Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tomas Altun

Tomas Altun

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fabriksgatan 15, Bodafors, Nässjö kommun

Fabriksgatan 15

Villa
Bodafors, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 575 000 kr
153 + 82 m²
6 rum
1 295 m² tomt

Stabil 40-tals villa där nuvarande ägare genom åren har satsat och satt huset i väldigt gott skick. Bland större åtgärder finns renovering av kök, byte av fönster, renovering av två badrum samt nybyggnation av stort dubbelgarage. Dubbelgaraget är en dröm för den bilintresserade då lyft finns och generös takhöjd erbjuds. Uppvärmning i huset sker via bergvärme och mysig braskamin. Här behöver man heller inte oroa sig ifall den större familjen får plats då huset inrymmer totalt sex rum varav fem sovrum. Mot baksidan har man även byggt en härlig inglasad altan att spendera mycket tid i. Ett hus för dig med höga krav men lite tid att själv renovera, välkommen på visning!

Kyrkogatan 7B, Centralt, Nässjö kommun

Kyrkogatan 7B

Lägenhet
Centralt, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
800 000 kr
97 m²
4 rum
vån 3/4
6 267 kr/mån
8 247 kr/m²

På Kyrkogatan, i närheten av såväl stadskyrkan och Norråsaskolan, erbjuds nu en unik fyra som varit i samma ägares ägo sedan byggåret. Anledningarna till att bo kvar så länge kan vara många. Att bo i hus med hiss och ett centralt läge kan vara några faktorer. Den genomtänkta planlösningen med inglasad balkong som erbjuder härligt solläge kan vara en annan faktor. Oavsett så har man här en bostadsrätt som borgar för ett tryggt boende under lång tid framöver. Totala ytan som erbjuds är på hela 97 kvm vilket öppnar upp för familjen i olika stadier och skeden av livet. Dra också nytta av den trivsamma innergården för erbjuds till föreningens medlemmar. Ett bekymmersfritt boende som du är varmt välkommen att uppleva på plats!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Storgatan 43, Centralt, Nässjö kommun

Storgatan 43

Övrigt
Centralt, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
3 500 000 kr
600 m² tomt

Med sitt fantastiska A-läge har denna fastighet blivit något av ett landmärke för centrala Nässjö och känd för många Nässjöbor. Från begynnelsen var det hamburgerkedjan McDonald's som lät uppföra byggnaden och drev under ett antal år sin verksamhet i bygganden. I dagsläget finns möjlighet för nästa ägare att ta över och driva med egen inriktning inom restaurang. Byggnaden är väl anpassad för denna typ av verksamhet med bl.a. stor serveringsdel, separat kyl och frysrum, två omklädningsrum, flertalet toaletter för besökare samt större kök. Se planritning för närmare indelning. I byggnaden finns även miljörum samt kallager. I anslutning finns även stort parkeringsdäck på kommunal mark för gäster att parkera. Med kortare gångavstånd nås även centralstationen i Nässjö. Ett kanontillfälle för nästa ägare att ta vid och driva en blomstrande verksamhet. Visningar sker efter överenskommelse med ansvarig mäklare. Förbered gärna med presentation av finansieringsupplägg. Välkommen!

Backstigen 3, Malmbäck, Nässjö kommun

Backstigen 3

Övrigt
Malmbäck, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 675 000 kr
224 m²
1 092 m² tomt

På Backstigen 3 erbjuds du nu möjligheter till ett mindre och lättskött hyreshus om totalt 4 st lägenheter. Fastigheten erbjuder totalt tre st 2:or samt en st 3:a. Total area uppgår till 224 kvm. Total hyresintäkt är i dagsläget ca. 207 000:-/år. Driftskostnader om ca. 40 000 kr per år och inkluderar värme, el, renhållning, fastighetsskatt samt försäkring. I dagsläget bebos 3:a av nuvarande ägare och denna kan med tiden bli tom för nästa ägare. Uppvärmning via bergvärme som installerades år 2019. Badrum i en av lägenheterna renoverades för ett år sedan då även medföljande stam byttes. Nuvarande ägare har även bytt fönster, samt alla vattenledningar förutom på källarplanet. Ett bra tillfälle att starta din verksamhet som fastighetsägare. Varmt välkommen med dina frågor. Affären sker ej via bolagstransaktion. Fastigheten är ej ansluten till förhandlingsordning..

