Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anton Lange

Anton Lange

Om mig

Är det dags att göra din livs största affär? Efter flera års erfarenhet och hundratals roliga bostadsaffärer vet jag att en lyckad affär är långt ifrån en slump. Varje bostadsaffär är aldrig den andra lik, därför är det viktigt att hitta en lösning som passar just dig. Jag erbjuder en trygg och proffsig service där du som kund är i fokus under hela affären från början till slut. Välkomna att kontakta mig när du ska byta boende.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hagagatan 18B, Haga, Norrköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00

Hagagatan 18B

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 095 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
2 838 kr/mån
17 951 kr/m²

Välkomna till en välplanerad tvåa belägen på tredje våningen i populära HSB Brf Ryttartorpet! Lägenheten har en äldre/funktionell standard. Här har ni goda möjligheter att sätta er egna prägel och skapa ert perfekta hem. Bostaden disponeras av ett rymligt vardagsrum med fiskbensparkettgolv. Kök med utrymme för matplats. Duschrum med tvättmaskin. Sovrum samt förvaring i garderober och klädkammare. Balkong i söderläge. Till lägenheten finns förråd. I den låga månadsavgiften om 2838 kr ingår värme, vatten, bredband samt tv. Välskött och stabil förening med god ekonomi. Via föreningen får du bland annat tillgång till övernattningslägenhet, tvättstuga, bastu och nyrenoverat gym. Här finns även möjlighet till p-plats enligt separat kösystem. Fri parkering finns också längs gatorna i området. I Haga bor ni med lugnt men ändå centralt läge med kommunikationer såsom buss och spårvagn, mataffärer, restauranger och konditori runt knuten. Cykelavstånd till Himmelstalundsfältet och dess motionsspår, Campus samt Norrköping citykärna med ett rikt affärs-, restaurang- och kulturbud. Vi ses på visningen!

  • Plus
  • Balkong
Markgärdet 13, Markgärdet, Norrköpings kommun

Markgärdet 13

Fritidshus
Markgärdet, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 250 000 kr
55 + 7 m²
3 rum
637 m² tomt

Välkommen till ett lantligt paradis, bara 20 minuter från centrala Norrköping. Här bor du med ett fint läge, bara några barfota steg ner till en av områdets bryggor och den välskötta sandstranden vid vackra Ensjön. Mysigt och charmigt sommarhus med rustika trägolv och funktionell standard. Bostaden består av vardagsrum med fönster i tre vädersträck, fungerande öppen spis och tak upp till nock. Vidare finns ett sovloft, rofyllt sovrum och kök med fönster mot uteplatsen och trädgården. På verandan kan du njuta av ett fantastiskt ljusinsläpp, och med fördel blicka ut över trädgårdens prunkande grönska och glittrande vatten. I anslutning till huset så når du altanen med sol från tidig morgon till sen kväll. Njut av idylliska solnedgångar. Här finns det plats för solstolar, matgrupp och grill. På den 637 kvadratmeter, friköpta, tomten finns ett uthus med gästrum, hygienutrymme med dusch och utedass. Goda förvaringsmöjligheter i förrådsbyggnad med hobby/snickarbod. Förutom de plana och lättskötta gräsytorna som inbjuder till lek och spel, så kan du också njuta av ett hav av blomsterprakt, fruktträd och odlingar. För den trädgårdsintresserade så finns ett växthus. Här bor du omgiven av vackra odlingslandskap, skogar och strövområden. I området finns även bouleplan och dansbana, där det brukar anordnas fester. Cirka 10 minuters bilfärd till Östensson livsmedelskedja som öppnat i Björkalund, samt till övriga bekvämligheter i Vilbergens centrum, såsom; livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, postombud, restaurang och gym. Ett mysigt lantställe med perfekt läge helt enkelt! Eventuell möjlighet att förvärva grannfastigheten. Varmt välkommen på visning!

Himmelstalundsvägen 40, Beckershov, Norrköpings kommun

Himmelstalundsvägen 40

Lägenhet
Beckershov, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
895 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/3
2 328 kr/mån
24 861 kr/m²

Välkomna till en fin och trivsam etta med balkong i söderläge. Hela lägenheten har en god standard med matchande färger och material. Bra takhöjd samt ljusinsläpp, fönster åt två väderstreck. Välplanerad planlösning som disponeras av ett rymligt allrum med gott om utrymme för möblemang. Helkaklat duschrum. Fullutrustat kök med diskmaskin samt utrymme för matplats. Välkomnande hall. I den låga månadsavgiften om 2328 kr ingår värme, vatten, tv samt el. I Brf Bråbohöjden 2 bor du i en välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och en låg belåning. Föreningen har en härlig innergård med möjlighet till grillkvällar vid en av de välordnade uteplatserna. Här har du gång/cykelavstånd till det mesta, närhet till centrum. Goda kommunikationer i form av spårvagn och buss som går en bit ifrån. I området finns även en välsorterad matbutik, grundskola, fina grönområden så som Folkparken och Himmelstalundsfältet samt närhet till Campus. Vi ses på visningen!

