Mäklare Åsa Swahn

Åsa Swahn

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Enrotevägen 9, Butbro, Finspångs kommun

Enrotevägen 9

Villa
Butbro, Finspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 200 000 kr
70 + 61 m²
3 rum
1 072 m² tomt

Välkommen till "Arvidsberg". Ett mycket charmigt och smakfullt inrett hus i bra skick. Flexibel planlösning där tex matsal lika gärna kan användas som extra sovrum. Inredd källare med egen ingång. Lugnt läge med närhet till naturen. Granne med fina bär och svampmarker och endast en kort promenad ner till Rävudden med badplats. Norrköping når man på mindre än 20 min med bil och inom 3 km når man Finspång med fin cykelbana hela vägen.

Sågvägen 35D, Skärblacka, Norrköpings kommun

Sågvägen 35D

Lägenhet
Skärblacka, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 750 000 kr
132 m²
5 rum
6 530 kr/mån
13 258 kr/m²

Välkommen till populära HSB Brf Blåklinten. Här finns ett nyrenoverat och tokfräscht boende med öppen planlösning. Hela entréplan är smakfull nyrenoverad med exklusiva materialval och kulörer. Bostaden innehåller hall med gott om garderober, stilrent kök med öppen planlösning mot det stora vardagsrummet. 4 rejäla sovrum varav ett på entréplan. Två badrum, egen tvättstuga samt ett extra rum på ovanplan (Tidigare uterum på ovanplan). Utvändigt finns uteplatser både i öster- och västerläge. Både med- och utan tak så här finns något både för soldyrkaren och den som söker svalkande skugga. Till bostaden hör ett praktiskt förråd som ligger i anslutning till entrén. Carport med extra förråd ingår i avgiften. Parkering "på gatan" efter ök från föreningen ingår också i avgiften! HSB Brf Blåklinten har mycket att erbjuda. Här finns bland annat en gemensamhetslokal, ett gym och solarium, en bastu med relax och tvättstuga för alla medlemmar. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område med härliga grönytor med plats för både lek och avkoppling. I Skärblacka bor man med närhet till Linköping, Norrköping och Finspång. Í närområdet finns livsmedelsbutik, förskola och skola, apotek och vårdcentral. Välkommen till fina Sågvägen 35D!

Igelfors Björke 323, Igelfors, Finspångs kommun

Igelfors Björke 323

Fritidshus
Igelfors, Finspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 800 000 kr
75 m²
3 rum
2 245 m² tomt

Välkommen till "Luddebo" ett härligt och generöst ställe som inbjuder till sköna stunder med släkt och vänner. Rymligt boningshus och flera gästhus/gästrum. Totalt 4 sovrum fördelat på flera byggnader. Vinterbonat boningshus med två sovrum, stort och ljust allrum med braskamin luftvärmepump och fin sjöutsikt, kök med rymlig matplats samt duschrum med tvätt och wc. Stora altaner i olika nivåer, med och utan tak, samtliga med magisk sjöutsikt ger möjlighet att välja sol eller skugga allt efter tycke och smak. Området är lugnt och naturnära, inom 50 meter finns fina badplatsen "Gäddviken" med stor gräsyta, omklädningsrum, sandstrand, bryggor och simskola sommartid. Inom ca 5 km når man Igelfors med "Björke Skola" f-4, Handlar´n, bensinpump via Q-star och prisvinnande "Pizzamakarna". För att se pizzamakarnas meny och boka bord, vilket är ett måste -de har alltid fullbokat, gå in på deras hemsida: https://www.pizzamakarna.se/

Bergalidsvägen 6, Norrmalm, Finspångs kommun

Bergalidsvägen 6

Villa
Norrmalm, Finspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 700 000 kr
138 + 108 m²
4 rum
1 377 m² tomt

Välkommen till populära Norrmalm. Ett eget "Bullerbyn" med Centrala Finspång, Siemens och övriga industrier inom promenadavstånd. Smakfullt, charmigt och totalrenoverat 30-talshus med gott om charmiga detaljer. Kök, vardagsrum, 3 sovrum samt bonusrum i källare som skulle passa tex som tonårsrum/sovrum eller som hemmakontor. Lyxigt badrum med glasbastu och dubbla duschar. Inglasat uterum som förlänger sommaren. Garage och förråd och gott om bilplatser på den egna asfalterade garageuppfarten. Välkommen på visning!

