in dig till en intressant visning i Handskeryd.

 • Plus
Koltorpsplan 4B, Handskeryd, Nässjö kommun

Koltorpsplan 4B

Lägenhet
Handskeryd, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
795 000 kr
88 m²
3 rum
vån 3/3
4 553 kr/mån
9 034 kr/m²

Mycket välplanerad 3:a med attraktivt läge i efterfrågat område. Ett boende som är fördelat på 88kvm med 2st sovrum, 2st toaletter och en planlösning med härligt genomljus. På den suveräna balkongen kan du njuta av ett bra solläge eller varför inte äta en en god middag då den är praktisk planerad med utgång från köket. Ett rymligt och bra boende där du kommer trivas i under många år. Det lugna läget och den välskötta hsb-föreningen gör dessutom att du bor tryggt. Välkommen på visning!

 • Balkong
Sjögärdsgatan 56, Ingsberg, Nässjö kommun

Sjögärdsgatan 56

Villa
Ingsberg, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
2 100 000 kr
116 + 61 m²
4 rum
1 366 m² tomt

Tillfälle finns nu till ett renoverat boende med riktigt bra läge i Ingsberg... Boendet är påkostat och har numera ett härligt vinterbonat uterum som är en perfekt plats att njuta av i alla årstider. Villan erbjuder öppna och generösa sällskapsytor med rymlig atmosfär i entréplanet. En trappa upp har man 2st sovrum varav ett rum är masterbedroom med härlig utsikt över Ingsbergsjön. I källarvåningen finns det ett bra bio/musik/lekrum. Läget är mycket attraktivt med trädgård mot grönområde och lekplatsen som finns nära placerad.

Klappa 30, null, Nässjö kommun
Klappa 30, null, Nässjö kommun, bild 2
Klappa 30, null, Nässjö kommun, bild 3

Klappa 30

Tomt
Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
700 000 kr

Nu erbjuds 2st avstyckade tomter med härlig sjöutsikt vid Klappasjön. Ett naturskönt och härligt läge på toppen av det småländska Höglandet. Tomterna Klappa 1:59 och 1:60 är belägna vid sjöns västra sida kommer att försäljas med vatten och avlopp som är inkluderat i priset. Båtplats ingår. Storlek från 1270 kvm - 1158 kvm enligt bifogad skiss. Omgivningen består främst av fritidshusbebyggelse och gårdsmiljö omgiven av skogen. Vid Klappasjön (100 m) finns fin badplats med hopptorn, brygga och servering i kiosken sommartid. Avstånd från Malmbäck ca 4 km, Från Nässjö 18km, från Jönköping 40 km, ca 30 min bilväg. Tomterna kommer att avstyckas och förrättningskostnaden kommer att ingå i försäljningspriset.

 • Premium
Ryd, Ryd, Nässjö kommun

Ryd

Tomt
Ryd, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 200 000 kr
1 800 m² tomt

Det finns 2 tomter i attraktiva Ryd kvar ! Nu erbjuds tomter med det idylliska läget vid sjön Nömmen. Här ges man möjligheten att välja och bebygga sitt drömboende med valfri leverantör. Ett perfekt läge med utsikt över sjön och tillgång till brygga. För den som är hästintresserad så finns tillgång till stall och ridbana. Här finns de fördelar som gör det här boendet unikt. Välkomna till en idyll!

Visar alla 14