  • Balkong
Hörngatan 5B, Centralt, Norrköpings kommun

Hörngatan 5B

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
995 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/3
2 899 kr/mån
24 875 kr/m²

Välkomna till Hörngatan 5 B mitt i centrala Norrköping! Här finns en charmig lägenhet belägen i ett vackert sekelskifteshus som bland annat erbjuder generös takhöjd, stora fönster och trägolv. God och funktionell standard med fräscha och matchande ytskikt på väggar och golv. Detta trivsamma boende är fördelat på 40 kvadratmeter och består av en hall, kök med utrymme för matplats , helkaklat duschrum samt allrum med gott om utrymme för möblemang. Förvaringsmöjligheter i klädkammare. Till lägenheten finns ett förråd. Passar perfekt som första lägenhet, övernattningslägenhet, studentbostad eller helt enkelt för den som vill ha ett prisvärt och trivsamt hem. Trots att bostaden har ett centralt läge så skapar föreningens mysiga innergård ett lugnt boende. Brf Blå Huset består av 17 lägenheter och 3 lokaler. En tvättstuga finns som får nyttjas av dess medlemmar. Här bor du väldigt centralt och har närhet till det mesta som vår vackra stad erbjuder. Vi ses på visningen!

Gråbergsgatan 65, Vilbergen, Norrköpings kommun
  • Fre 3 maj kl 16:30

Gråbergsgatan 65

Lägenhet
Vilbergen, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 895 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/3
5 118 kr/mån
22 035 kr/m²

Välkomna till en fin lägenhet på Gråbergsgatan 65 högst upp i huset på tredje våningen. Bostaden har ett genomgående bra skick med smakfulla färger och material. Välplanerad planlösning där vardagsrummet delats av till ytterligare ett rum som kan nyttjas efter behov. Rymligt och stilrent kök med utrymme för matplats. Helkaklat duschrum som gjordes om i samband med stambyte, fullutrustad med både tvättmaskin och torktumlare. Två luftiga sovrum med möjlighet för ett tredje vid det avdelade vardagsrummet. Separat gästtoalett samt goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober. Härlig inglasad balkong i sydvästläge med utsikt mot grönområde. HSB Brf Vilbergen är en välskött förening med mycket god ekonomi och låga avgifter där mycket ingår i avgiften. Föreningen har många faciliteter i form av tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, välutrustat gym och bokningsbar relaxavdelning. Goda kommunikationsmöjligheter och fri parkering finns tillgänglig i hela området. Goda bussförbindelser. Bostaden har ett bra läge i Vilbergen med närhet till Vilbergens Centrum, natursköna Vrinneviskogen och en kort promenad bort finner ni Norrköpings citykärna med restauranger, affärer och uteliv. Vi ses på visningen!

  • Plus
  • Balkong
Holmtorpsvägen 22D, Björkalund, Norrköpings kommun

Holmtorpsvägen 22D

Lägenhet
Björkalund, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 995 000 kr
100 m²
4 rum
vån 3/4
7 111 kr/mån
29 950 kr/m²

Välkomna till omtyckta Björkalund! Nu har ni chansen att bli ägare av denna fina fyra om 100 kvadratmeter belägen näst högst upp i huset. Hit når ni bekvämt via hissen. Byggnaden uppfördes 2020 och "nykänslan" finns fortfarande kvar. Fin standard i hela lägenheten med matchande ljusa färger och material. Bra ljusinsläpp i lägenheten, fönster åt tre väderstreck. Modern planlösning med kök i öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet. Två duschrum varav ett större med tvättmaskin och torktumlare. Tre sovrum. Utgång till härlig inglasad balkong med öppningsbara partier och infravärme. Förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare. HSB Björkalund 1 är en förening om 44 lägenheter. De har haft fokus med hållbarhetstänk genom en stomme och fasad helt i trä samt solceller installerade på husets tak vilket genererar låga driftkostnader. I föreningen finns parkeringsplatser vid husknuten enligt separat kösystem. Gästlägenhet finns att hyra. Månadsavgift om 7111 kr där värme, kallvatten, fasta delen av elen ingår (rörligt tillkommer) och ett paket med IP-telefoni, bredband, grundutbud TV samt bostadsrättstillägg ingår i avgiften. Björkalund är växande stadsdel till söder om Vrinnevisjukhuset. Här får man det bästa av två världar - ni bor med naturen som närmsta granne men samtidigt endast 15 minuter cykelväg från Norrköping citykärna. Östensson livsmedelskedja har nyligen öppnat intill. Inom området växer det fram lättillgänglig service. Detaljplanen ger bland annat utrymme för förskola, skola och en eller flera butiker. Vilbergen Centrum ligger endast en promenad bort och där finner ni bland annat livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, postombud, restaurang och gym. I grannområdet Vilbergen och Kättsätter finns dessutom flera förskolor, skolor och friskolor. Bra kollektivtrafik i området. Vi ses på visningen!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Tomtaholm Gatängen 12, Järpdalen, Söderköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00