  • Plus
Ramstorpsvägen 44A, Ramstorp, Finspångs kommun

Ramstorpsvägen 44A

Villa
Ramstorp, Finspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
4 000 000 kr
158 + 21 m²
7 rum
4 312 m² tomt

Välkommen till Ramstorp. Nu finns en unik möjlighet att få köpa detta charmiga hus mitt i Ramstorp med sin unika Bullerby-känsla. Boningshus med 4 sovrum, 2 allrum samt kök och två bad/toaletter. Lillstuga som passar utmärkt som tonårsboende. Separat Gäststuga / friggebod perfekt för gäster och/eller förvaring. I området finns flera bad-och fiskesjöar, härliga bär och svampmarker, gott om fina strövområden med stigar och körvägar.

Åkerbärsvägen 8, Graversfors, Norrköpings kommun

Åkerbärsvägen 8

Villa
Graversfors, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 500 000 kr
82 + 23 m²
3 rum
1 696 m² tomt

Välkommen till ett mycket trivsamt hus med friliggande carport i populära Graversfors. Huset har kök med rymlig matplats, vardagsrum med kamin samt sovrum. Matrummet kan enkelt återställas/delas till ytterligare sovrum om ytterligare sovrum önskas. I sutterängplan finns många bra utrymmen, bl.a. snickarbod, dusch- och tvättrum och gott om förvaring. I Graversfors finns närhet till härlig natur med vandringsleder och badsjö inom gångavstånd. Inom ca 10 min biltur når du Ingelstads Shopping. Välkommen på visning!

Garvaregatan 12, Centralt, Norrköpings kommun

Garvaregatan 12

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 890 000 kr
93 m²
4 rum
vån 2/2
4 815 kr/mån
31 075 kr/m²

Välkommen till "Gamla Bryggeriet". En lugn, grön oas i anrika kvarter mitt i Norrköpings pulserande hjärta. Utanför husknuten finns stadens larm och brus, med bland annat Strömmen/Strömsparken och laxtrappan, Industrilandskapet med Louis de Geer, restauranger, uteserveringar och galej. Här får du en modern lägenhet som är ljus och rymlig med tre rejäla sovrum, kök med matplats, vardagsrum, två toaletter/duschrum, egen praktisk tvättstuga samt en generös balkong mot den gröna lummiga gården. Inom föreningen finns bla garage/bilplatser. Observera att i månadsavgiften ingår förutom värme och vatten även tv och bredband.

Sörskatevägen 47, Hällestad, Finspångs kommun

Sörskatevägen 47

Villa
Hällestad, Finspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 880 000 kr
120 + 50,5 m²
6 rum
800 m² tomt

Modernt totalrenoverad 20-talsvilla med lantligt läge. Huset känns ljust och trivsamt med kök, samvaroytor och badrum på entréplan. På ovanplan finns flera sovrum och wc. Huset har även två praktiska extra sovrum/kontor/tonårsavdelning med egen ingång. Rymligt garage med automatport. I närbelägna Sonstorp finns två förskolor och till skolan i Hällestad (F-6) tar det bara 5 minuter med cykel. Anna-Stinas lanthandel finns i Hällestad ca 5 minuter med bil. I Hällestad finns även bensinmack och pizzeria. Fina omgivningar och välordnad badplats i Borggård finns inom cykelavstånd. Med bil tar man sig enkelt till Finspång på bara 15 minuter, till Finspång finns även en lugn cykelväg utan motortrafik.

Lövlundsvägen 4, Lotorp, Finspångs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lövlundsvägen 4

Villa
Lotorp, Finspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 900 000 kr
150 + 10 m²
5 rum
1 550 m² tomt

Välkommen till Gunnarsborg, ett mycket välskött och rymligt hus med möjlighet till flera sovrum. Dubbelgarage, uthus med gästrum Stor tomt med lantligt och ostört läge, gränsar till fina skogar med gott om bär och svamp. Snickarbod, hobbyrum, uthus och jordkällare. Kvarnstenen i trädgården är från kvarnen i Stjärnvik.

Visar alla 9