Skånegatan 25, Handskeryd, Nässjö kommun

Skånegatan 25

Villa
Handskeryd, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
2 750 000 kr
117 + 117 m²
4 rum
869 m² tomt

Nu erbjuder Handskeryd ytterligare en villa med hög trivsamhetsfaktor och finfint läge. På Skånegatan 25 bor du i lugna villakvarteret, långt från vägar och buller, samt med en härlig trädgård för barnen att trivas i. Huset är för dig som vill ha det mesta avklarat för att i framtiden bara kunna koppla av och njuta. Bland större åtgärder som är klara har man t.ex takbyte, flertalet fönster utbytta samt köksrenovering. På tomten finner man även en högst trivsam och vinterbonad gäststuga. I övrigt en delvis inredd källare med goda möjligheter. Ett hem att trivas i helt enkelt, välkommen att uppleva det på plats!

Åkersgatan 48, Åker, Nässjö kommun

Åkersgatan 48

Lägenhet
Åker, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
950 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/3
2 860 kr/mån
14 394 kr/m²

Välplanerade ytor och låg månadskostnad är bl.a. vad du kan avnjuta i denna bostadsrätt i skuldfria HSB BRF Timmermannen. Belägen på bekväma första plan med egen balkong och totalt tre rum gör denna bostadsrätt till ett attraktivt val. I bostaden har man också ett modernt kök samt genomgående god standard. Månadsavgiften på 2860 kr är svårslagen och inkluderar bredband, värme och vatten. I anslutning till bostaden finns en stor parkeringsyta att ställa sig på kostnadsfritt. Föreningen erbjuder även tillgång till gemensam relaxavdelning med bastu. Dessutom får du från denna lägenhet behändigt avstånd till centrala Nässjö och trivsamma naturslingor. Skolorna har du också ett stenkast från vilket är en stor fördel. Ett tillfälle för dig som vill bo bekvämt med låg boendekostnad, välkommen!

  • Balkong
Storgatan 61B, Centralt, Nässjö kommun

Storgatan 61B

Lägenhet
Centralt, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
895 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 543 kr/mån
12 013 kr/m²

Vill du bosätta dig i en skuldfri förening? I dessa tider kanske det betyder extra mycket att bo i en ekonomiskt trygg förening med god historik. HSB Björnen har med sitt centrala läge och trevliga lägenheter alltid varit ett populärt val för Nässjöborna. Nu saluförs en ytterst välplanerad 3:a på våning tre som erbjuder härlig sjöutsikt. Bostaden fördelar sig på totalt 74,5 kvm samt tillgång till inglasad balkong. Låg månadsavgift om 3543 kr. Bostadsrätten har ett genomgående gott skick ch många härliga attribut. Njut t.ex. av det fina solläget på den inglasade balkongen. Med bara kortare promenadavstånd när du också Nässjö stads utbud. Välkommen till ett trygg boende!

  • Balkong
Sturegatan 36D, Runneryd, Nässjö kommun

Sturegatan 36D

Lägenhet
Runneryd, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
750 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2/4
4 980 kr/mån
8 824 kr/m²

Ett tillfälle att uppleva en välplanerad bostadsrätt med fint läge på andra våningen i huset. Bostaden fördelar sig på generösa 85 kvm där man har tre rum varav två sovrum. Lägg därtill en balkong med fint och fritt läge och bostaden är komplett. I månadsavgiften om 4980 kr i månaden inkluderas det mesta. För dig som inte ännu har bekantat dig med närområdet finner du skola för alla åldrar inom kortare promenadavstånd. Upplev också fina naturpromenader inte långt från hemmet. Välkommen till ett tryggt boende!

