Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Cecilia Hemer Eliasson

Cecilia Hemer Eliasson

Om mig

Jag har 18 års-erfarenhet och tycker fortfarande jag har ett otroligt kul jobb! Jag anser att stort engagemang, mycket envishet, lättillgänglighet och förtroende kombinerat med bred marknadsföring och stort kontaktnät är de viktigaste parametrarna för att du ska få bästa möjliga betalt för din bostad. Jag strävar alltid efter att ge en personlig service och trygg vägledning till både köpare och säljare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kummelby Andersdal, Kummelby, Norrköpings kommun

Kummelby Andersdal

Villa
Kummelby, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 975 000 kr
133 m²
4 rum
1 224 m² tomt

Drömmer du om livet på landet med cykelavstånd till City? Då är detta villan för dig! Lantligt beläget med bullerbykänsla finns Kummelby-Andersdal. Här finns stor potential att skapa din egen dröm. Huset har charmiga detaljer såsom flera kakelugnar. Det finns även ett äldre stall på tomten som används till förvaring och pannrum. Tomt om drygt 1200 kvm med fina planteringsmöjligheter. Huset har en bra planlösning och är i två plan med entréplan med renoverat kök samt vardagsrum och matrum i fil. Här finns även sovrum, duschrum/tvättstuga. PÅ övre plan möts du av en möblerbar hall, två sovrum, duschrum samt klädkammare.

Rosendalsvägen 5C, Svärtinge, Norrköpings kommun

Rosendalsvägen 5C

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 990 000 kr
1 384 m² tomt

Sugen på att bygga hus? Här har vi en av Svärtinges bästa tomter till salu! Det är en högt belägen tomt i Svärtinge med glimrande sjöutsikt. Tomten är sluttande och passar utmärkt för souterränghus men går även att fylla ut om enplanshus passar er bättre. Tomten är inte bunden till någon husleverantör utan ni kan bygga efter egna önskemål. Kostnad för anslutning till kommunalt v/a är betalt samt ingrävt motsvarande en kostnad om ca 150 000 kr. Nybyggnadskarta finns under fliken dokument. I den här delen av Svärtinge så är det en så kallad avstyckningsplan, vilket är en detaljplan som saknar bestämmelser gällande byggrätt, om storlek, antal våningar etc. vilket gör att det är ännu friare att bygga vad man önskar! 4,5 m till tomtgräns gäller för huvudbyggnad. I övrigt så saknas det helt bestämmelser. Man får titta på omkringliggande bebyggelse och husen i området varierar mellan 1-2 våningar och 120 - 230 kvm i byggnadsarea. Lugnt område med bra bussförbindelse. Två skolor och flera förskolor i området. Närhet till såväl affär som fina grönområden och sjö med badplatser. Det finns en multiarena med flera fotbollsplaner, gym, paddel mm. Trevlig trädgårdshandel Billbäcks med härligt café i närheten samt ytterligare caféer och restauranger i närområdet. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Smedstugugatan 18A, Haga, Norrköpings kommun
  • Mån 6 maj kl 16:45

Smedstugugatan 18A

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 390 000 kr
58 m²
2 rum
vån 0,5/6
3 075 kr/mån
23 966 kr/m²

Fräsch genomgångstvåa, lugnt och bekvämt belägen en 1/2 trappa upp med solig balkong! Lägenheten har en trevlig planlösning med fräscht kök med matplats i anslutning, ljust vardagsrum med utgång till balkongen i sydväst, rogivande sovrum med gott om förvaring och ett rymligt duschrum med egen tvättmaskin. Riksbyggen Norrköpingshus nr 8 består av 441 lägenheter och 8 stycken bostadsrättslokaler. Föreningen är en välskött sådan med god ekonomi och låg belåning där flera större underhållsåtgärder utförts under senaste åren. I avgiften om endast 3075 kr ingår allt du behöver, värme, vatten, tv, bredband, bostadsrättstillägg samt fast kostnad för el, endast elförbrukning tillkommer! Via föreningen får du bland annat tillgång till tvättstuga, tork- och cykelrum, bastu eller övernattningslägenhet samt möjlighet att hyra p-plats eller garage enligt separat kösystem. Fri parkering finns också längs gatorna i området. Hiss finns i huset! I Haga bor ni med lugnt men ändå centralt läge med kommunikationer såsom buss och spårvagn, mataffärer, restauranger och konditori runt knuten. Cykelavstånd till Himmelstalundsfältet och dess motionsspår, Campus, Resecentrum samt Norrköping citykärna med ett rikt affärs-, restaurang- och kulturbud.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Pinnmogatan 7, Vilbergen, Norrköpings kommun
  • Lör 27 apr kl 12:00

Pinnmogatan 7

Lägenhet
Vilbergen, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 795 000 kr
104,5 m²
4.5 rum
vån 3/3
6 365 kr/mån
17 177 kr/m²

Högst upp i välskött förening finns denna ljusa och fina gavellägenhet med möjlighet till fyra sovrum, rymligt kök, två duschrum och vardagsrum på hörnet. Ena sovrummet är möjligt att ha till uthyrningsrum med duschrum. Balkong i soligt sydvästläge. Lägenheten är enligt bostadsrättsföreningen en fyra, men många använder lägenhetens förråd /klädkammare med ett fönster som ett fjärde sovrum. Uthyrningsdelen har separat ingång och duschrum. I Brf Opalen ingår bredband och den fasta delen av el i månadsavgiften. Här finns tillgång till gym och festlokal och möjlighet att hyra parkering. Lugnt och naturnära område med fina innergårdar och närhet till Vilbergen centrum, Vrinnevi, Kättsäterskogen och goda kommunikationer.

  • Plus
  • Balkong
Hospitalsgatan 41, Norrköping, Norrköpings kommun

Hospitalsgatan 41

Lägenhet
Norrköping, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 550 000 kr
67 m²
2.5 rum
vån 2
3 702 kr/mån
23 134 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trivsamma lägenhet, som håller hög standard och erbjuder ett insynsskyddat läge. Här kan du njuta av kvällssolen på den härliga balkongen i västerläge. Lägenheten rymmer ett sovrum, matrum och vardagsrum, vilket ger dig gott om utrymme för både avkoppling och sociala aktiviteter. Med sin fräscha design och moderna finish, ger köket en trevlig och funktionell arbetsmiljö för matlagning och måltider. Det insynsskyddade läget har närhet till stadens puls och bekvämligheter. Föreningen är välskött och har låg belåning. Här finns gemensam innergård med plats för bord och stolar samt grillmöjlighet. Det finns även en takterrass att tillgå i huset. Trevligt, lugnt och centralt läge med närhet till allt Norrköping har att erbjuda. Sammanfattningsvis är denna lägenhet perfekt för dig som söker en citynära lägenhet som är ljus och trivsam med en balkong i västerläge.

  • Balkong

Visar alla 5