Tomtaholm Gatängen 12

Radhus
Järpdalen, Söderköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 495 000 kr
145,6 m²
6 rum
8 500 kr/mån
17 136 kr/m²

Välkomna till Tomtaholm Gatängen 12 som är belägen längst in i området med hörntomt. Lantligt läge med vacker natur inpå knuten. Här finner ni ett fint parhus som är byggt 2022. Praktisk och trivsam boendeform där ni tillhör bostadsrättsföreningen Järpdalen. Bostaden har en hel del tillval utöver grundliga standard. I tillvalen får ni bland annat fina kompositskivor i olika utföranden, vitlackerade golv, spotlights-paket, påkostade badrum och duschrum m.m. Detta hem om 146,6 kvadratmeter erbjuder en modern och välplanerad planlösning i två plan. Entréplan har en generös takhöjd och luftiga rum med goda sociala ytor. Välkomnande hall. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med goda sociala ytor och härligt ljusinsläpp från fönsterna. Stilrent HTH-kök med kvalitetsvaror samt stor köksö. Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Helkaklat duschrum samt ett sovrum. På övre plan finns tre sovrum varav ena rummet har en rymlig walkin-closet. Allrum samt helkaklat duschrum. Kostnadseffektivt boende med vattenburen värmesystem via frånluftsvärmepump. Vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan. Goda parkeringsmöjligheter i både carport och garage. Gräsmatta på både framsidan och baksidan av huset samt en altan. Det finns ett nedgrävt uppsamlingskärl för återvinning av regnvatten som exempelvis kan användas för bevattning. I området Järpdalen bor ni med närhet till skog och fritidsliv men endå nära till bekvämligheter. Endast några minuters bilfärd till centrala Söderköping och cirka tjugo minuters bilfärd till Norrköping centrum. Barnvänligt med lekplats i området. Vi ses på visningen!

  • Plus
  • Uteplats
Trestegsgatan 67, Ektorp, Norrköpings kommun
  • Budgivning pågår

Trestegsgatan 67

Lägenhet
Ektorp, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 495 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/3
5 467 kr/mån
18 457 kr/m²

Välkomna till en hemtrevlig och välplanerad trea om 81 kvadratmeter belägen på tredje våningen. Lägenheten har ett högt läge och bjuder på fin utsikt. Härlig inglasad balkong i sydvästläge mot innergården. Trivsamt boende med en genomgående funktionell standard. Detta hem erbjuder två sovrum. Helkaklat duschrum och gästtoalett som renoverades i samband med stambyte 12/13 i föreningen. Matplats finns mellan vardagsrum och kök. Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i garderob. Brf Ektorpshöjden är en stor bostadsrättsförening med 392 lägenheter. Här finns det möjlighet att hyra garage, p-plats eller carport-plats där separat kösystem tillämpas. I månadsavgiften om 5467 ingår värme, vatten, tv, bredband samt fast avgift för el. I Ektorp bor ni i lugna och trivsamma kvarter. Ett område med flera lekplatser, förskola, skola samt idrottsanläggning. Inom 10 minuter på cykel eller en halvtimmes promenad når ni Norrköping city där ni finner flertalet restauranger, caféer, affärer, uteliv samt bra kommunikationer i form av buss, tåg och spårvagn. Vi ses på visningen!

  • Balkong
Kungsgatan 57, Centralt, Norrköpings kommun

Kungsgatan 57

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 850 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 7/8
4 455 kr/mån
38 947 kr/m²

Välkommen till nybyggda Brf Färgeriet! Här finner ni denna fina tvåa om 47,5 kvadratmeter. Lägenheten är belägen näst högst upp i huset och bjuder vacker utsikt över takåsarna. Hiss finns att tillgå från entréplan. Bostaden har en modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som erbjuder goda sociala ytor. Rymligt sovrum med skjutdörrsgarderob. Helkaklat duschrum med kombinerad tork/tvättmaskin. Stor balkong med en härlig utsikt. Brf Färgeriet smälter fint in bland den befintliga bebyggelsen med sin gulskiftande tegelfasad och bildar ett litet torg och en ny mötesplats. Att bo här innebär att kunna äta helgfrukost på ett café ett stenkast från din port och ta en kvällspromenad längs Strömmen efter middagen. Från Färgeriet har du promenad- och cykelavstånd till det mesta du behöver. På bekvämt gångavstånd finns Resecentrum, fina promenadstråk längs Strömmen, Campus, Folkparken, mataffärer samt citykärnan med dess butiker, restauranger och uteliv att nyttja! Välkommen att bli nyinflyttad på perfekt läge - precis när det passar dig!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 9