  • Balkong
Skogsvägen 24, Malmbäck, Nässjö kommun

Skogsvägen 24

Villa
Malmbäck, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 750 000 kr
148 + 50 m²
4 rum
918 m² tomt

Välkommen till lugnet på Skogsvägen 24 i Malmbäck. Upplev denna familjevilla med generösa ytor på två plan som verkligen erbjuder det lilla extra. Trivsamma allrum, eldstäder, öppen planlösning och en genomgående modern standard. Lägg därtill trevliga uteplatser på såväl baksida som framsida. På tomten har man även garage med tillhörande asfalterad uppfart. Huset ligger dessutom ett stenkast från skolan i Malmbäck. Ett tillfälle till kanonboende, välkommen!

Hembygdsgatan 1, Centralt, Nässjö kommun

Hembygdsgatan 1

Övrigt
Centralt, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
4 750 000 kr
353 m²
1 045 m² tomt

Ett tillfälle för dig som söker en fint förvaltad hyresfastighet med centralt läge i Nässjö tätort. Huset som uppfördes år 1992 med totalt fem lägenheter och håller idag en jämn och god standard där förvaltningen är smidig. I huset finner man fyra 3:or samt en 2:a på källarplan. Alla 3:or har egen uteplats och hyrs ut med kallhyra. Lägenheten på 2 rok hyrs ut med värme. Totala hyresintäkter är ca. 384 000/år och totala driftkostnader är ca. 65 000/år. Fastigheten är inte ansluten till förhandlingsordning. I nuläget är huset fullt uthyrt. Överlåtelsen sker i bolagsform. I bolaget finns enbart fastigheten Nyängen 9. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning. För visning krävs säkerställd finansiering.

Ågatan 2, Anneberg, Nässjö kommun

Ågatan 2

Villa
Anneberg, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 475 000 kr
162 + 81 m²
6 rum
960 m² tomt

På Ågatan 2 i Anneberg finner du en härlig familjevilla på två plan samt källare som lämpar sig perfekt för den större familjen att bosätta sig i. Huset erbjuder en totalyta om hela 162 kvm boarea samt 81 kvm biarea. Totalt finns i huset sex rum varav fyra sovrum. Under senare år har nuvarande ägare uppgraderat huset genom att installera ett nytt kök, byta fönster, renovera badrum samt i övrigt byta ut alla ytskikt på såväl entréplan samt övre plan. Fiber är också indraget till huset vilket är en stor fördel. Tillgång till garage erbjuds också. I övrigt en mycket trivsam tomt med lugnt läge. Samhället Anneberg är ett lugnt samhälle med grundskola upp till sjätte klass och bra kommunikation till Nässjö och Eksjö. Ett bra tillfälle för dig som vill flytta in och trivas från dag ett, välkommen!

Sturegatan 36B, Runneryd, Nässjö kommun

Sturegatan 36B

Lägenhet
Runneryd, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 250 000 kr
145 m²
5 rum
vån 1/4
7 678 kr/mån
8 621 kr/m²

Sällsynt bostadsrätt om hela 145 kvm fördelat på totalt fem rum. Här inryms den större familjen utan problem om har ytan att skapa en härlig tillvaro i vardagen. Lägenheter finner man på första plan vilket är smidigt. Två balkonger och utgång till uteplats har man också at dra nytta av. I bostaden finner man även två badrum samt egen tvättavdelning. Väldigt rymligt kök med modern standard erbjuds. Ett boende att växa i, varmt välkommen att uppleva det på plats!

  • Balkong
Sjöbylundsgatan 4C, Åker, Nässjö kommun

Sjöbylundsgatan 4C

Radhus
Åker, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 975 000 kr
129 m²
5 rum
181 m² tomt

Kanske är detta bekymmersfria boende med fint läge i närhet av sjö i Åker precis vad du behöver? Här finner du nämligen ett mycket välplanerat och rymligt radhus på två plan. Huset håller en väldigt god standard med bl.a. takbyte utfört. Dessutom modernt kök samt badrum med smakfulla materialval. Få tillgång till hela fem rum att disponera efter önskemål. Ett extra plus är pentryt som är installerat i vardagsrummet på övre plan. Få tillgång till en lättskött trädgård att njuta av framåt våren. Så till läget. Avskilt och familjevänligt men ändå gångavstånd till stadens utbud. Perfekt promenadstråk vid Runnerydssjön. Varmt välkommen på visning!

Strömsdalsvägen 7, Malmbäck, Nässjö kommun

Strömsdalsvägen 7

Villa
Malmbäck, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 650 000 kr
145 + 65 m²
5 rum
1 583 m² tomt

I centrala Malmbäck erbjuds du nu att förvärva en påkostad och rymlig villa för den större familjen. Under senare åren har ett omfattande arbete genomförts på huset. Därför kan du idag flytta in och trivas från dag ett. Bl.a har man installerat nytt kök, renoverat två badrum, dränerat källaren samt putsat alla källarväggar, takbyte, byte av avloppsstammar samt indragning av fiber. Dessutom finns i huset en modern bergvärmeanläggning som genererar låga driftskostnader. Huset fördelar sig på två plan och även övre plan har ett kök installerat. Totalt har man i huset fem rum varav tre sovrum. Ett ypperligt tillfälle till ett tryggt boende med få stora investeringar lagda på framtiden. Välkommen att uppleva husets alla fördelar på plats!

Astrakangatan 5C, Norra Alsberg, Nässjö kommun

Astrakangatan 5C

Lägenhet
Norra Alsberg, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 495 000 kr
66,8 m²
3 rum
vån 1/2
5 083 kr/mån
22 380 kr/m²

I ett av Nässjös modernaste bostadsområden, Norra Alsberg, erbjuds nu en bostadsrätt uppförd år 2019 på markplan. Dra fördelen av att bo smidigt i en välplanerad 3:a med modern och fräsch inredning. Här får du bl.a. tillgång till egen uteplats samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Ett stenkast från trivsamma naturstråk och Skogsvallen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Tomas Altun för att uppleva bostaden på plats!

  • Uteplats
Cirkelvägen 15, Fredriksdal, Nässjö kommun

Cirkelvägen 15

Villa
Fredriksdal, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 800 000 kr
124 + 124 m²
4 rum
1 182 m² tomt

På Cirkelvägen 15 finner du ett väldigt spännande hus som inte liknar många andra. Dels drar du nytta av det vackra läget i närheten av Fredriksdalssjön men också av ett hus som förvaltats med en noggrann tanke till att idag vara ett toppenboende med låga driftkostnader. Huset har nämligen solceller som genererar el och reducerar elkostnaden, masugn installerad i vardagsrummet med möjlighet att värma upp stora delar av huset samt en genomgående modern standard i övriga delar av huset. I övrigt har man en luft/vattenvärmepump för uppvärmningen. Bland dem större renoveringarna som utförts kan man nämna att hela källarplanet gjöts om och då valde man även att installera golvvärme på hela källarplanet, nya fönster installerades, badrummet på entréplan renoverades i modern stil och källargrunden dränerades. Ett sannerligen spännande hus som du nu får möjligheten att uppleva på plats. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Tomas Altun, 076-3211218 för mer info!

  • Energieffektiv
Viebäck Mittbo 1, Viebäck, Nässjö kommun

Viebäck Mittbo 1

Villa
Viebäck, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 350 000 kr
97 + 97 m²
4 rum
1 155 m² tomt

I samhället Viebäck erbjuds du nu tillfället att förvärva ett välplanerat Myresjöhus med en husmodell som genom åren växt fram till en populära och omtyckt familjevilla. Huset fördelar sig på boendeplan samt källarplan och erbjuder välplanerade ytor för såväl den större som den mindre familjen. Genom åren har man bl.a. investerat i nytt värmesystem, renoverat kök och badrum samt lagt om yttertaket. Fiber finns också inkopplad för framtida uppkoppling. Intill huset finner man också ett rymligt garage att tillgå. I övrigt är läget på huset väldigt trivsamt med naturen inpå knuten där närhet till stigar samt sjöar erbjuds och såväl Malmbäck samt Nässjö återfinns med en kortare bilresa. Upplev möjligheten att förvärva ett boende för framtiden!

  • Energieffektiv
Postgatan 13A, Centralt, Nässjö kommun

Postgatan 13A

Övrigt
Centralt, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
6 500 000 kr
758 m² tomt

Ståtlig fastighet belägen mitt i centrala Nässjö med ett attraktivt läge ett stenkast från stadens utbud. Huset inrymmer totalt fyra lägenheter i varierad storlek samt en lokal innehållande väletablerad restaurang. På tomten finns även gårdshus innehållande två inredda mindre lägenheter med möjlighet att hyra ut som kontor/ateljé samt två lägenheter som i dagsläget har rå yta där möjlighet finns att inreda efter ansökan om bygglov. Lägenheterna håller en god standard med flertalet badrum samt kök renoverade. Uppvärmning via fjärrvärme. Fiber indragen till huvudbyggnaden. Två garage samt fem parkeringsplatser finns på innergården. Fastighetens säljs i fastighetsform, ej bolag. Fastigheten är ej ansluten till förhandlingsordning. Hyresintäkterna avser för år 2023. Närmare hyresförteckning finns att inhämta hos ansvarig fastighetsmäklare. Innan en eventuell visning ber vi er säkerställa era finansieringsmöjligheter efter diskussion med kreditgivare.

Per Hörbergs väg 30, Bodafors, Nässjö kommun

Per Hörbergs väg 30

Villa
Bodafors, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 200 000 kr
97 + 97 m²
5 rum
750 m² tomt

På Per Hörbergs väg 30 i Bodafors finner du den ultimata familjevillan där du bereds möjlighet att lämna en intresseanmälan och uppleva huset på plats. Huset har genom åren moderniserats till att idag hålla en väldigt jämn och god standard på såväl boendeplan samt källarplan. En perfekt familjevilla med flertalet sovrum samt inredda rum på källarplan för tonåringarna i hemma. Njut också av en trevlig baksida med inglasad altan och trädäck. Låga energivärden med energiklass B. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Tomas Altun för mer information!

  • Energieffektiv
Sandsjövägen 18, Bodafors, Nässjö kommun
Sandsjövägen 18, Bodafors, Nässjö kommun, bild 2
Sandsjövägen 18, Bodafors, Nässjö kommun, bild 3

Sandsjövägen 18

Villa
Bodafors, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 500 000 kr
193 + 98 m²
5 rum
943 m² tomt

I egen stil och charm breder sig denna stilfulla villa ut på Sandsjövägen för förbipasserande att notera. En rymlig familjevilla fördelad på två boendeplan om totalt 193 kvm. Här erbjuds trivsamma sällskapsytor och en spännande planlösning som får dig att stanna till och uppskatta huset för en stund. Huset värms upp av smidigt fjärrvärmesystem. Till huset finns även ett rymligt garage att nyttja. Trivsam bakgård med avskärmat läge vilket ger dig många lugna och trivsamma stunder. Läget går inte att bli mycket centralare med närbutik tvärs över gatan och närhet till skola. Ett tillfälle för dig som vill särskilja dig från mängden, välkommen till Sandsjövägen 18!

  • Premium
  • Energieffektiv
Bodaberg 2A, null, Nässjö kommun

Bodaberg 2A

Övrigt
Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
2 100 000 kr
250 m²
3 950 m² tomt

Några km från centrala Nässjö, närmare bestämt i Bodaberg, erbjuds nu en mindre hyresfastighet innehållande fyra lägenheter. Huset har genom åren moderniserats och håller idag en genomgående god standard. Senaste större insatser var att man inredde vindslägenheten vilket idag utgör en väldigt trivsam bostad om 2 rok och ca. 80 kvm. I övrigt har man en 3:a, samt två 2:or. Total boarea om ca 250 kvm. Uppvärmning via jordvärme. Hyresintäkter i dagsläget är ca. 272 000kr per år, driftskostnad är 87 000 kr per år. Överlåtelsen sker via bolagstransaktion. Innan eventuell visning ber vi dig ta kontakt med din bank för låneupplägg eller presentera ett färdigt finansieringsupplägg. Välkommen för mer info och visning!

  • Plus
Sturegatan 38B, Runneryd, Nässjö kommun

Sturegatan 38B

Lägenhet
Runneryd, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 195 000 kr
114 m²
4 rum
vån 3/4
5 295 kr/mån
10 482 kr/m²

Söker du något unik och utöver det vanliga kan detta vara just det du söker! Denna bostadsrätt fördelar sig nämligen på två plan om totalt 114 kvm. Väl själv om du vill behålla den som en 4:a eller göra om den till ursprung då man hade fem rum och kök. I bostaden finns även ett badrum samt två gästwc, den ena med tvättmaskin och torktumlare. Dessutom en väldigt rymlig balkong med fint solläge som vetter mot innergården. Mycket fördelaktig månadsavgift om 5295 kr. Omfattande renoveringsarbete utfördes för några år sedan vilket ökar trivsamhetsfaktorerna i denna bostad. Ett tillfälle, varmt välkommen!

  • Balkong
Norrbodavägen 8, Norrboda, Nässjö kommun

Norrbodavägen 8

Villa
Norrboda, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
2 100 000 kr
222 + 106 m²
9 rum
859 m² tomt

Ett tillfälle till kanske din första fastighetsinvestering då ett mindre hyreshus om totalt tre lägenheter erbjuds. Här finns möjligheten att antingen bosätta sig själv då lägenheten på första plan blir ledig för framtida ägare alternativt att bedriva fastigheten helt som ett hyreshus. Lägenhetsfördelningen är en 4:a, en 3:a samt en 2:a. Totalt hyresintäkt är ca. 238 000:-/år. Önskar du börja med ett smidigt och lättskött hus är detta det perfekta. Här har man bl.a bytt fönster, renoverat alla badrummen samt satt in nya kök i varje lägenhet. Uppvärmning sker via lättskött fjärrvärme. Bra med parkeringsyta till hyresgästerna. Välkommen för din livs affär!

Karpvägen 29, Spexhult, Nässjö kommun

Karpvägen 29

Tomt
Spexhult, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 750 000 kr
3 743 m² tomt

Är du på jakt efter att sätta spaden i backen och uppföra ditt drömboende? I Spexhult, med bedårande sjöutsikt, bara cykelavståndet från centrala Nässjö, erbjuds nu en fantastiskt möjlighet att besanna just de drömmarna. På en tomt om hela 3743 kvm ytan är möjligheterna fantastiskt goda att uppföra ett unikt hem för framtiden. Att huset kan placeras på en mindre kulle där vacker sjöutsikt erbjuds är ingen direkt nackdel. Bygg också fritt med önskad husleverantör idag eller när det passar i framtiden. Till tomten har man även erlagt avgiften för kommunalt VA samt avlopp, enbart kostnad för själva inkopplingen kvarstår vid uppförande av hus. Närhet till badplats samt möjlighet till båtplats via samfällighet erbjuds också. Ta kontakt med ansvarig fastighetsmäklare redan idag för mer info, Tomas Altun, 076-3211218. Mer info om gällande byggregler finner du under fliken dokument och detaljplan.

Visar alla 24